Juutalaiset kirjailijat vahvistavat Cutting Edgen analyysin mustan magian vapaamuurareiden hallitsemasta sionismista, Israelista sekä Lähi-idän tämänhetkisistä tapahtumista


Alaotsikko: Tarkka kuvaus Israelin johdosta: "Katso, minä annan sinulle saatanan synagoogasta niitä, jotka sanovat olevansa juutalaisia, eivätkä ole, vaan valhettelevat..."

Tarkka kuvaus Jumalan lopullisesta suunnitelmasta Israelin suhteen: "Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle. Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: 'Se on minun kansani', ja se sanoo: 'Herra, minun Jumalani'."

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä
Menneinä vuosina, Cutting Edge on esittänyt totuuden joka on loukannut joitakin: että saatanalliset illuminaatit, Rothschildien johdolla, käynnistivät sionistisen liikkeen vuonna 1896, rahoittivat agitaatiota vuoteen 1948 saakka jotta Israel perustettaisiin uudelleen omaan maahansa, sekä on pitänyt talutusnuorassaan Israelin johtoa tähän päivään saakka. Jotta näkisit tämän totuuden, sinun tarvitsee vain tutkia Israelin lippua, kaikkein saatanallinta symbolia, heksagrammia. Me olemme julkaisseet useita artikkeleita tästä aiheesta. Jos sinä et ole vielä lukenut niitä, sinun täytyy pysähtyä ja lukea ne taustaksi. Tässä ovat nämä artikkelit:

* Uutinen 1643 -- Vapaamuurareiden kiihkeä halu on jälleenrakentaa Salomonin Temppeli Temppelivuorelle. Tämä on myös eteenpäin vievä voima kaikkien Lähi-idän tapahtumien takana.

* Uutinen 1593 -- Amerikan juutalainen raivostui kun Bush poseerasi "Siionin viisaiden miesten" symbolin, Israelin lipun edessä!

Barry Chamishin ja Jerry Goldenin antama informaatio vahvistaa Cutting Edgen alkuperäisen opetuksen. Nämä kaksi juutalaista kirjailijaa kykenevät näkemään nämä tapahtumat jotka johtavat juuri siihen lopputulokseen josta Cutting Edge kertoi näissä artikkeleissa kaksi vuotta sitten. Golden antaa myös joitakin hienoja valokuvia jotka kuvaavat vapaamuurareiden akkitehtuuria Israelin Korkeimman oikeuden rakennuksessa, joka on Rothschildien rakennuttama ja rahoittama. Me sidomme yhteen nämä tiedot ja lisäämme jonkin verran omaa paljastavaa tietämystämme.

Ennenkuin me aloitamme, me haluamme toistaa että tämä informaatio ei väitä, että salaliitto rakentaa Antikristuksen valtakunta -- Uusi maailmanjärjestys -- olisi juutalaisten salaliitto, eikä se myöskään väitä että koko Israel olisi paha tai että kaikki juutalaiset olisivat halveksuttavia niinkuin jotkut kristilliset ministerit sanovat näinä päivinä. Tämän päivän maailmassa on kahdenlaisia juutalaisia. Jumalan Sanan mukaan, ne ovat:

* "Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa..." [Sakarja 13: 8a]

* "...mutta kolmas osa siitä jää jäljelle. Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin hopea sulatetaan, ja koettelen heitä, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: 'Se on minun kansani', ja se sanoo: 'Herra, minun Jumalani'." [Sakarja 13: 8b-9]

Täten, kun me sanomme että Illuminati Rothschildien kautta suunnitteli ja rahoitti sionismin sekä sai Israelin palaamaan maahansa vuonna 1948, me sanomme että nämä satanistit kattavat "kaksi kolmannesta" jotka Jumala sallii Antikristuksen hävittää. Me näemme tämän teurastuksen tapahtuvan Raamatun kahdessa profeetallisessa osassa:

* Matteus 24:15-22 - Me näemme Antikristuksen Temppelissä suorittavan Hävityksen kauhistuksen ja sitten me näemme ihmisten pakenevan kaikkiin suuntiin. Jeesus kehoitti israelilaisia pakenemaan nopeasti, sillä aikaa on vähän.

* Ilmestyskirja 12:13-16 -- Me näemme Lohikäärmeen (Saatana) juuri heitetyn ulos Taivaista, ja ensimmäinen asia jonka hän tekee on yrittää hävittää nainen (Israel). Tämä kohtaus kuvaa sitä mistä Jeesus puhui Matteuksen luvussa 24.

Niin pian kuin Antikristus kävelee ulos Temppelistä häväisten Kaikkein pyhimmän, hän ja hänen miehensä käyvät kaikkien juutalaisten kimppuun tässä maassa, tarkoituksenaan teurastaa heistä jokainen. Tässä vaiheessa, kaksi kolmasosaa maassa elävistä juutalaisista surmataan; kun taas Jumala suojelee jäännöksensä kuten Sakarja 13:8-9 ja Ilm. 12:13-16 kertoo.

Ironia on siinä että nämä kaksi kolmannesta ovat niitä jotka kaikkein innokkaimmin tukevat Antikristusta Messiaanaan, samalla kun Jumalan Pyhä Henki paljastaa Antikristuksen todellisen luonteen jäännökselleen ennen Hävityksen kauhistusta.

Mutta, tässä on suurin ironia. Pohdiskele tätä huolellisesti sillä tämän ymmärtäminen vie sinua ison askeleen kohti lopullista ymmärtämystä koskien Israelin tämänhetkistä tilaa ja sitä minne se on menossa. Jeesus surkutteli sitä että suuri enemmistö juutalaisista ja heidän papeistaan olivat hylkäämässä Hänet. Kuuntele Hänen valitustaan:

"Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan." [Johannes 5:43]
Raamatuntutkijat ovat yksimielisiä siinä että Jeesus puhuu tässä Antikristuksesta. Hän sanoo, että Antikristus tulee omassa nimessään, voimassaan ja auktoriteetissään, mutta juutalaiset hyväksyvät hänet Messiaakseen vaikka he hylkäsivät Jeesuksen sen jälkeen kun meidän Herramme oli täyttänyt kaikki Vanhan Testamentin messiaaniset profetiat. Kasetti-sarjassamme "Salaseurat tappoivat Jeesuksen Kristuksen" me osoitamme Raamattuun nojautuen että fariseukset ja saddukealaiset olivat salaseurojen jäseniä joiden uskomusjärjestelmä tuli myöhemmin tunnetuksi Kabbalana.

Koska aikamme Illuminati vaalii Kabbalaa uskomusjärjestelmänsä kulmakivenä, voidaan totuudenmukaisesti sanoa että farisealaiset ja saddukealaiset olivat illuminaatteja! Nämä farisealaiset tiesivät että Jeesus oli luvattu Messias mutta Hän ei toteuttanut salaista suunnitelmaa jonka he odottivat Hänen toteuttavan. Tämän vuoksi he suunnittelivat surmaavansa Hänet jotta he voisivat tuoda omansa Hänen paikalleen!

Saatana on nyt valmis tuomaan messiaansa maailman näyttämölle jotta hän voisi eksyttää juutalaiset ajattelemaan että hän olisi heidän pitkään odotettu Messiaansa. Eikö olekin loogista että Saatana käyttäisi Illuminaattia tuomaan Israel takaisin maailmaan kansakuntana, ja että hän varmistaisi, että tämän nuoren Israelin johto olisi illuministinen ytimeensä asti? Jos Israelin johto on illuministinen silloin Antikristus ilmestyy, he voivat tuoda Israelin hallituksen tämän petoksen taakse. Kun Antikristus petollisesti "täyttää" kaikki Vanhan Testamentin Israelia koskevat profetiat, häntä tukee Israelin hallitus! Kaikille propagandatyöntekijöille Israelissa kerrotaan milloin ja mitä sanoa jotta eksytettäisiin juutalaiset helpommin.

Kun Antikristus lähtee matkaan "täyttääkseen" nämä profetiat, hänen ei tarvitse olla huolissaan viranomaisten vastustuksesta, luvista tai muista senkaltaisista asioista. Tämä koko eksytys suoritettaisiin helpommin jos virallinen hallitus olisi tämä koko pyrkimyksen takana. Täten, Jumala sallii Saatanan käyttävän Illuminatiaan aloittaakseen tämän prosessin jolla juutalaiset saataisiin takaisin omaan maahansa (sionismi) sekä varmistaakseen että jokainen pääministeri olisi illuminaatti. Saatanan täytyy mukauttaa suunnitelmansa Jumalan profetioihin, ja tulee pian aika jolloin Antikristus alkaa teurastaa juutalaisia aivan niinkuin Raamattu ennustaa.

Tämä konsepti mielessäsi, salli meidän nyt aloittaa keskustelumme kehityksestä josta Barry Chamish ja Jerry Golden ovat raportoineet. Muista, Chamish on ei-uskova mutta Golden on messiaaninen juutalainen joka rakastaa Jeesusta suuresti. Kuuntele heidän keskusteluaan siitä kuinka vapaamuurareilla on ollut, ja on edelleen täydellinen hallinta virallisesta Israelista.

Barry Chamish: Albert Pike ja "Geneven sopimus"

Cutting Edgen huomautus: lokakuun puolivälissä, tämä katala "Geneven sopimus" paljastettiin israelilaisille ja koko maailmalle. Meitä on hämmästyttänyt tämä uusi sopimus, sillä Oslon rauhansopimusta on ajettu eteenpäin vuodesta 1993, Israelin hallituksen korkeimmalla tasolla sekä Yhdysvaltain ja Palestiinan hallitusten taholta. Me pyysimme israelilaista sotilaslähdettämme selittämään Geneven sopimuksen merkitystä; tässä on vastaus:

"Jos se toteutetaan, sitä voi verrata kakun kuorruttamiseen. Oslo ja Tiekartta ovat tehneet raajarikoksi pienen Israelin valtion, kun taas tämä Geneven sopimus lamaannuttaisi koko Israelin, tehden maan puolustamisen mahdottomaksi. Jos he venyttävät Gazan kaistaa kuten on suunniteltu, tämä tekee Egyptille mahdoliseksi irrottaa Israelin alempi puolisko, pakottaa joukot etelässä yhteen taisteluun, joukot Jerusalemissa toiseen ja joukot pohjoisessa kolmanteen erilliseen taisteluun. Ota kartta, laita se vierekkäin Geneven sopimuksen linjausten kanssa, ja vedä viivat sinne missä he sanovat palestiinalaisten täydellisen hallinnan sekä uuden territorion. Sinä näet kuinka eri alueet kirjaimellisesti leikataan pois toinen toisistaan. Ja koska Gazan kaistan edessä ei ole juutalaista kokonaisuutta, Ashkelonista tulee helppo kohde... Minä tunnen tämän alueen hyvin, sillä olin sotilaskoulutuksessa tukikohdassa Ashkelonin ulkopuolella. Yöllä, me pystyimme kuulemaan aseiden paukkeen. Ilman puskurivyöhykettä, tämä sotilastukikohta voisi olla suuressa vaarassa koska siellä ei ole lentokoneita antamassa ilmatukea."
Uutisessa 1864 me valotamme läpikotaisin tämän uuden Geneven sopimuksen sekä vaaran jonka se aiheuttaa pienelle Israelin valtiolle, joten me kehoitamme sinua pysähtymään ja lukemaan sen nyt jotta ymmärtäisit mistä Barry Chamish puhuu. Nyt, kuuntele kun Chamish yhdistää Geneven sopimuksen vuodelta 2003 saatanalliseen kolmen maailmansodan visioon joka annettiin vapaamuurari Albert Pikelle elokuussa 1871.
"Puristus on nyt päällä, korkea aika tehdä Israelista avuton valtio, viimeinen vaihe ennen se eliminoimista. Oslosta on nt tullut Geneve, ja ne jotka vievät Israelin sen lopulliseen tuhoon ovat oppineet virheistään... Minä olen jo pitkään tiennyt että Työväenpuolueen sionismi oli brittiläisten vapaamuurareiden luoma ja sen pitkän ajan tavoite on aina ollut juutalaisten tuho. Nyt minä aion todistaa sen. Albert Pike oli vapaamuurareiden suurmestari 1800-luvulla. Toisin kuin muut hänen kultissaan, hän ei pitänyt asioita salassa vaan tallensi suunnitelmat muistiin." [HUOMIOI: Tässä kohtaa, Chamish kertoo kolmen maailmansodan visiosta jonka hän sai demoniselta henkioppaalta. Uutinen 1056 kertoo tästä suunnitelmasta.]
Nyt takaisin Chamishiin: kerrottuaan faktat että ensimmäiset kaksi sotaa toteutuivat aivan niinkuin Piken henkiopas oli ennustanut, Chamish kääntyy sitten lopulliseen sotaan, kolmanteen maailmansotaan joka oli tarkoitus käydä Israelin ja hänen arabinaapureidensa välillä.
"Tämä kolmas maailmansota täytyy saada aikaan ottamalla hyöty eroista populistisen sionismin ja islamilaisen maailman johtajien välillä. Sota täytyy toteuttaa sillä tavalla että Islam poliittinen sionismi (Israel) tuhoavat toinen toisensa."
Niillä meistä jotka ovat seuranneet tätä kamppailua Israelin ja palestiinalaisten välillä 1980-luvun alkupuolelta lähtien, on aavistus totuudesta. Nämä molemmat osapuolet ovat olleet kuoleman syleilyssä viimeiset 22 vuotta. Kuitenkaan, palestiinalaisilla ei ole hallussaan sellaista sotavoimaa jolla he voisivat tuhota Israelin, joten Syyrian ja Egyptin täytyy tulla peliin mukaan. Viimeisen kymmenen vuoden aikana, Egypti on ostanut valtavia määriä amerikkalaisia aseita niin että molemmilla osapuolilla on asejärjestelmiä kuten F-16 -hävittäjäpommittajia. Viime viikolla, me olemme nähneet raportteja että Venäjä on varustanut Syyriaa nykyaikaisilla olalta laukaistavilla ilmatorjuntaohjuksilla ja jopa ääntä nopeammilla "Sunburn" -ohjuksilla jotka lentävät 1700 mailia tunnissa ja jotka voidaan varustaa ei-tavanomaisilla taistelukärjillä. Nyt, enemmän kuin koskaan, Israel ja hänen arabinaapurinsa näyttävät olevan valmiina taisteluun.

Nyt, salli meidän jatkaa kuuntelemalla Chamista:

"Israel on suurissa vaikeuksissa ja on kuolemaisillaan maailmanhallinnon juonen vuoksi joka kirjoitettiin vuonna 1871. Keinoina sen lopettamiseksi tulevat olemaan juutalaiset joihin vaikuttavat voimat, jotka himoavat tilaisuutta nähdä Israelin loppu ritualistisen helvetin liekeissä... Syyskuun 11. terrori-iskujen jälkeen, maailman tapahtumat Lähi-idässä osoittavat kasvavaa levottomuutta ja epävakautta juutalaisten ja arabien välillä. Tämä on täysin linjassa vaatimusten käydä kolmas maailmansota kanssa, joka käydään näiden kahden sekä heidän liittolaistensa välillä. Tämä kolmas maailmansota on yhä tulossa, ja viimeaikaiset tapahtumat osoittavat meille että se ei ole kaukana."
Me olemme maininneet lukuisia kertoja, että 27.4.2002, Sharonin avustajan kuultiin sanovan: "Kolmas maailmansota on tulossa, pidät sinä siitä tai et; 9/11 -hyökkäykset olivat vain alku."

Täten, sinä voit nähdä että Chamish on juuri vahvistanut sen mitä Cutting Edge on raportoinut kaiken aikaa, eli että vapaamuurareiden suunnitelma tuoda Antikristus etenee suunnitelmien mukaan. Siinä kun Chamish kertoo vuonna 1871 syntyneestä suunnitelmasta, alkujaan tämä suunnitelma lähti käyntiin vuonna 1594 kun Sir Francis Bacon ja Kuningatar Elizabeth kuuntelivat henkioppaitaan; sitten se jatkui vuonna 1776 kun "Uusi Atlantis" -- Amerikan Yhdysvallat -- perustettiin 66 päivää Beltaine-juhlapäivän jälkeen (30. huhtikuuta - 1. toukokuuta).

>Israelin Korkein oikeus -- järkyttävää symboliikkaa

Nyt, salli meidän siirtyä eteenpäin kuuntelemaan Jerry Goldenia. Hän kertoo että tämä uusi Israelin Korkeimman oikeuden rakennus rakennettiin Rothschildien rahoilla, mutta paljon tärkeämpää on että se rakennettiin selkeiden ja näkyvien saatanallisten symbolien kanssa. Salli meidän nyt kuunnella Jerry Goldenia.

UUTISKATSAUS: "Pahuuden juuret Jerusalemissa", The Golden Report, 16.11.2003.

"Tässä raportissa minä käytän monia valokuvia osoittamaan että on ollut pirullinen juoni, niiden joihin me viittaamme termillä Uusi maailmanjärjestys. Minä laitoin kaikki kuvat yhtä lukuunottamatta, jotta voisin vakuuttaa että se mitä sinä näet on todellista ja paikoillaan. Nämä samat perheet jotka omistavat ja hallitsevat USA:n Keskuspankkia sekä muita suuria taloudellisia instituutioita, ovat iskeneet silmänsä Temppelivuorelle ja Pyhään Jerusalemin kaupunkiin. Aivan niinkuin Raamattu sanoo, tämä mies joka paljastuu Antikristuksena, istuu tällä paikalla ennen juutalaisen Messiah Yeshua HaMashiach:in ilmestymistä ja monet ottavat hänet vastaan messiaanaan."
Uutisessa 1643, kirjoitettu kaksi vuotta sitten, me paljastimme, muinaisiin vapaamuurari-kirjoituksiin nojautuen, että kuumeinen vapaamuurareiden kiihko jälleenrakentaa Salomonin Temppeli Temppelivuorelle on Lähi-idän tapahtumia eteenpäin kuljettava voima. Vapaamuurarit haluavat ottaa hallintaansa Temppelivuoren jotta he voisivat pystyttää temppelin heidän vapaamuurari-Kristukselleen (Antikristukselle). Jerry Golden on juuri vahvistanut tämän informaation.

Nyt, Golden keskittyy Israelin Korkeimman oikeuden rakennukseen:

"Kun tämä koko raportti keskittyy tämän Rothschildien rakennuksen ympärille, minä näytän sinulle kuvan tästä rakennuksesta. Tämä rakenus seisoo vastapäätä Knessetiä sekä Ulkoministeriön ja Keskuspankin vieressä. On tärkeää pitää mielessä että se seisoo suorassa linjassa Knessetin kanssa, sillä me tulemme puhumaan ley-viivoista jotka risteävät tämän pyramidin alla ja joka juoksee Knessetiin, toisten ley-viivojen kanssa jotka risteävät täydellisessä järjestyksessä Jerusalemin keskustaan ja Rockefeller-museoon. Kaikki tässä rakennuksessa on suunniteltu pienten yksityiskohtien tarkkuudella ja se on pirullinen. Tämä paholaisen suunnitelma on asetettu paikalleen ennenkuin meillä oli edes aavistustakaan hänen suunnitelmastaan. Hän tietää että hänen lopullinen taistelunsa käydään täällä Jerusalemissa."
Cutting Edge puhui ley-viivojen merkityksestä uutiskirjeessään 12.7.2003 (lue tästä), kun me keskustelimme siitä että Illuminati rakentaa tärkeät rakennuksensa ley-viivojen päälle. Koska me tunnistimme ley-viivat oikein tässä uutiskirjeessä, me rohkaisemme sinua lukemaan sen. Golden puhuu ley-linjojen tärkeydestä Israelin avain-rakennusten rakentamisessa ilman että selittäisi mitä nämä todella ovat.

Golden palaa Israelin Korkeimman oikeuden rakennukseen:

"Insinöörit jotka Rothschild valitsi tähän tehtävään olivat Ben-Zion Guinen lastenlapsia jotka työskentelivät Paroni Rothschildille."
Kun Rothschildeilla on mammonansa mukana, sinä voit odottaa että he käyttävät tätä rahaa edistämään Antikristuksen ilmestymistä ja maailmanhallintaa vapaamuurari-suunnitelman toteutuksena. Tämä Israelin Korkeimman oikeuden rakennus ei ole poikkeus. Sinä tulet järkyttymään nähdessäsi kuinka vapaamuurarillinen tämän rakennuksen ulkoasu on, sekä sisältä että ulkoa.

Kuva 1 Kuva 2

"Ensimmäinen asia jonka sinä huomaat on tämä pyramidi Kaikkinäkevän silmän kanssa aivan kuten USA:n yhden dollarin setelissä." [Golden, op. cit]
Katso vasempaan yläkulmaan ja sinä näet pyramidin altaan pohjalla. Jos katsot tarkkaan, sinä näet mustan pisteen. Tämä on juuri se Kaikkinäkevä silmä! Mieluummin kuin leijailisi keskeneräisen pyramidin yllä kuten dollarin setelissä, tämä Kaikkinäkevä silmä on kohti pyramidin huippua keskellä. Merkitys on sama: dollarin setelissä pyramidi on vielä keskeneräinen; tämä pyramidi on valmis.

Kuitenkin ero symbolismissa on merkittävä! Dollarin setelissä pyramidi on keskeneräinen sillä Uusi maailmanjärjestys ei ole valmis. Amerikka on Uusi Atlantis joka asteittain muuttaa maailman kansakunnat jotta saataisiin globaali näyttämö Antikristuksen ilmestymiselle. Luciferin silmä laijumassa keskeneräisen pyramidin yllä edustaa Luciferin "hyväntahtoista" valvovaa silmää kun hänen agenttinsa jatkavat työtään lavastaa Antikristus.

Kuitenkin, tämä pyramidi Israelin Korkeimman oikeuden rakennuksen katolla on täysin valmis tarkoittaen että tämä Suuri tehtävä eli tuoda Antikristus on nyt valmis. Se että tämä Kaikkinäkevä silmä on tämän valmiin pyramidin sisällä tarkoittaa että Lucifer on vapaa elämään sen sisällä! Koska Raamattu kertoo että Antikristus pettää juutalaiset ajattelemaan että hän on heidän pitkään odottamansa Messias, me tiedämme että Antikristus on erityisen kiinnostunut Jerusalemista ja Temppelivuoresta. Tämä hyvin tärkeä rakennus Jerusalemissa sisältää nyt viestin että työ olennaisilta osiltaan on nyt saatu päätökseen! Sitten kun työ on lopullisesti valmis ja Antikristus maailman näyttämöllä, Lucifer tulee alas asuakseen työnsä sisällä; täten, tämä piste joka edustaa Kaikkinäkevää silmää, on tullut alas pyramidin sisälle. Tämä pyramidi itsessään edustaa pakanallista kolminaisuutta: Saatana, Antikristus, Väärä profeetta.

Kuva 3 Kuva 4 Kuva 5

"Suurempi ympyrä jonka sinä näet kuvan alalaidassa on ylösalaisin käännetty risti jonka päällä on tarkoitus kävellä. Se on ainoa uskonnollinen symboli joka on tarkoitettu tallattavaksi. Oikealla kuvan ulkopuolella on egyptiläinen obeliski." [Ibid.]
Tämä ylösalaisin käännetty risti edustaa kaikkein pahinta symbolia. Puhtaassa vihassaan, Saatana on aina halveksinut ristiä. Tämä ylösalaisin käännetty risti on eräs kaikkein johdonmukaisimmista halveksunnan tyypeistä, sillä se edustaa Saatanan vastakohtaa Jeesuksen ristinkuolemaa kohtaan. Tämä "rauhanmerkki" ympyrän sisällä tulee suoraan Keisari Nerolta joka laati tämän symbolin edustamaan hänen kristinuskoa vastaan käymäänsä sotaa. Hän mursi ristin vaakaviivat, saaden ne osittamaan maata kohden ja ympyröi sitten ristin, symboloiden etä hän oli voittaja. Useimmiten, kun sinä näet minkä tahansa symbolin ympyrän sisällä, tämä ympyrä edustaa saatanan voittoisaa mahtia.

Obeliski on myös eräs Saatanan symboleista sillä se edustaa Baalin sukupuolielintä. Vapaamuurarit rakastavat tätä symbolia sillä he palvovat luotua (seksi) enemmän kuin Luojaa (Room. 1:25). Kun obeliski esitetään ympyrän sisällä -- kuten me näemme tässä kuvassa -- tämä yhdistelmä edustaa Suurta seksuaalista aktia.

Jumala kielsi israelilaisia palvomasta egyptiläisen auringonjumalan Ra:n henkeä jonka uskottiin asuvan obeliskin sisällä. Kuuntele Jumalan Sanaa:

Jumala suhtautuu obeliskeihin hyvin vakavasti, Raamatullinen totuus josta Amerikan pitäisi ottaa vaarin, sillä me olemme kansakunta joka on täynnä obeliskeja, Washington-monumentista tuhansiin hautausmaihin jossa obeliski seisoo vapaamuurarin haudan päällä.

On mielenkiintoista että hindu-alttareita on tämän Korkeimman oikeuden rakennuksen vieressä. Hindulaisuus on eräs suurista polyteistisista uskonnoista maan päällä. Monet illuministisista symboleista on kopioitu hindulaisuudesta. Illuminati palvoo monia hindulaisuuden jumalia ja jumalattaria. Eräs heidän suosikki-jumalattarensa on Kali, musta sodan ja väkivallan jumalatar tuhoaa vanhan maailmanjärjestyksen jotta Uusi maailmanjärjestys voitaisiin perustaa sen tilalle (lue uutinen 1710).

Rakennuksessa itsessään on vain vähän todisteita Rothschildien vaikutuksesta, mutta ulkoseinästä me löydämme tämän kiven joka johdattaa Rothschildien lehtoon; tämä nuoli osoittaa suoraan obeliskia kohti. Kaikkialla Raamatussa, me näemme että satanistit palvovat lehtoja.

Kuva 6

Amerikalla on oma Bohemian Lehtonsa (Bohemian Grove). Bushin kerrotaan olevan tämän salaseuran jäsen.

Kuva 7

Päättäen tämän aiheen Rothschildien rahoituksesta, Golden sanoo:

"Antaen tunnustusta Rothschildeille, sinä huomaat Rothschildien tunnuksen huipulla. Se on symboli Rothschildien dynastian perustajalle ja hänen viidelle lapselleen jotka perustivat keskuspankkeja ympäri Eurooppaa. Rothschildit antoivat useita vaatimuksia Israelin hallitukselle ennenkuin rakentaminen aloitettiin: heidän täytyi saada itse valita maa jonka päälle rakennus rakennettaisiin; heidän piti saada käyttää omia arkkitehtejään, eikä kukaan koskaan tietäisi kuinka paljon tämä rakennus tulisi maksamaan. Tämän rakennuksen valmistuminen kesti neljä vuotta."
Nyt, salli meidän palata takaisin Jerry Goldeniin:

Kuva 8

"Läpäistyäsi turvatarkastuksen, ensimmäinen asia jonka sinä huomaat seinällä on suuri kuva. Vasemmalla sinä näet Teddy Kollekin, Lord Rothschildin, oikealla Shimon Peres ja alavasemmalla Yidzhak Rabin. Sekä muut jotka loivat Oslon kuoleman prosessin jonka kanssa me olemme nyt kasvokkain."
Isarel ei joudu kohtaamaan ainoastaan "Oslon kuolonprosessia" vaan nyt he ovat kasvokkain vielä kavalamman "Geneven sopimuksen" kanssa joka tekee Israelista puolustuskyvyttömän. Katso tarkkaan näitä miehiä, sillä he ovat ensisijaisia "liikuttajia ja järisyttäjiä" Israelissa sekä Antikristuksen valtakunnan suunnittelijoita.

Sitten Jerry Golden vie meidät tutkimusmatkalle Korkeimman oikeuden rakennuksen sisään.

"Mutta tämä on se paikka mistä meidän retkemme alkaa kun me astumme sisään rakennukseen, sillä tämän koko retken tarkoitus on tuoda ihminen pimeydestä valoon ja tulla valaistuneeksi (to become Illuminated one). Ensin sinä astut alueelle jossa on hyvin himmeä valaistus, mutta kun sinä katsot ylös portaisiin sinä näet kirkkaan valon joka tulee hyvin suuresta ikkunasta josta avautuu näköala Jerusalemin ylle. On hyvin tärkeää laskea nämä askelmat; niitä on kolme kappaletta kymmenen portaan sarjaa, tehden yhteensä 30 askelmaa. Kun sinä nouset nämä 30 askelmaa sinä tulet pimeydestä valoon. Ja täältä sinä voit nähdä maailman tai tässä tapauksessa Jerusalemin kaupungin niinkuin et ole nähnyt koskaan aikaisemmin. On myös mainitsemisen arvoista että vasemmalla puolella sinä näet vanhan Jerusalemin muurin, jotkut jopa uskovat että näitä samoja kiviä käytettiin toisessa Temppelissä mutta en voi todistaa tätä. Toisella puolella sinä näet sileän modernin muurin. Matkan varrella seisoo kuusi lamppua jotka puhuvat ihmiselle hänen matkallaan kohti tietoisuutta ja valoa. Mutta, taas kerran, minä tunnen välttämättömäksi kertoa sinulle että on hyvin tärkeää niille jotka rakensivat tämän rakennuksen, että kaikki on täydellisessä järjestyksessä jopa numeerisesti."

Kuva 9

"Menkäämme hetkeksi takaisin huipulle nämä 30 askelmaa, sillä me tiedämme että vapaamuurareilla on 33 astetta mutta viimeiset kolme ovat korkeamman oppimisen tasoja ja valmistautumista astumaan sisään valaistukseen [tai: astumaan sisälle Illuminatiin]. Joten, kun me kuljemme portaiden huipulta kohti Pyramidia, me näemme suuren kirjaston kolmen askelman kanssa jotka edustavat kolmea korkeamman oppimisen tasoa. Nämä ovat kolme viimeistä askelmaa vapaamuurariudessa sekä sen tuolla puolen. Jos joku tekee valinnan kivuta korkeammalle sekä hyväksytään, hän astuu Illuminatin korkeimmille tasoille. On myös tärkeää tässä rakennuksessa huomioida että nämä 33. taso päättyy Pyramidin perustukselle." [Ibid.]

Sitten Golden selittää tätä "Suurta kirjastoa" jossa on tasan kolme tasoa tehden tehden askelmien määräksi 33.
"Tämä on hyvin suuri ja kallis kirjasto, mutta on siinä muutakin mikä pitäisi mainita. Ensimmäinen taso on 'ainoastaan' lakimiehille; toinen taso on 'ainoastaan' tuomareille. Ylin taso on 'ainoastaan' eläkkeellä oleville tuomareille. Tämä kertoo myös asioiden järjestyksessä Illuminaatissa, sillä kokelas täytyy hyväksyä ja viedä korkeammalle tasolle ennenkuin tieto tällä tasolla on hänen käytettävissään. Ja suoraan tämän kolmannen tason yläpuolella on Pyramidi Kaikkinäkevän silmän kanssa. Tämä aloittaa meidän tutkimusmatkamme Illuminatiin."

kuva 10

"Suoraan Pyramidin alla sinä näet neliöitä. Kuusi on ihmisen luku, ja jokaisessa neliössä on neljä sivua edustaen maailmaa. Keskellä suoraan Pyramidin keskikohdan alla on kristalli, joten kun joku seisoo sen päällä hän on suorassa linjassa Pyramidin ja kristallin kanssa. Kun me käännymme vasemmalle ja alamme kävellä kohti Pyramidia, me näemme metallinauhan marmorilattialla. Nämä Ley-viivat risteävät suoraab pyramidin alla kun ne jouksevat tästä paikasta kaupungin eri kolkkiin. Tämä on paikka missä tuomarit ja muut voivat seisoa kun he vastaanottavat tietoa ja voimaa seisoen suoraan kristallipalan yllä ja Luciferin Kaikkinäkevän silmän alla." [Ibid.]

Jerry on oikeassa: tämä numero "6" on Täydellisen ihmisen luku, tämän miehen josta on tullut täydellinen vapaamuurareiden vihkimysten ja rituaalien kautta. Numero "4" on luodun maailman luku -- neljän vuodenajan ja neljän pää-ilmansuunnan luku, sekä okkultistinen käsitys maan neljästä alkuaineesta: maa, ilma, tuli ja vesi. Kuitenkin, minusta on järkyttävää todeta että nämä viisi tuomaria joista Israelin Korkein oikeus koostuu seisovat suoraan "kristallipalan yllä ja Luciferin Kaikkinäkevän silmän alla". Varmasti, Saatanalla on nyt vahva ote Israelin hallituksesta ja on siihen asti kunnes Jumala sallii Antikristuksen surmaavan nämä "kaksi kolmannesta" -- kuten Sakarja 13:8-9 kertoo. Usko minua, Israelin johto joka palvelee nyt Illuminatia on ensimmäinen asia jonka Antikristus tuhoaa!

Kuva 11

"Siellä on viisi oikeussalia, jokaisen sisäänkäynti on juutalaisen hautakammion muotoinen; luukku oven yllä antaa hengelle vapauden kulkea sisään ja ulos.. Seinä jossa oikeussalien ovat ovat, on kaareva kun taas ulkoseinä on suora. Tästä on sanottava kaksi asiaa: toiset sanovat että se kertoo Oikeuden suorasta ja Armon kaarevasta linjasta, kun taas toiset sanovat että se kertoo kaaoksesta syntyvästä järjestyksestä. Tämä on Illuminaatin motto. Siellä on kolme tuomaria jotka miehittävät jokaista oikeussalia, ja tuomarien istuinten yläpuolella on pienempiä pyramideja jotka luovat valoa tuomareiden päälle kun he istuvat niiden yläpuolella jotka on tuotu alapuolisista vankiselleistä. Nämä tuomareiden kamarit ovat oikeussalien yläpuolella ja he tulevat alas tuomaan valoa niille jotka on tuotu alhaalta."
Minusta on hyvin mielenkiintoista että jokaisen viiden oikeussalin sisäänkäynti on juutalaisen hautakammion muotoinen. Vapaamuurareilla on aina ollut sairaalloinen kiinnostus kuolemaa kohtaan. Uutisessa 1399 me raportoimme että koko alue Washington D.C:ssä, tunnetaan nimellä Mall -- jossa meidän hallituksemme virastot sijaitsevat -- on Sephiroottisen elämänpuun muotoinen. Mutta, sitten, me myös kerroimme että vapaamuurareiden arkku on myös Saatanallisen elämänpuun muotoinen. Siten, meidän koko hallitusalueemme on vapaamuurareiden hauta-arkun muotoinen!

Tässä rakennuksessa on viisi oikeussalia. Myös meidän Pentagonimme pohjautuu lukuun viisi; tämä viisi-sivuinen rakennus joka lähettää miehiämme sotaan perustamaan Antikristuksen valtakuntaa. Uutisessa 1040 me kerroimme että kadut jotka yhdistävät Valkoisen Talon Capitoliin olivat vapaamuurari-arkkitehdin L'Enfant:in suunnittelemia vuonna 1792, niin että kadut jotka muodostavat Mendes-vuohen pään muotoisen pentagrammin käsittävät Valkoisen Talon -- sekä vapaamuurarien kompassin, kulmamitan ja viivoittimen Valkoisesta Talosta Capitoliin. Tämä pentagrammi joka käsittää Valkoisen Talon vaivaa meitä kaikkein eniten, sillä se on viisisakarainen tähti. Okkultistit uskovat että viisi on kuoleman luku.

Tämä kuolema joka illuminaateilla on mielessään on vanhan maailmanjärjestyksen kuolema, sekä sen täydellinen tuho, niin että Uusi maailmanjärjestys voitaisiin pystyttää. Toinen kuolema illuminaattien suunnitelmissa on nopea väestön vähentäminen kahteen miljardiin.

Rakennettu Ley-viivojen mukaan

Kuva 12

"Kun me käännymme vasempaan ja alamme kävellä kohti Pyramidia me huomaamme metallinauhan marmorilattialla. Nämä Ley-viivat risteävät suoraan Pyramidin alla, ne juoksevat tästä paikasta eri paikkoihin kaupungissa. Se on missä Tuomarit ja muut voivat seisoa ottaakseen vastaan tietoa ja voimaa seisoen suoraan kristallipalan päällä Luciferin Kaikkinäkevä silmä, valontuoja, yllään."

"Niille jotka eivät ole tietoisia Ley-viivoista, kerrottakoon että ne ovat linjoja maantieteellisillä paikoilla joilla noidat ja velhot kävelevät ilmoittaen olevansa vastuussa paholaiselle. Jos sinä huomaat että jossain suuressa kaupungissa kaikki kädestä-ennustajat ovat majoittuneet saman kadun varteen, tämä katu on Ley-viiva."

"Tässä Jerusalemin kartassa, sinä voit nähdä että tämä Korkeimman oikeuden rakennus ja Knesset on yhdistetty suoralla linjalla, ja 90%:n kulmassa tähän viivaan nähden puolimatkassa on Ley-viiva joka juoksee pystysuunnassa. Tämä linja juoksee suoraan alas keskellä katua joka tunnetaan nimellä Ben Yehuda, paikka jossa kaikki hörhöt tapaavat, ja jokaisena päivänäm sinä voit löytää ainakin yhden joka kutsuu itseään Eliaksi tai Moosekseksi. Israelilaiset kutsuvat Ben Yehudaa friikkishow:ksi. Tämä linja juoksee Rockefeller-museoon; ja Rockefeller-museosta suoraan Temppelivuoren muslimi-osan läpi." [Ibid.]

Hedelmällisyys-symboli

Kuva 13

"Kun sinä lähdet pää-oikeussalista suoraan oviaukon läpi sinä löydät alaspäin menevät portaat. Portaiden pohjalla sinä löydät hedelmällisyys-symbolin joka on aina läsnä missä tahansa Illuminaatin rakennuksessa, usein piilotettuna mutta aina siellä."
Kun sinä katsot tätä "hedelmällisyys-symbolia" kuten Jerry kutsuu sitä, sinä voit selvästi nähdä falloksen näköisen varren työntyvän ovaaliseen aukkoon joka edustaa naisen sukupuolielintä. Vapaamuurarius on läpikotaisin pakanallista, joten meidän pitäisi odottaa näkevämme että he palvovat sukupuoliaktia, ja esittävän palvontansa symboleissaan. Me rohkaisemme sinua lukemaan artikkelimme "Freemasonry Proven To Worship Satan, As Its Symbols Venerate The Sex Act".

Jerry Golden esittää epämääräisen viittauksen että vapaamuurareiden kirjaimella "G" olisi jotakin tekemistä seksin kanssa. Hän on oikeassa. Kuuntele tämä lyhyt selitys:

"Vapaamuurarit kuvaavat ja ylistävät seksuaalista aktia monissa heidän symboleissaan aivan kuten sinä odottaisit minkä tahansa okkultistisen ryhmän tekevän. Syvempi perehtyminen asiaan todistaa että monet vapaamuurareiden symbolit ovat saatanallisia. Tämä kirjain "G" on näkyvästi esillä vapaamuurariudessa. Alemmilla asteilla, vihitylle kerrotaan että "G" tarkoittaa "Jumalaa" tai "Geometriaa", jota universumin Ylin Arkkitehti käytti suunnitellessaan tätä ihmeellistä kosmosta. Kuitenkin, okkultisti ja 33. asteen vapaamuurari Arthur Waite, lainaten Eliphas Leviä (myös 33. asteen muurari), kertoo meille että kirjain "G" tarkoittaa Venusta ja että Venuksen symboli on tyylitelty fallos." [Arthur Edward Waite, "The Mysteries of Magic: A Digest of the Writings of Eliphas Levi", s. 217]
Kaikkien aikojen suurin vapaamuurari-kirjailija Albert Pike kertoo kirjassaan Morals and Dogma että "Monad [#1] on miespuolinen ja Duad[#2] naispuolinen. Heidän seksuaalinen liittonsa saa aikaan Triadin [#3] jota edustaa kirjain "G", generatiivinen (=jälkeläisiä tuottava) prinsiippi. Tämä 'Generatiivinen prionsiippi' on koodi seksuaaliselle aktille".

Täten, tämä kirjain "G" joka on niin näkyvä monissa vapaamuurareiden tunnuksissa, tarkoittaa todellisuudessa "Generatiivista" aktia, Suurta seksuaalista aktia!

Johtopäätös

Golden tekee oikeanlaisen johtopäätöksen, joten me lopetamme hänen lausuntoonsa:

"Me olemme vain kevyesti koskettaneet tämän rakennuksen merkitystä, sillä siellä on kirjaimellisesti satoja yksityiskohtia jotka osoittavat Illuminatiin ja heidän suunnitelmiinsa ihmiskuntaa varten. Mutta paljon tärkeämpää tämän raportin kannalta on, että se rakentaa perustuksen, istuimelle, sille jonka useimmat hyväksyvät messiaanaan ennenkuin Yeshua tulee takaisin perustaakseen valtakuntansa ja hallitakseen maata. Mutta kuten me kaikki tiedämme, Jumalalla on suunnitelma eikä sitä pysäytetä eikä ohjata kiertotielle. Osa Hänen suunnitelmaansa on että Hänen kansansa juutalaiset palaavat kotiin Israeliin. Sinä voit lukea seuraavat Raamatunjakeet: Jesaja 43:5-6, Jeremia 16:14-15, Jeremia 16:16, Jesaja 49:22, 2 Moos. 36:8, Hesekiel 36:24, Hesekiel 37:12; vain muutamia mainitakseni."
Se tosiasia että tämä Luciferin "Kaikkinäkevä silmä" on tullut alas valmiin pyramidin sisälle on sekä järkyttävää että valaisevaa! Tämä symbolismi tarkoittaa että Suuri tehtävä tuoda Antikristus on nyt valmis Illuminaatin silmissä, ja että Lucifer on nyt vapaa saapumaan elääkseen ihmisten keskellä -- Jerusalemissa, tässä suurenmoisessa kaupungissa jonne Antikristus tekee valtaistuimensa seitsemän lyhyen, verisen vuoden ajaksi.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1874Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin