Samaan aikaan kun ihmiset maailmassa olivat innoissaan Saddamin vangitsemisesta, Presidentti Bush allekirjoitti vaivihkaa Amerikan historian kaikkein itsevaltaisimman lain


Alaotsikko: Onko tämän lain allekirjoittaminen todellinen syy miksi Saddam vangittiin joulukuun 13. päivänä? Liian usein, meidän johtajamme pakottavat meidät katsomaan juuri päinvastaiseen suuntaan kuin missä tapahtuu. Samaan aikaan kun amerikkalaiset juhlivat voittoamme Saddamista, kukaan ei pannut merkille että me olimme juuri menettäneet vapautemme ja perustuslailliset oikeutemme! Bushilla on nyt Hitlerin, Stalinin ja Mao Tse-Tungin valta! Me emme huomanneet tätä koska me keskitimme huomiomme Saddamin pidätykseen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Presidentti Bush allekirjoitti kaikkein itsevaltaisimman lain USA:n historiassa samaan aikaan kun maailman huomio oli kiinnittyneenä Saddamin pidätykseen. Aika ajoin, me olemme varoitelleet että "uutiset" amerikkalaiset joukkotiedotusvälineet suoltavat eivät ole sen enempää eivätkä vähempää kuin propagandaa jolla Valkoinen Talo haluaa ruokkia meitä. Tämän kolmen ja puolen vuoden aikana jolloin olin USA:n sotilastiedustelussa, minä näin melkein päivittäin tapauksia jolloin meidän hallituksemme, joukkotiedotusvälineiden avustuksella, valehteli massoille. Uutisessa 1558 me kerroimme että totuus on yleensä päinvastainen siihen nähden mitä kerrotaan.

Tällainen oli tilanne lauantaina, 13. joulukuuta kun melkein 600 amerikkalaista sotilasta löysi Saddam Husseinin. Tämä oli se tarina mihin amerikkalaiset keskittyivät. Valitettavasti, Presidentti allekirjoitti vaivihkaa ja ilman lehdistöä, tämän maan historian kaikkein hirvittävimmän diktatoorisen lain.

Muista, koko tämä Irakin sota oli vain tuorein monista Illuminaatin aikaansaamista sodista viimeisen 100 vuoden aikana, kaikki suunniteltu viemään maailma Uuteen maailmanjärjestykseen (uutinen 1869). Merkittävät tapahtumat ja sodat viime vuosisadalla on toteutettu Hegeliläisen dialektiikan mukaan -- "kontrolloitu konflikti saa aikaan kontrolloidun muutoksen". Jos Illuminati haluaa käydä "kontrolloitua konfliktia" heidän täytyy hallita molempia osapuolia! Samalla tavoin, Illuminati on kontrolloinut Saddam Husseinia hyvin pitkään, ja hallitsee häntä nytkin, missä hän sitten onkaan. Kuuntele tämä UPI:n uutinen.

UUTISKATSAUS: "Saddam avain varhaisen CIA:n juonessa", Richard Sale, UPI Intelligence Correspondent, 10.4.2003, http://www.upi.com/view.cfm?StoryId=20030410-070214-6557r.

"USA:n joukot Bagdadissa saattavat nyt etsiä maan päältä ja alta Irakin diktaattoria Saddam Husseinia, mutta menneisyydessä USA:n tiedustelupalvelu näki Saddamin suojamuurina kommunismia vastaan ja he käyttivät häntä työkalunaan yli 40 vuoden ajan -- eläkkeellä olevien USA:n tiedustelupalvelun diplomaattien ja viranomaisten mukaan. UPI on haastatellut kymmentä entistä amerikkalaista diplomaattia, brittiläistä tiedemiestä sekä entistä USA:n tiedustelupalvelun virkailijaa kooten seuraavanlaisen yhteenvedon. CIA kieltäytyi kommentoimasta tätä raporttia. Vaikka monet ovat ajatelleet että Saddam ensi kerran joutui tekemisiin USA:n tiedustelu-agenttien kanssa 1980-luvun alussa, hänen ensi kontaktit USA:n viranomaisiin ajoittuvat vuoteen 1959, jolloin hän oli osa CIA:n projektia salamurhata silloinen Irakin pääministeri Kenraali Abdullah Al-Karin Qasim... Saddam, vain hiukan yli 20-vuotiaana, tuli mukaan USA:n juoneen päästä eroon Qasimista. Adel Darwish, Lähi-idän asiantuntija sekä kirjan "Unholy Babylon" tekijä sanoi, että tämä teko suoritettiin 'CIA:n ollessa tietoinen asiasta' ja että Saddamin ja CIA:n yhteyshenkilö oli irakilainen hammaslääkäri joka työskenteli CIA:lle ja Egyptin tiedustelupalvelulle. Amerikkalaiset viranomaiset yksityisesti vahvistivat Darwishin väitteen."
Sinä voit nähdä kuvia tästä salamurhasta sekä vanhan hallituksen kukistumisesta videolta "Hidden Wars of Desert Storm". Ennen hyökkäystämme Irakiin, minä luin että arabimaailman kaikkein korkea-arvoisin vapaamuurari oli Jordanian Kuningas Hussein, ja että toiseksi korkea-arvoisin oli Saddam Hussein; molemmat 33 asteen muurareita. Tri. Cathy Burns on vahvistanut tämän tosiasian. Täten, sinä voit ymmärtää miksi George H. V. Bush määräsi amerikkalaiset joukot perääntymään Irakista helmikuun lopussa 1991, jolloin he olivat ainoastaan tuntien päässä Bagdadista -- jotta Saddamilla olisi edelleen rooli jota esittää tässä "hallittu konflikti" -nimisessä näytelmässä, joka on ollut käynnissä kaikki nämä 12 vuotta Gulf War I:n lopusta lähtien.

Tämä todellisuus koskien Saddamin pidätystä yksinkertainen: Tässä globaalissa skenaariossa, oli tullut aika napata Saddam. Ainoa jäljellä oleva kysymys on, että kuinka myydä tämä pidätys aina hyväuskoisille amerikkalaisille. Suorittaakseen tämän helpon päämäärän, CNN, Fox News ja muut amerikkalaiset uutis-organisaatiot alkoivat täyttää radioaaltoja uutisilla hänen pidätyksestään. Toisella puolen maailmaa, operoiden salassa, Presidentti Bush allekirjoitti "Patriot Act II":n saattaen tämän lain voimaan. Kukaan ei heti pannut asiaa merkille.

Salli meidän tutkia nämä faktat:

Saddamin vangitseminen -- Saddamin poikien surmaaminen

UUTISKATSAUS: "Maakuopassa, onni loppuu kohteelta numero yksi: Saddam, aseistettu mutta vastarintaa tekemättä, löydettiin piilosta avustajiensa kodin alta", The Guardian (London), maanantai, 15.12.2003.

"Tältä mieheltä, jonka Yhdysvaltain armeija tuntee kohteena numero yksi, loppui onni lauantai-iltana (13.12.2003), jolloin eräs kaikkien aikojen suurimmista ihmisjahdeista päättyi maalaistalon ovelle; tätä taloa ympäröivät palmut ja appelsiinipuut, eikä se ollut kaukana Tigris-joen harmaista vesistä. Lähimmäistensä hylkäämänä, Saddam Hussein -- jo kauan sitten ylelliset palatsinsa menettäneenä -- oli piiloutunut pieneen koloon, 1,8...2,5 metrin syvyyteen, kaksi huonetta käsittäneen hökkelin alle pienessä Ad Dawr:in kylässä, Tikritin eteläpuolella. Operaatio Red Dawn ... saatiin viedyksi päätökseen ... kun nähtiin kaksi miestä juoksemassa karkuun puiden varjostamasta rakennuksesta. Kello 8:30 illalla, eristettyään läheiset tiet kymmenillä Humvee -kuljetusvälineillä, sotilaat astuivat sisään yksikerroksiseen kermanväriseen maataloon... 'Hänet napattiin kuin rotta', sanoi Kenraali Odierno, joka kuvasi entistä diktaattoria 'hyvin villiintyneeksi'."
Täten, tämän tapauksen numeeriset faktat osoittavat että Saddam pidätettiin 13. päivänä; tämä luku edustaa satanismissa "äärimmäistä kapinointia" Jumalaa vastaan. Edelleen, hänet pidätettiin kello 8:30 iltapäivällä. Kun sinä lasket yhteen luvut 8 + 3 + 0 saat luvun 11; tämä luku edustaa Antikristusta.

Nyt, salli meidän palata muutama kuukausi taaksepäin aikaan jolloin Saddamin pojat surmattiin.

UUTISKATSAUS: "USA vahvistaa Saddamin poikien surmaamisen", IslamOnline, 22.7.2003.

"BAGDAD, heinäkuu 22 -- Syrjäytetyn Irakin Presidentin Saddam Husseinin pojat Qusay ja Uday surmattiin hyökkäyksessä taloon pohjoisirakilaisen Mosulin kaupungin alueella tiistaina, 22.7., U.S. Army Luutnantti Kenraali Ricardo Sanchez kertoi lehdistökonferenssissa Bagdadissa. 'Neljä ihmistä kuoli tämän operaation aikana ja poistettiin rakennuksesta, ja me olemme vahvistaneet että Uday ja Qusay Hussein ovat kuolleiden joukossa', kertoi Sanchez, USA:n johtamien maajoukkojen komentaja. Hän kertoi että useat lähteet olivat tunnistaneet heidän ruumiinsa..."
Yhteenlaskun tulos: Saddamin raportoitiin saadun lopulta kiinni tämän kuun 13. päivänä; Saddamin molempien poikien raportoitiin surmatun heinäkuun 22. päivänä (11 x 2). Aika jolloin Saddam raportoitiin saadun kiinni oli 8:30pm, josta saadaan yhteenlaskettuna luku 11, Antikristuksen okkultistinen luku. Täten, tapahtuman okkultistiset luvut herättävät meidän epäilyksemme.

Mutta, sitten, eräs kongressiedustaja toi julki tunteet joita monet meistä kokivat tänä aikana. Salli meidän kertoa tämä tarina.

UUTISKATSAUS: "Washingtonin kongressiedustaja asettaa kyseenalaiseksi Saddamin ajoituksen", Matthew Daley, AP, 16.12.2003.

"WASHINGTON -- Washingtonin kongressiedustaja joka arvosteli Presidentti Bushia vieraillessaan Bagdadissa viime vuonna on kyseenalaistanut syrjäytetyn Irakin presidentin Saddam Husseinin pidättämisen ajankohdan. Edustaja Jim McDermott, D-Wash., kertoi seattlelaiselle radio-asemalle maanantaina että armeija olisi löytänyt Saddamin jo kauan sitten jos he olisivat vain halunneet. Kysyttäessä, että josko hän ajatteli viikonlopun pidätyksen olleen ajoitettu auttamaan Bushia, McDermott hykerteli ja sanoi: 'Yeah, Oh, Yeah!'"

"Tämä Demokraatti-edustaja jatkoi sanomalla: 'On liian paljon yhteensattumia jotta voisimme ajatella sen olleen vain sattumaa... Se on hassua.' Mc Dermott lisäsi: 'Kun heillä on kaikki nämä ongelmat, heillä on äkkiä jotakin myönteistä kerrottavaa.'"

Muista, kongressiedustajilla on pääsy tietoihin joihin muilla ei ole pääsyä. Kun kongressiedustaja antaa tällaisen lausunnon, sinun ei pitäisi hyljätä sitä suoralta kädeltä. Presidentti Bush on ollut vaikeuksissa viime kuukausina kun hänen kannatuksensa on vähentynyt hiljalleen kun amerikkalaiset ovat ymmärtäneet että Saddamilla ei ole joukkotuhoaseita ja että me olemme juuttuneet sotaan joka alkaa näyttää ja kuulostaa Vietnamilta.

Vaikka hänen Kiitospäivän vierailunsa nosti hieman kannatusta, Presidentti tarvitsi edelleen vetoapua. Varmasti, Saddam Husseinin kiinni joutuminen oli juuri sitä mitä tämä propagandisti tilasi. Mutta, Liittoutuneiden joukot eivät ainoastaan napanneet häntä; me myös nöyryytimme häntä. Raportit siitä että hänet löydettiin 1,8 x 2,4 metrin suuruisesta kuopasta saa hänet näyttämään pelkurilta maailman silmissä, erityisesti ylpeiden arabien.

Me uskomme että kongressiedustaja McDermott oli aivan oikeassa.

Kuitenkin, tässä tarinassa on paljon muutakin.

UUTISKATSAUS: "Saddamin pidätyksen aikana: Patriot II -lainsäädännön voimaan saattaminen", Alex Jones, 16.12.2003, http://www.prisonplanet.com/121503stealthenactment.html.

"Sanalla kun CNN ja muut mediajulkaisut riemuitsivat Saddam Husseinin vangitsemisesta, Bush otti käyttöön taas uuden lain viime lauantaina, joka lisäsi Liittovaltion valtuuksia tehdä tutkimuksia sekä supistaa Amerikan kansalaisten oikeuksia: H.R. 2417, INTELLIGENCE AUTHORIZATION AGREEMENT OF 2004."
Tyrmistyin kun luin tämän raportin. Maanantaina, 15. joulukuuta minä julkaisin sivullani tarinan joka oli otettu Boston Globe -sanomalehdestä, ja joka koski Presidentti Bushin allekirjoittamaa lakia joka laajensi FBI:n valtuuksia, mutta tämä tarina oli niin vesitetty etten ymmärtänyt sen koskevan juuri asetusta H.R. 2417. Lue tämä tarina itse: [http://www.boston.com/news/nation/washington/articles/2003/12/15/bush_signs_bill_extending_fbi_powers/].

Kun sinä menet Valkoisen Talon sivuille sinä voit nähdä heidän virallisen lausuntonsa H.R. 2417:stä. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Lausunto H.R. 2417:stä: Presidentin lausunto", Välittömästi julkaistavaksi, Lehdistötoimisto, 13.12.2003, http://www.whitehouse.gov/news/releases/2003/12/20031213-3.html].

"Tänään, minä allekirjoitin laiksi H.R. 2417:n, 'Intelligence Authorization Act for Fiscal Year 2004'. Tämä säädös antaa luvan Yhdysvaltain tiedustelutoiminnan rahoittamiselle, mukaanlukien sotaan terroristeja vastaan globaalilla tasolla."
Kun sinä luet tämän raportin sinä huomaat että siinä ei ole viitteitä "Patriot Act II":seen, eikä myöskään minkäänlaisia vihjauksia lain sisältämiin hirvittäviin, diktatuurisiin valtuuksiin. Kuitenkin, kun sinä käänyt kongressiedustaja Ron Paulin puoleen, sinä löydät yhteydet.

UUTISKATSAUS: "Kongressin muistiinpano: marraskuu 22, 2003, sivu E2399, 'H.R. 2417, Intelligence Authorization Act for Fiscal Year 2004', useiden Edustajainhuoneen jäsenten puheita, mukaanlukien kunnioitettu Ron Paul, http://fas.org/irp/congress/2003_cr/h112203.html.

"Näyttää siltä että me olemme todistamassa erittäin epäsuositun 'Patriot II' -lainsäädännön voimaan saattamista, joka vuosi ulos ensimmäisen kerran useita kuukausia sitten. Kenties vuodosta noussut kansallinen vastalauseiden aalto sai lain laatijat valmistelemaan sitä salassa. Mikä hyvänsä onkaan totuus, tämä on raivostuttavaa eikä sitä voida hyväksyä. Minä kehoitan jokaista työtoveriani liittymään joukkooni vastustamaan tätä lakia ja siihen liittyvää Liittovaltion poliisin vaarallista valtuuksien lisäämistä."
Sitten kongressiedustaja Paul perustelee yksityiskohtaisesti miksi hän vastustaa tätä lakia. Jos luet tämän, sinä huomaat sen mielenkiintoiseksi ellei peräti kauhistuttavaksi. Huomioi että Ron Paul virallisesti identifioi H.R. 2417:n "Patriot Act II":ksi. Siksi, ei ole epäilystäkään etteikö Presidentti Bush olisi allekirjoittanut "Patriot Act II":n joulukuun 13. päivänä vuonna 2003, samaan aikaan kun uutiset Saddamin vangitsemisesta alkoivat täyttää radioaaltoja ja innostaa ihmisten mieliä. Lehdistötiedote kertoi että aika pidätyshetkellä oli 8:30 Irakin aikaa joka oli 12:30pm Itärannikon aikaa.

Ihmiset [Amerikassa] olivat niin innoissaan tämän mitättömän (=straw) miehen pidätyksestä jota heidät oli opetettu vihaamaan, että he eivät kiinnittäneet huomiota mihinkään mitä hyvänsä Presidentti Bush sitten allekirjoittaakaan Valkoisessa Talossa.

Mikä ero onkaan Patriot Act I:n ja Patriot Act II:n välillä!

Presidentti Bush allekirjoitti lain H.R. 3162, "The Patriot Bill" lokakuun 26. päivänä vuonna 2001 lehdistön ollessa paikalla. Kuitenkin, kun hän allekirjoitti lain H.R. 2417, "Patriot Act II", hän teki sen salassa, samaan aikaan kun maailma oli uppoutunut Saddam Husseinin pidätykseen.

Miksi Presidentti oli niin salamyhkäinen allekirjoittaessaan tätä lakia? Me olemme kertoneet Patriot Act II:sesta uutisessa 1772 ja 1770b, mutta me luettelemme tässä muutaman kohdan. Me rohkaisemme silti sinua lukemaan koko artikkelin (suomeksi tästä).

Mitä olivat nämä Stalinin poliisivaltion ehdot jotka he haluavat tähän uuteen lakiin?

  1. Radikaalisti laajentaa lakiin pakottamis- ja tietojen kokoamis- aktiviteetteja -- poliisin menneiden vuosien väärinkäytökset palaavat moninkertaisina.

  2. Vähentää tai eliminoida oikeusistuinten puuttuminen valvontaan -- poistetaan taas uusi este väärinkäytöksiä vastaan!

  3. Antaa lupa salaisille pidätyksille -- klassinen "koputus oveen keskellä yötä" -skenaario lähenee.

  4. Luoda DNA-tietokanta perustuen tarkentamattomiin, vahvistamattomiin "epäilyksiin" -- taas uusi Stalinin taktiikka.

  5. Luoda uusia kuolemanrangaistuksia -- kuolemanrangaistukset + salaiset pidätykset = historian suurin diktatuuri!

  6. Ottaa pois Yhdysvaltain kansalaisuus ihmisiltä jotka kuuluvat epäsuosittuihin poliittisiin ryhmiin.
Edelleen, kuten Alex Jones kuvaa videossaan "Police State 3", poliisi voi tulla kotiisi ilman pidätysmääräystä. He saattavat pidättää sinut ilman syytettä ja viedä sinut vankilaan jonka sijaintia heidän ei tarvitse kertoa sinun perheellesi. Koska sinut on määritelty "kotimaiseksi terroristiksi" tai "vihollistaistelijaksi" sinua saatetaan kuulustella salassa ilman oikeutta lakimieheen. Sinut voidaan jopa teloittaa salassa eikä sinun perheesi tule koskaan tietämään mitä sinulle tapahtui. Lopulta, jos joku näkee sinut pidätettävän salaa ja raportoi siitä viranomaisille, myös hänet voidaan pidättää!

Onko ihme että Presidentti Bush allekirjoitti tämän lain salassa? Amerikkalaiset ovat menettäneet valtavan määrän vapauksia ja oikeuksia 1.12. lähtien.

Me olemme melkein siinä pisteessä jossa Illuminati voi tehdä kaiken haluamansa -- mitä vain tarvitaan jotta lopulliset synnytystuskat alkaisivat -- täysin laillisesti, aivan niinkuin Hitlerkin teki vuosina 1933 - 1939. Silloin kun hän aloitti Toisen maailmansodan 1.9.1939, hän oli laillistanut jokaisen tarvitsemansa toimenpiteen, mutta hän eteni niin pienin harppauksin että kansalaiset eivät hätääntyneet. Sitten kun Toinen maailmansota alkoi, saksalaiset olivat niin uppoutuneet sota-uutisisiin että he hädintuskin huomasivat ihmisten katoavan heidän ympäriltään.

Länsimainen yhteiskunta näyttää kulkevan samoja latuja.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1878Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin