Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

ESIPUHE

Tärkeä tiedonanto sisällöstä

Menestyksekäs vedenalaisten aarteiden metsästäjä on sanonut: "Sinun täytyy vakuuttaa muut mitä sinä etsit, sekä olla erittäin peräänantamaton tehdessäsi näin." Minä, Fritz, olen täysin samaa mieltä siitä mitä hän sanoi. Olen etsinyt totuutta kuten aarteiden metsästäjä, olen selannut asiakirjojen pölyisiä sivuja, kuten kärsivällinen mainari joka etsii kultaa. Kuinka syvälle ja pitkälle sinä olet halukas menemään etsiessäsi totuutta? Cisco ja minä tunnemme että meillä on vastuu kertoa sinulle koko totuus sellaisena kuiin me tiedämme sen, se mitä sinä teet tällä totuudella on sinusta kiinni. Tämä kirja selittää monia okkultistisia ajatuksia ja uskomuksia, joista monia ei ole koskaan aiemmin julkisesti paljastettu. On olemassa tärkeä syy miksi näitä okkultistisia ajatuksia ja uskomuksia tuodaan esille, meidän täytyy tutkia meidän vohollistamme ja sitä kuinka tämä ajattelee. USA:n armeija käytti intiaaneja tarkkailemaan intiaaneja. Kenraali MacArthur opiskeli kaiken mahdollisen japanilaisista kyetäkseen lyömään heidät. Kristus tunsi Saatanan juonet. Apostoli sanoi: "Me emme ole tietämättömiä Saatanan juonista." Yhä uudestaan, tämä kirjailija on nähnyt ylhäisten kirkonmiesten tekevän vapaamuurareiden kädenpuristuksia, esittäen koodisanoja, jne. tavallisten ihmisten edessä, ja nämä kristityt eivät näe sitä. Toisaalta kristityt haluavat todisteet siitä mitä tapahtuu, mutta toisaalta, he eivät ole halukkaita oppimaan sitä kuinka tunnistaa se mitä vastustaja tekee. Tällainen kaksimielisyys on auttanut kirkkoja muuttumaan -- surullista sanoa -- illuminaattien julkisivuksi. Minä olen liittänyt tähän materiaalia siitä kuinka Illuminati ymmärtää asiat ja okkultistiset uskomukset, sillä minä olen todistanut että näiden asioiden tuntemisesta saattaa olla apua mielenhallinnan lyömisessä. Jos haluaisin auttaa ihmistä joka yrittää paeta Yakuzaa, opiskelisin Yakuzan taktiikoita. Jos haluaisin auttaa noitaa vapautumaan JuJuismista, opiskelisin Jujuismia. Minä vahvasti suosittelen että lukijat aina seisoisivat Jumalan Sanan perustuksen päällä, ja että he hyödyntäisivät Jumalan Sanaa virkistävänä kylpynä mielen puhdistamiseksi. Tämä kirjoittaja on havainnut että nauhalle puhutusta Raamatun tekstistä on apua.

Jotkin kristityt ovat kritisoineet tätä kirjailijaa hänen kirjojensa sisällöstä, sillä nämä eivät kuvaa Kristinuskon valoisampaa puolta (mitä se sitten onkaan). Näyttää siltä että jotkut ihmiset haluavat ainoastaan että Jumala tekee heidän olonsa mukavaksi. Jotkut ovat menneet jopa niin pitkälle että väittävät että tämä kirjailija ei ole lainkaan uskossa koska hänen kirjojensa sisältö on niin raskasta. On surullista että monet kristityt eivät tunne omaa Raamattuaan eivätkä sitä mistä toivo on peräisin. Todellisen toivon antaa Jumalan Henki. Terapeutti saattaa olla optimistinen mielenhallinnan uhrin suhteen, mutta tämän terapeutin optimismi kääntyy vilpittömäksi toivoksi kun hän tulee henkilökohtaisesti mukaan sisään uhrin tragediaan rukouksen kautta. Raamatullinen toivo ei ole lämmin utuisuus jolla on päänsä hiekassa teeskennellen että kaikki on ruusuista helppoa. Täysin päinvastoin, jos me katsomme seuraavia Raamatun jakeita, me näemme että Jumalan Sana kuvaa traumaa trauman jälkeen, kera valon joka on edelleen tunnelin päässä! Sellainen on meidän toivomme voima, että meillä on toivo huolimatta kuinka kiivaana pahuus esittäytyy.

Valitusvirret, luku 3:

"Minä olen se mies, joka olen kurjuutta nähnyt hänen vihastuksensa vitsan alla. Minut hän on johdattanut ja kuljettanut pimeyteen eikä valkeuteen. Juuri minua vastaan hän kääntää kätensä, yhäti, kaiken päivää. Hän on kalvanut minun lihani ja nahkani, musertanut minun luuni. Hän on rakentanut varustukset minua vastaan ja piirittänyt myrkyllä ja vaivalla. Hän on pannut minut asumaan pimeydessä niinkuin ikiaikojen kuolleet. Hän on tehnyt muurin minun ympärilleni, niin etten pääse ulos, on pannut minut raskaisiin vaskikahleisiin. Vaikka minä huudan ja parun, hän vaientaa minun rukoukseni. Hakatuista kivistä hän on tehnyt minun teilleni muurin, on mutkistanut minun polkuni. Vaaniva karhu on hän minulle, piilossa väijyvä leijona. Hän on vienyt harhaan minun tieni ja repinyt minut kappaleiksi, hän on minut autioksi tehnyt. Hän on jännittänyt jousensa ja settanut minut nuoltensa maalitauluksi. Hän on ampunut munuaisiini nuolet, viinensä lapset. Minä olen joutunut koko kansani nauruksi, heidän jokapäiväiseksi pilkkalauluksensa. Hän on ravinnut minua katkeruudella, juottanut minua koiruoholla. Hän on purettanut minulla hampaat rikki soraan, painanut minut alas tomuun. Sinä olet syössyt minun sieluni ulos, rauhasta pois, minä olen unhottanut onnen. Ja minä sanon: mennyt on minulta kunnia ja Heran odotus."

"Muista minun kurjuuttani ja kodittomuuttani, koiruohoa ja myrkkyä. Sinä kyllä muistat sen, että minun sieluni on alaspainettu. Tämän minä painan sydämeeni, sentähden minä toivon. Herran armoa on, ettemme ole aivan hävinneet, sillä hänen laupeutensa ei ole lopunut: se on joka aamu uusi, ja suuri on hänen uskollisuutensa. Minun osani on Herra, sanoo minun sieluni; sentähden minä panen toivoni häneen. Hyvä on Herra häntä odottaville, sille sielulle, joka häntä etsii. Hyvä on hiljaisuudessa toivoa Herran apua."

Meidän mielistämme käydään taistelua, sen suhteen että tartummeko me kiinni toivoon joka on meidän edessämme, vai lyömmekö me hanskat tiskiin ja sanomme "kaikki on menetetty"? Lannistuminen ei ole peräisin uskosta. Ajatteletko sinä että Kaikkivaltias Jumala on lannistunut persoona? Hän kehoittaa ihmisiä palvelemaan toisiaan, sillä Jumala tietää että sinä et koskaan löydä onnea itsekkyydestä. Jumala kehoittaa ihmisiä parantamaan haavoittuneet ja antaa heidän sisimpien osiensa tuntea että he ovat rakastettuja ja arvokkaita.

Omistus

Tämä kirja on omistettu näille kahdelle miljoonalle amerikkalaiselle jotka on ohjelmoitu Monarch-tyyppisellä traumaan perustuvalla mielenhallinnalla. Tämä kirja on kirjoitettu jotta tuhottaisiin traumaan perustuva mielenhallinta ennenkuin se tuhoaa ihmisrodun. Tälle hirvittävälle salaisuudelle on aika panna piste. Ihmiskunnan suuri profeetta sanoi että Hän tuli parantamaan ne joilla on särjetty sydän -- kirjaimellisesti murskattu, ja vapauttamaan ne jotka ovat vangittuja. Tämän työn täytyy mennä eteenpäin. Veri, hiki ja kyyneleet liittyvät tähän kirjaan. Tämän mielenhallinnan viattomien uhrien veri huutaa yksiäänisesti, samoin kuin niiden kitkerä hiki jotka ovat yrittäneet auttaa tätä pirstoutunutta ihmiskuntaa jonka sadistiset ohjelmoijat ovat jättäneet jäljelle, sekä vuodatettujen kyynelten meri kun tätä kirjaa kirjoitettiin: "Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta veremme niille, jotka maan päällä asuvat?"

TOIVO

"Silloin sinä tiedät, että minä olen Herra ja että ne, jotka minua odottavat, eivät häpeään joudu. Otetaanko sankarilta saalis, tai riistetäänkö vangit vanhurskaalta? Sillä näin sanoo Herra: Vaikka vangit otettaisiinkin sankarilta ja saalis riistettäisiin väkevältä, niin minä kuitenkin taistelen sitä vastaan, joka sinua vastaan taistelee, ja minä pelastan sinun lapsesi." [Jesaja 49: 23b-25]

Varoitus, lue tämä ensin ennenkuin sinä luet kirjan

Jos on olemassa pienintäkään mahdollisuutta että sinut, lukija, on alistettu mielenhallinnalle, sinun täytyy harkita että kirja saattaa olla vaarallinen. Jos sinulla on terapeutti, on suositeltavaa että sinä keskustelet hänen kanssaan ennenkuin luet tämän kirjan. Komplikaatiot jotka seuraavat mikäli mielanhallinalle alistettu lukee tämän kirjan voivat olla kohtalokkaita. Kirjoittajat eivät ota vastuuta siitä mitä niille tapahtuu jotka lukevat tai käyttävät väärin tätä informaatiota. Lukijan mieli on kuin puutarha. Kenties nyt ei ole aika istuttaa totuutta sinun mieleesi. Kenties sinun mielesi maaperää täytyy ensin muokata, ennenkuin mielesi puutarha on valmis. Kenties sää on liian myrskyinen totuuden istuttamiselle. Rukoile sadonkorjuun Herraa. Siunaukset jotka virtaavat tämän kirjan istutuksista mieleesi, vaativat rakkauden elävien vesien läsnäoloa. Jos sinulla ei ole rakkautta sydämessäsi, tämä kirja ei ole sinua varten. Informaatio jota tämä kirja sisältää on 1900-luvun suurin uutinen, ja se on edelleen suurin salaisuus. Se haastaa sinut, järkyttää sinua, kauhistuttaa sinua ja toivottavasti motivoi sinua kaksinkertaistamaan pyrkimyksesi nöyrtyä ja etsiä voimaa Kaikkivaltiaalta Jumalalta.

Ohjelmointimenetelmät joista tässä kirjassa kerrotaan perustuvat tutkimuksiin ja keskusteluihin vastaohjelmoijien, entisten ohjelmoijien, terapeuttien ja neuvonantajien kanssa sekä olemassaolevaan kirjallisuuteen. Parhaan tietämuksemme mukaan tämän kirjan lausunnot ovat todellisia vaikka ne eivät välttämättä heijasta viimeisimpiä tai tällä hetkellä hyväksyttyjä menetelmiä Uudessa maailmanjärjestyksessä joka suorittaa Monarch-tyyppistä ohjelmointia. Tämän kirjan on tarkoitus painottua Illuminaatin suorittamaan ohjelmointiin, joka on korkeimman tason ohjelmointia. Kirjoittajat eivät ota minkäänlaista vastuuta terapeuttisesta työstä joka perustuu tähän materiaaliin.

Fritz Springmeyer ja Cisco Wheeler ovat kirjoittaneet kirjan nimeltä They Know Not What They Do, An Illustrated Guidebook to Monarch Mind Control. Sekä Fritzillä että Ciscolla on vuosien kokemus Monarch-tyyppisestä ohjelmoinnista. Fritz on tutkinut Illuminatia, samalla kun on tehnyt töitä mielenhallinnan uhrien aknssa. Hän on kirjoittanut kirjan The Top 13 Illuminati Families sekä useita muita kirjoja.

Fritzin kirjoittama esipuhe

Ihmisrotua uhkaavat monet vaarat, jotkin ovat todellisia ja jotkin kuviteltuja. Minä uskon että tämä traumaan perustuva mielenhallinta josta tämä kirja kertoo on suurin uhka ihmisrodulle. Se antaa pahoille ihmisille voiman suorittaa minkä tahansa pahan teon ilman että todellisia syyllisiä pystytään jäljittämään. Siihen mennessä kun neuvokas lukija saa tämän kirjan luettua, hän tulee olemaan aivan yhtä hyvin selvillä siitä kuinka suorittaa traumaan perustuvaa mielenhallintaa kuin jotkin ohjelmoijista. Vanhat ja uudemmat salaisuudet eivät ole enää salaisuuksia. Vuosien myötä, olen käyttänyt tuhansia tunteja tutkien Illuminatia, maailman tiedustelupalveluja, sekä okkultistista maailmaa yleensä. Näiden organisaatioiden keskeinen asema on tämä traumaan perustuva mielenhallinta jota he suorittavat. Ilman kykyä suorittaa tätä huippuunsa hiottua mielenhallintaa käyttäen MPD:tä, huumeita, hypnoosia ja elektroniikkaa sekä muita kontrolloinnin menetelmiä, nämä organisaatiot eivät kykenisi suorittamaan pahoja tekojaan salassa. Kun eräältä mielenhallinnan ohjelmoijalta, joka kuului Scientologi-Kirkkoon ennenkuin lähti sieltä, kysyttiin MPD:stä, hän sanoi: "Se on mielenhallinnan pelin nimi." Tämän aiheen tutkimusta ei saada koskaan valmiiksi. Tämä kirja yrittää antaa mahdollisimman täydellisen vastauksen siitä miten ohjelmointi suoritetaan. Perustekniikka on kehitetty saksalaisten, skotlantilaisten, italialaisten ja englantilaisten illuminaatti-perheiden parissa ja sitä on hyödynnetty vuosisatojen ajan. Jotkut raportoivat että jotkut tekniikoista ovat peräisin muinaisesta Egyptistä ja muinaisesta Babyloniasta, niiden mysteeri-uskonnoista. Natsien tiedetään opiskelleen muinaisia egyptiläisiä kirjoituksia tutkiessaan mielenhallintaa. Tiedot näistä ovat tarkoin varjeltuja salaisuuksia.

Jopa senkin jälkeen kun minä luin illuminaatin salaisista säilytyspaikoista Euroopassa, Amerikassa ja Aasiassa, heidän muistiinpanonsa ja salaisuutensa ovat aivan liian hyvin vartioituja jotta niitä voisi tutkia. Tiedustelupalvelut kuten MI-6 alkoivat tutkia mielenhallinta-tekniikoita 1900-luvun alussa, mutta heidän muistiinpanonsa on rutiininomaisesti tuhottu. On joitakin eloonjääneitä ja ammattilaisia jotka tietävät että englantilaiset käyttivät trauma-ohjelmoituja MPD-agentteja Ensimmäisessä maailmansodassa. Tammikuussa vuonna 1987, Richard Kluft lähetti artikkelin American Journal of Clinical Hypnosis -lehdelle kahdeksasta MPD-potilaasta joiden ikä vaihteli 60 ja 72 vuoden välillä. Traugott Konstantin Oesterreich (1880-1949), joka oli filosofian professori Tubingenin yliopistossa Saksassa, tutki MPD:tä sekä demonista riivaustilaa, ja kirjoitti tästä klassisen tutkimuksen vuonna 1921 otsikolla "Possession DEmonical & Other", joka käännettiin englanniksi vuonna 1930. Hänen klassinen työnsä tämän aiheen tiimoilta tarjoaa dokumentoituja esimerkkejä jotka paljastavat että tätä traumaan perustuvaa mielenhallintaa hyödynnettiin Saksassa, Ranskassa ja Belgiassa jo kauan ennen 1900-lukua. Vaikkakaan hän ei kykene kokoamaan yhteen kaikkia paloja, tämän kirjan lukija saattaisi nauttia lukiessaan tätä vuoden 1930 käännöstä sen jälkeen kun hän on lukenut tämän kirjan (jota hän on parhaillaan lukemassa). Oesterraichin tutkimus 1900-luvun alussa oli senkaltaista tutkimusta josta natsien mielenhallinta-ohjelmoijat olivat tietoisia. Vuonna 1921, saksalaiset kuten Oesterreich kuvailivat persoonallisuuden vaihdoksia termein "somnambuliform" (=hypnoottisen tilan riivaus) tai "demonical somnambulisn" tai mitä saatettaisiin kutsua nimellä "Besessenheit von Hypnotismus und bösen Geistern".

Kyky tutkia mielenhallinta-ilmiön hengellisiä & psykologisia aspekteja puuttuu usein tänä päivänä. On käsityksiä kuten Tri. Loreda Foxin kirja The Spiritual Dimensions of MPD. 1920-luvulla, saksalaiset olivat tietoisia siitä että ihmismielessä on kokoelma ego-psyko-fysiologisia tiloja pikemminkin kuin yksi yhtenäinen mieli, jolle he antoivat nimen "Sub jecklose Psychologie" tai psykologia jolla on korjatut psykologiset tilat pikemminkin kuin yksittäisen egon konsepti. Saksalaiset ja italialaiset natsi- ja fasistisen hallinnon alla alkoivat suorittaa vakavaa tieteellistä tutkimusta traumaan perustuvasta mielenhallinnasta. Keisari Wilhelmin lääketieteellisen instituutin suojeluksessa Berliinissä, Josef Mengele suoritti mielenhallinnan tutkimusta tuhansilla kaksosilla. Himmler valvoi geneettistä tutkimusta. Liittoutuneet takavarikoivat natsien tutkimustulokset ja pitävät niitä edelleen salaisina. Voidaan tehdä matka Washington D.C:n harmaan hallituksen pakettiautolla joka palvelee sukkulana Suitland Annexiin, jonne hallituksen salaisuudet on haudattu mukaanlukien tutkimuspaperit jotka on saatu natsien mielenhallinta-tutkijoilta. Suurin osa Mengelen keskitysleiri-tutkimuksista on edelleen salaisia. Suurin osa siitä käsittelee mielenhallintaa. Tutkija voi vierailla ylimmässä kerroksessa mutta maanalaisissa kerroksissa ovat todelliset salaisuudet. Todelliset salaisuudet ovat miljoonien paperiarkkien joukossa joita säilytetään räjähdyksen kestävien ovien takana. Siellä on kymmeniä hylly-kilometrejä kuippusalaisia kansioita joihin ainoastaan harvoilla etuoikeutetuilla -- luokitus "C3" tai "MJ" -- on oikeus päästä käsiksi. Jokaisella näistä, jotka minä tunnen, on yhteys Illuminatiin. Jokaisella maanlaisella alueella Suitland Annexissa on omat sisäänpääsy-koodinsa jotka ainoastaan vihkiytyneet tuntevat. Useimmat OSS:n kansiot on tuhottu, muutamat on jätetty jäljelle ja tärkeimmät nimetty uudelleen -- näin luotettavan brittiläisen tiedustelupalvelun agentin mukaan. Myös luotettavan sisäpiirin lähteen mukaan, CIA tekee töitä öisin poistaakseen kaikki todella likaiset salaisuudet kansioistaan. CIA:n päämajan pohjakerros tunnetaan nimellä "the Pit" (=kuilu). Kuilussa dokumentteja revitään ja poltetaan ympäri vuorokauden. Suuria määriä näitä salaisuuksia on myyty maantäyttöaineeksi. Illuminati on kehittänyt salailusta taidetta. He kouluttavat ihmisensä salailun taitureiksi heidän syntymästään lähtien. Suurimman osan siitä mitä he tekevät, he tekevät sanallisesti. Heidät koulutetaan olemaan kirjoittamatta rituaalejaan tai muita asioita paperille. Illuminati jättää jälkeensä vain hyvin vähän paperia.

Orjien luominen valokuvamaisilla muistoilla helpottaa tätä salailua. Mutta tämä kirja ei kerro siitä kuinka he ovat onnistuneet pitämään traumaan perustuvan mielenhallinnan salaisena. He ovat ainoastaan onnistuneet pitämään sen salassa omilta kansalaisiltaan. He eivät ole kyenneet täysin peittämään miljoonia ohjelmoinnin tuhoamia hukkaan heitettyjä elämiä. Monien vuosien ajan, he kykenivät peittämään jälkensä luokittelemalla uhrinsa skitsofreenikoiksi. Mutta nyt terapeutit tunnistavat nämä ihmiset ohjelmoiduiksi eivätkä ainoastaan diagnosoi heitä paremmin, vaan antavat myös heille parempaa hoitoa. Sen jälkeen kun Candy Jonesin aviomies paransi Candyn sen verran että hän kykeni kirjoittamaan kirjan jossa paljastettiin asioita joita hänelle oli tehty, salaisuus oli paljastettu (katso "The Control of Candy Jones Hypnotism and the CIA" by Donald Bain). Siitä lähtien, tiedustelupalvelut ja Illuminati ovat pyrkineet minimoimaan vahingot. Suurin vahingon minimoimis-kampanja toteutetaan Hollywoodin ja kontrolloidun median turvin. Tämä kampanja tunnetaan nimellä "False Memory Syndrome Campaign" (FMS), tai kuten ne meistä jotka tuntevat faktat kutsuvat sitä nimellä "the false memory spin-drome". Tämän False memory spin drome:n päämaja on osoitteessa 3401 Market Street, Suite 130, Philadelphia, PA 19104. Jotkut laitoksen perustajista olivat Pennsylvanian yliopiston lääkäreitä. Sisäpiirin tarina näistä lääkäreistä kertoo että he osallistuivat saatanallisiin rituaaleihin työpäivinään. Se mikä tässä on epätavallista on se, että saatanallisia rituaaleja suoritetaan öisin, mutta nämä tekivät sitä päivällä. Minä tunnen nämä miehet. Nyt sinä voit ymmärtää miksi nämä miehet aloittivat tämän FMS:n! He aloittivat sen peittääkseen omat syntinsä, sillä monet olivat myös hyväksikäyttäjiä. Toisin sanoen, monet EMS:n ihmiset ovat traumaan perustuvan mielenhallinnan uhrien hyväksikäyttäjiä. Martin T. Ornilla, (henkilö jonka ansioksi luetaan FMS:n perustaminen), oli yhteys CIA:han. Kaksi EMS:n johtokunnan jäsentä, Ralph Underwager, Ph.D. ja teologi Hollida Wakefieldin kanssa, nostivat kissan pöydälle kun he julkisesti kannattivat pedofiliaa. Heidän näkemyksensä tuli ilmi kun hollantilainen aikakauslehti Paidika, The Journal of Paedophilia haastatteli heitä talvella 1993.

Vaikka tämä False Memory Syndrome Foundation suuttuu kaikista viittauksista että siellä saattaisi olla mielenhallinnan suorittajien salaliitto, he haluavat meidän uskovan että kaikki terapeutit ovat salaliitossa keskenään istuttaakseen vääriä muistikuvia hyväksikäytöstä heidän asiakkaisiinsa. Monarch-orjille terapeutit tyypillisesti vakuuttavat että mitään tallaista ei voisi tapahtua. Totuus on se, että monipersoonallisuus on vilpittömästi tunnustettu diagnoosi. Väärien muistikuvien syndroomaa ei tunnusteta lääketieteelliseksi tai psykologiseksi diagnoosiksi eikä se esiinny USA:n Psykiatrien liiton papereissa. Ne jotka tuntevat Fritzin kirjoitukset tietävät läheisestä yhteistyöstä Mondavin ja Rothschildien välillä (katso hänen artikkelinsa Mondavin/Rothschildien Napa Valleyn viinitilasta). Arvatkaapa kuka vei asian oikeuteen sellaisella esimerkkitapauksella joka antaa EMS:lle jonkinlaista laillisuuspohjaa hyökätä terapeutteja vastaan? Tämä esimerkkitapaus oli niinsanotusti vaimo joka meni lääkärille joka kertoi että tällä naisella on syfilis. Nainen oletti että hän sai sen aviomieheltään ja erosi hänestä. Sitten nainen saa selville että hänellä ei olekaan syfilistä. Sitten aviomies haastaa lääkärin oikeuteen. Tähän omituiseen tapaukseen nojaa oikeudellinen esimerkkitapaus että kolmas osapuoli voi haastaa oikeuteen henkilön joka antaa neuvoja, kuten että perheenjäsen haastaa terapeutin.

Edward Hunter, kirjan Brainwashing in Red China kirjoittaja, todisti vuonna 1958 USA:n kongressin komitean edessä epä-amerikkalaisista toimista: "Siitä lähtien kun ihminen sai alkunsa, hän on yrittänyt tartuttaa toisiin miehiin tai naisiin oman ajattelutapansa. On aina ollut näitä muotoja painostaa muuttamaan asennetta. Me löysimme viimeisten kolmenkymmenen vuoden aikana, tekniikan vaikuttaa, lääketieteellisin keinoin, ihmisen ajatusprosessiin. Aivopesu muodostuu kokoelmasta erilaisia elementtejä... nälkä, uupumus, jännittyneisyys, väkivalta, ja voimakkaammissa tapauksissa, huumeet ja hypnoosi. Mitään näistä elementeistä ei voida yksinään pitää aivopesuna, yhtään enempää kuin omenaa voidaan pitää omenapiirakkana. Muitakin ainesosia täytyy lisätä, ja valmistaa ruoka. Tällainen on aivopesu..." Hunter sanoi että aivopesu oli Punaisen Kiinan uhka. Hän sanoi että kiinalaiset käyttivät tällaisia taktiikoita. Todellisuudessa, tällaista mielenhallintaa suoritettiin Yhdysvalloissa ja Hunter oli pelinappula auttamaan oikeuttamaan ohjelmoijien rikolliset toimet mikäli niitä koskaan löytyy "kansallisen turvallisuuden" peitteen takaa. Kontrolloitujen orjien käsittelijät kuljettavat mukanaan mustaa tai harmaata muistivihkoa, tai kannettavaa tietokonetta joissa on sisäänpääsy-koodit. Joillakin ohjelmoijilla ja käsittelijöillä on tämä kaikki muistissaan. Kaikkein syvin osa, ydinkomitea, käyttää esoteerista kieltä kuten hebrea (jota pidetään maagisena) sekä druidi-symboleja. En ole koskaan saanut tilaisuutta katsoa tällaiseen, vaikkakin lukuisat orjat joiden kanssa minä olen jutellut ovat nähneet, silloin kun heitä ohjelmoitiin. Näissä muistivihoissa on värikoodattuja kuvia jotka osoittavat orjien järjestystä, järjestelmän rakennetta, orjien kouluttamista, orjien historiaa sekä muita yksityiskohtia. Kaikki ensisijainen kidutus jolle orja alistetaan koodataan käyttäen päivämääriä jotta ohjelmoija voi vetää ylös muistoja. On olemassa standardoitu kokoelma käsi-signaaleja, eleitä, ja koodeja jotka sallivat käsittelijän tekevän töitä jonkun toisen ohjelmoiman orjan kanssa, mutta hyväksytty tapa käsittelijöiden keskuudessa on jättää toisen omistama orja rauhaan. Kuten eräs johtava psykiatri sanoi: "Erilaiset ideologiat käyttävät samoja mielenhallinnan menetelmiä."

Illuminati on salaa kehitellyt ohjelmaa joka sallii heille ylimmän kontrollin monien erilaisten ryhmien orjiin. Tästä kerrotaan tässä kirjassa.

Helpottaakseni kirjan kirjoittamista ja sen lukemista, olen jättänyt useimmat alaviitteet kirjoittamatta. Lähteideni paljastaminen olisi kaksinkertaistanut kirjan koon; lisäksi monet lähteistä ovat luottamuksellisia. Menneisyydessä, kun minä olen yrittänyt paljastaa kaikki lähteeni, jotkut ihmiset ovat suuttuneet siitä että olen nimennyt heidät tai jättänyt nimeämättä. Kun informaatio tulee useista lähteistä, kaikkien lähteiden julkaiseminen tulee vaikeaksi. Olen tehnyt konservatiivista tuomitsemista sen suhteen mitä materiaalia minä voin käyttää. Suurin osa informaatiosta on vahvistettu useiden luotettavien lähteiden taholta. Luottamukselliset silminnäkijätodistukset ovat usein ainoa lähde, varsinkin kun on olemassa sellainen voimakas salaliitto joka pitää tämän laajan Uuden maailmanjärjestyksen mielenhallinnan salassa. Papereita ei jätetä tai niitä ei ole saatavilla. Ohjelmoidut orjat jotka ovat tehneet töitä armeijalle ovat olleet todistamassa kun heidän kansionsa on tuhottu. Tämä Uusi maailmanjärjestys teki opetusfilmejä vuonna 1981 noviisi-ohjelmoijille. Monarch-orja Cathy O'Brieniä käytettiin filmin "Kuinka jakaa persoonallisuus" ja "Kuinka luoda seksi-orja" tekemisessä. Kahta huntsvilleläistä porno-valokuvaajaa käytettiin auttamaan NASA:a ja NWO:ta luomaan näitä opetusfilmejä. Epäilemättä, on olemassa myös muitakin porno-opetus filmejä. Toisin sanoen, on olemassa filmi-materiaalia Monarch-tyyppisestä mielenhallinnasta mutta näitä pornofilmejä säilytetään tarkoin vartioiduissa paikoissa. Muutaman viimeisen vuoden aikana, olen vieraillut useiden entisten ohjelmoijien luona. Olen vieraillut satojen Monarch-uhrien luona. Olen käynyt ohjelmointi-paikoissa. Olen käynyt terapeuttien luona jotka tekevät töitä mielenhallinnan uhrien kanssa sekä tavannut useita CIA:n/Illuminatin ohjelmoijia kasvoista kasvoihin yrittäessäni pelastaa ihmisiä heidän käsistään.

Minä toivon että Jumala antaa minulle voimia ja tilaisuuden jakaa saamani informaation koko maailmalle. Kun tämä informaatio tulee ulos, se toivottavasti se auttaa nostamaan jonkin verran salaisuuden verhoa tämän Monarch-ohjelmoinnin tiimoilta. Monarch-ohjelmointi on Uuden maailmanjärjestyksen peruskivi, ja jos se nostetaan ylös, se paljastaa kaikkein ilkeimmät kaksijalkaiset tuholaiset ja limaiset elukat. Kun heidän kivensä on nostettu ylös, heillä ei ole koloa mihin piiloutua. Koska nämä kirjailijat tietävät mitä ohjelmoijat tekevät, heidän täytyy rehellisesti tallentaa muistiin useita ohjelmoinnin alueita jotka ovat ristiriitaisia. Nämä ohjelmoijat ovat hyvin syvällä demonologiassa. Ennenkuin terapeutit sulkevat heidän mielensä tämän aiheen osalta, nämä kirjailijat haluaisivat huomauttaa että he henkilökohtaisesti tuntevat tapauksia joissa Monarch-orjat joiden Kristillinen persoonallisuus tai muu muutettu persoonallisuus joka ei uskonut demonologiaan -- kun heidät suostuteltiin ottamaan osaa todelliseen vapautukseen (tarkoittaa ehkä kääntymistä Kristinuskoon), ja nämä orjat huomasivat yllätyksekseen että työ jota he olivat ilman menestystä yrittäneet tehdä vuosikausia terapeuttinsa kanssa, suoritettiin loppuun päivässä tai parissa. Jotkin arvovaltaiset tutkijat ovat päätelleet että alitajuntaa ei ole edes olemassa koska he eivät ole löytäneet sitä -- se on arvoitus. Miehelle kadulla "alitajunnan" konsepti on yhtä arvoituksellinen kuin "demonin" konsepti. Nämä molemmat ovat olleet USA:n, Britannian ja Saksan tiedustelupalveluiden intensiivisen tutkimuksen kohteina. Itse asiassa, monia tämän kirjan konsepteja on tarkoituksellisesti yritetty hämärtää Illuminatin kontrolloiman median ja yliopistojen toimesta. Näihin hämärtyneisiin konsepteihin kuuluvat M.P.D. (DID), palautetut muistot, hypnoosi, demoninen hallintatila, alienit, mielenhallinta, alitajunta, salaliitto Uuden maailmanjärjestyksen luomiseksi, totuus, jne. Sumutus jatkuu; mutta ne jotka rakastavat totuutta, jos he etsivät sitä, tulevat ymmärtämään kuinka tärkeä tämä kirja on. On tunnettua että että MK ULTRA, mielenhallinta-tutkimus, jonka olemassaolon CIA:n johtaja Amiraali Stansfield Turner myönsi vuonna 1977, käytti miljoonia dollareita tutkiessaan Voodoota, noituutta ja parapsykologiaa. 3.8.1977, Senaatin kuulemistilaisuudessa, tämä silloinen CIA:n johtaja paljasti että CIA oli suorittanut mielenhallintaa lukuisille asiasta tietämättömille uhreille vuosien ajan. Nämä mielenhallinta-operaatiot suoritettiin ainakin 185 tiedemiehen kanssa ja siihen osallistui ainakin 80 amerikkalaista instituutiota, mukaanlukien vankiloita, lääketehtaita, sairaaloita ja 44 lääketieteen opistoa. Monet USA:n kaikkein arvostetuimmista lääketieteellistä tutkimusta tekevistä instituuteista ovat tehneet töitä CIA:n kanssa, kuten myös suuret yritykset. Casey myönsi sinä päivänä että CIA suoritti mielenhallintaa käyttäen huumeita, hypnoosia ja sähköshokkeja. Vain harva Monarch-projektin uhreista sai rahallista korvausta kärsimyksistään. Mutta se mikä myönnettiin, myönnettiin siinä hengessä että kätkettiin teon laajuus. Korvaukset olivat itse asiassa lahjus siitä että uhri pitää suunsa kiinni. On ollut katastrofi Monarch-uhreille että niin monet pastorit ovat ylenkatsoneet Raamatun sanat: "...sillä hänen juonensa eivät ole meille tuntemattomat." [2 Kor. 2:11] Tämä kirja on välttämätön niille pastoreille jotka vakavissaa uskovat että: "Koska meillä siis on nämä lupaukset, rakkaani, niin puhdistautukaamme kaikesta lihan ja hengen saastutuksesta, saattaen pyhityksemme täydelliseksi Jumalan pelossa." [2 Kor. 7:1] 2 Tim. 2:19-21:ssa, uskovia kehoitetaan puhdistamaan itsensä epäpuhtaudesta (epäpuhtaista hengistä). On monia kristittyjä johtajia joille on suoritettu mielenhallintaa. Tietämättömyys on jumalattomuutta. Eräs Jumalan luonteenpiirteistä on että Hän tietää kaiken. Kuka sanoo että Jumala on tietämätön? Profeetta Daniel sanoo että Jumala "paljastaa syvät ja salatut asiat". [Daniel 2:22a] Jeesuksen neuvo opetuslapsillee oli "olkaa viisaita kuin käärmeet ja viattomia kuin lampaat". Tämä neuvo totisesti soveltuu traumaan perustuvan mielenhallinnan uhrien auttamiseen. Paavali kirjeessään tessalonikalaisille (1 Tess. 5:14) sanoo että erilaiset ihmiset tarvitsevat erilaista hoitoa, mutta että heitä kaikkia täytyy hoitaa kärsivällisyydellä. Ensimmäinen askel hoidon ehdottamisessa on selvittää mitä tapahtui. Siitä tämä kirja kertoo. Tämä kirja kertoo siitä kuinka Okkultistinen verkosto luo ongelmia joita terapeutit ja muutamat pastorit yrittävät käsitellä. Mutta avaimet joilla avata ovi terveellisiin ratkaisuihin uhrien osalta paljastetaan tässä kirjassa kun tämä kirja paljastaa kuinka täydellinen mielenhallinta tapahtuu. Jeesus tuli vapauttamaan vangitut (Jesaja 61:1). Saatanallisella rituaalisella hyväksikäytöllä (SRA) on historiansa joka on melkein yhtä pitkä kuin itse historia. Hyvä kuningas Hiskia oli lapsena SRA:n uhri (2 Aik. 29) mutta vapautui tästä. Mooses joutui vastakkain Faraon saatanallisten taikureiden kanssa jotka kykenivät luomaan eläviä käärmeitä tikuista. Apostoli Paavali oli vastakkain Simon Taikurin kanssa; sellaisen johtaja joka nyt tunnetaan satanismina. Salomon, eräs suurimmista uskon miehistä, luopui ja hänestä tuli eräs historian suurimpia satanisteja. "...älköönkä teillä olko mitään osallisuutta pimeyden hedelmättömiin tekoihin..." [Ef. 5:11] Vaikka meillä ei ole mitään osuutta pahuuteen, mielenhallinnan ohjelmoijat laskevat sen varaan että me olemme niin tietämättömiä siitä mitä he tekevät että he voivat kätkeä hallintamenetelmänsä perversioiden ja saastan taakse jota monet karttavat. Meidän täytyy olla riittävän voimakkaita kohdataksemme pahuuden eikä karttaa sitä. Mielenhallinnan uhrien täytyy katsoa pahaa kasvoihin eikä poispäin mikäli haluavat vapautua. Meidän jotka haluamme auttaa heitä täytyy olla riittävän rohkeita ja vahvoja. Tämä kirja on kirjoitettu tähtäimessään jumalallinen päämäärä "kunnes me kaikki pääsemme yhteyteen uskossa ja Jumalan Pojan tuntemisessa, täyteen miehuuteen, Kristuksen täyteyden täyden iän määrään..." [Ef. 4:13] Mikäli Kristuksen ruumis haluaa kasvaa täydellisyyteen, me tarvitsemme tätä kirjaa kitkeäksemme salaisen hirvittävän syövän joka kalvaa tätä ruumista sisältäpäin. Tämä kirja on kirjoitettu pastoreille, sekulaareille ja kristityille terapeuteille sekä kaikille jotka rakastavat totuutta. Jos sinä rakastat totuutta tämä kirja on sinua varten. Jos sinä näet jotakin hyvää ihmisrodussa, niin että meidän lajiamme pitäisi suojella, tämä kirja on sinua varten. JOS SINÄ RAKASTAT TOTUUTTA, TÄMÄ KIRJA ON SINUA VARTEN.

Esipuhe

Tammikuussa vuonna 1996, minä sidoin ensimmäiset kopiot kirjasta The Illuminati Formula Used to Create Undetectable Total Mind-Controlled Slave. Sadat ihmiset Yhdysvalloissa ja muissa maissa lukivat tämän kirjan sekä ilmaisivat arvostuksensa tätä kirjaa kohtaan. Jotkut myös kertoivat lisää yksityiskohtia Illuminatin mielenhallinnasta. Olen myös kiitollinen siitä että kirja nimeltä Illustrated Guidebook to Monarch Mind-Control, joka sisältää minun kanssakirjailijani (Cisco Wheeler) taideteoksia jotka hän maalasi ollessaan mielenhallinnan alaisena, käännettiin tämä vuonna (1996) japaniksi ja että sitä myydään siellä paperikantisena. Sana leviää ja ihmiset joilla on korvat kuunnella ovat kiitollisia. Alkuperäinen ajatus oli tehdä tästä kirjasta 300-sivuinen, mutta se kasvoi 500-sivuiseksi.

Tässä Deeper Insights -kirjassa minä tuon esiin seikkaperäisimpiä mysteerteitä Illuminatin mielenhallinta-kyvyistä. Tämä syvempi tieto jätettiin pois ensimmäisestä kirjasta tilanpuutteen vuoksi, kuten myös sen vuoksi että jotkin asiat ovat paljastuneet vasta hiljattain. Ne jotka kokivat ensimmäisen kirjan jännittäväksi ja jotka ovat purreet hampaansa rikki lukiessaan kirjoituksiani viimeisen viiden vuoden ajalta tulevat nauttimaan tästä kirjasta jossa paljastetaan lisää Illuminaatin mielenhallinnan salaisuuksia. Esimerkiksi, pirstottuna useaan osastoon, mukaanluettuna luku 3, kerrotaan laajasti kontrolloiduista LSD-kokeista. Toinen jännittävä uusien paljastusten kokoelma on Ciscon informaatio aivan ytimestä, sekä hänen paljastuksensa jossa annetaan kronologia mielenhallinnan ohjelmoinnin vuosirenkaista.

Olen tehnyt paljon töitä myös tutkiessani kraniaalista manipulaatiota (luku 8), joka on ollut hyvin kätketty mielenhallinnan salaisuus, ja jonka tuntevat vain harvat ja valitut maailmanlaajuisesti. Toinen aihe jonka parissa minä olen tehnyt intensivistä tutkimustyötä on Disneyn roolin paljastaminen mielenhallinnassa. Vaikka toiset kirjailijat ovat pintapuolisesti koskettaneet implantteja, nano-robotteja, ajatustensiirtoa, sielun vangitsemista sekä muita salaisia teknologioita, minä päätin kertoa monien yksityiskohtien kera näistä uusista teknologioista joita käytetään yhdessä muiden mielenhallinta-keinojan kanssa. Sen rinnalla että kerrotaan lukuisista ohjelmoinnin salaisuuksista, lukija ottaa toisenkin kvanttihypyn kohti sen seikan ymmärtämistä mitä tässä maailmassa on oikein meneillään. Kesällä vuonna 1996, minulla oli etuoikeus puhua mielenhallinnasta yleisölle kahdessatoista suuressa kaupungissa, samoin kuin yli viidelläkymmenellä radioasemalla. Vastaus oli rohkaiseva. Ihmiset alkoivat herätä ja he janoavat totuutta siitä kuinka tämän maailman liikuttajat ovat kehittäneet hienoja menetelmiä kuinka tehdä lapsista illuminaatin robotteja (kehdosta saatanalliselle valtaistuimelle), kuten myös heidän laajaasta kyvystään kontrolloida tavallisten ihmisten ajattelua ulottuen kehdosta hautaan. Kun Kristus esitti kysymyksen, että "löydänkö uskoa kun palaan?", se oli vakava kysymys.

Me emme enää elä tilanteessa jossa me voimme itse päättää omasta mielestämme ja jossa meidän ajatuksemme itse asiassa ovat meidän omiamme. Meidän mielemme ovat jatkuvan hyökkäyksen ja manipuloinnin kohteena niiden toimesta jotka kontrolloivat asioita. Kukaan ei ole poikkeus. Onneksi on yhä joitakin rationaalisesti ajattelevia ihmisiä, jotka voivat haastaa ja paljastaa heidän suunnitelmansa täydellisestä kontrollista koko ihmisrodun osalta. Pastorina ja tutkijana, uhrien kanssa joita Cisco Wheeler ja monet muut edustavat, en voi paljastaa tätä mielenhallintaa yksin. Me tarvitsemme muiden apua. Tahdotko sinä auttaa meitä levittämään viestiä Illuminatin/Uuden maailmanjärjestyksen suorittamasta mielenhallinnasta? Cisco on neuvotellut minun kanssani ja on päättänyt tehdä kaksi jatko-osaa. Me olemme yhdistäneet nämä jatko-osat tähän kirjaan. Jos sinä et ole lukenut aikaisempaa kirjaani, et ole täysin valmistautunut tämän materiaalin ymmärtämiseen.

Aiemmissa kirjoissani, minä olen osoittanut kuinka tiedustelupalvelut ovat yksinkertaisesti prostituoituja ja Illuminaatin julkisivuja. Illuminati aina "steriloi" toimensa, joten heidän toimiaan ei voi tunnistaa tiedustelupalvelujen taustahälinästä. Hiljattain, mielenhallintaa käsittelevässä konferenssissa, hallituksen suorittaman mielenhallinnan uhreille sanottiin että heidän kertomuksensa eivät olleet tervetulleita koska tämä konferenssi käsitteli "kulttien" suorittamaa mielenhallintaa. Hyvä lukija, nämä tiedustelupalvelut ovat kultteja, eivätkä pelkästään kultteja, vaan niillä on myös synkkä saatanallinen puolensa, joka ei luokittele niitä ainoastaan kulteiksi vaan "okkultistisiksi kulteiksi". Noidat ja vapaamuurarit viittaavat itseensä termillä "ammattikunta" (=the Craft); kuinka sopivaa olikaan että Allen Dulles, CIA:n entinen johtaja, antoi kirjansa nimeksi "tiedustelun ammattikunta". Kuinka osuvaa onkaan että CIA:n työntekijät viittaavat huippujohtajiinsa temppeliritareina. Kuten aiemmassa kirjassa kerrotaan, tiedustelupalvelut jotka tekevät töitä Illuminaatille ovat pitäneet vain minimimäärän muistiinpanoja, ja muistiinpanot joita heillä on, eivät ole sinun ja minun kaltaisten ihmisten ulottuvilla. Mutta tämä ei tarkoita että tutkijat kuten minä emme voi katsoa taaksepäin. Eräs sivuvaikutuksista traumoissa jotka luovat sivupersoonia (DID) on se että uhreista tulee usein sadistisia tai rikollisia, ja huolellisella tutkimisella voidaan jäljittäämonipersoonallisten rikollisten rikoshistoriaa. Illuminati on luonut koulutettuja monipersoonallisuuksia vuosisatojen ajan, mutta sisäpiiriläiset sanovat että DID (MPD) kehitettiin natsien keskitysleireillä. Maailmanlaajuinen Illuminati suunnitteli nämä leirit päämääränään ottaa selvää millaiset ohjelmat toimisivat lapsilla, ja käyttivät peitetarinanaan natsien rotuvihaa kätkeäkseen näiden leirien todellisen tarkoituksen -- mielenhallintakokeet joihin otettiin suuri määrä lapsia jotka oli traumatisoitu erottamalla heidät vanhemmistaan.

Tämän päivän parempien ohjelmointi menetelmien avulla näitä uhreja voidaan kontrolloida paremmin kuin ennen, ja kuitenkin meillä on sarjamurhaajia kuten Wayne Cox, ja raiskaajia kuten William Stanley Milligan, jotka ohjelmoitiin monipersoonallisuuksiksi saalistamaan kaduille. Kenneth Biani, L.A. Hillsiden kuristaja joka tappoi yhdeksän ihmistä diagnosoitiin monipersoonaksi, mutta hän väitti teeskennelleensä tätä oiretta. Thomas W. Piper Bostonissa 1870-luvulla ja Paul Miskamen sata vuotta myöhemmin Kaliforniassa ovat esimerkkejä monipersoonallisuuksista joilla oli toisaalta kyky tehdä murhia mutta joka oli toisaalta hurskas kristitty. Eräs parhaista Illuminaatin valhe-informaatio kampanjoista on saada ihmiset ajattelemaan että ohjelmoidut monipersoonat ovat vain vakoilua, prostituutiota ja salamurhia varten. He ovat vallanneet saarnastuolit, kuten Illuminaatin ohjelmoima monipersoonallisuus Jimmy Swaggert, ja he ovat ottaneet haltuunsa poliittiset virat kuten Al Gore, sekä meidän yliopistomme. Vaikka eliitti salailee asioita hallitessaan kirjastoja, painotaloja ja sanomalehtiä, kansiot kuitenkin todistavat Illuminaatin historiasta luoda kontrolloituja monipersoonallisuuksia. Historiallisiin muistiinpanoihin monipersoonallisista rikollisista kuuluu Illuminaatin kokaiini-monimiljonääri Henry Spencer, joka hirtettiin hänen surmattuaan Allison Rexroatin vuonna 1914. Toinen monipersoonallisuus, William Heirens, joka murhasi kaksi naista 1940-luvulla, kirjoitti peiliin murhan jälkeen: "Taivaan tähden, ottakaa minut kiinni ennenkuin minä tapan lisää, en voi hallita itseäni." Hänellä oli sivupersoona George, joka teki nämä murhat. Tämä kertomus ei lopu todisteisiin fyysisistä murhista, vaan siihen sisältyy suuri määrä hengellisiä kuolemia jotka ovat seurausta massojen hengellisestä manipuloinnista ohjelmoitujen monipersoonallisuuksien kautta. Ohjelmoidut monipersoonallisuudet ovat tehneet hyvää työtä suorittaessaan uskonnollista eksytystä. Monet suurista spiritistisistä meedioista olivat monipersoonallisuuksia. 1920-luvulla, Patience Worth oli kuuluisa kirjailija. Patience oli Rva. Curranin sivupersoona. Lapsena Rva. Curran oli soittanut pianoa setänsä Missouri Ozarkin kirkossa, mutta myöhemmin hänestä kasvoi kuuluisa meedio ja kirjailija. Tri. Charles E. Cory tutki hänen monipersoonallisuus-oireyhtymäänsä. Hän löysi että hänen kirjailija-sivupersoonansa oli paljon älykkäämpi kuin julkisivu joka hoiti kotia ja oli normaalisti vallassa. Okkultistinen maailma pitää MPD:tä todisteena jälleensyntymisestä, spiritismistä, jne. Kun aikoinaan yhteiskunta kokonaisuudessaan hyväksyi Jumalan Sanan totuutena, nyt yhteiskunta kyseenalaistaa että onko sellaista asiaa kuin totuus olemassakaan. Kun on yritetty ottaa selville asioita mielenhallinnasta syyllisten ensimmäiseltä tasolta, hallituksesta, on saatu lukuisia vääriä, puhdistettuja sekä alkuperäisiä CIA:n dokumentteja melkein arvottoman julkisuus-lain (Freedom of Information Act) nojalla. Tämä laki on manipuloitu jotta ihmiset uskoisivat että yleisöllä on pääsy salaisuuksiin.

Tiedustelukirja vuodelta 1995, jossa kyseltiin julkisiksi määrättyjä dokumentteja koskien mielenhallintaa. Monarchia, MK-ULTRA:a, Project Artichokea ja Project Bluebirdiä sai seuraavanlaisen vastauksen CIA:lta: "...kuten sinä saatat odottaa, me olemme jo suorittaneey laajaa ja tyhjentävää etsintää kaikista kuviteltavissa olevista ihmisen käyttäytymisen aspekteista mukaanlukien mielanhallinta ja aivopesu, ja paikallistaneet sekä vapauttaneet 11.336 sivua materiaalia tutkimuksista koskien ihmisen yleistä käyttäytymistä MK-ULTRA:n alaisuudessa. Suurin osa tästä 11.336 sivusta on sellaista jota on vain harvoja kappaleita ja ne koskevat pääasiassa talousasioita." Kyllä, ja nämä 11.336 sivua vapautettiin vahingossa.

Eräässä CIA:n dokumentissa joka liittyy mielenhallintaan ja joka vapautettiin julkisuuslain nojalla, ja joka on päivätty 20.10.1975 -- tämä on muistio on osoitettu CIA:n johtajalle Kenraali Donald F. Chamberlainilta (tarkastaja) -- tässä muistiossa tämä tarkastaja sanoo: "Tutkittuaan tätä projektia [MK-NAOMI], Tri. Stevens on tehnyt johtopäätöksen että aukot kansioissa ovat seurausta tietoisesta politiikasta niiden osalta jotka ovat olleet osallisina tarkoituksenaan tuottaa mahdollisimman vähän paperia tästä projektista; sen käynnistymisestä vuonna 1952 sen lopettamiseen vuonna 1970. Ihmiset jotka aiemmin olivat yhteydessä tähän projektiin -- Tri. Stevens haastatteli heitä -- vakuuttivat että käytäntö tehdä mahdollisimman vähän muistiinpanoja toimista oli tyypillistä MK-NAOMI -projektissa. Philip Agee, joka kirjoitti paljastuskirjan CIA:sta otsikolla Inside the Company: CIA Diary (Bantam Books, Toronto, Kanada, 1975), sanoi että CIA:n työntekijänä "sinä totuit valehtelemaan siinä määrin että hetken perästä oli vaikea muistaa mitä totuus on". Philip Agee kirjoittaa: "CIA:n operaatioiden upseerin elämä... Ei ole paljon aikaa ajatella toimiesi seurauksia, ja jos sinä yrität tehdä sen hyvin, operaatioiden upseeri kutsuu sitä pakkomielteenomaiseksi omistautumiseksi. Mutta se on skitsofreeninen tilanne. Sinulla on liian monia salaisuuksia, sinä et voi rentoutua ulkopuolisten kanssa. Joskus operatiivinen henkilö käyttää useita identiteettejä samalla kertaa. Jos joku esittää sinulle yksinkertaisen kysymyksen: 'Mitä sinä teit viikonloppuna?', sinun mielesi sanoo 'click'. Kenenkä hän luulee minun olevan? Mitä henkilö jona hän pitää minua tekisi viikonloppuna? Sinä totut valehtelemaan siinä määrin että hetken päästä on vaikea muistaa mitä totuus on.Kun minä [Philip] liityin CIA:han, minä allekirjoitin vaitiololupauksen... Nyt minä olen kenties rikkonut tämän sopimuksen. Uskon että on pahempaa olla hiljaa koska vaitiololupaus itsessään oli moraaliton." Nyt, 15.11.1996, DCI Deutsch CIA:sta esiintyi julkisessa tapaamisessa Los Angelesissa (näytettiin C-Span -kanavalla) ja kertoi ihmisille että CIA tulee tutkimaan väitteitä että CIA olisi käynyt huumakauppaa. Eräs mies kysyi CIA-pomo Deutschilta: "Jokainen tietää että CIA kuskasi huumeita Vietnamissa Kultaisesta kolmiosta ja että se jatkuu tänäkin päivänä, ja sinä haluat tulla tänne Los Angelesiin ja teeskennellä että näin ei ole tapahtunut vaikka jokainen tietää että näin on tapahtunut. Oletko sinä hullu?" Deutsch ei voinut olla näyttämättä paljastavaa hymyään. Eräs minun kysymyksistäni Deutschille olisi ollut: "Kun narkomaanin elämä karkaa käsistä ja hän kiistää tilanteensa ja varastaa kaikilta, mukaanlukien oma äitinsä, ja elää valheiden kyllästämää elämää, ja kun tiedustelupalvelu karkaa käsistä, he ovat kuin huumeita käyttävä henkilö, he elävät täydellisessä kiistämisessä ja salaa satuttavat kaikkea näköpiirissään olevaa, niin MITÄ ihmiset voivat tehdä ja mitä heidän pitäisi tehdä saadakseen käsistä karanneen tiedustelupalvelun selvittämään päänsä vallan tuomasta humalatilasta? Valitettavasti, tämä ongelma jossa ollaan huumaantuneita vallasta, valehtelusta ja petoksesta alkoi jo vuosisatoja ennen CIA:ta (illuministiset perheet loivat CIA:n). CIA yksinkertaisesti on heijastuma vanhempiensa ongelmista. Heidän riippuvuutensa valehtelusta pitää tavalliset hyväuskoiset ihmiset tietämättöminä. Heidän mielenhallinnan orjia käytetään laajalti valhe-informaatio kampanjoissa, ja heistä on paljon apua levittämään VALKOISTA, HARMAATA ja MUSTAA propagandaa Uuden maailmanjärjestyksen verkoston puolesta. Jotta voitaisiin koordinoida heidän valheensa tarvitaan erityinen tiedusteluryhmä joka pitää pikkutarkkaa kirjanpitoa heidän valheinformaatiostaan jota on levitetty, niin että he eivät itse sekoa näistä valheista. On erittäin harvinaista saada totuus esiin rikollisilta, mielenhallinnan ohjelmoijilta. Hiljattain televisiossa näytetty elokuva kertoi traumaan perustuvasta uhrista, joka yritti saada erään ohjelmoijansa, jonka hän oli ottanut vangiksi, paljastamaan mitä hän oli tehnyt. Tämä rikollinen uhmasi häntä, ja teki kaiken voitavansa saadakseen hänet ajattelemaan että hänen muistikuvansa olivat pelkkää mielikuvitusta. Se oli erinomainen esimerkki siitä kuinka vaikeaa on saada totuus esiin näiltä rikollisilta. Nämä sadistiset ohjelmoijat ovat harjoituttaneet voimiaan vuosikymmenten ajan salassa. He ovat ymmärtäneet voimiensa määrän vuosikymmenten ajan. Kuitenkin, nämä voimat ovat tavallisen kadunmiehen käsityskyvyn ulkopuolella. Tämä tarkoittaa että jokaiseen organisaatioon voidaan soluttautua ("tunkeutua", he sanovat), ja käyttää sitä julkisivuna tai hallita sitä. Tämä tarkoittaa että mikään ei ole sitä miltä se näyttää. Se tarkoittaa että Venäjä voi vihata Amerikkaa päältäpäin katsoen, mutta tehdä kuitenkin yhteistyötä salaisella tasolla. Se tarkoittaa että jokainen miljoonista uusista maahanmuuttajista Venäjältä, Kiinasta tai itä-Euroopasta on potentiaalinen aikapommi. Se tarkoittaa että suurella osalla siitä mistä kristittyjä on syytetty, on juurensa Saatanassa. Saatanallinen ohjelmointi on suuresti vahingoittanut kristittyjen mainetta. Nämä ohjelmoijat ovat suuria pelaajia siinä kuinka maailman tapahtumat avautuvat, samalla kun he itse eivät joudu valokeilaan. Nämä ihmiset ovat maailman laittomia hallitsijoita. Heillä ei ole koskaan ole ollut oikeutta hallita. Siksi he hallitsevat nukkejen kautta jotka ovat täysin kuuliaisia mielenhallinnan mestareilleen. He nopeasti yrittävät saada itselleen laillisen vallan ja suunnittelevat toteuttavansa huipentuman suunnitelmilleen antikristuksen hallinnon myötä, joka tulee hallitsemaan perustuen liukuhihnalla tuotettuihin myytteihin ja fantasioihin joita Illuminati tulee kaunopuheisesti syöttämään miljoonille orjilleen maailmanlaajuisesti. He ovat jo alkaneet markkinoida antikristusta ja hänen hallintoaan maailmalle. Kampanja homoseksuaalisuuden hyväksymiseksi on vain yksi osa tätä markkinointi-ponnistusta. He ovat myös taitavasti oikeuttamassa antikristuksen hallintoa luomalla ongelmia jotka ainoastaan hän pystyy ratkaisemaan. Uuden maailmanjärjestyksen voima sekä antikristuksen hallinto on tätä täydellinen mielenhallinta jota suoritetaan suuressa mittakaavassa pienille lapsille ihmisille jotka sopivat tähän tiettyyn profiiliin. Luotettavan lähteen mukaan, aikuiset joilla on seuraavanlainen profiili ovat usein mielenhallinan uhreja. Tällainen profiili on:

Tästä keskustellaan enemmän luvussa 1, jossa annetaan kokonainen katsaus siihen kuinka tiedustelupalvelut ottavat aikuisia ja ohjelmoivat heidät. Nämä vaiheet on nimetty tasoiksi 1-5. Taso 4 on se missä nämä orjat ovat olleet alistettuina mielenhallinnalle siitä lähtien kun he ovat olleet puolustuskyvyttömiä pikkulapsia. Nämä miehet jotka suorittavat näiden pienten lasten ohjelmoinnin ovat taitavia. He ovat armottomia. He operoivat salaisella vyöhykkeellä jota minä kutsun nimellä "uskottavuuden hämärän rajamailla". jokaisen joka yrittää paljastaa sen mitä he tekevät, täytyy kirjoittaa asioista jotka ovat ulkopuolella sen mihin ylseisesti uskotaan. Näillä armottomilla ohjelmoijilla on sellainen ego että he luulevat olevansa jumal-ihmisiä. Syvällä sisimmässään he tuntevat olevansa matoja. Syvällä heidän sielussaan on alue joka tuntee totuuden, mutta Saatana on haudannut sen niin syvälle että he eivät voi kohdata todellisuutta sen suhteen keitä he ovat. He etsivät ikuista elämää varastamalla uhriensa elämänvoimaa. He tietävät että Saatana on heidän isänsä. He ovat Saatanan uhreja. Mihin voi piirtää viivan joka erottaa uhrin ja hyväksikäyttäjän? Ei ole olemassa sellaista viivaa. Jumalan Sana osoittaa että Jumala on kääntänyt monet näistä miehistä palvelemaan Saatanaa seurauksena heidän ilkeästä mielenlaadustaan. On surullista ajatella että jotkut näistä miehistä ovat riippuvaisia Saatanasta hengellisen elämänsä suhteen. Monilla näistä orjista on vähäinen aavistus todellisuudesta ja henki joka huutaa vapautta. Heillä on korvat joilla kuulla totuus. Tämä kirja on kirjoitettu niille jotka rakastavat totuutta sekä vapautta jonka Kaikkivaltias Jumala on antanut meille jotta etsisimme totuutta ja rakkautta. Vaikka vain vähemmistölle ihmisiä on suoritettu mielenhallintaa tänä päivänä, Illuminati yrittää hämmentää ja manipuloida jokaista. Eräs heidän suosikki-taktiikoistaan pelotella ihmisiä on kansallinen turvallisuus. He jatkuvasti käyttävät paniikki-tohtoreitaan ruoskiakseen esiin pelkoa, niin että yleisö suosiolla luovuttaa vapautensa suojellakseen "kansallista turvallisuutta". [Tämä kirjoitettiin viisi vuotta ennen 9/11. Hyvin ennustettu. Suom. huom.] Valitettavasti, tai ironisesti, tätä "kansallisen turvallisuuden" konseptia Illuminati käyttää peitteenä ryöstääkseen viimeisetkin vapauden rippeet jotka amerikkalaisilla vielä on jäljellä. Amerikkalaisten veronmaksajien rahoilla kustannetaan salaisia konferensseja kuten tämä salaiseksi luokiteltu konferenssi jonka Los Alamos rahoitti 16-17.11.1993, jossa tutkijat John Hopkinsin yliopiston laboratoriosta tekivät selkoa armeijallemme "ei-tappavista" aseista. Tämä satanisti, entinen Vihreä baretti, Tri. John Alexander, nyt Los Alamosin kansallisen laboratorion päällikkö, piti yhden avauspuheista 16.11.1993. Seuraavana päivänä, armeijan ihmiset pitivät puheenvuoroja teknologiasta johon sisältyi ihmisten mielten hallinta elektronisesti sekä implanttien että energiasäteiden avulla. Tri. Dave Morgan, Lockhead Sandersista piti myös puheenb "synteettisistä äänistä" joita he syöttävät ihmisten päähän implanttien kautta. SInä luet enemmän näistä implanteista luvussa 5. Taistelu ihmismielen vapaudesta täytyy käydä nyt. Tämä taistelu käy yhä vaikeammaksi mutta meidän täytyy taistella vaikka me häviäisimmekin tämän sodan, sillä Jumala ei luonut ihmisen henkeä ja ihmisen mieltä Saatanan ja antikristuksen orjaksi. Yhä uudestaan, Jeesuksen sanat kaikuvat: "Ja te tulette tuntemaan totuuden ja totuus tekee teidät vapaaksi." Salli meidän ymmärtää että tämä Mies joka sanoi nämä ikuisen voimakkaat sanat sanoi myös: "Minä olen tie, totuus ja elämä." Jos meistä niiden joilla yhä on vapaa mieli täytyy kuolla -- suokoon sitten että me kuolemme TOTUUDEN tähden, jotta totuus Jeesuksessa Kristuksessa jäisi eloon.

Tämä salainen maailmanjärjestyksen hallitus joka yhä suuremmassa määrin hallitsee meidän elämäämme toimii monien salamyhkäisten operaattoreiden ja ryhmien kautta. Jotta he kykenisivät pitämään salassa tällaiset valtavan suuret operaatiot he tarvitsevat miljoonia mielenhallinta-orjia maailmanlaajuisesti kuten myös lukuisia vapaaehtoisia palvelijoita. Päällisin puolin, EPIC on vain toinen salainen sotilasyksikkö. Tämä virasto (El Paso Intelligence Center -- EPIC) ei ilmeisesti ole pelkästään lainsäädännöllinen virasto vaan toimii FINCEN:in (=Financial Crimes Enforcement Network) alaisuudessa. Tällä yksiköllä on asemapaikka Ft. Blississä, joka pitää sisällään armeijan ja ilmavoimien yksikköjä. USA:n vaalit ovat manipuloituja, eikä ole enää ihmisten hallitusta joka olisi ihmistä varten ja ihmisten hallitsema (jos on koskaan edes ollutkaan). Amerikkalaiset pysyvät aloillaan koska he uskovat että he valitsevat hallituksen joka hallitsee heitä. Mielenhallinta tunkeutuu kaikialle, eikä sitä käytetä ainoastaan seksiorjien luomiseen, vaan hallitsemaan yhteiskuntaa kaikilla tasoilla. Sallimmeko me edelleen varjohallituksen johtavan meitä? Sallimmeko me heidän kertovan meille että näiden asioiden täytyy pysyä salassa "kansallisen turvallisuuden" vuoksi, kun todellisuudessa he ajavat ainoastaan KANSALLISEN ORJUUDEN etua?

EPIC on kietoutunut myös NAFTA:n salahankkeisiin, joista monet suoritetaan mielenhallinta-prjien avulla. NAFTA-sopimuksen sisällä oli tämä U.S./Mexico Border XXI Framework Document (Perustuu La Pazin sopimukseen joka allekirjoitettiin vuonna 1983) joka tehokkaasti lopettaa USA:n/Meksikon suvereniteetin 52,5 mailin sisällä rajan kummallakin puolen. On luotu erityisiä kansainvälisiä virastoja säätelemään lukuisia ympäristöön ja lainsäädäntöön liittyviä tarpeita tällä Border XXI -alueella, samalla kun raja puretaan raja-alueeksi. Tämä U.S./Mexico Border XXI Document loi tämän Raja-yhteistyö projektin & Pohjois-Amerikan kehityspankin. Maailmanpankki antaa myös rahoitusta, ja jonkin verran rahoitusta tulee Meksikosta. EPIC sijaitsee suurin piirtein tämän raja-alueen maantieteellisessä keskipisteessä.


Takaisin