Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

ESIPUHE (osa 3)

Disneyland ja Disneyworld ovat kuuluisia maailmanlaajuisesti ja Amerikan ylpeys. Nämä ovat äärimmäisen tärkeitä ohjelmointikeskuksia Illuminaatille luoda täydellisen mielenhallinnan orjia. Disneyland on myös mukana tarjoamassa paikan rituaaleille, pornolle ja muille saatanallisille aktiviteeteille. Petoksen termein, Disneyn elokuvat ja Disneyn huvipuistot ovat eräs vaarallisimmista petoksen keinoista. Erään vapautuneen Illuminaatin orjan mukaan, tämä Illuminati 1960-luvulla halusi siirtää ohjelmoinnin pois sotilastukikohdista, sillä liian paljon julkisuutta kohdistui näihin sotilastukikohtiin. Heidän päämääränään oli luoda paikka jonne ihmiset tulisivat kaikkialta maailmasta ilman että se herättäisi epäilyksiä, ja paikka joka olisi täydellinen peite monille heidän rikollisista toimistaan.

Erään silminnäkijän mukaan, illuminaateilla on hauskaa kun he saavat käyttää Disneylandia merkittävänä tukikohtanaan rikolliseen toimintaan. Sen varjolla että viihdytetään maailmaa, he pesevät rahaa ja suorittavat mielenhallintaa. He antoivat Disneylandille lempinimen "mielenhallinnan pieni syndikaatti". Kun 3-4 vuoden ikäisiä lapsia siepattiin, he kykenivät kiduttamaan näitä lapsia ja sitten laittamaan heidät pyörivään laitteeseen joka auttoi heitä suuntaamaan huomionsa toisaalle tästä kivusta samalla kun sitä käytettiin yhdessä jonkinlaisen satuun perustuvan ohjelmointi-käsikirjoituksen kanssa.

Siepattu lapsi, odottaessaan että toinen Illuminaatin huolenpitäjä ottaisi hänet vuorollaan huostaansa, kyettiin pitämään onnellisena ja huomio toisaalle kiinnitettynä hänen odottaessaan noutamista. Vuosien ajan, Disneyland oli Illuminaatin maailmanlaajuisen aktiviteetin keskus. Nyt Disney on luonut muita paikkoja ympäri maailman kuten EuroDisneylandin 20 mailia Pariisista itään ja Tokio Disneylandin.

Tokio Disneylandissa kävi 16 miljoonaa vierailijaa vuonna 1991. Tällaisen valtavan ihmismäärän keskellä, ei vaadita paljon mielikuvitusta kuinka Illuminati on kyennyt suorittamaan vaivihkaista rikollista aktiviteettia aivan ihmisten nenän edessä, eikä yleisö koskaan näe sitä, kaiken hälinän keskellä. EuroDisney on ollut tappiollinen, mutta saudit, jotka hyötyvät siellä suoritettavasta mielenhallinnasta, antoivat Disneylle rahaa pitääkseen sen toiminnassa. Walt Disney Records on maailman suurin lasten äänilevymerkki. Elokuvien, kirjojen, lelujen, äänilevyjen, jne. kautta Disney on vaikuttanut suuresti lapsiin kaikkialla maailmassa. Disneyn elokuva Return from Witches Mountain on eräs kaikkein voimakkaimmista noita-promootioista joita on koskaan tehty. Elokuvaa Ducktails, jonka käsikirjoitukseen on sisällytetty tarkoituksellisia mielenhallinnan laukaisimia, on esitetty myös Puolassa ja Venäjällä. Rooman valtakunnan ajoista (jollei aikaisemmin), tämä oligarkkien johto joka on hallinnut sekä mysteeri-uskontoja että eurooppalaista aristokratiaa, on tuntenut termin LEIPÄÄ JA SIRKUSHUVEJA.

Leipää ja sirkushuveja viittaa konseptiin että jos ihmisten massoille annetaan viihdykettä ja ruokaa, heitä on helpompi hallita. Walt Disney Movies on esittänyt avainroolia tarjoamalla viihdettä massoille varmistaakseen Illuminaatin hallinnan. Walt Disneyn ystävä, tämä vapaamuurari-profeetta H.G. Wells, kirjassaan A Modern Utopia kirjoittaa että Uudessa maailmanjärjestyksessä olisi paljon show-esityksiä. The World Future Society, julkaisussaan Future Survey Annual vuodelta 1993 kuvaa Disneytä: "Hyödykkeiden, kuten viihteen hallinta kääntyy ihmisten hallinnaksi. Hyödykkeiden maailma on meidän Soma, ja viihde on julkisen ilmaisun muoto. Walt Disney World, levinneenä 27.400 eekkerin alueelle keskisen Floridan suomaalle, on ideologisesti kaikkein tärkein maatilkku Yhdysvalloissa. Siellä vierailee yli 30 miljoonaa ihmistä vuodessa -- se ei ole ainoastaan suuri keskiluokan pyhiinvaelluspaikka Yhdysvalloissa, vaan kaikkein tärkein viihdekeskus maailmassa. Se on selvästikin Oz, utopia markkinointi-juonena."

Kaksi Disneyn veljestä, Walt (Walter Elias) ja Roy O. Disney ovat olleet keskeisiä huvipuistojen ja suosittujen Disney-filmien luomisessa. Myöhemmin, kaksi muuta miestä, Eisner ja Katzenberg ovat olleet huomattavia Disneyssä. Eisneristä & Katzenbergistä keskustellaan myöhemmin. Eräs Disneyn ohjaajista, Victor Salva, tuomittiin pojan seksuaalisesta hyväksikäytöstä, ja erään hyväksikäyttö-tapauksen filmaamisesta. Hiljattain, Disneyn ohjaaja Salva tuotti Disney-elokuvan nimeltään Powder. [Victor Salvan tuomiosta kirjoitettiin sanomalehdissä kuten The Oregonian, 25.10.1995.]

Disneyn veljesten vaikutus on monumentaalinen. Mikkihiiri- T-paitoja voidaan nähdä ihmisten yllä kaikkialla maailmassa. Disney World ja Disneyland ovat suuren ihmiskunnan segmentin tavoittelemia, niiden jotka arvostavat näitä huvipuistoja elämänsä kohokohtana. Se mitä ihmiset arvostavat on iljettävyys Jumalalle Jumalan Sanan mukaan. Surullista, tämän kirjailijan suorittama tutkimustyö vuosien aikana osoittaa että ihmiskunnan Disneytä kohtaan tuntema ihailu oikeuttaa tämän Raamatun olettamuksen. Toisin sanoen, kuten tämän artikkelin lukijat saavat selville, Disneyn veljesten ja heidän tekojensa takana on iljetyksiä -- sukupolven okkultismin joitakin kaikkein irvokkaimpia aspekteja joita maailma on koskaan nähnyt. Disneyn taikuuden valtakunnasta on tullut amerikkalainen instituutio joka vaikuttaa ihmisiin kaikkialla maailmassa kehdosta hautaan.


Takaisin