Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 11 -- UNI JA NUKKUMINEN (osa 2)

Unettomuus on merkittävä asia kun on kyseessä mielenhallinnan purkaminen. Terapeutit ovat tyypillisesti jättäneet huomioimatta sen millainen vaikutus unen puutteella on uhriin, kuten myös tällä hyvin suunnitellulla ohjelmalla tarjota unta & luoda uusia paranneltuja nukkumistapoja. Me emme voi kertoa sinulle että mikä toimii sinun kohdallasi, me voimme kertoa ainoastaan että mikä on toiminut muiden kohdalla. Hyvin nukuttu yö auttaa arvoimimaan mielanhallinnan vaikutuksia, mutta valitettavasti hyvä uni on harvinainen hyödyke traumaan perustuvan mielenhallinnan uhrilla. On hyvin yleistä että tukihenkilön täytyy pitää uhrin kädestä kiinni yö toisensa jälkeen kun ohjelmointi pettää ja hirvittävät muistikuvat alkavat nousta pintaan.

Hyvin nukutulla yöllä on myös domino-vaikutus parantaessaan muita elämäsi alueita kuten ihmissuhteita ja tuottavuutta. Mielenhallinnan uhreilla on kova työ saada riittävästi unta. Syyt tähän ovat moninaisia, mukaanlukien raskas ohjelmointi olla nukkumatta enempää kuin kolme tuntia per yö, fyysiset kivut, kemiallinen epätasapaino, hermostuneisuus, paniikkikohtaukset & pintaan nousevat muistot.

Ruumis tuottaa omat kemikaalinsa jotka aikaansaavat nukkumisen. Näitä vapautetaan sitä enemmän mitä enemmän ruumis tekee fyysistä työtä. Raskas työpäivä varmasti auttaa ruumista kemiallisesti tuudittamaan omat aivonsa uneen. Kun uhri pysyy normaalissa valppaassa pelon tilassa korkean endorfiini-tuotannon kera, on vaikeaa ruumiille rentoutua ja nukkua. Nuoret tai fyysisesti aktiiviset mielenhallinnan uhrit voivat tehdä aerobic-harjoituksia säädelläkseen ruumiinsa kemikaali-tasoa, parantaakseen ruumiin luontaista kykyä nukkua. Tämä on eräs turvallisimmista pitkän ajan lähestymistavoista, jos parantuva uhri on fyysisesti siinä kunnossa että hän voi tehdä fyysisiä harjoituksia turvallisesti.

Uhrin pitäisi yrittää ja valita mukava asento jossa nukkua, sillä mitä vähemmän joku liikkuu unessa sitä vähemmän aivot saavat ärsykkeitä ja sitä paremmin henkilö nukkuu. Jos mikään asento ei ole mukava, valitse paras vaihtoehto ja makaa niin hiljaa/rauhallisesti kuin mahdollista. Unettomuuden pelko on yhtä vaarallinen kuin muutkin pelot estämään nukkumista. Oman itsensä hyväksyminen ja oman elämänsä hyväksyminen ovat positiivisia tapoja rentoutua paremmin ja saada unta. Tukihenkilö voi jutella uhrille ennen nukkumaan menoa ja saada tämä tuntemaan itsensä hyväksytyksi ja rakastetuksi. Tämä rohkaisee uhria sallimaan hänen mielensä oleilla itsensä hyväksymisessä, mikä rohkaisee mieltä rentoutumaan ja nukkumaan hyvin.

Suuri määrä vahinkoa voi tapahtua unen aikana. Kultille lojaalit sivupersoonat odottavat kunnes muut sivupersoonat ovat vaipuneet uneen ja sitten nämä ottavat ruumiin hallintaansa ja yrittävät ottaa yhteyttä isäntäänsä tai "menemään kotiin" isäntänsä luokse. Kun nämä trauma-muistot nousevat pintaan, sadat uudet hajallaan olevat mielen sirut nousevat pintaan. Jos nuori uusi lapsi-sivupersoona löytää itsensä omituisesta ympäristönsä, hänen vaistonsa käskee häntä pakenemaan. Jos tukihenkilö on paikalla yksinkertaisesti sanomassa "kaikki on hyvin, rentoudu", silloin tämä tukihenkilö voi suuresti estää pieniä sivupersoonia juoksemasta ulos talosta, kun nämä etsivät turvallista paikkaa, ja itse asiassa saavat järjestelmän vaikeuksiin.

Suuri määrä terapiaa voidaan itse asiassa tehdä yöllä, unitilassa. Perinteiset terapeutit ovat jättäneet huomiotta myös tämän alueen. Itse asiassa, kokemus on osoittanut että useimmat MPD-asiakkaat jotka aluksi menevät terapiaan eivät avaudu eivätkä selitä miksi he nukkuvat huonosti. Terapeutin täytyy olla riittävän taitava saamaan ulos tämä informaatio. Aluksi, ennen ohjelmoinnin purkamista, uhri kaikkein todennäköisimmin kykenee nukkumaan, mutta vain kolme tuntia, ja kärsii toistuvasti "painajaisista" ja takaumista. Sitten kun ohjelmoinnin purkaminen alkaa, hän todennäköisesti haluaa nukkua, sillä uhri nukkuu parhaiten aamun varhaisina tunteina. Taas, me olemme nähneet tämän olecan yleistä mielenhallinnan toipuvilla uhreilla kaikkialla Yhdysvalloissa.

Monilla sivupersoonien järjestelmillä on muutama sivupersoona joka on erikoistunut nukkumaan hyvin. Esimerkiksi, presidentillisillä malleilla, kun he matkustavat ulkomaille jakamaan viestejä, on sivupersoona joka osaa nukkua lentokoneessa. Niinä aikoina kun tarvitaan kunnollista unta, tämä järjestelmä saattaa olla asemassa jossa nostetaan ylös sivupersoonia jotka nukkuvat hyvin ja annetaan näiden pitää ruumista hallussa, niin että ruumis saa lepoa. Intensiivisen ohjelmoinnin purkamisen aikana, on hyvä että järjestelmä saa kunnollista unta. Huono uni heikentää tätä uhria fyysisesti ja henkisesti. Huono uni haittaa mielen kykyä ratkaista ongelmia, joka on juuri se asia jota uhri tarvitsee jotta voisi vastustaa käsittelijöitään. Huono uni myös heikentää vähitellen uhrin terveyttä.

Normaalisti, nukkuva henkilö käy läpi 5 nukkumis-kaavaa (nimeltään vaiheita) järjestyksessä ja sitten nämä vaiheet toistuvat, vaikkakin vaihe numero 4 saattaa jäädä pois ensimmäisellä kierroksella.

Nämä vaiheet ovat:

VAIHE 1: Noin 5 minuuttia.

VAIHE 2: Syvän rentoutumisen ensimmäinen vaihe, kestää noin 45-50 minuuttia.

VAIHE 3: Lyhyt vaihe jolloin aivoaallot hidastuvat.

VAIHE 4: Vaihe jossa aivot tuottavat delta-aaltoja, unissakävely ja painajaiset tapahtuvat tässä vaiheessa.

VAIHE 5: REM (Rapid Eye Movement) -uni, suurin osa normaalista unesta tapahtuu tällöin, joka normaalissa uni-kaavassa kestää 15-30 minuuttia, ruumis ei liiku, korvan lihakset toimivat ikäänkuin ne kuuntelisivat tarkkaavaisesti. Oikea aivopuolisko tuottaa pääasiallisesti REM-unia. Mieli suojelee ruumista toimimasta unen mukaan sulkemalla ruumiin. Tämän tietäminen auttaa uhria ymmärtämään että silloin kun he käsittelevät muistinsa jätekasaa vuoteesta käsin, he eivät ole REM-unessa.

Tämä prosessi toistuu kerran tai kaksi yön aikana. Mielenkiintoisesti, mieli kehittää nukkumistapoja aivan kuten muitakin tapoja. Jos henkilö kehittää huonon nukkumistavan lapsena, tämä tapa seuraa häntä aikuisuuteen. Tämä tarkoittaa että mielenhallinnan uhrien täytyy rikkoa pitkäaikainen tottumus.

Terapeutti joutuu kenties tekemään jonkin verran töitä nukkumisen pelon kanssa. Traumaan perustuvan mielenhallinnan uhrit pelkäävät menettävänsä mielensä hallinnan mennessään nukkumaan, ja he pelkäävät painajaisia ja muita hirvittäviä asioita kuten aaveiden ilmaantumista. Uhri haluaa pysyä varuillaan suojellakseen itseään kaikelta mitä yöllä saattaa tapahtua. Tämän vuoksi tarvitaan valpasta tukihenkilöä uhrin lähelle uhrin rauhoittamiseksi, niin että uhri voi rentoutua yöllä pelostaan että hänelle tapahtuu jotakin kauheaa. Tämä tarkoittaa myös että tukihenkilön täytyy olla varuillaan yön aikana auttaakseen uhrin suojelemisessa.

Jos uhri kykenee rikkomaan irrationaalisia automaattisia ajatusprosesseja joita on ohjelmoitu hänen mieleensä, käyttäen ja vahvistaen mielensä loogisia ja rationaalisia osia, hän voi vähitellen saada hallintaansa oman elämänsä. Automaattiset ajatusprosessit jotka on ohjelmoitu mielen ei-rationaaliseen osaan pyrkivät hallitsemaan mieltä. Asteittain, irrationaalisten ajatusprosessien hierarkia haastetaan ja niiden voima otetaan pois. Tämä antaa mielelle mahdollisuuden saada takaisin luonnollinen mielentyyneys, ja tämä auttaa uhria saamaan takaisin oman mielensä niin että hän voi rentoutua ja kehittää terveelliset nukkumistavat. Jotkut ovat onnistuneet vähentämään stressiä kirjoittamalla ajatuksiaan paperille 30 minuutin ajan ennenkuin ovat yrittäneet nukkua. Murehtiminen ei auta, jos murheiden annetaan juosta vapaana ilman että ne olisivat kiinnittyneet mihinkään, mutta sitten kun murheet laitetaan paperille, ne vedetään aivojen rationaalisen osan läpi ja ne voidaan organisoida ja haastaa. Kun häiritsevät ajatukset nousevat pintaan, ne voidaan panna paperille tähän tapaan:

Eräs vähän tunnettu tosiasia on, että pelko siitä että ei kykene nukkumaan voi luoda tällaisen voimakkaan pelon kaavan että viiden sekunnin mittainen havahtuminen yöllä, joka normaalisti ei uhkaa henkilön unta saa pelokkaan henkilön heräämään sekä pysymään hereillä. Jos sinä heräät ja pelkäät että et saa unta (tai pelkäät että nukahdat), paras neuvo on lähteä ulos huoneestasi, ja suorittaa jotain hiljaista aktiviteettia kunnes sinä tunnet itsesi taas uniseksi ja menet sitten takaisin nukkumaan. Älä jää vuoteeseen kieriskelemään unettomuuden pelossa. Tämä luo negatiivisia assosiaatioita mieleen sängyn ja unettomuuden pelon välille ja ainoastaan pahentaa tilannetta pitkällä aikavälillä. Hengellisten ongelmien käsitteleminen, ei ainoastaan pinnallisten asioiden vaan syvempien asioiden käsitteleminen auttaa myös henkilöä nukkumaan.

L-tryptophan on aminohappo joka auttaa aivoja tuottamaan serotoniinia, ja aivot käyttävät serotoniinia lievittämään stressiä. Yöllä tapahtuva rasvaisen ruoan syöminen ja maidon juominen itse asiassa vähentää L-tryptophanin määrää. Ruoka vähentää veren määrää aivoissa. E-vitamiini aiheuttaa levottomuutta joissakin ihmisissä jos sitä otetaan vähän ennen nukkumaan menoa. Suolakeksien on havaittu olevan paras tapa lisätä L-tryptophanin tasoa. Jokainen yksilö on monimutkainen prosessien sekoitus. Saattaa olla että syöminen rauhoittaa ihmistä vaikka se vähentääkin L-tryptophanin tasoa.


Takaisin