Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 12 -- ULKOISET KONTROLLOINTIMENETELMÄT

Mainostaminen & traumaan perustuva ohjelmointi

Oregonilaisessa sanomalehdessä oli 9.11.1996 artikkeli otsikolla "Hän myy, hän kehrää, hän on voimatekijä: mainokset heijastavat naisten yhteisön näkemystä". Ja artikkelin yläkulmassa oli kuva Marilyn Monroe-tyyppisestä mallista suppuun laitettujen huulten kera myymässä tupakkaa. Hänen alapuolellaan on kuva tytöstä otsikon kera: "Sinä synnyit tyttärenä. Sinä katsoit ylöspäin sinun äitiisi. Sinä katsoit ylöspäin sinun isääsi. Sinä katsoit ylöspäin jokaiseen. Sinä halusit olevasi prinsessa. Sinä ajattelit olevasi prinsessa."

Teemat tässä artikkelissa sopivat ajatteluun joka on vallalla Monarch-tyyppisen ohjelmoinnin käsikirjoituksessa. Onko tämä puhdas yhteensattuma, vai pelkästään aikain merkki, että niin suuri osa meidän elämästämme kaikuu ohjelmoinnin käsikirjoitusta? Jotkin mainokset tämän päivän aikakauslehdissä ovat ilmiselvää traumaan perustuvaan mielenhallintaan liittyvää manipulaatiota. Esimerkiksi, Royal & Sun Alliance -vakuutusyhtiöllä jota Rothschildit kontrolloivat oli äskettäin mainos suositussa aikakauslehdessä; tämä mainos, joka oli sivun kokoinen, koostui sinivioletista sumusta jonka keskellä oli silmä (viittaus Kaikkinäkevään silmään) joka tuijotti sumusta suuren tekstin kera: "YOU HAVE OUR ATTENTION" (meidän huomiomme on kiinnittynyt sinuun). Tämä vahvistaisi monia mielanhallinnan ohjelmia. Näennäisesti, tässä mainostettiin vakuutuksia.

Toinen mainos joka on ilmiselvää mielenhallintaan liittyvää manipulaatiota on Avedan mainos Vogue- ja Vanity Fair -lehdessä jossa naisen kasvot on rikottu neljään osaan ja laitettu lasipulloon tuhatkauno-tyyppisen keltaisen kukan kanssa. Otsikossa sanotaan "You Bottled". Alaotsikossa sanotaan: "Millainen sinä olisit jos sinä muuttuisit takaisin puhtaaksi kaasuksi?" Huomioi sanoilla leikittely jota ohjelmoijat rakastavat.

Vielä yksi peitellympi esimerkki on Virginia Slimsin mainos joka on suunniteltu iskemään Monarch-orjan alitajuntaan. Tässä mainoksessa on kolme valtaistuinta sivun ylälaidassa. Näiden kolmen valtaistuimen edessä on tämä Virginia Slims -lady. Kahdella ensimmäisellä valtaistuimella istuu pyöreä kuningarat ja kolmas, oikealla oleva valtaistuin on tyhjä. Nämä kuningattaret viittaavat kolmen hierarkian kuningattareen ja tähän neitsyt-äiti-piilotettu kruunu -järjestykseen ohjelmoinnissa. Tällä kuningattarella on valtikka joka antaa hänelle enemmän voimaa alitajuisena laukaisijana. Otsikossa sanotaan: "Virginia Slims muistaa nais-monarkin lyhytkestoisimman hallinta-ajan. Valenskin Katrina-kuningatar kruunattiin 10 jälkeen tunnin, sytytti sikarin 12 jälkeen tunnin ja syöstiin valtaistuimelta 13 jälkeen tunnin."

Salainen merkitys tämän takana on että julkisivu-nainen muistaa alitajuisella tavalla uhan että jos sinä et muista auktoriteettia & voimaa (valtaistuimet) sekä valtarakennetta (kolminaisuus), silloin sinä muistat ohjelmoidun uhan. Tämä mainos alitajuisesti vahvistaa orjiin ohjelmoitua pelkoa.

Muut manipulointiin käytetyt mainokset hyödyntävät Ozin velho, Liisa Ihmemaassa ja Tähtien sota -teemoja. Ne käyttävät vertauskuvia ohjelmoinnin käsikirjoitukseen ja niissä näytetään verhottuja okkultistisia symboleja. Tämä hypnoottinen silmä on hyvin suosittu mainoksissa. Jotkin mainokset yksinkertaisesti näyttävät olevan heijastuma siitä kuinka meidän kulttuuristamme on tullut osa ohjelmointia, esimerkiksi Sportsman -laite jota myydään mainoksella jossa lukee "Split Personality", tai Merit-sikari jota myydään samalla mainoslauseella. Bulovan mainoksessa on tyhjä tuoli jonka yli kulkee teksti "Personality of the Year" ja alaotsikossa kysytään: "Tekeekö sinun kellosi sinusta kadonneen henkilön?"

Ohjelmoinnin aikana, siirtymät ajassa saavat tietyt sivupersoonat katoamaan, joten vaikka tämä mainos ei kenties ole suora yritys manipuloida ohjelmointia, se on varmasti tämän päivän mielenhallinta-yhteiskunnan tuote.

Alla on mainos joka vetoaa suoraan ohjelmoidun monipersoonan ajatteluun

Tarkkailu

Seurattuani vuosien ajan sitä kuinka Illuminati hallitsee orjiaan, on selvää että he haluavat orjien olevan jatkuvan tarkkailun alla. He käyttävät usein orjan ystäviä tähän. Esimerkiksi, joukkueet joita he keräävät kokoon ovat oiva keino tarkkailla toisten joukkueiden jäseniä. Jos heidän mielestään orjan ystävät eivät tarkkaile orjaa riittävän tiiviisti, he lähettävät omaa väkeään.

Orjan tarkkailu suoritetaan joko niin että orja tietää tämän (pelottelutarkoituksessa) tai sitten niin että orja ei tiedä että häntä tarkkaillaan. Monesti Illuminaatin tarkkailu on niin näkyvää että tämän kirjailijan on täytynyt tehdä johtopäätös että se on tarkoituksellista. Ymmärtääksemme näkymätöntä tarkkailua, Hollywoodin elokuvat eivät ole oppikirjoja. Tarkkaikkessaan jonkun kotia, Illuminati pyrkii suorittamaan sen kahden korttelin etäisyydeltä. He voivat käyttää kuituoptiikkaa tai jopa satelliitti- maa-antennia tarkkaillakseen mitä henkilö tekee. Jos sinä epäilet mikrofonia, etsi niitä melua pitävistä laitteista kuten tuulettimista tai jääkaapista.

Heillä on myös suunnattuja mikrofoneja joita kutsutaan bionisiksi korviksi joita voidaan käyttää ulkoisten äänien nappaamiseen etäältä. Niissä voidaan käyttää tehokkaita suodattimia taustamelun suodattamiseksi. Ikkunoihin suunnattuja lasereita voidaan käyttää rekennuksessa käytyjen keskusteluiden kuuntelemiseen. Laser-kuuntelulaitteet toimivat paremmin öisin. Puhelinkuuntelua käytetään yleisesti orjan kontrolloimiseen ja tarkkailuun. Kaikkea puhelinliikennettä tässä maassa (USA) on tarkkailtu 1970-luvulta lähtien. Jollet sinä usko olevasi tärkeä henkilö jota tarkkaillaan 24 tuntia vuorokaudessa, on parempi olla lausumatta avainsanoja keskusteluissasi.

Usein, ihmiset jotka tarkkailevat orjaa myös seuraavat häntä. Tarkkailijoiden ryhmät voivat seurata ihmistä jalan tai autolla. Joukkueen käyttö on paras käytöntö monissa tilanteissa. Heillä on myös muodostelmia joita käytetään henkilön tarkkailemisessa, kuten että yksi henkilö on kadun vastakkaisella puolella ja yksi aivan varjostettavan henkilön takana ja toinen kauempana takana.

Orjaa seuraavat henkilöt voivat myös päätyä käyttämään autoissaan erityisiä etulyhtyjä nimeltään "blackout lights" varjostamaan orjaa yöllä. Näitä erityisvaloja käytetään ainoastaan auton edessä, jotta mielanhallinnan orja jota varjostetaan ei näe tätä autoa.

On olemassa lukuisa määrä salaisia laitteita jotka auttavat näitä hyväksikäyttäjiä kontrolloimisessa. Tiedusteluryhmät käyttävät usein radiolaitetta nimeltään AGENT ALERT joka näyttää kuulakärkikynältä ja joka lähettää jatkuaa äänisignaalia kun se aktivoidaan.

GPS:n lisäksi, tiedustelupalveluilla on Pegasus, laiva joka voi tarkkailla & tallentaa ympärillä käytävää elektronista tiedonvälitystä seilatessaan rannikon tuntumassa. Vaikka kaikilla orjilla on raportoivat sivupersoonat ja heitä tarkkaillaan muillakin tavoin, Illuminaatilla on usein moninkertaiset varmistukset orjiensa tarkkailemiseksi.

Koska tätä orjaa tarkkaillaan nin monin erilaisin näkymättömin menetelmin, näyttää toivottomalta päästä koskaan vapaaksi Ison Veljen otteesta. Jos sinä lisäät tähän kaiken tämän; että orjaa ohjelmoidaan toistuvasti; että ei ole pakotietä Kaikkinäkevän silmän katseen alta, on helppo nähdä miksi niin monet orjat alistuvat.

Aiemman kirjan lukija, joka pääsi jyvälle siitä mistä tämä kirja kertoo, kiinnitti huomionsa siihen kuinka tämä uusi filmi The Juror heijastaa heidän lähestymistapaansa tähän kontrolliin. Tämä elokuva kertoo kontrolloijasta jolle uhrista tulee pakkomielle. Näin tapahtuu myös ohjelmoijien oikeassa elämässä. Vaikka Tri. Mengele ohjelmoi elinaikanaan tuhansia ihmisiä, hänellä oli "lemmikkejä" (lieblings) -- lemmikki-orjia joista hänelle tuli pakkomielle. Tässä elokuvassa, tämä kontrolloida sanoo: "Tee mitä minä sanon." Ja: "Jos minä voin pitää sinut pelon vallassa minä voin pelastaa sinun henkesi." Tämä olisi voinut tulla suoraan ohjelmoijan suusta. Hän poimii uhrin joka on luomiskykyinen & älykäs kontrolloitavakseen, joka on valinta-kriteeri myös todellisessa elämässä. Tämä elokuva havainnollistaa joitakin konsepteja joita itse asiassa tapahtuu ja joista tämä luku kertoo.

Kiusanteko

Eräs asioista joita Verkosto tekee jokaiselle orjalle joka yrittää murtautua vapaaksi (kuten kirjan toinen kirjoittaja Cisco) on kiusata heitä jatkuvasti.

Stephen Knight joka tutki vapaamuurareita kirjoitti kirjaan The Brotherhood, The Secret World of Freemasons luvun siitä kuinka he kiusaavat vastustajiaan. Kun Knight haastatteli entisiä vapaamuurareita, nämä pelkäsivät kovasti vapaamuurareiden järjestelmää. He eivät halunneet edes puhua siitä kuinka paljon valtaa vapaamuurareilla on tuhota ihmisen ura sekä vakoilla ja kiusata heitä. Koska Knightin kirja on lukijoiden saatavilla, ja koska on olemassa paljon kirjoja joisa kerrotaan kiusaamisen tekniikoista, tätä aihetta käsitellään vain lyhyesti. Kuitenkin, vaikka sitä käsitellään vain lyhyesti, älä ajattele että se on merkityksetön asia.

Illuminati ja heidän työtoverinsa, vapaamuurarit, Mispucka ja CIA käyttävät paljon voimavaroja kiusantekoon. Ei ole epätavallista että täydellisestä mielenhallinnasta toipuva uhri löytää lemmikkieläimensä surmattuna tai ihmisen ulostetta uunistaan, tai muuta omituista kiusantekoa joka viittaa kontrolloijien kieroutuneeseen luonteeseen. CIA:lla, vapaamuurareiden johtajilla ja Mispuckalla on laajat tiedostot jokaisesta kiristämistä ja pakottamista silmälläpitäen. Tietyn alueenvapaamuurareiden johtajilla on tuhansia "kiristys" -tiedostoja kaikista tärkeistä henkilöistä tällä alueella. Tässä kohdassa delta- ja beta- Monarch-ohjelmointia saaneet orjat ovat avuksi Illuminaatille. Vapaamuurarit voivat lavastaa tilanteen jossa kiristyksen uhri uskoo tappaneensa toisen ihmisen. Tämä toimii hyvänä apuna kiristyksessä. [Tämä informaatio tulee useilta todistajilta joita on informoitu näistä kiristys-tiedostoista & heidän kiristys-menetelmistään.]

Suomentajan kommentti: Vuonna 2004, ollessani poissa kotoa, kaapin päältä olevasta rasiasta olivat hävinneet kaikki Ruotsin Kruunut ja ne oli vaihdettu Viron kruunuiksi (suurinpiirtein oikeaan kurssiin). Alunperin minulla oli tässä rasiassa molempien maiden valuuttaa jota oli jäänyt matkusteltuani molemmissa maissa kuten vanhat lukijat tietävät. Lieneekö tämä ollut omituista "kiusantekoa"? Nyt paikalla seisoo Ruotsin lippu muistona tapahtumasta.

Televisio

Tätä kaikialle tunkeutuvaa televisiota käytetään suuressa määrin manipuloimaan traumaan perustuvan mielenhallinnan uhreja. Tutkija Herbert Krugmanin suorittamat kokeet ovat osoittaneet että TV:n katsojat käyttävät oikeaa aivopuoliskoaan kaksi kertaa enemmän kuin vasempaa aivopuoliskoaan ja vapauttavat beta-endorfiiniä aivoihin. Toisin sanoen, TV:n katsominen kouluttaa mieltä siirtymään muuttuneeseen olotilaan. Jos TV-ohjelman aikana joka 32. kuva on musta, luodaan syke jonka taajuus on 45 lyöntiä minuutissa. Tämä vie henkilön hypnoottiseen transsiin. Aiemmassa kirjassa kerrotaan kuinka elokuvassa Lawnmower Man näytetään symboleita joita käytetään monien orjien ohjelmoimiseen. Tätä elokuvaa mainostettiin iskulauseella "God made him simple... Science made him a god". Tämä iskulause sopii hyvin Illuminaatin jäsenelle joka on ohjelmoitua ajattelemaan että hän on jumala, ja kuitenkin hänen täytyy palvella ylempiään.

Rakentamassa perheitä ja yhteisöjä joilla on yhteenkietoutunut ohjelmointi

Illuminati on yhä suuremmassa määrin halunnut pitää jäsenensä illuminaateista koostuvissa perheissä. Heillä on ollut enemmän ongelmia jäsentensä istuttamisessa perheisiin jotka eivät ole osa heidän mielenhallintaansa kuin mitä heillä on ollut lasten kanssa jotka on kasvatettu illuminaatti- tai kultti-tyyppisissä puitteissa. Jos yhdellä tai molemmilla vanhemmilla on ohjelmointi, Illuminati usein kutoo nämä ohjelmoinnit yhteen niin että koko perheestä tulee yksi ohjelmoitu hajallaan oleva mekanismi.

Esimerkiksi, rituaali-yönä tämä lapsi, ikäänkuin hänet olisi asetettu vuoteeseen sanoo äidille: "SAISINKO LASIN VETTÄ." Tämä on koodisana joka saa äidin laittamaan huumetta juoman sekaan. Lapsi sanoo toisen koodisanan äidille kun he saavat tämän juoman, silloin ohjelmoidaan juomaan tämä huume. Tämä toinen koodisana saa vanhemman vaihtamaan persoonallisuutta joka luo häneen pakottavan tunteen saada perhe autoon ja ajaa. Koko perhe vaihtaa sivupersoonasta toiseen ja he päätyvät lopuksi rituaaliin. He mekaanisesti laukaisevat ja vahvistavat toistensa ohjelmointia kun he palaavat takaisin rituaalista ja päätyvät siihen että kotona kenenkään julkisivu-persoona ei tiedä mitään missä perhe on ollut. Tässä meillä on kokonainen perhe jonka todistukset voisivat vahvistaa toinen toistaan että he eivät tehneet mitään muuta kuin nukkuivat kotona sinä yönä.

On kokonaisia paikkakuntia, esimerkiksi kaksi kokonaista kaupunkia eteläisessä Utahissa jossa kaikki asukkaat ovat ohjelmoituja monipersoonia. On näytetty joitakin televisio-ohjelmia joissa koko kaupunki on jäänyt kiinni asukkaiden ollessa suorittamassa saatanallista rituaalia. He suorittavat myös okkulttista mielenhallintaa näissä rituaaleissa. Tässä me näemme kuinka kokonainen kaupunki voi laukaista toinen toistensa ohjelmointeja ja olla kaikki mukana hulluudessa ilman täyttä tietoisuutta. Tämä on tilanne mitä kohti koko maailma on menossa.

Eristäminen

Kun kontrolli-mekanismit on asetettu paikoilleen maailmanlaajuisesti, Illuminaatin täytyy edelleen pitää lapsensa eristettyinä maailmasta. Jotta voitaisiin menestyksekkäästi kasvattaa lapsi-orjia, mielenhallinnan onnistuminen nojautuu eristämiseen. Lapset jotka ovat mukana kultin rituaaleissa eivät puhu muille lapsille. Jos he jäävät kiinni puhumisesta, standardi-rangaistus on sitoa tämä lapsi kiinni kuolleeseen lapseen. He haluavat että heidän lapsensa sulkevat suunsa ja tekevät vain sen mitä heidän käsketään tehdä. He haluavat että tämä lapsi vastaa ainoastaan ohjelmoijalle ja sen Mother of Darknessille. He kasaavat paljon syyllisyyttä hiljaisuus-sääntöä rikkovan lapsen päälle. Nämä lapset kuitenkin oppivat viestimään silmillään ja sormillaan. He tulevat tässä taitaviksi vaikka he tietävät että heitä kohtaa ankara rangaistus mikäli he jäävät kiinni.

Kun kontrolli pettää/viimeinen vaihtoehto

Tämä Maailmanjärjestys voi lähettää ammattimaisia tappajia (mikä yllätys). Nämä tappajat usein emotionaalisesti ottavat etäisyyttä uhriinsa ajattelemalla heitä "kohteina" kuten kehittymättömät elämänmuodot jotka he "puhdistavat" tältä planeetalta. Vuonna 1996, nelihenkinen ryhmä surmasi Bill Muellerin perheen (Bill, hänen vaimonsa Nancy sekä 8-vuotias tytär, Sarah). Bill oli laivaston erikoisjoukkojen jäsen. Hänestä tuli patriootti joka eli Arkansasissa. Joku päätti että hän oli liian suuri uhka ja lähetti kokonaisen tiimin tappamaan -- ei ainoastaan häntä vaan koko hänen perheensä. Tämä kirjailija tuntee tällä alueellaan useita tottelemattomia orjia ja yhden terapeutin jotka ovat menettäneet henkensä salamurhissa, kuten myös erään joka teki itsemurhan noudattaen ohjelmointiaan. Mutta mikäpä ei ole vaarallista? Kadun ylittäminen tai ravintolassa syöminen voivat tappaa sinut myös. Lukija tietää tämän. Tämä kirjailija tuntee useita jotka oli määrä tappaa mutta jotka onnistuivat pakenemaan. Eräs ongelmallinen henkilö piti uhrata mutta hän pääsi vapaaksi ja piiloutui. Toista kidutettiin rituaalissa, haudattiin elävältä ja jätettiin kuolemaan, mutta hän jäi eloon.


Takaisin