Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LIITE 1 -- OHJELMOIJAT/TUTKIJAT

Likaiset psykiatrit jotka ovat sekaantuneet mielenhallintaan

Likaiset tutkijat

Likaiset Tavistockin kontrolloijat

Joitakin vapaamuurareiden mielenhallinnan ihmisiä

Muita outoja tapauksia

Lista ohjelmoijista (jatkoa aiemmalle kirjalle)

Muutama esimerkki CIA:n/tiedustelupalvelun miehistä jotka ovat sekaantuneet mielenhallintaan

Anton LaVey -- traumaan perustuvan mielenhallinnan ohjelmoijan profiili

Anton LaVey on kuuluisa siitä että hän perusti Saatanan kirkon. Hän valitsi Valpurinyön, 30.4.1966 ajankohdakseen perustaa Saatanan kirkko San Francoscoon. Aikaisemmin hän oli alkanut pitää keskiyön maagisia seminaareja vuonna 1960. Hän ja hänen okkultistiset ystävänsä pitivät Maagisen kehän tapaamisia kunnes hän perusti tämän kirkon. USA:n hallitus ja armeija tunnustavat virallisesti hänen Saatanan kirkkonsa.

Hän muutti vanhan viktoriaanisen talonsa, osoitteessa 6114 California St., sellaiseksi mitä kutsutaan nimellä "the Black castle". Se oli vuosien ajan maalattuna mustaksi, ja Lavey ajoi ruumisautoa. Anton LaVey piti täysikasvuista 200 kiloa painavaa nuubialaista leijonaa nimeltään "Togare" talossaan (sekä sisällä että ulkona) joka pelotti naapureita kun se karjui. Hän piti myös mustaa leopardia.

LaVey rakastaa soittaa urkumusiikkia linnassaan aivan kuin se olisi stereotyyppinen kauhutalo. Talon sisällä on huoneita rituaaleja varten, okkultistisia kirjoja, arkkuja, salakäytävien sokkelo sekä yksityissalonki nimeltään "Den of Iniquity". Hän kutsuu saatanallisia noitapiirejään nimellä "Grotto".

Tämä kirjailija on tietoinen siitä että Saatanan kirkolla on Grottoja seuraavissa kaupungeissa: Amsterdam (Magistralis Grotto, Neth.), Boston, Chicago, Dayton, Denver, Detroit, Edmonton (Can.), Indianapolis, Kansas City, Las Vegas, London (Eng.), Los Angeles, Louisville, New York, Paris (Fr.), Phoenix, Portland, Seattle, Silverton, Vancouver (can.).

Epäilemättä, on olemassa ryhmiä kuten myös yksittäisiä seuraajia. Saatanan kirkon jäseninä on paljon filosofian tohtoreita. Kirkon jäseninä on paljon myös lääkäreitä, lakimiehiä, entisiä FBI:n agentteja, IBM:n johtokuntaan kuuluvia henkilöitä, jne. Elokuvaohjaaja Kenneth Anger oli Saatanan kirkon jäsen. Eräs Saatanan kirkon entinen pappi kertoi tälle kirjailijalle kuinka hänet valittiin ylipapin asemaan. Hänelle luvattiin kaikkea mitä hän halusi elämässään, minkä tahansa naisen, paljon rahaa, jne. Ylipappona, hän valvoi jokaisen elämää hänen Grottossaan. Ihmiset tulivat hänen luokseen pyytäessään lupaa tehdä jotakin, saadakseen neuvoja ja ottaakseen vastaan käskyjä. Se ei ollut vain mielenhallintaa. Se oli näiden ihmisten elämän täydellistä kontrollointia. Mutta ohjeiden antamisesta sekä monien ihmisten elämän valvomisesta tuli hänelle raskas taakka.

Eräs Cathy O'Brienin hyväksikäyttäjistä oli LaVeyn ylipappi Merle Kilgore, Steve Kilgoren isä. LaVey (syntynyt 11.4.1930) tulee romanialaisesta verilinjasta Transylvaniasta. Kun hän kasvoi hän rakasti tarinaa Frankensteinista. Teini-ikäisenä hän rakasti okkultismia. Hän jätti lukion ollakseen osa Clyde Beatty -sirkusta.

LaVey rakastaa työskennellä iltahämärästä aamunkoittoon. Kuten hänen entinen oikean käden miehensä, Michael Aquino, toinen mielenhallinnan ohjelmoija, heitä kiehtovat natsit. [Michael Aquinon vaimo Lillith Sinclair oli entinen Saatanan kirkon New Yorkin Grotton johtaja.] LaVey ajaa partansa ja hiuksensa samaan tapaan kuin teloittajat keskiajalla. Useimmat hänen seuraajansa eivät koskaan näe häntä. Vaikka LaVey on saanut paljon julkisuutta, William Randolph Hearstin sanomalehtien ja hänen kirjapainojensa, kuten Avon Booksin ansiosta, LaVey on hyvin salainen henkilö ja näyttäytyy hyvin harvoin edes ylipapeilleen, saati puhuu heille.

Hänen kirkkonsa on kokoelma vapaasti seisoviam tukea kaipaamattomia diktaattoreita. Hän liioittelee kirkkojensa lukumäärää. Ennenkuin me keskustelemme enemmän hänen organisaatiostaan ja rituaaleistaan, salli minun koskettaa hänen rooliaan traumaan perustuvan mielenhallinnan ohjelmoijana. Anton LaVey on avoimesti kannattanut androidi-ihmisten luomista, Vielä hätkähdyttävämpi on TV:ssä näytetty musiikkivideo missä Anton LaVey henkilökohtaisesti antaa seikkaperäisen kuvauksen siitä kuinka hän aikoo muuttaa kuuntelijansa "kontrolloiduiksi seksi-orjiksi". Hänen röyhkeytensä on käsittämätöntä. Sutta sitten LaVey on osoittautunut suoraselkäisemmäksi kuin muut okkultitiset hahmot. Hänen lähestymistapansa näyttää olevan: "Minä järkytän sinua niin että sinä et usko mitä minä sanon."

Ottaen inspiraatiota Orwellin kirjasta 1984, LaVey kirjoitti: "Mikä on ylhäällä on alhaalla, ilo on tuskaa, pimeys on valoa, hulluus on tervejärkisyyttä..." Tämä on itse asiassa kieltä jota on käytetty mielenhallinnan ohjelmoinnissa! Anton LaVey on ohjelmoinut lukuisia Hollywoodin näyttelijöitä mukaanlukien Jayne Mansfield ja Marilyn Monroe, jotka molemmat ovat olleet hänen seksi-orjinaan. Jayne Mansfield, joka oli Saatanan kirkon ylipapitar järkytti ihmisiä kun sotilaskoti-yhdistyksen kiertueella Vietnamissa hän pyysi saada pitää saatanallisen uskonnollisen "jumalanpalveluksen". Sam Brody, eräs Mansfieldin ohjelmoijista, kävi katkeran kamppailun siitä kuka saisi hallita Jaynea, ja eräs LaVeyn seuraajista väitti peukaloineensa Brodyn autoa. LaVey on ollut myös tyttärensä Karlan ja Zeenan sekä poikansa ohjelmoija. Kuten eräs hänen saatanallisen kulttinsa entinen jäsen sanoi: "Jos LaVey sanoo 'hyppää', sinä hyppäät." Jotkut hänen seuraajistaan kutsuvat häntä nimellä "Uncle Anton" aivan kuin he olisivat hänen ohjelmoimiaan. LaVeyn peite on että hän on yksinkertaisesti showmies, ilveilijä. Hänen kulissinsa on huiputtanut monia ihmisiä, mutta totuus on että tähän mieheen ei ole luottamista, ja että hänessä on paljon enemmän pahaa voimaa kuin mitä ihmiset ovat tajunneet.

LaVeyllä on aina ollut mitä jotkut kuvailevat "lämpimiksi suhteiksi" poliisivoimiin. Itse asiassa, hän oli poliisivoimissa 1950-luvulla valokuvaajana. Poliisi oli haluton kuulustelemaan LaVeytä Jayne Mansfieldin kuolemasta (28.6.1967); hän oli eräs LaVeyn ylipapittaria ja orjia hänen Saatanan kirkossaan. Anton LaVeyn on nähty menevän sisään armeijan ohjelmointi-tukikohtaan, ja hän oli NORAD:in alueella Coloradossa jonkin aikaa.

Dick Russell haastatteli Anton LaVeytä. Haastattelun otsikkona oli "Satanisti joka haluaa hallita maailmaa" (Argosy, kesäkuu 1975, s. 41). Tässä haastattelussa Anton LaVey uskoo että hän ja satanistien eliitti-joukot tulevat hallitsemaan maailmaa. LaVey omaksui hämäriä ajatuksia eräästä 1930-luvun okkultistisesta lentolehtisestä sekä joitakin ajatuksia H.G. Wellsin kirjasta Tohtori Moreaun saari rituaaleihinsa. Täten hän päätyi rituaaliin johon sisältyivät seuraavat sanat:

"Ihminen on Jumala. Me olemme ihmisiä. Me olemme jumalia. Jumala on ihminen."

Kun lukija on lukenut loppuun tämän kirjan hän ymmärtää kuinka tämä rituaali sopii täydelisesti traumaan perustuvaan tyädelliseen mielenhallintaan. Itse asiassa kun ihmiset ottavat osaa Saatanan kirkon salaisiin rituaaleihin, sitten kun ihmiset astuvat sisään rituaalihuoneeseen, kaksi sarvipäistä vartijaa estää ihmisiä poistumasta ennen aikojaan suljetun oven läpi. Näiden rituaalien on kuvailtu olevan hyvin inhottavia. On hyvin tiedossa että LaVey käyttää alastomia ihmisiä rituaaleihinsa, ja on julkaistu kuvia hänen kolmivuotiaan tyttärensä, Zeenan, saatanallisesta kastejuhlasta toukokuussa 1967. Liittyykö Saatanan kirkkoon demonien koolle kutsumista ja saatananpalvontaa? Kyllä, ehdottomasti. Esimerkiksi, seuraavat sanat kuuluvat tärkeään loitsuun jota käytetään hänen saatanallisissa rituaaleissaan:

"In nomine Dei nostri Satanas Luciferi excelsi! Saatanan, maapallon hallitsijan ja maailman kuninkaan nimessä, minä käsken pimeyden voimia lahjoittamaan Infernaalista voimaansa minulle! Kaikkien Kuilun Jumalien nimessä, minä vaadin että nämä asiat joista minä puhun toteutuvat! Tule esiin ja vastaa toteuttamalla minun toiveeni! Hail Satan!"

LaVeyn kirjassa The Satanic Witch sanotaan että jotta noita olisi menestyksekäs, hänen täytyy tehdä liitto paholaisen kanssa. Hänen kirkossaan käytetään mielellään sanaparia "Hail Satan". He rakastavat Crowleyn lakia "tee mitä tahdot". LaVey & jotkin hänen jäsenensä opettavat että jokaisen ihmisen ytimessä asuu demoni joka odottaa vapauttamistaan.

LaVey rakastaa mustia messuja ja kaiken halventamista mikä on pyhää kristityille. LaVey kehoittaa ihmisiä tuomaan esille heidän "pimeimmät" mielitekonsa. Hän vihjaa ihmisten uhraamiseen kirjassaan Satanic Bible kirjoittaen luvun tästä aiheesta mutta varoo menemästä liian pitkälle. Hän aina julkisesti kiistää että satanistien pitäisi uhrata ihmisiä. Kerrotaan että eräs Saatanan kirkon jäsenistä, lääkäri, toi ihmisen reiden sairaalasta jossa hän oli töissä, ja jonka LaVey ja hänen kumppaninsa söivät. Koska useimmat rituaalit suoritetaan salassa, ei ole mahdollista vahvistaa että he söisivät ihmislihaa, mutta tuntien joidenkin hänen kirkkonsa jäsenten mielenlaadun, nämä voisivat tehdä tämän etsiessään uusia kokemuksia.

Illuminaatti William Randolph Hearst antoi Anton LaVeylle suurta apua. Hänen Avon Publishing -yhtiönsä julkaisi LaVeyn Satanic Biblen vuonna 1969. Siitä lähtien sitä on myyty yli 30 miljoonaa kappaletta. Avon Publishing julkaisi myös LaVeyn seuraavan kirjan, "The Satanic Rituals" vuonna 1972. Tämä kirja kertoo vallasta jonka veren uhraaminen antaa maagikolle. Myös Hearstin lehdet antavat hänelle näkyvyyttä.

LaVey miettii aina keinoja mainostaa teologiaansa. Vuosia sitten hänellä oli yläosattomien noitien sapatti San Franciscon North Bayllä. Vuonna 1990, Church of Satan meni mukaan Heavy Metal -musiikki-bisnekseen. Church of Satan julkaisee kuukausittaista aikakauslehteä The Cloven Hoof joka useimmille ihmisille on heidän epäsuora yhteytensä LaVeyhin.

Mitä odottaa tulevaisuudelta?

Eräs kaikkein ahkerimmin esitetty kysymys on: "Fritz, mitä pitäisi odottaa?" Eräs kaikkein parhaimpia Illuminaatin valtaatekevien kulisseja on uskonto. Toinen on filantropia (=hyväntekeväisyys). Filantropia on sidoksissa Illuminaatin uskomukseen että hyvien ja pahojen tekojen täytyy olla tasapainossa voiman saamiseksi -- se on gnostilainen kabbalistinen maailmankuva. Illuminaatin valtaatekevät ovat suuria filantroopikkoja vaikka suurin osa heidän hyväntekeväisyydestään on oman itsensä palvelemista.

Eräs ryhmistä jotka huolestuttavat tätä kirjailijaa ovat rikkaat äärimmäisen salaiset ultra-konservatiiviset talmudilaiset juutalaisryhmät. Tämä ryhmä pitää lapsensa erillään ulkopuolisesta maailmasta ja lähettää heidät puolisalaisiin kouluihin. Esimerkkinä tästä ovat Reichmannit Kanadasta; nämä ovat miljardöörejä ja heillä on jonkin verran yhteyksiä Englannin Rothshildeihin. Tämä kirjailija näkee heissä samoja legalismin ja salailun piirteitä jotka olivat vallitsevana Vanhan maailmanjärjestyksen Amishien ryhmissä -- paitsi että perheiden kuten Reichmannien tapauksessa, petoksen mahdollisuus on suuri, sillä nämä eivät ole mukana lehmien lypsämisessä vaan kansainvälisessä pankkitoiminnassa.

Ihmiset jotka tuntevat rikkaita miljardöörejä kuten Reichmannit, pelkäävät heitä ja heidän paksua salaisuuden verhoa. Renée Reichmann oli Reichmannien, Talmudin seuraajien suuri matriarkka. Hän on Kuningas Daavidin ja Kuningas Salomonin jälkeläinen. Hän asuu Torontossa. Hänen isoisän isä oli eräs Unkarin rikkaimpia miehiä. Suurin osa hänen perheestään asuu Montrealissa, kaksi hänen lastaan asuu Torontossa. Hänen lastensa nimet ovat Eva, Edward, Louis, Albert, Paul & Ralph. Samuel Reichmann on tämän dynastian isä.

Vuonna 1929, hänen kananmuna-bisneksensä teki hänestä rikkaan. Hän oppi kuinka keinotella valuuttakursseilla. Tämä perhe on myös saanut taloudellista apua Rothschildeilta, ja Toisen maailmansodan aikaan he tekivät töitä Koppelin kanssa, joka johti Rothschildien pankkia Gibraltarilla. Tämä perhe teki monia suuria asioita Toisen maailmansodan aikoihin Tangerissa, Pohjois-Afrikassa sijaitsevasta kauppakeskuksesta käsin. Tangier sijaitsi paikassa josta käsin voitiin käydä kauppaa Akselivaltojen ja Liittoutuneiden kanssa. Myös Toisen maailmansodan aikana, Espanjan keskuspankin ohjauksessa, Reichmannit ja muut pitivät Epanjan valuutan keinotekoisen korkealla tasolla, luomalla keinotekoista kysyntää tälle valuutalle. Reichmannit tienasivat kenties miljoonia dollareita valuuttakaupoilla sotavuosina.

Don Eduardo Reichmann oli tangerilaisen Real Estate & Commercial Bankin johtaja. Eva Reichmann avioitui englantilaisen pankkiirin kanssa. Albert on on Olympia & York Developments Limitedin presidentti. Paul istuu Canadian Imperial Bank of Commercen sekä Rockefeller Center Propertiesin johtokunnassa (Rockefellerien Manhattanin omaisuutta hoitava kiinteistö-investointi -trusti). Albert istuu Mount Sinai Hospitalin johtokunnassa Torontossa sekä Landmark Lands Companyn johtokunnassa, joka omistaa joitakin upeita golf-kenttiä Palm Springsissä, Kaliforniassa. Tällä Ontario Ministry of Consumer & Commercial Relationsilla on toimistoja heidän omistamissaan rakennuksissa. He yrittivät ostaa pankkeja Israelista. Heidän judaismin lahkollaan on Yesodeh Hatorah -koulu ultra-ortodoksisille pojille. Heidän lapsensa ovat hyvin vähän tekemisissä ulkopuolisen maailman kanssa. Heidän lapsillaan ei ole pääsyä sanomalehtien, television tai radion ääreen. Ralph ja Paul saivat yksityisopetusta Englannissa, Gatesheadissa. Se on täydellinen kulissi traumaan perustuvalle mielenhallinnalle.

Samuel Reichmann tunnetaan juutalaisen lahkonsa keskuudessa hyväntekijänä joka tukee Toora-instituutioita. Nämä talmudilaiset perheet pitävät rotua ja sukupuuta hyvin tärkeänä, mikä on sopusoinnussa Illuminaatin mielenlaadun kanssa. Syy miksi Reichmannit mainitaan on se, että tätä perhettä ei ole mainittu minun aiemmissa kirjoissani, ja olosuhteilla jotka ympäröivät tätä perhettä on kaikki merkit joista tämä kirja kertoo. Voi olla että tämä miljardöörien perhe koostuu suurenmoisista ihmisistä, mutta nämä tiukan linjan talmudilaiset pitävät suurinta osaa tämänkin kirjan lukijoista eläiminä, eivätkä koskaan sallisi kenenkään meistä, väärän verilinjan omaavista, tulla osaksi heidän ryhmäänsä. Ilmeisesti, Rorhschildit ovat oikeaa verilinjaa.

Samoin, kansainvälisillä pankkiireilla on tapana olla häikäilemätön klikki (tämä ei ole tämän kirjailijan mielipide, vaan rehelisen, sydämellisen henkilön mielipide joka juoksi näissä piireissä). Miksi tämä klikki on hyväksynyt perheen tällaisesta kapea-alaisesta tuomitsevasta lahkosta heidän joukkoonsa? Tämä kappale ei ole kirjoitettu ketään vastaan, se yksinkertaisesti kehoittaa meitä kiinnittämään huomiomme miljardörien perheeseen josta kukaan ei tiedä yhtään mitään, joka elää salaisuuden verhon takana, sekä uskonnollisissa kulisseissa joka tekee mielenhallinnasta helpon.

On mielenhallinnan uhreja jotka tulevat terapeuttien luokse konservatiivisista juutalais-ryhmistä, ja ainakin jotkin näistä ovat illuminaatteja. Tämä uskonnollinen kulissi voisi aivan yhtä hyvin olla kristillinen. Tämä seuraava ohjelmoija josta kirjoitetaan käyttää julkisivunaan saatanallista kulttia. Minä sanon julkisivu, sillä Michael Aquino on luonut julkisen imagon saatanalliselle kultilleen ja hän piileskelee tämän julkisen kuvan takana. Joka kerta kun joku haluaa paljastaa ruman totuuden hänestä, hän julistaa olevansa noitavainon uhri. Hän julistaa että tämä on ihmisten vaistomainen reaktio hänen saatanalliselle okkultismilleen ja että hän itse on vaaraton.

Michael Aquino -- mielanhallinnan ohjelmoija

Michael Aquino on ollut traumaan perustuvan täydellisen mielanhallinnan ohjelmoija DIA:n Psykologisen sodankäynnin osastolla. Hän on myös huomattava julkinen satanisti. Valokuva Aquinosta sotilasunivormussa on keskellä Carl A. Raschen kuvakollaasia Painted Black (San Francisco: Harper & Row, 1990). Muissa kirjoissa on hänestä lukuisa määrä kuvia satanallisessa kaavussaan rituaaliesineiden kera. Useimmat ohjelmoijat ovat valinneet jäädä taustalle. Aquino, valtavan egonsa kera, on valinnut toisin.

Senaattori Byed (KKK-johtaja & vapaamuurari) ja Aquino ovat tehneet paljon yhteistyötä vuosien ajan ja he ovat olleet kuin tiimi. Amerikkalainen senaattori Robert C. Byrdin avustuksella, Aquino perusti Temple of Setin, saatanallisen kultin lainvoimaisena uskontona jonka USA:n hallitus ja USA:n armeija tunnustavat. Tämän kultin oli tarkoitus antaa näille Verkoston kiistämättömille kriminaaleille a) laillinen organisaatio joiden jäsenistö koostuu ryhmistä orjia ja käsittelijöitä; b) jakelukanava heidän laittomalle huume- ja pornobisnekselleen; c) julkinen, avoin saatanallinen julkisivu josta käsin hyökätä kaikkea median väittämiä rituaaliseen hyväksikäyttöön viittaavia syytöksiä vastaan.

Kontrolloitu media voi nyt antaa itselleen tekosyyn olla kirjoittamatta rituaalisesta hyväksikäytöstä sanomalla että tämä Church of Set olisi uhannut haastaa heidät pokeuteen. Vaikka tällä kultilla on paljon valtaa joka suojelee sitä tutkimuksilta ja syytteiltä, mielipide-ilmaston kontrolli Yhdysvalloissa ei ole niin täydellistä että satanistit voisivat avoimesti harjoittaa mielenhallintaa joutumatta syytteeseen. Identifioitumalla niin läheisesti Church of Setiin, USA:n sotilastiedustelu on antanut maailmalle selkeitä vihjeitä jotka auttavat ihmisiä jäljittämään sekä paljastamaan mielanhallinnan jota on suoritettu suurimman osan 1900-lukua. Michael Aquino on avoimesti läheisessä yhteistoiminnassa miehiin kuten presidentti Ronald Reaganiin, antaen meille apua paljastaa salaiset saatanalliset filosofiat USA:n johdossa. Monilla näistä miehistä on kaksoiselämä, ja mielenhallinnasta johtuen on vaikea todistaa (lukuunottamatta silminnäkijä todistukset) että he ovat salaisesti satanisteja.

Hänen uransa

Armeija on tiennyt Michael Aquinon satanismista alusta alkaen, vuodesta 1968. Aquino (ja jotkin hänen saatanalliset luutnanttinsa) saivat korkean turvaluokituksen (kerrotaan että taso 6), ja hän palveli World Affairs Councilissa.

Kymmenen Temple of Setin johtajaa olivat sotilastiedustelun upseereita (esimerkiksi kapteeni Willie Browning ja tiedustelu-upseeri Dennis Mann). Aquino kirjoitti artikkelin nimeltä "From PSYOP to Mind War" ja se julkaistiin maineikkaassa Military Review -aikakauslehdessä. Aquino kirjoittaa tässä artikkelissaan: "Me tulemme luomaan Mind Warin. Tämä termi kuulostaa pelottavalta ja sellainen sen pitäisikin olla: se on hyökkäyksen ja voiton termi..." Aquino on sadistinen ohjelmoija joka rakastaa aiheuttaa kipua.

Aquinolla on tohtorin arvo poliittisissa tieteissä. Hänellä on kaksi tutkintoa. Hän opiskeli U.S. National Defence Universityssä. Hän oli sotilastiedustelussa Vietnamissa, Saksassa ja Presideossa. Hän opetti poliittista tiedettä yliopistossa. Kerrotaan että hän teki töitä Puolustusministeri Cheneyn kanssa. Hän on pseudo-intellektuaali jonka ego ja ylpeys on todellisen oppimisen esteenä.

Hän on entinen Eagle Scouts Honor Society kansallinen komentaja. [Tämä poikien partiojärjestelmä on saanut paljon vaikutteita vapaamuurareilta.] Presideon päiväkoti-skandaaliin, johon Aquino oli sekaantunut, liittyi massiivinen peittely-operaatio. Oli satoja todistajia hyväksikäytöstä. Armeija ja tiedustelupalvelu painostivat San Franciscon poliisia jotta nämä eivät nostaisi syytteitä Aquinoa vastaan. Tänä aikana, Pentagon siirsi Aquinon Presideosta takaisin National Defence Universityyn Washington D.C:hen. Tutkiessaan Setin temppeliä, FBI väitti että heillä ei ollut tietoa tällaisesta organisaatiosta. Armeijalla Presideossa oli PR-henkilö joka kertoi lehdistölle että Aquino oli hyvä sotilas joka teki työnsä. Aquino piileskelee uskontonsa takana. Setin temppelin kaksi kertaa kuukaudessa ilmestyvässä lehdessä, Scroll of Setissä, Aquino syyttää tytön isää -- tytön joka tunnisti hänet hyväksikäyttäjäkseen -- hänen vainoamisestaan koska hän on satanisti. Aquino kirjoittaa: "Asiaan liittyy myös se, että hän on kristitty pastori; minä en usko että hän olisi esittänyt tällaisia syytöksiä ketään luutnanttia vastaan jonka ei tiedetä olevan huomattava satanisti." [Oct. XXII, s. 4]

Henkilökohtainen historia

Michaelin isä oli italialainen roomalaiskatolinen. Kanadalaisen poliisin dokumentti joka tällä kirjailijalla on hallussaan vihjaa että Michaelin äiti oli Betty Ford. Michaelon vaimo on Lilith Sinclair. Michael toimi myös pörssimeklarina hetken aikaa. Vuonna 1970 hän liittyi Saatanan kirkkoon ja johti Grottoa Kentuckyssä. Michael piti luentoja satanismista Louisvillen yliopistossa, ja hän käytti taloaan Louisvillessa rituaaleihin. Aquino väitti olevansa Toinen peto, josta Aleister Crowley profetoi kirjassaan The Book of Law. Aquinolla on tatuoituna luku 666 päänahkaansa.

Ymmärtämässä Aquinon ohjelmointia

Kuten niin monet ohjelmoijat, Aquino matkustaa kaikkialla maassa ja on kiduttanut ihmisiä useissa osavaltioissa ja sotilastukikohdissa. Michael Aquinon ohjelmointi on standardia armeija-tyyppistä ohjelmointia. Aquino istuttaa omat henkensä ihmisiin. Hän tykkää käyttää omaa versiotaan Tähtien sodasta, jossa hän esittää Darth Vaderia, ohjelmointi-käsikirjoituksessaan. Hän ohjelmoi seksuaaliset ja itsemurha-ohjelmat kuten tämä Rivers of Blood itsemurha-suojeluohjelma, sekä kaikki muut monen tyyppiset ohjelmat.

Temple of Set toimii kuten ohjelmointi-laite. Rituaalit on suunniteltu murtamaan osanottajien käsityskyky todellisuudesta ja logiikasta, sekä ottaa heidät sisään visualisoinnin maailmaan. Setin jäsenet ottavat maagisen nimen, he osallistuvat rituaaleihin tullakseen toiseksi persoonaksi, osanottajan maagiseksi keksoisolennoksi nimeltään "Ka". Ja tämä Ka-työ tehdään astraalitasolla. Aquino on Paul Kantnerin ystävä. Kantner on osa mielenhallinnan kulissia ja hän on julksissut ohjelmointiin liittyvän laulun White Rabbit.

Michael Aquinolle ovat tuttuja kaikki standardi-ohjelmoinnit, kuten Ozin velho ja muut satu-teemat. Hän on hyvin lahjakas ohjelmoija; hänellä on vuosien kokemus. Vuonna 1981 hän käytti Cathy O-Brieniä tehdessään kaksi elokuvaa sotilas-upseerien kouluttamiseksi. Nämä kaksi filmiä olivat nimeltään "Kuinka jakaa persoonallisuus" ja "Kuinka luoda seksi-orja". Presidentti Reagan kunnioitti Aquinoa ja kehoitti armeijaa ottamaan oppia hänen ohjelmointi-tekniikoistaan.

Aquino tykkää tehdä töitä roomalaiskatolisten mielenhallinnan uhrien kanssa. Hän on lahjakas muokkaamaan käsitystä helvetistä ja suorittamaan saatanallisia päälaelleen kääntämisiä kuten musta messu.


Takaisin