Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 2 -- SISÄÄNPÄÄSY (osa 2)

Ennenkuin tukiryhmä ja uhri voivat tehdä töitä sisäänpääsyyn liittyvien asioiden parissa, heidän täytyy ymmärtää kuinka ohjelmoijat pääsevät sisälle orjan mieleen. Salli meidän antaa yhteenveto joistakin tavallisista sisäänpääsyn metodeista, jolla saadaan yhteys mielenhallinnan orjaan. [Itse asiassa, melkein kaikkia näitä standardi-metodeja on käytetty tähän kirjailijaan, Cisco Wheeleriin.]

MEDIA: Sisäänpääsykoodit/värit/kertomus/kuvat sanomalehdissä, televisiossa, kristillisessä televisiossa, mainoksissa, radiossa ja uutistapahtumissa joita lähetetään kaikin tavoin.

HENKILÖLTÄ HENKILÖLLE: Silmäniskut, käsi-signaalit, vartalon eleet, pukeutuminen, värit, sanat, karaoke-laulut, tietyn henkilön saapuminen, jonkun lapset, jonkun pomo, jonkun sukulaiset.

TEKNOLOGINEN: Morsetuksen äänet, valojen sammuttaminen, auton etulyhtyjen vilkuttaminen, aseiden ääni alueella kuten kolme laukausta, tyhjät puhelinsoitot, viestit puhelinvastaajassa, lentokoneen lentäminen tietyllä tapaa alueen yllä, helikopterin lentäminen tietyllä tapaa alueen yllä, helikopterin valot.

ESINEET: Avaimet, bisnes-kortit, autojen värit, patsaat, talojen värit.

HENGELLINEN: Astraali-projektio, telepatia.

Kuten satunnainen lukija huomaa, on melkein mahdotonta eristää mielenhallinnan uhri niin että häneen ei päästäisi käsiksi. Tämän vuoksi on elintärkeää siirtää uhri pois tavanomaisesta ympäristöstään ja antaa hänelle piilopaikka missä hän on turvassa ja missä hänen kanssaan voidaan tehdä töitä ilman häirintää. Näihin päiviin asti, vain muutama uhri historiassa on koskaan saavuttanut tämän, ja silloinkin vain väliaikaisesti.

Koska on niin vaikeaa eristää uhri kaikesta mikä saattaisi olla koodi, muutama viisas ja vilpitön terapeutti on pyrkinyt vähentämään uhrin herkkyyttä koodille, sekä asentamaan turvamekanismeja jotka saavat uhrin vihaiseksi mikäli joku yrittää ottaa häneen yhteyttä ja sallii hänen sulkevan pois nämä koodit. Kuitenkin, tämä on vain osa vastausta, sillä jos nämä ohjelmoijat saavat fyysisesti otteen entisestä orjasta, he voivat traumatisoida tämä mielen osaa joka vastustaa koodeja sekä tuhota sen niin että he rikkovat turvamekanismit.

Ensimmäinen vaihe koodin herkkyyden vähentämisessä on katsoa niihin sivupersoonien kanssa, mennä sen yli tietoisesti ja tietää että se on laukaisin. Sitten kun tietoinen mieli tietää että jokin on laukaisin, laukaisinten on vaikeampi toimia. Suurin osa laukaisimista, koodeista ja vihjeistä toimivat alitajuisessa tai ei-tiedostavassa mielessä. Minä sanon "ei-tiedostavassa" koska ne iskevät mieleen hyvin syvällä tasolla. Nämä koodit eivät ole sellaisia jotka istuvat lähellä mielen pintaa. Taitava uhri joka käy läpi terapiaa, saattaa haluta leikkiä kissaa ja hiirtä hyväksikäyttäjänsä kanssa, niin että Illuminaatilla ei ole selkeää ideaa siitä missä mennään. Jokainen tilanne jokaisen uhrin kohdalla on ainutlaatuinen & vaatii viisaita ratkaisuja. Pakoon juokseminen hyväksikäyttäjiltä sen sijaan että ottaisi heidän kanssaan reilusti yhteen kun he röyhkeästi yrittävät päästä salaa uhrin sisään saattaa antaa väärän signaalin että uhri pelkää hyväksikäyttäjiään. Nämä hyväksikäyttäjät rakastavat nähdä pelkoa; pelko ainoastaan rohkaisee heitä. Toivottavasti, tukiryhmä osaa kehittää omat strategiansa niin että ei tarvitsisi mekaanisesti "Tehdä kirjan mukaan". Viimeisenä huomautuksena, me rohkaisemme lukijoita jotka haluavat ymmärtää tätä aihetta käymään tarkemmin läpi useta tätä aihetta käsittelevät osat meidän kirjoissamme.


Takaisin