Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 2 -- KUKA OLI ROY O. DISNEY? (osa 3)

Roy O. Disney syntyi vuonna 1893, ja hänen veljensä Walt vuonna 1901. Heillä oli kolme muuta veljeä, mutta Roy ja Walt olivat ainoat läheiset, eivätkä he muistuttaneet muita veljiä. Waltille annettiin nimi "Walter Elias"; hänen keskimmäinen nimensä oli peräisin isän etunimestä. Disneyn perhe oli muuttanut Irlannista Kanadaan ja sieltä Yhdysvaltoihin. Veljesten isä, kuten kerrottiin, oli Elias, ja heidän "äitinsä" skotlantilaista syntyperää oleva, joka ei kenties ollut heidän biologinen äitinsä. Heillä oli palvelijatar nimeltään Flora Call (Isabelle?). Roy kuoli vuonna 1971, pian Walt Disney Worldin avajaisseremonioiden jälkeen. Hän piti veljelleen antamansa lupauksen rakentaa Walt Disney World.

Roy O., 1930-luvulla, asui pohjoisessa Hollywoodissa. Royn perhe muutti myöhemmin Napa Valleyhin, Kaliforniaan ja hän oli tekemisissä sen alueen illuminaatti-pomojen kanssa. Napa Valleylle on annettu lempinimi "Valley of Kings". Tämä Valley of Kings esittää merkittävää roolia likaisissa aktiviteeteissa jotka paljastetaan tässä luvussa osassa. Roy O. Disneyllä oli suurempi rooli Disney-studioiden johtamisessa kuin mitä ihmiset ymmärtävät. Esimerkiksi, se oli Roy O. joka teki päätöksen leikata 45 minuuttia pois elokuvasta Fantasia. Roy O. Disney, jota läheiset pitävät pahempana näistä kahdesta veljeksestä, piti Disneyn tilikirjoja vuosia. Tiedetään että Disney piti kaksia kirjoja 1950-luvulla, joten on vaikea uskoa mitään muuta kuin että Roy O. oli täysin selvillä Disneyn raha-asioista. Nämä kaksi suurta henkilöä pitivät aina taloudelliset ohjakset Waltin ja Royn käsissä. Kun Disneyn veljeksillä oli sopimus Columbia Studiosin kanssa (johtajana Harry Cohn), heille annettiin ennakkomaksuna 7.500 dollaria jokaisesta piirroselokuvasta, mutta niiden tekeminen 13.500 dollaria. Edelleen, Cohn viivytti heille kuuluvia maksuja. Disneyn veljesten taloudellisia ongelmia pahensivat Waltin halu käyttää uusinta teknologiaa. Kun Walt meni värifilmeihin vastoin Royn tahtoa, Disneyn voittomarginaali heitti kuperkeikkaa ja studio jätettiin rahapulassa.

Vuodesta 1940 vuoteen 1946, Disney menetti rahaa joka vuosi. Vuonna 1946 tappiota tuli 23.000 dollaria. Lopulta, vuonna 1947 asiat kääntyivät ja Disney-studiot tuottivat 265.000 dollaria voittoa. Sarjakuvat ja elokuvat eivät olleet suuria rahanlähteitä Disneyn veljeksille, kunnes tajuttiin että vanhoja filmejä voitaisiin esittää televisiossa. Kaikenkaikkiaan, 1920-luvulta 1950-luvulle, Disneyn rahatilanne oli heikko. Tämän vuoksi Disney-studiot eivät kyenneet maksamaan palkkoja jouluna vuonna 1931.

Pinocchion tekeminen maksoi 2,6 miljoonaa dollaria 1930-luvun lopussa, ja Fantasia 1940-luvulla oli taloudellinen takaisku. Kun Sleeping Beauty tuli teattereihin 1960-luvulla, se oli epäonnistunut; yleisö oli apaattinen sitä kohtaan. Tadellinen rahanlähde 1930-1950 -luvulla olivat Disney-tuotteet, laiton kova porno, palkkiot lukuisilta ryhmiltä jotka käyttivät Disneytä mielenhallinnan ohjelmointiin sekä rahanpesu.

Kun Walt kuoli, hänen Disney-osakkeidensa arvo oli 18 miljoonaa dollaria. Hänen perheellään oli 34% Disneyn osakkeista.


Takaisin