Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 3 -- DISNEYN HISTORIA (osa 3)

"Kertomus Disneyn mykkäfilmi-urasta ei ole niin paljon kamppailua taiteellisen ilmaisun puolesta kuin se on taistelua kaupallisen vakauden puolesta." 1920-luvulla, Walt pysyi turvallisesti sarjakuva-animaation rajojen sisällä, kuten muut ovat sen määritelleet. Toisin sanoen, kun monet ideoista pulppusivat itsestään, Disneyn elokuvat eivät olleet parempia kuin muiden. 1930-luvulla, Disney sai joitakin parhaita käytettävissä olevia kykyjä, ja hän alkoi hyväksyä ainoastaan parhaat tulokset. Illuminati ja alamaailma takanaan, sekä kannustimena hänen velkansa heille, Disney alkoi saavuttaa hyväksyttäviä tuloksia animaatiossa. Vuosien 1924 ja 1927 välillä, Disney teki 56 Alice-mykkäelokuvan sarjan jossa käytettiin kolmea eri kuusivuotiasta tyttöä (Virginia Davis, Margie Gay ja Lois Hardwick) Alicen roolissa joka telmii piirrosmaailmassa. Näissä elokuvissa yhdistyivät elämä toiminta ja animaatio.

Margeret Winkler New Yorkissa (joka avioitui Charles Mintzin kanssa) levitti Walt Disneyn Alice-elokuvia. Alusta alkaen, lapset olivat kaiken sen keskellä mitä Walt teki. Okkultistinen maailma joka tuki Waltia, samoin kuin Walt itse, uskoi että jos he kykenisivät tuomaan esiin "lapsen" (tämä persoonan osa jota monet psykologit kutsuvat nimellä "lapsi"), silloin he kykenisivät vetoamaan tämän aikuisen "lapsi" -osan uteliaisuuteen ja tunteisiin. He tiesivät jo 1920- ja 1930-luvulla mitä täytyi tehdä Uuden maailmanjärjestyksen Suuren suunnitelman toteuttamiseksi. Tämä Illuminaatin suuri suunnitelma vaatii perheen tuhoamista, lasten kapinaa vanhempiaan vastaan sekä väkivaltaisempaa maailmaa. Lapset täytyisi upottaa väkivallan kuviin niin että kyettäisiin luomaan väkivaltainen yhteiskunta.

Esimerkiksi, vuoden 1925 filmissä Alice Stage Struck Alice on sidottuna tukkiin joka on matkalla sirkkeliin. He myös halusivat tehdä okkultismista -- noituudesta amerikkalaisten yhteisen uskonnon. Illuminati tunsi että he voisivat tuoda noituuden sisään yhteiskuntaan jos he vetoaisivat jokaisen aikuisen sisällä olevan lapsen uteliaisuuteen. Esimerkiksi Akuankka-filmissä nimeltä Corn Chips (1951) Akuankka ahdistelee Chipiä ja Dalea jotka sitten kostavat hänelle varastamalla rasian popcornia ja levittämällä sitä pitkin Akun etupihaa. Nyt, mitä tämä piirroselokuva opettaa lapsille? Se opettaa että varastaminen kitsastelun kostamiseksi on oikein ja että näin tehdyt kepposet ovat hauskoja.

Disneyn 1920-luvun filmeissä, hän näyttää lasten lintsaavan koulusta ja varastelevan. Hän näyttää Alicen pakenevan velvollisuuksiaan päästäkseen seikkailemaan. Hänen filmeissään ilmaistaan että vääryys kannattaa. Mitä tämä opettaa lapsille? Vuoden 1951 piirroselokuvassa Get Rich Quick Hessu voittaa rahaa pokerissa ja hänen aluksi vihainen vaimonsa joka ei pidä uhkapeleistä antaa anteeksi kun hän näkee kuinka paljon Hessu on voittanut. Pelaamisen henki on hyvin voimakas henki jonka Illiminati haluaa istuttaa tähän maahan. Kuinka sarjakuva joka mainostaa uhkapelejä voi olla terveellinen lapsille?

Luutnantti Dave Grossman on sotilasasiantuntija siinä kuinka saada ihmiset halukkaiksi tappamaan. Hänen kirjassaan On Killing sanotaan että tätä samaa prosessia jota hallitus on käyttänyt tehdäkseen sotilaat halukkaiksi tappamaan käytetään viihdeteollisuudessa. Ainoa ero on siinä että armeijassa, miehet opetetaan tappamaan ainoastaan käskystä, kun taas meidän lapsemme opetetaan tappamaan milloin he vain haluavat televisio-viihteen kautta. Grossman sanoo sivulla 308, että kouluttaminen tappamaan alkaa piirroselokuvilla. "Se alkaa viattomasti piirroselokuvilla ja jatkuu sitten lukemattomilla väkivaltakohtauksilla joita näytetään televisiossa kun lapsi kasvaa... Sitten heidän vanhempansa, joko välinpitämättömyyttään tai tietoisella päätöksellä, alkavat sallia lasten katselevan lapsilta kiellettyjä elokuvia joissa näytetään värikkäästi kun veitsi iskeytyy ruumiiseen, verta roiskuu raajojen irrotessa ja luotien repiessä ruumista." Kun lapset näkevät hirvittäviä kuolemia televisiossa, he oppivat yhdistämään tämän kärsimyksen mukaviin hetkiin, esimerkiksi intiimiin yhteyteen seurustelukumppanin kanssa.

Tarkka tutkimus Disneyn piirroselokuvista paljastaa paljon väkivaltaa jota ei voitaisi kuvata mikäli tämä väkivalta olisi todellista eikä animaatiota. Se on tämä puhtauden ulkokuori mikä tekee Disneyn piirroselokuvista & filmeistä niin vaarallisia. Kyllä, Disneyn imago on ollut sellainen että sen piirroselokuvat ovat terveellisiä. Ei ihme että Illuminaatin mielenhallinnan ohjelmoijat ovat nauraneet sille kuinka hyväuskoisia amerikkalaiset ovat Disneytä kohtaan. Disneyn Gargoyles-piirroselokuvat ovat puhdasta demonologiaa. Elokuvan juoni on että eräs demonirotu suojelee New York Cityä. Erään hahmon nimi on jopa Demona. Illuminaatin ohjelmoijat ovat hämmästyneitä siitä kuinka typeriä ihmismassat ovat ja kuinka helposti petettäviä.

Se kuinka Disney-elokuvia käytetään ohjelmoinnin käsikirjoituksina on hyvin monimuotoista, joten ainoastaan yksi yksityiskohtainen esimerkki annetaan siitä tämän osan lopussa. Illuminati ja mafia tiesivät että Waltilla oli kyky saada työ tehtyä niinkuin Suuri suunnitelma sitä vaati. [Lähteenä luottamuksellinen haastattelu.] He tiesivät että heilä oli "keppi ja porkkana" saada hänet yhteistyöhaluiseksi. Ei ollut epäilystäkään etteikö Walt olisi ollut ahkera työntekijä joka vuorostaan vaati korkeaa korkeaa laatua työntekijöiltään.

Eräs suuri käänne Waltin odotuksissa laadun suhteen tuli huhtikuussa 1927, jolloin Universal Studios kirjoitti murskaavan raportin Disneyn työn laadusta. Se pakotti Waltin ymmärtämään että siihen asti hän oli ollut leväperäinen. Hän päätti olla enää koskaan menemättä siitä missä aita on matalin, vaan tehdä töitä antaumuksella. Vuonna 1922, Walt teki filmin Tuhkimo. Tätä ei pidä sekoittaa vuonna 1950 tehtyyn elokuvaan jolla on sama nimi. Nämä Alice-piirroselokuvat tehtiin kuusivuotiaan tytön kanssa joka esitti Alicea. Ensimmäiset kuusi Alice-komediaa olivat live-elokuvia ja sitten ne muuttuivat piirroselokuviksi. Esimerkki muutamasta 1920-luvun Alice-elokuvasta:

Alice-sarjan jälkeen, Disney aloitti täysin animoidun sarjan nimeltään Oswald the Lucky Rabbit. Tässä me näemme okkultistisen käsityksen onnesta jota vaivihkaa mainostetaan. Disneyn piirroselokuvat saattavat viihdyttää, mutta ne myös opettavat kyseenalaisia asioita viihdyttäessään. Vuonna 1926, Walt Disney allekirjoitti sopimuksen Mintzin ja Films Booking Officesin (FBO) kanssa.

FBO oli illuminaatti-pomo/gangsteri Joseph Kennedyn yhtiö. Seuraavien vuosien aikana (jollei myöhemminkin), Disney teki töitä illuminaatti-pomo Kennedyn kontrollissa. Kaikki Disneyn kuvat olivat FBO:n rekisteröimiä. Kennedy hallitsi myös RKO-studiota joka teki töitä muiden suurten studioiden kanssa varmistaakseen että mikään pienempi studio ei ryhtyisi kilpailijaksi. Vuoteen 1937 mennessä, kaikki suuret studiot sallivat alamaailman kuoria heiltä rahaa.

Kennedyn RKO antoi Waltille takuun vuonna 1937 että he levittäisivät Tuhkimo-elokuvaa näkymättömänä. RKO levitti Waltin filmejä vuodesta 1936 vuoteen 1956. Toinen vähän tunnettu yksityiskohta on se, että vuonna 1926, Leon Schlessinger (Warner Brosin tuleva tuottaja) antoi Disneylle animaatioiden tuottamisen alihankintana. Eräs näistä oli Universal-yhtiön The Silent Flyer. Vuonna 1928, Stemboat Willie sai ensi-illan. Tämä oli animoitu piirroselokuva musiikin kera jossa tähtiesiintyjänä oli Mikkihiiri. Sen tekeminen oli vaatinut paljon kovaa työtä, mutta se oli ensimmäinen piirroselokuva jonka taustalla soi musiikki ja se oli menestys.

Vuonna 1929, tuli piirroselokuva nimeltään The haunted House. Tarinassa Mikkihiiri pakenee myrskyä taloon joka on täynnä kummituksia ja jotka pakottavat Mikin avustamaan heidän aavemaisessa yksityiskonsertissaan. Vuonna 1930, Harry Cohn, eräs häikäilemättömimmistä miehistä jotka hallitsivat studioita pelasti Walt Disneyn vaikeuksista joita hänellä oli artisti Pat Powersin kanssa joka varasti Disneyn rahoja. Harry Cohn oli entinen newyorkilainen tyhjäntoimittaja ja pelaaja jonka chicagolaiset investoijat palkkasivat heidän investointiensa keulakuvaksi Columbia Picturesissa ja johtamaan heidän studiotaan. Hänellä oli safiiri-sormus jonka Chicagon mafioso Johnny Roselli antoi hänelle. CIA värväsi Rosellin myöhemmin ja hän todisti kongressin edessä vuonna 1974 CIA:n sopimuksista joita hän sai. Harry Cohnista sanottiin että hän oli Hollywoodin vihatuin mies. Hänen rahansa antoivat hänelle "keisarin vallan". Hänen rahansa toivat hänele kauneimmat naiset joita hän käytti viihdyttääkseen itseään. Hän näytti aina saapuvan Las Vegasista paljon rahaa taskussaan, mikä sai läheiset ihmettelemään että mistä tämä kaikki raha tuli jonka hän aina sai kun hän teki matkoja Las Vegasiin.

Vuonna 1931, Walt sairastui vakavaan masennukseen joka kesti vuoteen 1932. Kesällä 1932, hän otti lomaa ja yritti parantua hermoromahduksesta. Vuoteen 1932 mennessä, Ingersoll oli markkinoinut ensimmäistä versiota Mikkihiiri-kelloista. Disneyn tuoteet ovat palvelleet konsumerismin mallina maailmalle. Disneyn kelloja on valmistettu säännöllisesti vuodesta 1932 tai 1933 lähtien. Vuonna 1932, kahdeksankymmentä suurta amerikkalaista yritystä kuten General Foods, RCA & National Dairy alkoivat markkinoida Disneyn tuotteita. Ed Sullivan alkoi julkaista säännöllisesti tarinoita joissa ylistettiin Disneytä. Vapaamuurari Rufus B. von Lkeinsmid, eteläisen Kalifornian yliopiston presidentti ojensi Disneylle Parents-lehden palkinnon Waltin "uurastuksesta lasten hyväksi". Vuonna 1932, useita artisteja jotka olivat tehneet töitä William Randolph Hearstille tulivat töihin Disneylle.

Vuonna 1932, Roy vaihtoi Disneyn Columbiasta United Artistsiin. UA suostui maksamaan Disneylle 15.000 dolaria jokaisesta piirroselokuvasta. 1930-luvulla, Illuminaatin Bank of America rahoitti Walt Disneytä. Tämä Bank of America oli vaivihkaa luotu Bank of Italysta, jota kontrolloi sama oligarkia joka oli johtanut Maltan ritareita ja renessanssin Venetsiaa. Tämä Bank of Italy oli voimakas pankki Hollywoodin ensimmäisinä vuosina. Sen edustajat A.P. ja Atillo Giannini rahoittivat Waltia 1920-luvulla pitääkseen hänet hengissä mutta ei niin paljon että hänestä olisi tullut taloudellisesti riippumaton. Joseph Rosenberg Bank of Americasta oli suopea Waltia kohtaan. Joseph Rosenberg oli juutalainen pankkiiri, joka tuli kaikkiin Disneyn johtakunnan kokouksiin, istui Waltin vieressä ja neuvoi minkä suunnan Walt Disneyn studioiden pitäisi ottaa. Joe ei ollut johtokunnan jäsen, mutta hänen neuvoihinsa suhtauduttiin vakavasti.

Bank of America rahoitti myös muita Illuminaatin projekteja ja organisaatioita. Pankilla oli haarakonttoreita Disneylandin pääkadulla vuodesta 1955 vuoteen 1993. Ne olivat auki sunnuntaisin ja juhlapäivinä. Bank of America on kenties ainoa pankki joka säästyi talousromahdukselta kun Illuminaatin pomot sallivat muiden pankkiensa romahtaa. Bank of American toimitusjohtaja S. Clark Beise (joka on skotlantilaisen riitin vapaamuurari) oli ollut Disneyn johtokunnan jäsen vuosina 1965-1975.

Eräs suurimmista Bank of American tallettajista oli Roy E. Disney. Myös muut Disneyt ovat käyttäneet Bank of Americaa pankkinaan. Tämä pankki rahoitti Disneyn animaation Snow White. Walt onnistui myymään Joseph Rosenbergille idean Lumikista aikana jolloin vanhat Hollywoodin ihmiset neuvoivat Rosenbergiä että Lumikki olisi fiasko. Kun Lumikki menestyi, Walt ilmoitti hirviö-juhlasta kaikille Disneyn työntekijöille Lake Norconianilla, lähellä Palm Springsiä, jossa työnantaja maksaisi kaiken.

Täysikuun alla, Disney mies- ja naispuoliset työntekijät, lopultakin vapaina studioiden tiukoista säännöistä, pitivät roomalaiset orgiat sekä uivat alastomina järvessä. Melkein kaikki Disneyn työntekijät osallistuivat näihin orgioihin. Myöhemmin kukaan ei kehdannut puhua näistä orgioista mitään.

Vuonna 1937, Walt ja Roy matkustivat Eurooppaan jossa Walt lounasti Britannian kuninkaallisen perheen kanssa sekä tapasi yksityisesti H.G. Wellsin. Pariisissa, Kansainliitto antoi hänelle palkinnon.

Lumikin menestyksen jälkeen, Walt valitsi Pinokkion seuraavaksi projektikseen. Moni ihmetteli tätä valintaa. Jos sinä katsot käsikirjoitusta, nukentekijän vaimo on otettu pois alkuperäisestä käsikirjoituksesta, ja painostus on pienessä puunukessa josta tulee lihaa ja verta oleva poika miehelle joka on luonut hänet. Tässä meillä on poika ilman sielua, jolle kerrotaan että jos hän tekee ahkerasti töitä hän saa sellaisen. Tätä käsikirjoitusta muutettiin jotta se sopisi paremmin mielenhallinnan ohjelmointiin. Sekä Lumikissa että Pinokkiossa esitetään "kuoleman ja ylösnousemuksen" okkulttista tyyppiä.

Toisen maailmansodan jälkeen, Joseph Rosenberg suostutteli A.P. Gianninin, hänen pomonsa, rahoittamaan Disneytä uudestaan. Vaikka Mishpucha (juutalainen mafia) rahoitti Waltia, hän ei pitänyt tästä ajatuksesta. Richard Rosenberg, myöhempi Bank of American presidentti kuului myös Mishpuckaan. Richard Rosenberg (hänen äitinsä oli Cohen), oli myös vastuussa Northrop Corporationista ja Marin Ecumenical Housing Assignmentista. Muita esimerkkejä Mishpuckan toimitusjohtajista ovat R. Goldstein, Procter & Gamblen toimitusjohtaja ja Marwin Koslow, Bristol Meyers Companyn toimitusjohtaja.

1930-luvulla, tämä eliitti mainosti Disneyn uusia piirroselokuvia. Vuonna 1935, Walt Disney vastaanotti Ranskan Muukalaislegioonan kunniamerkin Mikkihiiri-elokuvista. Samoin, vuonna 1935, Englannin Kuningatar ja Yorkin Herttuatar (molemmat illuminaatteja) valitsivat Mikkihiiri-posliinit lahjaksi 600 lapselle. Tämä oli sen jälkeen kun Walt oli viettänyt aikaa heidän kanssaan Vuonna 1934. Ei ole epäilystäkään etteikö Walt Disneyllä olisi ollut kykyjä. Ei ole myöskään epäilystä etteivätkö valtaa omaavat ihmiset olisi halunneet mainostaa häntä. Ei ole myöskään epäilystä etteivätkö hänen yhteytensä vapaamuurareihin olisi kallistaneet Waltia kohti okkultismia.

Salli minun poiketa hiukan käsitelläkseni vapaamuurareiden vaikutusta elokuvissa. Tämä kuuluisa 233 Club oli vapaamuurareiden haaraosasto näyttelijöille jotka olivat vapaamuurareita. Esimerkkejä tällaisista näyttelijöistä: John Aasen, Gene Autry, Monte Blue, Humphrey Bogard, Douglas McClean, John Wayne. Esimerkkejä tuottajista jotka olivat vapaamuurareita: Ellis G. Arnall (Pres. of the Soc. of Ind. Motion Picture Producers); Will H. Hays (Czar of motion pictures 1922-1945, and Pres. Motion Picture Produces & Distributors of Amer. Inc.); Benjamin B. Kahane (v.p. & dir. Assoc. of Motion Picture Producers, Inc.); Carl Laemmle (Pres. Univ. Pictures Corp until 1936); Frank E. Mullen (man. dept of info. RCA, VP NBC 1939-1946, exec. VP NBC 1946-1948); David Sarnoff (Chrm. of Bd. Radio Corp. of Amer. & "father of American television"); Jack M. Warner (v.p. of Warner Bros. and the President & dir. of Universal Pictures since 1952).

Vuonna 1934, Walt Disney teki piirroselokuvan mysteeri-uskontojen jumalattaresta nimeltään Persephone. Elokuvassa nimeltään The Goddess of Spring, Saatana ja hänen morsiamensa sieppaavat jumalatar Persephonen ja lähettävät manalaan luvaten että hän voisi palata maan päälle kahdeksaksi kuukaudeksi joka vuosi. Illuminaatilla on Persephoneen liittyviä rituaaleja. 21.12.1937, ensimmäinen täyspitkä värielokuva Lumikki ja seitsemän kääpiötä sai ensi-illan. Tämän elokuvan tekeminen oli maksanut 1,4 miljoonaa dollaria pula-ajan rahaa ja sen valmistumiseen oli mennyt kolme vuotta. Yli 750 artistia oli tehnyt töitä tämän filmin kimpussa, Walt Disney oli saanut ajatuksen tähän mykkäelokuvasta Lumikki jonka hän näki poikana vuonna 1917. Tässä elokuvassa on tärkeä okkultistinen teema ja sitä on käytetty okkultistiseen mielenhallinnan ohjelmointiin.

Kun 1940-luku alkoi, Walt oli taloudellisissa vaikeuksissa. Tässä kohtaa, Nelson Rockefeller pestasi Waltin kyvyt jotta hän tekisi piirroselokuvia telä-Amerikkaa varten ajatuksenaan että eteläamerikkalaiset pysyisivät lojaaleina amerikkalaiselle kapitalistiselle hegemonialle mieluummin kuin että kääntyisivät fasismiin -- mikäli he näkisivät Disneyn piirroselokuvia.

Rio de Janeirossa, Brasiliassa, 24.8.1942, Disneyllä oli Saludo Amigosin maailman ensi-ilta; tämä oli 42 minuutin mittainen erikoisuus Latinalaista Amerikkaa varten. Hessusta tulee gaucho (karjapaimen), papukaija opettaa Akuankan tanssimaan sambaa. Filmissä esitellään myös Brasilian maisemia.

Kuitenkin, tämä filmi The Three Caballeros, mikäli sen oli tarkoitus rohkaista eteläamerikkalaisia olemaan lojaaleja amerikkalaiselle kapitalismille, epäonnistui täysin. Tässä elokuvassa oli seksuaalisesti irstaileva Akuankka joka yrittää vietellä paikallisia naisia. Vaikka paikalliset vihasivat tätä filmiä, virallisen median Look-aikakauslehti ylisti sitä. Toinen syy miksi Rockefeller lähetti Waltin Etelä-Amerikkaan oli saada hänet pois tieltä niin että hallitus kykenisi rauhoittamaan Disneyn työntekijöiden lakon. Nelson Rockefeller oli hallituksen Inter-American Affairsin koordinaattori, hyvässä asemassa miettien kuinka paljon Etelä-Amerikkaa Rockefeller hallitsi. Rockefeller kertoi Disneylle että Disney ei saisi lakkolaisia kuriin, mutta kun Walt oli Etelä-Amerikassa, FDR pitäisi huolen siitä että lakko asettuisi.

Kun Disney palasi hän hyväksyi liittojen ja mafian kontrollin. Toinen muutos oli se että vuonna 1940 Walt ja Roy muuttivat Disneyn "julkiseksi yritykseksi" ja myivät 755.000 osaketta. Illuminaatin bostonilainen firma Kidder, Peabody & Company sitoutui ostamaan kaikki osakkeet jotka eivät mene kaupaksi.

Vuoteen 1940 mennessä, Disney-studiosta Burbankissa oli tullut miniatyyri-kaupunki jossa oli 1.000 työntekijää ja 20 rakennusta 51 eekkerin kokoisella maapalalla. Sen jälkeen kun Yhdysvallat liittyi Toiseen maailmansotaan, Disneystä tuli osa USA:n armeijaa. Heti seuraavana päivänä Pearl Harborin hyökkäyksen jälkeen, armeija muutti Disneyn studioihin mikä herätti epäilyjä että Disney oli jo ollut osa valtakeskittymää ennen sodan puhkeamista. Disney teki sotilas-elokuvia jotka opettivat eri armeijan osastoille monia asioita. He tekivät propaganda-elokuvia Liittoutuneille.

Eräs filmisarja oli "Miksi me taistelemme?" Disney teki elokuvia IRS:lle saadakseen ihmiset maksamaan veronsa. Jotkin Disneyn filmeistä olivat huippusalaisia, ja liittyivät armeijan salaisiin aseisiin tai salaisiin psykologisiin taktiikoihin joiden avulla hallittaisiin amerikkalaisia. Esimerkiksi, eräs armeijan filmi oli "Army Psycho Therapy" joka opetti armeijan miehille kuinka luoda pelkoa sekä pelon perusteista. Toinen filmi oli "Prostitution & the War". Vuonna 1940, Disneyltä tuli kaksi täyspitkää animoitua piirroselovuvaa, Pinocchio ja Fantasia, joita molempia käytettiin pian Illuminaatin mielenhallinnan ohjelmointiin. Fantasia sisältää Schubertin pyhää katolilaista musiikkia "Ave Maria", jota käytetään loppukohtauksessa rienaavan "Night on Bold Mountain" -laulun kanssa, kuten myös kuutta muuta klassista orkesteri-musiikin kappaletta.

Piirroselokuvana Fantasia oli floppi, mutta ohjelmointi-työkaluna erinomainen. Tämän osan lopussa kerrotaan yksityiskohtaisesti kuinka Fantasiaa käytetään mielenhallinnan ohjelmointiin. Elokuva Pinocchio on tehty uudestaan yhdeksän kertaa vuosien varrella. Seuraavat täyspitkät animoidut filmit jotka tulivat ulos olivat: The Three Caballeros (1945); The Adventures of Ichabod & Mr. Toad (1949); Cinderella (1950); Treasure Island (1950); Alice in Wonderland (1951); The Story of Robin Hood & His Merrie Men (1952); Peter Pan (1953); 20,000 Leagues Under the Sea (1954); Sleeping Beauty (1959). Hyvin pian kaikkien näiden elokuvien tuottamisen jälkeen, Illuminati ja heidän tiedustelupalvelunsa käyttivät niitä mielenhallinnan ohjelmointiin. Kun Disney teki luonto-dokumentteja, hän editoi ja käytti kertomataidetta antaakseen eläimille inhimillisiä luonteenpiirteitä -- sellaista mitä hän oli jo tehnyt animaatioiden kanssa. Disney esitti tärkeää osaa Illuminaatin suunnitelmassa nostaa eläimet ja epäinhimillistää ihmiset.

Eräs Illuminaatin suurimpia pomoja ja Prieure de Sionin johtaja (suurmestari) oli ranskalainen Claude Debussy (syntyi vuonna 1862). Claude Debussy, merovingialainen, oli Prieure de Sionin navigaattori-perämies vuosina 1885-1918. Vuonna 1891, kun ranskalainen pappismies Sauniere löysi joitakin salakielisiä pergementteja (merovingialaisia dokumentteja), Kirkon viranomaiset ohjasivat hänet Emile Hoffetin, Debussyn okkultistisen tuttavan luokse.

Debussy oli monien korkea-arvoisten ranskalaisten okkultistien läheinen ystävä. Hänen tiedetään olleen pahamaineisten satanistien Jules Boisin ja MacGregor Mathersin hyvä ystävä. Mathers perusti Order of the Golden Dawnin. Debussy oli myös Papusin (Gerard Encausse) ja W.B. Yeatsin ystävä.

Papus oli eräs miehistä jotka olivat osa okkultististen ryhmien direktoraattia. Debussy ja hänen muut voimakkaat okkultistiset ystävät olivat vaikutusvaltaisia Monsieur Philippen kanssa, jonka venäläinen okkultistinen piiri vaikutti Venäjän tsaareihin ja tsaarittariin ennen Rasputinia. Debussy matkusti Venäjälle ja Roomaan. Joistakin Debussyn teoksista tuli oopperoita. Omituista, Walt Disney oli äärimmäisen halukas tekemään piirroselokuvan käyttäen Debussyn sävellystä Clair de Lane. Työ tehtiin mutta sitä ei koskaan esitetty yleisölle. Disney ei koskaan löytänyt sille sopivaa paikkaa. Se liitettiin alunperin Fantasiaan, mutta kun Fantasiasta tuli liian pitkä, Clair de Lane leikattiin pois ja hyllytettiin. Sitä suunniteltiin uudestaan käytettäväksi filmin Make Mine Music yhteydessä, mutta Blue Bayou korvasi sen. Walt käytti Le Sacre du Printemps (Kevään riitti) musiikkina elokuvassa Fantasia. Tämä musiikki sävellettiin pakanalliseksi rituaaliksi jossa neitsyt uhraa itsensä tanssimalla kunnes kuolee. Disneyn gangsteri oli uhkaillut Stravinskyä että mikäli Disneylle ei annettaisi lupaa käyttää tätä musiikki-kappaletta, sitä käytettäisiin kuitenkin.

Tr. Julian Huxley oli mukana Fantasian tuottamisessa. Salaliitto-tutkijat tuntevat hyvin ALdous ja Julian Huxleyn heidän rooleistaan Uudessa maailmanjärjestyksessä. 1940- ja 1950-luvulla, Illuminati alkoi käyttää Disneyn Alice in Wonderland- ja Wizard of Oz-filmejä mielenhallintaan. Alice in Wonderland oli kirjoitettu useita vuosia aikaisemmin brittiläisen William Cameron Menziesin toimesta (joka myös teki H.G. Wellsin Uuden maailmanjärjestyksen ennustuksen "Things to Come" vuonna 1936 sekä filmin Invaders from Mars). Vuonna 1944, Illuminaatti-pomo William Randolph Hearst (saaden vähäistä apua muilta) rahoitti Motion Picture Alliancea, ja Walt Disneystä tuli perustaja-toveri sekä sen ensimmäinen pääjohtaja. 1950-luvun alussa, Walt käänsi huomionsa animaatioista muihin projekteihin, kuten True-Life-Adventuresiin, television show-ohjelmiin ja Disneylandin luomiseen. Seal Island oli hänen ensimmäinen todellisen elämän seikkailu joka sai ensi-iltansa 4.5.1949, ja pian Walt Disney voitti Oscarin. Alfred ja Elma Milotte olivat kuvanneet tämän filmin Pribilof Islandsin saaristossa Alaskassa. James Algar kokosi tämän filmin.

Vuonna 1952, Walter tavasi nimensä takaperin luodakseen uuden yrityksen, mineltään Retlaw. Roy ja hänen perheensä näkivät tämän liikahduksen Waltin yrityksenä savustaa heidät ulos taloudellisista ympyröistä. Vuonna 1954, Walt Disney ja ABC solmivat sopimuksen. ABC investoisi suoraan puoli miljoonaa dollaria sekä takaisi 4,5 miljoonan dollarin lainan Disneylandin rakentamiseksi. Täten ABC omistaisi kolmanneksen Disneylandista. Vastapalvelukseksi, Walt Disney suostui tuottamaan säännöllisesti TV-sarjoja ABC:lle. Muista myös että ABC:n johtaja Leonard Goldenstein oli Ronald Reaganin hyvä ystävä. 13.7.1955, Walt ja Lillian yrittivät viettää 30-vuotis hääpäiviään puistossa ja ravintolassa. Walt yritti puhua mikrofoniin mutta oli liian humalassa, ja Lillian ryntäsi paikalle vetääkseen hänet pois katseilta. Vuonna 1995, Disney yhdistyi Capital Cities/ABC:n kanssa, ja Disneylle jäi nimellinen valta. Itse asiassa, tämä Capital Cities on ollut pitkään CIA:n julkisivu-yhtiö, joten tämä yhdistyminen vei Disneyn kokonaan CIA:n leipiin, vaikka se oli tehnyt yhteistyötä CIA:n kanssa koko CIA:n historian ajan.

Walt Disney sai Illuminaatin Stanford Research Instituten päättämään mikä olisi paras paikka Disneylandille. Eläkkeellä oleva laivaston amiraali Joe Fowler oli vastuussa selä Disneylandin että Disney Worldin rakentamisesta. Kuinka amiraalit soveltuvat tähän valtarakennelmaan? Amiraaleille annetaan selontekoja joka päivä, ja he saavat informaatiota koskien salaisia valtarakenteita. Useimmat korkea-arvoiset armeijan miehet ovat illuminaatteja tai ainakin heidän kontrollissaan. Muutaman viime vuoden aikana on ollut voimakas pyrkimys kitkeä pois kaikki amiraalit jotka eivät ole lojaaleja Illuminaatille. Morgan-Evans, joka asuu Malibussa ja joka saattaa kuulua Morganin klaaniin, oli se joka loi dramaattiset maisemat Disneylandiin, Walt Disney Worldiin ja EPCOT:iin Floridassa. Erään Uutta maailmanjärjestystä vastustavan CIA:n tietolähteen mukaan, CIA:n urakoitsijoita tuotiin paikalle rakentamaan maanalaisia tunneleita Disney Worldin alle vuonna 1977. Nämä urakoitsijat vannoivat pysyvänsä hiljaa, ja heitä informoitiin ainoastaan sen verran kuin oli välttämätöntä että miksi CIA oli mukana huvipuiston rakentamisessa. Näillä salaisilla tunneli-projekteilla oli "Above Top Secret" -luokitus. Suuri ohjelmointikeskus rakennettiin Lake Holdenin alle. Tämä tunnelijärjestelmä rakennettiin täydellisen mielenhallinnan orjia varten. Se rakennettiin betonista teräsvahvistuksin. Lake Holden sijaitsee aivan Orlandon kansainvälisen lentokentän luoteiskulmassa. Se on vain 12 mailin päässä Disney Worldistä.

Huolimatta tiukasta salaisuuden verhosta, lukuisia oikeusjuttuja pantiin vireille uhrien taholta jotka yrittivät paljastaa Disney Worldin ohjelmointiin käytettävät tunnelit, joten lopulta tämä ohjelmointikeskus purettiin ja tunnelit avattiin yleisölle. Kukoistusaikanaan, näillä ohjelmoijilla (armeijan & tiedustelupalvelun miehillä) oli eksoottisia toimistoja maan alla epätavallisten ohjelmointilaitteiden kera. Ei vaadi mielikuvitusta tajuta että jos Disney suoritti mielenhallinnan ohjelmointia sekä maan päällä että maan alla, he tarvitsivat tiukat turvallisuusjoukot suojelemaan salaisuuksiaan. Itse asiassa, näin ovat asiat. Disneyn huvipuistoille on annettu suuret valtuudet minne tahansa niitä onkin rakennettu! Näihin huvipuistoihin on myös palkattu armeija vakoilijoita, puettuina turistien tapaan, vakoilemaan Disneyn työntekijöitä. Jos työntekijät tekevät jotakin heille kuulumatonta, vakoilijat raportoivat (ja raportoivat edelleen) päämajaan ja nämä usein menettävät työpaikkansa.

Esimerkiksi, entinen työntekijä joka oli ollut 10 vuotta Disneyn palveluksessa, jäi kiinni siitä että hän keskusteli työtoverinsa kanssa avioerostaan. Koska avioero ei sovi imagoon jonka Disney haluaa, hän menetti työpaikkansa. Monet työntekijät ovat yrittäneet kertoa henkilökohtaisia kauhutarinoitaan Disneyn säännöistä ja Disneyn yksityisistä poliisivoimsita, mutta suurimmaksi osaksi Disneyllä on ollut valta tukahduttaa ja pelotella hiljaiseksi kaikenlainen huono julkisuus. Poikkeuksena tästä on äskettäinen artikkeli Napa Valley Register -nimisessä lehdessä 4.11.1996 otsikolla "Critics of Disneyland Say Security Abuse Inside Magic Kingdom". UCLA:n oikeusopin professori David Sklansky kommentoi Disneyn poliisivoimia sanoen: "Eräs suurimpia ongelmia mikä meillä on, on se että kukaan ei todella tiedä mitä nämä tekevät -- kuinka usein he pysäyttävät, kuulustelevat tai tutkivat ihmisiä. He eivät ole samanlaisten sääntöjen alla."

On melkein tarpeetonta kertoa lukijoille että Disneyn huvipuistot joilla on teema-alueet kuten Fantasyland, Tomorrowland ja Adventureland olivat suuria menestyksiä. Ihmiset maailmanlaajuisesti olivat uteliaita vierailemaan tässä viihdekeskuksessa ottaakseen osaa sellaiseen jolla oli puhdas, terveellinen imago. Koko maailmanjärjestelmä vedettiin yhteen varmistamaan että Disneylandilla oli imago ja julkisuus jollaisen Illuminaatin 13 perhettä sekä lukuisat syndikaatit halusivat sen omaavan. 40 vuoden ajan he ovat tehneet näin. Kun maailmanjärjestelmä ei hyökkää sellaista vastaan jonka jokainen luulee olevan puhdas ja terveellinen, sen pitäisi herättää epäilyksiä. Virallinen media hyökkää sitävastoin raivoisasti esimerkiksi kotona suoritettavaa opetusta vastaan. Miksi Disney on jätetty koskemattomaksi?

Vuosien ajan Disney-studiot tavoittelivat saadakseen itselleen hyvin puhtaan kuvan. Työntekijöillä oli pukeutumiskoodit, ja kaikenlainen aktiviteetti työntekijöiden osalta joka ei ollut moraalisesti konservatiivista johti erottamiseen. Tietysti, poikkeukset peitettiin huolellisesti kuten tapaus jossa työntekijä sai hypnoosin avulla monet naispuoliset työntekijät riisuutumaan. John L. Hulteng, kirjan The Messenger's Motives kirjoittaja informoi meitä: "Kuten kommunikaatio-tutkijat ovat painottaneet, suurin vaikutus joka medialla on ollut julkisen mielipiteen rakentamiseksi tai muuttamiseksi on rakennettu ritkän ajan kuluessa." Disneyn terveellisyys on imago joka on rakennettu pitkän ajan kuluessa. Disneyn okkultistiset teemat maailmankansalaisuudesta, noituudesta, humanismista ja epäjumalien palvomisesta ovat myös olleet pitkään hautuneita asioita joita on voimallisesti ujutettu sisään tähän kansakuntaan, niin kauan että se alkoi jo ennen tämän kirjailijan syntymää. Ihmiset eivät yhdistä elokuvia kuten Consenting Adults tai The Corpse had a Familiar Face Disneyhin. Itse asiassa, kuten aiemmin mainittiin, kun Disney halusi levittää enemmän "aikuisten" filmejä he loivat merkin Touchstone Films niin että ihmiset eivät yhdistäisi elokuvia kuten Splash Disneyhin.

Toinen merkkin Hollywood Pictures luotiin Disneyn toimesta auttamaan Touchstone -filmien levittämisessä. Aluksi, näiden yhtiöiden henkilökunta oli yksinkertaisesti Disneyn väkeä, mutta kun aika kului, he palkkasivat oman tuotanto-henkilökunnan. 21.10.1954, Walt Disney's Wonderful World of Color sai ensi-iltansa televisiossa. Tässä TV-showssa juhlittiin Disneyn elokuvien voittokulkua. Nämä sanat "Wonderful World of Color" eivät olleet huonosti valittuja. Erään Illuminaatin mielenhallinnan ohjelmoijan mukaan, kun Disney teki töitä piirroselokuviensa ja huvipuistojensa parissa, värit -- erityiset värit ja väriyhdistelmät -- valittiin erityisesti mielenhallinnan ohjelmointia varten. Wonderful World of Coloria esitettiin televisiossa useilla eri nimillä kuten Disneyland 22 vuoden ajan.

Vuonna 1955, Walt Disney teki Mikkihiiri-piirroshahmosta todellisen luomalla ihailijakerhon, The Mickey Mouse Clubin, jota lähetettiin viitenä päivänä viikossa, tavallisesti niihin aikoihin kun lapset tulivat kotiin koulusta. 24 lasta, nimeltään Mouseketeers, auttoi Mikkiä ja he tanssivat ja lauloivat ja esittivät Sketsejä. Tämä Mickey Mouse Club palvoi ainutlaatuisia, viehättäviä Mikkihiiri-lakkeja joissa oli suuret korvat. 1950-luvulla, useimmat showta katselevat lapset halusivat omat "Mikki-korvat" ja halusivat tulla mouseketeereiksi, erityisesti lapset jotka olivat saaneet Mikkihiiri-teemaan liittyvää mielenhallinnan ohjelmointia. Disney käytti mouseketeerejaan esittämään kaikki roolit elokuvassa Rainbow Road to Oz jota ei koskaan esitetty yleisölle.

Tämän päivän aikuisea (sekä miehet että naiset) jotka saivat Mikkihiiri-ohjelmointia 1950-luvulta 1980-luvulle voidaan edelleen nähdä Mikkihiiri-aiheisten kellojen, lampunvarjostimien, T-paitojen, jne. kanssa. Vuosia myöhemmin henkilöt jotka katselivat televisiota tuolloin voivat yhä muistaa Spin and Martyn ja Mikkihiiren teemalaulun. Mielikuvaa että kaikki oli täydellistä mukaanlukien Mikki esitettiin tämän klubin TV-ohjelmissa. Kuitenkin, jollakin tavalla, amerikkalaiset alkoivat käyttää sanaa "mikkihiiri" synonyyminä tyhmyydelle tai hutiloinnille. Tuli yleiseksi sanoa: "Hän mikkihiireili sen yhteen" tarkoittaen että hän teki huonoa työtä liittäessään kaksi esinettä yhteen.

30.1.1957, Walt Disney esitti TV-ohjelmaa nimeltään "All About Magic" jossa taikapeili selittää taikuutta. Tämä taikapeili sisältää myös "Bibbidi-bibbidi-boo" -kohtauksen. Vuonna 1959. Disney osti kahdeksan pientä sukellusvenettä Todd Shipyardsilta vähän yli kahden miljoonan dollarin hintaan. Kun ABC ei antanut Waltin tehdä TV-sarjaa jossa taikasormus muuttaa pojan koiraksi (mielenhallinnan ohjelmointi-teema) -- koska ABC ei uskonut että yleisö nielaisisi tämän juonen -- Walt jätti ABC:n ja siirtyi NBC:lle. Walt teki sitten supistetun version tästä okkulttisesta juonesta nimeltään The Shaggy Dog.

1960-luvun alussa, Walt ja Roy etsiskelivät salaa aluetta itärannikolta jonne rakentaa toinen Disney-puisto. Walt, nuorempi näistä kahdesta kuoli vuonna 1966 ja Roy viimeisteli tämän projektin. Vuodesta 1964 alkaen, 30.000 eekkeriä maata hankittiin salaa hintaan 200 dollaria eekkeriltä Orlandosta, Floridasta, aivan NASA:n Cape Kennedyn länsipuolelta. Käyttäen tekaistuja nimiä ja maksaen käteisellä, Disneyn ostajat ostivat tämän maan ja käskivät myyjiä pysymään hiljaa. Vuonna 1971, Walt Disney World avattiin yleisölle. Bob Hope ja muut ottivat osaa tähän Disney-spesiaaliin 29.10.1971, "Grand opening of Walt Disney World". Tästä päivästä vuoden 1995 lokakuuhun, Disney World laski että puoli miljardia ihmistä oli vieraillut Disney Worldissä. Tämä huvipuisto Orlandossa on yli 27.400 eekkerin (15.000 hehtaaria) laajuinen ja se sisältää EPCOT Centerin. Tämä EPCOT center oli eräs Walt Disneyn unelma (vaikkakin enemmän kuin hiukan muokattu Waltin alkuperäisestä EPCOT-ideasta).

EPCOT tulee sanoista Experimental Prototype Community of Tomorrow (Tulevaisuuden yhteisön kokeellinen prototyyppi). Sen oli tarkoitus olla laajennus massiivisesta mielenhallinnasta jota suoritettiin Disney Worldissä. Waltin suunnitteleman alkuperäisen EPCOT-kaupungin oli tarkoitus hoitaa kuljetukset maanalaisia teitä ja tunneleita pitkin kuten Disney-teemapuistoissa. Walt Disney kuoleman jälkeen, hänen seuraajansa muutti ehdotetun kokeellisen kaupungin uudeksi teemapuistoksi jota yksinkertaisesti kutsutaan nimellä Epcot. Ei ole epätavallista nähdä 48.000 ihmisen saapuvan Walt Disney Worldiin ja EPCOT Centeriin yhden päivän aikana. Jotkut vierailijat saapuvat yksiraiteisella. Vierailijat voivat ostaa Seitsemän päivän passin. Toisin sanoen, jotkut perheet viipyvät Disney Worldissä viikon. Hardcore-vierailijat voivat ostaa vuoden passin.

Todellisuudessa, monet vierailijat aloittavat loman Disney Worldissä innokkaina, ja kun he ovat jonottaneet päivän kuumassa auringonpaisteessa sankan ihmisjoukon keskellä, näistä turisteista tulee zombieiden kaltaisia ja he haluavat päästä takaisin hotelliin. Monet ihmiset ajattelevat että kokemus ei ollut sellainen kuin mitä he olivat odottaneet. Jotkin laitteet ovat parempia kuin toiset, ja tyypillisimmät kommentit ovat "Se oli tyhmä". Jotkin asiat, kuten Snow White's Adventures tai Disney-hahmojen ylisuuret päät voivat saada pienet lapset kauhun valtaan koko päiväksi. Sitävastoin, vanhemmat lapset joilla normaalisti on vähän kärsivällisyyttä kotona saattavat osoittaa kuinka paljon he haluavat mennä tiettyyn laitteeseen, odottamalla 1,5 tuntia paahtavassa auringonpaisteessa. Alien Encounter on Disneylandin erikoisuus joka kutsuu turistit "interplanetaarisen teleportaation esittelyyn". Kun tämä suunniteltu demonstraatio "pettää", alieni ilmestyy ykeisön keskelle ja kauhistuttaa yleisöä. Söpö olento inhottavasti paistetaan, tehdään epämuotoiseksi, ja sitten oksennetaan avaruuteen kauhean ujelluksen kera. Tässä on joitakin kommentteja vierailijoilta jotka ovat käyneet katsomassa tätä Disneyland-nähtävyyttä:

Michael Eisner, Walt Disney Companyn presidentti aluksi hylkäsi Alien Encounterin sillä perusteella että se ei ollut tarpeeksi pelottava, kun sitä harkittiin myös Disney Worldiin. Joku voisi ihmetellä että mikä olisi ollut hänen mielestään riittävän pelottava! Snow White's Adventures, mikä oli Disneylandin vetonaula, oli sellainen jota Disneyn ihmiset kutsuivat "synkäksi laitteeksi". Vuonna 1983, he antoivat sille uuden nimen, Snow White's Scary Adventures. Saattaa olla mielenkiintoista huomauttaa että kun alkuperäinen Lumikki ja seitsemän kääpiötä -elokuva tuli ulos, tämän filmin esittäminen kiellettiin Englannissa alle 16-vuotiailta jolleivät he olleet aikuisten seurassa pelottavien kohtausten vuoksi. Kuinka pitkälle me olemmekaan menneet tämän jälkeen.

Koulut Floridassa ja Kaliforniassa tekevät luokkaretkiä Disneyn huvipuistoihin. EPCOT vastaanottaa kymmeniä tuhansia lapsia tällä tavalla maaliskuussa, syyskuussa ja lokakuussa. Jotkut parit solmivat näissä paikoissa avioliittoja. Modern Bride luokittelöi Orlandon maailman suosituimmaksi häämatkan kohteeksi. Kuitenkin, jälkikäteen ihmiset ovat olleet yksimielisiä siitä että todellisuus ei ollut vastannut odotuksia. Jotkin vihkimiset suoritetaan piirroshahmojen kanssa. Disney tarjoaa "fairy-tale" -hääpaketteja. Hyvä tilaisuus kahdelle mielenhallinnan orjalle; he voivat saada vahvistusta ohjelmalleen mennessään naimisiin. Tässä Disneyn "fairy-tale" -vihkimyksessä seremonia pidetään tyypillisesti paviljongissa Seitsemän meren laguunin saarella Tuhkimon linna taustalla. Tätä satu-vihkimystä seuraa teema joka liittyy valinnan mukaan joko Kaunottareen ja hirviöön tai Aladdiniin. Tämä fantasia-ohjelmointi voi sitten jatkua kun sulhanen kuljetetaan "Tuhkimon tanssiaisiin" lasista tehdyillä vaunuilla kuuden valkoisen Disney-ponin vetäminä. Jälkiruoka tarjoillaan valkoisesta suklaasta tehdystä tohvelista.

Eräs auringonlaskun jälkeen esitettävistä näytöksistä on Illuminations joka koostuu musiikista, ilotulituksesta, purkautuvista lähteistä, erikoisvaloista ja laser-teknologiasta joka tapahtuu World Showcase Lagoonissa. EPCOTissa on show nimeltään Cranium Command jossa vieraat istuvat teatterissa joka toimii pojan aivojen komentokeskuksena. Vuonna 1980, Disneyltä tuli elokuva Devil & Max Devlin joka oli floppi. Vuonna 1985, Disney osti MGM:n oikeudet Leo the Lion -logoon ja alkoi käyttää MGM:n Wizard of Oz -materiaalia. Myöhemmin julkaistiin Alice in Wonderlandin uusintaversio. 1990-luvulla, Illuminaatin hallitsemat yhtiöt jatkoivat Disneyn mainostamista. Esimerkiksi, Nestle mainostaa Disney-elokuvia suklaapatukoissaan. Vuonna 1996, Walt Disney World rakensi kaupungin nimeltään Celebration mailleen. Tässä yhteisössä on 20.000 asukasta, koulu, teatteri, laajakaista sekä muita ominaisuuksia.

Joitakin Disneyn räikeän okkultistisia elokuvia


Takaisin