Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 5 -- VALEHTELEMISEN & PETOKSEN TAITO

Illuminati on jalostanut patoksen taidon kauas sen tuolle puolen mitä tavallinen ihminen pystyy kuvittelemaan. Elämä itsessään & ihmiskunnan vapaus vaatii näiden petosten paljastamista. Siitä tämä kirja kertoo. Rehellisyys on tarpeellinen ainesosa jokaiselle yhteiskunnalle jotta se voisi toimia menestyksellisesti. Petoksesta on tullut kansallinen harrastus, alkaen politiikasta ja liike-elämästä, ja ulottuen ruohonjuuritasolle.

Illuminaatin mielenhallinnan petokset saattavat olla kätkettyjä, mutta paljastuessaan ne jättävät epäluottamuksen vuorovesiaaltoja jotka tuhoavat Amerikan. Samalla kun CIA teeskentelee että sillä on kansalaistemme hyvinvointi sydämen asianaan, jokainen joka on vakavissaan tutkinut petoksen seurauksia yhteiskunnassa voi kertoa sinulle että petos vahingoittaa vakavasti jokaista yhteiskuntaa kunnes se romahtaa.

Valheet vahingoittavat yhteiskuntaa vakavasti, koska totuus ja rehellisyys ovat välttämättömiä kommunikaatiolle ja tuottavuudelle. Totuus joissakin muodoissa on perusta jonka päälle ihmiset rakentavat suhteitaan. Kun totuus pirstoutuu, inhimilliset instituutiot romahtavat. Jos henkilö luo epäluottamusta toisen henkilön maailmoihin, hänellä on vaikeuksia luottaa myös sellaiseen henkilöön joka kohtelee häntä rehellisesti, niin että hänen hyvinvointinsa on tämän sydämen asia. Tällaisen pelon voimalla, luodaan kuoleman ilmapiiri joka lopulta toimii tuhotakseen yhteistyön jota ihmiset tarvitsevat. Täydellisen mielenhallinnan miljoonat uhrit on riistetty kaikesta luottamuksesta, ja nämä hiljaisesti levittävät pelkoaan ja epäluottamustaan alitajuisella tasolla kaikkialla yhteiskunnassa.

Eräs ongelma valehtelemisessa on että yksi valhe vaatii taakseen uuden valheen ja tämä taas uuden valheen. On vaikea pitää valheet yksittäisinä. Pian valehtelijasta tulee omien valheidensa uhri, hän joutuu ansaan epäluottamuksen verkkoon joka vaatii paljon energiaa suojellakseen hänen valheellista julkisivuaan. Tämä on surullinen kohtalo johon tiedustelupalvelut ovat maalanneet itsensä. Heidän täytyy pitää yllä ryhmiä jotka valvovat heidän kaksoinagenttiensa valheita varmistaakseen että valheet joita nämä levittävät eivät ole ristiriidassa itsensä kanssa. Lopulta, nämä ovat levittäneet niin paljon valheinformaatiota että ne menettävät otteen todellisuudesta.

Nämä tiedustelupalvelut ovat levittäneet petoksen syöpää kaikille elämän alueille, niin että tämä syöpä on saastuttamassa ja tappamassa kaikkea mikä Yhdysvalloissa on arvokasta. Tämän kansakunnan pian koittava itsenäisyyden menetys kuten myös moraalin tuho on seurausta tästä syövästä. Ihmisille jotka ovat osallistuneet Illuminaatin korkean tason kokouksiin on annettu ohjeet kuinka Illuminaatin suunnitelma tuoda NWO ja antikristuksen hallinto saataisiin näyttämään siltä että se olisi tapahtunut luonnollisesti.

Esimerkki siitä kuinka rikolliset ovat peitelleen mielenhallinnan roolia tapahtumien manipuloinnissa on artikkeli joka julkaistiin Journal of the American Medical Association -lehdessä 11.9.1967. Tässä artikkelissa, jonka kolme CIA:n lääkäriä (Mark, Sweet ja Erwin) kirjoittivat, väitetään että aivosairaus saa aikaan mellakoita. Vaikka tämä artikkeli on oikeassa huomauttaessaan että vain pieni osuus kaupungin asukkaista osallistuu mellakoihin, artikkeli ilmiselvästi yrittää estää ihmisiä käsittämästä että tämä pieni osuus poikkeavista jotka luovat mellakoita saattaisivat olla mielenhallinnan alaisia tai että heillä saattaisi olla muita motivaatioita kuin pelkkä aivosairaus. Kaikenlaista petosta, olkon se sitten NWO:n kykyjen liioittelua tai aliarvioimista, pidetään hyödyllisenä petoksena, jota Illuminaatin kaksoisagentit voivat levittää. Saksalainen taistelulaiva Bismarck upotettiin pienen valheen seurauksena joka lähetettiin Saksaan kaksoisagentin toimesta jossa vähäteltiin Britannian tutkien kantamaa. Saksalaiset, arvellen olevansa englantilaisten tutkien kantaman ulkopuolella, tekivät virheellisiä päätöksiä jotka maksoivat heille tämän laivan.

Olkaa viisaita kuin käärmeet

Pyhä Henki antoi apostolille kehoituksen kirjoittaa: "Me emme ole tietämättömiä Saatanan juonista." Kristus kehoitti opetuslapsiaan "olemaan viisaita kuin käärmeet ja viattomia kuin kyyhkyset". Israelilaiset lähettivät vakoojia ennenkuin astuivat luvattuun maahan. Kirjassa Sodankäynnin taito, Sun-Tzu keskustelee "salaisista provokaatio-agenteista". Ihmiset tiedustelupalveluissa opiskelevat tätä kirjaa.

Sun-Tzu syntyi vuonna 534 e.Kr., ja kuoli vuoteen 453 e.Kr. mennessä. Vuonna 500 e.Kr., jotkut ihmiset olivat maanviljelijöitä ja jotkut provokaatio-agentteja. Tänään molemmat ammatit ovat olemassa. Moderni amerikkalainen farmari on paljon tehokkaampi kuin muinainen farmari 2500 vuotta sitten, joten entäpä moderni provokaatio-agentti? Hän on myös ylivertainen. Näyttää siltä että Jumalan Sana on tarkka, sillä se varoittaa että Jumalan ihmiset tullaan tuhoamaan koska heillä ei ole tietoa.

Vaikeus hankkia rehellistä informaatiota tämän päivän Ison Veljen maailmassa on osuvasti kuvailtu internettiä käsittelevässä tiedustelupalvelun oppaassa: "JOS sinä olet onnekas ja teet ahkerasti töitä, sinä löydät jotain totuudesta. Jos sinä olet onnekas ja työskentelet TODELLA ahkerasti sinä saatat löytää KOKO totuuden sellaisena kuin joku haluaa sinun tuntevan sen. Jos sinä olet ILMIÖMÄISEN onnekas ja teet työtä vereslihalla, sinä saatat jopa löytää AIDON totuuden. Mutta kukaan ulkopuolinen, ja itse asiassa hyvin harvat sisäpiiriläiset eivät KOSKAAN löydä TÄYDELLISTÄ totuutta."

Tämä kirja sekä kaksi aiempaa mielenhallinnasta kertovaa kirjaa ovat seurausta äärimmäisen kovasta työstä sekä lukemattomista Jumalan ihmeistä, sekä siitä mitä ei-kristityt sanoisivat "suureksi määräksi onnea". Tarina näiden kirjojen takana on hämmästyttävä. Tämän kirjan kahden kirjoittajan on täytynyt "uida vastavirtaan" vuosien ajan etsiessään aitoa totuutta. Yksi asia on hyvin selkeä tälle kirjoittajalle. Viimeisten seitsemän vuoden aikana (1989-1996), jolloin olen valottanut Uutta maailmanjärjestystä, melkein jokainen henkilö jonka on uskottu olevan NWO:ta vastustava johtaja on yrittänyt estää tätä kirjailijaa tekemästä työtään. Ihmisten täytyy tietää että Uusi maailmanjärjestys loi oman oppositionsa jo kauan ennenkuin jotkin meistä alkoivat rehellisesti paljastaa sitä. Tämän kirjailijan informoitu mielipide on, että 98% ihmisistä jotka johtavat NWO:n vastaista oppositiota on kaksoisagentteja, ja 50% luvan saaneista terapeuteista jotka yrittävät auttaa ohjelmoituja monipersoonia ovat itse asiassa mielenhallinnan orjia. Hiljattain, eräs terapeutti tällä alueella paljasti paikallisen television keskustelu-ohjelmassa että hän oli monipersoona & SRA:n uhri.

Valheellinen informaatio jonka avulla saada kaksoisagentit näyttämään aidoilta

"Force" oli MI6:n ryhmä joka suoritti petos-operaatioita. Heillä oli kaksoisagentteja annostelemassa CHICKEN FEED (=kananruokaa); he kutsuivat tällä nimellä salaista informaatiota jota voitiin jakaa yleisölle jotta he näyttäisivät uskottavilta Britannian vastustajilta. Tänään on lukuisia anti-NWO -ihmisiä jotka ovat itse asiassa kaksoisagentteja. Nämä jakavat kananruokaa saadakseen ihmiset ajattelemaan että he ovat laillisia. Esimerkki kaksoisagentista joka on suosittu kristittyjen keskuudessa, on illuministinen noita nimeltään Gretchen Passantino joka kiertää kristillisissä konferensseissa väheksymässä ajatusta mielenhallinnasta. Tri. Loreda Fox raportoi että 74% SRA:n uhreista tulee "kristityistä kodeista". Kristillisiin kirkkoihin on soluttauduttu raskaasti.

Nukkuvat agentit

Aiemmassa kirjassa annettiin lukuisia viittauksia nukkuviin agentteihin. Ajatuksella laittaa joku jonnekin yhteiskuntaan ja antaa hänen elää normaalia elämää vuosia ilman että häntä koskaan käytettäisiin on tarkoitus antaa laillisuuden savuverho sen ylle mistä tässä on kysymys. Mielenhallinnan orjat ovat erinomaisia nukkujia. Nukkuvien agenttien käsite ei ole salaisuus. CIA on julkisesti myöntänyt että he ovat yrittäneet paikallistaa Los niñios -lapsia; nämä olivat kommunististen espanjalaisten jälkeläisiä jotka palasivat Espanjaan 1950-luvulla. He ovat yrittäneet kitkeä myös nukkuvia Trebizond -kreikkalaisia jotka asuivat Turkissa lähellä Neuvostoliiton rajaa ja palasivat 1950-luvulla Kreikkaan. Koska CIA ja KGB peilaavat toisiaan, sinä voit hyvin kuvitella että CIA on lähettänyt nukkuvia agentteja KGB:tä vastaan.

Valheinformaatio-agenttien nimiä ja tyyppejä

Tiedustelu-agenteilla on omat terminsä erilaisille valheinformaatio-agenteille joita he lähettävät kaikkia muita vastaan. Toistaiseksi, me olemme nimenneet ainoastaan kaksoisagentit & nukkuvat agentit. Tässä on joitakin heidän valheinformaatio-agenttejaan:

Vaikutusvalta-agentti -- Nämä agentit voivat olla tietämättömiä omasta tehtävästään, mielenhallinnan alaisuudessa, tai ideologisesti motivoituneita käyttämään asemaansa vaikuttaakseen toisten mielipiteisiin. Esimerkkejä vaikutusvalta-agenteista ovat TV-juontajat, journalistit, työväenjohtajat, median lainaamat akateemikot & jotkin poliitikot.

Hämmennys-agentti -- Agentti jonka tehtävänä on aikaansaada hämmennystä kylvämällä sekavaa informaatiota.

Syvälle kätkeytynyt agentti -- Nukkuva agentti (usein ohjelmoitu monipersoona tai henkilö joka on saanut mielenhallinnan ohjelmointia) joka on ollut pitkän aikaa nukkuva agentti.

Valheinformaatio-agentti -- Tämä on korkea-arvoiseen asemaan asetettu agentti joka jakaa valheellista tietoa muille hallituksille.

Mielikuvitus-agentti -- Kuvitteelinen ei-olemassaoleva "agentti" joka on luotu todelliselta näyttävän identiteetin kera johtamaan harhaan.

Provokaatio-agentti -- Agentti joka on lähetetty provosoimaan & luomaan epävakautta kohderyhmään jotta nämä tekisivät typeriä asioita.

Lusikalla ruokkiva agentti -- Joku joka tipauttelee oikeaa informaatiota; tämä tehdään usein jotta henkilö saataisiin näyttämään luotettavalta. Monet ihmiset jotka teeskentelevät paljastavansa Uutta maailmanjärjestystä ovat lusikalla ruokkivia agentteja jotka antavat vähän uutta informaatiota, tonneittain salaisuuksia jotka jo tiedetään sekä sekoittavat joukkoon valheellista informaatiota. Yleensä nämä agentit lisäävät asteittain valheellisen tiedon määrää sitten kun he ovat saaneet arvostusta. On vain hyvin harvoja ihmisiä jotka todella paljastavat mitään NWO:n seurauksista. Tämä kirjailija on joutunut kestämään useiden todella laillisten/aitojen paljastajien menetyksen; nämä olivat ystäviä jotka salamurhattiin kun he alkoivat kirjoittaa paljastuksistaan.

Se mitä tämä tarkoittaa on että mielenhallintaryhmien agentit ovat saattaneet olla nukkuvia monien vuosien ajan ja näyttävät laillisesti/aidosti viattomilta. Nämä saattavat antaa hyvää korrektia informaatiota meidän puolellemme, nämä saattavat sanoa kaikki oikeat asiat ja yrittää saada meidät motivoituneiksi jotta me tekisimme enemmän kuin mitä me haluaisimme; he saattavat kertoa meille muista ihmisistä jotka antavat heille tätä informaatiota, mutta joita ei ole edes olemassa. Vaatii hyvää näkökykyä havaita ihmiset jotka eivät ole meidän puolellamme. Valitettavasti, tällainen näkökyky näyttää puuttuvan ihmisiltä yleensä. Esimerkiksi, olen nähnyt ihmisten valitsevan ilmiselviä NWO-agentteja "informaation" lähteeksi (mikä on todellisuudessa valheinformaatiota). Useimmat ihmiset ovat ostaneet niin paljon valheinformaatiota elämänsä aikana että kenties on epärealistista odottaa heidän kykenevän puhdistamaan itsensä kaikesta roskasta jonka he ovat hyväksyneet. Aivan kuten maailman ihmisten täytyy heittää pois maailmallinen ajattelunsa, ihmisten seurakunnissa täytyy heittää pois kaikki indoktrinaatio jonka he ovat saaneet lukuisista porttokirkoista.

Tällä hetkellä, systeemi on perustettu niin että mielenhallinnan rikolliset hallitsevat valtakirja-prosessia, niin että nämä voivat antaa agenteilleen parhaimmat suosituskirjeet. Kuten lukija voi nähdä, mielenhallinnan takana olevan vallan juuret ulottuvat syvälle.

Naamiot

Naamioiden käytöllä okkultistisessa maailmassa on pitkät perinteet. Vuosisatojen ajan romanit ovat käyttäneet niitä hypnoottisen vaikutelman aikaansaamiseksi. Erityiset parantamis-maskit pidetään salassa eikä niitä koskaan näytetä yleisölle. Maskeilla on shokki-arvo & kiehtovuus-arvo. Romaneilla ja muilla okkultistisilla ryhmillä on erityisiä rituaaleja joiden avulla maskit luodaan, mukaanlukien maskia pitävän henkilön hiusten leikkaaminen. Romanien parantamis-maskit tuhotaan sen jälkeen kun potilas on parantunut. Illuminaatin ohjelmoinnissa maskit saatetaan tuhota tai olla tuhoamatta sen jälkeen kun niitä on käytetty. Illuminaatin naamioidenteko kyky (mielanhallinnasta vapautuneiden uhrien mukaan) on hyvin korkealuokkaista. Joskus ohjelmoijat yksinkertaisesti pukevat Halloween-naamioita joita kuka tahansa voi hankkia, täyttääkseen ohjelmoinnin käsikirjoituksessa vaaditun roolin.

Peitteet

Jotkin aloittelijat jotka ovat juuri alkaneet tutkia Maailmanjärjestystä saattavat kysyä että miksi Illuminati käyttäisi laillista uskonnollista peitettä. Miksi Illuminati haluaa luoda orjan joka on evankelista? Miksi? Koska nämä uudet kääntyneet (saattaa tarkoittaa uhria jolle on suoritettu mielenhallintaa ja siten saatu "kääntymään") menevät johonkin kirkkoon missä toiset ohjelmoidut monipersoonat jotka ovat johtoasemassa vaativat kuuliaisuutta, ja sitten tukevat näitä vaatimuksia lainaamalla Raamattua joka saa heidät näyttämään siltä että he ikäänkuin olisivat Jumalan auktoriteetti tämän uuden kääntyneen yläpuolella. Koska tämä evankelista tai lähetystyöntekijä tai piispa on kontrolloitu nukke, tämä kääntynyt ei koskaan tule saamaan selville täyttä totuutta; ainoastaan sen verran että hän tekee lujasti työtä tämän organisaation eteen. Vaikka tämä kääntynyt "saa Jumalan elämäänsä", Illuminati ei koskaan menetä otettaan hänestä.

Kristityt ovat yhtä lujasti pyrkineet yhtä lujasti kuin Illuminatikin suojelemaan ohjelmoituja monipersoonia jotka ovat kuuluisia kristikunnassa ja jotka johtavat suuria kristillisiä ministeriöitä. Kuvittele mitä tapahtuisi jos maailma havahtuisi siihen että suurinta osaa kristikunnasta johtavatkin ihmisten uhraamista suorittavat ja orjia tekevät illuminaatit? Tämä on eräs soluttautumisen surullinen vaikutus.

Kenties tätä aihetta pitäisi tutkia toisesta näkökulmasta. Lukija tietää että eliitti pitää monopoleista. He pelaavat monopolia todellisessa elämässä -- meille se on vain lautapeli! Jotta perustettaisiin monopoli, sinun täytyy löytää hyvä tuote jonka jokainen haluaa tai jota jokainen tarvitsee, ja sitten sinä eliminoit kaiken kilpailun joko tuhoamalla heidät tai ostamalla kilpailijat.

Yhdysvalloissa, Illuminaatilla ei voi olla yhden uskonnon monopolia. Venäjällä, heillä oli kommunismi Marxin ja Leninin kera. Kommunismilla oli monopoli palvonnassa. Yhdysvalloissa, he ovat perustaneet monopolin kontrolloimalla kaikkia lukuisista uskonnollisista ryhmistä. [Tämä kirjailija on kirjoittanut raskaasti dokumentoidun kirjan Be Wise as Serpents osoittamaan yksityiskohtaisesti kuinka tämä on tehty.]

Ei ole väliä sillä mitä he opettavat, on kysymys kontrollista, jotta eliitillä voisi olla monopoli. Ja kun sinä, maailman johtajana, kontrolloit kaikkia näitä lukuisia uskontoja rahalla, kiristyksellä & ohjelmoiduilla monipersoonilla sinun johtajuutesi alaisuudessa, minkä uskonnon sinä poimisit jolla olisi kaikkein eniten painoarvoa? Sinä poimisit sellaisen joka myy parhaiten; toisin sanoen, parhaimman tuotteen. Ja mikä kristillisyden brändi myy parhaiten? Televisioitu karismaattinen brändi myy parhaiten.

Peitteet joita orjat käyttävät selittämään mitä he tekevät elämässään ovat miltei aina "laillisia". Lähetyssaarnaaja, sotilasupseeri, myyntimies, jne. tavallisesti toimi peitetyönä suurimman osan aikaa. Peite on heidän ammattinsa, heidän palveluksensa mielenhallinnan orjana on melkein näkymätön harrastus. Organisaatioita käytetään peitteenä. Illuminati käyttää sotilaallisia, sosiaalisia, tiedustelu-, koulutus-, pankki-, ja muita organisaatioita peitteenä. Moriahin julkisivu-organisaatiot, kuten CIA, vuorostaan käyttää muita organisaatioita. Tässä on muutama esimerkki CIA:n julkisivuista, osoittamaan niiden moninaisuutta:


Takaisin