Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 5 -- DISNEY JA HALLITUS (osa 3)

Juuri ennen Toista maailmansotaa, FBI värväsi Walt Disneyn. Hänen tehtävänsä oli vakoilla Hollywoodia tai mitä tahansa mikä näytti epäilyttävältä. Dokumentit osoittavat että Walt Disneystä tuli palkattu FBI:n vakooja. Hän raportoi FBI-agentti E.E. Conroylle. Vuonna 1954, Walt ylennettiin erityisagentiksi mikä tarkoitti sitä että muut raportoivat hänelle.

Kun Toinen maailmansota alkoi, hallitus teki Disneyn studioista sotakoneen. Armeija maksoi Disneylle 80.000 dollaria kahdestakymmenestä harjoitus-piirroselokuvasta joiden valmistaminen maksoi Disneylle 72.000 dollaria. Disney-studiot tekivät myös joitakin salaisia filmejä armeijalle. Mikkihiiri- ja Hessu-piirroselokuvat saivat sota-teeman, esimerkiksi Hessu-elokuva nimeltään "The Art of Self Defence" vuodelta 1941 ja "How to be a Sailor" vuodelta 1944. Kenties kunnianosoituksena Disneyn avusta sotaponnisteluille, "Mikkihiiri" oli Liittoutuneiden tunnussanana Normandian maihinnousussa 6.6.1944.

Walt Disney tuotti piirroselokuvan jossa Akuankka maksaa veronsa uskollisesti. Tämä filmi oli nimeltään The New Spirit. Se onnistui hyvin saamaan amerikkalaiset taipumaan IRS:n alaisuuteen. Vuonna 1946, Disney teki sukupuolivalistus-filmin julkisille kouluille nimeltään The Story of Menstruation. YK:lle, Walt Disney loi filmin It's a Small World vetonaulaksi UNICEF:ille vuoden 1964-1965 maailmannäyttelyyn. Kun on lukenut valtavan määrän mielanhallinnasta jota suoritettiin öisin salaisissa tunneleissa Disneyn huvipuistojen alla samoin kuin julkisissa tiloissa, tulee ymmärrettäväksi miksi USA:n hallitus kielsi Nikita Hrutshevia vierailemasta Disneylandissa "turvallisuus-syihin" vedoten, kun hän vieraili Yhdysvalloissa syyskuussa 1959.

Eräät korkea-arvoiset armeijan miehet liittyvät Disneyn filmeihin. Kaksi ydinsukellusvene USS Alabaman entistä upseeria toimivat teknisinä neuvonantajina Disneyn filmissä Crimson Tide. Walt Disneyllä oli sidokset USA:n hallitukseen ja tuoreet paljastukset osoittavat että hänellä oli sidokset FBI:hin. Walt käytti FBI-yhteyksiään Art Babbittin elämän tuhoamiseksi; tämä oli johtanut lakkoa Disneytä vastaan vuonna 1940. Babbitt huomasi että jokin salainen voima tuhosi kaikki mihin hän pyrki elämässään. Oliko Walt osa FBI:tä joka on mukana lapsikaupassa ja mielenhallinnassa?

1950-luvulla Illuminati alkoi organisoida noitapiirejä Länsirannikolla ja alkoi lujittaa niiden valtaa (tämä tieto on peräisin lukuisista eri lähteistä). Samoin, on selvää että Disneyllä ei ollut vuonna 1953 samanlaista vaikutusvaltaa paikallisiin hallituksiin kuin sillä on tänään. Walt Disney epäonnistui kun hän yritti saada Los Angelesin kaupungilta ja Burbankin kaupunginvaltuustolta luvan rakentaa Disneyland (nimeltään "Disneylandia" siihen aikaan) Burbankin alueelle. Eräs Burbankin valtuuston edustaja sanoi Waltille: "Me emme halua liehakoivaa ilmapiiriä Burbankiin." Kuitenkin, muutaman vuoden sisällä he antoivat Universalille luvan rakentaa huvipuisto Burbankiin, joka avattiin vuonna 1964. Tämän jälkeen Disney pyysi Stanford Research Institutea etsimään paikan Disneylandilla, minkä he löysivät Anaheimista.

Viime vuosina, Disney oli päättänyt että he haluaisivat rakentaa toisen huvipuiston (nimeltään California Adventure) Disneylandia vastapäätä. Jotta he kykenisivät tekemään näin, Interstate-valtatiehen täytyisi tehdä muutoksia, ja Anaheimin kaupunginvaltuuston täytyisi hyväksyä 55 aarin laajennus. Toisin kuin Burbankin kaupunginvaltuusto vuonna 1953, Anaheimin kaupunginvaltuusto oli innoissaan laajennuksesta huolimatta siitä että se sai paljon paikallista vastustusta. Paikalliset valittivat kaupunginvaltuustolle että kaupungin ei pitäisi velkaantua satoja miljoonia dollareita avustaakseen korporaatio-jättiä. Paikalliset olivat myös huolissaan siitä että julkisten koulujen järjestelmä Anaheimissa oli äärimmilleen venytetty, ja että Disney Corporationin pitäisi kiinnittää yhtä paljon huomiota Anaheimin koululaisiin kuin mitä he kiinnittävät huvipuistoon.

Disneylandin presidentti Paul Pressler kerskui Disneyn udesta California Adventure -puistosta näin: "Disneyn California Adventure on todellakin hauskuuden, kauneuden ihmisten ja tämän maagisen osavaltion huipentuman juhlaa. Me todellakin yritämme vangita palan siitä mitä kalifornialainen unelma tarkoittaa." Tämä eliitti antaisi meille mieluummin leipää ja sirkushuveja kuin koulutusta.


Takaisin