Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 6 -- DISNEY JA EVANKELISET KRISTITYT (osa 3)

Aivan Disneylandin sisäänkäyntiä vastapäätä on tämä Assembly of God -seurakunnan Melodyland Christian Center, TBN:n (Trinity Broadcasting Network) synnyinsija. Illuminati on raskaasti soluttautunut Assemblies of Godiin, ja sitä on käytetty ohjelmoitujen orjien julkisivuna.

Paul Crouch, TBN:n presidentti, liittyi Melodylandiin vuonna 1973, jolloin TBN oli aloittamassa. Tuohon aikaan, Melodyland oli rikas, karismaattisen kirkon soluttama ja sillä oli osuutensa ohjelmoiduissa monipersoonissa. Vuonna 1973, homoseksuaalinen pastori Jim Bakker ja hänen vaimonsa Tammy Faye, ohjelmoituja monipersoonia, olivat Paul Crouchin kanssa Anaheimissa Melodylandissa. Paul Crouch oli ollut avustava pastori Bakkerin kotiseurakunnassa Muskegonissa, Michiganissa. Crouchin oikea käsi oli Alexander Valderrama, karismaattinen roomalaiskatolinen. TBN käytti hylättyä sotilastukikohtaa TV-studionaan. 1970-luvun alkupuolella, ABC esitti Bakkerin & Crouchin varhaisia ohjelmia sunnuntai-aamuisin. Bakkerin ura oli jo lähtenyt käyntiin illuminaatti Pat Robertsonin ja hänen 700 Clubinsa kanssa. Heidän välinsä rikkoutuivat ja Bakker meni itärannikolle. Auttaakseen Bakkeria omilla rahoillaan, Bill Perkins, joka oli ollut Uuden maailmanjärjestyksen mielenhallinnan tutkimuslaitoksen taloudellinen analyytikko Sandia National Laboratoryssä Livermoressa, Tuli Bakkerin avuksi. Myöhemmin, TV-evankelista Bakker alkoi rakentaa Heritage USA -puistoa, josta oli tarkoitus tulla suuren rahan huvittelupaikka. Bakker palkkasi ihmisiä jotka olivat tehneet töitä Disneyllä Heritage USAn rakentamiseksi. Bakker tutki Disneylandia, Disney Worldiä ja muita Disneyn paikkoja Heritage USAn malleina.

Sen jälkeen kun Disney World avattiin Floridassa, Jim Bakker oli SÄÄNNÖLLINEN vierailija siellä. Monet Heritagen paikat olivat Disneyltä kopioituja. Useimmat ihmiset olivat tietoisia että Jim Bakker maksoi 265.000 dollaria Jessica Hahnille jotta hän pysyisi hiljaa seksuaalisista palveluksistaan, Jimin pitkäaikaisesta homosuhteesta hänen oikean käden mieheensä David Taggartiin sekä hänen vankeustuomiostaan.

James Orson Bakker (nimetty Orson Wellesin mukaan) oli Muskegonista, samasta paikasta josta Cathy O'Brien, vapautunut mielenhallinnan orja tuli. Bakker syntyi ennen aikojaan, ja hänellä joitakin mielenkiintoisia perhe-tilanteita jotka tekevät hänen perheestään epäilyttävän. Samalla kun Cathy O'Brien ohjelmoitiin roomalaiskatolisena, Jim oli osa toista uskontokuntaa jossa suoritettiin myös ohjelmointia, karismaattista Assemblies of Godia. Hänen isoisänsä, joka asui Jimin naapurissa ja jonka luona Jim vietti paljon aikaa lapsena tunnettiin kaupungissa yleisesti "nappikauppiaana", ja hän sai lempinimen "Kingfish" Amos & Andyn manipuloivan hahmon mukaan. Tammy, hänen vaimonsa, varttui International Fallsissa, Minnesotassa köyhässä kodissa isäpuolensa ja äitipuolensa kanssa. Sen lisäksi että hänessä oli "shoppaus-demoni", hänellä oli fobioita ja mielenterveysongelmia, kuten voidaan odottaa sellaiselta joka on joutunut kärsimään ohjelmoinnista.

Kannattaa mainita kuka tuli Jim Bakkerin avuksi kun häntä vastaan hyökättiin. Esimerkiksi, torstaina, 4.10.1984, kun hän oli hyökkäyksen kohteena, Jim Bakkerin showssa oli mukana kuusi ihmistä tukemassa ja ylistämässä häntä. Nämä olivat Ronald Reagan, Dale Evans, Robert Schuller, Oral Roberts, Billy Graham ja Rex Hubbard. Tietysti, tämä kirjailija tietää ehdottomasti että nämä ovat kaikki vapaamuurareita paitsi Rex Hubbard, joka saattaa olla vapaamuurari tai sitten ei ole. Robert Schuller, Billy Graham ja Oral Roberts ovat "kristillisiä pastoreita" jotka ottavat osaa mielenhallinnan orjien käyttämiseen ja käsittelemiseen. NÄMÄ KOLME PASTORIA OTTAVAT OSAA SAATANALLISIIN RITUAALEIHIN. Tässä on vain pintapuolinen raapaisu pelottavaan suhteeseen Disneyn mielenhallinnan ja karismaattisen liikkeen sekä sen käyttämän traumaan perustuvan mielenhallinnan välillä.


Takaisin