Syvempää tietoa illuminaateista

(Deeper Insights into the Illuminati Formula)

Fritz Springmeyer & Cisco Wheeler

LUKU 7 -- ELOKUVAN FANTASIA KÄYTTÖ MIELENHALLINNAN OHJELMOINNISSA (osa 3)

1950- 1960- ja 1970-luvuilla, ainakin 90% Illuminaatin traumaan perustuvan mielenhallinnan orjista joutui katsomaan Disneyn Fantasia-elokuvan jotta he voisivat rakentaa itselleen mielikuvitukseen pohjautuvan perustan mielenhallinnalle. Lapsiuhrin silmät teipataan auki ja hän joutuu istumaan ensisijaisen ohjelmoijansa vieressä niin että ohjelmoija pystyy syöttämään käsikirjoituksen samalla kun lapsi katsoo Disneyn Fantasiaa yhä uudelleen ja uudelleen. Se mikä teki Fantasiasta ainutlaatuisen ohjelmointi-työkalun on se että siinä on miltei kaikki mitä ohjelmoija tarvitsee luodakseen mielikuvitukseen pohjautuvan perustan mielenhallinnalle. Jotta rakennettaisiin epäitsenäinen sivupersoonien järjestelmä, tarkoittaa että nämä maailmat tarvitsevat kiinteän perustan. Fantasia on tarjonnut keinot rakentaa kiinteä perusta sisäisille maailmoille joita Illuminaatin orjat rakentavat mieleensä. Se on myös erinomainen teos värien ja musiikin yhdistämisessä.

Tämä filmi joka sai ensi-esityksensä 13.11.1940 (Broadway-teatterissa New York Cityssä) oli taloudellinen katastrofi elokuvana, mutta se oli Illuminaatin ohjelmoinnin mestariteos. Tätä filmiä esitettiin teattereissa vuosina 1940, 1946, 1956, 1963, 1969, 1977, 1982, 1985 ja 1990 jotta jokainen uusi sukupolvi näkisi sen. Videokasettina sitä alettiin myydä vuonna 1991.

Ohjelmoinnin aikana suurin osa lapsi-orjan mielestä haluaa katsoa tämän filmin. Eräs tietty osa (sivupersoona) pakotetaan painamaan mieleen kaikki tässä filmissä. Tämä pieni osa (pieni sivupersoona) on hyvin piilotettuna jokaisen uhrin mielessä. Tämä pieni sivupersoona joka muistaa filmin on lukittuna huolellisesti niin että ainoastaan sisäänpääsykoodin avulla hänet saadaan nostettua ylös. Fantasian katsominen videolta ei tee tätä. Ohjelmoijat nostavat tämän sivupersoonan ylös kun heillä on vastasyntynyt sivupersoona. Kun he ottavat vastasyntyneen sivupersoonan, he nostavat tämän puhtaan osan ylös sekä ottavat esille tämän sivupersoonan joka on painanut muistiinsa Fantasian heijastaakseen tämän muistin suurelle sisäiselle kuvaruudulle.

Tämä sisäinen ulkoavaruus (tai Rubicon) on amfiteatterin muotoinen ja toimii kuten suuri näyttö uudelleen esittämistä varten. On olemassa sisäinen pallo tai aurinko joka on luotu Fantasian salamointi-efektin kautta, niin että tämä elokuva ilmestyy heijastettuna mieleen niinkuin karttapallolle. Ja tämän Fantasia-filmin kuvan osuvat tähän sisäiseen karttapalloon ja menevät ja kiertävät mieltä sekä kieppuvat koko järjestelmän läpi. Tämä ohjelmoija sanoo sitten tälle vastasyntyneelle osalle: "TÄMÄ ON SE MITÄ MINÄ HALUAN SINUN LUOVAN. TÄMÄ ON SE MITÄ ME TARVITSEMME." Tähän tapaan, Fantasia on tarjonnut ohjelmoijille ensisijaisen työkalun ottaa hajotetun mielen vastasyntynyt osa, ja manipuloida sitä niin että siitä tulisi uusi työhön kykenevä osa järjestelmän sisälle.

Tämä mielen osa joka säilyttää koko Fantasia-muistikuvaa on strategisesti istutettu tähän järjestelmään niin että se voidaan kutsua esiin mistä tahansa paikasta järjestelmän sisältä. Ei väliä missä päin tätä järjestelmää ohjelmoija tekee töitä, hänellä on sisäänpääsy tähän pieneen sivupersoonaan jonka tehtävänä on muistaa tämä elokuva. Koska tämä ohjelmointi joka on istutettu Fantasiaan on niin fundamentaalinen, ei pitäisi tulla yllätyksenä että ohjelmoijat ovat tehneet erinomaista työtä suojellakseen tätä ohjelmointia kaikilta, mukaanlukien tämä orja. Tämän filmin purkaminen auki monien sivupersoonien osalta voisi repiä tämän järjestelmän rikki, sillä koska sen jälkeen kun filmi on painettu mieleen alkaa vakava traumatisointi (=kiduttaminen) joka yhdistetään tähän filmiin. Saattaa olla joitakin pieniä sivupersoonia jotka yhä kantavat mukanaan pieniä muistikuvia tästä elokuvasta, mutta vain yksi sivupersoona todella muistaa sen.

Seuraava käsikirjoitus on juokseva selitys siitä kuinka Fantasiaa on käytetty tärkeänä valmistelevana filminä mielenhallinnalle kouluttamaan uhrin mieltä jotta se olisi kykenevä visualisoimaan istutettavan ohjelmoinnin. Tämä filmi näytetään usein lapsiuhrille joka on iältään 3-4 -vuotias suurelta kankaalta kun lapsi on ohjatulla LSD-matkalla.

Grande Dame tai Mother of Darkness toimii usein yhdessä Illuminaatin ohjelmoijan kanssa avustavana ohjelmoijana. Käsikirjoituksesta & ohjelmoinnista on jo keskusteltu ennenkuin lapselle on näytetty tämä filmi, joten ohjelmoijat tietävät mihin suuntaan he haluavat lasta ohjata & millaista hienosäätöä suorittaa ohjelmoinnin yksilöllistämiseksi.

Kun 3- tai 4-vuotiaalle lapselle esitetään Fantasia hypnoottisesti valmistellun ja kontrolloidun LSD-matkan aikana, filmin värit & efektit kasvavat tuhatkertaiseksi. Tämä filmi on todellisuuttakin todellisempi tälle lapselle. Tätä elokuvaa ei näytetä ainoastaan kerran vaan yhä uudelleen niin että käsikirjoitus juurtuu mieleen. Tällä hetkellä, tämä lapsi on monipersoona, mutta seinämät mielen eri osien välillä eivät ole kiinteät, vaan samantapaiset kuin seinät terveen, yksipersoonaisen aikuisen ego-tilojen välillä. Suuren osan 3-4 -vuotiaan lapsen järjestelmästä sallitaan nähdä tämä filmi, mukaanlukien kristilliset osat. Sitten koko järjestelmän (poikkeuksena sivupersoona jonka tarkoituksena on muistaa tämä filmi) käsketään unohtamaan että on koskaan nähnyt tämän filmin.

Vuosia myöhemmin, julkisivupersoonat eivät muista nähneensä tätä elokuvaa, mutta he saattavat inhota voimakkaasti tätä filmiä. He saattavat havaita että he eivät pysty tunnistamaan mistä tämä inho on peräisin. Tämä lapsiuhri katsoo tämän elokuvan ohjelmoijansa ja avustavan ohjelmoijan kanssa niin että muita lapsia ei ole huoneessa. Tämä lapsi katsoo tämän filmin toistuvasti ja häntä kuulustellaan tämän filmin yksityiskohdista. Tämä lapsi näkee tämän elokuvan niin monta kertaa ja niin värikkäässä muodossa ja häntä testataan siihen pisteeseen että tämä elokuva porautuu muistiin. Mutta se lukitaan hypnoottisesti alitajuntaan ohjelmoijien toimesta niin että se muodostaa mielen perustuksen jonka päälle ohjelmointi voidaan rakentaa, mutta säilyy piilossa tietoiselta mieleltä.

Siihen aikaan kun Fantasia tehtiin, Illuminati oli tehnyt monipersoonia jo vuosia, mutta he tiesivät haluavansa ohjelmoida erilaisia persoonallisuuksia sen ajan parhaimpien mielenhallinnan tekniikoiden mukaan. Tästä syystä, Fantasia suunniteltiin tulevaisuutta varten niin että se voisi mahdollisesti palvella ohjelmoinnin apuna. Tämä filmi on mykkä (ei juuri lainkaan sanoja) paitsi musiikki niin että sitä voidaan käyttää hypnoottiseen visualisointiin, niin että Mother of Darkness & ohjelmoija voivat täydentää ohjelmointi-käsikirjoituksen tällä lapsiuhrilla kun hän katsoo tätä elokuvaa. Kuten aika näytti, heidän suunnitelmansa olivat menestyksekkäitä.

New Age -kirjailija David Tame sanoo kirjassaan The Secret Power of Music näin: "Fantasia on erinomainen avioliitto visuaalisten ja musiikillisten taiteiden välillä. Suurimmaksi osaksi sellainen kuin mitä Uuden ajan elokuvan olisi tarkoitus olla!" Tämä elokuva ei ollut taloudellinen menestys kun se esitettiin ensimmäisen kerran 1940-luvulla, mutta ei sen ollut tarkoituskaan olla; se tehtiin okkultistiselle maailmalle joka tapauksessa. 1960-luvulle mentäessä Illuminati oli luonut huumekulttuurin, sekä paljon mielenhallinnan orjia jotka oli ohjelmoitu Fantasian avulla. 1960-luvulla, Fantasiasta tuli suosittu huumekulttuurin parissa. Vielä yksi muistutus; isoilla kirjaimilla kirjoitetut lauseet ovat sellaisia jotka ohjelmoijat sanovat lapsiuhrille kun tämä lapsi katsoo filmiä. [Pidä mielessäsi että tämä lapsi katsoo tämän filmin yhä uudestaan, joten välttämättä kaikkea ei sanota joka kerta.]

--------------------------------

0 minuuttia -- Esirippu avautuu. Toiminta alkaa orkesterin myötä. Orkesterinjohtaja seisoo pyramidin päällä keskellä näyttämöä osoittaen olevansa vallan keskipisteessä. Isäntä-ohjelmoija Joseph Mengele piti Fantasiasta koska hän oli muusikko ja viulisti. Mengele (Tri. Green) piti Bachista, Beethovenista, Schubertista ja orkesteri-musiikista. Hän halusi pitää itseään kapellimestarina ja lapsiorjiaan orkesterina. Tämä filmi sallii tämän teeman toiston.

0,5 minuuttia -- Instrumentit alkavat soittaa. Muusikot ovat siluetteja joista lähtee varjo seinälle. Sivupersoonat näkevät usein itsensä tähän tapaan, pelkästään varjona tai siluettina.

1,5 minuuttia -- Tämä kapellimestari (nimeltään Taylor) alkaa puhua. Hän alkaa valmentaa katselijaa. Hän sanoo että tämä filmi saattaa suggeroida mielikuvitukseesi "avaruudessa kelluvia geometrisiä hahmoja".

2,0 minuuttia -- Kapellimestari sanoo että filmissä esitetään kolmenlaista musiikkia. Hän sanoo että tietynlaista musiikkia esitetään jotta luotaisiin tarkasti määrättyjä tarinoita ja joskus musiikki on siellä itsensä takia.

2,5 minuuttia -- Kapellimestari tutustuttaa meidät "absoluuttiseen musiikkiin".

3,0 minuuttia -- Hän sanoo: "Abstraktit kuvat jotka saattavat kulkea mielesi läpi... Musiikki suggeroi näitä asioita sinun mielikuvitukseesi..." Tämä Philadelphia Orchestra alkaa soittaa Bachin kappaletta "Toccata and Fuge" taustalla. Kuten lasten tai aikuisten sarjakuva, tämä filmi on jo menettänyt normaalin yleisön mielenkiinnon tässä vaiheessa. [Disneyn on ollut pakko tajuta tämä.]

3,5 minuuttia -- Tämä kapellimestari pistää esiin, ja kaikki muu on siluettia varjo-peilikuvien kera (kuten millaisia niin monista sivupersoonista tulee). Leopald Stokowski seisoo nyt kun nouseva aurinko nousee. Tämä on viittaus auringonpalvontaan ja idästä nousevaan aurinkoon. Musiikki nousee ja laskee, ja tätä musiikkia tässä kohdassa käytetään opettamaan lapsi nousemaan ja laskeutumaan transsin tikkaita (menemään syvemmälle tai nousemaan lähemmäksi pintaa transsissa).

4,0 minuuttia -- Kapellimestari avaa kämmenensä ja heiluttaa niitä muodostaen Illuminaatin käsi-signaalin. Musiikki alkaa.

6,0 minuuttia -- Rivi viulisteja soittaa, nämä ovat pelkästään siluetteja varjojen kera.

7,0 minuuttia -- Esitellään kolmen muusikon sarja.

7,5 minuuttia -- Kapellimestarista (ohjelmoijasta) tulee näkymätön. Avustaja kysyy lapselta: "KUKA ON VIHREÄ? VIHREÄSTÄ TULEE NÄKYMÄTÖN."

8,0 minuuttia -- Ensimmäiset keulaa kuvaavat viivat ilmestyvät (viulistit ovat näkymättömiä), sitten Golden Gate Bridge. "MUISTA KEULA, ÄLÄ VIULISTIA." Keulan viivat välkehtivät ruudulla kuvaten energiaa.

8,5 minuuttia -- Värillisiä lautasia välähtää ruudulla. Valot esitellään lapsiuhrille: "TÄMÄ ON TOHTORI GREENIN ORKESTERI." Geometriset muodot ja viivojen välähdykset räjähtävät ruudulle. Samankeskiset renkaat jotka kuvaavat samankeskisiä maailmoja ilmestyvät.

10,0 minuuttia -- Tähdet välähtävät ruudulla. Avustaja sanoo: "SINÄ OLET HÄNEN TÄHTENSÄ." Monet salaiset sivupersoonat (osat) ovat tähtiä. Kieppuvat viivat saapuvat, sitten värit ja sitten lisää samankeskisiä viivoja.

11,0 minuuttia -- Maailmoja maailmojen sisällä esitetään. Vesi esitetään. Samankeskiset ympyrät jotka ovat maailmojen esikuvia esitellään. Vaihteleva lukumäärä (5 tai 7 kappaletta) linnan näköisiä rakennelmia materialisoituu ja sitten taas katoaa. [Tämä muodostaa kaavan joillekin sisäisille linnoille.] Nopea keltainen viiva tulee alas ruudun keskeltä. "TÄMÄ ON KELTATIILINEN TIE."

11,5 minuuttia -- Paljon tähtiä nousee esiin.

12,0 minuuttia -- Useita maailmoja esitellään, sekä illusionaarinen (=aistiharhainen) linna. Paljon tähtiä näytetään, jotka näyttävät kuinka uhri muodostaa monet hänen sivupersoonistaan myöhemmin. Paljon purppuranpunaisia tähtiä ilmestyy, edustaen kuninkaallisia tähti-sivupersoonia.

12,5 minuuttia -- Spilaarimaisia tahroja joissa on utuiset värit ilmestyy ja katoaa eri värisinä. Tämä on Jumalien valtakunta ohjelmoinnin aikana. Avustaja kysyy: "KENEN ORKESTERI?" Tätä näkymää käytetään sisäistä taivasta varten jossa kuninkaat ovat. Sitten kamera näyttää kapellimestarin lopettavan.

13,0 minuuttia -- Ohjelmoija on lopettanut hänen perus-maailmoidensa rakentamisen.

13,5 minuuttia -- Kapellimestari puhuu Tshaikovskin Pähkinänsärkijästä.

14,0 minuuttia -- Kolmetoista kiertävää valoa tulee esiin kiertäen ympyrää. Näiden värit ovat: keltainen (4); valkoinen (3); oranssi (4); sininen (2). Tähdet muuttuvat keijuiksi. Keijukainen jolla on paljon keijukaistomua ympärillään. Kukat muuttuvat perhosiksi. Hypnoottinen musiikki soi taustalla kun keijukainen heittää keijukaistomua. Pian, tämä keijukainen kutoo verkon.

15,0 minuuttia -- Valoista rakennettu kabbalistinen elämän puu, ja sitten monen värisiä nauhoja vilahtaa ruudussa nopeasti. Kompassin kuva vilahtaa nopeasti ruudulla.

16,0 minuuttia -- Valot jakautuvat näytöllä, ja hämähäkinverkko ilmestyy taustalle. On paljon tähtiä jotka loistavat kuin valot hämähäkinverkossa. [Tähdet palvelevat sivupersoonina ohjelmoinnissa, tämä hämähäkinverkko palvelee järjestelmänä järjestelmän sisällä.]

16,5 minuuttia -- Tapahtuu valon räjähdysjolla on pirstaloiva vaikutus (mikä sopii hyvin myöhempiin sähköshokkeihin joilla luodaan sivupersoonia). Ympärillä tanssii kuusi suurikokoista sientä, ja pieni sieni yrittää ottaa osaa. Ohjelmoija huomauttaa että nämä sienet ovet "PERHE". Kun pirstaloiva vaikutus suoritetaan todellisen sähkön avulla myöhemmin, tämä mieli hajoaa perheeksi.

17,5 minuuttia -- Samankeskisiä ympyröitä ilmestyy veteen. Välkähteleviä polkupyörän polkimia nousee ikäänkuin ne olisivat hajaantuneet vedessä. Kukat ovat kieputtajia, ne tanssivat, sitten ne leijuvat pois kuplien sisällä. Ohjelmoija sanoo: "NÄE KUN NE KIEPUTTAVAT SINUA SINUA KUPLIIN TYHJYYTEEN." On paljon kieputtajien esittämää tanssia. Jokainen tanssii ylös. Lapsiuhrin pää kieppuu edestakaisin huumeen ja jakautumisen vaikutuksesta tällä kohtaa.

19,5 minuuttia -- Kun kalojen perhe tekee tähden, avustaja sanoo: "NÄE KUINKA SURULLISIA HE OVAT." Nämä kalat tanssivat ympyröissä ja ne myös piiloutuvat hunnun taakse. "TÄMÄ KALA TEKI OMAT KUPLANSA JA SINÄ VOIT TEHDÄ OMAT KUPLASI MYÖS."

21,5 minuuttia -- Lapsi opetetaan transsiin hypnoottisessa numerossa 8 joka ilmestyy veteen. Tällainen näkymä saa syvemmät sivupersoonat uneen samalla kun orjaa kuitenkin aktiivisesti käytetään. Tätä elokuvaa tässä käytetään opettamaan symboleita jotka ovat tärkeitä ohjelmoinnissa. Avustaja sanoo: "KATSO, SINÄ VAIN KELLUT... KELLUT, KELLUT, KELLUT, NUKUT... KATSO HÄN MENI JUURI KESKELLE TRANSSI-TILAA... SINÄ TANSSIT YMPÄRI JA YMPÄRI JA YMPÄRI JA MISSÄ ME LOPETAMME SINÄ ET TULE KOSKAAN TIETÄMÄÄN."

22,0 minuuttia -- Paljon kuplia alkaa ilmestyä. Niitä käytetään ohjelmoinnissa auttamaan lasta suojelemaan mieltään traumoilta. Avustajalla saattaa olla kuplia tekevä lelu kädessään pelinä jolla voi leikkiä lapsen kanssa. Tämä lapsi koulutetaan ja ohjelmoidaan panemaan muistonsa kupliin ja antamaan niiden kadota. "MIKSI SINÄ HALUAISIT MENNÄ SISÄÄN KUPLAAN PÄÄSTÄKSESI EROON PIMEYDESTÄ? 1,2,3... NYT SIELLÄ ON MONIA KUPLIA, TÄMÄ ON SITÄ MITÄ ME HALUAMME SINUN TEKEVÄN." Tässä kohtaa, filmissä näytetään erivärisiä kuplia, esimerkiksi kultaisia kuplia. Tämä kouluttaa lapsen mielen tunnistamaan kuplien eriväriset värit. Tämä kupla-kala-kukka -näytelmä jatkuu. "ETKÖ SINÄ TUNNEKIN OLEVASI KUIN TÄMÄ KALA, YMPÄRI JA YMPÄRI SINÄ MENET." [Rohkaisee jakautumista.] Tämä kala jatkaa hajottavaa pyöritystä. Tämä kala ui kahdeksikkoa jolla on alitajuinen hypnoottinen viesti tulla palvelukseen. "UNINEN PIENI KALA." Musiikki muuttuu hypnoottiseksi. "SINÄ OLET UNINEN & SINÄ OLET VÄSYNYT, TÄMÄ EI OLE MITÄÄN MUUTA KUIN UNI. KAIKKI TIMANTIT OVAT KAIKKIALLA YMPÄRILLÄ." Toisin sanoen, tässä opetetaan lapselle että hänen koko sisäinen maailmansa voi olla hänen ympärillään, mutta "sinä et tiedä että se olet sinä". Tämä lapsi alkaa menettää kykyään ymmärtää että minän muut osat kuuluvat minään; ne ovat vain tähtiä, jne. Kala muuttuu toiseksi hahmoksi. Kukat ilmestyvät eri värisinä: punaisina, vihreinä, oransseina, sinisinä, valkoisina... Äkkiä tulee hiljaisuus. "SHH, KUUNTELE TARKKAAVAISESTI."

22,5 minuuttia -- Silmät hohtavat pimeydessä. "KAIKKI ON HYVIN, RENTOUDU." Siluetit ilmestyvät, jotka edustavat kaloja (sivupersoonia ja ihmisiä) jotka ovat siellä mutta sinä et näe niitä, ne ovat hunnun takana kuin siluetit. "NE EIVÄT OLE SIELLÄ, JOS SINÄ NÄET NÄMÄ NE EIVÄT OLE TODELLISIA NE NÄYTTÄVÄT KUKALTA, KUN SINÄ NÄET NÄMÄ, SINÄ ET NÄE LASTA -- SINÄ NÄET KUKAN." Tämä Siluetti-huntu antaa tunteen lapselle että hän voi aistia jotakin mutta että se ei ole siellä.

23 minuuttia -- Erilaiset kasvit ilmestyvät ja tanssivat (elokuvan tämä osa on hyvin tärkeä rakenteiden luomisessa). Nämä kasvit jakautuvat moniin kasveihin ja kukkiin, ja ne moninkertaistuvat näytöllä, mutta lopussa ne yhdistyvät yhdeksi kasviksi. Tämä opettaa "sinä olet yksi mutta sinä olet monta" -konseptia. "PERHEET TEKEVÄT AINA TÖITÄ YHDESSÄ. OLET SINÄ SITTEN SININEN TAI KELTAINEN TAI VIHREÄ, PERHEET TEKEVÄT AINA TÖITÄ YHDESSÄ HARMONIASSA."

24 minuuttia -- "KAIKILLA KUPLILLA ON ELÄMÄN LÄHDE... SIELLÄ, KATSO, MITÄ ON TÄMÄN KUPLAN SISÄLLÄ?"

24,5 minuuttia -- "SINULLA VOI OLLA OMA ORKESTERI." Näytetään hedelmiä jotka riippuvat puussa, mikä on perusta sille miten ne riiputtavat ohjelmia. sisäisessä maailmassa.

25,5 minuuttia -- Keijukaismaa ilmestyy ruudulle. Keijut heräävät ja lentävät lehtien läpi. "NÄMÄ OVAT SINUN KEIJUJASI. HÄN ON HYVIN MAAGINEN. HÄN VOI LUODA MITÄ TAHANSA JA NIIN VOIT SINÄKIN. NÄMÄ KEIJUT OVAT NIIN MAAGISIA."

26,5 minuuttia -- Lehdet lentävät tuulessa.

27,0 minuuttia -- Keijut lentävät ympäriinsä. Vuodenajat vaihtuvat.

27,5 minuuttia -- Keijut lopettavat lentämisen ja luistelevat jäällä. On tullut talvi.

18,5 minuuttia -- Kapellimestari esittää velhon. Näytetään velho ja hänen avustajansa joka on Mikkihiiri. Mikkihiiri haluaa olla luova ja maaginen kuten suuri velho. Mikki näkee voiman joka velholla on, ja haluaa tämän voiman. Se mitä tässä todella hienovaraisesti esitetään on tämä ohjelmoija (velho) ja ydin & ytimen jakautuneet osat (Mikkihiiri). Ohjelmoija esittäminen suurena velhona kuuluu asiaan.

29,5 minuuttia -- Tämä velho näytetään uudestaan. Tällä kertaa tämä velho, kallo vieressään, nostaa padastaan suuren värikkään perhosen joka muuttuu jatkuvasti. Tämä suuri velho maagisesti luo suuren värikkään perhosen ja pirstoo sen lukemattomiin osiin.

30,0 minuuttia -- Mikki hiiviskelee ympäriinsä ja sieppaa taikurin hatun. [Tämä taikurin hattu on yksi harvoista asioista tässä filmissä jotka eivät merkitse mitään ohjelmoinnin kannalta. Se on vain noita-symboli.] Sitten ilmestyy luuta.

31,0 minuuttia -- Luuta herää eloon. Mikki manipuloi luutaa. "TÄMÄ LAPSI (Mikki) VOI TEHDÄ MITÄ TÄMÄ SUURI TAIKURI TEKI. SINÄ VOIT KERTOA MIELELLESI MITÄ TEHDÄ. SINÄ SAAT VOIMAN OPPIMALLA OLEMAAN LUOVA." Mikistä (ja uhrista) tulee valhon peilikuvia.

32,0 minuuttia -- Velho istuu valtaistuimellaan, ja istuessaan käyttäytyy kuten kapellimestari. Tässä on hienovarainen sidos että Mikki esittää ohjelmoijan roolia (kapellimestari) ja istuu Illuminaatin valtaistuimella.

32,5 minuuttia -- Mikki jättää fyysisen ruumiinsa ja heijastaa itsensä astraalisesti. Tämä on sellainen värikäs kuva okkulttisesta astraali-projektiosta, että hämmästyttää miksi monet kristityt pitävät Walt Disneyn elokuvia kristillisinä. Tämä taas kerran istuttaa henkisen perustuksen lapseen jättää henkisesti ruumiinsa ja leijua ruumiinsa päällä jakautuneena tai matkustaa jonnekin astraali-projektion kautta. Sitten Mikki alkaa sytyttää valoja. Nämä valot edustavat sivupersoonia joita uhri tekee kapellimestarille. Nämä valot (tai tähdet) ovat kapellimestarin orkesteri. Mikki kontrolloi myrskyisää säätä ja salamointia (kuten välähdykset jotka tulevat sähköshokeista). Huomioi että asiat joita Mikki kontrolloi ovat pelkoon perustuvia. Sen jälkeen kun lapsi on katsonut tämän filmin moneen kertaan ja painanut sen muistiinsa, silloin kun sähköshokkeja annetaan tämän filmin aikana, lapsi kontrolloi tätä kuten Mikki "maagisesti" luomalla siruja.

34,0 minuuttia -- Mikki herää ja palaa ruumiiseensa, ja hän on vaikeuksissa nousevan veden kanssa (vesi-trauma). Mikki heitetään veteen. Lapsiuhri yhdistää tämän hukuttamis-kidutukseen jota annetaan "ei puhua, ei kertoa" -viestin kera. Mielenhallinnan uhreilla on usein tunne hukkumisesta kun he laukaisevat "ei puhua" -viestin.

34,5 minuuttia -- Lisää vettä virtaa.

35,0 minuuttia -- Äkkiä Mikki saa kirveen ja surmaa luudan katkaisemalla sen kahtia. Luuta kuolee ja sitten jakaantuu herätessään eloon. Tämä on selkeä kuva siitä mitä ohjelmoijat haluavat lapsen mielen tekevän. He traumatisoivat lasta niinsanotusti kuolemaan saakka, ja sitten he haluavat tämän kidutetun sivupersoonan jakautuvan moniksi sivupersooniksi. Tästä luudasta muodostuu luutien armeija. Tämä kohtaus on selkeä todiste että Illuminati halusi Walt Disneyn tuottavan tämän filmin. Tämä näytös luudan trauma-kuolemasta, sen katkaisemisesta ja heräämisestä takaisin eloon monistettuna on todiste siitä että tätä filmiä oli tarkoitus käyttää opettamaan monipersoonallisuutta lapselle. Avustaja sanoo: "ON O.K. SÄRKEÄ. SINÄ OLET VÄSYNYT, SINÄ VOIT PAETA TÄTÄ LEPÄÄMÄLLÄ JA ANTAMALLA OSAN SINUA TULLA ULOS." Tässä kohtaa, on välttämätöntä selittää mitä tullaan tekemään kun he alkavat särkeä lapsen mieltä. Särkemis-trauman jälkeen, ohjelmoijan täytyy pystyä näkemään mitä lapsi on luonut, joten hän haluaa että tämä lapsi katsoo mitä on tehty. "VOISITKO KATSOA SIIHEN MITÄ OLET LUONUT?" Kuitenkin, tämä osa lasta joka katsoo taaksepäin traumaan näkee sitten että tämä trauma oli todellinen ja se tekee tämän lapsen vihaiseksi. Ohjelmoijat haluavat tämän lapsen ottavan erilleen sen minkä hän on rakentanut, ja kun tämä lapsi katsoo taaksepäin siihen minkä hän on luonut, hän putoaa hajoituksen pyörteeseen. Lapselle kerrotaan että jos hän koskaan katsoo muistiinsa, hän joutuu pyörteeseen.

36 minuuttia -- Äkkinäinen hypnoottinen pyörremyrsky imee asioita sisäänsä.

36,5 minuuttia -- Luudat marssivat armeijana kun Mikki lukee loitsukirjaansa. Sitten Mikki käyttää tätä kirjaa pelastusveneenä kun hän joutuu pyörteen sisään. Pyörre luodaan usein siitä mielen osasta joka pitää korkeaa energiaa, joka kasvaa juuri ennen kuin mieli jakautuu. Se pitää sisällään mielen suurinta energiaa. Eräs tapa jolla sykloni luodaan on laittaa lapsi traumaattiseen Disney-laitteeseen kuten vuoristorataan. Erilaisia sähkörasioita tai sähkökenkiä puetaan lapsen ylle, niin että ratsastuksen aikana, tarkkaan ajoitetulla hetkellä, kun pelko kasvaa, tämä sähköshokin pelko astuu kuvaan mukaan.

37 minuuttia -- Kun Mikki pääsee syklonin pohjalle, siellä on Opas joka tapaa hänet. Tämä henkiopas jakaa veden kahtia aivan kuin hän olisi Mooses.

38 minuuttia -- Kapellimestari ja Mikki kättelevät. Tämä kapellimestari tekee jotakin hyvin merkittävää. Mikki ylistää kapellimestaria ja sitten tämä kapellimestari (ohjelmoija) vuorostaan sanoo: "Mikki, sinä olet tehnyt hyvää työtä." [Kyllä, tämä ydin/ytimestä irroitetut osat ovat tehneet hyvää työtä tähän mennessä, nämä ovat juuri luoneet sisäiset maailmansa!]

39,5 minuuttia -- Kapellimestari sanoo: "Kuvittele pientä piinattua planeettaa kieppumassa tyhjyyden meressä." Tämä on juuri sitä mitä ohjelmoija sanoo lapselle kun he tekevät yhdessä töitä rakentaen sisäistä maailmaa. Tämä "tyhjyyden meri" on sama asia mikä meidän kirjoissamme on kuvailtu termillä "ulkoavaruus" tai "Rubicon". Tätä tyhjyyden merta käytetään myöhemmin vahvistamaan ohjelmoijien salaisuus. Paljon myöhemmin kun ohjelmointi ja kidutus on mennyt eteenpäin, nämä ohjelmoijat sanovat sivupersoonille: "KATSO ALAS TYHJYYDEN MEREEN. SIELLÄ EI OLE TOHTORI GREENIÄ. SIELLÄ EI OLE ISIÄ."

40,0 minuuttia -- Ilmestyy tähtien ja galaksien pyörteitä. "MONIA MAAILMOJA SIELLÄ." Tämä antaa perustuksen lapselle rakentaa galakseja ja maailmoja mielensä sisälle. "OLE KUIN JUMALA, LUO MAAILMASI. OLE OMA JUMALASI JA LUO OMA MAAILMASI."

42,5 minuuttia -- Ruudulla purkautuu paljon tulivuoria, rakentaen perustukset realistisille sisäisille tulivuorille.

45,0 minuuttia -- Valtameriä ja vettä ja tulta. Lapsiuhrin täytyy tietää kuinka maailma on luotu jotta hän voisi luoda oman sisäisen maailmansa. Laava virtaa ja salamoi. Lapsi kokee tämän raivoisan sään tuhatkertaisena huumeen vaikutuksen ansiosta. Tämä on tärkeää sillä vaatii paljon henkistä energiaa ja ulkoista kidutusta luoda sisäisiä maailmoja. Tätä ja myöhempää maanjäristys-näyttämöä käytetään sisäisen raivokkaan sään perustuksen rakentamiseksi. Jos sisäinen maanjäristys järisyttää orjan mieltä, sillä on samanlainen vaikutus kuin että olisi tapahtunut todellinen maanjäristys. Kaikki sisäisesti tärisee ja siirtyy. Sivupersoonien järjestelmässä on myös tuli-lapsi, joka sytyttää sisäisiä tulipaloja ja antaa sisäisille sivupersoonille tunteen että he palavat. Eloonjäämisvaistot valtaavat mielen kun se uskoo palavansa, ja palaa takaisin ohjelmointiin joka on linkitettynä uhrin tottelevaisuuteen eloonjäämiseksi ohjelmoinnin aikana.

46,0 minuuttia -- Valtameret jatkavat muodostumistaan.

47,0 minuuttia -- Rauhallinen hetki.

47,5 minuuttia -- Kuvaruutu muuttuu mustaksi lukuunottamatta ameebaa josta tulee kaksi ameebaa. Kun tämä pieni ameeba monistuu, avustaja rohkaisee lasta: "ON O.K. MONISTUA. JUMALA HALUAA SINUN MONISTUVAN." Muista, nämä ohjelmoijat toimivat esikoulun opettajina vastasyntyneille sivupersoonille. Ohjelmoijien täytyy näyttää kuvia joita lapsi voi ymmärtää. Tämä konsepti jossa luuta ensin katkaistaan ja sitten monistuu ja nyt konsepti ameebojen jakautumisesta esitetään sillä tavalla että lapsen mieli ymmärtää sen.

48,5 minuuttia -- "JOS JUMALA VOI TEHDÄ KALAN, SINÄ VOIT TEHDÄ KALAN. SINÄ VOIT TEHDÄ MITÄ TAHANSA. SINÄ VOIT OLLA MIKÄ TAHANSA."

49,0 minuuttia -- Dinosauruksia ilmestyy. Ohjelmoijat määrittelevät uudelleen dinosauruksien konseptin hirviöiksi ja demoneiksi. Nämä merta kulkevat dinosaurukset määritellään vartija-demoneiksi jotka vartioivat sisäisiä jokia. Nämä vartija-demonit ovat sidoksissa Harmagedoniin ja Lopun ajan ohjelmointiin. Ne vartioivat myös eri maailmoja.

51,5 minuuttia -- Pelottavat dinosaurukset (määritellään myöhemmin lohikäärmeiksi) suojelevat soita. Suot rakennetaan sisäisiin maailmoihin, jotenn tästä on paljon apua. Demoneita ja sivupersoonia kuten Dameon asetetaan vartijoiksi.

52,0 minuuttia -- Lisää soita ilmestyy. Nämä suo-näkymät muodostavat lapsen mielessä perustan sisäiselle Styx-virralle. Joitakin dinosauruksia joilla on pitkät kaulat jotka näyttävät käärmeiltä alkaa ilmestyä. Avustaja määrittelee nämä lapselle: "KATSO, SAATANAN SIEMEN. TÄMÄ ON DEMONI." Kun lapsi katsoo, hän näkee suuret dinosaurukset demoneina. Jotkin "demonit" saattavat itse asiassa olla sivupersoonien järjestelmän tärkeitä osia, ja niitä käytetään estämään luvattomien käyttäjien pääsy järjestelmän tärkeille alueille.

55,0 minuuttia -- Dinosaurukset alkavat kuolla. "HERRA EI PIDÄ NIISTÄ." Tämä määritellään uudelleen siten, että jos osat yhdistyvät ne kuolevat. Jos joku yrittää päästä käsiksi järjestelmään, sivupersoonat hautautuvat syvälle kuten dinosaurukset tässä filmissä.

56,0 minuuttia -- Kuolleita luita ilmestyy.

59,0 minuuttia -- Maasta kohoaa vuoria.

59,5 minuuttia -- Ruudulla myrskyää, tuulta & tulvia.

60,0 minuuttia -- Tulee hiljaisuus kun aurinko nousee.

61,0 minuuttia -- Aurinko laskeutuu. Ohjelmoinnin aikana, tämä saatetaan määritellä uudelleen kuun laskeutumiseksi. Se voi olla jompikumpi tai molempia. Muista, ohjelmoija tekee töitä lapsen luovuuden kanssa. Useat kohdat tässä filmissä näyttävät kuun eri asemassa, mikä on tärkeää kun tuodaan sisään ohjelmoinnin käsitteitä kuten Mr. Moon.

62,0 minuuttia -- Kapellimestari nauraa ja kertoo Beethowenin Kuudennesta sinfoniasta, mikä esitetään seuraavaksi.

65,5 minuuttia -- Kuvaruutu herää eloon eriväristen maagisten yksisarvisten kera. Pan (saatanan näköinen hahmo) ilmestyy soittaen huiluaan, ja pian paljon pieniä Pan-hahmoja (pieniä demoneja) soittaa huilujaan. Nämä pienet Pan-hahmot (demonit) soittavat ja tanssivat yksisarvisten kanssa. Orkesteri soittaa taas. [Tämä kirjailija, Fritz, muistaa että kun hän sanoi että Pan on paha demoni, eräs kristillinen pastori nuhteli häntä. Hän sanoi että Pan on hyväntahtoinen olento. Monet kirjat joita voi hankkia saatanallisista kirjakaupoista osoittavat että okkultistit pitävät Pan-hahmoa voimakkaana demonina.]

67,0 minuuttia -- Pegasus (myyttinen kreikkalainen siivekäs hevonen) lentää sisään. Kuin äiti-hevonen hän pitää huolta pienokaisista. Hän on ohjelmoinnin suojelija.

68.0 minuuttia -- "FANTASIA ON HAUSKAA. FANTASIA ON PELI JOTA SINÄ PELAAT. ÄITI OPETTAA SINUA. NÄE KUINKA ÄITI ON OPETTAJA. NÄE TÄMÄ MUSTA JA VALKOINEN HEVONEN. NE AINA LENTÄVÄT YHDESSÄ, MUTTA OVAT ERILLISIÄ. NE LENTÄVÄT PILVIEN YLLÄ." Lasta palkitaan siitä mitä hänen täytyy tehdä fantasia-pelin kanssa. "TÄMÄ ON SINUN PALKINTOSI SIITÄ ETTÄ SINÄ TEET MITÄ SINUN TÄYTYY TEHDÄ. SINÄ VOIT OPPIA LENTÄMÄÄN PILVIEN YLLÄ." Lapsi tuntee että häntä palkitaan fantasia-pelillä. Fantasia-maa on värikkäämpi ja hauskempi kuin todellinen elämä. Fantasia-kohtauksissa käytetään kirkkaita värejä.

68,5 minuuttia -- Linna ilmestyy kun Pegasus lentää ympäriinsä. Tämä ja muut linna-näkymät auttavat lasta kehittämään mielikuvia hengellisistä linnoista joita rakennetaan sisäisesti. Sitten he uivat vedessä. "NÄE PEILIKUVAT, VESI VOI OLLA LASIA." Ohjelmoinnin aikana peilejä asennetaan sisäiseen järjestelmään. Peili voi olla lasinpala, lammen pinta, tai asfaltti-pintainen tie. Kun ohjelmointi on suoritettu loppuun, veden tai tien alla väijyy demoneja.

70,0 minuuttia -- Vesiputouksia ilmestyy. Ohjelmoijat käyttävät näitä vesiputouksia pyyhkimään orjan muistista kaiken mitä heille on tehty. Lapselle kerrotaan Fantasian lopussa (ja näin sanotaan myös muiden ohjelmointi-tapahtumien loputtua): "MUISTA VAIN HYVÄ, MUISTA VAIN FANTASIA." Tämä fantasia annetaan jotta alitajunta voisi levätä rauhassa ohjelmoinnin jälkeen. Lapselle sanotaan: "PESE ITSESI PUHTAAKSI."

70,5 minuuttia -- Pienet tytöt ilmestyvät tyttö-kentaureina (puoliksi tyttö, puoliksi hevonen). "NÄE NÄMÄ PIENET TYTÖT OVAT HEVOSIA."

71,0 minuuttia -- Yksi tyttö-kentauri punoo toisen tyttö-kentaurin pitkiä hiuksia. Illuminati opettaa orjiaan punomaan omia muistikuviaan. He punovat muistikuviaan ja sitten lukitsevat nämä sisään. Kaikki muistot isästä punotaan yhteen ja lukitaan ikuisiksi ajoiksi.

72,0 minuuttia -- Urospuolisia kentaureja ilmestyy. Ne ovat lähellä vettä ja heijastavat peilikuvia veteen.

72,5 minuuttia -- Naaras-kentaurin päähän asetetaan seppele ja kaksi kyyhkystä. Illuminaatin kuolema-, hautaamis- ja ylösnousemus-seremonioiden aikana liljoja käytetään seppeleinä, ja kyyhkysiä käytetään. Nämä ovat merkittäviä ohjelmointi/rituaali-symboleita. Naaras-kentauri katsoo uros-kentauria. Tämä määritellään sellaiseksi että järjestelmässä on sekä miespuolisia että naispuolisia osia.

73,0 minuuttia -- Alkaen yhdestä naaras-kentaurista, naaras-kentaurit flirttailevat urosten kanssa jotka sitten vastaavat. Kirkkaita värejä käytetään jokaisen kentaurin kohdalla. Esimerkiksi, yksi kentauri saattaa olla purppura ja toinen kentauri jotain toista väriä jotka asettavat sivupersoonille perustan omistaa erilaiset värikoodit sisäänpääsyä varten. Sivupersoonat tavallisesti eivät näe itseään eri värisinä, vaikkakin sitä tapahtuu joskus.

74,0 minuuttia -- Avioliitto solmitaan kahden kentaurin välillä. Tämä avioliitto opettaa lapselle avioliitto-seremonioita. Muista, ohjelmoijat ovat tekemisissä vastasyntyneiden sivupersoonien kanssa joita täytyy opettaa alusta lähtien. Seuraavan muutaman minuutin aikana, kerubi-lapsi tarkkailee seksuaalista ruumiinkieltä, ja tämä lapsiuhri myös poimii viekoittelevia seksuaalisia liikkeitä.

74,5 minuuttia -- Kentaurit menevät uimaan. "MINÄ TUNNEN OLEVANI PIENI TYTTÖ HEVOSEN RUUMIISSA."

75,0 minuuttia -- Pienet kerubit tanssivat ja lentelevät ympäriinsä. Kolme kerubia puhaltaa huiluun. Naispuolinen kentauri ilmestyy, jolla on suorat hiukset (blondi) ja siniset silmät joista illuminaatit pitävät. Kun tämä kuulee huilujen äänen hän vaipuu transsitilaan ja kävelee silmät kiinni. Tätä mielikuvaa käytetään opettamaan sivupersoonille että kun he kuulevat tiettyjä sävelmiä, heidän täytyy vaipua transsiin ja tehdä tiettyjä asioita.

76,5 minuuttia -- Esirippu peittää ruudun. Lisää kuplia ilmestyy, ja lisää vettä. Kaikki myyttiset olennot ruudulla alkavat tanssia ja juhlia.

77,0 minuuttia -- "NÄE JUHLAT, NÄE PIDOT, JUHLAT OVAT O.K. PIDOT OVAT O.K."

78,0 minuuttia -- "LEHDET PUTOAVAT." Veren näköistä viiniä juodaan pidoissa. "NÄE VERI."

80,0 minuuttia -- Pelottava myrsky puhkeaa, ja Zeus ja kreikkalaiset jumalat ilmestyvät. "PARERMPI PELÄTÄ SITÄ. HÄN ON JUMALA SINUN ON PAREMPI PELÄTÄ SITÄ. HÄN VISKOO SALAMOITA."

81,0 minuuttia -- Salamoita viskotaan alas taivaasta.

81,5 minuuttia -- Kaikki pienet kerubit menevät peloissaan suojaan.

83,0 minuuttia -- "NÄE JUMALAT." Lapsi oppiiettä mitä tehdä sisäisesti. Sitten Zeus rentoutuu ja menee nukkumaan.

84,0 minuuttia -- Lisää kirkkaita värejä. "TUTUSTU KAIKKIIN VÄREIHIN." Filmi tässä vaiheessa opettaa lastapysymään ohjelmoinnin viitekehyksen sisällä pysyäkseen turvassa. Ohjelmoinnin ulkopuolelle meneminen on kauhua. Lapsi oppii pelkäämään Jumalan näköisiä demonisia vartijoita.

84,5 minuuttia -- Fantasiamaailma herää eloon. Se on onnellinen fantasiamaailma. Jumalatar taivaassa luo sateenkaaren. Tämä on ohjelmoinnin sateenkaari-jumalatar.

86,5 minuuttia -- Apollo, auringonjumala tulee esiin.

87,0 minuuttia -- Ilmestyy suuri äiti-henki joka täyttää koko taivaan. Hän roikkuu satenkaaren yllä. Kun järjestelmä on rakennettu tämä on totisesti se minkä he istuttavat sisään. Kaikki filmissä vaipuvat uneen.

87,5 minuuttia -- Nuolet ampuvat tähtiä taivaissa. Tässä on lisää ohjelmoinnin mielikuvia. Kun sinä etsit sateenkaarta sinä näet tähdet.

88,0 minuuttia -- Kapellimestari lopettaa taas kerran.

89,0 minuuttia -- Esirippu avautuu. Strutsit alkavat tanssia, ja saavat muut mukaan.

90,0 minuuttia -- Strutsit alkavat tanssia kehässä; tässä asetetaan perustusta sille mitä kultti-perhe tekee. Avustaja saattaa kertoa lapselle: "NÄE ON O.K. TANSSIA YHDESSÄ. TANSSIMINEN ON HYVÄKSYTTÄVÄÄ." Ohjelmoija ei suoraan kerro tälle lapselle että tämä edustaa kultti-perhettä.

91,5 minuuttia -- Strutsit syövät greippejä. Ne leikivät, katsovat sisään altaaseen, ne näkevät kuplia.

92,0 minuuttia -- Virtahevot nousevat altaasta. "ON O.K. OLLA ERILAINEN. ON O.K. OLLA OUTO. KÄYTÄ LUOVUUTTASI." Virtahevot alkavat tanssia ja tanssia.

94,0 minuuttia -- Norsut ilmestyvät ja niillä on hauskaa ja ne puhaltavat kuplia kärsästään. Ohjelmoijilla saattaa olla hauskaa kun he puhaltavat kuplia lapsen kenssa. Ohjelmoijat tykkäävät sekoittaa rakkautta ja vihaa, ystävällisyyttä ja sadistista käytöstä. Uhrin on vaikea erottaa rakkautta vihasta. Jos sinä kysyt orjalta etä mitä hän ajattelee "isistä", hän kertoo sinulle että hänellä oli hauskaa Isin kanssa. Hän on oikeassa -- hänellä oli hauskaa johon oli sekoitettu sadistista kidutusta. Kuplia nousee edelleen. Yhdessä kuplassa on kala sisällä. Tämä on mielikuva kupla-ohjelmoinnista. Terapeutti huomaa että monet uhrit tuntevat että he ikäänkuin kelluisivat. Heillä on epätodellinen tunne. Nämä kuplat kuljettavat huonot muistikuvat pois.

100,0 minuuttia -- Korkea synkkä vuori linnan kera häämöttää katsojan edessä. Siivekäs pelottava Saatana-hahmo levittää siipensä. Lapsiuhria opetetaan pelkäämään ohjelmoijan käsiä.

102,5 minuuttia -- Saatana alkaa herättää kuolleita luurankoja.

104,5 minuuttia -- Helvetin kuilu näytetään. Kaikenlaisia kirkkaita värejä näytetään helvetissä jotta näkymästä tulisi lapselle todellistakin todellisempi. Saatana hymyilee kun demonit palavat helvetissä. "EI VÄLIÄ MINKÄ VÄRINEN SINÄ OLET, JOS SINÄ ET OLE HYVÄ SINÄ PÄÄDYT SINNE."

105,0 minuuttia -- "NÄIN TAPAHTUU JOS SINÄ OLET PAHA. SINUT HEITETÄÄN HELVETIN KUILUUN."

105,5 minuuttia -- Kolme kaunista lady-demonia alkaa tanssia kehässä, äkkiä kaikki nämä demonit ottavat luciferilaisen muotonsa, yhdestä tulee vuohi.

106,0 minuuttia -- Demonit jatkavat tanssimista Saatanan valvoessa heitä. Tämä helvetin kuilu ja demonit kuvaillaan pelottavasti. Helvetillinen tuli ja sen asukkaiden pirullinen tanssi tuntuu jatkuvan pitkän aikaa. "KUN JUMALA SAA SELVILLE KUINKA PAHA SINÄ OLET, KATSO MITÄ HÄN TEKEE SINULLE."

107,0 minuuttia -- Saatana esitetään kaikessa synkässä majesteettisuudessaa.

107,5 minuuttia -- Kellot alkavat soida, ja demonit livahtavat pois & kuolleet palaavat hautoihinsa.

108,0 minuuttia -- Aaveet palaavat hautoihinsa. Pehmeä musiikki alkaa soida. Schubertin Ave Maria alkaa soida.

109 minuuttia -- Saatana laskostuu vuoren sisään. "NÄETKÖ SINÄ LUCIFERIA MISSÄÄN? EI. SINÄ NÄET VUOREN."

110,0 minuuttia -- Valot loistavat ikäänkuin ne olisivat rivistö liikkuvia ihmisiä jotka kävelevät valojen kanssa, ja sitten ilmestyy joitakin seiniä.

110,5 minuuttia -- Kaarisilta ilmestyy peilikuvansa kera. Rivistö siluetti-ihmisiä jotka jatkavat kävelyään muodostavat peilikuvan jokeen. Avustaja kertoo järjestelmälle (jonka julkisivu-persona kuulee): "AIKA KAIKKIEN HYVIEN LASTEN MENNÄ KIRKKOON. ON O.K. MENNÄ KIRKKOON. MENE PALVELEMAAN JUMALAA."

113,0 minuuttia -- Ilmestyy vertikaalinen valosiivu, mikä näyttää siltä että ovi avattaisiin. Kokonainen uusi maailma avautuu, joka on julkisivujärjestelmän maailma. Sekä julkisivupersoonaa että syvempiä sivupersoonia käsketään unohtamaan tämä elokuva. Myöhemmin kun järjestelmä on paremmin ohjelmoitu, nämä ohjelmoijat nostavat esiin julkisivupersoonat ja laittavat ne kävelemään näiden ovien läpi valoon. Kun ne on hypnoottisesti viety näiden ovien läpi valoon ja pois pelosta ja Saatanan valtakunnan pimeydestä heitä käsketään hypnoottisesti sulkemaan nämä ovet ja olla koskaan katsomatta taakse. Saatanan valtakunta on näytetty yksityiskohtaisesti. Saatanan valtakunta on näytetty voimallisena ja pelottavana. Saatana on näytetty suurena voimana jota tulisi pelätä. Valon valtakunta on näytetty rauhaisana, pakopaikkana pahuudesta. Se on näytetty hyvänä paikkana. Se on näytetty sellaisena joka on vailla voimaa tai älyä. Se on yksinkertaisesti paikka jonne paeta Saatanan vallan pelkoa. Tämä on se millaisena ohjelmoijat haluvat kirkon olevan. Se on paikka jossa mieli voi toipua ohjelmoinnin helvetin jälkeen, mutta sen ei ole tarkoitus olla yhtä mahtava kuin Saatana ja hänen valtakuntansa.

115,0 minuuttia -- Filmi päättyy rauhaisaan näkymään taivaasta. Lapselle kerrotaan viimeisen muutaman minuutin aikana: "TÄMÄ MAAILMA KUULUU SINULLE. SE ON KAUNIS MAAILMA MISSÄ ME HALUAMME SINUN ELÄVÄN. SE ON KAUNIS." Kaiken sen helvetin jälkeen joka on kaadettu lapsen mieleen, sekä pelon jonka Saatana antaa heille tässä Fantasia-filmissä, tämä lapsi on vain liian onnellinen luodakseen kauniin maailman jossa elää.


Takaisin