Esipuhe

Vuonna 1988 WSOY julkaisi Tapani Koivulan kirjan Ufojen kosminen viesti. [1] Kirja sai aikaan paljon keskustelua josta suurin osa oli kielteistä. Negativisen palautteen suuri määrä oli ymmärrettävää, sillä kustantaja oli tunnettu yhtiö, eivätkä skeptikot pitäneet siitä että arvostettu kustantaja julkaisee tällaisen 'UFO-raamatun' joka olisi jokaisen 'itseään kunnioittavan' UFO-harrastajan pakollinen hankinta. Lisäksi, koska kustantaja oli suuri ja tunnettu, kirja löytäisi tiensä useimpiin kirjastoihin -- karhunpalvelus skeptikkojen mielestä Suomen kansaa pitäisi sivistää eikä työntää 'takaisin pimeälle keskiajalle'.

Myös tämä kirja, Iltarusko tullee saamaan suosiota ainoastaan pienen piirin keskuudessa -- näin ainakin kirjoittaja toivoo, tarkoittaen että hänelle olisi pettymys jos edes salaliittoihin uskovat eivät pidä tästä kirjasta. Siksi on todennäköistä että joudun julkaisemaan sen netissä niin että en saa siitä mitään tuloja. Suurimmalle osalle suomalaisista termi 'liskohumanoidit' (tunnetaan myös nimellä 'reptilialaiset', 'reptiliaanit' tai 'reptiilit') on tuntematon käsite, tai sitten he ajattelevat että sellaisia on vain elokuvissa. [2] En siis edes pyri tällä kirjallani kosiskelemaan niitä joiden maailmankuvaan 'uusi maailmanjärjestys', 'illuminaatit' tai 'avaruusolennot' eivät kuulu. Enkä edes yritä todistella niiden olemassaoloa epäuskoisille ihmisille. Jos haluaa todisteita kannattaa lukea suomantamani kirjat Dulce Book, [3] Mojaven salaisuudet [4] tai vaikkapa Syvempää tietoa illuminaateista [5] jotka voi ladata netistä ilmaiseksi. Lähden siitä oletuksesta että niille harvoille jotka vaivautuvat lukemaan tämän kirjan, nämä asiat ovat tuttuja, hän uskoo niihin ainakin osittain, ja että hän haluaa oppia lisää rooleista joihin nämä olennot (lähinnä liskohumanoidit ja heidän kanssaan yhteistyössä toimivat illuminaatit) valmistautuvat suoriutuakseen niistä mahdollisimman hyvin sitten kun 'suuren näyttämön' esirippu nousee ja alkaa vanhan maailmanjärjestyksen loppunäytös. Kuitenkin, jos edes muutama 'ulkopuolinen' lukee tämän kirjan ja ymmärtää kuinka vaarallisessa tilanteessa ihmiskunta on, tai edes alkaa tutkia asioita avoimin mielin, vaivannäköni ei ole ollut turhaa.

Kirjan kannessa on kuvattuna auringonlasku Joulusaarilla. Kuva henkii suurta rauhaa ja levollisuutta. valitsin kuvan ensinnäkin siksi että lukijalle syntyisi mielikuva siitä että vanhassa maailmanjärjestyksessä on puutteineenkin paljon asioita jotka tuottavat iloa; toiseksi, osoittaakseni että edellisessä kappaleessa mainittu 'loppunäytös' ei ole (onneksi) vielä alkanut (en osaa sanoa onko sen alkaminen viikkojen, vai vuosikymmenten päässä -- todennäköisesti jotakin siltä väliltä). Tällä hetkellä me siis elämme jonkinlaista suvantoveihetta: talouskriisi alkaa vähitellen helpottua, ilmaston lämpeneminen on pysähtynyt (pohjoinen napajäätikkö kasvaa nyt toista vuotta peräkkäin), ja tämä vuosi (2009) saattaa edellisistä vuosista poiketen olla sellainen että tuhansia ihmishenkiä vaativia luonnononnettomuuksia ei tulisikaan. [6] Onko tämä vain tyyntä myrskyn edellä? Aika näyttää...

Pienempi kuva kirjan kannessa sitävastoin antaa aivan vastakkaisen mielikuvan. Maalauksen nimi on Ydintalvi. Vaikka henkilö ei tietäisikään maalauksen nimeä tai aihetta, hänelle pitäisi syntyä mielikuva että kuvassa ovat muuttuneet todeksi sellaiset asiat joita nähdään vain pahimmissa painajaisunissa. Epätoivo ja kärsimys suorastaan hyppäävät silmille tässä maalauksessa.

Jos auringonlasku Joulusaarilla kuvaa 'iltahämärää' -- hetkeä jota me nyt elämme -- niin pienemmässä kuvassa eletäänkin sitten 'keskiyötä'. Henkilö joka on 'Ydintalven' maalannut on joko itse illuminaatti tai sitten joku illuminaatti tai henkilö jolla on salaista tietoa on antanut maalaajalle ohjeet. Tämä purppuranpunainen taivas on maalauksen 'salainen koodi'. Vain harvalla ihminen tietää että maailmanlaajuisen tai mantereenlaajuisen ydinsodan jälkeen taivas todella muuttuu tuon väriseksi. [7] Jos illuminaatti on maalannut tällaisen taulun tai antanut ohjeet tällaisen taulun maalaamiseksi, se tarkoittaa sitä että heillä on vakaat aikomukset toteuttaa asiat joista kuva antaa vain kalpean aavistuksen. Johanneksen Ilmestyksessä on useita kohtia joihin maalaus soveltuisi, esim luku 6:12 (kuudes sinetti), luku 6:8 (neljäs sinetti), tai luku 8:10-12 (kolmas ja neljäs pasuna). Voi tietenkin olla että maailmanlaajuinen ydinsota syttyy jo ennen Ilmestyskirjassa kuvattuja tapahtumia.

Lopuksi, kaiken sen kärsimyksen ohella jonka laaja ydinsota saisi aikaan -- nälkä, jano, kulkutaudit, säteilyn aiheuttamat sairaudet, henkinen kärsimys läheisten kuoltua, väkivalta eloonjääneiden keskuudessa, pimeys, kylmyys, ym. -- eloonjääneillä (saattaa tarkoittaa minua ja sinua) saattaa olla vielä yksi vitsaus kestettävänään: liskohumanoidit jotka nousevat ylös luolistaan sekä tukikohdistaan ja alkavat avoimesti saalistaa sodasta hengissä selvinneitä, joko ravinnoksi tai muuten vain potentiaalisten vastustajien eliminoimiseksi. Ilmestyskirjan luvussa 6:8 mainittu 'maan pedot' saattaa tarkoittaa juuri näitä olentoja. Luulin aiemmin että 'maan pedot' tarkoittaa viljakasveja syöviä tuholaisia mutta, mutta tarkemmin ajatellen en pidä tätä uskottavana selityksenä: laaja tuholaisepidemia aiheuttaa nälänhädän, ja tässä jakeessa on mainittu nälkä ja taudit erikseen.

Vaikka uskonkin Jeesukseen, olen sisimmässäni jonkin sortin 'gootti', siinä määrin kuolemaan ja kärsimykseen liittyvä dramatiikka kiehtoo minua -- en tarkoita tällä sitä että toivoisin kenellekään tällaista kohtaloa. Sääli vaan että en ole enää teini -- ei ole soveliasta että aikuinen kävelee mustassa trench-takissa pitkin katuja. Toisaalta, onhan Raamattukin usein musta. Löysin joitakin vuosia sitten mökiltä vanhan virsikirjan, painettu Kuopiossa vuonna 1955 (isovanhampani olivat jonkin sortin uskovia). Siinä on mukana vielä laulu joka Titanic-elokuvassa esitettiin; joidenkin todistajien mukaan laivan orkesteri soitti sen viimeisenä kappaleenaan ennen laivan uppoamista -- silminnäkijöiden kuvaukset tapaukset osalta ovat ristiriitaisia. Joka tapauksessa, tästä laulusta voi tulla vielä iso hitti jos ja kun tapahtuu tämä siirtyminen vanhasta maailmanjärjestyksestä uuteen kaiken ennustetun tuhon ja kärsimyksne kera. Ehkä kannattaisi opetella tämä laulu, sillä siitä on kenties apua lohduttajana ja hengen nostattamiseen:

Sua kohti, Herrani, Sua kohti ain,
Mua joskin ahdistaa Luokses risti vain.
Kuitenkin laulunain Soi täällä kulkeissain:
Sua kohti Herrani, Sua kohti ain!

Kun päivä kätköhon Pois pilviin käy,
Yö synkkä yllättää, Tietä kun ei näy.
Niin nostan kaivaten, Taivaalle katsehen,
Sua kohti Herrani, Sua kohti ain!

Tie taivaan nähdä suo, Luokses mi vie,
Jos täällä synkeys Kuinkin suuri lie!
Oi, ollos lohtunain, Suojaasi kätke ain,
Sua kohti Herrani, Sua kohti ain!

Kun taivan päättynyt On viimeinen,
Kun sielu taivaaseen, Liitää riemuiten.
Ei tuskat yltää voi, Kirkkaana laulu soi:
Sua kohti Herrani, Sua kohti ain!


Mäntässä,
huhtikuussa 2009
Lähteet:

1. ISBN 951-0-15079-7

2. Huhtikuussa 2009, termi 'liskohumanoidi' tuotti Googlella 6 osumaa, ja 'UFO + lisko' 866 osumaa. Täten, termi ei ole suomalaisille täysin tuntematon.

3. http://www.heinola.org/~patato/DULCE.html

4. http://www.heinola.org/~patato/MOJAVE.html

5. http://www.heinola.org/~patato/deep.html

6. http://www.heinola.org/~patato/disaster.html
http://www.sunpoint.net/~patato/mar2009.html

7. http://www.heinola.org/~patato/cef2191.html


Takaisin