Jälkikirjoitus

On kulunut melkein kaksi kuukautta siitä kun aloitin kirjan kirjoittamisen; nyt olen aivan loppusuoralla. On aika pohtia mitä viimeisten kahden kuukauden aikana on tapahtunut. Ehkä kaikkein merkittävin muutos liittyy globaaliin ilmastoon: näyttää siltä että uusi auringonpilkkujakso on vihdoinkin alkanut. Myös La Niña -ilmiö näyttää vihdoinkin päättyneen. Tätä kirjoittaessani, toukokuun lopulla 2009, ei ole vielä selvää, että pysyykö tilanne neutraalina vai kehittyykä vuoden lopulla El Niño. Mikäli näin käy, ensi vuodesta tulee selvästi viime vuosia lämpimämpi, mahdollisesti jopa erittäin lämmin. Se olisi taas yksi takaisku Cutting Edge- 'ministeriölle' joka on pelotellut ilmaston pysyvällä viilenemisellä.

Muita muutoksia ei ole juuri tapahtunut. 'Pena', josta kirjoitin ensimmäisessä luvussa, lähetti taas uuden 'maailmanlopun' ennustuksen Netmission-foorumille, vaikka hän on saanut niistä negatiivista palautetta, eivätkä edellisetkään ennustukset ole toteutuneet. Ei voi muuta kuin ihailla kaverin 'uskoa', täytyy vaikka se onkin lievästi sanottuna 'kapea-alaisesti' suuntautunutta.

Mitä taas tulee talouteen (josta Penakin mielellään puhuu), ilmassa on joitakin merkkejä USA:n elpymisestä, mutta toisaalta elpyminen vaikuttaa hyvin hitaalta, työttömyyden yhä noustessa. Täten, vaikka 'Penan' ennustamaa romahdusta ei ole odotettavissa lähitulevaisuudessa, myöskään David Bayn ennustamaa nopeaa toipumista ei ole näköpiirissä.

Romahdus kuitenkin on väistämätön, viimeistään silloin kun seuraava vähäinen nousukausi (joka kestää ehkä muutaman vuoden) päättyy. Voi olla että silloin Obama väistyy ja Hillary nousee tilalle, tai voi olla myös niin, että Obama on kaksi kautta presidenttinä (silloin talouden täytyy olla jonkinmoisella tolalla vielä neljän vuoden päästä) ja vasta sen jälkeen Hillarysta tulee presidentti. Hillary on pyrkinyt kiillottamaan kuvaansa ulkoministerinä; hän ilmeisesti tähtää presidenttiehdokkaaksi lähitulevaisuudessa.

Sillä välin, kehoittaisin sekä seurakuntia että yksilökristittyjä suuntaamaan katseensa tempauksesta tai maailmanlopun ennustuksista jonnekin muualle, sekä myös pohtimaan sitä mahdollisuutta että elämä jatkuu ennallaan vielä useita vuosia. Vaikka maailmanlopun ennustuksilla saataisiinkin lyhytaikaista taloudellista hyötyä sekä saataisiin seurakuntaan lisää jäseniä, ne eivät kanna pitkälle. Käy kuten silloin jos pissaa housuun pakkasella; ensin se lämmittää, mutta hetken päästä tulee entistä kylmempi olo. Leo Meller ja Markku Koivisto ovat tästä surullisia esimerkkejä.

Lopuksi, olen yrittänyt rekonstruoida maailmanhistorian merkittävimmät tapahtumat sellaisina kuin ymmärrän ne itse:

AJAN LYHYT HISTORIA VAIHTOEHTOISEN NÄKEMYKSEN MUKAAN

1. Maailman luominen. (10000...4000 e.Kr.)

2. Varhaiset merenkulkijat kartoittivat Etelämantereen rannikkoa; myöhemmät sukupolvet kopioivat heidän karttojaan ja ne päätyivät lopulta turkkilaisen merenkulkijan Piri Reisin käsiin. (5000...4000 e.Kr.)

3. Sota ihmisten ja liskohumanoidien välillä, liskot karkoitetaan maan alle. Myös monet ihmisheimot muuttavat maan alle asumaan. (5000...4000 e.Kr.)

4. Vedenpaisumus. "Niin Herra hävitti kaikki olennot, jotka maan päällä olivat, niin hyvin ihmiset kuin myös karjaeläimet, matelijat ja taivaan linnut; ne hävisivät maan päältä." [Genesis 7:23] Maan alle kadonneet ihmiset kuten myös reptilialaiset jäävät eloon. (5000...3500 e.Kr.)

5. Sfinksi (luultavasti keikkein varhaisin maan päällä oleva ihmisen tekemä rakennus) rakennetaan. Rakennetaan myös koko maapallon kattava maanalainen verkosto. (4500...3000 e.Kr.)

6. Atlantis vajoaa meren syvyyksiin. (4000...3000 e.Kr.)

7. Muinaiset kreikkalaiset purjehtivat Kaliforniaan. He rakentavat siellä lentokoneita ja lopulta avaruusaluksia. Heistä tulee "pleiadialaisia" tähtimatkaajia joita kohdataan myös maapallolla silloin tällöin. Alla kuva Kolumbiasta löydetyistä vuosituhansia vanhoista lentokoneiden pienoismalleista. (3000...2000 e.Kr.)

8. Jeesuksen syntymä. Tämä on merkittävä asia vaikka monet sitä vähättelevätkin.

9. Liskohumanoidit kehittelevät teknologiaansa. He valtaavat itselleen lisää elintilaa maan alla, ja heitä nähdään myös maan päällä. Ihmisten ja liskojen välillä satunnaisia yhteenottoja. (500...1500 j.Kr.)

10. Liskohumanoidit ottavat yhteyttä ensin saksalaisiin ja pian tämän jälkeen amerikkalaisiin viranomaisiin, kertoen olevansa ulkoavaruudesta (mikä on osin totta) ja tarjoavat teknologiaansa vastineeksi luvasta siepata ihmisiä. Sekä amerikkalaiset että saksalaiset suostuvat tähän. Saksalaiset rakentavat lentäviä lautasia. (1930-luku)

11. Liskohumanoidien petos paljastuu. Dulce-sodat. 'Yhteistyö' liskojen ja ihmisten välillä jatkuu epäluottamuksen ilmapiiristä huolimatta. (1970-luku)

12. Lacerta-niminen liskohumanoidi kertoo että yhteistyö 'avaruusolentojen' (tarkoittaa luultavasti hänen omaa lajiaan) ja ihmisten välillä on päättynyt. Kumpikin osapuoli odottaa sotaa. (1999-2000)

Koska kaukaisessa menneisyydessä tapahtuneiden asioiden selvittäminen on hyvin vaikeaa, luettelo on hyvin ylimalkainen ja varsinkin järjestys saattaa olla väärä. On mahdollista että kohdat 5 ja 6 ovatkin tapahtuneet jo ennen vedenpaisumusta. Samoin kohta 2 on saattanut tapahtua vedenpaisumuksen jälkeen.

Lopuksi, eräs mielenkiintoinen yhtymäkohta Nostradamuksen ja Raamatun ennustusten välillä. Kirjassa Nostradamuksen ennustukset kommentaareineen sanotaan, kun viitataan hänen kirjeeseensä Henrik II:lle: [1]

"Nostradamus kertaa tässä entistäkin tarkemmin mennyttä aikaa. Hän väittää luettelemansa aikajakson käsittävän 4173 vuotta, vaikka kuka tahansa voi laskea, että summa on 4092 vuotta. Virheen täytyy olla tahallinen ja sillä lienee syynsä. On vaikea uskoa että kokenut astrologi laskisi väärin..."
Tässä sanotaan "kokenut astrologi" vaikka minä sanoisin mieluummin "kokemus astronomi", sillä astrologit väittävät tähtien itsensä vaikuttavan ihmisten ja maailmojen kohtaloihin, mutta Nostradamus ei väitä tällaista. Mitä tämä varsinainen kirje pitää sisällään: [2]
"Erityisesti, Teidän Majesteettinne, olen tuonut ennustukset esiin hämärällä tavalla varsinkin mitä tulee tapahtumien ajankohtiin. Sitä paitsi seuraavat aikalaskelmat ovat hyvin vähän, jos ollenkaan, yhtäpitäviä edellä selostettujen kanssa. Silti ne pohjautuvat astronomisiin laskelmiin ja muihin lähteisiin, kuten Pyhiin Kirjoituksiin, joten ne eivät suinkaan voi erehtyä. Olisin toki halutessani voinut antaa jokaiselle nelisäkeelle tarkan toteutumisajankohdan, mutta se olisi ollut epämiellyttävää monille ja tehnyt tulkitsijoiden tilanteen vielä epämiellyttävämmäksi, joten en tehnyt sitä ennen kuin Teidän Majesteettinne haluaa antaa minulle täyden toimintavapauden. Näin panettelijat eivät saa syytä haukkua minua. Lasken siis joka tapauksessa maailman luomisesta Nooan syntymään saakka kuluneen 1506 vuotta. Nooan syntymästä arkin valmistumiseen, yleismaailmallisen tulvan ajankohtaan kului 600 vuotta (olkoon sitten kyse aurinkovuosista, kuuvuosista tai molemmista). Minä lähden siitä, että Pyhät kirjoitukset käyttävät aurinkovuosia. Ja noiden 600 vuoden jälkeen Nooa astui sisään arkkiin pelastuakseen tulvalta. Tämä tulva oli yleismaailmallinen ja se kesti yhden vuoden ja kaksi kuulautta. Sitten tulvan päättymisestä Aabrahamin syntymiseen kului kaiken kaikkiaan 295 vuotta. Aabrahamin syntymästä Iisakin syntymään kului 100 vuotta ja Iisakista Jaakobiin 60 vuotta. Sitä kun hän meni Egyptiin hänen poislähtöönsä saakka kului 130 vuotta ja ja Jaakobin mentyä Egyptiin aina siihen saakka, kun hänen jälkeläisensä vapautuivat sieltä, kului 430 vuotta. Egyptistä vapautumisesta Salomon valmistumiseen, hänen hallintokutensa neljäntenä vuonna, kului 480 vuotta. Ja temppelin rakentamisesta Jeesukseen Kristukseen kului Pyhien laskelmien mukaan 490 vuotta. Kaiken kaikkiaan edellä mainitut, pyhistä kirjoituksista keräämäni laskelmat, käsittävät noin 4173 vuotta ja kahdeksan kuukautta suurinpiirtein."
Sitten otamme avuksi Raamatun. Danielin Kirjan 12. luvun tapahtumat ajoittuvat noin vuoteen 539 e.Kr. Daniel 12: 1-7:
"Siihen aikaan nousee Miikael, se suuri enkeliruhtinas, joka seisoo sinun kanssasi lasten suojana. Ja se on oleva ahdistuksen aika, jonka kaltaista ei ole ollut siitä saakka, kun kansoja on ollut, hamaan siihen aikaan asti. Mutta siihen aikaan pelastetaan sinun kansasi, kaikki, jotka kirjaan kirjoitetut ovat. Ja monet maan tomussa makaavista heräjävät, toiset iankaikkiseen elämään, toiset häpeään ja iankaikkiseen kauhistukseen. Ja taidolliset loistavat, niinkuin taivaanvahvuus loistaa, ja ne, jotka monta vanhurskauteen saattavat, niinkuin tähdet, aina ja iankaikkisesti. Mutta sinä Daniel, lukitse nämä sanat ja sinetöi tämä kirja lopun aikaan asti. Monet sitä tutkivat, ja ymmärrys lisääntyy. Ja minä Daniel, näin, ja katso, siellä seisoi kaksi muuta, toinen virran tällä rannalla, toinen virran tuolla rannalla. Ja toinen sanoi pellavapukuiselle miehelle, joka oli virran vetten yläpuolella: 'Kuinka kauan on vielä näitten ihmeellisten asian loppuun?' Ja minä kuuntelin pellavapukuista miestä, joka oli virran vetten yläpuolella, ja hän nosti oikean ja vasemman kätensä taivasta kohti ja vannoi hänen kauttansa, joka elää iankaikkisesti: 'Siihen on vielä aika, kaksi aikaa ja puoli aikaa. Ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät."
Jos lasketaan juutalaisina kuuvuosina, "aika + kaksi aikaa + puoli aikaa" = 3 450 vuotta. Kun tämä lisätään vuoteen 539 e.Kr., tulokseksi saadaan vuosi 2911 j.Kr. Tapahtuuko tällöin kuolleiden ylösnousemus. Nostradamus antaa kaksi eri ajankohtaa maailman luomiselle: 4173 e.Kr. ja 4092 e.Kr. Jos lasketaan 4092 e.Kr. + 7 000 vuotta = 2908 j.Kr. Käytännössä sama kuin Danielin Kirjassa annettu vuosi!! Täten Raamattu ja Nostradamus tukevat toisiaan. Jakeen 7 loppu, "...kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut," johtaa monet harhaan, heidän ajatellessaan että tässä viitataan Israelin itsenäistymiseen. Tämä ei välttämättä ole koko totuus. Toki 'yhden osan hajotus' on osin päättynyt mutta ei vielä kokonaan. Pidän mahdollisena että muuttoliike Israeliin jatkuu vielä 900 vuoden ajan, ja vasta sitten 'yhden osan hajotus' päättyy kokonaan, ja Daniel 12 voi toteutua.

Vielä, eräs mahdollisuus miksi Uusi maailmanjärjestys ei ole vielä toteutunut on se, että Illuminati suunnitteli alunperin lavastavansa 'sodan' ihmisten ja liskohumanoidien välille saadakseen maailman 'yhdistymään', ja tämän 'sodan' jälkeen he olisivat jakaneet maailman ihmisten ja liskojen kesken. Mutta nyt, koska ihmisten ja liskojen välit ovat menneet lopullisesti poikki, Illuminati on päättänyt että heidän täytyykin sotia oikeasti näitä liskoja vastaan, ja vasta sen jälkeen kun liskot on tuhottu, he voivat jatkaa suunnitelmiensa toteuttamista. Täten, he valmistautuvatkin sotaan liskoja vastaan, eivät kristittyjä. Onko tämä syynä, miksi Yhdysvaltoihin ja muualle maailmaan on rakennettu keskitysleirejä parin viimeisen vuosikymmenen aikana, mutta niitä ei ole otettu käyttöön vaan ne on jätetty sään armoille rapistumaan? Aika näyttää.


Mäntässä,
toukokuussa 2009


Lähteet:

1. "Nostradamuksen ennustukset kommentaareineen", s. 386

2. "Nostradamuksen ennustukset kommentaareineen", s. 204-205


Takaisin