Luku 3: Uhkaako maapalloa hyökkäys avaruudesta käsin?

Osa 1: Oikaisemassa väärinkäsityksiä

Rakkaat lukijat, paljasten teille nyt salaisuuden. Joskus vuoden 2002 loppupuolella, kun olin ehtinyt julkaista suomentamiani Cutting Edge Ministryn artikkeleita vasta hieman toista vuotta, eräs kaveri Helsingin läheltä -- hienotunteisuuden vuoksi päätän olla kertomatta hänen nimeään -- lähetti minulle kymmenen suomentamaansa kyseisen ministeriön artikkelia. [1] Olin tietysti hyvilläni ja julkaisin ne välittömästi. Myöhemmin hän lähetti lisää näitä artikkeleita, vaikkakaan ei yhtä taajaan, aina vuoteen 2008 asti. Joskus vuoden 2003 tai 2004 paikkeilla (en muista tarkkaan) hän alkoi lähettää muitakin artikkeleita, lähinnä sellaisia joissa paljastettiin kuinka 'tämä ja tuo' pastori on vaarallinen eksyttäjä. Aluksi, pidin näitäkin artikkeleita tervetulleina; olivathan ne tervetullutta vaihtelua Cutting Edgen maailmanlopun skenaarioiden (jotka eivät edes toteutuneet) rinnalla. Olihan hyvä tietää millaisia 'pastoreita' Benny Hinn, Rodney Howard-Browne, Billy Graham, Kathryn Kuhlman ovat tai ovat olleet. [Sivuhuomautuksena mainittakoon, että on olemassa sellainen kuin Ministry Watch -niminen sivusto jossa kerrotaan eri ministeriöiden saamista lahjoituksista sekä rahankäytöstä.] [2] Benny Hinnin 'ministeriö' ei ole luovuttanut tietoja lainkaan. Onko heillä jotain salattavaa? [3]

Mutta, tässä on moraalinen sekä teologinen ongelma. Minusta kristittyjen tehtävä on ensisijaisesti julistaa Evankeliumia, ei pyrkiä väkisin käännyttämään ketään pois 'ministeriöistä' joita henkilö pitää harhaoppisina -- vaikka hän olisi oikeassakin. On olemassa sellainenkin kuin Pyhä Henki jonka tehtävänä on kirkastaa Kristusta sekä ohjata uskovia pysymään oikealla tiellä. Jeesus sanoo (Matt. 28:20):

"...ja opettamalla heitä pitämään kaikki, mitä minä olen käskenyt teidän pitää. Ja katso, minä olen teidän kanssanne joka päivä maailman loppuun asti."
Tämä viimeinen lause viittaa siihen että Jeesus on Pyhän Henkensä välityksellä jokaisen Häneen uskovan seurana.

Vielä toinen esimerkki jossa asia sanotaan vieläkin selvemmin, (Johannes 15:26):

"Mutta kun Puolustaja tulee, jonka minä lähetän teille Isän tyköä, totuuden Henki, joka lähtee Isän tyköä, niin hän on todistava minusta."
Jos henkilö keskittyy kaiken maailman eksytyksiin Jeesuksen sijaan, tällöin hän vihjaa että Pyhä Henki ei tee töitään kunnolla, vaan että hänen täytyy toimia Pyhän Hengen sijaisena ja riuhtaista väkisin henkilö tielle jota hän pitää oikeana.

Eikä tämä sitäpaitsi yleensä edes onnistu. Leo Mellerin, Benny Hinnin, Howard-Brownen, Veli Saarikallen, jne. kannattajat ovat usein siinä määrin ehdollistettuja palvomaan idolejaan että mikään ei saa heidän päätään kääntymään. Eikä tämä ole edes tarkoitus: nämä ihmiset ovat vapaaehtoisesti valinneet keneen uskoa ja ketä pitää epäjumalanaan, jos he ovat menossa kadotukseen, se sallittakoon heille. Maailmassa on paljon ihmisiä jotka eivät ole kuuleet Jeesuksesta. Nämä pitäisi asettaa etusijalle. [4]

Olen valitettavasti itse syyllistynyt samaan; kohteena Meller. Yritän kuitenkin sillä puolustaa itseäni, että ensisijainen tarkoitukseni ei ollut käännyttää ketään pois hänen 'ministeriöstään', vaan osoittaa ei-uskovalle maailmalle että KAIKKI USKOVAT EIVÄT OLE YHTÄ PAHOJA KUIN MELLER. [Sivuhuomautuksena lisäisin vielä, että kirjoittamani artikkelit on tarkoitettu ensisijaisesti suomalaisten 'sivistämiseen', ja yritän käsitellä lisäksi asioita jotka koskettavat suomalaisia. Meller on henkilö jonka suomalaiset tuntevat, ainakin nimeltä (samoin kuin Bush). Sen sijaan monet näistä ulkomaisista saarnaajista ovat sellaisia joista lukijat eivät kenties ole edes kuulleet, ja joiden opetukset eivät kosketa heitä mitenkään.]

Näihin aikoihin Irakin sota oli alkamassa, ja muutamaa viikkoa ennen sodan alkua Meller sanoi radiossa: "Ei haittaa vaikka Irakissa kuolisi 30 000 ihmistä." Muutamaa viikkoa myöhemmin hän sanoi, että tämä sota tuo suuren herätyksen muslimi-maailmaan kun he näkevät kuinka hienot aseet Jumala on antanut amerikkalaisille. [Sivuhuomautuksena mainittakoon, että Toisen maailmansodan aikana natsi-Saksalla oli kaikenlaisia moderneja aseita, V-2 -raketeista lentäviin lautasiin, eikä se ollut suinkaan Jumala joka antoi nämä aseet heille.] Ajattelin myös, että totuuden (koskien Bushia) paljastuminen pakottaisi Mellerin pyytämään anteeksi sekä muuttamaan linjaansa, mutta näin ei käynyt. Tämäkin todisti että haukkumalla ja arvostelemalla ei käännetä kenenkään päätä...

Vielä tässä vaiheessa julkaisin kaikki tämän kaverin lähettämät artikkelit, vaikka niitä alkoi tulla niin taajaan että minulla ei riittänyt aikaa juuri mihinkään muuhun. Sitten hän alkoi lähettää roomalaiskatolista kirkkoa kritisoivia artikkelia, ja sellaisia joissa haukuttiin jazz-musiikki ja Jeesus-marssi, sekä kerrottiin lopun olevan lähellä (mikä ei sitten pitänytkään paikkansa). [5] Minulla on vieläkin nämä artikkelit sivullani vaikka kaduttaa että julkaisin ne. Tässä vaiheessa minulle riitti ja tein selväksi -- ensin hienovaraisesti ja sitten vähemmän hienovaraisesti -- että en enää halua, että minulla lähetetään tällaista materiaalia. Ilmoitan tässä julkisesti että kunnioitan roomalaiskatolisia (sekä kreikkalaiskatolisia) usvovia. Kuulun sekä luterilaiseen kirkkoon että helluntai-seurakuntaan, mutta voisin aivan yhtä hyvin olla roomalaiskatolinen + helluntailainen tai kreikkalaiskatolinen + helluntailainen. En kuitenkaan pidä Vatikaanin hierarkiasta enkä jesuiitoista, mutta eivät jesuiitat ole sen kummempia kuin vapaamuuraritkaan -- ensin mainitut ovat vain soluttautuneet Roomalaiskatoliseen kirkkoon kun taas jälkimmäisenä mainitut ovat soluttautuneet Luterilaiseen ja Episkopaaliseen kirkkoon, sekä todennäköisesti myös muihin protestanttisiin kirkkokuntiin. Molemmilla on sama päämäärä: kalvaa kirkkoa sisältä päin sekä olla luomassa Uutta maailmanjärjestystä. Roomalaiskatolisessa opissa on hyvää se, että heidän mukaansa ihminen ei ole täysin turmeltunut.

Esipuhe on käyty läpi ja voimme vihdoinkin siirtyä itse aiheeseen eli ufoihin. Eräs viimeisistä artikkeleista jotka tämä kaveri lähetti -- hän lähetti sen ensin Ollille ('nokialainen') ja Olli lähetti sen minulle kertoen että saan tehdä sen kanssa mitä haluan. Se oli tällainen:

"Kosminen petos, By Heidi Swander, http://www.olivetreeviews.org."

"UFO:t ovat todellisia; ne vain eivät ole ulkoavaruudesta. Näin sanoo Chuck Missler valaisevassa kirjassaan, Alien Encounters: The Secret Behind the UFO Phenomenon (Muukalaisten kohtaamisia: Salaisuus UFO-ilmiön taustalla). Missler on vakuuttunut, että näinä aikoina julkisuutta saaneet väitetyt muukalaiset ovat demonisia joukkoja ja rinnastaa ne vakuuttavasti enkeleihin, jotka olivat avoliitossa naisten kanssa Genesiksen luvussa 6."

"Viivy kanssani näillä muutamilla riveillä ja katso ärsyttääkö tämä vähän sinun uteliaisuuttasi. Myönnettäköön, että on monia yksityiskohtia, joista emme tiedä, kuinka ne olivat ennen vedenpaisumusta, mutta minun mielestäni Misslerin hypoteesi täyttää paljon aukkoja (Matt. 24:37)."

"Ajattele sitä. Raamattu sanoo: 'Taivaat julistavat Jumalan kunniaa, taivaanvahvuus ilmoittaa hänen kättensä tekoja...' [Ps. 19:1] Kuitenkaan puhe UFO:ista ja muukalaisista ulkoavaruudesta ei kirkasta Jumalaa. Päinvastoin, tulet yllättymään, mitä ne todella kirkastavat."

"Nämä maanulkopuoliset ET:t ovat esimerkiksi uuden maailmanjärjestyksen innokkaita kannattajia. Misslerin mukaan: 'Läpi väitettyjen maanulkopuolisten kontaktien historian on yksi teema, joka hallitsee ET:ien sanomaa ihmiskunnalle. Jäädäksemme eloon, meidän täytyy yhdistää resurssimme globaaliksi yhteisöksi, jolla on maailmanhallitus ja globaali uskonto.' Kuulostaako tutulta?"

"Sitten hän lainaa Brad Steigeria, kirjan, The Fellowship, tekijää: 'Kontaktihenkilöille on sanottu, että Avaruusolennot haluavat ohjata Maan suuren yhdistymisen aikaan... Avaruusolennot pyrkivät myös saamaan aikaan yhden, vahvan hallituksen, joka johtaa itseään hengellisillä periaatteilla..."

"Misslerin vakaumus, että nämä olennot ovat demoneja, saa lisävahvistusta siitä tosiasiasta, että nämä väitetyt muukalaiset ovat 'samanaikaisesti' kiinnostuneita täsmälleen samoista filosofioista kuin New Age-liike! Hän sanoo, että siepattujen valtava enemmistö on osoittanut mielenkiintoa paranormaaleihin aktiviteetteihin, itämaisiin uskontoihin ja New Agen maailmankatsomukseen. Suuren osan siepatuista kerrotaan myös sekaantuneen Ouija-lautoihin, astrologiaan, noituuteen, astraaliprojektioon (tähtimatkailuun), telepaattiseen kommunikoimiseen, kanavoimiseen, menneen elämän palauttamiseen (vm. on tänä päivänä hyvin suosittua monissa 'kristillisissä' seurakunnissa ns. 'sisäisen parantamisen' keinona. Suom. huom.) yms."

"Itseasiassa ilmeisesti yksi yleisimmistä ET:tä koskevista tietolähteistä tulee kanavoijilta. Kanavoiminen [käytäntö, jota esiintyy runsaasti New Age-liikkeessä] on prosessi, jossa yksilö (kanava) sallii henkiolennon [lue: demonin] päästä itseensä tai puhua kauttansa."

"Missler lainaa myös Jacques Vallee'ta, maailmankuulua UFO-tutkijaa, joka sanoo: 'Sieppaustarinoiden rakenne on identtinen okkulttisten vihkimysrituaalien rakenteen kanssa.' Nämä asiat voivat näyttää kaukaisilta, mutta ne sopivat lopunaikojen aiheeseen, jota kasvava joukko kristittyjä uskoo meidän elävän juuri nyt!'"

"Ja kun on kysymys lopunajoista, minun on kerrottava sinulle tämä. Näillä ET:illä on selvä suunnitelma 'evakuoida ne miljoonat ihmiset, jotka ovat Äiti Maan värähtelyn ulkopuolella'. En laske nyt leikkiä kanssasi!"

"Misslerin mukaan ET-fanit selittävät, että 'ET:t säteilyttävät tai panevat nämä yksilöt levitoimaan sadoille salaisille muukalais-aluksille, jotka nykyisin ympäröivät Maata. Kun globaali tilanne Maan päällä saavuttaa kriisipisteen, he evakuoivat nämä ihmiset silmänräpäyksessä'. Ilmeisesti Saatanalla on voimakas tarve tapahtuneen tosiasian jälkeen selittää, minne miljoonat meistä ovat menneet."

"On myönnettävä, että tämä on aihe, joka synnyttää paljon keskustelua! Jotkut voivat sanoa, että tämä on outoa Star Wars- tai Twilight Zone-puhetta, mutta se on todellisuudessa ajatuksia herättävää uskonpuolustamista mietittäväksi. Kuitenkin meidän tärkein fokuksemme juuri nyt täytyy jatkuvasti olla, että varoitamme läheisiämme vaarasta, joka uhkaa maailmaamme ja saavutamme niitä, jotka ovat kadotettuja hyvällä uutisella ikuisesta pelastuksesta Jeesuksen Kristuksen kautta - kun meillä vielä on aikaa!"

"Raamattu sanoo, että viimeisinä päivinä on peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä taivaasta (Lk. 21:11). Minusta on mielenkiintoista, että UFO-aktiviteetin lisääntyminen alkoi vuonna 1948. Jo silloin demonimaailma tunsi, että Israelin jälleensyntyminen oli merkki siitä, että aika on lyhyt."

"Ole rohkealla mielellä, ystäväni! Hyvä ja täydellinen maailmanhallitus on tulossa - Jeesuksen Kristuksen hallinta tämän maan päällä. Jos tunnet Jeesuksen Kristuksen henkilökohtaisesti - kuten minä - sinä tulet hallitsemaan Hänen kanssaan (Ilm. 20:6)! Tuohon aikaan Saatana ja hänen kätyrinsä sidotaan tuhanneksi vuodeksi, viipymättä murskataan viimeisessä yrityksessä kaataa kuningasten Kuningas ja sitten karkotetaan tuliseen järveen ikuisiksi ajoiksi."

"Nosta pääsi (Lk. 21:28)! Lunastuksemme lähenee!!"

Chuck Missler on Koinonia House -nimisen 'ministeriön' perustaja. Tämä ministeriö ilmeisesti tekee paljon hyvää ja hänen sivuillaan on paljon kiinnostavia artikkeleita. Hän ei ole myöskään langennut erinäisiin skandaaleihin monien muiden saarnaajien tapaan. Tosin hän uskoo lujasti ennen ahdistusta tapahtuvaan tempaukseen ja on kirjoittanut aiheesta paljonkin artikkeleita vuosien mittaan. Olen tästä täysin eri mieltä hänen kanssaan. Mitä tulee tämän UFO- 'paljastukseen', siinä on paljon puolitotuuksia sekä suoranaisia valheita.

Esimerkki valheesta:

"Minusta on mielenkiintoista, että UFO-aktiviteetin lisääntyminen alkoi vuonna 1948. Jo silloin demonimaailma tunsi, että Israelin jälleensyntyminen oli merkki siitä, että aika on lyhyt."
Mitä Wikipedia kertoo aiheesta nimeltä 'ufoaalto': [6]
"Todella suuria ufoaaltoja oli 1947, 1950, 1952, 1954, 1957, 1964-1965 jatkuen vuoteen 1969, 1969-1971, 1973-1974, 1978-1979,1980-1981, 1990 ja 1995."

"Kun tutkitaan uforaporttien havaintokäyrää, varsinkin Marsin ja myös Venuksen etäisyys korreloivat ufohavaintoraporttien määrän kanssa."

"Yhdysvaltain ja maailman ensimmäinen suuri ufoaalto alkoi Kenneth Arnoldin ufohavainnosta 1947. Ufoja nähtiin sinä päivänä jälkikäteen saatujen tietojen mukaan muuallakin, yhteensä 20 kappaletta. Kesäkuun 22. päivään mennessä havaintoja oli tehty 1-4 päivässä. Aalto alkoi nousta 23. keskuuta. Arnoldin jälkeisenä heinäkuun loppupäivinä nähtiin 8-20 ufoa päivässä. Heinäkuun 1. nähtiin 25, heinäkuun 3. 35 ja heinäkuun 4. 90, heinäkuun 5. 77, heinäkuun 6. 155 ja huipussa heinäkuun 7. päivänä tuli 162 raporttia. Aalto loppui nopeammin kuin oli alkanut. Heinäkuun 8. tuli 90, heinäkuun 9. päivänä 24 ja heinäkuun 10. päivänä enää 10 raporttia. Heinäkuun 11. - 13. päivänä tuli enää 4-6 raporttia päivässä. Aalto oli sammunut heinäkuun 14. päivänä, jolloin tuli 1 raportti, seuraavana päivänä tuli 2 raporttia."

Tämä 'Ensimmäinen suuri ufoaalto' (lentävien lautasten aalto) alkoi 23.6.1947 ja loppui 15.7.1947, eli kymmenen kuukautta ennen kuin Israel julistautui itsenäiseksi. Lisäksi tämä ufoaalto koettiin Yhdysvalloissa eikä suinkaan Israelissa.

Lisäksi, tämä vuonna 1947 Yhdysvalloissa koettu UFO-ilmiöiden 'myrsky' ei varsinaisesti ollyt 'ensimmäinen suuri ufoaalto'. Ensimmäinen varsinainen ufoaalto koettiin Yhdysvalloissa jo jo 1800-luvun lopulla. Wikipedia kirjoittaa: [7]

"Keskilännen ilmalaivat tai kummitusilmalaivat olivat väitettyjä tunnistamattomia lentäviä kohteita, joita havaittiin Yhdysvaltain läntisissä osavaltioissa 1800-luvulla ja 1900-luvun alussa. Sanomalehdet raportoivat näistä havainnoista varsinkin vuosina 1896-1897, joskin oudot lentoalukset kuuluivat jo varhaisempiin Villin lännen tarinoihin. Havainnoitsijoiden mukaan lentoalukset muistuttivat useimmiten ilmalaivoja, ja ne erosivat selvästi kuumailmapalloista ja liidokeista. Toisaalta joskus havaittiin vain liikkuva valopallo tai muuta omituista. Joissain havainnoissa ilmalaivassa väitettiin nähdyn matkustajia. Usein havaintoihin liittyivät kirkkaat valot."

"Keskilännen yllä havaittuja kohteita pidettiin aikanaan valtaosassa tapauksista ihmisten tekeminä aluksina. Tuohon aikaan oli jo olemassa alkeellisia ilmalaivoja. Mystisiä aluksia ei kuitenkaan yhdistetty mihinkään tunnettuun ilma-alukseen tai ilma-alusten rakentajaan. Tuntemattomaksi jääneen keksijän arveltiin salassa rakentaneen niitä. Ilmalaivojen väitetyt ominaisuudet olivat myös epätavallisia, alukset kuvattiin usein isokokoisiksi ja nopeiksi, vaikka tuon ajan ilmalaivat olivat kömpelöitä ja melko pieniä. Alusten kuvaukset muistuttavat myöhempien aikojen zeppeliinejä. Jotkut huijarit yrittivät, mutta kukaan ei pystynyt todistamaan edustavansa tahoa, joka olisi rakentanut ja lentänyt näillä ilmalaivoilla. Jotkut pitivät ilmalaivoja salaisena aseena Kuubaa vastaan Espanjan ja Yhdysvaltain välisessä sodassa."

"Vuosina 1896 ja 1897 havaittuja ilmalaivoja pidettiin usein samana aluksena. Kerran sen väitetään lentäneen Kaliforniasta Yhdysvaltain poikki Chicagoon, ja tulleen havaituksi useasti matkan varrella."

"On arveltu, että useat tapaukset olivat huijauksia. Mystisiin ilmalaivoihin uskovien sanomalehtien tai muiden tahojen väitetään lähettäneen ilmalaivan muotoisia ilmapalloja aikaansaamaan havaintoja väitteidensä tueksi."

"Aluksia selitettiin aikanaan myös maapallon ulkopuolisten olioiden rakentamiksi, vaikka nämä selitykset olivat harvinaisia. Nykyaikainen ufologia syntyi vasta toisen maailmansodan jälkeen ja sen piirissä ovat yleistyneet käsitykset, että ainakin jotkut havaitut 'mystiset ilmalaivat' olisivat maapallon ulkopuolista alkuperää olevia laitteita."

Kummitusilmalaivojen historia (Wikipedia):
"Kummitusilmalaivoja nähtiin Yhdysvaltain itärannikolla 1877, ja runsaasti New Mexicon osavaltiossa vuodesta 1877 alkaen. Mystisten ilmalaivojen pääkausi osuu vuosiin 1892-1918."

"Venäjän Puolassa oli vuonna 1892 kummitusilmalaiva-aalto, jossa ilmalaivoja nähtiin yleensä yöllä, ja näissä laivoissa oli voimakkaat etsintävalot."

"Ensimmäiset Yhdysvaltain vuosien 1896 - 1897 aallon ilmalaivat näkyivät Pohjois-Amerikan taivaalla marraskuussa 1896 noin kuukauden ajan. Ensimmäiset havainnot tehtiin Kaliforniassa, ja ilmalaivat näyttivät monesti liikkuvan itään päin. Näissä ilmalaivoissa oli kirkkaat valonheittäjät ja ne kykenivät lentämään vastatuuleen. Joskus maahan laskeutuessaan ne nousivat ilmaan, jos ihmiset tulivat niiden lähelle. Ilmalaivoissa näkyi joskus ihmisen näköisiä olentoja."

"Joulukuun jälkeen ilmalaivat hävisivät näkyvistä ja ihmisten mielistä, mutta palasivat maaliskuussa suuremmin joukoin takaisin Keskilänteen Pohjois-Kansasin ja Etelä-Nebraskan maaseuduille. 25. maaliskuuta ilmalaiva lensi kello 22 kaupungin yli. Tämän jälkeen ilmalaivoja nähtiin joka päivä. Ilmalaivat näkyivät monesti pitkään, jopa tunnin, ja niillä oli joskus jopa tuhansia silminnäkijöitä."

"12. huhtikuuta havaintoja tuli valtavasti, ja varsinainen aalto alkoi 15. huhtikuuta, jolloin ilmalaivoja nähtiin laajalti Yhdysvalloissa. Muutamien ilmalaivojen kerrottiin räjähtäneen, ja niiden osien sinkoilleen maahan. Eräästä ilmalaivasta putosi alumiiniturbiini, joka joutui Harvardin professorien käsiin.lähde? Joidenkin ilmalaivojen miehistöä nähtiin, erään Michiganiin laskeutuneen ilmalaivan omituinen pitkä mies puhui mylvien outoa kieltä. Monia muutakin kohtaamisia ilmalaivojen miehistön kanssa ilmoitettiin. Huhtikuun 15. päivän jälkeen sikarin muotoisia ilmalaivoja ja ilmapalloja nähtiin runsaasti keskisessä ja itäisessä Yhdysvalloissa."

"17. huhtikuuta väitettiin ilmalaivan räjähtäneen maassa lähellä Auroran kaupunkia Teksasissa, ja sirpaleiden joukosta löytyneen vieraalta planeetalta tulleen ohjaajan ruumiin."

"Myöhempien tutkimusten mukaan tapahtuma oli sanomalehtipila. Valokuvaajat ottivat trikkikuvia ilmalaivoista, ja aidoiksi jäi 2-3 kuvaa."

"Kansasissa ilmoitettiin 23. huhtikuuta 1897 ilmalaivan outojen olentojen leikelleen ja vieneen lassoamalla naudan ruhon, jättäen vain joitain paloja ruumiista. Näitä paloja löytyi Le Roy:n läheltä. Tapauksesta annettiin valaehtoinen todistuskin, jonka allekirjoitti moni paikallinen asukas. Kansasin ilmalaivasta kertoivat suurin otsikoin myös monet Euroopan lehdet. Tapauksesta tuli ufoklassikko, jonka muun muassa ranskalainen tunnettu ufotutkija Jacques Vallée otti ufokirjaansa."

"Tämä luotettavana tunnetun liikemies Alexander Hamiltonin Vernonista ilmoittama tapaus oli huijaus, joka liittyi paikallisen Ananias-nimisen valehtelijakerhon toimintaan, jossa voittaja oli se, joka keksi mahdollisimman suuren, uskottavalta kuulostavan valheen. Eräät laskivat piloillaan kuumailmapallon liikkeelle Iowan Burlingtonissa huhtikuussa 1897."

"Kesällä 1897 outoja ilmalaivoja myös muualla kuin Yhdysvalloissa, muun muassa Norjassa, Ruotsissa ja Kanadassa, ja syksyllä jopa Siperiassa asti. Vuonna 1901 ilmalaivahavaintoja tehtiin Isossa-Britanniassa ja Itä-Euroopassa. Ilmalaivoja nähtiin koko maailmassa vuonna 1909, jotkut raportit tulivat Isosta-Britanniasta, toiset Yhdysvaltain koillisrannikolta Uudesta Englannista ja eräät Uusi-Seelannista. Vuoden 1909 aallon Ison-Britannian Itä-Angliassa ollaan arveltu alkunsa Saksan kehittyvien ilmalaivojen pelosta; Saksan tuolloiset ilmalaivat eivät olisi kyenneet lentämään Englantiin."

"Arvoituksellisia ilmalaivoja nähtiin Englannissa 1912 ja 1913.[8].Vuonna 1914 liikkui huhuja Saksan ilmalaivojen uhasta Isoa-Britanniaa vastaan ja näitä ilmalaivoja väitettiin, tosin ilman syytä, nähdynkin. Saksan ilmalaivat myös todella pommittivat jonkin verran Isoa-Britanniaa ensimmäisessä maailmansodassa vuosina 1915-1918. Etelä-Afrikassa nähtiin 1914 kummituslentokoneita ja Yhdysvalloissa ilmalaivoja maailmansodan aikana 1914-1918."

Mielenkiintoista että nautojen silpomisia tapahtui jo 'ilmalaivojen' aikakaudella!! Yleensä silpomiset yhdistetään lentäviin lautasiin.

Esimerkki puolitotuudesta:

"Itseasiassa ilmeisesti yksi yleisimmistä ET:tä koskevista tietolähteistä tulee kanavoijilta."
Tämä on periaatteessa totta: monet 'kanavoijat' sanovat välittävänsä tietoa ulkoavaruuden olennoilta, mutta heillä ei ole mitään konkreettista todistetta väitteidensä tueksi. Jos meedio väittää olevansa yhteydessä ulkoavaruuden olentoihin, miksi meidän pitäisi uskoa häntä? Eikö meidän pitäisi luottaa enemmän silminnäkijöiden kertomuksiin? Usein jos henkilö väittää nähneensä humanoidin tai joutuneensa jopa siepatuksi, usein lähistöllä asuvat voivat vahvistaa nähneensä oudon valoilmiön samoihin aikoihin, tai siitä voi olla jopa lyhyt artikkeli paikallisessa sanomalehdessä. [8]

Taas puolitotuus:

"Nämä maanulkopuoliset ET:t ovat esimerkiksi uuden maailmanjärjestyksen innokkaita kannattajia..."
Monet meedioille tarinoivat entiteetit sanovat olevansa uuden maailmanjärjestyksen kannattajia. Samoin George Adamskin kanssa ystävystyneet 'avaruusolennot'. Minusta kummassakaan tapauksessa kyseessä eivät ole olleet aidot avaruusolennot. On hyvin mahdollista että pimeyden henkiolennot ovat yhteydessä meedioon kertoen olevansa avaruusolentoja toiselta planeetalta tai maapalloa kiertävältä emoalukselta. Mitä taas tulee George Adamskin 'venuslaisiin', kyseessä ovat olleet mitä todennäköisimmin Etelämantereelle paenneet natsit. Nämä 'venuslaiset' muuten puhuivat SAKSAA, aito avaruusolento ei varmasti puhuisi amerikkalaiselle saksan kieltä! [9] Lisäksi, George Adamskin 'lentävä lautanen' on tunnistettu Haunebu II -tyypin alukseksi. [10]

Kirjassa Dulce Book, kuudennessa luvussa, kerrotaan millaisia ohjeita 'pleadialaiset' tai 'skandinaavit' antavat ihmiskunnalle. Niissä ei kerrota mitään uuteen maailmanjärjestykseen viittaavaa. Tosin kirjoittajalla ei ole lähteitä joissa kerrottaisiin mistä Branton sai nämä tiedot. Meillä on vain Brantonin sana Misslerin sanaa vastaan. Toinen puhuu totta, toinen valehtelee. [11]

"KEHOITETAAN VÄLTTÄMÄÄN -- Motocross, autokilpailut, lumilautailu, rullalautailu, jalkapallo, baseball, jääkiekko. Myös kehoitetaan välttämään: puhdistettu sokeri, välipalana käytettävät hiilihydraatit, energiajuomat, valkoinen leipä."

"ROHKAISTAAN -- Suurten uskontojen ei-seremoniallinen opiskelu, uiminen, juoksu, lenkkeily, taistelutaidot, eloonjäämistaidot. Kehoitetaan opettamaan lapsia kotona."

"KIELLETTYÄ -- Alkoholi, huumeet, nikotiini, steroidit, ei-oikeutettu tappo."

"TÄRKEITÄ ASIOITA -- Kohtele tarttuvien tautien (AIDS) uhreja humaanisti. Osoita vahvuutta. Pysäytä laittomat huumeet. Pysäytä ympäristön tuhoaminen. Pysäytä saastuttaminen. Käytä ydinvoimaa."

"OPISKELE -- Kansalaisoikeuslaki, tietokoneet, talouspolitiikka, maantiede, historia, latina, matematiikka, filosofia, eloonjäämistaidot, USA:n itsenäisyysjulistus, USA:n perustuslaki, ammattiin/elämänuraan liittyviä taitoja."

Sanoisin että on hyviä ohjeita, varsinkin kehoitus opiskella USA:n perustuslakia sekä itsenäisyysjulistusta!! Ei mitään viitteitä asioihin joista Missler syyttää heitä.

Vielä esimerkki puolitotuudesta:

"Hän sanoo, että siepattujen valtava enemmistö on osoittanut mielenkiintoa paranormaaleihin aktiviteetteihin, itämaisiin uskontoihin ja New Agen maailmankatsomukseen. Suuren osan siepatuista kerrotaan myös sekaantuneen Ouija-lautoihin, astrologiaan, noituuteen, astraaliprojektioon (tähtimatkailuun), telepaattiseen kommunikoimiseen, kanavoimiseen, menneen elämän palauttamiseen..."
Koska en tule tienaamaan rahaa tällä kirjalla, aion tukeutua ainoastaan tähän yhteen UFO-kirjaan, 100 ufoa Suomessa, jonka löysin Mäntän kirjastosta. Kirjassa mainitut tapaukset ovat kuitenkin hyvin edustava näyte Suomessa nähdyistä ufoista, ja Suomalaiset UFO-kokemukset ovat puolestaan hyvin edustava näyte koko maailman UFO-tapauksista, joten tämä kirja antanee melko tarkan kuvan totuudesta. Olisi tietenkin kiehtovaa matkustaa ympäri Suomea ja koluta kirjastoja, mutta minun aikani tai varallisuuteni ei anna tilaisuutta moiseen tutkimusretkeen. [Sivuhuomautuksen mainittakoon, että eräässä ensimmäisistä UFO-kirjoista jotka luin, lähes kolmekymmentä vuotta sitten, oli tapaus jossa humanoidi kertoi astuneelle todistajalle, että ihminen sai sormenjäljet 'syntiinlankeemuksen seurauksena'. Tämä voi hyvinkin olla totta, ainakin se todistaa sen että kyseinen humanoidi pitää Ensimmäisessä Mooseksen Kirjassa kerrottuja asioita totena. Jostakin syystä tämä jäi mieleeni...]

Kirjassa kerrotaan tapauksista joissa ihmiset ovat nähneet ufoja, olleet läheisessä tekemisissä niiden miehistön kanssa, tai joutuneet siepatuksi vastoin tahtoaan (tosin harvinaista). Minusta näitä asioita ei pitäisi erottaa toisistaan; on loppujen lopuksi melko pieni ero siinä onko henkilö nähnyt ufon, niiden miehistön jäseniä, tai vieraillut peräti aluksen sisällä. Kirjassa mainitaan ainakin kaksikymmentä alle 15-vuotiasta jotka ovat nähneet ufon tai vierailleet aluksen sisällä, joko vapaaehtoisesti tai vastentahtoisesti. Minusta on aika törkeää vihjata että tämän ikäiset olisivat sekaantuneet Ouija-lautoihin tai noituuteen, varsinkin kun monet tapauksista sattuivat 1900-luvun alkupuolen agraariyhteiskunnassa. Luulisi että sen ajan ihmisillä oli tärkeämpääkin tekemistä kuin leikkiä Ouija-laudoilla. Lisäksi neljäsosa silminnäkijöistä oli maanviljelijöitä, joten tällaisessa ammatissa työskennelleet tuskin ovat olleet kovin hyvin perillä ulkomaiden okkultistisista virtauksista jotka olivat vasta rantautumassa Suomeen... Viiden tapauksen yhteydessä mainittiin, että silminnäkijä olisi ollut aiemmin tekemisissä parapsykologisten asioiden kanssa, tai että hänellä olisi ollut tällaisia kykyjä. Näistä viidestä henkilöstä, kolme oli sellaisia jotka olivat joko joutuneet ufojen sieppaamiksi tai olivat keskustelleet miehistön kanssa (viides oli sellainen joka oli vain nähnyt ufon sekä ottanut siitä valokuvan, joka tosin on mielestäni aika pelottavan näköinen, varsinkin siinä ympäristössä). [12] Joten voisiko olla niin että viidellä prosentilla suomalaisista on ollut parapsykologisia kokemuksia, riippumatta siitä ovatko he keskustelleet humanoidien kanssa tai eivät?

Kaikenkaikkiaan, näitä lähikontakteja mainittiin kirjassa noin 15 kappaletta (lähikontaktin uhreiksi joutuneita ihmisiä noin 20), joten vain viidennes lähikontaktin kokeneista oli ollut tekemisissä parapsykologisten ilmiöiden kanssa aiemmin. Amerikassa pelehtiminen Ouija-lautojen ym. kanssa lienee yleisempää kuin Suomessa, ja siellä tällaiset asiat tulivat muotiin paljon Suomea aiemmin, joten ei ihme että Missler yhdistää UFO-sieppaukset em. asioihin. Laitan vielä muutaman mielenkiintoisen UFO-tapauksen jotka kirjassa mainittiin.

Seuraavaksi tapaus joka sattui Suomessa vuonna 1942. Se on niin mielenkiintoinen että julkaisen sen kokonaisuudessaan. Tapaus on merkitty mustiin kirjaan 100 ufoa Suomessa. [13] 'Uhrit' eivät varmasti olleet sotkeutuneet okkultismiin; ensinnäkin koska he olivat niin nuoria, ja toiseksi koska tämä tapahtui maaseudulla melkein 70 vuotta sitten:

"Seuraava 1960-luvun lopulla julkisuuteen tullut sieppaustapaus on sikäli mielenkiintoinen, että tähän kokemustyyppiin kuuluvat kuvaukset nousivat laajempaan tietoisuuteen vasta viitisentoista vuotta myöhemmin, 1980-luvun puolivälissä. Liisa Tuovilan (salanimi) kokemus on pääpiirteissään hyvin samantapainen kuin esimerkiksi monien hänen yhdysvaltalaisten kohtalotovereittensa."

"Kankaanpään pitäjän Niinisalon kylässä asuva 9-vuotias Liisa oli eräänä heinäkuun päivänä vuonna 1942 vienyt lehmät laitumelle ja oli nyt palailemassa kotiinsa rautatietä pitkin, kuten hänen tapansa oli. Lähellä erästä matkalla olevaa tasoristeystä häntä lähestyi pitkä, täysin tuntematon nainen, iältään ehkä 40 tai 50 vuotta. Naisen pukeutumisessa tai muussa ulkoisessa olemuksessa ei ollut mitään silmiinpistävää, ei ainakaan niin nuoren tarkastelijan silmin arvioituna. Hän vaikutti hauskan näköiseltä ja hymyili kaiken aikaa. Lyhyesti sanoen hän teki nuoreen tyttöön erittäin ystävällisen vaikutuksen, hänestä huokui luotettavuutta ja hyvyyttä. Kun nainen siis sanaakaan sanomatta tarttui Liisaa kädestä ja johdatteli hänet lempeästi mukaansa, ei Liisa tuntenut mitään pelkoa."

"Kun he tulivat maantielle, Liisa näki kahden tuntemattoman miehen tulevan sitä pitkin ja raahaavan mukanaan kovasti vastaan rimpuilevaa poikaa. Liisa tunsi pojan ulkonäöltä, tiesi hänen olevan 13-vuotias ja asuvan parin kilometrin päässä. Miehet vaikuttivat 30 tai 35 vuoden ikäisiltä eikä heissäkään ollut havaittavissa mitään tavallisuudesta poikkeavaa. Heistäkin henki ystävällisyyttä, kun taas heidän mukanaan raahautuva poika vaikutti kovasti pelokkaalta."

"Sitten seurue poikkesi tieltä. Saavuttiin pienelle puiden reunustamalle aukeamalle ja siellä Liisa näki kummallisen, kolmen jalan varassa seisovan alumiinin värisen laitteen, jonka kyljessä näkyi aukko. Aukosta johti alas maahan neljä tai viisi askelmaa. Esine oli noin seitsemän metriä leveä ja pari metriä korkea. Tukijalat olivat pituudeltaan metrin luokkaa. Miehet nostivat pojan aukosta sisään ja Liisa 'tunsi', että nainen kysyi häneltä, astuisiko hän sisään. Hän ei epäröinyt lainkaan."

"Kun Liisa astui sisään, hän näki pojan kyykistyneen lattialle ja huutavan pelosta suunniltaan. Ulos johtava aukko suljettiin, mutta Liisa ei kyennyt havaitsemaan mitään ovea. Huone johon he olivat tulleet, oli muodoltaan pyöreä ja sen toisella sivulla näkyi pari metriä korkea, kojetaulua muistuttava levy täynnä erilaisia mittareita ja laitteita. Vastapäisellä seinällä oli pöytä, jonka ääressä istui viisi ystävällisen tuntuista miestä syventyneenä rauhalliseen keskusteluun, mahdollisesti johonkin tärkeään neuvotteluun. Samalla puolella oli myös rivi ikkunoita, joista näkyi ulos."

"Nainen ohjasi Liisan kojetaulun eteen ja kehoitti häntä painamaan erästä vipua. Tehtyään työtä käskettyä Liisa tunsi, miten alus lähti lentoon huimaavaa vauhtia. 'Nyt lennämme itäänpäin kohti Jeesuksen syntymäakaa', nainen viestitti hänelle. He siirtyivät kahdestaan kojetaulun takana olevaan pienempään huoneeseen, joka oli kooltaan noin 2 x 2 metriä. Huoneessa olevalla pöydällä lojui joukko karttoja ja nainen alkoi levitellä niitä Liisan eteen."

"Sen jälkeen Liisa ja nainen uppoutuivat monia syvällisiä aiheita koskevaan keskusteluun, jonka sisältlö Liisa ei jälkeen päin kovin tarkasti muistanut. Nainen kysyi vieraaltaan, mitä tämä tiesi Jeesuksesta ja selitti, että oli hyvin tärkeää tulla tuntemaan kaikki Jeesusta koskevat asiat ja vakuutti, että KAIKKI JEESUKSEN SANAT OLIVAT TOSIA. Karttoja selaillessaan, nainen selitti, ettei ihminen koskaan häviä, missään ei ole rajaa eikä loppua eikä aikaa ole olemassa, vaan siinä voidaan kulkea niin eteen- kuin taaksepäinkin."

"Liisalle syntyi keskustelun kuluessa voimakas vaikutelma, että nainen oli joukon johtaja. Vähitellen hänen näkemänsä ja kuulemansa asiat alkoivat mennä liiaksi yli hänen ymmärryksensä ja hänen mielenrauhansa alkoi järkkyä. Erityisesti häntä kummeksutti se, miten yliolkaisesti nainen ja muu aluksen miehistö suhtautui lattialle jätettyyn poikaan. Vaikka poika näytti olevan suuressa hädässä ja huusi jatkuvasti kauhuissaan, ei häneen kiinnitetty mitään huomiota."

"Sitten mielikuvat katkesivat ja seuraavaksi Liisa havaitsi makaavansa pellolla puolisen kilometriä risteyksestä siihen suuntaan, josta oli tullut. Piikaa ei näkynyt missään. Hän tunsi ankaraa särkyä vatsassaan ja voi pahoin, mikä luonnollisesti vain lisäsi aluksen sisällä alkanutta järkytyksen tunnetta. Arviolta pari tuntia myöhästyneenä hän suoriutui kotiin, missä oli jo oltu huolestuneita hänen viipymisestään."

"Useiden viikkojen ajan Liisa oli sairas ja poissa tolaltaan. Vatsa oli jatkuvasti kipeä ja hän laihtui kovasti, sillä syömisestä ei tahtonut tulla mitään. Silmät kävivät valonaroiksi, turposivat ja punehtuivat. Myös silmänvalkuaiset muuttuivat täysin punaisiksi. Suunnilleen kuukauden kuluttua tapahtumasta hän oli niin huonovointinen, että hänet toimitettiin sairaalaan. Silmät olivat nyt käyneet niin aroiksi ja kipeiksi, että hänen oli pidettävä mustia silmälappuja niiden suojana."

"Syy huonokuntoisuuteen ei selvinnyt sairaalassa suoritetuissa tutkimuksissa. Vähitellen Liisa kuitenkin toipui ennalleen, mutta sairaus oli vienyt niin paljon aikaa, että koulun syyslukukausi jäi väliin. Vuoden verran hän pelkäsi kovasti paikkaa, missä oli aluksen nähnyt eikä uskaltanut edes katsoa taivaalle kulkiessaan pitkin rautatietä."

"Kokemuksen jakaneella pojalle sen sijaan kävi huonommin. Liisa kuuli, että pojan mielentasapaino oli järkkynyt pahoin ja että hänet oli jouduttu seitsemäntoista vuoden ikäisenä sulkemaan laitoshoitoon."

Miehistön jäsenet olivat ehdottomasti pleiadialaiset. Itse asiassa, kyseessä oli harvoja tapauksia koko kirjassa kun olennot olivat edes etäisesti ihmisen kaltaisia. Merkittävää tässä on, että tämä naispuolinen 'ufonautti' vakuutti että "kaikki Jeesukset sanat olivat tosia". Täten hän myös uskoi/uskoo että Jeesus on Jumalan Poika.
"Etkö usko että minä olen Isässä, ja että Isä on minussa? Niitä sanoja, jotka minä teille puhun, minä en puhu itsestäni; ja Isä, joka minussa asuu, tekee teot, jotka ovat hänen." [Johannes 14:10]

Minä ja Isä olemme yhtä." [Johannes 10:30]

Rehellisyyden nimissä täytyy myöntää että nämä vierailijat kohtelivat tätä 13-vuotiasta poikaa kovin tylysti. Ensin ajattelin että nämä olennot olivat sittenkin pahoja, mutta tarkemmin asiaa pohdittuani ajattelin että kenties heillä oli syy kohdella poikaa tähän tapaan. Tämä tuntematon nainen antoi Liisalle erittäin ystävällisen vaikutelman, mutta poika jota miehet taluttivat rimpuili yrittäen päästä pakoon? Miksi? Luulen että he olivat kohdanneet jo aiemmin, mutta vähemmän mukavissa merkeissä. Koska poika oli 13-vuotias, hän olisi hyvinkin voinut ottaa kiväärin ja ampua vierailijoiden alusta, kenties jopa näitä olentoja itseään, haavoittaen tai jopa surmaten heistä jonkun. Täten, se miten he kohtelivat häntä saattoi olla rangaistus, huono omatunto (mikäli hän oli tehnyt jotain pahaa näille olennoille aiemmin) saattoi ola osaltaan syynä pojan mielen tasapainon järkkymiseen.

Minä pidän uskottavampana että nämä 'pleiadialaiset' tai 'skandinaavit' ovat muinaisten kreikkalaisten jälkeläisiä jotka lähtivät tutkimaan avaruutta 3 000 - 4 000 vuotta sitten, kuten kirjassa Mojaven salaisuudet kerrotaan. [14] Hindujen pyhissä kirjoissa kerrotaan monista teknologisista ihmeistä, esim. lentävät alukset ('Vimana') sekä ase joka muistuttaa ydinpommia. Lisäksi Mohendo-Daron ja Harappan kaupunkien rauniot viittaavat siihen että kaupunki olisi tuhoutunut muinaisessa ydinsodassa. [15] Täten, ei olisi mahdotonta että ennen pari tuhatta vuotta ennen Kristuksen olisi ollut mahdollista matkustaa toisille planeetoille.

Seuraavassa toinen, vähän leppoisampi tapaus jossa todistajat olivat lähikontaktissa ulkoavaruuden olenon kanssa. Taaskaan ei ole mitään merkkejä siitä että silminnäkijät olisivat sekaantuneet okkultismiin, ja lisäksi sanomalehdessä ollut uutinen paljasti että kyseessä ei ollut vain näiden kahden ihmisen kokemuspiiriin rajoittunut ilmiö: [16]

"Helsinkiläinen Ilmari Karunto oli elokuussa vuonna 1962 autolomalla Pohjois-Suomessa erään ystävänsä kanssa. Eräänä aurinkoisena ja lämpimänä päivänä he suunnistivat Puolangalta kohti Oulua. He eivät sattuneet kuulumaan niiden onnekkaiden joukkoon, jotka selviävät lomastaan ilman järkytyksiä." [Minä nimenomaan pitäisin heitä onnekkaina, sillä heillä oli jännittävä seikkailu. Suom. huom.]

"Kun toverukset olivat edenneet Puolangalta viisikymmentä kilometriä, huomasi kuljettajan vieressä istuva Karunto tiellä pienikokoisen miehen, joka kädet ylhäällä viestitti haluavansa heidän pysähtyvän. He ottivat miehen kyytiinsä Karunnon siirtyessä varmuuden vuoksi takaistuimelle. Mies kertoi olevansa menossa ainoastaan viiden kilometrin päässä olevan metsäpolun kohdalle, joten avunannosta koituva riski oli ilmeisen vähäinen."

"Istuessaan takapenkillä Karunto alkoi itsekseen ihmetellä miehen kummallista olemusta. Miehen pää vaikutti tavallista kookkaammalta, suu oli verraten leveä ja ohuthuulinen ja nenä melkoisen suuri. Silmät olivat pyöreät ja mustat. Tähän saakka kaikki oli vielä helposti selitettävissä, mutta kun miehen kasvoy näkyivät juuri sopivasti auton sivupeilistä, huomasi Karunto yllätyksekseen, että miehen silmäluomet liikkuivat alhaalta ylöspäin."

"Pian mies pani merkille hänen tarkkailunsa ja nyt odotti toinen yllätys: kun hän poimi esiin aurinkolasit ja asetti ne silmiensä suojaksi, havaitsi Karunto, että miehen laihoissa ruskeissa käsissä oli peräti kuusi sormea. Hänen vaatetuksensa sen sijaan oli kutakuinkin tavanmukainen. Päälakea peitti baskerin tapainen ruskea päähine ja vartaloa suojaamassa oli tumma pusero ja vaaleat housut."

"Pannessaan merkille miehen epätavalliset piirteet Karunto alkoi tuntea pientä levottomuutta ja keventääkseen oloaan kysäisi, mistä päin Suomea mies oli kotoisin. Varsin ymmärrettävä kysymys tuntui vetävän matkalaisen mietteliääksi, mutta sitten Karunto kuuli 'ikään kuin erillisenä aivoissaan', ettei mies ollut lainkaan suomalainen, hän vain kierteli eri puolilla maailmaa. Kun vieraan tavoittelema polkukin oli sopivasti lähellä, hän kiitti matkasta ja pyysi pysähtymään."

"Päästyään ulos mies kiitti vielä kerran kohteliaasti ja suuntasi kohti metsää. Karunto ehdotti toverilleen, että ennen jatkamistaan he tarkkailisivat hetken aikaa miehen menoa. Yhä suurempi yllätys oli tulossa. Kun pikkumies oli edennyt suunnilleen viidenkymmenen metrin päähän ja tullut erään polun vieressä olevan kolmemetrisen risukasan kohdalle, hän äkkiä ponnahti sen päälle ja 'käveli' ilmassa sen yli. 'Katso,' Karunto sanoi toverilleen järkyttyneenä, 'hänellä on levitaatio-taito.' Ajatukset myllersivät valtoimenaan hänen mielessään eikä hän vielä pystynyt kertomaan toverilleen, mitä oli matkan aikana havainnut."

"Nuoret miehet jatkoivat matkaa, ja hetken aikaa kaikki sujui ilman yllätyksiä. Mutta muutamaa minuuttia myöhemmin he alkoivat kuulla auton takaa voimistuvaa huminaa. Sitten moottori yskähti muutaman kerran ja pysähtyi. Kun he nousivat ulos, kohtasi heitä tyrmistyttävä näky. Suuri, pyöreänmuotoinen kappale, halkaisijaltaan ehkä kuusi metriä, pyyhälsi matalalta heidän autonsa ylitse, teki laajan kierroksen ja nousi sitten muutamassa sekunnissa taivaalle. Sitten sitä ei enää näkynyt."

"Kun toverukset olivat selvinneet pahimamsta pökerryksestään ja käynnistävät autonsa, toimi se jälleen moitteettomasti. Karunto kertoi nyt toverilleen havainnoistaan ja palautti mieleen miehen välttelevän vastauksen kotipaikkaa kysyttäessä. Nytpä toveri väittikin, ettei ollut kuullut mitään vastausta. Oliko vieras siis kaikkien muiden omituisten kykyjensä ja ominaisuuksiensa lisäksi vielä pystynyt suuntaamaan ääniaaltoja haluamallaan tavalla, Karunto mietti. Vai oliko kysymyksessä ollut telepaattinen vastaus?"

"Seuraavana päivänä nuorukaisia kiinnosti kovasti, olisiko sanomalehdissä mitään mainintoja oudoista esineistä, jotka olisivat liitettävissä heidän kokemukseensa. Pohjolan Sanomista heidän silmiinsä sattui pikku-uutinen, jossa kerrottiin oudosta pohjoissuuntaan liikkeessä olleesta valoilmiöstä. Hieman huojentuneina he totesivat, että ilmotettu aikamäärä täsmäsi heidän havaintonsa kanssa."

Vielä yksi tapaus. Taaskaan ei mitään merkkejä että silminnäkijä olisi ollut sekaantunut okkultismiin, vaikka itse kokemus on jossain määrin unenomainen. Kuvauksen perusteella voisi ajatella että kyseessä ovat samat olennot, tai sama rotu kuin edellisessä tapauksessa (kirjassa olevien piirrosten perusteella olennot ovat saman näköisiä): [17]
"Eräänä maaliskuun iltana vuonna 1954 oli Osmo T. Liene ajalemassa potkukelkalla Liedon pitkiä peltoaukeita veljensä Eskon kanssa noin kymmenen maissa illalla. Äkkiä he havaitsivat taivaalla jonkin Aurajoen suuntaisesti lentävän esineen. Pian siitä näytti putoavan jokin osa, minkä jälkeen itse esine kaartoi loivaan nousuun. Pojat ihmettelivät, oliko kyseessä meteori, mutta päättelivät sitten esineen lentosuunnan perusteella, että se oli jokin hyvin suuri raketti."

"Paria iltaa myöhemmin veljekset olivat -- tälläkin kertaa kymmenen maissa illalla - palailemasta elokuvista Turusta. Osmo työnsi potkukelkkaa, Esko istui kyydissä. Kun he olivat ohittaneet Isosaaren talon, alkoi pellon suunnasta takaoikealta kuulua lumiauran ääntä muistuttavaa kohinaa. Vilkaistessaan äänen suuntaan Osmo näki 50 metrin päässä jonkin möhkäleen lähestyvän heitä ehkä 60 - 70 kilometrin tuntivauhtia."

"Osmo arvioi yhteentäörmäyksen väistämättömäksi ja toimi ripeästi. Ensin hän nakkasi veljensä ojaan ja syöksyi itse perässä. Pellolta tuleva esine ylitti heidät vain parin metrin korkeudelta pyyhkäisten juuri ja juuri tielle jääneen potkulelkan yli. Osmo ehti havaita pyöreän esineen, jonka halkaisija oli 4 - 5 metriä. Laitteen keskikorkeus oli ehkä kaksi metriä ja sen alaosassa näkyi viiden liekin tai valon rykelmä."

"Ylilennon jälkeen esine nosti välittömästi korkeuttaan ja hävisi tiehensä. Hetken aikaa veljekset olivat aikamoisen järkytyksen vallassa. Esko-veli olisi halunnut kertoa tapahtuneesta kotona vanhemmille, mutta jostakin syystä Osmo kehotti häntä vaikenemaan..."

"Myöhemmin saman vuoden kuluessa osoittautui, ettei tuo maaliskuinen 'päällekarkaus' ollut sattuma. Kesäkuun vaihtuessa heinäkuuksi Osmo heräsi yöllä pihalta kuuluvaan mekastukseen. Kuului myös omituista puhetta, jossa sanat olivat aivan käsittämättömiä. Tuota pikaa sisälle ilmaantui kolme olentoa jotka ryhtyivät 'haastattelamaan' Osmoa. Heillä oli mukanaan monenlaisia instrumentteja, muun muassa agenttisalkun kokoinen laite, jonka toisella sivulla oli kuvaputken tapainen pinta ja yksi nuppi. Laitteen avulla Osmolle näytettiin kuvia hänen tulevaisuudestaan. 'Et kai pahasti pelästynyt siellä pellolla?' häneltä kysyttiin, jolloin Osmo tiesi yhdistää vierailijat kevättalven tapahtumiin."

"Haastattelussa Osmolta kyseltiin muun muassa hänen koulumenestystään ja tulevaisuudensuunnitelmiaan ja vaikutti siltä ettei kysymyksiä oltu valmisteltu etukäteen. Osmo huomasi ymmärtävänsä vaivatta heidän puhettaan, mutta vasta jonkin ajan kuluttua hänelle balkeni, että keskustelu tapahtuikin jonkinlaisena ajatuksenvaihtona. Olennot lupasivat tulla vielä uudelleen, ja heidän lähdettyään Osmo vaipui nopeasti uneen. Paria viikkoa myöhemmin lupaus toteutuikin."

"Aamulla Osmo epäili nähneensä jotakin merkillistä unta, mutta vakuuttui sitten eräiden ulkioisten merkkien perusteella, että öinen 'haastattelu' oli todella tapahtunut. Ufokokemuksissa on havaittu olevan niin usein mukana vaikeasti tulkittavia psykologisia ja parapsykologisia aineksia, ettei uniteoria ole niin huono kuin joku ufokokemusten pelkkään aineellisuuteen varauksettomasti uskova ehkä mielellään ajattelee. Tätä rajausta tehtäessä pitää kuitenkin muistaa asettaa kyseenalaiseksi monia unen olemusta koskevia tavanomaisia käsityksiä. Viittauksia ufokokemuksen unenomaisuuteen ei tule tietenkään käsittää kannanotoksi sen enempää kokemuksen todellisuuden puolesta kuin sitä vastaankaan. Sillä kuka on pätevä määrittelemään, mitä 'todellisuus' on?"

Osa 2: Liskot

Liskohumanoidit ovat sitten asia erikseen. He ovat pahoja. He sieppaavat pikkulapsia ja syövät heidät tai käyttävät lääketieteellisiin kokeisiin. Eräs heidän tukikohdistaan sijaitsee kansainvälisen lentoaseman alla. [18] Mutta vaikka he ovat todistettavasti pahoja, en pidä heitä demoneina, vaan kaikkein uskottavin selitys minusta on Dale Russellin teoria että he ovat troodon-nimisen dinosaurusrodun mutaation läpikäyneinä jälkeläisinä. [19]

Vaikka liskohumanoidit saalistavat ihmisiä, he toisaalta kertovat valheita ja väittävät olevansa hyväntahtoista (niille ihmisille joille heidän todellinen luonteensa ei ole paljastunut). Seuraavassa on ruotsissa asuvan naaraspuolisen liskohumanoidin haastattelu: [20]

The Lacerta File I, by Ole K.

Minä vakuutan että tämä seuraava teksti on ehdoton totuus eikä mielikuvitusta. Tässä on osa käsikirjoitusta haastattelusta jonka minä suoritin ei-inhimilliselle reptiliaani-olennolle joulukuussa 1999. Tämä naaraspuolinen olento oli jo ollut yhteydessä erääseen ystävääni jota kutsun ainoastaan nimellä E.F. joidenkin kuukausien ajan.

Salli minun selittää, että olin ollut koko elämäni ajan skeptinen ufoja, alieneita sekä muita outoja asioita kohtaan, ja minä ajattelin että tämä E.F. kertoo minulle unistaan tai mielikuvitus-tarinaa kun hän kertoi minulle ensimmäisestä kontaktistaan tähän ei-inhimilliseen olentoon nimeltään 'Lacerta'. Olin yhä skeptinen kun minä tapasin tämän olennon 16.12.1998 tässä pienessä lämpimässä huoneessa ystäväni kotona joka oli syrjäisessä paikassa lähellä erästä kaupunkia eteläisessä Ruotsissa, huolimatta siitä tosiasiasta että minä näin nyt omin silmin että hän ei ollut ihminen. Hän on kertonut ja näyttänyt minulle niin monia uskomattomia asioita tämän tapaamisen aikana että en voi enää kieltää todellisuutta sekä hänen sanojensa totuutta. Tämä ei ole taas sellainen uusi UFO-paperi joka väittää kertovansa totuuden mutta kertookin fiktiota. Olen vakuuttunut että tämä käsikirjoitus sisältää ainoan totuuden ja siksi sinun pitäisi lukea se.

Keskustelin hänen kanssaan yli kolme tuntia, joten seuraavassa käsikirjoituksessa on ainoastaan lyhennelmä tästä haastattelusta, sillä hän pyysi minua olemaan julkaisematta kaikkea mitä hän oli kertonut minulle. Kysymysten järjestys tässä käsikirjoituksessa ei ole aina sama kuin alkuperäisessä haastattelussa, joten se saattaa hämmentää sinua. Ei ollut helppoa pyyhkiä kaikkia tärkeitä osia joita hän ei halunnut minun julkaisevan, joten pyydän anteeksi epätavallista järjestystä. Minulla on hallussani täydellinen käsikirjoitus (49 sivua joidenkin piirrosten kera koskien hänen kehoaan ja välineitään) sekä myös joitakin nauhoja joissa on koko haastattelu, mutta minä en paljasta sitä ennenkuin saan häneltä luvan. Minä lähetän tämän lyhennetyn version tästä edelleen kiehtovasta dokumentista neljälle luotettavalle ystävälleni Suomeen, Norjaan, Saksaan ja Ranskaan,. ja minä toivon että he kääntävät sen omalle kielelleen sekä toivon että mahdollisimman moni ihminen pystyisi lukemaan ja ymmärtämään tämän käsikirjoituksen. Jos saat tämän haltuusi, ole ystävällinen ja lähetä se kaikille ystävillesi sähköpostin kautta tai tulosta se ja lähetä valokopioina.

Minä vakuutan edelleen, että lukuisat 'paranormaalit' kyvyt jotka ovat tyypillisiä hänen lajilleen kuten telepatia ja telekineesia (mukaanlukien kynäni liikuttaminen pöydällä koskematta siihen) näytettiin minulle tämän kolme tuntia ja kuusi minuuttia kestäneen haastattelun aikana ja olen ehdottoman varma että nämä kyvyt eivät olleet trikkejä. Sellaisen joka ei ole kokenut vastaavaa on vaikea ymmärtää seuraavaa, mutta olin todella yhteydessä häneen telepaattisesti ja nyt minä olen ehdottoman varma että kaikki mitä hän sanoi tämän haastattelun aikana koskien meidän maailmaamme on ehdottoman totta.

Valitettavasti, jos minä luen alkuperäisen käsikirjoituksen (ja vielä paljon enemmän) tämän lyhennetyn version itsekseni minä saan voimakkaan vaikutelman että kaikki mitä minä olen kirjoittanut kuulostaa niin uskomattomalta ollakseen totta, että kaikki vaikuttaa enemmänkin huonolta tieteiskirjallisuudelta tai tieteiselokuvalta, ja minä epäilen että uskooko kukaan minun kokemuksiini. Mutta ne ovat totta, riippumatta uskotko sinä niihin vai et. En voi odottaa sinun uskovan minun simppeleihin sanoihini ilman todisteita, mutta minä en voi antaa sinulle näitä todisteita. Ole hyvä ja lue tämä käsikirjoitus, pohdi sitä ja sinä kenties näet totuuden näissä sanoissa.

Minun ja tämän olennon välillä tulee olemaan uusi tapaaminen (tässä samassa asunnossa Ruotsissa) 23.4.2000, ja hän lupasi mahdollisesti antaa minulle joitakin todisteita hänen olemassaolostaan. Sillä välin minä mietin lisää kysymyksiä joita voisin esittää hänelle. Kenties hän antaa minulle luvan paljastaa joitakin pyyhittyjä osia tästä käsikirjoituksesta sekä tulevasta sodasta...

16.12.1999

KYSYMYS: Ensiksi, kuka sinä olet ja mikä sinä olet? Oletko sinä maanulkopuolinen laji vai löytyykö sinun alkuperäsi tältä planeetalta?

VASTAUS: Kuten sinä voit nähdä omin silmin, en ole ihminen kuten sinä ja ollakseni rehellinen en ole nisäkäs (huolimatta minun osin nisäkkään kehostani joka on evoluution seurausta). Olen naaraspuolinen reptilialainen olento, joka kuuluu erääseen hyvin vanhaan reptiliaaniseen rotuun. Me olemme maapallon alkuperäisiä asukkaita ja me jatkamme elämäämme tällä planeetalla miljoonia vuosia (tai: me olemme eläneet tällä planeetalla miljoonia vuosia). Meidät on mainittu teidän uskonnollisissa kirjoituksissanne kuten teidän kristillinen Raamattunne ja monet muinaisista ihmis-heimoista olivat tietoisia meidän läsnäolostamme ja he palvoivat meitä jumalina, esimerkiksi egyptiläiset ja inkat, sekä monet muut muinaiset heimot. Teidän kristillinen uskontonne on ymmärtänyt väärin meidän roolimme luomisessanne, joten meidät on mainittu 'pahoina käärmeinä' kirjoituksissanne. Tämä on väärin. Alienit loivat teidän rotunne geneettisesti ja me olimme vain tämän nopeutetun evoluutio-prosessin enemmän tai vähemmän passiivisia vierailijoita. Sinun täytyy tietää (jotkin teidän tiedemiehistänne ovat jo pohtineet tätä) että sinun lajisi kehittyi aivan luonnotonta vauhtia; vain 2 - 3 miljoonassa vuodessa. Tämä on täysin mahdotonta, sillä evoluutio on paljon hitaampi prosessi mikäli se olisi luonnollista, mutta te ette ole ymmärtäneet tätä. Teidän luomisenne oli keinotekoista ja se suoritettiin geneettisellä manipuloinnilla, mutta ei meidän vaan erään alien-lajin toimesta. Jos kysyt minulta että olenko minä maan ulkopuolinen, minun täytyy vastata "ei". Me olemme maapallon alkuperäisiä asukkaita. Meillä oli ja on edelleen joitakin siirtokuntia aurinkokunnassa, mutta me olemme lähtöisin tältä planeetalta. Se on todellisuudessa meidän planeettamme eikä teidän -- se ei ole ollut koskaan teidän. [Tämä on Brantonin mukaan törkeä valhe. Tällä he mahdollisesti puolustelevat tulevaa sotaa ihmiskuntaa vastaan. Suom. huom.]

KYSYMYS: Voitko sinä kertoa minulle nimesi?

VASTAUS: Tämä on vaikeaa, sillä sinun ihmisen kielesi ei pysty ääntämään sitä oikein, ja meidän nimemme ääntäminen väärin on meistä erittäin loukkaavaa. Meidän kielemme eroaa huomattavasti teidän kielestänne, mutta minun nimeni lausutaan kutakuinkin näin: 'Sssshiaassshakkkasskkhhhshhh.' Meillä ei ole etunimiä teidän laillanne, vaan yksilöllinen nimi jota ei anneta lapselle (jolla on oma lapsen nimi) vaan ainoastaan erityisessä aikuistumis-riitissä. Minä pitäisin suotavana että et yrittäisi sanoa minun oikeaa nimeäni kielelläsi. Ole hyvä ja kutsu minua nimellä 'Lacerta'. Tämä on nimi jota minä käytän yleisesti kun olen ihmisten seurassa ja juttelen heidän kanssaan."

KYSYMYS: Kuinka vanha sinä olet?"

VASTAUS: Me emme mittaa aikaa niinkuin te astronomisina vuosina tai maapallon kierroksina auringon ympäri, koska me tavallisesti elämme tämän planeetan pinnan alla. Meidän ajanmääreemme riippuu maapallon magneettikentän jaksottaisista sykleistä ja tämän mukaan, olen 57 653 sykliä vanha. Olen saavuttanut aikuisuuden 16 337 sykliä sitten (tämä on hyvin tärkeä päivämäärä meille). Ihmisten mittapuun mukaan, olen 28-vuotias.

KYSYMYS: Mikä on sinun tehtäväsi. Onko teillä 'jobia' kuten meillä?

VASTAUS: Vastatakseni teidän termein, olen käyttäytymistieteiden opiskelija ja opiskelen teidän lajinne käyttäytymistä. Tämä on syynä siihen miksi minä olen täälla ja juttelen sinun kanssasi. Tämän vuoksi olen paljastanut luonteeni ensin E.F:lle ja nyt sinulle, ja tämän vuoksi minä annan kaiken tämän salaisen informaation, ja tämän vuoksi minä yritän vastata kaikkiin kysymyksiisi rehellisesti. Minä näen kuinka sinä reagoit, sekä kuinka muut sinun lajiasi olevat reagoivat. Tällä planeetalla on niin paljon hulluja ja valehtelijoita jotka väittävät tuntevansa totuuden meistä, ufoista, alieneista, jne. ja eräät teistä uskovat heidän valheensa. Olen kiinnostunut näkemään kuinka sinun lajisi reagoi mikäli sinä kerrot totuuden yleisölle. Olen melko varma (tai: erittäin varma) että teistä jokainen kieltäytyy uskomasta minun sanojani, mutta toivon olevani väärässä, koska teidän täytyy ymmärtää mikäli te haluatte jäädä eloon tulevina vuosina.

KYSYMYS: Olen lukenut täyden lausuntosi (jonka olet antanut E.F:lle) koskien tätä, mutta voitko sinä antaa minulle nyt lyhyen vastauksen: ovatko ufot todellisia lentäviä objekteja joita maan ulkopuoliset ohjaavat vai kuuluvatko ne sinun lajillesi?

VASTAUS: Jotkut havaitut ufot -- kuten sinä kutsut niitä -- kuuluvat meille, mutta useimmat eivät kuulu. Useimmat näistä 'arvoituksellisista' lentävistä esineistä taivaalla eivät ole teknologisia laitteita vaan pääasiassa luonnollisia ilmiöitä joita teidän tiedemiehenne eivät ole ymmärtäneet (kuten spontaanit plasmapurkaukset yläilmakehässä). Kuitenkin, jotkut ufot ovat todellisia aluksia jotka kuuluvat joko sinun lajillesi (erityisesti armeijalle) tai toisille alien-roduille, tai lopulta meille, mutta vähemmistö nähdyistä aluksista kuuluu todella meille, sillä me olemme yleisesti hyvin varovaisia liikkuessamme ilmakehässä ja meillä on useita tapoja kätkeä aluksemme. Jos sinä luet raportin nähdystä metallisesta kirkkaanharmaasta sikarinmuotoisesta sylinterimäisestä esineestä jonka pituus on mallista rippuen 20...260 metriä ja jos tämä esine pitää hyvin matalaa humisevaa ääntä ja jos siinä on viisi kirkkaanpunaista valoa (yksi katolla, yksi keskellä, ja kaksi perässä), silloin se todennäköisesti kuuluu meille, ja se tarkoittaa sitä että joku meistä ei ole ollut riittävän huolellinen. Meillä on myös hyvin pieni laivasto kiekonmuotoisia aluksia, mutta tällaiset ufot kuuluvat tavallisesti alien-lajeille. Kolmikulmaiset ufot kuuluvat tavallisesti teidän armeijallenne mutta he käyttävät maan ulkopuolista teknologiaa niiden rakentamiseen. Jos sinä todella haluat nähdä meille kuuluvan aluksen, sinun pitäisi matkustaa pohjois- tai etelänavalle tai keski-Aasiaan (erityisesti vuoristoon).

KYSYMYS: Onko teillä jonkinlainen erityinen symboli josta me voimme tunnistaa teidät?

VASTAUS: Meillä on kaksi merkittävää symbolia jotka edustavat lajiamme. Yksi (vanha) symboli on sininen käärme neljän valkoisen siiven kera mustalla taustalla (näillä väreillä on uskonnollista merkitystä meille). Tätä symbolia käytettiin tietyissä osissa minun yhteiskuntaani, mutta se on nykyään hyvin harvinainen -- te ihmiset olette kopioineet sen hyvin usein kirjoituksissanne. Toinen symboli on mystinen olento jota te kutsuisitte 'lohikäärmeeksi' ympyrän muodossa seitsemän valkoista tähteä keskellä. Tämä symboli on yleisempi tänään. Jos sinä näet tällaisen symbolin sylinterin muotoisessa aluksessa tai maanalaisessa laitoksessa, se kuuluu ehdottomasti meille (ja minä neuvoisin sinua lähtemään pois niin pian kuin mahdollista).

KYSYMYS: Tarkoittavatko nämä seitsemän tähteä Pleiadien tähtijärjestelmää?

VASTAUS: Ei. Itse asiassa, nämä seitsemän tähteä ovat planeettoja ja kuita, ja ne symboloivat meidän seitsemää entistä siirtokuntaa aurinkokunnassa. Nämä tähdet on esitetty sinisellä taustalla ja tämä lohikäärme-ympyrä tarkoittaa maapalloa. Nämä seitsemän valkoista tähteä ovat: Kuu, Mars, Venus, sekä Jupiterin ja Saturnuksen neljä kuuta jotka me olemme asuttaneet menneisyydessä. Kaksi siirtokunnista ei ole enää käytössä, joten viisi tähteä kuvaisi nykyistä tilannetta.

KYSYMYS: Koska sinä et ole sallinut minun ottaa valokuvia -- mikä olisi käytännöllinen tapa todistaa sinun olemassaolosi sekä se että tämä tarina totta -- voitko kuvailla itseäsi yksityiskohtaisesti?

VASTAUS: Tiedän että olisi apua todistamaan tämän haastattelun autenttisuus mikäli sinä voisit ottaa joitakin valokuvia minusta. Te ihmiset olette hyvin skeptisiä (mikä on hyvä asia meidän sekä muiden alien-rotujen kannalta jotka toimivat salaa tällä planeetalla), joten vaikka sinulla olisi tällaisia valokuvia, monet kaltaisesi sanoisivat että ne ovat väärennöksiä; että minä olisin maskeerattu nainen (mikä olisi minusta hyvin loukkaavaa). Sinun täytyy ymmärtää, että en voi antaa sinulle lupaa ottaa valokuvia minusta tai laitteistani. Tähän on useita syitä, joista en halua keskustella kanssasi enempää, mutta eräs syy on pitää meidän olemassaolomme salassa, toinen syy on uskonnollisempi. Kuitenkin, sinulla on lupa tehdä piirroksia minusta sekä laitteistani jotka minä näytän sinulle myöhemmin. Minä voin myös yrittää kuvailla itseäni, mutta minä epäilen että muut kaltaisesi kykenisivät kuvittelemaan minun todellisen ulkonäköni näiden simppelien sanojen perusteella, koska teidän mielenne on ohjelmoitu siten että te automaattisesti kiistätte reptilialaisten lajien olemassaolon, sekä yleisesti muiden älykkäiden lajien olemassaolon teidän itsenne lisäksi. Tuota, minä yritän. Kuvittele ensin normaali naisen keho, ja sinulla on jonkinlainen kuva minun ruumiistani. Kuten sinulla, minulla on pää, kaksi jalkaa, kaksi kättä, ja minun kehoni mittasuhteet ovat samanlaiset kuin sinulla. Minulla on rinnat huolimatta reptilialaisesta alkuperästäni me olemme alkaneet tuottaa maitoa lapsillemme evoluutioprosessin myötä -- tämä tapahtui noin 30 miljoonaa vuotta sitten -- koska tämä on paras tapa pitää nuoret elossa. Evoluutio on tehnyt tämän sinun lajillesi jo dinosaurusten aikakaudella -- ja myös meille hieman myöhemmin. Tämä ei tarkoita että me olisimme todellisia nisäkkäitä.

Minun ihoni on pääsääntöisesti vihreän beigen värinen -- kellertävän vihreä -- ja meidän ihollamme on epäsäänöllisiä ruskeita läiskiä, noin 1 - 2 senttimetriä halkaisijaltaan. Minun silmäni ovat hieman suurempia kuin ihmisillä (tästä syystä me näemme paremmin pimeässä) ja tavallisesti niitä hallitsevat suuret mustat pupillit, jotka ympäröivät pientä kirkkaanvihreää iiristä. Pupilli on soikea ja voi muuttaa kokoaan ohuesta mustasta viivasta munanmuotoiseksi ovaaliksi, koska meidän retina on hyvin herkkä valolle ja pupillin täytyy sopeutua tähän. Meillä on ulkoiset pyöreät korvat; ne ovat pienemmät kuin teillä, mutta me kuulemme paremmin koska meidän korvamme ovat herkempiä kuin teillä (me kuulemme myös kuulemme sellaisia allonpituuksia joita te ette kuule). Korvassa on lihas joka sulkee sen, esimerkiksi silloin kun olemme veden alla. Nenä on terävämpi kuin teillä. Meidän huulemme ovat kuten teillä, mutta vaalean ruskeat ja hampaat ovat hyvin valkoiset ja vahvat, sekä hieman pidemmät ja terävämmät kuin teidän pehmeät nisäkkään hampaat. Meidän hiustemme väri ei vaihtele niinkuin teillä, mutta perinteenä on että eri ikäiset värjäävat hiuksensa eri tavalla, ja alkuperäinen väri -- kuten minulla -- on vihertävän ruskea. Meidän hiuksemme ovat paksumpia ja vahvempia kuin teillä, ja ne kasvavat hyvin hitaasti. Lisäksi, pää on ainoa ruumiin osa jossa kasvaa hiuksia.

Meidän kehomme, käsivarret ja jalat ovat muodoltaan ja kooltaan samanlaiset kuin teillä, mutta ne ovat väriltään beigen vihreitä, kuten kasvot, ja polven yläpuolella on suomun kaltaisia muodostelmia samoin kuin käsivaressa nivelestä ylöspäin. Meidän viisi sormeamme ovat hieman pidempiä ja ohuempia kuin ihmisen sormet. Meidän kämmenemme ovat paljaat, niissä ei ole viivoja kuin teillä, vaan ne ovat taas kerran yhdistelmä suomunkaltaista ihoa sekä ruskeita läiskiä (molemmilla sukupuolilla on läiskiä kämmenissä) eikä meillä ole sormenjälkiä kuten teillä. Jos sinä kosketat minun ihoani, sinä tulet tuntemaan että se on pehmeämpi kuin teillä. Sormenkynnet ovat harmaat ja yleisesti ottaen pidemmät kuin teillä, Sinä näet että minun kynteni eivät ole niin pitkät ja ne ovat kärjistään pyöreät. Tämä sen vuoksi koska olen naaras. Uroksilla on terävät kynnet joiden pituus on 5 - 6 senttimetriä.

Miten muuten me eroamme kaltaisistanne? Niin, meillä ei ole napaa koska me synnymme eri tavalla kuin te nisäkkäät. Muut ulkoiset eroavaisuudet ovat vähäisiä ja minä luulen että minun ei tarvitse mainita kaikkea nyt, koska useimmat niistä eivät ole näkyviä mikäli meillä on vaatteet yllämme. Minä toivon että kuvaus oli riittävä. Minä neuvoisin sinua tekemään joitakin piirroksia.

KYSYMYS: Millaisia vaatteita sinä tavallisesti pidät ylläsi? Minä oletan että tämä ei ole se miten sinä pukeudut tavallisesti.

VASTAUS: Ei, minä pukeudun näin ainoastaan silloin kun olen ihmisten keskuudessa. Ollakseni rehellinen, ei ole kovin miellyttävää pukeutua tällaisiin tiukkoihin vaatteisiin ja se on aina hyvin epätavallinen tunne. Jos me olemme kotonamme, (tämä tarkoittaa meidän subterralaista kotia) tai meidän laajoilla keinotekoisen auringon alueilla, ja jos me olemme yhdessä sukulaisten kanssa, me olemme tavallisesti alastomia. Järkyttääkö tämä sinua? Kun me esiinnymme julkisesti sekä muiden kaltaistemme kanssa (ei sukulaisten), meillä on hyvin löysät ja pehmeät vaatteet jotka on valmistettu ohuesta, kevyestä materiaalista. Olen kertonut sinulle että monet kehomme osat ovat hyvin herkkiä kosketukselle, joten me emme tunne oleamme mukavaksi tiukoissa vaatteissa koska ne voivat satuttaa meitä. Uroksilla ja naarailla on tavallisesti samanlaiset vaatteet mutta ne ovat eri värisiä.

KYSYMYS: Onko teillä häntä kuten normaaleilla matelijoilla?

VASTAUS: Näetkö sinä sellaista? Ei, meillä ei ole näkyvää häntää. Jos sinä katsot meidän luustoamme, siellä on ainoastaan pieni pyöreä luu. Tämä on hyödytön jäänne meidän esivanhemmiltamme mutta se ei ole näkyvä ulkopuolisille. Alkioilla on häntä muutaman ensimmäisen kuukauden ajan, mutta se katoaa ennen syntymää. Hännästä on hyötyä ainoastaan primitiivisillä lajeilla jotka koettavat kävellä kahdella jalalla ja joiden täytyy säilyttää tasapaino hännän avulla, mutta meidän luustomme on muuttunut evoluution myötä ja se on melkein samanlainen kuin teillä, joten meillä ei ole häntää.

KYSYMYS: Sinä sanoit että te synnytte eri tavalla. Kuoriudutteko te munista?

VASTAUS: Kyllä, mutta emme niinkuin teidän lintunne tai primitiiviset matelijat. Itse asiassa, sikiö kasvaa proteiiniliuoksessa äidin kohdussa, mutta siellä on myös munanmuotoinen hyvin ohut kalkkikuori sen ympärillä, joka täyttää koko kohdun. Sikiö tämän kuoren sisällä on täysin omavarainen äidin kehosta ja tämän kalkkikuoren sisällä sillä on kaikki tarpeellinen ravinto. Kun lapsi syntyy, koko muna tulee ulos ja lapsi tulee ulos tämän pehmeän munan sisältä joidenkin minuuttien kuluttua. Nämä kaksi sarvea meidän keskimmäisissä sormissamme ovat sitä varten että lapsi pystyy rikkomaan munan kuoren ja ryömimään ulos ottaakseen ensimmäisen henkäyksensä. Meidän nuorukaisemme eivät ole yhtä suurikokoisia kuin ihmislapset, ne ovat 30...35 senttimetriä pitkiä, muna on noin 40 senttimetrin kokoinen, mutta me kasvamme 1,60...1,80 metrin pituisiksi.

KYSYMYS: Mikä on teidän kehonne nornmaali lämpötila? Sinä olet sanonut että te mielellänne makaatte auringossa. Millainen vaikutus tällä on teidän organismeihinne?

VASTAUS: Me emme ole nisäkkäitä ja liskoina meidän kehomme lämpötila riippuu ympäristön lämpötilasta. Jos sinä kosketat kättäni sinä tunnet että se on kylmempi kuin sinun, koska meidän kehomme normaali lämpötila on 30...33 astetta. Jos me istumme auringossa meidän kehomme lämpötila voi nousta kahdeksan tai yhdeksän astetta minuuteissa. Tämä lämpötilan nousu tuottaa entsyymejä ja hormoneja kehossamme, meidän sydämemme ja aivomme tulevat aktiivisemmiksi ja me tunnemme olomme hyväksi. Te ihmiset ainoastaan nautitte olla auringossa mutta meille se on suurinta kuviteltavissa olevaa nautintoa (kenties se vastaa ihmisten seksuaalista nautintoa). Me nautimme myös uimisesta hyvin lämpimässä vedessä tai muissa nesteissä nostaaksemme kehomme lämpötilaa. Jos me olemme jonkin aikaa varjossa, meidän kehomme lämpötila putoaa takaisin 30...33 asteeseen. Tästä ei ole haittaa mutta me tunnemme olomme paremmaksi auringossa. Meillä on keinotekoisia aurinko-huoneita maan alla mutta se ei ole sama kuin että olisimme todellisessa auringonpaisteessa.

KYSYMYS: Mitä te syötte?

VASTAUS: Yleisesti ottaen samoja ruokia kuin te: lihaa, hedelmiä, vihanneksia, sieniä (subterralaisilta farmeilta) sekä muita asioita. Me voimme syödä myös joitakin aineita jotka ovat myrkyllisiä teille. Suurin eroavaisuus sinun ja minun välillä on että meidän täytyy syödä lihaa koska meidän kehomme tarvitsee proteiineja. Me emme voi elää täysin kasvissyöjinä koska muuten meidän ruoansulatuksemme lakkaisi toimimasta ja me kuolisimme joidenkin viikkojen tai kuukausien kuluessa. Monet meistä syövät raakaa lihaa tai muita asioita jotka tuntuisivat teistä inhottavilta. Henkilökohtaisesti, minä pidän enemmän kypsennetystä lihasta ja maan pinnalla kasvavista hedelmistä kuten omenoista ja appelsiineista.

KYSYMYS: Voitko sinä kertoa minulle jotakin historiastanne sekä lajinne evoluutiosta? Kuinka vanha sinun lajisi on. Oletteko te kehittyneet primitiivisistä matelijoista kuten ihminen on kehittynyt apinoista?

VASTAUS: Oi, tämä on hyvin pitkä ja monimutkainen tarina ja se kuulostaa teistä aivan uskomattomalta, mutta se on totta. Minä yritän selittää tämän lyhyesti. Noin 65 miljoonaa vuotta sitten, monet meidän kehittymättömistä esivanhemmistamme, jotka kuuluivat dinosaurus-rotuun, kuolivat suuressa globaalissa kataklysmissä. Syynä ei ollut luonnon aikaansaama tuho -- asteroidin törmäys niinkuin teidän tiedemiehenne uskovat -- vaan sota kahden toisiinsa vihamielisesti suhtautuneen alien-rodun välillä joka käytiin pääsääntöisesti planeettamme kiertoradalla sekä korkealla ilmakehässä. Meidän rajallisen tietomme mukaan koskien varhaisia päiviä, tämä globaali sota oli ensimmäinen alien-sota maa-planeetalla mutta se ei ollut viimeinen (ja uusi sota on pian syttymässä, kun 'kylmä sota' -- niinkuin te kutsutte sitä -- alien-ryhmien välillä on jatkunut viimeiset 73 vuotta teidän planeetallanne). Tämän 65 miljoonaa vuotta jatkuneen sodan osapuolina olivat kaksi kehittynyttä alien-rotua joiden nimiä on mahdotonta ääntää. Minä pystyisin ääntämään sen, mutta se vahingoittaisi sinun korviasi jos minä sanoisin sen alkuperäiseen tapaan. Eräs näistä roduista oli humanoidi-rotu kuten ihminen (mutta paljon vanhempi), ja se oli kotoisin Procyonin tähtijärjestelmästä. Tämä toinen laji -- josta me emme tiedä paljon oli reptilialainen mutta heillä ei ole mitään tekemistä meidän lajimme kanssa, sillä me olemme kehittyneet paikallisista saurialaisista ilman ulkopuolista vaikutusta (lukuunottamatta omien geeniemme manipuloimista). Tämä kehittynyt reptilialainen laji ei tullut tästä universumista vaan -- tuota, kuinka minä osaisin selittää sinulle. Teidän tiedemiehenne eivät ole kunnolla ymmärtäneet tämän maailmankaikkeuden todellista rakennetta, koska teidän epälooginen mielenne ei kykene näkemään yksinkertaisimpia asioita ja te tukeudutta väärään matematiikkaan sekä numeroihin. Tämä on osa teidän geneettistä ohjelmointianne johon palaan myöhemmin. Salli minun sanoa, että te olette melkein yhtä kaukana maailmankaikkeuden ymmärtämisestä kuin mitä te olitte 500 vuotta sitten. Käyttääkseni termiä jota te voitte ymmärtää: tämä toinen laji ei tullut tästä universumista vaan eräästä toisesta 'kuplasta' omniversumin vaahdon pinnalla. Sinä voisit mahdollisesti kutsua sitä toiseksi ulottuvuudeksi, mutta tämä ei ole oikea sana kuvailemaan sitä oikein (lisäksi, termi 'ulottuvuus' on yleisesti ottaen väärin siten kuin te ymmärrätte sen). Tosiasia joka sinun pitäisi muistaa on, että kehittyneet lajit kykenevät 'kävelemään' kuplasta toiseen kvanttiteknologian turvin sekä joskus henkisten kykyjensä avulla (myös minun lajillani on kehittyneet henkiset kyvyt varrattuna sinun lajiisi, mutta me emme siirtymään universumista toiseen ilman teknologiaa).

Takaisin historiaamme: tämä ensimmäinen laji (humanoidit) saapuivat maapallolle 150 vuotta ennen reptilialaisia ja he rakensivat joitakin siirtokuntia entisille mantereille. Antarktiksella oli suuri siirtokunta ja toinen Aasiassa. Nämä ihmiset asuivat yhdessä eläinten kaltaisten saurialaisten kanssa ilman ongelmia. Kun kehittyneet reptilialaiset saapuivat aurinkokuntaamme, nämä humanoidi-siirtokuntalaiset Procyonilta yrittivät kommunikoida heidän kanssaan rauhanomaisesti, mutta he eivät onnistuneet yrityksessään ja globaali sota alkoi kuukausien kuluessa. Sinun täytyy ymmärtää, että molemmat lajit olivat kiinnostuneita tästä nuoresta planeetasta -- ei biologian vuoksi vaan hankkiakseen raaka-aineita, erityisesti kuparia. Ymmärtääksesi tämän syyn, sinun täytyy ymmärtää että kupari on hyvin tärkeä materiaali joillekin kehittyneille lajeille (jopa tänään) koska -- yhdessä joidenkin epävakaiden materiaalien kanssa -- siitä saadaan luotua uusia vakaita elementtejä jos sinä suuntaat voimakkaan sähkömagneettisen kentän oikeassa kulmassa voimakkaasti säteilevään radioaktiiviseen kenttään luodaksesi aaltoilevia kenttiä. Kuparin yhdistäminen muiden elementtien kanssa tällaisessa magneettisen säteilyn kentässä voi saada aikaan erityisen voimakentän mikä on erittäin hyödyllinen erilaisissa teknologisissa sovelluksissa (mutta tämä pohjautuu äärimmäisen monimutkaiseen kaavaan jota te ette tule selvittämään yksinkertaisen mielenne vuoksi). Molemmat lajit halusivat kuparin maapallolta, ja tästä syystä he kävivät lyhyen sodan avaruudessa ja kiertoradalla. Tämä humanoidi-laji näytti olevan aluksi niskan päällä, mutta viimeisessä taistelussa reptilialaiset päättiväty käyttää erästä voimakasta kokeiluasteella olevaa asetta -- eräänlaista fuusiopommia jonka pitäisi tappaa kaikki elämänmuodot tällä planeetalla, mutta joka ei tuhoaisi arvokkaita raaka-aineita, kuten kuparia. Tämä pommi laukaistiin avaruudessa ja se räjäytettiin keski-Amerikan kohdalla. Kun se räjähti meressä, se sai aikaan odottamattoman fuusion vedyn kanssa ja vaikutus oli paljon suurempi kuin mitä reptilialaiset olivat odottaneet. Seurauksena oli 200 vuotta kestänyt ydintalvi. Useimmat humanoidit saivat surmansa ja reptilialaiset menettivät kiinnostuksensa tätä planeettaa kohtaan joidenkin vuosien päästä, syystä joka on jopa meille tuntematon -- kenties säteilyn vuoksi. Maapallo oli taas omillaan ja ja eläimet maan pinnalla kuolivat. Muuten, eräs seuraus tästä fuusiopommista oli uudenlaisten materiaalien synty tässä palamisprosessissa, ja eräs tällainen materiaali oli iridium. Te ihmiset pidätte iriduim-keskittymiä maassa todisteena asteroidin törmäyksestä joka tappoi dinosaurukset. Tämä ei ole totta, mutta kuinka te voisitte tietää tämän? [Molemmat lajit saapuivat Lacertan mukaan maapallolle 65 000 000 vuotta sitten, mutta humanoidit kuitenkin 150 vuotta reptilialaisia aiemmin. Tällainen äärimmäisen pitkän ja äärimmäisen lyhyen aikajanan yhdistäminen ei kuulosta lainkaan uskottavalta. Suom. huom.]

Tuota, useimmat dinosaurukset kuolivat (eivät kaikki tässä räjähdyksessä mutta pahoissa asioissa joita tapahtui sodan jälkeen, erityisesti ydintalven sekä laskeuman seurauksena). Melkein kaikki dinosaurukset ja matelijat kuolivat seuraavien 20 vuoden kuluessa. Jotkin heistä -- erityisesti ne jotka asuivat meressä -- kykenivät selviytymään seuraavat 200...300 vuotta jopa tässä muuttuneessa maailmassa, mutta myös nämä lajit alkoivat kuolla koska ilmasto oli muuttunut. Ydintalvi päättyi 200 vuoden kuluttua, mutta ilmasto oli muuttunut pysyvästi kylmemmäksi. Tästä kataklysmistä huolimatta, jotkin lajit selviytyivät: kalat (kuten hait), linnut, pienet nisäkkääy (teidän esivanhempanne), useat matelijat kuten krokotiilit... ja oli olemassa erityinen laji pieniä mutta kehittyneitä dinosauruksia josta kehittyi suuria reptiliaaneja kuten tyrannosaurus. [Taas eräs kummallisuus: vaihtolämpöisenä eläimenä krokotiili ei selviäisi ydintalvesta. Suom. huom.]

Tämä uusi reptiliaani käveli kahdella jalalla ja se näytti hieman samalta kuin teidän rekonstruktionne iguanodonista (se oli tämän perheen alkuperäisiä jäseniä) mutta se oli pienempi, noin 1,5 metriä pitkä, humanoidisten piirteiden kera, muuttuneen luuston rakenteen kera; sillä oli suurempi kallo ja suuremmat aivot, ja käsi peukalon kera... Tämä oli meidän suora esi-isämme. [Myös Branton ja David Icke uskovat tähän teoriaan, että liskohumanoidit ovat ### mutaation läpi käyneitä jälkeläisiä. Suom. huom.]

On olemassa teorioita että pommin aikaansaamalla säteilyllä oli oma osuutensa tämän uuden lajin mutaatioissa mutta tätä ei ole todistettu.

Kuitenkin, tämä pieni humanoidin kaltainen dinosaurus kehittyi seuraavien 30 miljoonan vuoden aikana (kuten olen sanonut, laji tarvitsee yleisesti ottaen enemmän aikaa kehittyäkseen kuin mitä te ajattelette, mikäli evoluutiota ei keinotekoisesti nopeuteta kuten teidän tapauksessanne) eläimestä enemmän tai vähemmän ajattelevaksi olennoksi. [Tässä esitetään että evoluutiolla olisi ikäänkuin joku päämäärä; enemmän tai vähemmän ajattelemaan kykenevä laji. Evoluutioon uskovat tiedemiehet kiistävät että evoluutiolla olisi mitään päämäärää. Suom. huom.]

Nämä olennot olivat riittävän älykkäitä pysyäkseen elossa seuraavat vuosimiljoonat, koska he oppivat muuttamaan käyttäytymistään; he asuivat luolissa sen sijaan että olisivat asuneet kylmässä ulkoilmassa ja he oppivat käyttämään kiviä ja keppejä ensimmäisinä työkaluina sekä käyttämään tulta pysyäkseen lämpiminä -- esityisesti lämmittääkseen kehoaan mikä on hyvin tärkeää meidän eloonjäämisellemme. [Myös vähemmän älykkäät olennot ymmärtävät suojautua kylmältä. Suom. huom.]

Seuraavien 20 miljoonan vuoden aikana tämä laji eriytyi 27 alalajiksi (valitettavasti, aiemmat reptilialaiset lajit olivat taipuvaisia eriytymään enemmän tai vähemmän epäloogiseen tapaan alalajeiksi tämän evoluutioprosessin aikana. Sinä voit helposti nähdä tämän tarpeettoman suurena dinosaurus-lajien määränä varhaisina aikoina), ja oli monia (pääasiassa primitiivisiä sotia) näiden alalajien välillä niiden kamppaillessa vallasta.

Tuota, luonto ei ollut järin ystävällinen meille, ja sen perusteella mitä me tiedämme näistä 27 alalajista, 24 kuoli sukupuuttoon näiden promitiivisten sotien sekä evoluution seurauksena, koska heidän luustonsa ja mielensä eivät olleet riittävän kehittyneitä jotta he olisivat selvinneet ja (suurimpana syynä) he eivät kyenneet muuttamaan kehonsa lämpötilaa oikealla tavalla ilmaston muuttuessa. 50 miljoonaa vuotta tämän sodan jälkeen sekä dinosaurusten aikakauden loputtua, ainoastaan kolma (nyt myös teknologisesti) kehittynyttä reptiliaani-lajia kykenivät asumaan tällä planeetalla yhdessä muiden alempien eläinten kanssa. Luontaisen ja keinotekoisen risteytyksen avulla nämä kolme lajia yhdistyivät yhdeksi reptiliaani-lajiksi, ja geeniteknologian kehittymisen myötä he kykenivät 'eliminoimaan' nämä eriytymään taipuvaiset geenit meidän geneettisestä rakenteestamme. Meidän historiamme mukaan, tämä oli aika jolloin meidän lopullinen reptilialainen laji -- kuten sinä näet minut tänään -- luotiin geneettisen manipuloinnin tuloksena. Tämä tapahtui noin 10 miljoonaa vuotta sitten ja meidän evoluutiomme miltei pysähtyi tässä vaiheessa (tuota, itse asiassa tapahtui joitakin vähäisiä muutoksia meidän ulkonäössämme enemmän humanoidiseen ja nisäkäsmäiseen suuntaan tulevina aikakausina, mutta me emme ole jakautuneet uudestaan alalajeihin). [Taas kerran, vihjataan että evoluutiolla olisi jokin päämäärä; saada jopa liskot näyttämään enemmän ihmisen kaltaisilta. Suom. huom.]

Sinä näet, me olemme hyvin vanha rotu verrattuna teihin itseenne, jotka hypitte ympäriinsä pieninä apinan kaltaisina eläiminä puissa samaan aikaan kun me kehitimme teknologiaa, asutimme muita planeettoja tässä aurinkokunnassa, rakensimme suuria kaupunkeja tämän planeetan pinnalle (jotka katosivat jälkiä jättämättä aikakausien myötä) sekä sormeilimme omia geenejämme samaan aikaan kun teillä oli eläimen geenit. [Lacerta osoittaa tässä selvää halveksuntaa ihmiskuntaa kohtaan. Suom. huom.]

Kymmenen miljoonaa vuotta sitten nämä pienet ihmisapinat alkoivat kasvaa ja he tulivat alas puusta maan pinnalle ilmaston muuttumisen seurauksena -- erityisesti Afrikassa. Mutta he kehittyivät hyvin hitaasti niinkuin nisäkkäille on tyypillistä ja jos mitään epätavallista ei olisi sattunut, me emme istuisi tässä keskustelemassa koska sinä istuisit luolassasi vaatetettuna turkiksiin ja yrittäisit löytää tulen salaisuudet -- tai kenties sinä istuisit yhdessä meidän eläintarhoistamme. Mutta asiat kehittyivät toisella tavalla ja te uskotte nyt olevanne 'luomakunnan kruunuja', ja te voitte istua moderneissa taloissanne ja meidän täytyy piileskellä maan alla sekä syrjäisillä alueilla. [Taas eräs kummallisuus: mikäli nämä liskot ovat olleet teknisesti kehittyneitä jo miljoonia vuosia, he olisivat aivan hyvin voineet tuhota ihmislajin ennen ennen atomipommin keksimistä. Sen sijaan Lacerta kertoi että heidän täytyi piiloutua tätä 'alkeellista' lajia. Suom. huom.]

Noin 1,5 miljoonaa vuotta sitten, eräs toinen alien-laji saapui maapallolle (se oli, yllättävää kyllä, ensimmäinen laji yli 60 miljoonaan vuoteen). Tämän humanoidilajin kiinnostuksen kohteena -- te kutsutte heitä nimellä 'ilojiim' tänään -- eivät olleet raaka-aineet tai kupari. Heitä kiinnostivat nämä kehittymättömät ihmisapinat. Huolimatta meidän läsnäolostamme tällä planeetalla, nämä alienit päättivät 'auttaa' näitä apinoita kehittymään hieman nopeammin, jotta he palvelisivat isäntiään tulevaisuudessa jonkinlaisena orja-rotuna tulevissa sodissa. Teidän lajinne kohtalo ei ollut todella tärkeä meille, mutta me emme pitäneet 'ilojiim' -lajin läsnäolosta meidän planeetallamme ja he eivät pitäneet meidän läsnäolostamme heidän uudessa galaktisessa eläintarhassaan -- maapallolla -- ja niin teidän kuudes tai seitsemäs luomiskertanne oli syynä sotaan meidän ja heidän välillä. Sinä voit lukea tästä sodasta kirjasta jota te kutsutte Raamatuksi -- tosin selostus on hyvin kummallinen. Oikea totuus on hyvin pitkä ja vaikea tarina.

KYSYMYS: Sinä käsittelet hyvin pitkää aikajanaa. Sinä väität että sinun primitiiviset esivanhempasi elivät yhdessä dinosaurusten kanssa, jäivät eloon -- kuten sinä kutsut sitä -- keinotekoisesta kataklysmistä ja kehittyivät yli 40 miljoonan vuoden ajan ja teidän evoluutionne päättyi 10 miljoonaa vuotta sitten. Tämä kuulostaa minusta hyvin uskomattomalta. Voitko sinä sanoa tähän jotakin?

VASTAUS: Minä ymmärrän että tämän täytyy kuulostaa sinusta uskomattomalta, koska sinä olet nuorta ja geneettisesti muokattua lajia. Sinun historiallinen horisonttisi päättyy joidenkin tuhansien vuosien taakse ja sinä ajattelet että se on oikein. Mutta se ei ole. Tämä on mahdotonta. Sinun ohjelmoitu mielesi ei ilmeisesti kykene käsittelemään tällaisia laajoja aikajanoja. Meidän evoluutio-aikamme saattaa vaikuttaa käsittämättömän pitkältä sinun mielestäsi, mutta tämä on itse asiassa meidän luontomme alkuperäinen tie. Muista, sinun varhaiset nisäkäs-esivanhempasi kehittyivät yhdessä dinosaurusten kanssa ja he jäivät eloon tästä pommiste kuten me. He kehittyivät hitaasti seuraavien miljoonien vuosien aikana ja eriytyivät lukuisiin lajeihin ja muotoihin, joista jotkut olivat suurempia, toiset pienempiä. Tämä on kehon evoluutiota. Mutta entäpä heidän mielensä ja älykkyytensä? Ne olivat yksinkertaisia eläimiä. Nisäkkäät kehittyivät 150 miljoonan vuoden ajan, mutta ainoastaan 2...3 miljoonan vuoden ajan Ne kykenivät tulemaan älykkäiksi ja ajatteleviksi. Ja tämän lyhyen periodin sisällä olennot kuten te luotiin. Kysy itseltäsi: ajatteletko sinä todella että tämä nopeutettu evoluutio oli luonnollista? Sitten sinun lajisi on tietämättömämpi kuin mitä minä olen ajatellut. Me emme ole kehittyneet väärin kuten te.

KYSYMYS: Minä ymmärrän. Mutta minulla on toinen kysymys. Sinä olet maininnut monia faktoja tästä muinaisesta sodasta alienien välillä 65 miljoonaa vuotta sitten. Tämä tapahtui kauan ennenkuin te tulitte todella älykkäiksi (sen perusteella mitä minä olen ymmärtänyt sinun puheistasi). Miten sinä tiedät niin paljon asioita tästä 'ensimmäisestä sodasta' sekä lajisi evoluutiosta?

VASTAUS: Tämä on hyvä kysymys (paljon parempi kuin aiemmat) ja minä en ole selittänyt sitä sinulle kunnolla. Meidän tietomme koskien tätä ensimmäistä sotaa tulee täysin muinaisista artefakteista joita meidän arkeologimme löysivät noin 16 000 vuotta sitten Pohjois-Amerikasta. He löysivät pyöreän kiekon jonka halkaisija oli noin 47 senttimetriä. Tämä kiekko koostui meille tuntemattomasta magneettisesta materiaalista ja sen sisällä oli pieniä kristalli-kiekkoja jotka sisälsivät suunnattoman määrän informaatiota koodattuna kristallin molekyylirakenteeseen. Sodasta eloonjääneet procyonilaiset rakensivat tämän muisti-kiekon 65 miljoonaa vuotta sitten mutta se oli täysin ehjä kun me löysimme sen. Meidän tiedemiehet kykenivät purkamaan tämän viestin ja me kuulimme ensimmäistä kertaa näistä tapahtumista jotka tapahtuivat kaukaisessa menneisyydessä ja jotka johtivat dinosaurusten sukupuuttoon. Tämä kiekko sisälsi yksityiskohtaisen kuvauksen molemmista lajeista sekä tapahtumista ja aseista koskien tätä fuusiopommia. Se sisälsi myös kuvauksen eläimistä sekä saurialaisista maapallolla, mukaanlukien meidän esivanhampamme. Loppu tiedoistamme koskien evoluutiotamme tulee luista sekä selkäydinnesteen DNA:sta. Sinä näet, me olemme tunteneet aidon totuuden koskien juuriamme 16 000 vuoden ajan. Ennen tätä aikaa, menneisyytemme oli enemmän tai vähemmän uskonnon verhoamaa.

KYSYMYS: Mitä näille alien-lajeille tapahtui?

VASTAUS: Me emme tiedä tarkkaan. Nämä eloonjääneet humanoidit maapallolla ilmeisesti kuolivat vuosia pommin räjähdyksen jälkeen ja muut heidän kaltaisensa sekä reptiliaanit eivät koskaan palanneet maapallolle (sen perusteella kun me tiedämme).

Koskien näitä reptilialaisia alieneita, on mahdollista että heille on fyysisesti mahdotonta palata takaisin, koska materiaali kuplien välillä on joskus nopeassa liikkeessä. Tämänhetkinen teoria on että molemmat lajit ovat kuolleet sukupuuttoon näiden miljoonien vuosien aikana.

KYSYMYS: Miksi tiedemiehet eivät ole löytäneet minkäänlaisia merkkejä sinusta ja sinun esivanhemmistasi jos te olette todella olleet olemassa tällä planeetalla niin pitkään? Me olemme löytäneet monia primitiivisten dinosaurusten luurankoja, mutta emme yhtäkään kehittynyttä reptiliaania jolla olisi tilava kallo seka aivot ja käsi peulakon kera kuten sinä olet kuvaillut sitä aiemmin.

VASTAUS: Kyllä he ovat. Mutta teidän 'suuret' tiedemiehenne eivät ole kyenneet rekonstruoimaan näitä luurankoja kunnolla, koska he halusivat koota reptilialaisia eläimiä, ei älykkäitä olentoja. Sinä nauraisit jos tietäisit kuinka monet näistä (erityisesti pienikokoisista) saurialaisista luurangoista museoissanne on koottu täysin väärin, koska te käytitte monia luita jotka eivät todella kuuluneet yhteen ja joskus te valmistitte keinotekoisia luita jos jotakin puuttui ja teillä oli tarve rakentaa saurialainen 'eläin'. Monet teidän tiedemiehistänne ovat tietoisia tästä ongelmasta, mutta he eivät puhu siitä julkisuudessa koska he eivät osaa selittää sitä ja he väittävät, että oikeat luut ovat yksinkertaisesti kateissa ja että heidän rekonstruktionsa on oikea. Monia meidän luitamme käytettiin Iguanodonin rakentamiseen, esimerkiksi kädet joissa oli näkyvä peukalo (katso Iguanodonia museossa ja sinä näet että olen oikeassa). Eräs tiedemies Yhdysvalloissa rakensi lähes oikean luurangon meidänlaisestamme olennosta mutta paikallinen hallitus (joka osin tietää meidän olemassaolostamme) takavarikoi tämän rekonstruktion. Kuten me elämme tänään (sekä tuhansia vuosia) lähes täysin maan alla, sinä et tule löytämään meidän ruhojamme tai luurankojamme.

KYSYMYS: Sinä puhut joskus maanalaisista kaupungeista sekä keinotekoisesta auringonvalosta. Tarkoitatko sinä jotakin sellaista kuin 'ontto maapallo'? Onko planeettamme sisällä toinen aurinko?

VASTAUS: Ei, maapallo ei ole täysin ontto eikä sen sisällä ole toista aurinkoa. Tämä tarina on naurettava sekä fyysisesti mahdoton (jopa teidän lajinne pitäisi olla riittävän älykäs tajuamaan tämän). Tiedätkö kuinka paljon massaa auringolla täytyy olla tuottaakseen energiaa ja valoa pidemmän aikaa fuusion avulla? Ajatteletko sinä todella että planeetan sisällä voisi olla pieni aktiivinen aurinko? Kun minä puhun meidän subterralaisesta kodistamme, minä puhun suurista luolajärjestelmistä. Luolat joita te olette löytäneet läheltä maan pintaa ovat vähäisiä verrattuna todellisiin luoliin joita on syvemmällä maapallon sisuksissa (2 000...8 000 metrin syvyydessä, mutta ne ovat yhteydessä maan pinnalle tai lähellä maan pintaa sijaitseviin luoliin monien kätkettyjen tunnelien kautta) ja me asumme suurissa ja edistyneissä kaupungeissa ja siirtokunnissa tällaisten luolien sisällä. Meillä on suuria kaupunkeja pohjoisnavan, etelänavan, Aasian, Pohjois-Amerikan sekä Australian alla. [Tällä kertaa Lacerta puhuu asiaa, tai sitten kirjoittaja on kopioinut nämä 'inner earth' -jutut amerikkalaisista aikakauslehdistä. Suom. huom.]

Jos minä puhun keinotekoisesta auringonvalosta meidän kaupungeissamme, minä en tarkoita todellista aurinkoa vaan lukuisia teknologisia valonlähteitä (mukaanlukien gravitaatio-lähteet) jotka valaisevat luolat ja tunnelit. Jokaisessa kaupungissa on tietynlaisia UV-valon alueita ja me käytämme näitä paikkoja veremme lämmittämiseen. Edelleen, meillä on joitakin eristettyjä alueita maan päällä, erityisesti Amerikassa ja Australiassa.

KYSYMYS: Mistä me voimme löytää tällaisia sisäänkäyntejä sinun maailmaasi?

VASTAUS: Luuletko sinä todella että minä kertoisin sinulle tarkan sijainnin? Jos sinä haluat löytää sisäänkäynnin, sinun täytyy etsiä itse, mutta minä neuvoisin sinua olemaan yrittämättä onneasi). Kun minä tulin maan pinnalle neljä päivää sitten, minä käytin suuaukkoa joka on noin 300 kilometriä pohjoiseen täältä lähellä suurta järveä, mutta minä epäilen että sinä pystyisit löytämään sitä (tässä osassa maailmaa on vain muutama sisäänkäynti; kaukana pohjoisessa ja idässä on enemmän). Pienenä neuvona: jos sinä olet kapeassa luolassa tai tunnelissa, tai jopa jossakin sellaisessa joka näyttää keinotekoiselta kaivoskuilulta ja kun sinä etenet syvemmälle, mikäli seinät muuttuvat sileämmiksi ja mikäli sinä tunnet epätavallisen lämpimän ilman virtaavan syvyyksistä tai jos sinä kuulet jyskyttävää ääntä ilmastointi- tai hissikuilusta, silloin etsi erityisen näköistä sileää seinää jossakin luolassa oven kera joka on valmistettu harmaasta metallista. Jos sinä pystyt avaamaan tämän oven (mitä minä kuitenkin epäilen) sinä saapuisit epätavallisen pyöreään tekniseen huoneeseen jossa on ilmastointijärjestelmiä ja josta lähtee hissejä syvyyksiin. Tämä on luultavasti sisäänkäynti meidän maailmaamme. Jos sinä olet saavuttanut tämän pisteen, sinun pitäisi tietää että me olemme nyt ehdotoman tietoisia sinun läsnäolostasi. Sinä olet jo nyt suurissa vaikeuksissa mikäli sinä olet astunut sisään tähän huoneeseen, mutta sinun pitäisi yhtä tai kahta reptilialaista symbolia seinältä. Jos symboleita ei ole, tai jos on muunlaisia symboleita, sinä olet kenties suuremmissa vaikeuksissa kuin luuletkaan, koska kaikki maanalaiset laitokset eivät kuulu meille. Joitakin uusia tunnelijärjestelmiä operoivat alien-rodut (mukaanlukien vihamieliset rodut). Minun yleinen neuvoni on että jos sinä löydät itsesi oudosta maanalaisesta luolasta: juokse pois niin nopeasti kuin pääset.

KYSYMYS: Sinä mainitsit aiemmin että sinä käytät nimeä "Lacerta" kun sinä olet ihmisten keskuudessa ja että sinä nautit saadessasi olla aidossa auringonpaisteessa ihmisten keskuudessa? Mutta kuinka sinä voit olla ihmisten keskuudessa? Sinä et näytä ihmiseltä, joten jokainen näkee että sinä kuulut toiseen lajiin. Miksi kukaan ei ole nähnyt ja kuvailleet olentoa kuiten sinä jos sinun kaltaisesi elävät ja ovat eläneet kauan tällä planeetalla? Voitko sinä selittää tämän minulle? [Nimi "Lacerta" on sisiliskon heimoon kuuluvan olennon latinankielinen nimi, joten nimi jolla 'nainen' haluaa itseään kutsutavan kertoo paljon. Ole K:n kysymys viittaa siihen että hän ei olisi lukenut Amazing Stories -lehteä tai tutustunut amerikkalaiseen UFO-folkloreen, sillä amerikkalaisille liskohumanoidit ovat olleet tuttuja jo 10...20 vuoden ajan ennen tätä haastattelua. Suom. huom.]

VASTAUS: Ensiksi, minun kaltaisia olentoja on tietysti nähty ja kuvailtu (sekä palvottu) useasti teidän primitiivisessä menneisyydessänne, esimerkiksi teidän uskonnollisissa kirjoituksissanne, kuten teidän kristillinen Raamattunne. Sinä voit löytää kuvauksia sekä jopa yksinkertaisia piirroksia meistä myös Etelä-Amerikasta monista temppeleistä. Niin kutsutut intian ja Himalajan 'viisaat miehet' ovat kuvailleet lajiamme monta kertaa kirjoituksissaan, yhdessä Afrikan 'viisaiden miesten' kanssa. Minä luulen että me olemme kaikkein useimmiten mainitut ei-inhimilliset lajit 'ilojiim' -lajin lisäksi teidän historiassanne. Jos sinä et usko minua, vilkaise historiaasi ja sinä näet totuuden minun sanoissani. Sinun 'suuret' tiedemiehesi kutsuivat uskoa meidän olemassaoloomme 'taikauskoksi' ja 'uskonnoksi', ja tämän päivän 'älymystö' on unohtanut meidän olemassaolomme maan pinnalla menneisyydessä.

Edelleen, joskus ihmiset näkevät meitä jopa tänään alkuperäisessä muodossa maanalaiseen valtakuntaamme johtavien suuaukkojen lähistöllä sekä tunneleissa, mutta onneksi sinä ja sinun mediasi eivät suhtaudu vakavasti näihin raportteihin (tämä on meille hyvä asia ja tämä on syy miksi me sallimma näiden ihmisten näkevän meidät sellaisina kuin me todellisuudessa olemme). Jotkut minun lajini yksilöt ovat myös suorassa yhteydessä tiedemiehiin ja poliitikkoihin, mutta tämä on huippusalaista -- niinkuin sinä kutsuisit sitä -- eikä kukaan tavallisista ihmisistä tiedä siitä (näiden kokousten aiheena on yleensä tuleva sota alien-rotujen välillä sekä meidän apumme tässä sodassa). [Kummallekohan puolelle nämä liskot tulevat asettumaan? Suom. huom.] Mutta on myös toinen selitys miksi me kävelemme teidän keskuudessanne ja miksi te ette kykene tunnistamaan meitä: 'mimicry' (=mimiikka, jäljittely).

Tämä seuraava saattaa taas kerran kuulostaa uskomattomalta ja jopa järkyttää sinua, mutta koska sinä olet kysynyt, minä selitän sen. Minä olen kertonut sinulle aiemminkin, että meillä on kehittyneitä henkisiä kykyjä, ja tällä minä tarkoitan että me kykenemme telepatiaan ja telekinesiaan syntymästämme lähtien. Meidän aivojemme rakenne on hieman erilainen teidän vastaavaanne ja meidän aivokurkiainen on suurempi ja aktivisempi kuin teillä -- erityisesti silloin kun me olemme auringonvalossa. Meidän omat kykymme ovat erittäin vahvoja verrattuna teihin, mutta heikkoja verrattuna niihin alien-rotuihin jotka kykenevät siirtymään maailmankaikkeudesta toiseen. En ollut koskaan kovin hyvä näissä psyykkisiin kykyihin liittyvissä asioissa, mutta meillä kaikilla on nämä primääriset kyvyt ja me voimme käyttää niitä esimerkiksi suojellaksemme itseämme hyökkäykseltä.

Kun me olemme maan pinnalla, ja me tapaamme ihmisiä (jopa suuriakin ihmisryhmiä; te kaikki olette samanlaisia), me kykenemme 'koskettamaan' heidän mieltään ja lähettämään heille telepaattisen käskyn: "Nähkää meidät ihmishahmoisina." Tämä heikko inhimillinen mieli hyväksyy tämän käskyn mukisematta ja he näkevät meidät ihmisinä. Olen tehnyt tämän useita kertoja ja te heikot ihmiset yleisesi näkevät minut viehättävänä ruskeahiuksisena naisena, koska minä olen luonut tämän erityisen 'miimisen kuvan' mieleeni vuosia sitten ja minä voin siirtää sen teidän aivoihinne ongelmitta. Alussa tarvitsin jonkin verran aikaa oppiakseni käyttämään mimiikkaa oikein, mutta sitten se toimi lähes automaattisesti ja minä voin jopa kävellä ihmisten keskuudessa eikä kukaan näe millainen minä todellisuudessa olen. Se on helpompaa kuin sinä luulet. Kun minä tapasin E.F:n ensimmäistä kertaa, myös hän näki minut tavallisena naisena ja hän pelästyi ja järkyttyi kun minä paljastin todellisen ulkonäköni.

KYSYMYS: Kykenetkö sinä tappamaan näillä kyvyilläsi?

VASTAUS: Kyllä, mutta se on kiellettyä. Tämä ei tarkoita etteikö sitä olisi tehty menneisyydessä.

KYSYMYS: Onko molemmilla sukupuolilla nämä kyvyt?

VASTAUS: Kyllä.

KYSYMYS: Entäpä valokuvat? Millaisena sinä näyttäydyt valokuvissa?

VASTAUS: Tämä on tyhmä kysymys. Minä näyttäydyn valokuvissa matelijana, koska en pysty vaikuttamaan valokuvaan tai kameraan itsessään, vaan valokuvaajan mieleen. Jos kuvaaja kehittäisi filmin ja näyttäisi valokuvat muille, he näkisivät minut alkuperäisessä muodossani. Tämä on syy miksi meistä ei saa ottaa kuvia ja meidän täytyy välttää jokaista kameraa maan pinnalla (tämä on vaikeaa ja meidät on joskus kuvattu tietämättämme, erityisesti teidän hallituksenne ja salaisten agenttien toimesta).

KYSYMYS: Millaisia muita käskyjä te voitte heijastaa mieleemme? Sellaisia kuten "palvele meitä" tai "tottele meitä"?

VASTAUS: Tämä on taas kerran outo kysymys. Me emme ole teidän vihollisiamme (useimmat meistä eivät ole), joten miksi meidän pitäisi tehdä näin? Vastatakseni sinun kysymykseesi: se riippuu ihmisen mielen vahvuudesta sekä siilä millaisella voimakkuudella käsky lähetetään. Teidän aivoissanne ei ole 'palvele meitä'- tai 'palvele minua' -kytkentää, joten tällaista käskyä on vaikea lähettää. Jos ihmisen mieli ja tietoisuus (tai: omatunto) on heikko sekä käskyn lähettäjä kokenut, ja jos hän on lisäksi ollut auringossa joitakin tunteja ennen käskyn lähettämistä, silloin tämä käsky luultavasti toimii jonkin aikaa. Tällaisia asioita opetetaan salaa, mutta minä en ole koskaan opetellut niitä. Minä käytän primäärisiä kykyjäni mimiikkaan sekä oman kommunikoimiseen oman lajini yksilöiden kesken, ja joskus muihin yksityisiin asioihin, mutta en ole koskaan käyttänyt sitä vahingoittaakseni ihmisiä tai heidän mieltään. Minä arvostaisin sitä jos me voisimme lopettaa tämän keskustelun tähän.

KYSYMYS: Sinä olet sanonut aiemmin että te voitte kätkeä ufonne. Käytättekö te alustenne kätkemiseen tätä samaa tekniikkaa?

VASTAUS: Kyllä, mutta tekniseltä pohjalta. Jokaisen aluksen sisällä on voimakas laite joka kykenee lähettämään keinotekoisen signaalin sinun aivoihisi vakuuttaakseen sinut että sinä et näe taivaalla mitään muuta kuin tavallisen lentokoneen. Tätä ei käytetä kovin usein koska me vältämme julkisuutta silloin kun me liikumme ilmakehässä. Jos sinä pystyt näkemään meidän aluksemme, se tarkoittaa että laite on joko epäkunnossa tai sitten se ei ole päällä jostakin syystä. Myöskään tämä keino ei tepsi valokuviin, mutta miksi joku haluaisi ottaa valokuvan taivaalta silloin kun siellä ei näy mitään erityistä? [Jos on hieno auringonnousu tai auringonlasku, tai erikoinen pilvimuodostema, ihmiset voivat hyvinkin ottaa valokuvia taivaasta, puhumattakaan maisemakuvista joissa näkyy osa taivasta. Suom. huom.] Myös useimmat sisäänkäynneistä meidän tunneleihimme on varustettu tällaisilla laitteilla, ja te yleensä näette ainoastaan normaalin luolan oven sijaan. Tämä on eräs syy miksi minä olen sanonut epäileväni että te voisitte löytää tällaisen salaisen oven meidän maailmaamme (mutta näin on tapahtunut muutamia kertoja menneisyydessä).

KYSYMYS: Takaisin teidän ja meidän historiaan. Sinä olet maininnut rodun nimeltä 'illojiim' joka loi ihmisen. Mistä he tulivat ja miltä he näyttivät? Mitä tarkkaan ottaen tapahtui kun he saapuivat? Ovatko he meidän 'Jumalia'?

VASTAUS: He tulivat tästä universumista, Aldebaranin tähdistöstä. He olivat hyvin pitkä humanoidi-rotu valkoisten hiusten sekä hyvin valkoisen ihon kera. He välttivät auringonvaloa koska se vahingoitti heidän ihoaan sekä silmiään. He vaikuttivat älykkäiltä sekä rauhanomaisilta aluksi ja me aloitimme enemmän tai vähemmän ystävällisen vuoropuhelun heidän kanssaan, mutta myöhemmin he paljastivat todelliset aikomuksensa ja suunnitelmansa: he halusivat luoda apinoista uuden lajin ja me olimme häiritsevä tekijä heidän uudella 'eläintarha' -planeetallaan. Aluksi, he ottivat noin 10 000 tai kenties 20 000 teidän apina-esivanhempaanne ja he lähtivät planeetalta muutamaksi sadaksi vuodeksi. Jun he palasivat, he toivat teidän nyt enemmän ihmisenkaltaiset esivanhempanne takaisin. Sitten he jättivät maapallon taas muutamaksi vuosituhanneksi ja nämä primitiiviset esi-ihmiset elivät kanssamme ilman suuria vaikeuksia (he pelkäsivät meidän ilma-aluksiamme sekä teknologiaa). Tämä 'illojiim' -rotu oli parannellut heidän henkisiä kykyjään ja nyt he hykenivät käyttämään työkaluja sekä tekemään tulen. Tämä 'illojiim' -rotu palasi takaisin 23 000 vuoden aikana seitsemän kertaa nopeuttaakseen teidän esivanhempienne evoluutioprosessia. Sinun täytyy ymmärtää, että te ette ole ensimmäinen inhimillinen sivilisaatio tällä planeetalla.

Tämä geneettisesti kehittynyt ihmislaji eli kanssamme, mutta he välttivät kontaktia meihin, koska nämä 'illojiim' -opettajat olivat kertoneet heille että me olimme pahoja ja että me kertoisimme heille valheita. Tuota, joidenkin vuosisatojen jälkeen nämä alienit päättivät tuhota ensimmäiset parantelemansa olennot ja he nopeuttivat evoluutiota toisella yrityksellään, siten että näitä yrityksiä oli kaikenkaikkiaan seitsemän. Totuus on että teidän sivilisaationne ei ole ensimmäinen tällä planeetalla vaan seitsemäs. Ensimmäisen lajin rakennukset ovat kadonneet, mutta viides sivilisaatio oli se joka rakensi pyramidit noin 75 000 vuotta sitten (teidän egyptiläisenne vain löysivät nämä suuret muinaiset pyramidit hiekasta ja yrittivät -- heikolla menestyksellä rakentaa samanlaisia rakennelmia) ja kuudes sivilisaatio oli se joka rakensi nämä kaupungit jotka ovat nyt meren alla Biminin lähellä noin 16 000 vuotta sitten. Seitsemännen ihmisrodun luominen tapahtui vasta 8 500 vuotta sitten ja tämä on ainoa laji jonka te voitte muistaa ja joihin teidän uskonnolliset kirjoituksenne viittaavat. [On törkeä valhe väittää pyramideja 75 000 vuoden ikäisiksi. Pyramidit on rakennettu suhteellisen pehmeästä kalkkikivestä ja ne olisivat kuluneet olemattomiin tässä ajassa. Olisi ollut uskottavampaa väittää pyramideja 12 000 vuoden ikäisiksi -- jotkut uskovat pyramidit on rakennettu tällöin -- vaikka tämäkin on todennäköisesti liikaa (Sfinksi voi olla 10 000 vuotta vanha). Täten, Lacerta 'mokasi' helpossa kohdassa ja menetti uskottavuutensa. Suom. huom.]

Te nojaudutte arkeologisiin ja paleontologisiin artefakteihin jotka antavat väärän kuvan historiasta, mutta miten te voitte tietää näistä kuudesta aiemmasta sivilisaatiosta. Ja jos te löydätte todisteita niiden olemassaolosta, te kiistätte sekä tulkitsette faktat väärin. Osaltaan tähän on syynä teidän mielenne ohjelmointi, ja osaltaan puhdas tietämättömyys. Minä kerron sinulle seuraavan koskien luomistanne, koska kuusi aiempaa ihmiskuntaa on hävinnyt ja täten niiden ei pitäisi koskettaa sinua.

Meidän ja 'illojiim' -rodun välillä käytiin pitkä sota, sekä myös 'illojiim' rodun eri ryhmäkuntien välillä, koska monet heistä ajattelivat että ihmislajin luominen yhä uudestaan tälle planeetalle oli järjetöntä. Sodan viimeiset taistelut käytiin noin 5 000 vuotta sitten kiertoradalla sekä maan pinnalla. Nämä alienit käyttivät voimakasta ääniasetta tuhotakseen meidän maanalaiset kaupunkimme mutta toisaalta me pystyimme tuhoamaan useita heidän maan pinnalla olevaa laitosta sekä tukikohtia avaruudessa. Teidän esivanhempanne olivat hyvin peloissaan kun he tarkkailivat meidän taisteluitamme ja he merkitsivät ne muistiin uskonnollisten myyttien muodossa (heidän mielensä ei ollut kykenevä ymmärtämään mitä todella oli meneillään). Tämä 'illojiim' -rotu -- joka ilmestyi 'jumalina' kuudennelle ja seitsemännelle ihmislajille -- kertoi heille että se on sota hyvän ja pahan välillä, ja että he ovat hyviä olentoja ja me pahoja. Tämä riippuu ehdottomasti kunkin näkökannasta. Se oli meidän planeettanne ennenkuin he saapuivat ja ennenkuin he aloittivat evoluutio-projektinsa teidän esivanhempienne kanssa. Minun mielestäni, oli meidän oikeutemme taistella planeettamme puolesta. Tarkkaan ottaen 4 943 vuotta sitten Illojiim poistui tältä planeetalta jostakin tuntemattomasta syystä (tämä on hyvin tärkeä päivämäärä meille, sillä monet meidän historiantutkijoistamme kutsuivat sitä voitoksi). Tosiasia on, että me emme tiedä mitä todella tapahtui. Tämä Illojiim lähti jälkiä jättämättä ja me havaitsimme että he olivat itse tuhonneet suurimman osan laitoksistaan. Ihmiset olivat omillaan, ja teidän sivilisaationne kehittyi. Monet meistä olivat yhteydessä tiettyihin (eteläisiin) heimoihin tulevina vuosisatoina ja me kykenimme vakuuttamaan heille että me emme ole 'pahoja' kuten alienit kertoivat heille. Viimeisten 4 900 vuoden aikana, monet muut alien-rodut saapuivat tälle planeetalle ja esittivät olevansa jumalia, mutta 'illojiim' -rotu itsessään ei tullut koskaan takaisin. He olivat lähteneet planeetalta jo aiemminkin palatakseen myöhemmin takaisin, joten me odotamme heidän palaavan jonakin päivänä päättääkseen projektinsa, tai kenties tuhotakseen seitsemännen ihmislajin, mutta me emme todella tiedä mitä heille tapahtui.

Teidän sivilisaationne ei tiedä mitään teidän alkuperästämme, teidän todellisesta menneisyydestänne, teidän todellisesta maailmastanne eikä universumista, ja te tiedätte hyvin vähän meistä tai meidän menneisyydestämme. ja te ette tiedä mitään tulevaisuudessa odottavista asioista. Niin pitkään kun te ette ymmärrä tai usko minun sanojani -- minä kerron sinulle totuuden koska me emme ole teidän vihollisianne -- te olette vaarassa. Teidän vihollisenne ovat jo täällä ettekä te ole ymmärtäneet. Avatkaa silmänne tai te olette pian suurissa vaikeuksissa. Jos sinä et ole uskonut mitään mitä minä olen kertonut sinulle tähän saakka, sinun pitäisi kernaasti uskoa ja muistaa tämä.

KYSYMYS: Miksi sinä luulet että minä en uskoa sinua?

VASTAUS: Minulla on tietty tunne että sinä et usko minua, huolimatta siitä tosiasiasta että minä istun tässä edessäsi. Kaikki mitä minä olen kertonut sinulle näiden kahden tunnin aikana ovat ehdottomasti totta.

KYSYMYS: Kuinka monta alien-lajia on aktiivisena maapallolla tällä hetkellä?

VASTAUS: Meidän tietojemme perusteella 14 lajia. 11 tästä universumista, kaksi toisesta 'kuplasta' sekä yksi hyvin kehittynyt laji hyvin erilaiselta 'tasangolta'. Älä kysy minulta nimiä, sillä ne ovat melkein kaikki mahdottomia ääntää, kahdeksan niistä on sellaisia joita edes me emme osaa ääntää. Useimmat näistä lajeista -- erityisesti kehittyneimmät -- tutkivat teitä kuten eläimiä, ja he eivät ole kovin vaarallisia teille tai meille, ja me teemme yhteistyötä heidän kanssaan, mutta kolme lajia ovat vihamielisiä, mukaanlukien se joka oli yhteydessä hallitukseesi ja luovutti teknologiaa vastineeksi kuparista sekä muista tärkeistä asioista, ja joka petti teidät. [Tämä on totta ainakin osittain. Vihamielinen alien-rotu tekee yhteistyötä ainakin USA:n hallituksen kanssa eikä kunnioita tekemiään sopimuksia. Todennäköisesti Lacertan oma laji on juuri tämä vihamielinen, rotu, mutta en ole tästä täysin varma; ainakaan Brantonin teoksissa ei puhuta yhdestäkään 'hyväntahtoisesta' lisko-rodusta -- kaikki liskot ovat hänen mukaansa pahoja. Suom. huom.]

Oli olemassa ja on edelleen 'kylmä sota' kahden vihamielisen lajin välillä viimeiset 73 vuotta ja tämä kolmas laji näytti olevan 'voittaja' tässä hyödyttömässä kamppailussa. Me odotamme että syttyy oikea sota heidän ja teidän välillenne lähitulevaisuuudessa (minä sanoisin että seuraavien 10 tai 20 vuoden sisällä), ja me olemme huolissamme tähän liittyvästä kehityksestä. Äskettäin oli huhuja uudesta, viidennestätoista lajista joka oli saapunut maapallolle 3...4 vuotta sitten, mutta me emme tiedä mitään heidän aikeistaan emmekä me ole olleet heihin. Kenties nämä huhut ovat vääriä.

KYSYMYS: Mitä nämä vihamieliset alien-rodut haluavat?

VASTAUS: Erilaisia raaka-aineita, mukaanlukien kupari heidän teknologiaansa varten, teidän vettänne (tai pikemminkin vetyä, joka on heidän kehittyneiden fuusio-prosessiensa lähde) sekä tiettyjä kemikaaleja teidän ilmassanne. Edelleen, kaksi näistä lajeista on myös kiinnostunut teidän kehostanne, teidän kudoksistanne sekä verestänne, sillä heidän oma geneettinen rakenteensa on vaurioitunut huonon evoluution sekä säteilyn seurauksena (sen perusteella mitä me tiedämme) ja he tarvitsevat ehjää DNA:ta ihmisiltä ja eläimiltä korjatakseen omia geenejään uudestaan ja uudestaan, mutta he eivät kykene täysin korjaamaan itseään koska heidän DNA:nsa ja teidän DNA:nne eivät ole täysin yhteensopivia (minun oman lajini DNA on täysin vääränlainen heille, joten he eivät ole kovin kiinnostuneita meistä), ja he yrittävät tehdä parempia risteytymiä teidän ja heidän itsensä välillä käyttämällä keinotekoista hedelmöitystä sekä keinotekoisia kohtuja. Me oletamme että tämä tuleva sota kolmen rodun tai teidän välillänne sekä yhden tai useamman vihamielisen rodun välillä tullaan käymään raaka-aineista, vedystä, ilmasta sekä DNA:sta.

KYSYMYS: Onko tämä syy "sieppauksille"?

VASTAUS: Osittain, erityisesti silloin kun alienit ottavat minasoluja ja siemennestettä. Joskus sieppaajat kuuluvat toiseen ja edistyneempään rotuun ja he haluavat ainoastaan tutkia teidän kehoanne ja mieltänne. Kuten minä olen sanonut, kolme alien-rotua on vihamielisiä ja tämä tarkoittaa sitä että heitä ei kiinnosta teidön kohtalonne tai elämänne, ja ne ihmiset jotka joutuvat näiden sieppaamiksi tulevat hyvin harvoin elävinä takaisin. Jos joku kykenee raportoimaan sieppauksestaan, minun mielipiteeni mukaan se tarkoittaa että tämä henkilö ei ole kohdannut näitä aggressiivisia lajeja tai että hän on hyvin onnekas henkilö jäätyään eloon.

Edistyneet sekä 'ystävälliset' lajit myös ottavat joskus munasoluja ja siemennestettä mutta muista syistä.

KYSYMYS: Sinä olet sanonut että maapallolla on vain 14 lajia. Mutta miksi ihmiset sitten näkevät niin monia erilaisia lajeja?

VASTAUS: Minä luulen että olen jo vastannut tähän kysymykseen. Kuten minä olen sanonut, useimmilla alien-roduilla on paljon kehittyneemmät henkiset kyvyt kuin sinulla tai edes minulla (on vain yksi alien-rotu joka on täysin vailla tällaisia kykyjä). He kykenevät ilmestymään sinun mieleesi sekä muistiisi sellaisena kuin he haluavat eikä tällä valheellisella 'kuvalla' ole mitään tekemistä heidän todellisen ulkonäkönsä kanssa. Sinä muistat heidät normaaleina ihmisinä tai harmaina kääpiöinä tai äärimmäisen outoina eläiminä koska he haluavat sinun muistavan heidät tällaisina, tai joskus he haluavat sinun unohtavan täysin kohdanneesi heidät. Usko minua, on vain 14 alien-rotua tällä planeetalla ja ainoastaan heistä kahdeksalla on tapana siepata ihmisiä tällä hetkellä (sen perusteella mitä minä tiedän). Lisäksi, joskus kertomukset sieppauksista ovat pelkkää mielikuvitusta tai valheita.

KYSYMYS: Kuinka me voimme suojella itseämme tämä mieleemme kohdistuvaa hyökkäystä vastaan?

VASTAUS: En tiedä. Minä luulen että te ette edes pysty, koska teidän mielenne on kuin avoin kirja jota melkein jokainen tuntemani laji pystyy lukemaan ja johon he pystyvät myöskin kirjoittamaan. Tämä on osin 'illojiim' -lajin itsensä syytä, koska he rakensivat (osin tarkoituksella) teidän mielenne sellaiseksi että se on vailla kunnollisia suojaus-mekanismeja. Jos sinä olet tietoinen siitä että joku yrittää manipuloida mieltäsi, sinä voit ainoastaan keskittyä tähän epäilyyn sekä yrittää analysoida jokaisen ajatuksesi ja muistikuvasi. Hyvin tärkeää: älä sulje silmiäsi (tämä saa aikaan erilaiset aivoaallot joihin on entistä helpompi päästä käsiksi), äläkä yritä rentoutua. Jos koetat olla mahdollisimman skarppina ensimmäisten minuuttien ajan, sinä voit mahdollisesti yrittää suodattaa vieraita ajatuksia sekä aaltoja aivoistasi ja tunkeutuja luovuttaa joidenkin minuuttien päästä jos hän ei onnistu yrityksessään, sillä tämä alkaa tuottaa kipua hänen omille aivoilleen. Tämä on erittäin vaikeaa ja varmasti kivuliasta ja se voi vahingoittaa sinua, joten olisi parempi mikäli et yrittäisi vastustaa vaikka se onkin sinun ainoa keinosi. Kuitenkin, sinä voit kokeilla tätä ainoastaan muutaman heikomman lajin kohdalla, et vahvojen kohdalla.

KYSYMYS: Mitä sinä tarkoitat sillä että "yksi laji tulee hyvin erilaiselta 'tasangolta'"?

VASTAUS: Ennenkuin minä voin selittää tämän sinulle oikein, sinun täytyy kyetä ymmärtämään universumia ja käytännössä tämä tarkoittaisi kenties turhauttavaa opetusta (mukaanlukien joidenkin mielen esteiden poistamista) useiden viikkojen ajan, ja tällä opetuksella minä en tarkoita ainoastaan sanallista opetusta. Minä käytin termiä "tasanko" tai "taso" ksoka teillä ei ole parempaa sanaa jolla kuvata tätä, ja termi "ulottuvuus" olisi täysin väärä (olisi väärin sanoa sitä myös "kuplaksi"), sillä ulottuvuuksia ei voi olla ilman tasankoja. Jos sinä kuuluisit lajiin joka elää toisella tasangolla tai toisen tasangon yllä, ja jos sinä kykenisit edelleen astumaan tälle tasangolle ilman teknologiaa niin että sinun kehosi ei koostu sellaisesta materiaalista jonka sinä tunnet, silloin sinä olisit mahtavin kuviteltavissa oleva olento. Tämä hyvin edistynyt laji jonka minä olen maininnut on kehittynyt tämän tasangon tuolla puolen ja he ovat kehittyneet yli miljardi vuotta. He pystyisivät tuhoamaan meidät kaikki yhdellä ajatuksella. Me olemme olleet yhteydessä heihin ainoastaan kolme kertaa koko historiamme aikana, koska heidän kiinnostuksensa syy tätä planeettaa kohtaan on erilainen kuin millään muulla rodulla. Heistä ei ole vaaraa sinulle tai minulle.

KYSYMYS: Mitä tapahtuu kun sota alkaa?

VASTAUS: Tähän kysymykseen on vaikea vastata. Se riippuu siitä mikä vihollisrotu on kyseessä sekä heidän taktiikastaan. 'Sota' ei ole aina sellainen primitiivinen asia millaiseksi te ihmiset sen miellätte. "Sotaa" voidaan käydä useilla tasoilla. Eräs mahdollisuus mikä heillä on, on teidän sosiaalisen rakenteenne 'tuhoaminen' vaikuttamalla poliittiseen johtajiin; toinen tapa on kehittyneiden aseiden käyttäminen luomaan maanjäristyksiä tai tulivuorenpurkauksia (mukaanlukien sää-katastrofit) jotka saattavat näyttää teistä luonnollisilta. Näillä kupari-fuusion kentillä jotka olen maininnut aiemmin on kyky vaikuttaa globaaliin säähän. Minä luulen että he eiväy hyökkää avoimesti maan asukkaiden kimppuun ennenkuin ihmisten sivilisaatio on heikko, sillä jopa teillä on kuky tuhota joitakin heidän aluksiaan (ei kuitenkaan monia). Salli minun sanoa, että me emme ole ehdottoman varmoja, siitä että lähitulevaisuudessa tulisi täysimittaista sotaa. En halua puhua tästä aiheesta enempää.

KYSYMYS: Haastattelu alkaa olla lopussa. Onko sinulla vielä jotain mitä haluaisit sanoa?

VASTAUS: Avaa silmäsi ja katso. Älä usko ainoastaan valheelliseen historiaasi tai tiedemiehiinne tai poliitikkoihinne. Eräät heistä tuntevat totuuden monista asioista, mutta he eivät kerro tietojaan yleisölle välttääkseen hämmennystä ja paniikkia. Minä luulen että sinun lajisi ei ole niin paha kuin jotkut oman lajini jäsenet luulevat ja olisi surullista joutua todistamaan teidän katoamistanne. Tämä on kaikki mitä minulla on sanottavaa. Tarkkaile maailmaasi avoimin silmin ja sinä tulet näkemään kätkettyjä uusia tai sitten et. Sinun lajisi on tietämätön.

KYSYMYS: Luuletko että kukaan uskoo että tämä haastattelu on todella tehty?

VASTAUS: En, mutta tämä on mielenkiintoinen koe minun sosiaalialan opinnoissani. Me tulemme tapaamaan uudestaan joidenkin kuukausien sisällä ja sitten sinä kerrot minulle mitä tapahtui sen jälkeen kun viesti julkistettiin. Kenties sinun lajillasi on toivoa.

Uskon että kirjoittaja todella on ruotsalainen kuten hän väittää. Kertomuksessa on sellaisia kömpelöitä lauserakenteita että henkilö, jonka äidinkieli on englanti ei käyttäisi niitä. Lisäksi siinä oli jonkin verran kielioppivirheitä. Kirjoittaja olisi ehkä pystynyt keksimään kaiken omasta päästään mikäli hän olisi huolellisesti perehtynyt amerikkalaiseen UFO-folkloreen sekä lukenut kaikki ilmestyneet Amazing Stories-, Search- FATE-, Hidden World-, Shavertron-, ym. aikakauslehdet. En oikein jaksa uskoa tähän. Pidän uskottavampana selityksenä että tämä nainen -- on hän sitten reptiliaani tai ei -- on todella tavannut tämän Ole K:n ja kertonut nämä jutut. Niissä on paljon yhteneväisyyksiä Brantonin 'paljastusten' kanssa, joten puolet tarinasta voi hyvinkin olla totta.

Tässä Lacertan kertomuksessa on kuitenkin paljon järjettömyyksiä. Kaksi lajia ei varmasti jaksaisi sotisi keskenään 65 miljoonaa vuotta -- maailmankaikkeudessa riittäisi tilaa heille molemmille, varsinkin kun he kummatkin pystyvät matkustamaan myös muihin maailmankaikkeuksiin! Eikä varsinkaan kuparin takia. Varmasti 65 miljoonaa vuotta kestävässä sodassa tuhlaantuu paljon enemmän kuparia kuin mitä maapallolta olisi saatu. Eikä tämä kupari loppujen lopuksi edes kelvannut heille. Siinä ajassa maapallo olisi ehditty jo ryöstää tyhjäksi kuparista. Lisäksi, vaikka oletettaisiin että evoluutio on totta, se ei toimi niin että matelijat saisivat äkkiä kyvyn tuottaa maitoa jolla ruokkia pienokaiset. Tässä tarinassa esiintyy Paljon muitakin kummallisuuksia.

Lacerta esittää hyväntahtoista olentoa; koska on riittävästi todisteita pahoista liskohumanoideista jotka sieppaavat pikkulapsia, hän ovelasti selittää että kyseessä ei ole hänen rotunsa vaan toisesta maailmankaikkeudesta tullut laji joka vain muistuttaa heitä! Voisiko olla niin että Lacerta todella suoritti jonkinlaista 'sosiologista tutkimusta'; mutta tavoitteena ei ollut Lacertan 'gradu' vaan haluttiin ottaa selvää ihmisten heikkouksista jotta voitaisiin hyödyntää niitä tulevassa sodassa. On toki mahdollista että maapallolla asuu myös 'hyväntahtoinen' liskolaji, mutta muista lähteistä ei ole kyetty vahvistamaan tällaisen lajin olemassaoloa. Jää siis henkilön oman pätöksen varaan, miten paljon hän päättää uskoa Lacertan kertomuksesta (itse olen sitä mieltä että puolet siitä saattaisi olla totta).


Lähteet:

1. http://www.sunpoint.net/~patato/Yst1.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst2.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst3.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst4.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst5.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst6.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst7.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst8.html
http://www.sunpoint.net/~patato/Yst9.html

2. http://www.ministrywatch.com

3. http://www.ministrywatch.com/profile/Benny-Hinn-Ministries.aspx

4. Näin kirjoitti Mäntän Ev. Lut kirkon entinen pastori Teemu Paarlahti kirjaansa, saattoi olla "Sielun tila" tai "Vuoritiellä", en ole täysin varma.

5. http://www.sunpoint.net/~patato/kirje251.html
http://heinola.org/~patato/marssi.rtf
http://www.heinola.org/~patato/lukijat/muut/20061109.php

6. http://fi.wikipedia.org/wiki/Ufoaalto

7. http://fi.wikipedia.org/wiki/Keskil%C3%A4nnen_ilmalaivat

8. Esimerkki tapauksesta jossa uutinen sanomalehdessä vahvistaa silminnäkijän kertomuksen: "100 ufoa Suomessa", s. 78-80.

9. http://www.theosophy.com/theos-talk/200202/tt00661.html
http://www.echoesofenoch.com/meetthenordics.htm

10. http://www.answers.com/topic/george-adamski

11. http://www.heinola.org/~patato/DULCE6.html

12. Tapani Kuningas, Teuvo E. Laitinen, Markku Löfman, "100 ufoa Suomessa", s. 192

13. "100 ufoa Suomessa", s. 41-44

14. http://www.v-j-enterprises.com/mojave1.html
http://www.heinola.org/~patato/MOJAVE1b.html
http://www.heinola.org/~patato/MOJAVE1d.html

15. http://www.zenzibar.com/news/article.asp?id=1768
http://english.pravda.ru/science/19/94/377/13920_stones.html
http://www.beforeus.com/indusa.htm

16. "100 ufoa Suomessa", s. 78-80

17. "100 ufoa Suomessa", s. 62-65

18. http://www.heinola.org/~patato/phil2.html

19. http://not-so-obvious.blogspot.com/2006/10/evolutionary-development.html

20. http://www.alienshift.com/id181.html
http://www.anomalousimages.net/text/lacerta.html


Takaisin