Luku 6: Israel-kortti -- yritys vainota toisinajattelijoita?

Osa 1: Illuminaatin aikataulu

En ole asiasta täysin varma, mutta uskon -- ja toivon -- että Kolmas maailmansota ei ole syttynyt suurelta osin sen takia että Uutta maailmanjärjestystä vastustavien joukossa on ollut sen verran lahjakkaita, sekä suuria hengen voimia omaavia henkilöitä, esim. sellaisia jotka ovat kirjoittaneet kirjoja, julkaisseet artikkeleita internetissä, sekä ohjanneet videoita Youtubeeen -- joskus oman henkensäkin vaarantaen -- että ovat onnistuneet vakuuttamaan riittävän määrän ihmisiä Uuden maailmanjärjestyksen uhan todellisuudesta sekä vanhan maailmanjärjestyksen 'hyvistä puolista'. Täten, illuminaatit ovat joutuneet siirtämään aikatauluaan tuonnemmaksi. Myös tämän kirjan saa 'imuroitua' ilmaiseksi netistä -- en pyri tienaamaan tällä rahaa.

Ehkä parhaiten sanomansa saa perille siten että tekee videon jossa on tunteisiin vetoavia kuvia sekä laulu, jonka tekijä on itse säveltänyt, tai sitten hän liittää mukaan jonkun toisen säveltämän laulun. Tällainen vaatii tekijältä suuria hengen voimia, mutta onnistuessaan hän saa illuminaatit vapisemaan. Erinomainen esimerkki tästä on "Nodoubt257" -nimisen henkilön Youtubeen lähettämä video jossa on kuvia kemikaalivanoista tunteisiin vetoavan laulun kera. [1] Parhaiten sanomansaa perille kun antaa kuvien puhua...

Toinen tällainen on esimerkki on Blackin The Wonderful Life kappaleeseen liitetyt kuvat joissa maapallo esiintyy kauneimmillaan. [2] Vaikka tekijällä ei todennäköisesti ole mitään uskonnollista vakaumusta taustalla -- en tosin ole varma tästä -- se puhuu omaa kieltään siitä että maapallo ei ole vielä aivan pilalla.

Vuosia sitten katsoin elovuvan: mies oli tutkinut outoja matkustajalentokoneisiin kohdistuneita onnettomuuksia, ja eräällä lentomatkalla hänelle välähti -- nämä onnettomuudet johtuivat siitä että tietyn ajan lennettyään koneen runko alkaa repeillä. Koneessa jonka matkustajana hän oli, tämä tuntimäärä oli juuri täyttymässä.

Joten mies vaati että kone välittömästi laskeutuisi lähimmälle lentokentälle, mutta häneen ei uskottu. Hän sai vakuuteltua vieressään istuneen nuoren naisen siirtymään kanssaan koneen keskiosaan joka olisi hänen mukaansa turvallisin paikka mikäli kone putoaisi maahan...

Miten elokuva jatkui? Kone laskeutui turvallisesti määräpaikkaansa eikä runko repeytynyt. Saiko mies kiitosta? Tämä nainen tokaisi hänelle vihaisesti että tämä mies oli laskenut väärin?

Lentokone kuitenkin siirrettiin halliin jossa se alistettiin kokeille joissa 'lentoa ikäänkuin jatkettiin'. Pian tapahtui niin kuin mies oli ennustanut, ja runko repeytyi. Repeytyminen vain tapahtui joitakin kymmeniä tunteja miehen laskelmia myöhemmin koska hän ei ollut ottanut huomioon kaikkia muuttujia, esim. ulkoilman lämpötilaa, mutta nämä yksityiskohdat ovat epäolennaisia tarinan kannalta.

Koska ihmisen luonto on sellainen kuin se on, 'maailmanlopusta' varoittelevat eivät saa useinkaan kiitosta jos heidän ennustuksensa eivät toteudu. Tästä on surullisia tapauksia Suomessakin. Pekka Lahtinen kirjoitti aikanaan useita kirjoja Uudesta maailmanjärjestyksestä. [3] Näissä kirjoissa on paljon asiaan, vaikka kaikki hänen kirjoissaan esitetyt väitteet eivät pitäneet paikkaansa (tai eivät todennäkköisesti pidä paikkaansa -- en voi mennä vannomaan). Esimerkiksi väite että satelliittimittausten mukaan maapallo olisi jatkuvasti viilentynyt ei pidä paikkaansa. Trendi vuodesta 1979 lähtien on ollut hitaasti lämpenevä (vuodesta 2002 lähtien viilenevä). Tämä aiempi näkemys alusta asti tapahtuneesta viilemenisestä perustui mittausvirheeseen, joka on sittemmin korjattu. Jälkimmäiseen väitteeseen kuuluu teoria että otsonihoito parantaa HIV:n. Asiasta perillä olevat henkilöt (mm. Netmission -foorumilla ovat esittäneet painavia perusteluja miksi tämä ei ole mahdollista, ja miksi otsonihoito on itsessään terveydelle haitallista, mutta en ryhdy tässä tuomitsemaan Lahtista koska en ole asiantuntija. [Sivuhuomautuksena mainittakin vielä, että Tampereen kristillinen yhteisö opettaa menestysteologiaa, esimerkkinä heidän kirjoituksensa "Vapauteen köyhyyden kirouksesta". [4] He myös Mainostavat Elämän sanaa, Benny Hinniä, sekä muita äärikarismaattisia liikkeitä. [5] Ei ole mitenkään harvinaista että karismaattisuutta ja rahaa palvovat 'ministeriöt' saattavat puhua myös salaliittoihin liittyvistä asioista, mutta heidän kiinnostuksensa näihin asioihin lopahtaa ennemmin tai myöhemmin. Syynä saattaa olla se, että näillä asioilla ei tienata suuria rahoja, ja koska "raha on uskon mittari", on nähty, että silloin jos ei astuta ylempien varpaille, bisneksetkin sujuvat paremmin. Esim Pekka Lahtinen on keskittynyt tekemään bisnestä "happihoidoilla"; tosin hän on seurakunnan johtoryhmän jäsen. [6] Tosin en tiedä onko Texe Marrs yhtään parempi esimerkki. Hän kirjoittaa aina vaan yhä uusia kirjoja, vaikka luulisi että hän on jo kertonut kaiken tarpeellisen Uudesta maailmanjärjestyksestä.]

Viimeisessä kirjassaan Verkko kiristyy, Lahtinen antoi ennustuksen että Uusi maailmanjärjestys alkaisi vuoden 2000 tienoilla. Näin ei tapahtunut. Tämän jälkeen Lahtinen ei ole enää esiintynyt julkisuudessa, puhumattakaan siitä että hän olisi kirjoittanut uusia kirjoja. Hän on siis vetäytynyt salaliittojen maailmasta ja keskittynyt "happihoitoihin", kuten kerroin yllä.

Dan Brown on mielenkiintoinen tapaus; en oikein tiedä kummalla puolella hän oikein on. Vuonna 2003 häneltä ilmestyi kirja Da Vinci Code, jossa yritettiin 'todistella' etä Jeesus Kristus ei joutunut ristiinnaulittavaksi, (eikä myöskään noussut kuolleista), vaan että Hän pakeni Ranskaan ja sai jälkeläisiä. Ei tietenkään voida lopullisesti todistaa ettei näin olisi todellä käynyt, mutta monet muut kirjassa esitetyt väitteet on todettu perättömiksi. [7]

Sitten, vuonna 2000 häneltä ilmestyi kirja Enkelit ja Demonit. Keskustelin tästä asiasta Mac Dominickin kanssa -- Cutting Edge Ministry -- ja hän sanoi että tällä kertaa kirjassa esitetyt väitteet voivatkin olla tosia: Illuminati saattoi todellakin olla tiedemiesten 1500-luvulla perustama 'salaseura' joka pyrki puolustamaan tiedettä Kirkon 'virheellisiltä' opetuksilta (ainakin jotkin Roomalaiskatolisen Kirkon opetukset koskien planeettaamme olivat virheellisiä; monista muista opeista kiistellään edelleen). Sitten Kirkko alkoi vainota heitä, ja he muuttuivat todella vihamielisiksi Kirkkoa (sekä Kristinuskoa) kohtaan, ja nyt he valmistautuvat suunnitelmansa viimeiseen vaiheeseen, eli ottaa näkyvä valta maailmassa.

Ihmettelin aluksi, että miten henkilö joka kirjoittaa Jeesusta pilkkaavan Da Vinci Coden, voi kirjoittaa myöhemmin kirjan jossa paljastetaan illuminaattien juonet sekä puolustetaan Roomalaiskatolista Kirkkoa. Oliko äijä tehnyt parannuksen. Sitten huomasin että Enkelit ja Demonit oli kirjoitettukin kolme vuotta ennen Da Vinci Codea, ei sen jälkeen, vaikka järjestys jossa kirjasta tehtiin elokuva olikin päinvastainen. Äijästä olisikn tullut luopio eikä päinvastoin.

13. toukokuuta 2009, elokuva Enkelit ja Demonit saa ensi-iltansa ainakin Suomessa. Mikäli Dan Brown yhä vastustaa Uutta maailmanjärjestystä (vuonna 2000 hän ilmeisesti vastusti sitä), tämän kirjan muuttaminen elokuvaksi on todella merkittävä asia. Nyt on ilmaantunut joitakin merkkejä siitä että Illuminati on muuttanut taktiikkaansa, ja yrittää nyt kristillisiin kirkkoihin soluttautumalla käännyttää uskovaiset välinpitämättömiksi tai jopa vihamielisiksi niitä kohtaan jotka edelleen jaksavat varoitella Uudesta maailmanjärjestyksestä.

Kun syyskuun 11. päivän terrori-iskut tapahtuivat, muslimit sekä natseihin kallellaan olevat 'kristityt' esim. Texe Marrs ottivat tosissaan väitteen että Mossad oli näiden iskujen takana. [8] Tämä väite on osoitettu perättömäksi. Suomessa uskovat -- kuten monet muutkin -- (tarkoitan henkilöitä jotka pitävät itseään 'uudestisyntyneinä kristittyinä' ovat hyvin omaksuneet näkemyksen että tämä terrori-isku oli 'läntisen salaliiton' aikaansaama -- tosin ei Mossadin vaan USA:n hallituksen sisäpiirin, johon mm. George W. Bush kuuluu (vastenmielisyys Bushia kohtaan on osaltaan edesauttanut tämän näkemyksen muodostumista). Tämä aiheutti ongelmia Leo Mellerille; toisaalta hän piti Bushia uudestisyntyneenä kristittynä, mutta toisaalta Kuva ja Sana julkaisi Teijo Lusan kirjoittaman kirjan Lopun ajan salaiset kansiot joissa tämän terrori-iskun kerrottiin olevan 'salaliitto'. [9] Itse asiassa, Meller on sekä toistanut 'virallista totuutta' -- isku oli al-Qaidan työtä sekä merkki muslimien uudesta yrityksestä valloittaa maailma -- (mikä on puppua), että myöskin 'salaliittoteoreetikkojen' suosimaa versiota -- joten hänen puheissaan on melkoinen ristiriita.

Lauantaina 25.4.2009 oli Aamulehdessä tällainen ilmoitus: [10]

"Aiemmin Jeesuksen Puutarhahaudan pappi Jerusalemissa, Kansainvälisen Kristillisen Suurlähetystön ICEJ:n perustaja, nykyisin Maailman siionististen kristittyjen keskuksen perustaja ja johtaja JAN WILLEM VAN DER HOEVEN kokoussarja Suomessa 28.4. - 3.5.2009."

"Kuule Herran sana Israelista, maailman kansoista, profetian ennustuksia lähitulevaisuudestamme. Pyhä Henkion antanut vartiomiehelle erityissanoman Suomelle ja maamme kristityille. Tule ja Koe."

"TAMPEREELLA VAPUNPÄIVÄNÄ 1.5. klo 18, Sampolassa, Sammonkatu 2."

"Tilaisuuksissa mukana LEO MELLER, HANNU GRÖNROOS, PIRKKO SÄILÄ, PASI TURUNEN. Keräys Israelin lohdutukseksi ja turvallisuudeksi, Esirukouspalvelua. Tervetuloa. -- PATMOS LÄHETYSSÄÄTIÖ."

Toinen ilmoitus samalla sivulla:
"Tervetuloa Israel-tilaisuuteen!"

"Nicole Yoder Jerusalemista vieraana Nokian helluntaiseurakunnassa, Välimäenkatu 8, maanantaina 27.4. klo 18:30. Kahvit klo 18:00."

"Mukana Ulla Järvilehto, Timo Ala-Vainio sekä musiikissa Jenni Kolehmainen."

"Järj. ICEJ Suomen osasto ja Helluntaiseurakunta."

Muut ilmoitukset sitten koskivat Jeesus-marssia sekä perinteisiä jumalanpalveluksia sekä raamattuopetusta joissa Jeesuksen Kristuksen Evankeliumi on keskipisteessä.

Yrittääkö ICEJ soluttautua helluntaiseurakuntiin sekä muihin kristillisiin 'ministeriöihin' Suomessa? Ja mihin siionisteja enää edes tarvitaan? Israel on jo perustettu, ja koska maalla on toistasataa ydinasetta, sekä ties mitä muita aseita, mikään ei voi tosissaan uhata sen olemassaoloa. [11] Onko ICEJ illuminaattien peitejärjestö? Tämä kristillisten järjestöjen yhteistyö ICEJ:n kanssa kuulostaa nyt entistäkin omituisemmalta, varsinkin sen jälkeen kun tuli ilmi että Suomen juutalaisneuvosto oli lopettanut yhteistyön Israelin ystävien kanssa, koska Israelin ystävät ei suostunut luopumaan juutalaisten evankelioinnista (juutalaisneuvosto ei ole lopettanut yhteistyötä ICEJ:n kanssa; mahdollisesti siksi että ICEJ ei pidä Jeesusta esillä samalla tavalla).

Millainen mies tämä Jan Willem van der Hoeven on? Netissä on seuraavanlaista tietoa:

Israeldestiny.com: [12]

»However, we wonder if they really believe the double-talk they employ to placate an often-skeptical Jewish community.»

»Jan Willem van de Hoeven, of the Jerusalem-based International Christian Embassy, has insisted that converting Jews is anti-Christian.»

»Jesus and the apostles didn’t seek to make their fellow Jews 'Christians,' but to make them 'better Jews,' he said.»

»In an interview with the New York Times, Mr. van de Hoeven explained that those Jews who are converted under his group’s influence "remained faithful to their roots and to Israel." How does he square converting to Christianity with faithfulness to Judaism?»

Forward.com: [13]
»In truth, there are Evangelicals who would like to see Jews convert to to Christianity. But as Pastor Jan-Willem van der Hoeven, Director of the International Christian Zionist Center in Jerusalem, puts it, "When the Messiah comes, we’ll ask him 'Sir, is this your first time in Israel?' Then, all will be settled; we’ll find out who got it right. In the meantime, we have lots of work to do together."»
Hän on ristiriitainen henkilö. Toisaalta hän jossain määrin 'käännyttää' heitä, mutta ei ole lainkaan varma että onko tämä pelastavaa Evankeliumia mitä hän heille julistaa. Joka tapauksessa, hän tuntuu 'häpeävän Jeesusta'. Tässä jälkimmäisessä lainauksessa hän haluaa odottaa siihen asti kunnes Jeesus tulee takaisin maan päälle. Siihen saattaa mennä vielä aikaa ja sillä välin monet juutalaiset kuten myös pakanat joutuvat kadotukseen.

prophecynewswatch.com: [14]

»The founder, Jan Willem van der Hoeven, said about their mission: "We do not believe in conversion; we do not want to make Jews Christians".»

»I can only wonder how that can be reconciled with the teachings of Jesus.»

Tässä hän sanoo suoraan: "Me emme usko käännyttämiseen; me emme halua tehdä juutalaisista kristittyjä."

Jatkoa: [15]

»No, you might not get a reply from Jan himself. And the reason is that Jan no longer works with ICEJ. Because as far back as in 1985, the tensions which had pestered them exploded in the open. Many local evangelical pastors could no longer support Jan’s notion that Israel was a sign of the end times, as well as his insistence on "comforting the Jews" as opposed to ministry to the huge Arab population. They also felt increasingly uncomfortable about Jan's insistence that Christians must not offend the Jews by talking about Jesus.»

»To make a long story short, Jan finally left the ICEJ and is now running the International Christian Zionist Center in Jerusalem.»

Jan Willem joutui lähtemään pois ICEJ:stä koska monet eivät hyväksyneet sitä että hän tahtoi "lohduttaa juutalaisia", eikä "loukata heitä puhumalla Jeesuksesta".

ICEJ ei ole kuitenkaan täysin antikristillinen järjestö -- he hyväksyvät myös 'messiaaniset juutalaiset' vaikka eivät pyri käännyttämään ketään 'messiaaniseksi'. Ilmeisesti Jan Willemille tämäkin oli liikaa koska hän lähti pois ICEJ:stä ja perusti oman, jyrkempää linjaa ajavan järjestön.

Seuraavassa on pitkä juttu, mutta minun täytyy se julkaista koska se osoittaa että Jan Willen suorastaan vihaa Jeesusta. Alussa kerrotaan Baruch Maozin elämäntarina. Hän myöntää olevansa jossain määrin 'messiaaninen juutalainen' -- hän kääntyi ensin helluntailaiseksi ja myöhemmin reformoiduksi. Hän perusti The Grace and Truth -nimisen seurakunnan joka pyrkii tavoittamaan sekä juutalaiset että arabit. Hän myös kirjoitti kirjan Judaism is not Jewish: A friendly critique of the Messianic Movement jossa hän kritisoi messiaanista liikettä siitä että he noudattavat liiaksi rabbien ohjeita.

Kun Israelin parlamentti yritti laatia lain joka olisi tehnyt kristillisestä evankelioimisesta rikoksen, jota Shas-puolueen kansanedustajan Raphael Pinchasin ehdotuksesta, Baruch Maoz hyppäsi barrikadeille ja puolusti uskonnollista vapautta. Jan Willem van der Hoeven kutsui Shas-puoluetta "Jumalan pyhyyden suureksi tukijalaksi." Tässä myös sanotaan että monet 'messiaaniset juutalaiset' kyseenalaistavat Kristuksen kolminaisuuden, ja korostavat tekoja armon sijaa. Kenties se 'evankeliumi' jota Jan Willem sanoo julistavansa tämän New York Timesin jutun mukaan, on juuri tätä kolminaisuuden vähättelyä sekä tekojen korostamista.

Barthsnotes kirjoittaa: [16]

»For what is believed to be the first time, a Christian congregation in Israel is building its own church - in a Jewish area near Tel Aviv.»

»Although the building plan was hotly contested by Orthodox Jews and the church had to go all the way to the Supreme Court, the Christian congregation, Grace and Truth, won the day.»

»The Grace and Truth Christian congregation, a Reformed and Baptist church, is an indigenous Israeli church, reaching out to Jews and Arabs. Founded in 1976, it is one of Israel’s oldest churches and has showed the way for other churches in the country and has led a successful international campaign against efforts to restrict religious freedom in Israel.»

»To protect the property against vandalism by Orthodox Jews, it is guarded 24 hours a day. The cost of legal fees, security, insurance, rising prices, changing demands by the authorities and related expenses have made it impossible to afford the completion of a worship centre that will be used seven days a week for prayer, weddings, conferences and seminars.»

»The situation of Christian Israelis is something I have looked at a couple of times in the past: see here and here. Grace and Truth was founded by Baruch Maoz, who sees himself more as a Reformed Christian than a 'Messianic Jew'. A book review at Banner of Truth (a British Reformed publisher best-known for its Puritan reprints) explains:

"Baruch Maoz argues that the Messianic Jewish movement has allowed the authority of the rabbis to overshadow the rightful authority of Scripture, and that the movement is in deep trouble. He has done this in his book entitled, 'Judaism is not Jewish: A friendly critique of the Messianic Movement'."»
»As I understand it, the key argument Baruch seeks to establish, and one with which not all will agree, is that 'Judaism' is not 'Jewish'. By 'Judaism' he means the religious system developed by the Rabbis in the light of the destruction of the Temple, Diaspora existence and the rabbinic rejection of Jesus. This 'Judaism' is not properly 'Jewish' in the original sense that God intended 'Jewishness' to be - a biblical culture and identity which reflects God’s presence and values, and is fulfilled in Christ. As such this 'Judaism' should have no recognised authority over the beliefs and practices of Jewish believers in Jesus, and 'Messianic Judaism', in seeking to combine faith in Jesus as the Messiah with a modified form of 'Judaism', inevitably pursues a false trail... 'Messianic Judaism', as opposed to 'Jewish Christianity', fails, according to Baruch, to distinguish between the religious and cultural/national aspects of 'Jewishness', and therefore buys into a rabbinically-imposed set of norms of what is expected to be truly 'Jewish'.»

»This claim that non-Christian Jews have got it wrong, of course, is shared by most conservative Christians, but the belief is seldom stated so bluntly; just recently we saw Jerry Falwell being obliged to disavow a report that he held both religions as equally valid(see my discussion here). Maoz himself adds:

"What is more, the creeping error that insists that Judaism is 'the root of our [Christian] Faith' undermines our confidence in Scripture and our ability to read the Bible properly. The growing number of adherents to the Messianic Movement who question the deity of Christ, or who are inclined toward a form of legalism that replaces grace with works are disconcerting indications of the direction in which the movement is liable to go -- God forbid -- if the process is not stopped."»
»One imagines that Maoz must be particularly appalled by the 'Noahcide Movement', which I discussed here.»

»The church’s website gives a bit of background to Maoz -- a rowdy youth in Israel followed by conversion to Pentecostalism, and then a rejection of that in favour of Reformed Christianity. Training followed in the UK -- through CLC (Christian Literature Crusade) and its associated missionary organistion WEC (then World Evangelisation Crusade, but these days the rather more tactful World Evangelisation for Christ), and then work with Christian Witness for Israel:

"In 1976, with the full encouragement of CWI, the first steps were taken to form what is now Grace and Truth Christian Congregation... The congregation now consists of some 260 adults and their children, and the membership is over 65. Baruch is assisted in the oversight and pastoral care of the church by a body of Elders and Deacons, augmented by a Deacons’ Committee. Most of the congregants are relatively recent immigrants, struggling to establish themselves economically."»
»And somewhat likely not to have any particular links with Judaism -- this Al-Ahram article from 2000 has some useful background.»

»However, Maoz has not completely cut himself off from Messianic Judaism. Another Banner of Truth article notes:

"When members of Israel’s parliament attempted to introduce legislation that would make Christian evangelism a criminal offence, Baruch set up and, for the first eighteen months, led the Messianic Action Committee, to defend freedom of religion in Israel."»
»This was the anti-missionary bill proposed by the Shas MK Raphael Pinchasi in the late 1990s, and which threatened relations between Christians and Israel (although the outspoken Christian Zionist Jan Willem van der Hoeven has no problem calling Shas "the great upholders of G-ds sanctity").»

Tämä on niin tärkeä asia että minä suomennan sen melkein kokonaan:

»Sen minkä uskotaan olevan ensimmäinen kerta, kristillinen seurakunta Israelissa on rakentamassa omaa kirkkoaan - juutalaiselle alueelle Tel Avivin lähelle.»

»Vaikka ortodoksi-juurtalaiset vastustavat voimakkaasti tätä rakentamis-suunnitelmaa, ja seurakunnan täytyi viedä asia Korkeimpaan oikeuteen saakka, tämä kristillinen seurakunta, nimeltään Grace and Truth, voitti kiistan.»

»Tämä Grace and Truth, reformoitu ja baptisti-kirkko, on syntyperäinen israelilainen kirkko, joka pyrkii tavoittamaan sekä juutalaiset että arabit. Perustettu vuonna 1976, se on eräs Israelin vanhimpia seurakuntia ja se on näyttänyt tietä muille seurakunnille tässä maassa ja on menestyksekkäästi johtanut kansainvälistä kampanjaa uskonnonvapauden rajoittamista vastaan Israelissa.»

»Suojellakseen omaisuutta ortodoksi-juutalaisten vandalismia vastaan, sitä vartioidaan 24 tuntia vuorokaudessa. Oikeudenkäyntikulut, vartiointi, nousevat hinnat, viranomaisten muuttuvat vaatimukset, sekä näihin liittyvät kustannukset ovat tehneet mahdottomaksi saada valmiiksi palvontapaikkaa jota voitaisiin käyttää seitsemänä päivänä viikossa rukoukseen, hääseremonioihin, konferensseihin ja seminaareihin.»

»Kristittyjen israelilaisten tilanne on sellainen jota minä olen tarkkaillut pari kertaa menneisyydessä: katsellen siellä ja täällä. Grace and Truth oli Baruch Maozin perustama, joka näkee itsensä enemmänkin reformoituna kristittynä kuin 'messiaanisena juutalaisena'. Eräässä Banner of Truthin artikkelissa sanotaan:

"Baruch Maoz väittää että messiaanisten juutalaisten liike on sallinut rabbien vallan varjostaa Raamatun oikeutettua auktoriteettia, ja että tämä liike on suurissa vaikeuksissa. Hän on kertomut tämän kirjassaan Judaism is not Jewish: A friendly critique of the Messianic Movement."»
»Sen pohjalta miten minä ymmärrän sen, tärkein argumentti jota Baruch pyrkii puolustamaan, ja joka on sellainen että kaikki eivät ole samaa mieltä hänen kanssaan, on että 'judaismi' ei ole 'juutalaisuutta'. Judaismilla hän tarkoittaa rabbien kehittämää uskonnollista järjestelmää Temppelin tuhon, diasporan sekä Jeesuksen torjumisen valossa. Tämä 'judaismi' ei ole kunnon 'juutalaisuutta' siinä alkuperäisessä merkityksessä että Jumala tarkoitti 'juutalaisuuden' olevan - raamatullinen kulttuuri ja identiteetti joka heijastaa Jumalan läsnäoloa sekä arvoja, ja jonka täyttymys on Kristus. Sellaisenaan kuin tällä 'judaismilla' ei pitäisi olla tunnistettua auktoriteettia Jeesukseen uskovien juutalaisten uskomuksiin ja palvontamenoihin, ja 'messiaaninen judaismi', pyrkiessään yhdistämään uskon Jeesukseen Messiaana muokattuun 'judaismin' muotoon, joutuu väistämättä väärälle raiteelle... 'Messiaaninen judaismi', toisin kuin 'juutalainen kristinusko', epäonnistuu, Baruchin mukaan, tekemään eroa 'juutalaisuuden' uskonnollisten ja kulttuurillisten/kansallisten aspektien välillä, ja täten se myy itsensä rabbien luomille normeille sen suhteen minkä odotetaan olevan todella 'juutalaista'.»

»Tämän väitteen, että ei-kristityt juutalaiset ovat väärässä, tietysti, jakavat useimmat konservatiiviset kristityt, mutta tämä näkemys ilmaistaan harvoin näin suoraan; aivan äskettäin me näimme Jerry Falwellin joutuvan pakotetuksi kiistämään raportin että hän näki molemmat uskonnot samanarvoisina. Maoz itse lisää:

"Mikä on enemmän, tämä karmiva/mateleva virhe joka väittää että juutalaisuus on 'on meidän [kristillisen] uskomme juuri' kalvaa meidän luottamustamme Raamattuun sekä kykyämme lukea Raamattua konnolla. Messiaanisen liikkeen kannattajien kasvava määrä jotka kyseenalaistavat Kristuksen kolminaisuuden, tai jotka kallistuvat kohti legalismia joka korvaa armon teoilla ovat hämmentäviä merkkejä suunnasta johon tämä liike on altis kulkemaan, mikäli tätä prosessia ei pysäytetä."»
»Voi kuvitella että Maozin täytyy olla erityisen kauhistunut tästä 'Noahidelaisesta liikkestä', josta minä keskustelin tässä.»

»Tämän seurakunnan www-sivu antaa hiukan taustatietoa Maozista -- rähinöivästä nuorukaisesta Israelissa joka kääntyi helluntailaisuuteen, ja sitten hylkäsi sen kääntyen reformoituun kristillisyyteen. Tätä seurasi koulutus Britanniassa CLC:n kautta, sekä siihen liittyvän lähetys-organisaation, WEC:n kautta, ja sitten työ Christian Witnessin kanssa Israelissa:

"Vuonna 1976, CWI:n täydellä tuella, otettiin ensimmäiset askeleet sen perustamiseksi mikä on tänään Grace and Truth Christian Congregation... Tässä seurakunnassa käy nyt kutakuinkin 260 aikuista sekä heidän lastaan, ja varsinaisia jäseniä on yli 65... Useimmat seurakunnan jäsenistä ovat suhteellisen tuoreita maahanmuuttajia, jotka kamppailevat tullakseen toimeen taloudellisesti."»
»Kuitenkaan, Maoz ei ole täysin irtautunut messiaanisesta judaismista. Toinen Banner of Truthin artikkeli huomauttaa:
"Kun Israelin parlamentti yritti säätää lain joka tekisi kristillisestä evankelioinnista rikoksen, Baruch nousi barrikadeille ja, ensimmäiset kahdeksantoista kuukautta, johti tätä Messianic Action Committeeta, puolustaakseen uskonnonvapautta Israelissa."»
»Tämä oli se lähetystyötä vastustava lakiesitys jota Shas-puolueen kansanedustaja Raphael Pinchasi ehdotti 1990-luvun lopulla, ja joka kristittyjen ja Israelin välisiä suhteita (vaikka tällä suorasukaisella kristillisellä sionistilla Jan Willem van der Hoevenilla ei ole vaikeuksia kutsua Shas-puoluetta "Jumalan pyhyyden suureksi tukijalaksi").»
En ymrrä miksi Patmos kutsuu vieraakseen henkilön joka parhaimmillaan häpeää, ja pahimmillaan suorastaan vihaa Jeesusta? Kenties fanaattisilta Israel-faneilta on helpompi lypsää rahaa. Tai sitten Meller on rikkonut välit niin monen ihmisen kanssa ettei kukaan enää suostu olemaan hänen lähellään. George Bush taitaa olla niitä harvoja joista Meller ei ole puhunut pahaa, joten Meller voisi kutsua hänet Suomeen puhumaan, kertomaan vaikka 'henkilökohtaisesta uskostaan'. Kolehti voisi mennä vaikka Irakin sodan veteraaneille.

Jos Baruch Maoz edustaa Jeesusta, Jan Willem van der Hoeven edustaa Saatanaa (joku vielä tappaa minut näiden paljastusten johdosta).

Osa 2: Suomalaisetko 'herrakansaa'?

Uskovat Suomessa ovat perinteisesti olleet Israelin puolella, eikä siinä ole sinänsä mitään väärää. Israel on Jumalan omaisuuskansa, eikä Raamattu anna tukea korvausteologialle, eikä kovin moni edes usko tähän joten aihetta on kenties pidetty liikaa esillä (kenties siksi että se on harvoja asioita joissa ICEJ ja kumppanit ovat oikeassa, ja he tietenkin haluavat mainostaa olevansa 'oikealla asialla'). Raamattu lupaa että 'koko Israel on pelastuva' lopun aikoina -- tosin tämä 'koko Israel' tarkoitaa jäännöstä joka on jäänyt eloon antikristuksen vainoista. [17] Aivan naurettavaa yrittää väittää että tämä 'Israel' tarkoittaisi kristillistä seurakuntaa.

ICEJ:lle tämä kahden kolmasosan tuhoaminen on asia jota 'virallisesti ei ole edes olemassa', tai ainakaan siitä ei saa puhua.

Entistä pahempaa oli tulossa: kaikille ei pelkkä Israelin tukeminen riitä, he ovat saaneet päähänsä että suomalaiset -- tai osa heistä ovat Israelin kadonneita heimoja, joten he ovat jotenkin 'parempia' tai 'korkeampaa' rotua, ja jos muut eivät suostu uskomaan tähän, tai he pitävät sitä merkityksettömmänä asiana (niinkuin se todellisuudessa onkin vaikka se olisi totta), se ärsyttää heitä suuresti.

Tämä teoria 'suomalaiset ovat Israelin heimon kadonneita' jakaantuu useaan erilaisen 'alalajiin'. Erään teorian mukaan suomalaiset ovat Isaskarin heimon jälkeläisiä, mutta eivät ole mitenkään erityisasemassa, koska myös monet muut kansat ovat samalla tavalla 'Israelin kadonneiden heimojen jälkeläisiä', esim. tanskalaiset Daanin heimon jälkeläisiä (Tanska = Danmark). Rehellisyyden nimissä minun täytyy myöntää että eräässä puheessaan vuosia sitten Mellerillä oli juuri tämä näkemys, joten hän ei kannattanut tätä rasistista teoriaa suomalaisista 'übermensch-rotuna' tai 'herrakansana' -- mikä oli minusta fiksua.

Toisen alalajin mukaan suomalaiset ovat useaa eri rotua jotka pikkeavat geneettisesti toisistaan melkoisesti. Heidän mukansa itäsuomalaisten joukossa olisi niitä joiden esivanhemmat voitaisiin jäljittää muinaiseen Israeliin. Tuoreimpien tutkimusten mukaan länsi- ja itäsuomalaisten geenit todella poikkeavat toisistaan, joten tässä toki voi olla jotain perää. [18]

Viimeisen teorian mukaan kaikki suomalaiset olisivat israelilaisten jälkeläisiä. Minusta tämä on vain säälittävä yritys tehdä suomalaisista muita parempia, eikä siinä ole mitään järkeä; esimerkiksi: missä vaiheessa nämä 'israelilaiset' unohtivat kielensä ja alkoivat puhua suomea, tai unohtivat Mooseksen antaman kiellon syödä sianlihaa. Lisäksi, israelilaisista alle kolmannes on aitoja 'hebrealaisia juutalaisia', suurin osa on kasaareita. [19] Jos suomalaisilla on joitakin geneettisiä yhtäläisyyksiä 'israelilaisten' kanssa, kyseessä ovat todennäköisesti kasaarijuutalaiset. Sitäpaitsi kasaarien alkuperä on suunnilleen sanoilla seuduilla kuin missä ainakin osan suomalaisten esivanhemmista arvellaan asuneen. Muuten, monet 'Israelin kannattajista' kiistävät että mitään kasaareja olisi koskaan edes ollut olemassakaan. Koska Lähi-idän muslimit ovat niin hanakasti tarttuneet tähän 'kasaari-ongelmaan' -- väittäen että tällä perusteella Israelilla ei olisi oikeutta olemassaoloonsa -- kaikki jotka puhuvat kasaareista ovat täten 'Jumalan vihollisia'. Kuitenkin, vaikka vaikka suurin osa Israelin 'juutalaisista' ei olisikaan aitoja juutalaisia, näitä kuitenkin on heidän joukossaan, ja Mac Dominick kerran kirjoitti minulle, että myös juutalaisuuteen kääntyneet ovat Jumalan omaisuuskansaa, joten Israel kuuluu myös heille.

Alla kartta kasaarien valtakunnasta ennen sen hajoamista.

Termi 'Suomen kuninkaat' liittyy läheisesti tähän teoriaan suomalaisista 'jotenkin erityisinä'. Ensimmäisen kerran minä törmäsin tähän aiheeseen, sivulla jonka oikeassa reunassa oli natseja ylistäviä kuvia (Toisen maailmansodan aikaisten saksalaisten aikakauslehtien kansikuvia). Toinen henkilö joka on ottanut tämän aiheen sivulleen on Ior Bock. [20] Kolmas taho joka oli ottanut tämän aiheen sivulleen, on eräs Kristinuskoa vihaavia sekä suomalaista muinaisuskontoa kannattava 'yhdistys'. [21] Ja neljäntenä ovat juutalaisuuteen hurahtaneet suomalaiset 'kristityt'. [22]

Viimeisenä mainitulla on todella älytöntä juttua. Otan muutaman lainauksen:

"Koska Suomessa alusta alkaen on asunut ehkä muutamaa poikkeusta lukuunottamatta ainoastaan Israelin kansaan kuuluvia heimoja, niin avioliitot on solmittu samojen heimojen kesken. Tämä on nähtävissä myös kirkonkirjoissa myöhemmällä ajalla, kuinka oman kylän tai naapurikylistä on enimmäkseen löytynyt puoliso. Rodullisesti katsoen Suomessa on miltei sekoittumattomat Israelin kansaan kuuluvat suvut. Ainoastaan heimojen välillä on tapahtunut yhteenliittymistä. Tässä nähdään selvästi Eloah´in suunnitelma toimenpiteineen yksilö- ja sukutasolla. Suomessa asuvien keskuudessa on samantyyppisiä sairauksia kuin israelilaisilla yleensä."
Tämä ensimmäinen lainaus oli 'pelkästääm' älytön, mutta seuraavat paljastavat että hän ei (todennäköisesti) ole edes uskossa:
"Eloah armossaan vielä kerran kutsuu ihmisiä ottamaan vastaan pelastuksen iankaikkisen evankeliumin kautta Jeshua Ha-Mashiach´ssa ( Room.1: 1-4, Ilm.14: 6-12). Tämä tarkoittaa alkuperäistä apostolista oppia ja uskoa, jota kristityt eivät ole julistaneet. "Noita tietämättömyyden aikoja Eloah on kärsinyt, mutta nyt Hän tekee tiettäväksi, että kaikkien ihmisten kaikkialla on tehtävä parannus." [Apt. 17:30]
Raamatuun osataan kyllä vedota, mutta on aikamoista harhaoppia, kuten myös seuraava lainaus:
"Ne kristityt, jotka ovat Suomessa heistä suurin osa on Israelin kansaan kuuluvia. Ne, jotka pitävät sunnuntain pyhäpäivänään, ovat asettuneet kapinaan Eloah´ia vastaan ja tukemaan saatanaa kapinassa sekä korottamaan häntä Eloah´in vertaiseksi, käyttämällä väärää nimeä ja ottamalla shapatin tilalle saatanan asetuksen sunnuntain." [Jes. 14:13-14]
Seuraavaksi hän julistaa ristin olevan saatanasta:
"Jos Raamatussa ilmoitetut esikuvat ja symbolit ymmärretään oikein, niin emme saa käyttää väärää nimeä ja persoonaa uskomme perustana, emmekä kirouksen ja tuomion ulkonaista välinettä ns. risti, koska risti kuuluu Tammuz- ja Mithras- kulttiin, mutta 'pelastus tulee meidän Eloah´ilta, joka valtaistuimella istuu ja Karitsalta' ( Ilm. 7: 10). Jos meillä on oikea nimi ja persoona uskomme lähteenä, niin silloin symboli on oikea, mutta jos meillä on väärä nimi ja persoona uskomme lähteenä, niin symboli on väärä, niin kuin se on kristittyjen kohdalla. Tämä kuuluu Eloah´in pilkkaamiseen."

"Näissä Raamatun kohdissa ei puhuta rististä, vaan puusta tai hirsipuusta, jotka ovat kirouksen ja tuomion ulkonaisia välineitä. Eloah´iin Jeshua´ssa uskovan ei tule palvoa ristiä, eikä ristisymboleita. Risti on saatanan voiton symboli ja hirsipuu on ulkonainen kirouksen merkki ( 5 Moos. 21: 22- 23). Karitsa on Ha-Mashiach´n symboli ( JES. 53: 7, Joh. 1: 29, 1Kor. 5: 7). Koska Uudesta testamentista on jätetty pois Jeshua ha- Mashiach´n alkuperäinen Eloah´in antama nimi ja tilalle on laitettu väärän messiaan nimi, niin on luonnollista, että korostetaan ristiä, joka muinaisuudessa kuului Tammuz- ja Mithraskulttiin ja jonka pyhäpäivä oli auringonpäivä eli sunnuntai. Tämä kristillinen pakanuus on selvästi nähtävissä kristittyjen opeissa ja elämässä."

Mitä Raamattu sanoo:
"Sillä sana rististä on hullutus niille, jotka kadotukseen joutuvat, mutta meille, jotka pelastumme, se on Jumalan voima."
Sitten hän vöittää saamelaisten olevan likaisia (vähän aiemmin hän väitti suomalaisia 'herrakansaksi' ja nyt hän sanoo saamelaisten (suomalaisten) olevan sen verran raakalaisia että eivät osaa edes peseytyä:
"Georgille lappalaiset ovat alkuperältään pohjoisessa elävä kansa, josta suomalaiset ovat irtaantuneet myöhään, vasta 1200- luvulla. Sukulaisuus näiden kansojen välillä on siis perin läheistä.. Väitteensä todistukseksi hän esitti kansojen samanlaiset elintavat. Ulkomuotoerot olivat savun ja lian aiheuttamia. Elinolosuhteet olivat tehneet lappalaisista kovia, rohkeita, viekkaita ja laiskoja"
Hän myös (lähestulkoon) kieltää Jeesuksen olevan Messias, sekä syyttää kristinuskoon kääntyneitä juutalaisia 'pettureiksi': [23]
"Kristityt lähetysjärjestöt ovat aloittaneet Israelissa massiivisen juutalaisten käännytyskampanjan Jeesuksen toisen tulemisen kiihkeässä odotuksessa. Lähetysjärjestöt satsaavat miljoonia dollareita juutalaisten käännyttämiseksi kristinuskoon. Arvioidaan, että Israelissa on tällä hetkellä n. 15 000 kristinuskoon kääntynyttä ns. 'Messiaanista' juutalaista."

"Kahden vuosituhannen ajan juutalainen usko on pitänyt juutalaisen kansan koossa ja antanut sille elinvoimaa. Sen ansiosta saatiin perustaa Israelin valtio vuonna 1948 Ijarkuun 3. päivä. Sillä hetkellä, kun Paavalin näkemys, että 'koko Israel on pelastuva' so. kääntyy kristinuskoon, toteutuu, juutalainen valtio lakkaa olemasta ja Theodor Herzlin näky juutalaisten valtiosta pannaan romukoppaan. Näin ollen lähetysjärjestöjen kiihkeä käännytystyö on yksi antisemitismin muodoista: 'Hävittäkää heidfät olopemasta kansa', kuten Raamattu kertoo. Ja johtaa Juutalaisten valtion romuttamiseen. Juutalaisuus tarkoittaa myöskin uskontoa. Kun Martti Luther ei saanut juutalaisia käännytettyä, hän käski tappaa heidät."

"Juutalaisille Messias tarkoittaa maallista ihmishallitsijaa, ei mitään taivaallista Jumalolentoa. Juutalaisille Jumalan Valtakunta ja Taivaan Valtakunta tarkoittavat maan päällä olevaa teokraattista Israelin valtiota ja heille pelastus ja lunastus merkitsevät vapautusta maallisen sortovallan ikeestä - ei siis pelastusta synnin vallasta. Kun Messias, joka on miehestä ja naisesta syntynyt tavallinen ihminen, tulee, hän aloittaa maailmanlaajuisen rauhan, henkisyyden ja valistuksen aikakauden; ja tulee kokoamaan kaikki juutalaiset maanpakolaisuudesta Israelin maahan. Jeesus ei elinaikanaan toteuttanut näitä Messiiaan tunnusmerkkejä, jotka Jesaja ilmoittaa luvussa 11. Näin ollen uskonsa tuntevalle juutalaiselle jumalolento-Messias on aivan absurdi käsite, jota ei kannata tyrkyttää juutalaiselle naamioitumalla kipaan ja rukousviittaan."

Tämä Kalevi Mustonen (Israeluutisia-nimisen sivun luoja) on itselleen sopivassa seurassa: natsit, Ior Bock, sekä pakanat puhuvat samasta asiasta. Suomi on heidän mukaansa ollut aikoinaan suuri kuningaskunta joka on pitänyt naapureitaan pelon vallassa. Mutta sitten tulivat ruotsalaiset valloittajat ja pimittivät kaiken tiedon 'Suomen kunniakkaasta menneisyydestä'.

Nämä 'elämäntapa-juutalaiset' menevät vielä pidemmälle: he odottavat hetkeä jolloin kaikki suomalaiset 'pelastuvat' ja muuttavat 'kotiin Israeliin' Jumalan kutsusta. Mietin vain, että mitä tapahtuu kun ennustukset eivät toteudukaan, ja heidän maailmankuvansa romahtaa. Ryhtyvätkö he väkivaltaisiksi?

Nämä 'elämäntapa-juutalaiset' tuntevat myös äärettömän suurta vihaa, osin perusteetonta, muslimeja kohtaan...

Olen kirjoittanut parikin kertaa heidän foorumilleen kertoen juutalaisten olevan sisäsiittoista porukkaa, mutta kummallakin kerralla he poistivat kirjoitukseni sekä profiilini. Osuin ilmeisesti arkaan paikkaan, eikä ihme, sillä ihmisillä luontainen taipumus inhota sisäsiittoisuutta... kuten esim. Ior Bockia (kai).

Mitä Wikipedia kertoo Ior Bockista? Onko hänen jutuillaan mahdollisesti jotain yhteyttä väitettyyn sukurutsaukseen? [24]

"Ior [i:or] Bock (synt. Bror Holger Svedlin, s. 17. tammikuuta 1942) on suomenruotsalainen pakanahenkinen eksentrikko ja taiteilija, joka tunnetaan julkaisemastaan Bockin perheen saagasta ja urastaan Suomenlinnan museolinnoituksen oppaana."

"Bockin syntymästä on olemassa kaksi toisistaan poikkeavaa käsitystä. Bockin oman kertoman mukaan hän syntyi, kun 81-vuotias Knut Victor Boxström teki tyttärensä Rhean raskaaksi 22. huhtikuuta 1941. Knutin ainoa poika oli kuollut sisällissodassa 1918 ja tämä oli viimeinen epätoivoinen keino jatkaa isänpuoleista sukulinjaa. Toisen version mukaan hän syntyi porvoolaiselle puutarhurille tuntemattoman, mahdollisesti espanjalaisen miehen siittämänä, ja nainen antoi lapsen adoptoitavaksi. Jälkimmäisen version on esittänyt journalisti Magnus Londen."

"Bock on kertonut tavanneensa mainitun porvoolaisen naisen, mutta kiistänyt mahdollisuuden, että tämä olisi hänen biologinen äitinsä. Bockin mukaan insestin salaamiseksi tarvittiin peitetarina, johon kyseinen nainen liittyi. Londenin esittämälle tapahtumien kululle on aikalaistodistaja, perheen sen aikainen naapuri, jonka mukaan ajatus Rhean raskaudesta on mahdoton."

"Kesällä 1984 Bock otti museoviraston ylijohtajan C. J. Gardbergin neuvosta yhteyttä Kansanrunousarkistoon ja Folkkultursarkivetiin. Bock oli kertonut museovirastolle, että hänen perheensä oli säilyttänyt vanhaa perimätietoa suomalaisesta kulttuurista. Äänitearkistoista tultiin haastattelemaan Bockia ja näin syntyi arkistoihin talletetut syksyn 1984 ääninauhat, joissa Bock kertoo pääkohdat perheensä pakanatarinoista. Tästä alkoi sittemmin Bockin perheen saagana tunnetun tarinakokonaisuuden julkinen esittäminen. Samassa yhteydessä Bock siirtyi käyttämään sukunimen Svedlin sijaan nimeä Bock, joka perimätiedon mukaan oli Boxströmin suvun alkuperäinen nimi."

"Vuonna 1987 joukko Bockin ulkomaalaisia ystäviä aloitti Sipoossa kaivaukset, joilla oli tarkoitus paljastaa Bockin perheen saagassa kerrottu Lemminkäisen temppeli. Hankkeen puuhamiehinä toimivat yhdysvaltalaiset Stuart Rice ja Jim Chesnar. Näistä ensin mainittu oli laatinut asiakirjan, jolla Bock luovuttaisi pois kaikki oikeudet perheensä tarinaan. Yksinoikeuksien uusi omistaja olisi Ricen tätä tarkoitusta varten Yhdysvaltoihin perustama säätiö. Rice, joka oli nuorempana näytellyt lännenelokuvissa mahdollisesti arveli Hollywood-yhteyksiensä kiinnostuvan tarinasta. Sopimustekstiä lukematta -- tai ainakaan sitä ymmärtämättä -- Bock allekirjoitti asiakirjan."

"Bock antoi kaivaushankkeelle tiedotusvälineissä kasvot, vaikkei siihen muuten osallistunutkaan. Bockin tuoman näkyvyyden johdosta kaivauksien rahoittajiksi ryhtyivät Sipoon Säästöpankki ja Lemminkäinen Oy. Rahoittajat kuitenkin vetäytyivät, kun Bockin huvilalla majailleiden henkilöiden hasiksen poltosta tehtiin rikosilmoitus ja joukko pidätettiin. Poliisitutkinnan jälkeen osa kaivauksiin osallistuneista ulkomaalaisista, mukaan lukien Rice, karkotettiin maasta. Hanke ei keskeytynyt kokonaan, vaan sitä jatkoi jonkin aikaa hankkeessa urakoitsijana toiminut Heikki Hakulinen Ky."

"Myöhempinä vuosina temppelivuoren tutkimus- ja kaivaushanketta ovat eri aikoina jatkaneet Bockin kirjan toimittanut Juha Javanainen, norjalaisen Morten Joramon kuvausryhmä sekä vuoren nykyinen omistaja Helsingin Astanga Joogakoulu. Työn on aina suorittanut Heikki Hakulinen Ky. Maatutkaluotauksia vuorella on suorittanut Geo-Work Oy. Luotaustiedon perusteella vuoren sisäisestä rakenteesta on laadittu 3D-malli. Luolaa on tutkittu myös luolan perältä eri suuntiin kohdistuneilla pitkillä koekairauksilla. Asiantuntija-apua maaperään liittyvissä kysymyksissä on antanut geologi Heikki Hirvas."

"Luola on noin 50 metriä pitkä, 4 metriä leveä ja 3,5 metriä korkea. Kaivauksissa ei ole löytynyt merkkejä Bockin perheen saagassa mainitusta vuonna 987 suljetusta kammiosta."

"Kesällä 2007 hanketta piti jatkaa."

"Vuonna 1996 Bock julkaisi Juha Javanaisen toimittamana teoksensa Bockin perheen saaga: Väinämöisen mytologia. Kirjan julkistustilaisuudessa 1. lokakuuta Vanhan Ylioppilastalon musiikkisalissa Bock seisoi R. W. Ekmanin neljä metriä korkean Väinämöisen soitto -maalauksen edessä alastomana ja esitteli laulaen kirjan -- ja samalla maalauksen -- keskeiset hahmot. Kirjan kustantajalle Bock esitti pyynnön, ettei hänelle koskaan maksettaisi teoksesta minkäänlaista tekijänpalkkiota.

Toinen versio: [25]
"Rhea Svedlinin täytettyä 42 vuotta teki hänen 81-vuotias isänsä Knut Viktor Boxström tyttärensä raskaaksi. Tammikuun 17. päivä vuonna 1942 Rhea synnytti pojan. Lapsi adoptoitiin Boxströmeiltä Svedlinin perheeseen ja hän sai viralliseksi nimekseen Bror Holger Bertil Svedlin. Hän on Ior Bock, sukunsa viimeinen jälkeläinen."

"Kun Ior oli 7-vuotias, alkoivat äiti-Rhea ja sisko-Rachel opettaa hänelle päivittäin mytologiaa, äännejärjestelmää, historiaa ja niistä muodostuvaa perhesaagaa. Pojan täytettyä 27-vuotta, he lopettivat kertomisen eikä Ior saanut jakaa tietoaan kenenkään kanssa. Vuodesta 1969 hän toimi oppaana Suomenlinnassa, kunnes sai 1984 sukuperintönä uuden tehtävän: Bock alkoi tuoda julki perheessään säilytettyä mytologiaa, Väinämöisen mytologiaa."

"Lemminkäisen temppelistä Bock mainitsi ensimmäisen kerran lähimmille ystävilleen keväällä 1987."

"Lemminkäisen temppeli sijaitsee Sipoon Gumbostrandissa vuorella, jota muinaiset suomalaiset kutsuivat Kyypelivuoreksi. Sen sisälle saivat astua vain miehet. Temppelissä Lemminkäinen, siittämisjärjestyksessä ylin henkilö, suoritti lisääntymisseremonioita. Lemminkäinen oli arvonimi, jonka sai edellisenä siittäjänä toimineen miehen kahdestoista poika täytettyään 27-vuotta. Vanhasta Lemminkäisestä tuli siten Väinämöinen."

"Bockin saagan mukaan Lemminkäisen temppeli on museo. Tarinan mukaan kaikista eläneistä lemminkäisistä valettiin kultainen näköispatsas. Temppeliä pidettiin varastotilana esineille, joita ihmiset valmistivat Siittäjän kunniaksi. Luola suljettiin vuonna 987 uskonpuhdistusten vuoksi. Silloin määrättiin, että tuhannen vuoden kuluttua Bockin perheen jälkeläisellä olisi velvollisuus avata temppeli 24. heinäkuuta."

"Kaivaukset aloitettiin 1987 yksityishenkilöiden avustuksella, lapioilla ja kottikärryillä. Kesällä 1992 kutsuttiin saksalainen maatutkaluotauksiin erikoistunut työryhmä tutkimaan temppelivuorta. Geo-Work Oy oli tehnyt mittauksia vuotta aikaisemmin. Molemmat yritykset vahvistivat Ior Bockin väitettä. Syvällä kallion sisällä on selkeitä merkkejä rakenteista, kolmesta käytävästä ja kupolista."

"Lemminkäisen temppeliä ei ole toistaiseksi saatu avattua. Alueen nykyisen omistajat jatkavat edelleen kaivauksia."

Väinämöisen seksiopas:
"Jos siemenneste ei ole suosikkieritteitäsi ja olet perin tyytyväinen moderniin länsimaiseen elämänmalliin, sinun ei pidä lukea pidemmälle. Muilla on mahdollisuus kurkistaa Sammon ja Ainon spermamahlaiseen maailmaan."

"Ior Bockin maine on levinnyt Intian teknohippiparatiisista Goasta, jossa Bockin eli Baba Finlandin kanssa samalla teeterassilla ovat istuneet koko pallon hörhöt. Mutta kuka oikeastaan on Ior Bock?"

"Kotimaassaan Bock, entinen Suomenlinnan opas, nousi vauhdilla otsikoihin 1987. Silloin Bock aloitti Intiassa tapaamansa monenkirjavan joukon kanssa Lemminkäisen temppelin kaivuutyöt perintötilallaan Akanpesässä Sipoossa. Bock väitti, että vuoren eli Lemminkäisen temppelin sisälle on kätketty kultaisia patsaita, jotka osoittaisivat todeksi hänen mytologiansa suomalaisten unohdetusta menneisyydestä."

"Bockin hanketta sponsoroi rakennusyhtiö Lemminkäinen ja lainaa saatiin Sipoon säästöpankista. Temppelin avajaiset olivat jo ovella 1990, kun poliisi ratsasi kaivuupaikan. Sieltä löytyi hamppua, jota 54-vuotias Bock on julkisesti tunnustanut tuprutelleensa jo 40 vuotta. Hässäkkä karkoitti rahoittajat ja salaisuus sai odottaa."

"Nyt Bockin aika on koittanut taas hetkeksi. Lokakuun alussa tuli ulos hänen tarinoihinsa perustuva kirja Bockin perheen saaga: Väinämöisen mytologia. Julkistamistilaisuudessa Bock lauloi alasti R.W. Ekmanin Väinämöisen soitto -maalauksen edessä Vanhan ylioppilastalon Musiikkisalissa."

"Väinämöisen mytologian toimittanut Juha Javanainen uskoo Bockin haastatteluihin perustuvaan tarinaan."

"Helpoimmin on omaksuttavissa Ior Bockista kertova aines, joka tosin sekään ei ole mikään tavallisin tarina. Pikku-Ior syntyi 1942, kun hänen 81-vuotias isänsä Knut Victor siitti oman tyttärensä Rhean. Iorin oli pakko syntyä, jotta saatiin jatkaja kertomaan Bockin perheen saagaa. Iorin ollessa seitsemänvuotias äiti Rhea ja sisarpuoli Rachel alkoivat opettaa hänelle saagaa. Sessiot jatkuivat 20 vuotta, ja 1984 Iorilla oli lupa alkaa julkisesti kertoa Väinämöisen mytologiaa."

"'Ihmiset, jotka kunnioittavat spermaansa ja mahlaansa, muuttuvat: naiset ottavat jälleen ihanteekseen Ainon ja miehet omaksi esikuvakseen Sammon,' Ior Bock kertoo."

"Saaga on huomattavasti vaikeampi, jopa ällöttävä nieltäväksi. Tosin tavallaan kutkuttaa mytologian väite, että koko maailman kulttuuri on peräisin Suomesta. Saagassa kerrotaan niin kiinalaisten kuin intialaisten saaneen sivistyksensä kaukaisilta esi-isältämme. Jopa ruotsalaisten kerrotaan alkujaan olleen kotoisin Suomesta."

"Mutta tuota sperman ja mahlan määrää! Koko Bockin historiankirjoituksen alati toistuva tapahtuma on suihinotto eli helmen antaminen aivoille. Ensimmäinen mies Sampo ja nainen Aino syntyivät kun apina siitti nännivuohen. Sen jälkeen dynastiat joko kukoistavat tai kaatuvat siitä riippuen onko spermaa vai ei."

"Bock päättää kertomuksensa toteamalla haikeasti, ettei uutta Lemminkäisen aikaa enää koskaan tule, mutta pientä lohtua saa samasukupuolisten kesken harjoitetusta 69-riitistä."

"Teosta voi suositella ainakin seksuaalisille vähemmistöille, rodunjalostajille, suursuomalaisille, parisuhteeseensa kyllästyneille ja muille avoimen mutta vakaan mielen omaaville."

Osa 3: Totuus alkaa vihdoinkin paljastua

Ajatus Suomen kuninkaista ei ole täysin tuulesta temmattu. Mitä Wikipedia sanoo: [26]

"Luotettavien kirjallisten lähteiden puuttuessa kuva rautakautisen Suomen alueen sosiaalisista ja poliittisista oloista pitää muodostaa arkeologisten lähteiden perusteella. Arkeologit ovat olleet jokseenkin yksimielisiä siitä, että yhteiskunnallinen järjestäytyminen ja hierarkisoituminen eivät rautakaudella kehittyneet nykyisen Suomen alueella yhtä pitkälle kuin Skandinavian keskusalueilla, joilta käsin Tanskan, Norjan ja Ruotsin valtioiden alkumuodot syntyivät viimeistään viikinkiajalla. Eron uskotaan johtuneen muun muassa Suomen alueen harvasta asutuksesta, niukasta väestöpohjasta, syrjäisestä sijainnista ja maanviljelyn vaatimattomista edellytyksistä. Arvokkaiden ase- ja korulöytöjen jne. leviäminen Lounais-Suomeen ja Etelä-Pohjanmaalle on tosin tulkittu merkiksi jonkinlaisen sosiaalisen eliitin muodostumisesta myös näillä alueilla roomalaiselta rautakaudelta (0...400 jaa.) lähtien. Skandinavian niemimaallakin syrjäiset alueet jäivät paikallisten eliittien johtamiksi periferioiksi valtakuntien muodostumisprosessien keskittyessä tiheimmin asutuille, yleensä eteläisille alueille."

"Suomessakin on muun muassa linnavuorten ja linnavuoriketjujen perusteella esitetty tulkintoja maakunnallisten puolustusorganisaatioiden olemassaolosta ainakin Hämeessä ja Satakunnassa. Näitä teorioita on nykytutkimuksessa kritisoitu voimakkaasti. Osa tutkijoista kuitenkin katsoo, että ainakin Hämeen linnaketjua koskevan teorian hylkääminen on vallitsevassa tutkimustilanteessa ennenaikaista."

"Kuten edellä on todettu, jonkinlaisia päälliköitä tai paikallisia mahtimiehiä oli joka tapauksessa Suomessakin. Tämän todistavat runsaasti arvokkaita metalliesineitä sisältävät haudat, jotka ilmaantuvat löytöaineistoon jo roomalaisella rautakaudella. Varhaisena esimerkkinä mahdollisesta paikallisen 'ruhtinaan' tai 'kuninkaan' haudasta on mainittu muun muassa Laitilan Soukaisten röykkiöhauta 200-luvulta. Suurempi määrä tällaisia hautauksia tunnetaan merovingiajalta, kuten Euran Pappilanmäen sekä Isokyrön Pukkilan ja Vähäkyrön Kaavontönkän haudat. Suomessa oli käynnissä paikallisen eliitin muodostuminen ja kehitys, joka olisi ehkä ajan myötä voinut muodostaa sinnekin yhtenäisen kuningaskunnan. Omavarainen kehitys kuitenkin keskeytyi, kun Suomen keskeisimmät asutusalueet 1200-luvun kuluessa liitettiin osaksi Ruotsin valtakuntaa. Norjalainen arkeologi Björn Myhre katsoo Suomessa olleen rautakaudella päällikkökuntia ja 'pienkuningaskuntia"' (petty kingdoms)."

"Arabialainen maantieteilijä al-Idrisi mainitsee 1100-luvun keskivaiheilla 'kuninkaan' Fymark-nimisestä maasta. Fymark saattaa tarkoittaa (Varsinais)-Suomea, Ruijaa (Finnmark) tai molempia. Idrisin mukaan Fymarkin kuninkaalla oli omistuksia Jäämeren suunnalla. Jalmari Jaakkolan otaksuman mukaan tämä viittaisi Ylä-Satakunnasta (Pirkanmaalta) lähtevien eränkävijöiden omistamiin erämaihin pohjoisessa."

"Ynglinga-saagassa Snorri Sturluson kirjoittaa Ruotsin hallitsijoiden avioliitoista ja sodista Finnlandin asukkaiden kanssa. Saagassa mainitaan Ruotsin kuningas Vanlande, joka lähti talveksi Finnlandiin Snaer Vanhan luokse. Snaer Vanha on toisen tekstin, Hversu Noregr byggdistin, mukaan 'Gothlandin (=Jättiläisten maan?), Finnlandin ja Kvenlandin kuningas'. Vanlande nai Finnlandissa Snaerin tyttären Drífan (='lumipyry'), jonka hän kuitenkin jättää keväällä palaten takaisin Uppsalaan. Tästä syystä Drifa myöhemmin tapattaa Vanlanden. Tämä kertomus lienee vanha kuolema- ja hedelmällisyysmyytti, jonka Snorri Sturluson on pukenut historiallisen tarun muotoon."

"Vanlanden poika Visbur nai Aude Rikkaan tyttären, mutta jättää myös hänet. Audentytär palaa takaisin isänsä luokse mukanaan liitostaan syntyneet pojat Gisla ja Ondur. Ynglinga-saagankin kertomukset lienevät pääasiassa myyttisiä tai fiktiivisiä. Snorri Sturlusonin kirjoituksissa 'finnit' tarkoittavat pikemminkin saamelaisia kuin suomalaisia. Täten myös Finnland-nimen merkitys on epävarma, vaikka se onkin usein käännetty Suomeksi."

"Norjalaisen Gro Steinslandin mukaan eräiden skandinaavisten hallisijasukujen alkuperä johdettiin jumalan ja jättiläisnaisen pyhästä avioliitosta (hieros gamos). Tällaisia pareja olivat Freyr ja Gerd (Ynglinga-suvun kantavanhemmat) sekä Odin ja Skade (Laden jaarlisuvun kantavanhemmat). Jättiläiset rinnastuivat finneihin (=saamelaisiin), koska molemmat edustivat vierautta ja toiseutta -- jättiläiset kosmisella ja finnit maanpäällisellä tasolla. Tarinat avioliitoista viikinkikuninkaiden ja salaperäisten finninaisten välillä näyttävät siis pohjautuvan kuninkaanvallan alkuperästä kertovaan myyttiin. Tällaiset alkuperämyytit ovat ehkä syynä siihenkin, että Norjan myyttinen perustaja Nórr kuvattiin "muinaisjätti" Fornjótrin jälkeläiseksi, ja että Fornjótrin suku yhdistettiin 'Finnlandiin'."

"Muinaisnorjankielisten lähteiden mukaan Norjan kuninkaan Harald Kaunotukan vaimo olisi ollut 'finnikuningas' Svåsen tytär Snöfrid. Harald Kaunotukka on historiallinen hahmo, mutta Snöfridin todenperäisyyteen suhtaudutaan epäillen. Haraldin ja Snöfridin poika Sigurd olisi ollut myöhemmän kuningas Harald Ankaran esi-isä. Snöfrid-hahmo on melko varmasti saamelainen."

"Eräissä muissakin muinaisnorjankielisissä lähteissä esiintyy käsite 'finnien kuningas'. Esimerkiksi eddarunossa Völundrin laulu myyttinen Völundr-seppä mainitaan sekä finnikuninkaan pojaksi että haltijoiden kuninkaaksi. Saamelaisia on asunut Suomen ohella myös Skandinaviassa, Itä-Karjalassa ja Kuolan niemimaalla, joten saamelaisten 'kuninkaat', olivatpa nämä myyttisiä tai historiallisia hahmoja, eivät välttämättä liity Suomen historiaan."

"Yksi lakoninen maininta Suomeen yhdistetystä kuninkaasta löytyy myös skandinaavisen kirjallisuuden ulkopuolelta. Muinaisenglantilaisessa Widsith-runoelmassa todetaan, että 'Caesar hallitsi kreikkalaisia ja Caelic finnejä'. Tässäkään yhteydessä ei kuitenkaan voida varmuudella sanoa, viittasiko finnit-nimi (Finnas) saamelaisten vai suomalaisten esivanhempiin. Myöskään Caelicin hahmosta tai todenperäisyydestä ei tiedetä mitään varmaa. Nimen samankaltaisuuden perusteella Caelic on joskus samaistettu suomalais-virolaisen mytologian Kalevaan, mutta tulkinta on varsin epävarma."

Mitä Tacitus sanoo suomalaisista: [27]
"Tuosta 98 jkr. ilmestyneestä Germania kirjasta selvinne mitä väkeä Fennit olivat. Tacitus kertoo fenneistä 'Fennis mira feritas, foeda paupertas'."

"Olivat viheliäistä ja köyhää kansaa nämä Fennit, hylänneet jopa maanviljelyn, pysyvät asumukset sotimisen ja kaiken kaikkiaan olivat kuin 'metsäläisiä' turkiksissaan Toki kuvaus saattaa olla lappalaisistakin, mutta mutta... Hidasta on sivistys ollut näillä ilmansuunnilla."

"Ja kävihän joku toinenkin matkaaja Euroopasta Suomessa tuossa n. 600 jkr. eikä kommentit kuitenkaan, kuten ei väkikään, miksikään muuttuneet, yhä oli köyhää, saastaista ja pimeää, ilmeisesti tarkoitti myös väkeä."

Vielä yksi mielenkiintoinen väite. Suomalaisissa saattaakin olla nepalilaista verta. Minä ainakin tunnen läheisempää yhteenkuuluvuutta Nepalin kuin Israelin suuntaan: [28]
"Lapenala (Lappi, Lappia). Ratkaisu on että luemme sen suroraan oikealta vasemmalle ja löydämme sanat Ala Nepal. Tämän jälkeen tulkitsemme Ladogia -nimen. Lisäämme äänteet ja vertaamme akkosten kirjaimia. D -kirjain voi olla R ja O voi olla U joten muutamme ne: LARUCIA. Tulkinta ei sano meille aluksi yhtään mitään mutta kun luemme sen oikealta vasemmalle löydämme latinankieliset sanat 'AIC URALE' joka tarkoittaa Uralista. Lappalaiset tulivat Laatokan alueelle Uralista. Uraliin he tulivat Nepalista."
Lopuksi, jos vertaa suomalaisten älykkyyttä muihin kansoihin, huomaa että siinä ei ole juuri kehumista, kuten alla olevasta taulukosta näkyy. Tällä perusteella voisi väittää, että suomalaisten älykkyys ei olisi riittänyt suuren kuningaskunnan luomiseen.
Askenasi-juutalaisten älykkyydestä: [29]

Jos siis suomalaisten keskimääräisessä älykkyydessä ei ole hurraamista, ei ole myöskään todennäköistä että Suomella olisi ollut Ruotsiin verrattavaa kunniakasta menneisyyttä. Suomalaiset toki menestyvät hyvin PISA-tutkimuksessa, mutta tässä ei välttämättä ole kyse suomalaisten 'viisastumisesta' vaan muiden 'tyhmentymisestä'. Suomen kouluissa ja päiväkodeissa syödään edelleen melko terveellisesti (mm. kasviksia), toisin kuin esim. Britanniassa, jossa monet syövät pelkkää roskaruokaa. Tämä saattaa olla syynä että suomalaiset nuoret ovat menneet monien muiden edelle.

Toinen syy saattaa olla se, että suomalaiset ovat saaneet vähemmän lyijyä elimistöönsä 1970- ja 1980-luvuilla kuin ihmiset Keski-Euroopassa tai Pohjois-Amerikassa. Lyijyllä tiedetään olevan tyhmentävä vaikutus. [30]

Vielä yksi syy suomalaisten lasten hyvään koulumenestykseen saattaa olla se, että perinteisesti Suomessa raskaana olevista naisista vain hyvin harva on polttanut tupakkaa (toisin kuin esim. Saksassa). Myös nikotiinilla on, kuten lyijyllä, haitallinen vaikutus lapsen kehitykseen. Täten, suomalaisten hyvä koulumenestys saattaa johtua siitä että terveellisen ravinnon ja puhtaamman ympäristön ansiosta he ovat saaneet muita kiinni.

Minua ei saisi muuttamaan Israeliin 'edes kirveellä'. Jo Suomen kesä on usein pinallisen kuuma. Jos paljastuisi että suomalaiset olisivat Grönlannin inuiittien jälkeläisiä, ja kerrottaisiin että 'kohta kaikki suomalaiset' muuttaisivat Grönlantiin, olisin onnellinen...

Poikkean siis suomalaisten enemmistöstä -- sekä sisäisesti että ulkoisesti: en juo viinaa tai gintonicia koska se on hirvittävän pahaa (kerran lentokoneessa maistoin gintonicia ja se riitti minulle); rakastan talvea ja inhoan kesää, minulle Israelin valtio ei merkitse mitään enkä voisi edes kuvitellani tuhlaavani aikaa tai rahaa jonkin Israel-marssin vuoksi (maksaa sitäpaitsi aika paljon matkustaa linja-autolla Helsinkiin), enkä myöskään vihaa Roomalaiskatolista kirkkoa (aiemmin inhosin sitä 'koska niin kuuluu tehdä' mutta historian tutkiminen sekä matkustelu monissa roomalaiskatolisissa maissa ovat saaneet minut 'järkiini'). Lisäksi: itä kiehtoo minua. Katsoin lapsena Silkkitietä televisiosta, osin siksi että itäiset maisemat, varsinkin Tiensanin vuoristo kiehtoi minua. Vuonna 1995 (muistaakseni) lehdessä oli mainos: Aeroflot myisi lentoja muutamalla sadalla markalla joka paikkaan minne yhtiö vain lensi. Ainoa ehto oli että henkilö ostaisi ensin lipun Moskovaan ja sieltä sitten jonnekin muualle. Varmaan moni mainoksen lukeneista ainakin mielessään kuvitteli matkustavansa New Yorkiin tai Havannaan (ainakin silloin Aeroflot lensi Havannaan), mutta isä sanoi että olisi hieno matkustaa jonnekin Siperiaan. Olin aivan samaa mieltä...

Ulkoisia merkkejä: minulla on aasialaisia piirteitä kasvoissani ala-asteen kuvista sen näkee erittäin selvästi mutta myös tuoreimmista kuvista sen näkee (esim. pyöreä kallonmuoto). Olen jopa pelleillyt 'yhdennäköisyydelläni' Pohjois-Korean johtajan kanssa. [31] Jokunen prosentti suomalaisista on sellaisia että heillä on aasialaisia piirteitä. En tiedä mitä tämä käytännössä tarkoittaa, mutta ainakaan itselläni ei ole minkäänlaisia geneettisiä yhteyksiä israeliin.

Alla kuva Tiensanin vuoristosta, jos kuva herättää ihailua, se saattaa olla merkki kaipuusta 'itään'.

Yhteenvetona: Israelia toki saa kannattaa, mutta tässäkin asiassa tulisi säilyttää kohtuus. Israeluutisia julkaiseva heppu sekä 'Heavenheart' menevät tässä 'Israelin tukemisessa' äärimmäisyyksiin. Mitä tapahtuu jos ja kun heidän heidän innokkaasti odottama 'koko Suomen pelastuminen' ei toteudukaan? Käyvätkö he väkivaltaisiksi? Vaarallisinta ei kuitenkaan ole tämä, vaan se että he pitävät muslimeja syyllisinä 'kaikkeen pahaan'.

Bushin hallituksen (sekä Obaman hallituksen) 'virallinen oppi' on se että al-Qaida oli syyllinen syyskuun 11. päivän iskuihin. [Beverly Eckert, jonka aviomies kuoli tässä iskussa oli kerännyt todistusaineistoa siitä että Bush tiesi näistä iskuista etukäteen tai jopa auttoi niiden suunnittelemisessa, kertoi Obamalle haluavansa Bushin tutkintaan, mutta hän sai surmansa lento-onnettomuudessa 6.2.2009. Ilmeisesti kone tuhottiin Obaman 'siunauksella'.] [32]

Jos edes 'virallinen taho' ei pidä siitä että joku julkisesti kertoo uskovansa, että Syyskuun 11. iskujen taustalla oli länsimaiden salaliitto, äärilaidan Israel-fanit todennäköisesti pitävät siitä vielä vähemmän. Ja syykin on selvä: salaliittoihin uskovat henkilöt eivät yleensä ole kovin Israel-myönteisiä, kuten Jeff Rense, Texe Marrs, Fritz Springmeier, jne. -- poikkeuksena Cutting Edge Ministry (joka on ilmaissut selkeästi tukevansa Israelia) sekä David Meyer (joka on itse asiassa puhunut Israelista hyvin vähän). Rensen, Marrsin, Springmeierin, ym. nuivan suhtautumisen juutalaisia kohtaan kyllä ymmärtää, kun tietää miten paljon pahaa eräät talmudilaiset juutalaiset (esim. Marx, Trotski, Molotov, Kaganovich, Yagoda) ovat saaneet aikaan -- kolme viimeksi mainittua olivat vastuussa Ukrainan nälänhädästä jossa kuoli 5...10 miljoonaa ihmistä. [33] On myös vahvoja epäilyksiä että juutalaiset pankkiirit olivat syyllisiä subprime-kriisiin. [34] Jos siis muslimit surmaavat viattomia siviilejä pienimuotoisilla sekä umpimähkäisillä terrori-iskuilla, talmudilaiset ja kabbalistiset juutalaiset suorittavat asian paljon hienovaraisemmin sekä laajemmassa mittakaavassa (Irakin sota on vaatinut arviolta 100 000 siviilin hengen, ja maailmanlaajuinen talouskriisi on myös vaatinut paljon suunnattoman paljon kuolonuhreja, vaikka on vaikea laskea mitkä itsemurhista, avioliittojen hajoamisista sekä suoranaisesta nälkiintymisestä voidaan laskea talouskriisin syyksi).

Tästä kaikesta todistusaineistosta huolimatta, äärilaidan Israel-fanit tuskin tulevat uskoisikin sitä että 'juutalainen' voisi koskaan tehdä mitään pahaa, vai vaikka uskoisikin, se on hänen mielestään täysin hyväksyttävää. Mikäli Illuminati haluaa värvätä ihmisiä eliminoimaan vastustajiaan, he ovat hyvä kohde joista värvääminen kannattaisi aloittaa.

Minulla on 'sattumoisin' Mellerin kasetti numero 5290; eräs lukija lähetti sen minulle vuosia sitten. Tässä kasetissa Meller vihjaa että Jörg Haider on antikristus ja että juutalaisten olisi parasta lähteä pois Itävallasta vuoden 2000 alkukesään mennessä (kirjoitin tästä aiheesta eräässä 'kirjessä' jonka myös julkaisin, kertoen että mellerin ennustus ei tule toteutumaan). [35] Haider (sekä Le Pen) olivat niitä harvoja jotka vastustivat uutta maailmanjärjestystä. Jos 'uskovaiset' (Israel-fanit) alkavat syyttää Uutta maailmanjärjestystä vastustavia antikristuksiksi, silloin käy niin että he liittoutuvat Uuden maailmanjärjestyksen kannattajien kanssa ja alkavat vainota vastustajiaan. Pelottava skenaario.

Jeesus sanoo:

"Silloin teidät annetaan vaivaan, ja teitä tapetaan, ja te joudutte kaikkien kansojen vihattaviksi nimeni tähden" [Matteus 24:9]
Lopuksi, kertomus siitä kun kabbalistinen juutalaisuus (kommunismi) ja roomalaiskatolisuus joutuivat törmäyskurssille -- tapaus Jerzy Popieluzko Puolassa: [36]

"Keski-ikään ehtineet lukijat muistavat 1980-luvun alun ta- pahtumat Puolassa. Ammatti- liitot nousivat Solidaarisuus- tunnuksen alla, Gdanskin te- lakalla työskennelleen Lech Walesan johdolla ja koko Puolan kansan tuella, kom- munistihallitusta vastaan. Nuori pappi, isä Jerzy Popie- luszko, jonka aseina olivat rohkeus ja usko ja tunnuslau- seena ”voittakaa paha hyväl- lä!”, tuli tunnetuksi Solidaa- risuuden moraalisena tukija- na. Kommunistit ahdistelivat isä Jerzyä ja lopulta raaasti murhasivat hänet. Hautajai- siin osallistui tuhansia ihmi- siä."

"Jerzy Popieluzsko oli synty- nyt lähellä Neuvostoliiton ra- jaa sijaitsevassa kylässä, missä elämän ulkoiset kehykset oli- vat vaatimattomat. Kotitalos- sa oli kaksi huonetta, joista vain toinen oli lämmitettävä. Tässä huoneessa koko viisilap- sinen perhe nukkui talvella. Lapset tottuivat pienestä pitä- en auttamaan vanhempiaan kotitöissä ja pellolla. Kahdeksantoistavuotiaana Jerzy lähti opiskelemaan pa- piksi. Hänen valitsemansa elä- mäntehtävä ei ollut 1970-lu- vun Puolassa turvallisimpia: kommunistinen hallinto pyr- ki monin tavoin estämään kir- kollista toimintaa ja eliminoi- maan kirkon vaikutusta yh- teiskunnassa. Isä Jerzyn terveys oli hor- juva, mutta hän antautui ko- konaan kutsumukselleen vas- tatakseen ihmisten tarpeisiin. Hänet kutsuttiin puhumaan ihmisoikeuksista eri puolille Puolaa. Erityisesti hän toimi Varsovan tehdastyöläisten moraalisena tukijana ja hen- gellisenä ohjaajana. Elokuisena sunnuntaina 1980 isä Jerzyä pyydettiin viettämään messua terästeh- taassa lakkoilevien miesten kanssa. Siitä päivästä kuole- maansa asti hän eli työläisten rinnalla heidän taistellessaan kohtuullisen toimeentulon ja työolosuhteiden puolesta. Puolaan julistettiin sotati- la joulukuussa 1981 Solidaa- risuus-ammattiyhdistysliik- keen ja sen vapausvaatimusten nujertamiseksi. Isä Jerzy jatkoi saarnaamista sosiaalisen oi- keudenmukaisuuden puoles- ta, organisoi karitatiivista työ- tä ja alkoi viettää erityisiä ”messuja isänmaan puolesta”. Näihin messuihin tuli kuu- kausittain väkeä joka puolelta Puolaa. Maan katolinen pa- pisto arvosteli yleisesti saar- noissaan kommunistihallin- toa."

"Isä Jerzy joutui viran- omaisten järjestelmällisen häirinnän kohteeksi. Hänen rikoksensa oli rauhan ja an- teeksiannon saarnaaminen, ja siitä rangaistukseksi hänen pieni asuntonsa hävitettiin ja hänen autoaan seurattiin. Työläiset järjestivät vartijoita häntä suojaamaan, mutta hä- net pidätettiin syytettynä lait- tomien aseiden ja hallituksen- vastaisten kirjoitusten hallus- sapidosta. Syytös oli valheel- linen; isä Jerzy vapautettiin, mutta hänet pidätettiin usei- ta kertoja kuulusteltavaksi myöhemminkin. Hän jatkoi säikkymättä toimimista sen puolesta, mitä piti oikeana. Lokakuun 19. vuonna 1984 salainen poliisi pysäytti isä Jerzyn auton. Häntä lyö- tiin ja kidutettiin useita tun- teja. Hänen ruumiinsa löytyi säkkiin sullottuna Torunin kaupungin tekoaltaasta. Isä Jerzyn viholliset uskoi- vat murhaamalla hänet tappa- vansa sen totuuden, jonka puolesta hän eli ja toimi. Lo- pulta kuitenkin hänen ja hä- nen kaltaistensa pelottomuus ja peräänantamattomuus joh- tivat maan vapautumiseen kommunismista. Isä Jerzyn elämää ja kuolemaa kunnioi- tetaan todistuksena siitä, että taistelu vapauden, perusoi- keuksien ja ihmisarvon puo- lesta ei ole turhaa."

"Kansainvälistä kuuluisuut- ta saavuttaneen papin mur- hasta tuomittiin pitkään kes- täneen oikeudenkäynnin jäl- keen kolme sisäministeriön upseeria. He ovat päässyeet vankilasta jo vuosia sitten. Tuomitut eivät ole paljasta- neet, kuinka korkea taho isä Jerzy Popieluszkon murhakäs- kyn taustalla oli. Puolan kan- sallisen muiston instituutti on ryhtynyt uudelleen tutki- maan teloituksen taustoja, sil- lä historian aukkojen täyttä- minen koetaan kansakunnan kannalta tärkeäksi."


Lähteet:

1. https://www.youtube.com/watch?v=MAN1g8RbJBA

2. https://www.youtube.com/watch?v=teWFnLqjnuY&feature=related

3. Hänen kirjoittamiaan kirjoja mm. "maailman yhdentyminen", "Ufojen arvoitus ratkeaa", "Verkko kiristyy", "Luojan lukuja", "Happi O2: uusi tapa hoitaa sairauksia"

4. http://www.kristillinenyhteiso.net/25

5. http://www.kristillinenyhteiso.net/12

6. http://www.kristillinenyhteiso.net/11

7. http://www.debunkingdavinci.com/

8. http://www.texemarrs.com/Merchant2/merchant.mvc?Screen=PROD&Store_Code=catalog&Product_Code=vboa_fabled_enemies_dvd

9. http://www.du.fi/kotisatamankauppa/?sid=30003&tuoteid=2298&luokkaid=19&from=%3Fsid%3D30000%26luokkaid%3D19%26a%3D20%26s%3D2

10. Aamulehti, sivu A6

11. http://www.timesonline.co.uk/tol/news/world/middle_east/article4004300.ece

12. http://www.israelsdestiny.com/Double-Edged_Evangelical_Embrace.cfm

13. http://www.forward.com/articles/11843/

14. http://www.prophecynewswatch.com/message/viewtopic.php?p=587930&sid=30fefcfc67ce5a9d3f20b82d849027b7

15. http://www.prophecynewswatch.com/message/viewtopic.php?t=37259&postdays=0&postorder=asc&start=45&sid=4a01e4e18a0858000d2360353d442a04

16. http://barthsnotes.wordpress.com/2006/05/08/new-church-constructed-in-tel-aviv/

17. "Ja näin on käyvä koko maassa, sanoo Herra: kaksi osaa siitä hävitetään ja saa surmansa, mutta kolmas osa siitä jää jäljelle. Ja sen kolmannen osan minä vien tuleen; minä sulatan heidät, niinkuin kulta koetellaan. He huutavat avuksi minun nimeäni, ja minä vastaan heille. Minä sanon: 'Se on minun kansani,' ja se sanoo: 'Herra, minun Jumalani.'" [Sakarja 13: 8-9]

18. http://www.mtv3.fi/uutiset/kotimaa.shtml/arkistot/kotimaa/2008/10/736551

19. http://nakokulma.net/arkisto/index.php?topic=2134.0
http://www.ark-of-salvation.org/khazars.htm
http://www.khazaria.com/khazar-history.html

20. http://www.iorbock.fi/kirjasto/tuntematon/suomen-kuninkaat-saagojen-mukaan/

21. http://pakana.150m.com/HISTORIA.HTM#KUNINGAS

22. http://www.israeluutiset.fi/Juudan_Israel.pdf
http://jarmo10.org/ipc.htm

23. http://www.israeluutiset.fi/Vanha107.html

24. http://fi.wikipedia.org/wiki/Ior_Bock

25. http://www.iorbock.fi/kirjasto/ylioppilaslehti/1996-11-01/bockin-perheen-saaga/

26. http://fi.wikipedia.org/wiki/Faravid

27. http://keskustelu.suomi24.fi/show.fcgi?category=110&conference=666&posting=7000000000009038

28. http://www.suonttavaara.se/dokument/Forntiden.html

29. http://en.wikipedia.org/wiki/Ashkenazi_intelligence

30. http://www.poliklinikka.fi/terveysuutiset/&id=7544995

31. http://www.heinola.org/~patato/kuva.html

32. http://www.heinola.org/~patato/trump80.html

33. http://judicial-inc.biz/artificial_famine_Stalin.htm

34. http://www.arsenalofhypocrisy.com/blog/?p=395

35. http://www.heinola.org/~patato/kirje30.html

36. http://www.catholic.fi/fides/f2005-02.pdf


Takaisin