Rense.com

Myrkytetty taivas Oregonin yllä -- taas uusi raivostuttava kemiallinen hyökkäys

Patricialta
Hei Jeff,

Minä ajattelin kertoa sinulle, että kemikaalihyökkäykset täällä ovat musertavia. Minä lähetän mukaan valokuvan jonka minä juuri meidän asuntomme yltä Hillsborosta, Oregonista. Se on kauheaa! Koko joukko meitä aikoo ottaa yhteyttä hallitukseen ja vaatia vastauksia. Kiitos Jeff suuremmoisesta työstä jota sinä teet.

Siunauksin,
Patricia

Eilisen sinisestä taivaasta tämän päivän uuteen kemikaalihyökkäykseen

Deborahilta
Hei Jeff,

Minä heräsin punaiseen kemialliseen auringonnousuun. Eilen meillä oli kirkas sinunen taivas koko päivän. Tänään, kylmän rintaman pitäisi kulkea yli, tuoden sadetta ja tuulta.

Alkaen viime yönä (tai aikaisin tänä aamuna) ja tänään meillä oli massiivisia kemikaali-ruiskutuksia. Will Thomas sanoo että he ruiskuttavat bariumia, joka imee kosteuden pilvistä ja eliminoi sateen. Minä en tiedä onko tämä totta, mutta näyttää totisesti siltä että silloin kun saderintama saapuu Portlandiin, meitä ruiskutetaan kemikaaleilla... ja sade katoaa! Minä olen huomannut että koirani Cedarin turkki on todella tahmea. Sen turkilla ei ole ollut tapana takkuuntua niinkuin se tekee nyt. Minä jätän koirani ulos päiväksi (ne ovat suuria ja riehakkaita) ja minä mietin, että johtuuko tämä tahmeus kemikaaliruiskutuksista. Minä kylvetän sen tänään toivoen että minä saisin jotain selville -- mitä, sitä en tiedä. Minä olen utelias näkemään että haiseeko vesi kemikaaleilta. Taas kerran, Portlandia hukutetaan kemikaaleihin. Aamun sininen taivas on nyt usvaisen valkoinen.

Massiiviset ruiskutukset laajenevat itäiseen Oregoniin

John DeShirolta
Jeff,

Minä olen lukenut joitakin sinun otsikoitasi Portlandin seudulla. Äitipuoleni sanoi minua hölmöksi kun minä ensimmäisen kerran mainitsin kemikaaliruiskutusten ja tavanomaisten pakokaasuvanojen eroavaisuuksista. Hän kutsui minua salaliitto-hörhöksi. Minä puhuin hänen kanssaan viime parjantaina, ja hän sanoi alkavansa uskoa siihen mitä vaimoni ja minä olemme kertoneet kemikaalivanoista. Hän sanoo että jokainen on sairastellut myöhemmin. Minun vaimoni ja minä elämme itäisessä Oregonissa, Medical Springsissä tarkemmin sanottuna. Me olemme töissä Baker Cityssä joka on noin 22 mailia etelään Medical Springsistä. Meidän yläpuolellamme lentää paljon koneita koska me olemme Boisen ja Portlandin välisen lentoreitin varrella. Minun ymmärrykseni mukaan Itä- ja Länsirannikon välinen lentoliikenne käyttää myös tätä käytävää mutta en tiedä kuinka varmistuisin siitä.

Vilkkaan lentoliikenteen takia minä tiedän miltä normaalit pakokaasuvanat näyttävät.

Minä liitän mukaan joitakin valokuvia joita sinä saatat pitää mielenkiintoisina. Kaikki kuvat ovat sellaisia joita minä kutsun kemikaalivanoiksi -- en tavallisiksi pakokaasuvanoiksi.

Viimeinen kuvasarja on erityisen kiinnostava; olen siitä varma. Minä otin ne noin kello 7:00 aamulla. Ilma oli hyvin kylmä, 22 Fahrenheit-astetta, taivas hyvin selkeä, hyvin kauniin tumman sininen ilman pilviä. Silloin kun minä olin ruokkimassa hevosia, aurinko oli juuri nousemassa. Minä menin takaisin sisälle; siivosin, keitin kahvia ja lastasin autoa mennäkseni Bakeriin töihin.

Kun minä menin ulos, taivas oli kemikaalivanojen peitossa. Niitä on täytynyt olla useita kymmeniä. Silloin kun minä otin nämä kuvat, vaimoni ja minä laskimme ainakin 6 lentokonetta. Saavuttuamme Bakeriin me havaitsimme sakeaa sumua -- niinkuin olisimme olleet Los Angelesissa -- se on todella outoa tällä alueella. Minulla on ollut vuotava nenä tänä aamuna. Todella tukkeutunut aivan kuin olisin vilustunut. En voinut ollenkaan hyvin.

Seuraukset tämän aamun joukkoruiskutuksista

Doborah Yatesilta
Hei Jeff,

Päivitys tämän aamun kemikaalivanoista. Taivas oli täysin aineiden peitossa -- koko päivän. Kun minä menin ulos, minä pystyin maistamaan kemikaalin suussani. Minä pystyin myös haistamaan voimakkaan kemikaalin tuoksun ilmassa. Se oli kauheaa. MInä heräsin punaiseen kemialliseen auringonnousuun ja nyt minulla on kemiallinen auringonlasku. Minä yksin yritän saada ihmiset kuuntelemaan. He vain haluavat työntää päänsä hiekkaan.

Lisää kemikaaliruiskutuksista: http://www.rense.com/politics6/chemdatapage.html
Takaisin