Last Trumpet Newsletter

Volume XXVI           Issue III            March  2007

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Pahuuden tulva Saatanan suusta!

“Ja syttyi sota taivaassa: Miikael ja hänen enkelinsä sotivat lohikäärmettä vastaan; ja lohikäärme ja hänen enkelinsä sotivat,  mutta eivät voittaneet, eikä heillä enää ollut sijaa taivaassa.  Ja suuri lohikäärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsä heitettiin hänen kanssansa ... Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!”

Ilm. 12:7-9, 12

“Ja käärme syöksi kidastansa vaimon jälkeen vettä niinkuin virran, saattaakseen hänet virran vietäväksi.  Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.  Ja lohikäärme vihastui vaimoon ja lähti käymään sotaa muita hänen jälkeläisiänsä vastaan, jotka pitävät Jumalan käskyt ja joilla on Jeesuksen todistus.”

Ilm. 12:15-17

“Ja hän puki yllensä vanhurskauden kuin rintahaarniskan ja pani pelastuksen kypärin päähänsä, hän puki koston vaatteet puvuksensa ja verhoutui kiivauteen niinkuin viittaan.  Tekojen mukaan hän maksaa palkan: vihan vastustajillensa, koston vihollisillensa; merensaarille hän kostaa. Ja päivän laskun äärillä he pelkäävät Herran nimeä ja päivän koittamilla hänen kunniaansa. Sillä se tulee kuin padottu virta, jota Herran henki ajaa eteenpäin.  Mutta Siionille se tulee lunastajana, niille Jaakobissa, jotka synnistä kääntyvät, sanoo Herra. ”

Jes. 59:17-20

Me elämme Saatanan ja hänen langenneiden enkeliensä eli riivaajien valtaamassa maailmassa. Yllä olevat Raaamatun kirjoitukset tekevät sen hyvin selväksi. Nämä Kirjoitukset kertovat meille myös, että aivan viimeisinä päivinä Saatana syöksee suustaan niin suuren ja kaikkialle tunkeutuvan saastan ja petoksen tulvan, että se pystyy hukuttamaan koko maanpiirin. Voiko kukaan ajatteleva ihminen epäillä, ettei asiat ole nykyisessä ajassa? Me elämme myrkytetyssä yhteiskunnassa - syöpää aiheuttavan mikroaaltosäteilyn ja kännyköiden maailmassa. Se on maailma, jossa melkein kaikki on pakattu muoviin, jonka on osoitettu liukenevan ruokaan ja juomiin ja kiihottavan sukupuolihormoneja ja lopulta aiheuttavan syövän. Me elämme sähköisessä savusumussa, koska ilmavaltojen paha ruhtinas täyttää radioaallot saastalla käyttäen valokuitukaapeleita ja satelliittivälitystä kyllästääkseen maaplaneetan tietokoneiden luomalla internet-saastalla, joka vangitsee koko planeetan maailmanlaajuisella verkolla (www). Se on helvetin kauppatori. Onneksi sentään aivan kuten apostoli Paavali meni pakanallisille toreille evankeliumin kanssa,  mekin voimme hyökätä sähköisen helvetin portteja vastaan ja vallata niitä!

Se on todella outo ja irvokas maailma skalaari-aaltoineen, elf-aaltoineen ( elf = maahinen, ELF= Extremely Low Frequency, suom.huom.) ja kemiallisine vanoineen (chemtrail), joita kaikkia käytetään ainakin jossakin määrin sään manipuloimiseen. Tämä uusi aika on myös uusien sairauksien ja epidemioiden maailma ja näyttää, että lähes jokainen on jonkinlaisella reseptilääkkeellä samalla, kun uusia lääkkeitä tulee esiin jatkuvasti. Lisäksi ihmiset ovat niin epätoivoisia ja petettyjä, että he huutavat näitä uusia lääkkeitä, vaikka sivuvaikutusten luettelo on paljon pahempi kuin ongelma, jota kunkin lääkkeen oletetaan hoitavan.

Tämän nykyisen maailman kollektiivinen yhteiskunta on orjuutettujen ihmisten ohjattu lauma, kuten tämän Last Trumpet'in teksti julistaa,  ”.... Mutta maa auttoi vaimoa: maa avasi suunsa ja nieli virran, jonka lohikäärme oli syössyt kidastansa.” Samaan aikaan tämä Saatanan tulvan ahnas halajaminen maailman taholta auttaa jokaista aitoa ja erottavaa kristittyä pysymään uskollisena, sillä me voimme selvästi nähdä petoksen vaikutuksen ja saatanallisen hengellisen kuolan vehkeilyt, kun saatana muuttaa tämän maailman helvetilliseksi sylkykupiksi!

On selvää, että maailma on matkallaan helvettiin ja se kiitää siihen suuntaan mieletöntä vauhtia. Hyvä uutinen on, että sinun ei ole pakko mennä mukana. On niin vähän aikaa jäljellä, mutta jos vielä luet tätä, niin juuri nyt on sinun aikasi panna tämä uutiskirje syrjään hetkeksi ja antaa sydämesi, mielesi, tahtosi ja tunteesi Herralle Jeesukselle Kristukselle. Tee se kokosydämisesti katuen ja tee se nyt. Ikuisuus on aivan edessä ja sinä vietät sen jossakin! Armollinen Vapahtaja tulee sinun elämääsi ja antaa sinulle rauhan ja pelastuksen, kun täysin tottelet evankeliumia!

Tuomiopäivän lähtölaskenta!

Tammikuun 19. päivänä 2007 Milwaukee Journal-Sentinel kirjoitti, että merkittävien tiedemiesten trans-atlanttinen ryhmä siirsi symbolista tuomiopäivän kelloa kaksi minuuttia lähemmäksi keskiyötä eli maailmanloppua. Se osoittaa nyt viisi minuuttia ennen keskiyötä. Se oli vasta neljäs kerta, kun tuomiopäivän kelloa on siirretty eteenpäin sitten kylmän sodan päättymisen. Jopa jumalattomat tiedemiehet näyttävät tietävän, että loppu on tulossa pian. He siirsivät kelloa eteenpäin kahdesta syystä. Heidän omat sanansa olivat: "Maailmaa tyrkitään lähemmäksi ydinsotaa ja ympäristökatastrofia." (1) On kummallista, että vaikka he eivät mitenkään viittaa Jumalaan, he silti voivat selvästi nähdä aikojen merkit.

Tiedemiehillä on suunnitelmat rakentaa lähelle pohjoisnapaa jokin sellainen, jota he kutsuvat tuomiopäivän holviksi. Se on holvi, joka on määrä sijoittaa syvälle ikiroutaan ja se tulee sisältämään kolme miljoonaa siemenlajitelmaa kaikista tunnetuista planeetan viljelykasveista. Tiedemiehet ovat antaneet sille nimen "Nooan Ruoka-arkki." (2) Nuo jumalattomat tiedemiehet suunnittelevat holvin sisäänkäyntiä vuorensyrjään, jossa olisi kapea kolmikulmainen teräsbetoni-ovi, jota valaisee arktisen valaistuksen mukaan muuttuva taideteos. (3)

Todella outoja asioita tapahtuu. Erään raportin mukaan Pennsylvania'n State College'sta helmikuun 14. päivältä 2007, maamme hunajatuotanto on suurissa vaikeuksissa johtuen salaperäisestä sairaudesta, joka on tappanut jo yli puolet mehiläisistä 20 osavaltiossa. Tämä uhkaa myös viljelykasveja, jotka tarvitsevat mehiläisiä pölyttämiseen. (4)

Ajanmerkit tulevat todella esiin kaikkialla. Tulivuoria herää jatkuvasti ja järistykset vavahduttivat osia Nicarguaa tammikuun 2007 puolessa välissä, kun tulivuori Telica purkautui ja syöksi tuhkaa korkealle kraaterinsa yläpuolelle uhaten Nicaraguan toiseksi suurinta Leon'in kaupunkia. Samalla viikolla tuhannet rakennukset vaurioituivat Kiinassa, kun maanjäristys vavisutti Gansun maakuntaa. Samaan aikaan Australiassa tuhannet linnut samanaikaisesti kuolivat lennossa ja putosivat taivaalta Esperance'n kaupungin yllä Australian länsirannikolla. (5)

Muita maanjäristyksiä, jotka iskivät tammikuun puolessa välissä ja helmikuun alussa, olivat Sandwich-saarten voimakkuudeltaan 6.5 asteen järistys, Länsi-Norjan 4,0 asteen, Koillis-Indonesian 7,3 asteen ja Kuuban 6,1 asteen järistykset, vain joitakin mainitakseni. (6) Näimme myös ankaraa säätä, kuten äärimmäistä kylmyyttä ja tuhoisia määriä lunta, kautta Yhdysvaltain keski-osan ja varsinkin itäisissä osavaltioissa. Jopa Arizona'an maamme lounaisosassa iski epätavallinen myrsky, joka jätti jälkeensä jopa 30 cm lunta. (7)

Indonesiassa toinen tulivuori sylkee jatkuvasti kuumaa mutaa kraateristaan, joka on jo saartanut 24000 kotia. Indonesialaiset ovat suorittaneet rituaaleja pysäyttääkseen tulivuoren ja ovat heittäneet paljon lehmiä vuohia, kananpoikia ja apinoita kiehuvaan kraateriin saamatta apua. Indonesialaiset tarjosivat myös kauniin talon sille noidalle, joka voisi pysäyttää tulivuoren ja heti, kun rituaalit alkoivat, tulivuori purkautui jälleen ja hautasi täydellisesti tuon kauniin ja kalliin talon. (8)

Helmikuun toisena päivänä, juuri noitien korkean Imolge'n ristineljännessapatin päivänä, tuhoisa tornado repi Floridaa. Kerrottiin, että yksi pyörrepilvistä (funnel clouds) oli halkaisijaltaan uskomattomat puoli mailia.  Yhdeksäntoista ihmistä menetti henkensä ja monet muut loukkaantuivat. Omaisuusvahingot olivat laajat, kun yli 1500 rakennusta, joukossa myös kirkkoja, vahingoittui tai tuhoutui. (9) Erään kirkon raunioiden ja puisten ristien joukosta löydettiin laulukirjoja avattuina laulun “I Surrender All (Minä luovutan kaiken)” kohdalta. Onko se ehkä varoitus muulle maallemme?

Sekä muinaiset että nykyajan noidat uskovat, että Imolge'n helmikuun toisen päivän sapatti, joka gaelinkielellä tarkoittaa vatsassa, on päivä, jolloin uusi kevät alkaa liikkua "Äiti Maan" kohdussa. Helmikuun 14. päivänä, jonka noidat tuntevat nimellä Lupercalia - suden päivä ja muut nimellä Valentine'n päivä, kaikkia kehotetaan osallistumaan mahdollisimman aistillisiin tekoihin auttaakseen "Äiti Maata" saavuttamaan kliimaksin, minkä uskotaan saavan aikaan sen, että uusi kevät puhkeaa kukkaan ajoissa. Noidat uskovat, että kukat ja puut heräävät seksiaktin vuoksi, joka tapahtuu "Äiti Maan" ja astraalitasolta tulevan "Voiman" välillä. Jumala kuitenkin lähettää tuomion, joka on heidän harhaansa sopiva.

Tammikuun 19. päivänä 2007 itäistä Eurooppaa pieksivät tuulet nopeudeltaan jopa 200 km/t, mikä jätti tuhon polun koko maanosan poikki. Autoja ja rakennuksia särkyi ja miljoonat olivat ilman sähköä. Puolasta Unkariin ja Tsekin tasavallasta Romaniaan, tuhoa oli kaikkialla. Jopa Britanniassa ja muissa Länsi-Euroopan maissa tuulet, nopeudeltaan aina jopa 160 km/t, ravistelivat Euroopan mannerta. (10) Tuhoa ja kuolemaa oli jokaisessa Euroopan Unionin maassa. (Suomessakin merivesi oli ennätyksellisen korkealla aiheuttaen vahinkoja ainakin Turussa. Suom.huom.)

Samaan aikaan tapahtui avaruudessa eräs tapaus tuona noitien helmikuun toisen päivän sapattina vuonna 2007. Kansainvälinen avaruusasema oli siirrettävä ja sijoitettava uudelleen, koska punainen Kiina tuhosi läheisen satelliitin, joka hajosi yli viitenä satana kappaleena samalle radalle monien USA:n tiedonvälitys- ja vakoilusatelliittien kanssa. (11) Nyt jo jonkin aikaa lukuisat noitapiirit Amerikassa ovat lukeneet loitsuja astraalitasoaan kohti ja he uskovat, että heillä on valta koota henkiä ilmestymään taivaalla. He ottavat siitä irti kaiken hyödyn. Tammikuun 25. päivänä 2007 soitettiin 911-hätäpuheluita kaikkialla Pohjois-Carolina'ssa. Soittajat kuvailivat tulta taivaalla ja sinihehkuisia esineitä. (12) Tätä samaa tapahtui maan monissa muissakin osissa. Wisconsin'in Milwaukee'sta Iowan'n Des Moines'iin ja Missouri'n St. Louis'iin tuli 911-puheluiden tulva helmikuun 5. päivänä 2007 kertoen tulipalloista taivaalla. (13) Kolme päivää myöhemmin helmikuun 8. päivänä 2007 salaperäisiä valoja näkyi taivaalla Arizona'n Phoenix'in yllä ja monet todistajat sanoivat, että valot liikkuivat muodostelmassa. (14) Olen itse nähnyt sellaisten valojen liikkuvan geometrisessa kuviossa. Nämä ovat todella merkkejä taivaalla!

Tammikuun 28. päivänä 2007 hyvin epämiellyttävä ja inhottava haju leijui kaikkialla New York'in kaupungin yllä. New Yorkilaiset olivat kärkkäitä syyttämään siitä New Jersey'ä. Kaikkien niiden raporttien mukaan, joita olen lukenut, kukaan ei näytä varmuudella tietävän, mikä tuo löyhkä on ja mistä se tulee. (15) Haju vallitsi pääasiassa Central Park'ista Battery'lle Manhattan'illa ja jotkut ihmiset menivät hätähoitokeskuksiin hengitysvaikeuksien vuoksi. Suoritettiin myös joitakin ennakkoevakuointeja. Mikä se oli? Tiedämme, että se on tapahtunut ennenkin tuossa kaupungissa. Sanottakoon tässä, että kemistien keskuudessa liikkuu vanha sanonta: "Jos se haisee, niin siinä on rikkiä." Ehkä monet eivät ole koskaan haistaneet rombista rikkiä, joka tunnetaan myös tulikivenä (rikkiä). Sodoman ja Gomorran tuhosivat liekehtivät ja haisevat tulikivet ja sama haju saattaa nyt vierailla New York'in kaupungissa silloin tällöin. Se voisi olla helvetin haju, joka vierailee Hudsonin rannan Sodomassa. Tämä sama haju voidaan havaita juuri ennen tulivuorenpurkausta ja sen aikana. On myöhäisempää kuin voit ajatellakaan!

Kuka iskee kipinän?

Kun sodat Irakissa ja Afganistanissa jatkuvat ja muu maailma on levottomuuden tilassa, niin meidän täytyy muistaa, että ensimmäinen koskaan sodittu sota sodittiin taivaassa. Se, joka sen aloitti, oli Saatana ja hänet heitettiin alas maan päälle. Täällä maan päällä tämä ns. sodan jumala työstää nyt viimeistä suunnitelmaansa saadakseen jokaisen ihmisolennon hallintaansa; väkisin jos välttämätöntä. Saatana on sodan henki ja hänen demoninsa ovat sotaisia henkiä. Meidän täytyy pitää tämä mielessä, kun kuulemme kuinka presidentti George W. Bush sanoo ylpeästi: "Minä olen sodan presidentti." Presidentti Bush tunnetaan myös nimellä Mr. Embarrassment (herra Häpeä), mutta hänen seuraajansa ei tule olemaan yhtään parempi; vain eri tavalla paha. Tämä sodan presidentti, George W. Bush, on nyt antanut kongressille 2.9 biljoonan (biljoona = tuhat kertaa miljardi. Suom.huom.) dollarin tuhlaussuunnitelman. Lisäksi samalla, kun presidentti pyytää miljardeja lisädollareita sotien käyntiin, hänen tarkoituksensa on leikata terveydenhoitomenoja ja Medicadea 78 miljardia dollaria. (16)

Toinen tuhlaus tapahtuu 385 miljoonan dollarin urakkasopimuksen muodossa, joka sopimus allekirjoitettiin noitien helmikuun toisen päivän sapattina vuonna 2007. Sopimus annettiin KBR:lle, Haliburton'in, joka on varapresidentti Cheney'n entinen työnantaja, omistamalle suunnittelu- ja urakointifirmalle. Sopimus annettiin Department of Homeland Security'n (USA:n upouusi "Gestapo", Suom.huom.) kautta joukon sellaisia rakennustöitä suorittamiseksi, joita arvostettu lehti, Market Watch Magazine, kutsuu pidätys-, käsittely- ja toteuttamislaitoksiksi (detention, processing, and enforcement facilities). (17) Adolf Hitlerin määritelmä hänen keskitysleireistään oli täsmälleen sama.

Tammikuun 25. päivänä Yhdysvaltain armeija ilmoitti Moody'n ilmavoimien lentotukikohdasta Georgia'sta, että heillä on uusi ei-tappava säde-ase, joka ampuu säteen, joka saa ihmiset tuntemaan olevansa kuin tulessa. Se on suunniteltu käytettäväksi väkijoukon hallintaan ja se iskee ihmisiin hetkellisesti 130 asteen (Fahrenheit) lämmöllä. Se saa heidät tuntemaan, että heidän vaatteensa ovat syttymässä tuleen, mikä täydellisesti halvauttaa heidät. Se on tehokas aina noin 500 jaardiin saakka. (18)

Maailma on kaaostilassa, kun sodat ja huhut sodista jatkuvat. Iranin presidentti Ahmadinejad ilmoitti hiljattain, että Iranilla on nyt ydinaseita. (19) Iranin hallitus on myös ilmoittanut, että heillä on maassaan 1400 uraanimiinaa. (20) Iran on myös kerskaillut, että he ovat asentaneet 3000 sentrifugia ja muita laitteita, joita käytetään aseluokan ydinmateriaalien valmistamisessa. (21)

Joulukuun 20. päivänä, noitien Yule'n sapatin aattona, presidentti Bush ilmoitti, että Yhdysvaltojen täytyy kasvattaa armeijan ja merivoimien joukkoja. (22) Joulukuun 24. päivänä U.S. Selective Service ilmoitti suunnitelmastaan käynnistää "kutsuntaharjoitus". Scott Campbell, operaatioiden johtaja ja Selective Service'n päätiedotusupseeri ilmoitti, että se on vain testi, jotta nähtäisiin toimiiko kaikki ylemmiltä tasoilta aina alas paikallisiin kutsuntalautakuntiin. He ovat myös huolissaan ja heillä on suunnitelmat käsitellä tehokkaasti niitä, jotka väittävät olevansa omantunnon syistä kieltäytyjiä. (23)

Yhdysvaltojen armeija ilmoitti myös, että koska he eivät pääse värväyspäämääriinsä, heillä on suunnitelma värvätä ulkomaalaisia asevoimiin. On suunnitelmia avata värväystoimistoja ulkomailla ja tarjota ulkomaalaisille erikoisesti nopeutettu Yhdysvaltojen kansalaisuus, jos he kirjoittautuvat asepalveluun. (24)

On totta, että virheitä tapahtuu, mutta näyttää, että Yhdysvaltojen hallituksen möhläykset ovat kohtuuttoman tavallisia. Joulukuussa 2006 Yhdysvaltojen armeija lähetti kirjeet 5100 armeijan upseerille, joista monet olivat kuolleet, kehottaen heitä kirjoittautumaan uudelleen. (25) Ei ole pienintäkään mahdollisuutta, että he saisivat vastauksen noihin kirjeisiin.

Helmikuun 12. päivänä 2007 Washington Post kirjoitti, että FBI oli kadottanut 160 kannettavaa tietokonetta voimatta löytää niitä mistään! Kymmenen näistä koneista sisälsivät hyvin salaiseksi luokiteltua tietoa ja yhdessä koneessa oli FBI:n henkilökunnan henkilökohtaiset tunnistamistiedot. Tämän lisäksi sadoittain aseita oli kateissa. (26)

Kaikki nämä oudot asiat tapahtuvat aikana, jolloin maailma on herkempi, kuin mitä se koskaan on ollut. Venäjä on lietsonut kiukkua ja vihaa Euroopassa katkaisemalla öljyputkilinjan Venäjältä Eurooppaan. (27) Venäjä myös takavarikoi ja otti hallintaansa Shell'in öljyn jalostuslaitokset tuossa maassa. Kreml otti valvontaansa Royal Dutch Shell’in projektin Sakhalin-2 ja on antanut jyrkän varoituksen BP Oil Company'lle Venäjällä. (28) Meidän täytyy muistaa, että kaikki öljy ei tule Lähi-Idästä. Venäjän Krimin öljykentät käsittävät joitakin maailman suurimmista reserveistä ja ne varastettiin Nobel'in perheeltä bolsevikkivallankumouksen jälkeen.

Eräs alue, jolla jännitys on korkealla, on Temppelivuori Jerusalemissa. Israelilaiset korjausmiehet tekivät jotakin kaivuutyötä korjatakseen alueelle johtavaa ramppia Al-Aqsan moskeijan lähellä, joka on Islamin kolmanneksi pyhin temppeli. Ankara väkivalta puhkesi, kun muslimit pelkäsivät moskeijansa puolesta. Työ on tilapäisesti keskeytetty. (29) Moskeija on rakennettu heprealaisen temppelin paikalle ja Israelissa on voimakas liike, jolla on tarkoitus korvata moskeija jälleenrakennetulla juutalaisella temppelillä. Tämä on teko, joka epäilemättä saisi välittömästi aikaan kolmannen maailmansodan.

Amerikan talous hengityskoneessa!

USA:n talous oli kerran maailman vahvin. Mitä tapahtui? Financial Times-lehden mukaan euro, joka on vasta viisi vuotta vanha, on päihittänyt Yhdysvaltain dollarin maailmanmarkkinoilla. Kierrossa olevien euro-setelien arvo on nyt ylittänyt kierrossa olevien dollari-setelien arvon. (30)  Financial Times kirjoitti helmikuun 12. päivänä 2007 myös, että Amerikan kansantulon kasvu on tulossa äkkiloppuun ja matalan tulojen kasvun ympäristö on yllämme. (31) Yhdysvaltojen kansan yksityisten säästöjen taso on nyt alhaisimmalla tasollaan sitten Suuren Laman seitsemän vuosikymmentä sitten. (32) On myös surullinen tosiasia, että keskiverto amerikkalaisella perheellä on nyt korkeakorkoista luottokorttivelkaa 13000 dollaria. Miksi, ottaen tämän huomioon, meidän hallituksemme lähettää 12 miljardia dollaria käteistä kutistemuovipakkauksissa sadan dollarin seteleitä Irakiin ja sitten antaa rahat pois ilman mitään kirjanpitoa tilintekovelvollisuudesta? Eräs tilintarkastusvirkailija (CPA official) sanoi, että Irak oli hukkua sadan dollarin seteleihin. Eräälle urakoitsijalle maksettiin kaksi miljoonaa dollaria jenkkikassilla täynnä täynnä kutistemuoviin pakattuja seteleitä. Paljon rahoista katosi sen jälkeen, kun ne oli tuotu C130-rahtikoneessa ja niiden arvellaaan joutuneen vihollisen käsiin.

Jälleenrakennuskomitean johtaja Henry Waxman sanoi: "Tapa, jolla rahaa käsiteltiin, oli järkyttävä. Numerot ovat niin suuria, ettei näytä mahdolliselta, että ne ovat oikeita. Kuka järjissään oleva lähettäisi 363 tonnia rahaa sota-alueelle? (33) Mikä kavala ja tunnoton salaliitto olikaan tämän takana? Onko olemassa salaliitto, joka pyrkii polkemaan USA:n alas toisista riippuvaksi ja avuttomaksi maailmanhallituksen yksiköksi? Seuraavassa lainaus David Rockefeller'iltä, joka oli CFR:n (Council on Foreign Relations) puheenjohtaja vuosina 1970-1985 ja Trilateral Commission'in perustaja: "Jotkut jopa uskovat, että me (Rockefellerit) olemme osa salaista liittoa, joka toimii vastoin USA:n parhaita etuja, luonnehtien perhettäni ja minua "internationalisteina", jotka vehkeilevät toisten samanlaisten kanssa kaikkialla maailmassa rakentaakseen eheämmän globaalin poliittisen ja taloudellisen rakennelman - yhden maailman.  Jos tämä on syyte, minä kannan syyllisyyteni ja olen siitä ylpeä." (34)

Kuka omistaa ruumiisi?

Nämä ovat kummallisia aikoja, kun maailman hallitukset omaksuvat saatanallisen pedon piirteitä ja käyttävät valtaansa valvoakseen ihmisiä ja orjuuttaakseen heidät. Helmikuun 4. päivänä 2007 Teksasin valtio päätti pakottaa kaikki 11 ja 12-vuotiaat koulutytöt rokotettaviksi Merck Pharmaceuticals’in papillomavirus-rokotteella, joka tunnetaan myös nimellä gardasil. Virus voi aiheuttaa kohdun kaulan syöpää, mutta se välittyy vain sukupuolisessa kanssakäymisessä. Se, mikä teki tämän rokotteen pakolliseksi, ei ollut Teksasin lainsäädäntö, vaan se tehtiin kuvernööri Rick Perry'n, joka mainostaa itseään konservatiivisena "kristittynä", hallinnollisesta määräyksestä. Sanotaan, että kuvernööri Perry'llä on useita siteitä Merck Pharmaceuticals'iin ja Merck'in odotetaan tekevän voittoa 630 miljoonaa dollaria tästä projektista seuraavien viiden vuoden aikana. Arvioidaan, että 1.75 miljoonaa tyttöä rokotetaan, ennenkuin he saavuttavat teini-iän. (35)

On varmat todisteet, ettei ole sellaista asiaa kuin turvallinen rokote. Itseasiassa inhimilliseksi voodoo-nukeksi tulemiseen lääkintäalan ammattilaisten käsissä sisältyy monia vakavia vaaroja, varsinkin, kun se tehdään pakolliseksi hallituksen määräyksellä. Omistaako hallitus meidän ruumiimme? Meidän täytyy muistaa, että ennen niin harvinainen autistinen tila koskee nyt yhtä 150 lapsesta. (36) Rokotteiden ja autismin välillä on vahvat yhteydet. Olen henkilökohtaisesti tavannut useita ihmisiä, joilla oli normaalit lapset, mutta rokotusten jälkeen lapsista tuli autistisia. Yhdysvalloissa on nyt 560000 autistista lasta! (37)

Uusi temppu, jota käytetään lasten valvontaan lääkkeillä, on nimeltään TeenScreen. Tämän maanlaajuisen ohjelman kehitti psykiatri nimeltä David Shaffer ja se koostuu jokaisen amerikkalaisen lapsen psykiatrisesta tutkimuksesta, josko heillä on taipumuksia tehdä itsemurha. Jos päätetään, että heillä todella on sellaisia taipumuksia, niin heille voidaan määrätä psyyken lääkkeitä. Tietääksesi missä kouluissa TeenScreen on käytössä, niin mene sivulle: http://www.teenscreenlocations.com/index.htm. (38)

Eräs esimerkki vallan väärinkäytöstä on laki, joka on esitelty Teksasissa ja joka vaatii, että vanhemmat osallistuvat vanhempain ja opettajien kokoontumisiin, tai heitä sakotetaan 500 dollarilla ja tehdään merkintä rikosrekisteriin. (39) Meitä on varoitettu etukäteen, että päivät tulevat, jolloin lopun ajan peto nousee tyrannisoimaan Kaikkivaltiaan kansaa. Nuo päivät ovat mitä varmimmin nyt. Onneksi meillä on apu ylhäältä ja uskon kautta kaikki on oleva hyvin!

Maailma, jossa helvetti on ylösnoussut!

Tämä lauantai-ilta on kiinalaisen uudenvuoden aatto ja se aloittaa sian vuoden. Kiinalaiset ennustajat sanovat siitä näin: "Sian vuosi merkitsee konflikteja ennen uutta maailmanjärjestystä." (40) On todella sikojen vuosi, kun kaikenlainen saasta ja moraalittomuus tulvii yli äyräidensä. Vatikaanin kaupunki on nyt julistettu johtavaksi rikoskaupungiksi suhteessa väkilukuun koko maailmassa. Vatikaanin kaupungissa on 492 asukasta, jotka tekivät 341 kansalaistottelemattomuutta (civil offenses) ja 486 rikollista tekoa. Se on 1,5 tapausta per henkilö. Nämä rikokset tapahtuivat, vaikka siellä on yksi sveitsiläisen kaartin jäsen jokaista neljää ihmistä kohti. (41)

Wisconsin'in Milwaukee'ssa oli 11152 hätäpuhelua numeroon 911 julkisista kouluista menneen kouluvuoden aikana. (42) New York'in kaupungissa sukupuolitaudit ovat karkaamasta hallinnasta, kun yksi tyttö jokaisesta kymmenestä on saanut tippuri- tai klamydiatartunnan (gonorrhea or chlamydia).  (43) Englannissa tilastot osoittavat nyt, että sata teini-ikäistä tyttöä kuukaudessa saa abortin toista kertaa. (44) On myös raportoitu, että Englanti odottaa vieläkin suurempaa seksuaalista vallankumousta, koska alkaen ystävänpäivästä 2007, seksilääke Viagraa myydään ilman reseptiä. (45) Englanti on myös paikka, jossa 12-vuotiaalle pojalle on tehty sukupuolenvaihtoleikkaus. Siten fyysisesti normaali poika, nimeltä Tim, on nyt tyttö nimeltä Kim. (46)

Koko maailma on tullut hulluksi himosta ja se on varma merkki Vapahtajamme paluusta tuomitsemaan maailmaa vanhurskaudessa. Tuo päivä ei voi tulla liian pian ainakaan minun kannaltani! Hollannissa urheiluhallit sponsoroivat "alastomia sunnuntaita", kun ihmiset tulevat hallille alastonharjoituksiin. (47) Myös Hollannissa Amsterdamin kaupungissa Gay Pride -homo celebraatioon aiotaan sisällyttää kanaalialus 11-16 vuotiaille homoseksuaaleille. (48) Amsterdamin kaupunki on myös pystyttämässä pronssipatsasta kaikille maailman huorille. Patsas esittää itsevarmaa naista kädet lanteilla katsellen sivulleen kohti taivasta seisomassa ovensuussa. Tämä maailman kaikkia prostituoituja kunnioittava monumentti on saanut kaupungin viranomaisten siunauksen. (49) Niin monia asioita tapahtuu, jotka murehduttavat Kaikkivaltiaan Pyhää Henkeä!

Me tiedämme, että Jumalan suuret kaikkivaltiaat teot ja Hänen jumalallinen asioihin puuttumisensa on tapahtunut aikoina, jolloin on annettu määräyksiä tappaa vauvoja. Kun Egyptin Faarao antoi määräyksen tappaa heprealaiset poikalapset, ei mennyt kauan, kun Jumala vuodatti kymmenen vitsausta tuohon epäjumalia palvovaan maahan ja vapautti kansansa. Tiedämme myös, että ensimmäinen meidän Herramme ja Vapahtajamme tulemus, tapahtui aikana, jolloin kuningas Herodes määräsi kaikki alle kaksivuotiaat lapset tapettaviksi. Historian tiedot kertovat meille, että Herodes teki tämän siten, että hän piti juhlan kaikkien äitien kunniaksi ja sen ajaksi järjesti lasten hoidon hallituksen puolesta. Kun äidit vapaaehtoisesti luovuttivat lapsensa hallitukselle, hallitus tappoi ne kaikki. Jälkeenpäin huuto, joka kohosi oli suuri ja kauhea. Jotkut asiat muuttuvat niin vähän.

Meidän maassamme monet miljoonat vauvat on tapettu ennen syntymää tai sen aikana ja meillä on hallitus, joka sallii sen. UNICEF raportoi, että Intiassa kymmenen miljoonaa tyttövauvaa on tapettu vanhempien toimesta viimeisten 20 vuoden aikana, koska heidän kulttuurinsa on sellainen, että tytöt ovat paljolti vain kustannus ja rasite. (50) Kuka erottamiskykyinen kristitty voisi epäillä, että Vapahtajan tulemus on ovella? Valvokaa ja rukoilkaa!

Lopuksi haluan ilmaista vilpittömät kiitokseni teille kaikille, jotka tuette tätä lopunajan profeetallista palvelutyötä. Rukouspyyntönne ovat jatkuvasti tervetulleita. Armo ja rauha lisääntyköön teille Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer


Acknowledgements

01. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 18, 2007, AP, London, England, UK.
02. AFP News Service, Feb. 8, 2007, Breitbart.com.
03. Ibid.
04. ABC News, Feb. 14, 2007, AP, State College, PA.
05. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 15, 2007, Earthweek, Milwaukee, WI.
06. Earth Changes Media, Jan. 22, 2007, by Mitch Battros, http://www.earthchangesmedia.com/.
07. Ibid.
08. Herald Sun, Dec. 30, 2006, Melbourne, Australia.
09. Reuters News Service, Feb. 2, 2007, by Barbara Liston, Orlando, FL.
10. Reuters News Service, Jan. 19, 2007, by Piotr Skolimowski.
11. United Press International, Feb. 2, 2007, UPI, Moscow, Russia.
12. Charlotte Observer, Jan. 25, 2007, Charlotte, NC.
13. Minneapolis Star Tribune, Feb. 5, 2007, AP, Milwaukee, WI.
14. CBS-4 News, Feb. 7, 2007, Phoenix, AZ.
15. MSNBC News, Jan. 9, 2007, AP, New York, NY.
16. Associated Press, Feb. 5, 2007, by Martin Crutsinger, AP, Washington, D.C.
17. Market Watch Magazine, Jan. 24, 2007, by Katherine Hunt, San Francisco, CA.
18. Associated Press, Jan. 25, 2007, by Elliott Minor, Moody Air Force Base, Georgia.
19. Ynet News.com., Dec. 20, 2006, by Yaakov Lappin, Tehran, Iran.
20. World Tribune, Dec. 20, 2006, Nicosia, Iran.
21. New York Post, Jan. 28, 2007, by Ali Akbar Dareini, Tehran, Iran.
22. Associated Press, Dec. 20, 2006, Washington, D.C.
23. Detroit Free Press, Dec. 24, 2006, by Eric Rosenberg, Hearst Newspapers, Washington, D.C.
24. Boston Globe, Dec. 26, 2006, by Bryan Bender, Washington, D.C.
25. BBC News, Jan. 6, 2007, London, England, UK.
26. Washington Post, Feb. 12, 2007, by Dan Eggen, Washington, D.C.
27. Financial Times Magazine, Jan. 9, 2007, by Parker, Ostrovsky, Crooks, and Flood.
28. Daily Telegraph, Dec. 22, 2006, by Edmund Conway, Moscow, Russia.
29. Associated Press, Feb. 9, 2007, by Dalia Nammari, Jerusalem, Israel.
30. Financial Times Magazine, Dec. 26, 2006, by Ralph Atkins, Frankfurt, Germany.
31. MSNBC News, Feb. 12, 2007, by Francesco Guerrera, New York, NY.
32. Associated Press, Feb. 2, 2007, by Martin Crutsinger, Washington, D.C.
33. Guardian, Feb. 8, 2007, by David Pallister, London, England.
34. Michael Journal, Nov.-Dec., 2006, Rougemont, QC, Canada.
35. Foodconsumer.org., Feb. 4th, 2007, by Ben Wasserman.
36. Associated Press, Feb. 9, 2007, by Mike Stobbe.
37. Ibid.
38. FreeMarketNews.com, Feb. 6, 2007.
39. Associated Press, Feb. 1, 2007, by Jim Vertuno, Austin, TX.
40. AFP News, Feb. 14, 2007.
41. Spiegel News Service, Jan. 19, 2007, Vatican City, Rome.
42. Milwaukee Journal Sentinel, Jan 11, 2007, by Alan J. Borsuk & Mary Zahn, Milwaukee, WI.
43. New York Post, Sep. 18, 2006, by Carl Campanile, New York, NY.
44. Raider News Network, Dec. 22, 2006, London, England, UK.
45. Associated Press, Feb. 11, 2007, London, England, UK.
46. Sunday Telegraph, Jan. 29, 2007, by Bojan Pancevski, London, England.
47. Associated Press, Feb. 2, 2007, by Toby Sterling.
48. AFP News, Feb. 8, 2007, Amsterdam, the Netherlands.
49. AFP News, Jan 16, 2007, Amsterdam, the Netherlands.
50. Reuters News Service, Dec. 14, 2006, by Palash Kumar.
<http://www.lasttrumpetministries.org/>


 Takaisin