Last Trumpet Newsletter

Volume XXVI           Issue V            May  2007
Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916
Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

                                    Pahuuden tulva saatanan suusta!

“Minä seison vartiopaikallani, asetun varustukseen ja tähystän, nähdäkseni, mitä hän minulle puhuu, mitä hän valitukseeni vastaa. Ja Herra vastasi minulle ja sanoi: >>Kirjoita näky ja piirrä selvästi tauluihin, niin että sen voi juostessa lukea>>. Sillä näky odottaa vielä aikaansa, mutta se rientää määränsä päähän, eikä se petä. Jos se viipyy, odota sitä; sillä varmasti se toteutuu, eikä se myöhästy. Katso, sen kansan sielu on kopea eikä ole suora; mutta vanhurskas on elävä uskostansa… Eivätkö nouse äkisti sinun vaivaajasi, eivätkö heräjä sinun ravistajasi? Ja sinä joudut niiden ryöstettäväksi. Sillä niin kuin sinä olet riistänyt monia kansakuntia, niin riistävät sinua kaikki jäljellejääneet kansat ihmisveren tähden ja väkivallan tähden, joka on tehty maalle, kaupungille ja kaikille sen asukkaille.”

Habakuk 2:1-4, 7-8

”Sillä >>vähän, aivan vähän aikaa vielä, niin tulee hän, joka tuleva on, eikä viivyttele; mutta minun vanhurskaani on elävä uskosta, ja jos hän vetäytyy pois, ei minun sieluni mielisty häneen>>. Mutta me emme ole niitä, jotka vetäytyvät pois omaksi kadotuksekseen, vaan niitä, jotka uskovat sielunsa pelastukseksi.”

Hebr. 10:37-39

”Kun saastainen henki lähtee ihmisestä, kuljeksii se autioita paikkoja ja etsii lepoa, eikä löydä. Silloin se sanoo: ’Minä palaan huoneeseeni, josta lähdin’. Ja kun se tulee, tapaa se huoneen tyhjänä ja lakaistuna ja kaunistettuna. Silloin se menee ja ottaa mukaansa seitsemän muuta henkeä, pahempaa kuin se itse, ja ne tulevat sisään ja asuvat siellä. Ja sen ihmisen viimeiset tulevat pahemmiksi kuin ensimmäiset. Niin käy myös tälle pahalle sukupolvelle.”

Matt. 12:43-45

Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme kummallisia ja hämmästyttäviä olosuhteita maailmassamme, ja erikoisesti meidän omassa maassamme Amerikan Yhdysvalloissa, näinä aivan viimeisinä päivinä ennen Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, paluuta. Olemme olleet katselemassa olojen rappeutumista vuosien ajan kun opetukset, hyvät tavat, ja ihmisluonne antavat tietä liberaalille uuden ajan (new age) ajattelulle. On surullinen tosiasia että meidän valtiomme julkiset rakennukset ovat tulleet varkaiden luoliksi, meidän koulumme ja yliopistomme ovat tulleet moraalittomuuden lokakaivoiksi, ja homoseksuaaleille on annettu tukea vastauksena heidän militanteille vaatimuksille. Televisio, Hollywood, ja Internet tai maailmanlaajuinen verkko jatkavat olemistaan sanoin kuvaamattoman saastan ja perversioiden, jotka ovat ulkopuolella normaalin ihmismielen kuvittelun, levittäjinä. Yhteiskunnassa vallitsee yleinen mädännäisyys, ja nuo jotka hallitsevat maata osoittavat sen joka taholla ja tasolla. Se on kuin olisi olemassa yleinen uhka itse helvetistä joka on punomassa pyydysverkkoa, ja sen kurenauhat kiskovat aina vain tiukemmin, kun saatana, yön sarvipäinen saalistaja, työskentelee nopeasti saattaakseen päätökseen saalistusretkensä ja täydentää tehtäväänsä kuljeksimalla edestakaisin maapallolla, ja kuljeksien ylös ja alas sen sisällä. Todellakin, Kaikkivaltiaan ja Hänen lastensa vihollinen on kulkenut jokaisen samansuuntaisen leveysasteen ja jokaisen pituuspiirin pituusasteen läpi, ja hän on jättänyt jalanjälkensä kaikkialle lukematon määrä pahuutta vanavedessä.

Tarkkanäköiset ihmiset saattavat oikeutetusti kysyä miksi tämä suunnaton pahuuden manifestaatio on tullut yllemme äskettäin. Löydämme vastauksen tähän kysymykseen Kirjoituksista. Me tiedämme että jokainen sukupolvi nousee ja kaatuu ajan siirtymissä ja tulee kasvavassa määrin pahemmaksi. Toisessa Timoteuksen kirjeessä luvussa 3:13 me luemme seuraavaa: ”Mutta pahat ihmiset ja petturit menevät yhä pitemmälle pahuudessa, eksyttäen ja eksyen.” Me tiedämme että jotakin hyvin luonteenomaista ja ainutlaatuista tapahtuu viimeiselle sukupolvelle.

Meidän vapahtajamme kertoi meille että kun paha henki heitetään ulos ihmisestä, se vaeltelee läpi kuivien paikkojen etsien uutta kotia. Kun se ei löydä mitään, se vaeltelee läpi kuivien paikkojen etsien uutta kotia. Kun se ei löydä mitään, se menee takaisin siihen ihmiseen mistä se tuli ulos, ja jos tuon ihmisen rakennus on vielä tyhjä, ei täytetty (indwelt) Pyhällä Hengellä, se ottaa mukaansa seitsemän pahempaa henkeä kuin se itse on ja astuu uudelleen sisään tuohon henkilöön. Herra Jeesus myös selvästi totesi että tämä on täsmälleen asianlaita ilkikurisen viimeisen sukupolven aikana. Ei vain ihminen, mutta kokonainen sukupolvi yhtäkkiä tulee seitsemän kertaa pahemmaksi kuin se alun perin oli. Voiko kukaan ajatteleva henkilö epäillä että tämä on juuri asianlaita meidän sukupolvemme ja kansakuntamme suhteen tänä nykyisenä aikana? Siten, me tiedämme miksi asiat ovat niin kuin ne ovat, ja me myös tiedämme että vain Oikeudenmukaisuuden Kuningas voi selvittää kaiken tämän tuomiopäivänä, joka ei ole enää kaukana! Jokainen ihmisyksilö tulee olemaan läsnä - joko Vapahtajan oikealla puolella tai Hänen vasemmalla puolella. Matteksen 25. luvussa, meille kerrotaan että nuo Hänen vasemmalla puolellaan olevat menevät ikuiseen kadotukseen, ja nuo Hänen oikealla puolellaan olevat menevät sisälle Hänen ihanaan kuningaskuntaansa taivaassa. Missä sinä tulet olemaan? Jos sinä oikeasti kadut ja kutsut Häntä nyt, Hän kuulee sinun vähäisimmän huutosi ja pelastaa sinun sielusi. Miksi odottaa enää kauempaa? Ikuisuus on aivan edessäpäin!

                                                            Aikojen merkit ovat kaikkialla!

Kaikkivaltiaan pelottava voima ilmenee jatkuvasti taivaissa ja maan päällä. Matteuksen 24. luvun ja Luukkaan 21. luvun äänet jatkavat huutamistaan että Vapahtajan tulemus on lähellä (draweth nigh). Maaliskuun 25. päivänä 2007, juuri noitien kevätpäiväntasaus-sapatin jälkeen, voimakas 6,9 asteen maanjäristys ravisutti Japania. Järistys oli kuolettava ja aiheutti vahinkoa monille rakennuksille pohjoisessa Japanissa ja myös vahingoitti ainakin 170 ihmistä ja tappoi ainakin yhden naisen. Järistys kaatoi kumoon rakennuksia, sai aikaan maanvyörymiä, katkoi voima- ja puhelinlinjoja, rikkoi vesiputkia, sotki yleistä liikennettä, ja sai Internetin epäkuntoon. (1) Sellaisia järistyksiä kuin tämä tapahtuu lähes koko ajan, mutta ne saavat osakseen hyvin vähän uutistilaa.

Huhtikuun 2. päivänä 2007, voimakkuudeltaan 8,0 asteen järistys lähellä Salomonin saaria sai aikaan tsunamin joka alussa tappoi kolmetoista ihmistä ja täydellisesti tuhosi kolmetoista kylää. (2) Tuo okkulttinen luku kolmetoista putkahtaa esiin uutisissa, koska Jumala lähettää Hänen taivaallisen tuomionsa okkulttisten voimien nojalla jotka ohjaavat tätä nykyistä maailmaa. Kylät peittyivät täysin tulvaveden alle kun vesiseinämä korkeudeltaan kymmenen jalkaa rysähti alas niiden päälle. Yli 900 kotia tuhoutui. (3) Toinen hämmästyttävä tosiasia tästä järistyksestä on se että kun valtavat mannerlaatat (tectonic plates) valtameren alla liikkuivat ja aiheuttivat voimakkaan maanjäristyksen, kokonainen saari joka oli 20 mailia pitkä ja 5 mailia leveä nousi 10 jalan korkeuteen ilmassa. Saaren asukkaat pökertyivät sellaisesta voimasta, ja pian kuolleiden mereneläinten löyhkää oli kaikkialla. (4) Luku 10 on Jumalan koetusluku; esimerkkejä kuten 10 käskyä, 10 Egyptin vitsausta, ja muita jotka on osoitettu Kirjoituksissa. Tässä tapauksessa, kokonainen saari siirtyi paikaltaan! Minua välittömästi muistutettiin Ilmestyskirjan luvusta 6:12-14, joka varoittaa meitä seuraavasti: ”Ja minä näin, kuinka Karitsa avasi kuudennen sinetin; ja tuli suuri maanjäristys, ja aurinko meni mustaksi niin kuin karvainen säkkipuku, ja kuu muuttui kokonaan kuin vereksi, ja taivaan tähdet putosivat maahan, niin kuin viikunapuu varistaa raakaleensa, kun suuri tuuli sitä pudistaa, ja taivas väistyi pois niin kuin kirja, joka kääritään kokoon, ja kaikki vuoret ja saaret siirtyivät sijoiltansa.” Onko tämä kokonaisen saaren nostaminen pois paikaltaan merkki siitä että iso järistys on tulossa missä jokainen saari ja vuori siirretään? Onko Jumala armossaan varoittamassa ihmisiä kaikkialla katumaan?

Maanjäristysten lisäksi, me olemme myös nähneet eriskummallista säätä Yhdysvalloissa. Olen kirjoittamassa tätä uutiskirjettä huhtikuun 12. päivänä 2007, juuri päivää ennen noitien korkeaa juhlaa (high esbat) perjantaita 13. päivää, ja juuri eilen oli raskaasta lumesta ja kovasta tuulesta koostunut lumimyrsky. Kansallinen sääpalvelu (National Weather Service) raportoi että lähes koko Yhdysvallat kokee kylmintä huhtikuuta 138 vuoteen siitä asti kun tilastoja on pidetty.  (David huomioi vain huhtikuun alun, sillä nyt tiedetään että jälkimmäinen puolisko huhtikuuta oli aikalailla normaalia säätä, Suom. huom.) Merkittävää vahinkoa on tehty valtaville määrille hedelmiä ja vehnäsadolle. (5)

Toinen raportti osoittaa että Los Angeles, ”enkelten kaupunki” kuten sitä kutsutaan, kärsii pisimmästä kuivuuskaudesta 130 vuoteen siitä asti kun tilastoja on pidetty. (6) Hollywoodin kukkuloilla (Hollywood Hills), juuri kun se mitä kutsutaan ”pyhäksi viikoksi” oli alkamassa, kulovalkea syttyi tuossa kimalluksen maassa missä likaiset ja perverssit elokuvat, sisältäen pornografiaa, massatuotetaan. Tuli raivosi juuri vasemmalle koskien isoja kirjaimia jotka kirjoitetaan HOLLYWOOD mäenrinteellä. Oliko tämä toinen sivuutettu merkki Kaikkivaltiaalta kertoen että Hän on tuomitsemaisillaan tätä saastaista maata ja ihmisiä jotka juovat pitkään ja hartaasti synnin pilaantuneista vesistä jotka pulppuavat esiin Hollywoodin helvetillisistä kaivoista?

Mieti tämän tapahtuman tosiseikkoja! NBC Newsin mukaan, tuli alkoi paikasta nimeltään Pimeä Kanjoni (Dark Canyon) Barham Boulevardin 3600. korttelissa. (7) Luku 36 on kuuden neliö, ja kun kaikki luvut 1:stä 36:een lisätään yhteen, saadaan summaksi 666. Tuli kohosi Pimeästä Kanjonista nopeasti kukkuloille kohti Hollywood-kirjaimia, ja se oli pahaenteinen näky nähdä paksun savun nousevan seuraavaksi pahamaiselle kyltille. Itse asiassa, uutiskommentaattori totesi että paksu musta savu oli kuin tulisen pätsin savua. Minua välittömästi muistutettiin siitä mitä Aabraham näki kun hän suuntasi katseensa kohti Sodomaa ja Gomorraa. Genesiksen luvusta 19:27-28 me luemme seuraavaa: ”Aabraham nousi varhain aamulla ja meni siihen paikkaan, jossa hän oli seisonut Herran edessä, katseli Sodomaan ja Gomorraan päin ja yli koko lakeuden, ja katso, maasta nousi savu niin kuin pätsin savu.” Äänet tuomituista Sodoman ja Gomorran kaupungeista huutavat vieläkin syyttäessään meidän nykyistä perverssiä sukupolveamme. Milloin ihmiset kuulevat ja pelästyvät katumukseen?

Samaan aikaan kun Hollywoodin palo oli raivoamassa, Kaikkivaltias lähetti 65 voimakasta tornadoa läpi maamme eteläisen keskiosan, saattaen osalliseksi kuusi osavaltiota! (8) Ajattele sitä! Kuusi osavaltiota ja 65 tornadoa tuottavat hyvin mielenkiintoisen luvun 665 kun numerot yhdistetään. Tämä on luku joka annettiin profeetta Hesekielille osoittamaan että lopullinen tuomio ilman parannuskeinoa oli tapahtumaisillaan. Me löydämme luvun 665 Hesekielin luvusta 8:1 joka sanoo seuraavaa: ”Kuudentena vuotena, kuudennessa kuussa, kuukauden viidentenä päivänä minä istuin huoneessani, ja Juudan vanhimmat istuivat minun edessäni; silloin Herran, Herran käsi laskeutui siellä minun päälleni.” Kaikkivaltias sitten siirtyi näyttämään Hesekielille näkyjä tuomiosta, ja jälkeenpäin, päätti luvun jakeilla 17 ja 18 joissa sanotaan seuraavaa: ”Ja hän sanoi minulle: >>Näetkö ihmislapsi? Eikö ole Juudan heimolle kylliksi, että he tekevät kauhistuksia, joita täällä on tehty, koska he täyttävät maan väkivallalla ja niin aina uudelleen vihoittavat minut? Katso, kuinka he vievät viiniköynnösten lehvää nenänsä eteen! Mutta minäkin teen, minkä teen, vihassani: en sääli enkä armahda; ja vaikka he huutavat minun korviini suurella äänellä, minä en heitä kuule.>>” Syntiset ja pahat ihmiset voivat torjua Jumalan ja Hänen totuutensa vain tietyksi ajaksi, ja sitten, aika loppuu!

Luukas 21:25 alkaa kertomalla meille että viimeisinä päivinä on oleva merkit auringossa. Maaliskuun 21. päivänä 2007, samana päivänä jolloin oli noitien sapatti kevätpäiväntasauksena, MSNBC News raportoi oudoista löydöistä koskien aurinkoa. X-säde teleskooppi Hinode-satelliitin kyydissä, yhdessä aurinko-optisen teleskoopin (Solar Optical Telescope) kanssa, on hankkinut todisteita siitä että auringon pinta vapauttaa massiivisia määriä energiaa kiertyneenä magneettisiin rakenteisiin kuten kosmisiin kuminauhoihin jotka höllentävät ja päästävät vapaaksi kaasuja jotka ovat 100 kertaa kuumempia kuin auringon pinta. (9) Ovatko tiedemiehet koskaan lukeneet Ilmestyskirjan lukua 16:8-9, jossa sanotaan seuraavaa: ”Ja neljäs enkeli vuodatti maljansa aurinkoon, ja sille annettiin valta paahtaa ihmisiä tulella. Ja ihmiset paahtuivat kovassa helteessä ja pilkkasivat Jumalan nimeä, hänen, jolla on vallassaan nämä vitsaukset; mutta he eivät tehneet parannusta, niin että olisivat antaneet hänelle kunnian.”?

Muut merkit taivaalla sisältävät avaruuden tulipalloja joita nähtiin täysilukuisesta vuorolentokoneesta täynnä ihmisiä maaliskuun 29. päivänä 2007. Se oli chileläinen vuorolentokone lentämässä Uuteen-Seelantiin jota järkytettiin sillä mitä kutsuttiin täpärästi ohi menneeksi laukaukseksi sisältäen tulipalloja avaruudesta. (10) Mitään tarkkaa selitystä ei annettu.

Monia muita tapahtumia ja ajanmerkkejä tapahtuu joka päivä, ja ne ovat liian lukuisia tässä uutiskirjeessä mainittavaksi. Huhtikuun 3. päivänä 2007, Afganistania lyötiin 6,2 Richterin asteen maanjäristyksellä. Tätä järistystä edelsi 7 erillistä maanjäristystä, jotka kaikki olivat voimakkuudeltaan vähintään 5, kaikki yhtenä päivänä Tyynellä valtamerellä ja Intian valtamerellä. Tämä tapahtui huhtikuun 1. päivänä 2007. (11) Muut järistykset iskivät uskollisuuden saarille (Loyalty Islands) voimakkuudeltaan 6,3 astetta huhtikuun 3. päivänä 2007. Huhtikuun 7. päivänä 2007, Azorien saaria ravisteltiin suuruusluokkaa 5,5 olevalla järistyksellä. Vain kaksi päivää aikaisemmin huhtikuun 5. päivänä 2007, Azorit tunsivat voimakkaan 6,3 suuruusluokkaa olevan järistyksen. (12) Azorien saaret sijaitsevat juuri Portugalin rannikkoalueelta poispäin. Geologit ovat yhtä mieltä siitä että tämä on erittäin tärkeä alue mannerlaattojen liikkeessä (tectonic movement) joka voisi kehittää kaikkien aikojen suurimman tsunamin, joka lähettäisi vesiseinämän korkeudeltaan 90 jalkaa ja se liikkuisi nopeudella 400 mailia/tunti New Yorkia kohti. Maailma ei koskaan ole ollut epävakaampi kuin se on juuri nyt. Etsi Herraa koko ajan kun vielä voit, sillä niin vähän aikaa on jäljellä; ja tässä epävarmassa maailmassa, asiat voivat muuttua nopeasti!

                                                   Kansakuntien lopullinen uudelleenryhmittyminen!

Maailma jatkaa nopeasti muuttumistaan kun antikristuksen voimat ovat nyt siirtymässä niiden lopullisiin kehitysvaiheisiin koskien uudelleenryhmittymisprosessia. Koko maailma näyttää olevan puremassa takaisin Yhdysvaltoja, juuri kuten meidän ensimmäiset Pyhien Kirjoitusten jakeet tämän uutiskirjeen alussa varoittivat meitä niin kauan sitten. Juuri kuten profeetta Habakuk kirjoitti luvussa 2, jakeessa 7, ”Eivätkö nouse äkisti sinun vaivaajasi, eivätkö heräjä sinun ravistajasi? Ja sinä joudut niiden ryöstettäväksi.” Koska kansakunnat jatkuvasti purevat ja näpäyttävät meitä, meidän varallisuutemme jatkaa siirtymistään noihin kansakuntiin joissa on uuden maailmanjärjestyksen synnillinen talous.

Huhtikuun 2. päivänä 2007, The Financial Times raportoi että Eurooppa on nyt ylittänyt ja saattanut varjoon Yhdysvaltojen osakemarkkinoiden arvon ensimmäistä kertaa sitten 1. maailmansodan. Euroopan markkinapääoma on kasvanut 160% vuodesta 2003; verrattuna 70,5%:iin Yhdysvaltojen osalta. Euro-valuutta on myös kasvattanut arvoaan 26% dollaria vastaan. (13) Euroopan Unioni on tullut pitkän matkan siitä kun se perustettiin 50 vuotta sitten, kun alkuperäiset 6 perustajamaata tapasivat Rooman sopimuksen puitteissa, välittömästi noitien sapatin jälkeen maaliskuun 25. päivänä 1957. (14)

Maaliskuun 20. päivänä, Yhdysvaltojen pitkänajan liittolainen myös nousi kapinaan purrakseen ja pyyhkiäkseen yli Amerikan. Saudi-Arabian kuningas Abdullah kutsui Yhdysvaltojen sotilaallista läsnäoloa Irakissa ”laittomaksi ulkomaiseksi miehitykseksi” ja käski länttä menemään kotiin. Kuningas Abdullahin tarkat sanat olivat seuraavat: ”Rakastetussa Irakissa, veri virtaa veljien välillä, laittoman ulkomaisen miehityksen varjossa, ja inhottava lahkolaisuus uhkailee sisällissodalla.” (15)
Me tiedämme että aikana jolloin me tunkeuduimme Irakiin, se oli toiseksi suurin öljyntuottaja maailmassa. Yhdysvallat tuhosi tuota maata sillä mitä presidentti Bush kutsui järkytykseksi ja kunnioittavaksi peloksi (shock and awe), ja sitten uusi nukkehallitus asetettiin USA:n johdolla. Nyt tuo nukkehallitus on katkaissut talutusnuoransa ja on noussut kapinaan purrakseen Amerikkaa. Huhtikuun 6. päivänä 2007, CNN News raportoi että Irakin ensimmäiset ja isoimmat öljysopimukset ovat menneet punaiseen Kiinaan, Intiaan, Vietnamiin, ja Indonesiaan; ei Yhdysvaltoihin! (16) Me olemme myös saaneet lukea World Tribune -lehdestä että Venäjä, Algeria, Qatar, ja Iran ovat vaatineet tapaamista 15-jäsenisen OPEC:n, öljyä vievien maiden järjestön, kanssa, ja suunnitelmista Venäjän varalle joka johtaisi uutta kartellia jota ollaan valmistelemassa. (17) Taas kerran, Yhdysvaltoja imetään kuiviin. Niin paljon USA:n varallisuudesta on virrannut ulos maasta, ja dollari on tulossa niin heikoksi ulkomaisia valuuttoja vastaan että muu maailma on oppimassa pian että he eivät todella tarvitse meitä enää. Samaan aikaan, Yhdysvallat jatkaa tehdäkseen samat virheet Ulkomaan Suhteiden Neuvoston eli CFR:n vaikutuksen alaisena. Tuoreen raportin mukaan, USA on vienyt niin monia korkean teknologian alan työpaikkoja Intiaan että Intia ei voi enää tuottaa tarpeeksi työntekijöitä täyttämään niitä. (18) Samaan aikaan, kansalaiset jotka ovat syntyneet USA:ssa jatkavat kamppailuaan kolmannen luokan, ala-arvoisten työpaikkojen kanssa; ja talous käy yhtä mittaa velkaisemmaksi ja velkaisemmaksi.

Toinen CFR:n projekti, joka on Illuminati USA:ssa, on Pohjois-Amerikan Unioni eli NAU. Aivan kuten Eurooppa muodosti unionin uuden valuutan, jota kutsutaan euroksi, avulla, uskotaan että Yhdysvaltojen henkiinjäämisen kannalta, sen täytyy yhdistyä Meksikon ja Kanadan kanssa yhdeksi talousunioniksi jolla on yhteinen valuutta jota kutsutaan Amero-dollariksi. Nyt uusi supervaltatie on rakenteilla, joka tulee olemaan 1 600 mailia pitkä ja 1 200 jalkaa leveä, kulkien Meksikosta Kanadaan. Tällä valtatiellä on tarkoitus olla avaintarkastusasema Kansas Cityssä, joka tulisi olemaan Meksikon kontrollin alla. (19) Tämä leveä valtatie katkaisee Yhdysvallat kahtia maantieteellisesti käytävällä joka on melkein neljännesmailin levyinen. Jos olet koskaan ihmetellyt miksi lakeja, joilla hallitaan huomattavia maa-alueita, hiljattain muutettiin, sinulla on vastauksesi. Sillä on tarkoitus helpottaa pikaista häätöä jokaisen osalta joka on tämän uuden maailmanjärjestyksen tärkeän valtimon tiellä.

Lähi-idässä, olosuhteet pysyvät epävakaina, ja vaikeudet ovat valmiina murtautumaan esiin ilman varoitusaikaa. Iranin presidentti Mahmoud Ahmadinejad totesi selvästi, ”Jos te kaikki (länsimaat) kokoonnutte yhteen, ja myös kutsutte esi-isänne helvetistä, te ette kykene pysäyttämään Iranin kansaa.” Nyt Israel on pyytänyt lupaa Yhdysvalloilta lentää Irakin yllä osana suunnitelmaa hyökätä Iranin ydinlaitoksia vastaan. (20)

Viimeaikainen panttivankitilanne Iranissa käsittäen 15 brittiläistä merisotilasta todellisuudessa toteutettiin kostona USA:n möhlimälle ratsialle, jonka tarkoitus oli kidnapata kaksi korkeantason iranilaista virkailijaa. Yritys tehtiin tammikuun 11. päivänä 2007, kun helikopterin kuljettama USA:n joukko-osasto yritti vangita Mohammed Jafaria, vaikuttavaa Iranin kansallisen turvallisuusneuvoston varapääjohtajaa, ja kenraali Minojahar Frouzandaa, Iranin tiedustelupäällikköä. (21) Yritetty kidnappaus oli fiasko, ja vain viisi alempiarvoista iranilaista otettiin kiinni. Iran oli niin tyrmistynyt tästä että he vangitsivat 15 brittiläistä merisotilasta, joita pidettiin vankeudessa tarkalleen 13 päivää ja sitten vapautettiin. (22)

Tuo numero 13 vain putkahtelee esiin kaikkialla uutisissa. Samana päivänä kun brittiläiset panttivangit vapautettiin heidän 13-päiväisen arestin jälkeen, Yhdysvallat ilmoitti että he olivat lähettämässä 13 000 kansalliskaartin sotilasta Irakiin. (23)

Venäjä antoi ilmoituksen sen närkästyksestä Yhdysvaltoja vastaan johtuen uusista USA:n ohjus- ja tutkatukikohdista Puolassa ja Tsekissä. Huhtikuun 11. päivänä, Kreml ilmoitti mahdollisesta uuden kylmän sodan alusta Yhdysvaltoja vastaan. Venäjä suunnittelee tuovansa uudet amerikkalaiset sotilastukikohdat sen Iskander -ohjusten kantaman sisäpuolelle ja siirtävänsä sen ydinsukellusveneet pohjoisnavalle, missä ne voivat pysyä käytännössä huomaamattomina, Dmitry Peskovyn mukaan, Kremlin päätiedottaja. (24)

Huhtikuun 11. päivänä 2007, samana päivänä jolloin Venäjä ilmoitti mahdollisesta uudesta kylmästä sodasta, Valkoinen talo ilmoitti tulevasta uuden viran nimityksestä joka tunnetaan nimikkeellä ”sotatsaari” (”War Czar”). Uusi sotatsaari raportoisi suoraan presidentti Bushille ja hänellä on täysi ”toimeenpanovalta” (”tasking authority”) johtaa kaikkia nykyisiä ja tulevia sotia. Uutta virkaa on tarjottu kolmelle vetäytyneelle neljän tähden kenraalille jotka kaikki kieltäytyivät tarjouksesta nähtyään mitä se pitää sisällään. Yksi miehistä, joka hylkäsi työn, oli eläkkeellä oleva merijalkaväen kenraali John J. ”Jack” Sheehan, entinen huippu NATO-komentaja. Koskien Bushia ja Cheneytä, Sheehan sanoi, ”Hyvin olennainen asia on, he eivät tiedä minne h---n he ovat menossa…..Cheney ja hänen haukkamaiset liittolaisensa pysyvät voimakkaampina hallinnon sisällä kuin pragmaatikot jotka etsivät ulospääsyä Irakin sodasta.” (25)

Monet ihmiset eivät tajua miten sotapolitiikkaa suosiva ja ydinkäyttöinen kansakunta Yhdysvallat on, mutta ihmiset St. Georgen kaupungissa, Utahissa, tietävät sen oikein hyvin. Radioaktiivista tomua ydinkoeräjähdyksistä on laskeutunut tuohon 50 000 ihmisen kaupunkiin viimeisen 40 vuoden ajan, ja USA:n hallitus vakuutti ihmisille että mitään vaaraa ei heille koituisi. Viimeisten 40 vuoden aikana, meidän hallituksemme räjäytti 952 pommia lähellä Nevadaa. Se tekee keskimäärin 24 pommia vuodessa tai yksi pommi kahdessa viikossa! Me olemme selvästi ydinkäyttöisin kansakunta maan päällä. Tuhansille kaupunkilaisille St. Georgesta on kehittynyt radioaktiivisuudesta aiheutunut syöpä. Siellä on niin paljon näitä ihmisiä joilla on tämä syöpä että pienellä 50 000 ihmisen kaupungilla on oma syöpäkeskuksensa. (26) Nyt tuon alueen ihmisiltä kuuluu vaimeaa protestointia koska liittovaltio aikoo räjäyttää massiivisen pommin, joka lähettää sienipilven tuhansien jalkojen korkeuteen ilmassa Las Vegasin, St. Georgen, ja Salt Lake Cityn ylle. Tämän pommin räjäytystä on lykätty aikaisemmin, mutta nyt hallitus aikoo näyttää vihreää valoa kokeelle jolla on ollut koodinimi Divine Strake (jumalainen Strake?). (27) Ydinenergia osoittautuu olevan suuri kirous kun tämä maailma loppuu!

                                                              Illuminismin salainen silmä!

Toinen syy, miksi me tiedämme että elämme viimeisten päivien lopussa, on se että antikristuspedon voimat ovat tiukentamassa otettaan ihmiskunnasta. Yhdysvaltojen ihmisiä pidetään pimeydessä monilta asioilta, ja tämä uusi synkkä aikakausi saa aikaan kohtalokasta tietämättömyyttä ja apatiaa tämän entisen suuren kansakunnan ihmisissä. Maaliskuun 14. päivänä Associated Press raportoi että liittovaltio on piilottanut enemmän kuin miljoona sivua dokumentteja lähtien syyskuun 11. päivästä 2001, päivästä jolloin hyökättiin entiseen maailmankaupan keskukseen (WTC:hen). (28) Tarkka lukumäärä on 1,1 miljoonaa sivua jotka on viety pois yleisön nähtäviltä!

Toisessa kontrolliohjelmassa, vapaamuurarien looshi (Lodge) painostaa kaikkia lapsia omistamaan mikrosirun. Michiganin Grand Lodge on rahoittamassa kokeiluohjelmaa jota kutsutaan nimellä MICHIP, mikä aloittaa hampaan painaumilla, DNA-näytteillä, sormenjäljillä, värivalokuvalla, ja tallennettavalla haastattelulla joka koskee jokaista lasta koulussa. Yhdessä raportoidussa tapauksessa, paikkakunnan vapaamuurarilooshin johtajalta lukiossa kysyttiin johtaisivatko lapsen DNA-tunnistuskeskukset biosiru-implantteihin. Hänen vastauksensa oli, ”Jos minä saisin päättää, jokainen sirutettaisiin.” (29)

Helmikuun 5. päivänä 2007 New York Times raportoi että USA:n oikeusministeriö on pannut alulle valtavan laajentamisen koskien DNA näytteenottoa. Vähän-huomatussa lisäyksessä tammikuulle 2006, ”Väkivalta naisia vastaan -laki”, kongressi valtuutti oikeusopillisen DNA näytteenoton jokaiselta vangitulta tai liittovaltion pidättämältä. (30) Tätä tietoa käytetään rakentamaan massiivinen tietokanta tietokoneelle. On olemassa vanha sanonta joka tehtiin suosituksi vapaamuurarien kautta: ”Sinä voit paeta, mutta sinä et voi piiloutua.”

                                                              Salaiset saatanalliset rakenteet!

Oletko koskaan ihmetellyt miksi valtion rakennukset, erityisesti hallintorakennukset (capitol buildnings), on suunniteltu suuriksi kivitemppeleiksi ja marmorisiksi? Miksi ne ovat ”pyhän arkkitehtuurin” tuotoksia, ollen yhdenmukaisia vapaamuurarien looshien tarkkojen teknisten tietojen ja Grant Orient looshien salaisten yhteisöjen kanssa? Nämä massiiviset okkulttista muotoilua sisältävät rakennukset rakennettiin saatanallisella kaukokatseisuudella ja sen ajan ennakoinnilla kun kaikki ihmiset ottaisivat halukkaasti vastaan Luciferin uskonnon ja alistuisivat hänen diktatorisen voimansa tahtoon. Kyllä, valtion rakennukset ovat temppeleitä, ja nuo jotka työskentelevät niissä ovat pappeja ja papittaria eri asteilla (sutkaus tarkoitettu). Jokainen kunnollinen sanakirja paljastaa että alkuperäinen merkitys sanalle capitol on Jupiterin temppeli!

Okkultismin maailmassa, on neljä pääilmansuuntaa ja neljä väli-ilmansuuntaa (ordinal points) sisääntulolle tai portille, mutta siellä ei ole takaovea. Meidän kansakuntamme kongressitalolla (capitol), samoin, ei ole varasisäänkäyntiä, mutta tarkemmin sanoen pohjoinen julkisivu, eteläinen julkisivu, itäinen julkisivu, ja läntinen julkisivu. Wisconsinin osavaltion hallintorakennuksella (capitol) Madisonissa on kahdeksan julkisivua ja neljä osastoa (galleries). Vapaamuurarien kaavan ja noituuden mallin mukaisesti, Korkein oikeus tässä osavaltion hallintorakennuksessa on itäisessä osastossa. Eteläiset ja läntiset osastot miehitetään senaattoreilla ja kansanedustajilla, ja pohjoinen osasto on omituisesti tyhjä ja ilman sisustusta. Toisissa osastoissa on kaiverrettuja tammisia huonekaluja ja runsasta koristelua, mutta pohjoinen on kuvioton ja harmaa, ja jopa seinien seinämaalauksilla on tunnusomaista katsoa poispäin katsojista ja näyttää takapuoliaan. Näin siksi että okkultismissa pohjoinen on epäpyhä, koska se on mistä Lucifer lankesi ja putosi. Kun minä käännyin virallisen retkioppaan puoleen kysyäkseni tästä kaikesta, hän ei edes käsittänyt näitä kaikkia yksityiskohtia vaikka hän oli noituutta harjoittava henkilö. Kun minä selitin okkultiikan syvällisyyttä arkkitehtuurissa, retkiopasnainen sanoi, ”Kyllä, ja minä rakastan sitä!” Tämä ja kaikki sellaiset valtion rakennukset ovat pakanatemppeleitä valepuvussa, ja ne ovat miehitetyt laumalla pahoja henkiä.
Kanadassa, Manitoban lainsäädäntörakennus (Legislature Buildning) on toinen erinomainen esimerkki okkulttisesta mallista. Varakuvernöörin vastaanottohuoneella on täsmälleen samat mitat kuin pyhistä pyhimmällä Salomonin temppelillä. Toinen huone, joka tunnetaan sisäänkäyntihallina, on mitoiltaan 66,6 jalkaa x 66,6 jalkaa ja siinä on kolme 13 portaan sarjaa muodostaen kolminkertaisesti luvun 13 tai yhden luvun 39. Onko tämä kaikki sattumaa?

Ilman epäilystäkään, saatana on suunnitellut työtään pitkän aikaa, ja aivan maamme perustamisesta lähtien, hän alkoi ohjata ihmiskäskyläisiään salaisissa yhteisöissä rakentamaan hänen temppeleitään. Siten, todelliset saatanan kirkot ovat meidän hallintomme julkisia rakennuksia, ja lain sekä hallinnon kieli on latina. Uskonnot kaikkialla on luotu mukautumaan tähän uskonnolliseen hallintotapaan ja kumartamaan polvillaan Baalia. Jokainen joka omaa hitusenkin arvostelukykyä tietää että sinä et voi liehuttaa Amerikan lippua Jumalan valtakunnassa! Itse asiassa, sininen kenttä valkoisilla tähdillä lipussa tehtiin mestarivapaamuurarien sinisen looshin (the Blue Lodge of Master Masons) temppelihuoneen katon mallin mukaan, ja tämä looshi kuuluu vapaamuurariuden 3. asteeseen. He ovat yrittäneet huijata meitä pitkän aikaa. Ihmiset jotka eivät sopeudu mustamaalataan (blackballed). Nämä ovat kaikki vapaamuurareiden ilmauksia joita on otettu käyttöön yhteiskunnassa joka näyttää olevan tietämätön.

Vapaamuurariuden skottilaisen riitin seremonia voidaan erikoisesti nähdä Yhdysvaltain presidenttien hautajaisissa. Saattueet, makaamistila (lying-in-state) kongressitalon pyörösalin (rotunda) alapuolella kunnes aurinkojumalan säteet pyyhkivät yli ruumisarkun, säkkipillin soittaminen, mikä kutsuu esiin vanhat skottilaiset kuolleiden henget, ja niin edelleen ovat kaikki tyypillistä luciferistiselle seremonialle.

On paljon enemmän josta voisi kertoa, mutta tila ei salli sitä tässä numerossa. Varmasti tarpeeksi tiedetään jotta voitaisiin esittää kutsu katumukseen. Kirkot ovat tulleet soluttautuneeksi itämaisella uskonnolla, liberaalilla ajattelulla, Harry Potterin, Sormusten herran ja Narnian aikakirjojen noituudella sekä monilla muilla pimeyden juonilla. Hengellistä kuolemaa on kaikkialla, ja saatanalla on temppeleitään joka paikassa. Jos et käsittänyt sitä aikaisemmin, nyt sinä voit tunnistaa ne sellaisina. Pian meidän Vapahtajamme ilmestyy kun taivaat repeävät auki paljastaakseen Hänen kirkkautensa, totuutensa, ja oikeudenmukaisuutensa. Oletko valmis tuohon suureen päivään kun aika pysähtyy kertakaikkisesti ja ikuisuus astuu sisään? Missä sinä vietät ikuisuuden?

Lopuksi, minä haluan vilpittömästi kiittää teitä kaikkia jotka niin ystävällisesti tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä niin monin tavoin. Jumala siunatkoon teitä siitä. Teidän rukouspyynnöille annetaan aina henkilökohtaista huomiota rukoustiimimme osalta, joten olkaa hyviä ja lähettäkää niitä. Minä rukoilen että löydätte rauhan ja iloitsette aina Pyhässä Hengessä. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

Lähdeluettelo

01. The Independent, Mar. 25, 2007, by Hans Greimel, AP, London, England, UK.
02. Associate Press, Apr. 2, 2007, by George Herming, Honiara, Solomon Islands.
03. Ibid.
04. AFP World News, Apr. 7, 2007, by Neil Sands, Solomon Islands.
05. AccuWeather.com, Apr. 7, 2007, State College, PA.
06. AFP News, Apr. 1, 2007, Los Angeles, CA.
07. NBC News, Mar. 30, 2007, Los Angeles, CA.
08. New York Times, Mar. 29, 2007, by Christine Hauser, New York, NY.
09. MSNBC News, Mar. 21, 2007, by Jeanna Bryner, staff writer.
10. MSNBC News, Mar. 29, 2007, Wellington, New Zealand.
11. Earth Changes Media, Apr. 2, 2007, by Mitch Battros, www.earthchangesmedia.com.
12. Ibid.
13. Financial Times, Apr. 2, 2007, by Tony Tassell.
14. Milwaukee Journal Sentinel, Mar. 25, 2007, by Craig Whitlock, Washington Post.
15. Milwaukee Journal Sentinel, Mar. 29, 2007, by Lee Keath, AP, Riyadh, Saudi Arabia.
16. CNN Money, Apr. 5, 2007, by Steve Hargreaves, New York, NY.
17. World Tribune, Apr. 6, 2007, Washington, D.C.
18. WTMJ Radio, Apr. 7, 2007, 8:30 A.M., Milwaukee, WI.
19. Conservative Caucus Newsletter, March, 2007, by Howard Phillips.
20. Daily Telegraph, Feb. 24th, 2007, by Con Coughlin, Tel Aviv, Israel.
21. The Independent, Apr. 2, 2007, by Patrick Cockburn, London, England, UK.
22. London Daily Mail, Apr. 7, 2007, by Tom Kelly, London, England, UK.
23. Associated Press, Apr. 7, 2007, by Justin Juozapavicius.
24. The Guardian, Apr. 11, 2007, by Luke Harding, Moscow, Russia.
25. Washington Post, Apr. 11, 2007, by Peter Baker and Thomas E. Ricks, Washington, D.C.
26. Washington Post, Feb. 8, 2007, St. George, UT.
27. Ibid.
28. West Bend News, Mar. 14, 2007, AP, Washington, D.C.
29. MI Chip Program, Free and Accepted Masons, Lansing, MI.
30. New York Times, Feb. 5, 2007, by Julia Preston, New York, NY.

Erikoispäivitys: Maanantaina, huhtikuun 16. päivänä, tapahtui verilöyly Virginia Techin yliopistolla Blacksburgissa, Virginiassa. Asemies ilmeettömillä kasvoillaan alkoi ampua ja tappoi ensin 32 ihmistä ja lopuksi ampui itsensä saaden kokonaisluvuksi 33. Koulu totesi että asemies, Cho Seung-Hui, eteläkorealainen, oli yksinäinen ja lähes mitään ei tiedetty hänestä. Se oli musta päivä Blacksburgissa tuona maanantaina joka seurasi perjantaita 13. päivää. Ampumispäivä oli viimeinen päivä, ennen 13-päiväistä okkultismin astraalisiltaa johtaen Beltaine-aattoon huhtikuun 30. päivään. Beltaine, eli toukokuun päivä (May Day), on druidi-noitien kalenterissa korkein päivä. Beltainea kutsutaan Walpurinyöksi Saksassa, mikä on noitien juhlapäivä.

Huhtikuun 16. päivä on myös päivä jolloin LSD-huume keksittiin vuonna 1943 kun CIA:n edeltäjä aloitti huumeiden kokeilun mielenhallinnassa. Tämä nuori ampuja epäilemättä oli ohjelmoitu tekemään se mitä hän teki. Huhtikuun 19. päivä on kaikkein okkulttisin päivä astraalissa aikasillassa huhtikuun 17. päivästä huhtikuun 29. päivään. Seuraavat tapahtumat kaikki tapahtuivat historiassa huhtikuun 19. päivänä: FDR (Federal Reserve) lopetti kultakannan (1933), Oklahoma Cityn Murrah Buildningin pommitus (1995), Wacon verilöyly (1993), Lexingtonin ja Concordin välinen taistelu (1775), ja huhtikuun 20. päivänä 1999, verilöyly Columbinen lukiossa.

Minulla on paljon enemmän sanottavaa tästä seuraavassa LTN:n numerossa. Tämä oli ohjelmoitu okkulttinen isku josta on kuultu ympäri maailman. Pahaa tekee sanoa, mutta pahin on vielä tulossa. Rukoile palavasti! DJM

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

<http://www.lasttrumpetministries.org>


Takaisin