Last Trumpet Newsletter

Volume XXVI           Issue VII            July  2007
Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916
Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

Amerikka - Kansakunta, joka ei välitä totuudesta!

" Minkätähden te ette ymmärrä minun puhettani? Sentähden, että te ette kärsi kuulla minun sanaani. Te olette isästä perkeleestä, ja isänne himoja te tahdotte noudattaa. Hän on ollut murhaaja alusta asti, ja totuudessa hän ei pysy, koska hänessä ei totuutta ole. Kun hän puhuu valhetta, niin hän puhuu omaansa, sillä hän on valhettelija ja sen isä. Mutta minua te ette usko, sentähden että minä sanon totuuden."

Joh. 8:43-45

"...niin silloin ilmestyy tuo laiton, jonka Herra Jeesus on surmaava suunsa henkäyksellä ja tuhoava tulemuksensa ilmestyksellä, tuo, jonka tulemus tapahtuu saatanan vaikutuksesta valheen kaikella voimalla ja tunnusteoilla ja ihmeillä  ja kaikilla vääryyden viettelyksillä niille, jotka joutuvat kadotukseen, sentähden etteivät ottaneet vastaan rakkautta totuuteen, voidaksensa pelastua.  Ja sentähden Jumala lähettää heille väkevän eksytyksen, niin että he uskovat valheen, että kaikki ne tuomittaisiin, jotka eivät ole uskoneet totuutta, vaan mielistyneet vääryyteen."

2.Tess. 2:8-12

“Ja niinkuin heille ei kelvannut pitää kiinni Jumalan tuntemisesta, niin Jumala hylkäsi heidät heidän kelvottoman mielensä valtaan, tekemään sopimattomia. He ovat täynnänsä kaikkea vääryyttä, pahuutta, ahneutta, häijyyttä, täynnä kateutta, murhaa, riitaa, petosta, pahanilkisyyttä; ovat korvaankuiskuttelijoita, panettelijoita, Jumalaa vihaavaisia, väkivaltaisia, ylpeitä, kerskailijoita, pahankeksijöitä, vanhemmilleen tottelemattomia,  vailla ymmärrystä, luotettavuutta, rakkautta ja laupeutta.”

Room. 1:28-31

Tässä LTN:n numerossa me tutkimme tällä hetkellä suurinta ongelmaa Yhdysvalloissa.  Itseasiassa se on tila, joka johtaa kaikkiin muihin ongelmiin ja sallii Saatanan ja hänen illuminististen inhimillisten työrukkastensa edistää asiaansa ja helvetillistä maailmanhallituksen  ohjelmaansa uudessa maailman järjestyksessä. Ongelma, johon viittaan, on välinpitämättömyys, apatia, totuutta kohtaan.

Ylläolevissa Raamatun paikoissa Vapahtajamme sanoo meille, että Saatanan tehtävä ja tarkoitus on aina ollut laskea petoksen perustus ja rakentaa sille valheilla. Valheet kukoistavat väärinkäsittämisen ja salailun pimeydessä, mutta totuus loistaa eikä sitä voi kätkeä. Ihmisillä on kaikkialla vapaus valita hyväksyäkö vai hyljätä totuuden valo. Jos he hylkäävät totuuden, jäljelle jää vain Saatanan valtakunnan ja hallinnon pimeys. Herra Jeesus ilmoitti selvästi, että tämä on maailman suurin ongelma: “Mutta tämä on tuomio, että valkeus on tullut maailmaan, ja ihmiset rakastivat pimeyttä enemmän kuin valkeutta; sillä heidän tekonsa olivat pahat. “ (Joh. 3:19)

Me elämme nyt maailmassa, joka on täynnä ihmisiä, jotka uskovat koko joukkoon asioita, jotka eivät kertakaikkiaan ole niin ja he tietävät hyvin vähän siitä, mitä todella on tapahtumassa. On sanottu aivan oikein, että sinä voit myydä valheita, mutta et voi antaa totuutta pois. Voisin lisätä, että totuus annetaan ilmaiseksi kaikille, jotka tahtovat sen ottaa vastaan ilolla ja rakastaa sitä, mutta valheet tulevat alati nousevaan hintaan. Uskonnot, hallitukset, kauppa ja syntisen ihmisen jokainen pyrkimys on rakennettu valheille ja petokselle, jotka tekevät siitä ikiliikkujan. Kaikki, mitä Saatana on rakentanut ja perustanut maailmassa sodilla, mellakoilla, salaliittojen oveluudella, uskontojen erilaisuudella ja filosofioiden aivopesulla. on johtamassa yhteen suureen valheeseen ja suurpetokseen tämän maailman lopussa. Nyt enemmän kuin milloinkaan ihmiset kaikkialla ovat vangittuja sen lonkeroihin. Maailma on pyydystetty Internetin kietovaan maailmanlaajuiseen verkkoon (www). Tämän kaiken vaikutus muuttaa ihmiset pedon eläviksi kuviksi - jotka katsovat, puhuvat ja toimivat kuin ohjelmoidut sätkynuket ja tottelevat kuin koulutetut hylkeet. Näissä ihmisissä ei ole sijaa totuudelle, kuten Vapahtajamme sanoi ja kun antikristuksen valtaistuin nousee valtaisalla propagandalla vain kohta sortuakseen, niin ihmismassat nousevat ja sortuvat sen kanssa, kun viimeinen pasuna soi ja Vapahtajamme ilmestyy ja taivas täyttyy taivaan enkeleistä. Tämä ihana ja ihmeellinen tapahtuma ei ole kaukana. Totuus on, että uskonto ei milloinkaan pelasta sinua eivätkä myöskään sinun parhaat tekosi. Yksin Herra Jeesus voi pelastaa sinut ja Hän tahtoo, jos todella kadut, käännyt pois pahasta ja tottelet Evankeliumia, kuten ihmiset tekivät helluntain päivänä. Koet heti rauhan, kun teet näin. Tee se nyt, kun vielä on vähän aikaa!

Kansakunnan kuolema ja 400 vuoden merkki!

Tämä vuosi 2007 on USA:n 400. juhlavuosi. (1)  Jamestown'in siirtokunta perustettiin vuonna 1607 Amerikan ensimmäisenä uudisasutuksena ja nimettiin saman kuninkaan mukaan, joka antoi määräyksen raamatunkäännöksestä, josta tuli nykyinen virallinen käännös ja joka tunnetaan kuningas Jaakon Raamattuna. Edellisessä uutiskirjeessä mainitsin, että luku 400 on Raamatussa hyvin tärkeä. Israel oli orjuudessa 400 vuotta ja Vanhan ja Uuden Testamentin välissä oli 400 vuoden hiljaisuus, jona aikana ei ollut yhtään profeettaa. Kummassakin tapauksessa 400 vuoden mentyä oli suuri Kaikkivaltiaan ilmestyminen Hänen henkensä mahtavassa liikkeessä, joka muutti maailman ikiajoiksi. Amerikka on nyt ollut olemassa 400 vuotta! Mitä tapahtuu seuraavaksi?

Me tiedämme, että Saatana on ollut USA:ssa aktiivinen sen syntymästä saakka ja on kuljeskellut siellä ristiin ja rastiin, pitkin ja poikin. Saatanan jalanjäljet ovat nähtävissä kaikkialla tässä maassa, vaikka harvat tunnistavat niitä. Okkultismin ja noituuden voimat ovat nyt vallanneet tämän apaattisen maan ja lopun merkit ovat kaikkialla. Huomautettakoon tässä, että vuonna 1990 presidentti Bush, joka ensimmäisenä valtion päämiehenä käytti sanoja, Uusi Maailman Järjestys, sitten Adolf Hitler'in, myönsi käyttäneensä kristallipalloa päätöksiä tehdessään. Artikkelissa, joka ilmestyi Ladies' Home Journal'in huhtikuun 1997 numerossa, löydämme seuraavat sanat sivulta 126: “...Bush oli hullaantunut, hän näytti tätä kristallipalloa ja sanoi, 'Katso Nayib, näin me teemme päätöksiä Valkoisessa Talossa'....” (2) Satojen vuosien ajan on outo Henki, joka ei ole kaikkivaltias Jumala, ohjannut tätä maata, vaikka ainoa tosi Jumala onkin aina siunannut ja valvonut Hänen valittua jäännöstään, jolla on Jeesuksen Kristuksen todistus. Tähän saakka tämä maa on säilynyt evankeliumin tähden, ei siksi, että olisimme hyviä.

Saatana toimii salaisuuteen verhotuin mallein ja numeroin. USA:lla on ollut täsmälleen 13 presidenttiä, jotka ovat olleet mestarimuurareita (Master Masons) sinisessä loosissa (Blue Lodge) ja siten vannoneet salaisuusvalan. (3) Me tiedämme myös, että sinisen loosin salainen temppelihuone on siten nimetty, koska katto on sininen valkoisin tähdin ja juuri siksi meidän lippumme vasemmassa ylänurkassa on täsmälleen sama malli. Tämä sama sininen katto valkoisin tähdin oli myös Babylonin kuninkaan Belsassarin palatsissa, jossa Jumala kirjoitti seinälle käden muodolla ja osoitti, että valtakunta oli laskettu ja lopetettu ja punnittu ja köykäiseksi havaittu ja annettiin meedialaisille ja persialaisille. Meidän on myös syytä muistaa, että Persia on tämän päivän Iran!

Saatanan ja hänen muurarillisten toimiensa jalanjäljet ja mallit näkyvät kautta historian ja siksi sanotaan, että historia toistaa itseään. Monet ovat ihmetelleet ja hämmästelleet presidenttien, Kennedy ja Lincoln, salamurhien yhtäläisyyksiä ja kuinka tapahtumien yksityiskohdat olivat täsmälleen toistensa peilikuvia. Vaikka monet ovat kuulleet niistä, niin esitän yksityiskohdat jälleen kerran Illuminaatin nerojen (masterminds) huolellisesti suunniteltuina ja manipuloituina toimina ja sellaisen voiman johtamina, jota he kutsuvat valvovaksi tuntemattomaksi (controlling unknown). Ajattele seuraavaa:  Abraham Lincoln valittiin Kongressiin vuonna 1846 ja John F. Kennedy valittiin Kongressiin vuonna 1946. Lincoln valittiin presidentiksi vuonna 1860 ja Kennedy valittiin presidentiksi vuonna 1960. Molemmat olivat vahvasti sitoutuneet kansalaisoikeuksiin. Molemmat menettivät lapsen asuessaan Valkoisessa Talossa. Molemmat presidentit ammuttiin perjantaina ja kumpaakin ammuttiin päähän. Lincoln'in sihteerin nimi oli Kennedy ja Kennedy'n sihteerin nimi oli Lincoln. Salamurhaajat olivat kummassakin tapauksessa etelävaltioista ja kummankin presidentin seuraaja oli nimeltään Johnson. Andrew Johnson, Lincoln'in seuraaja, oli syntynyt vuonna 1808. Lyndon Johnson, Kennedy'n seuraaja, oli syntynyt vuonna 1908. John Wilkes Booth, Lincoln'in salamurhaaja, oli syntynyt vuonna 1839 ja Lee Harvey Oswald, jota syytettiin Kennedyn salamurhasta, oli syntynyt vuonna 1939. Molemmat väitetyt salamurhaajat tunnettiin kolmella nimellä, jotka molemmissa tapauksissa muodostuivat 15 kirjaimesta. Lincoln ammuttiin Ford'in teatterissa ja Kennedy ammuttiin Ford Lincoln-autoon. Lincoln'ia ammuttiin teatterissa ja hänen salamurhaajansa pakeni ja piiloutui tavarataloon. Kennedy'n väitetyn salamurhaajan sanotaan ampuneen tavaratalosta ja sitten paenneen teatteriin. Booth ja Oswald kumpikin ammuttiin ennen heidän oikeudenkäyntejään. Viikkoa ennen, kuin Lincoln ammuttiin, hän oli Monroe'ssa ja viikkoa ennen, kuin Kennedy ammuttiin, hän oli Marilyn Monroe'n kanssa. Luettelo jatkuu ja jatkuu.

Minun on myös huomautettava, että  John F. Kennedy'n rakastajatar, Marilyn Monroe, oli mielenkontrolloitu seksiorja, joka itsekin oli määrätty salamurhattavaksi. Laulaessaan onnellista syntymäpäivää presidentti Kennedylle New York'issa aistillisella ja viettelevällä äänellä, Peter Lawford esitteli hänet edesmenneenä Marilyn Monroe'na. Kohta sen jälkeen hän oli kuollut!

On totta, että pahuuden crescendo on ollut kasvussa tässä maassa jo jonkin aikaa ja viime aikoina olemme todistaneet hämmästyttäviä merkkejä ylhäältä. Toukokuun 17. päivänä 2007 tuuli nopeudeltaan 72 mailia tunnissa pyyhki läpi Manhattanin tuoden mukanaan sateen aiheuttaman vedenpaisumuksen. (Okkulttisessa numerologiassa luku 72 pilkotaan 12 kuutoseksi. Noituudessa se tarkoittaa kolmeaa kuutosta neljästä yötuulesta.) Sitten yömyrskyn pimeydessä Manhattanilla valtaisa sinivalkoinen salama iski Empire State Building'iin. Se oli tyrmistyttävä voiman näyttö ja se vangitsi kaikkien huomion, jotka sen näkivät. (4) Huomautettakoon tässä myös, että Kaikkivaltias varoitti entistä New York'in pormestari Rudy Giuliani'a, joka on naismaisesti pukeutuva USA:n presidenttiehdokas, hänen ollessaan puhumassa väittelyssä New Hampshire'ssa kesäkuun 8. päivänä 2007. Giuliani puhui abortin puolesta valtaisan yleisön edessä, kun salama iski ja mykisti hänen mikrofoninsa kuusi eri kertaa. Oli ikään kuin Jumala olisi käskenyt Giuliani'a sulkemaan suunsa kuusi kertaa. Tyrmistynyt puhuja lopetti puheensa sanoen: “Olen tainnut tulla kristilliseen kouluun, tämä on vähän pelottavaa.” Yleisö yhtyi sitten häneen, kun hän vitsaili ja nauroi sen päälle! (5)

Toinen Rydy Giuliani'a koskeva asia, joka täytyy mainita, on hänen kielensä hiljattainen lipsahdus, kun hän teki hämmästyttävän myöntämisen. Giuliani puhui varojenkeruutapahtumassa Bronx'issa 29.5.2007, kun kaksi ihmistä yleisöstä yllätti hänet syyttämällä häntä, että hän tiesi etukäteen kaksoistornien romahtamisen 11.9.2001 ja siten antoi monien ihmisten kuoleman tapahtua. Toinen syyttävä nainen sanoi Giuliani'lle: “Kuinka saat nukutuksi yöllä?” Tyrmistynyt entinen New York'in pormestari yritti nopeasti puolustautua sanoen: “I didn't realize the towers would collapse. No one that I know of had any idea they would implode (En tiennyt, että tornit romahtaisivat. Ei kenelläkään tuntemallani henkilöllä ollut aavistustakaan, että ne sortuisivat sisään päin).” (6)  Sana “implode” tarkoittaa sisältä päin hävittämistä. Entinen pormestari tiesi täydellisesti, että lentokoneet eivät voisi sortaa eivätkä sortaneet noita mahtavia torneja; ne sorrettiin lukuisilla tuhoamispommeilla rakennuksien sisällä. Tämä oli hämmästyttävä myöntäminen, mutta se lankesi välinpitämättömille korville.

Muita kuolevan kansakunnan merkkejä!

Nämä ovat kummallisia ja hämmentäviä aikoja Yhdysvaltojen kansalle. Huhtikuun 26. päivänä 2007 osakemarkkinoiden Dow-indeksi saavutti kaikkien aikojen korkeimman lukeman 13 000. (7) Heti seuraavana päivnä  Bloomberg News Service uutisoi: Dollari laskee alimpaan arvoonsa suhteessa euroon, kun talous taantuu. (8) Tällaiset äärimmäisyydet osoittavat äärimmäistä globaalia talouden epävakaisuutta. Amerikkalaiset toimivat nyt luotolla siinä määrin, ettei heillä ole lähes mitään todellista arvoa. Me olemme konkurssissa oleva maa, jota pakotetaan antikristuksen voimien vihamieliseen valtaukseen. Ihmisiä ollaan valmistamassa vastaanottamaan uutta, ainoastaan sähköistä rahasysteemiä, joka tulee olemaan ainoa tapa ostaa tai myydä. Nahkaiset lompakot ja kukkarot ovat antamassa tietä mikrosiruille ja radiotaajuustunnistamislaitteille (RFID). Kaikki tämä on ennustettu Ilmestyskirjan luvussa 13. Sitä ei voi kiistää, koska se tapahtuu silmiemme edessä.
Yhdysvaltojen massiivisen kuljetusjärjestelmän taloudellinen sietokyky on myös lujilla hävyttömistä polttoaineiden hinnoista johtuen. Olemme nyt saaneet tietää, että OPEC ,Organization of Petroleum Exporting Countries, on lyönyt lukkoon 144. kokouksensa, joka on määrä pitää Wien'issä Itävallassa. Päivä, jonka he ovat valinneet tälle kohtalokkaalle kokoukselle, on pahaenteinen. Tuo päivä on syyskuun 11. vuonna 2007. (9) Luku 144 on 12 x 12  ja okkultismin maailmassa se tarkoittaa uutta hallitusta.

Milloin tapahtuu seuraava suuri hyökkäys Amerikkaa vastaan amerikkalaisella maaperällä? Ilmeisesti hallituksemme odottaa (vai pitäisikö sanoa suunnittelee) jotakin. Suurta valvontakeskusta ollaan pystyttämässä Koillis-Pensylvaniaan ja se tulee korvaamaan Wall Street'in, jos sattuu terrori-isku tai sähkökatko. (10) Hallituksen virkailijat ja teollisuusjohtajat ovat työstäneet suunnitelman  Goldman Sachs'in, Merrill Lynch'in, Morgan Stanley'n ja muiden kanssa rakentaa 40 miljoonan dollarin laitos Pennsylvanian Pocono-vuorille ja se tulee olemaan valmis hoitamaan koko maan taloutta 30 kuukauden sisällä. (11) Tuleeko tämä valvontakeskus, joka on piilotettu Pensylvanian itäisille vuorille, olemaan Antikristuksen hermokeskus, joka valvoo ostamista ja myymistä? On tarpeeksi kummallista, että tämän uuden tulossa olevan laitoksen tarkka maantieteellinen leveysasema on 41-08.042666 pohjoista leveyttä.

Todellakin, ennen niin suurenmoinen USA:n valtio ollaan valmistamassa teuraaksi ja CFR, Council on Foreign Relations (Ulkomaansuhteiden neuvosto), on orkestroimassa tämän valtion kuolemaa. Tämä härski porukka, joka tunnetaan CFR:nä on Illuminaatti USA:ssa ja sen päämaja sijaitsee  Harold Pratt -rakennuksessa, osoitteessa 58 East 68th Street, Manhattan, New York City. Voin vakuuttaa sinulle, että tämä paikka on todella olemassa ja että se on Illuminaatin päämaja. Tiedän sen, koska minut potkaistiin ulos siitä rakennuksesta kolme kertaa. Se on CFR, joka edistää laittomien siirtolaisten tulvaa ja amerikkalaisen elämäntavan kuolemaa perustaakseen Pohjois-Amerikan Unionin kolmikantaisen vallan, joka muodostuu Meksikosta, Kanadasta ja Yhdysvalloista. Uutta valuuttaa, jonka tulee hitsata nämä yhteiskunnat yhteen ja ohjata niitä, on määrä kutsua Amerodollariksi.

Eräs tärkeä seikka, jota on korostettava, on, että kun viittaan laittomiin muukalaisiin, en tarkoita jotakin ihmisrotua vaan ennemmin miljoonien lainrikkojien luokkaa, joka on vallannut maamme. Itseasiassa USA kärsii tällä hetkellä maailmanhistorian suurinta yksittäistä maan valloitusta ja hyvin harvat välittävät siitä. Kaikkien mittareiden mukaan me olemme menettäneet maamme! Ajattele seuraavia tyrmistyttäviä tilastotietoja: Laittomien muukalaisten määrä USA:ssa on 20 807 645. Meksikoon lähetetyn rahan määrä tammikuusta 2006 lähtien on yhteensä $22 450 739 563.00. (Yli 22 miljardia dollaria). Sosiaaliturvan kustannukset laittomille muukalaisille vuodesta 1996 lähtien ovat yhteensä $397 213 001 672.00 (Lähes 400 miljardia). Laittomien muukalaisten lasten lukumäärä julkisissa kouluissa on 3 958 789. Laittomien muukalaisten lasten koulukustannukset vuodesta 1996 lähtien ovat  $13 965 063 431.00 (n. 14 miljardia dollaria). Vangittujen laittomien muukalaisten määrä on 332 594. Laittomien muukalaisten vangitsemisten kustannukset vuodesta 2001 lähtien ovat $1 398 127 429.00. Laittomien muukalaisten valtaamien ammattitaitoa edellyttävien työpaikkojen määrä on 9 872 838. (12)

Hiljattain suosittu sanomalehti USA Today julkaisi raportin otsikolla “Nation's minority numbers top 100 million (Kansakunnan vähemmistön määrä ylittää100 miljoonaa).” Raportti sisälsi seuraavat kasvuvauhtitilastot ryhmittäin: Espanjankieliset 25.5%, aasialaiset 24.4%, syntyperäiset amerikkalaiset 7.7%, mustat 6.9%, valkoiset 1.6%. (13) On huomautettava, että valkoisilla on paljon suurempi taipumus abortoida vauvojaan ja he ovat syyllisiä itseaiheutettuun kansanmurhaan.
Nykyisin puhutaan suunnitelmasta uudeksi NAFTA-supervaltatieksi, joka on nyt valmis toteutettavaksi. Pohjois-Amerikan vapaakauppasopimus (North American Free Trade Agreement), NAFTA, hyväksyttiin Clinton'in hallinnon aikana. Tämä sopimus oli saatanallinen suunnitelma yhdistää USA:n, Kanadan ja Meksikon taloudet. Se on käytännössä tuhonnut Amerikan teollisen perustuksen. NAFTA-suunnitelma edellyttää myös rakennettavaksi supervaltatien yhdistämään pohjoisamerikkalaiset valtiot tavaroiden virtaamisen helpottamiseksi. Näyttää siltä, että suurin osa noista tavaroista on valmistettu punaisessa Kiinassa. Kohta NAFTA-sopimuksen jälkeen tuli USA:n korkeimman oikeuden määräys, joka laajensi pakkolunastuslakeja. Nämä lait sallivat jopa yksityisten liikeyritysten pakottaa maan ja kiinteistöjen omistajia luovuttamaan kiinteistönsä sen hyväksi, minkä katsotaan olevan yhteiskunnan enemmistön “parhaaksi”. Nyt me tiedämme, miksi tämä kaikki tehtiin. Se tehtiin, jotta olisi mahdollista rakentaa valloituskäytävä, joka tulee jakamaan maamme ja pirstomaan sen.

NAFTA-supervaltatien on määrä johtaa Meksikosta Kanadaan Yhdysvaltojen poikki Teksasin Laredo'sta Minnesota'n Duluth'iin. Missouri'n Kansas City on puolivälissä, joka on noin tuhat mailia kummaltakin rajalta. Tien kustannukset ovat 183 miljardia dollaria uusina veroina ja tulleina. Valtatien on määrä olla neljän jalkapallokentän levyinen eli lähes neljännes mailia. Kymmeniä tuhansia amerikkalaisia koteja, karjatiloja, maatiloja, liikeyrityksiä ja jopa kokonaisia yhdyskuntia revitään ja pyyhkäistään kartalta pakkolunastuslaeilla. (14)

On selvää, että tämä jättiläismäinen valtatie tulee jakamaan maamme kahtia ja myöhemmin pirstaleiksi. Me tiedämme, että Saatana toimii omien malliensa mukaan ja vaikka jotkut profetiat ovat jo toteutuneet, me näemme sen, mitä tulee esiin, olevan lisätäyttymyksiä  eli profetian toistumisia. Meille on sanottu, että näin tulisi olemaan: “Minä olen puhunut profeetoille, olen antanut paljon näkyjä ja puhunut vertauksia (engl. similitudes = toistumisia, kopioita) profeettain kautta.” (Hoosea 12:10) Siten profetioilla ei ole vain yksi täyttymys vaan ennemminkin ne ovat moninkertaisia. Kun ajattelen maatamme, jota ollaan leikkaamassa kahtia ja senjälkeen pirstomassa, niin mieleeni tulee Daniel 11:39, joka kuvailee antikristushallitsijan toimintaa seuraavasti: “Ja tätä hän tekee vahvoille linnoituksille - hän vieraine jumalineen. Niille, jotka hän omikseen tuntee, hän osoittaa suurta kunniaa ja panee heidät monien hallitsijaksi ja jakaa heille maata palkaksi.” (engl. shall divide the land for gain =  jakaa maan voiton vuoksi. Suom. huom.)”

Joelin profetia viimeisestä maailmansodasta!

Profeetta Joel varoitti meitä viimeisestä konfliktista, joka johtaisi Herran Jeesuksen paluuseen, kun Hän palaa maailmaan tuomitsemaan sitä vihassaan. Hän sanoo näin: “Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä.” (Joel 2:30-31) Samoin Joel 3:14-15 sanoo näin: “Meluavia joukkoja, meluavia joukkoja ratkaisulaaksossa! Sillä lähellä on Herran päivä ratkaisulaaksossa. Aurinko ja kuu käyvät mustiksi, ja tähdet kadottavat valonsa.”

Profeetta Joel kuvailee tapahtumien sarjaa, jotka aluksi sisältävät verta, tulta ja savupatsaita. Muistatko, kuinka WTC:n kaksoistornit muuttuivat kahdeksi savupatsaaksi veren ja tulen keskellä? Tuon traagisen tapauksen jälkeen koko Lähi-Itä muuttui ratkaisun laaksoksi kansanjoukoille, jotka suurimmaksi osaksi eivät edes tiedä, mitä on käynnissä. Sodat ja huhut sodista täyttävät uutiset päivittäin. Kun tarvitaan hässäkkää (distractions), niin aina on joku kuuluisuus, joka on pidätetty tai jokin skandaali on puhkeamassa. On mielenkiintoista panna merkille, että Paris Hilton viettää vankeusaikaa Kaliforniassa Twin Towers Correctional Facility'ssa (USA:n suurin vankila).

Samaan aikaan sota Irakissa käy aina vain kuumemmaksi. Yhdysvaltain ilmavoimien kenraali Ronald Keys julisti hiljattain, että USA:n lentokoneet ovat loppumassa. Siivet ovat murtuneita, sähkökaapelit rikki ja ylläpitokustannukset ovat nousseet 87% vain viallisten koneiden korjaamisesta. (15) Monet asiat ovat menossa pieleen USA:lla ja vaikka puhutaan paljon globaalista lämpenemisestä, niin todellinen ongelma on globaali synnin harjoittaminen!

Toukokuun 22. päivänä 2007 USA ilmoitti uuden viimeistä huutoa olevan ohjuspuolustusjärjestelmän testaamisesta. (16) Toukokuun 27. päivänä USA päätti romuttaa testiohjelman, koska se ei toiminut (because of misfires). Olipa nolo juttu! (17) Tämän kaiken tapahtuessa Venäjän presidentti Putin alkoi tehostaa uhkailujaan ja vastustustaan USA:n ohjuskilpeä vastaan Itä-Euroopassa. (18) Kesäkuun 11. päivänä 2007 Putin vaati “uutta rahamaailman järjestystä (new financial world order).” Nyt suunnitellaan erikoiskokousta pidettäväksi Venäjällä Pietarissa, jossa suurten yhtiöiden johtajat kokoontuvat todistamaan Venäjän uutta taloudellista voimaa. (19) Nämä päivät ovat todella salaisten kokousten, neuvostojen ja uuden maailmanjärjestyksen päiviä.

Toukokuun 24. päivänä israelilaiset sotilaat keräsivät ja vangitsivat 33 palestiinalaista johtajaa. (20) Iranin johtaja Ahmadinejad reagoi siihen näin: “Jos te tänä vuonna toistatte saman viime vuotisen virheen, niin alueen kansojen valtameri vihastuu ja leikkaa sionistihallinnon juurineen sen rungosta.“ (21) Lähestyvän sodan kaikki merkit ovat nyt tulossa esiin. Kesäkuun 1. päivänä 2007 USA:n hallitus antoi virallisen varoituksen kaikille amerikkalaisille olla matkustamatta Iraniin. (22) Historiallisesti tällainen varoitus aina edeltää sotaa ko.maata vastaan. USA muuten antoi myös varoituksen kaikille amerikkalaisille olla matkustamatta Venezuelaan ja tämä varoitus annettiin samana päivänä kuin Iraniin matkustamista koskeva varoitus. (23) Irakin sota pahenee jatkuvasti. USA:n joukkojen kaatumisluvut ovat nyt sodan korkeimmat. (24) Toukokuun 25. päivänä kongressi hyväksyi jälleen 95 miljardia dollaria sotiin. (25) Presidentti Bush on myös luonut uuden ja vahvan viran Yhdysvaltoihin. Kenraaliluutnantti Douglas Lute nimitettiin sotatsaariksi (War Czar) 16.5.2007. Tämän miehen tulee valvoa kaikkia sotia. (26) Alkaako tämä uusi sotatsaari nyt lietsoa sotaa Persian muinaista maata eli nykyajan Irania vastaan?

Toukokuun 23. päivänä uutismedia raportoi, että USA:n joukot olivat löytäneet suuret määrät iranilaista rahaa Bagdadissa. Rahat siepattiin 11 rakennuksesta. (27) Nyt on tullut raportteja, että Iran on yhdistynyt joukkoihin Irakissa ja suunnittelee kesähyökkäystä ajaakseen USA:n ulos Irakista. (28) Kun kirjoitan tätä uutiskirjettä 14.6.2007, Iranin rannikon edustalla on jo yhdeksän USA:n sotalaivaa mukaan lukien lentotukialusiskuryhmät, joita johtavat tukialukset USS John C. Stennis ja USS Nimitz. Maihinnousualuksiin on myös pakattu 17000  merisotilasta ja merimiestä, jotka ovat mukana “sotapeleissä.” Maihinnousualuksissa olevat merisotilaat ovat 13. merivoimien ulkomaiden yksiköstä (Marine Expeditionary Unit). (29) Oletko pannut merkille okkulttiset luvut?

Noidat, okkultistit ja astrologit ovat kuunvaihetautisia!

Wiccalaisen noituuden maailmassa tarkkaillaan ahkerasti kuuta ja rituaaleja, manauksia, loitsuja ja seremonioita suunnitellaan sen syklien ympärille. Kymmenet tuhannet vihityt noidat ovat erikoisen aktiivisia juuri nyt, kun heidän kesäkuun 21. päivän keskikesän sapattinsa on nousevassa horisontissa. Vaikka sellaiset asiat eivät voi vahingoittaa todellista kristittyä, niin kaikki tämä toiminta synnyttää hengellisen paineen. Meidän täytyy myös tiedostaa, että hallituksemme takana oleva voima on noituus, mikä vaikuttaa kaikkiin hallinnollisiin projekteihin ja toimintoihin. Syy, miksi okkulttinen uskonto on niin uskomattoman aktiivinen tällä hetkellä on, koska on noussut esiin hyvin harvinainen tapahtuma. Me tiedämme, että joka kuukaudessa on täysikuu, mutta joskus kuukaudessa on toinenkin täysikuu. Sitä kutsutaan siniseksi kuuksi. Tämä tapahtui toukokuun viimeisenä päivänä 2007. Outo seikka on, että toukokuun 31. päivän sininen kuu saavutti täyden vaiheen niin myöhään, että se oli täysi vielä kesäkuun 1. päivänä. Se merkitsee, että kesäkuun lopussa 2007 tulee olemaan toinen peräkkäinen sininen kuu. Tämä on hyvin harvinaista ja sitä kutsutaan halkaistun pallonpuoliskon siniseksi kuuksi (split hemisphere blue moon) ja se on harvinaisin kaikista kuuilmiöistä. Noidat uskovat, että sininen kuu tuplaa kaikkien loitsujen ja rituaalien voiman. Kahden sinisen kuun peräkkäisinä kuukausina, jotka sitovat neljännes- ja ristineljännessapatin yhteen, uskotaan tuplaavan kuun voiman ja vaikutuksen. Sen lisäksi kesäkuun normaalia täysikuuta kutsutaan Dyad-kuuksi ja sana dyad merkitsee kaksinkertaista. Toisin sanoen tämä jakso toukokuun 1. päivästä kesäkuun 30. päivään on kaikkein epätavallisin ajanjakso, mitä koskaan on esiintynyt siitä lähtien, kun niitä on kirjattu.

Me tiedämme, että noidat ja okkultistit käyvät hulluina tällä hetkellä ja ne, jotka ovat sekaantuneet näihin kiellettyihin asioihin, ovat oudon ja salaisen vaikutuksen alaisia. Se on aika, jolloin ihmiset toimivat ja reagoivat oudommin kuin koskaan hallinnossa, Hollywood'issa, uskonnoissa ja jokaisessa muussa riennossa. Jotkut pitävät tätä kaikkea vitsinä, mutta se on todellinen ongelma. Luemme Raamatusta seuraavasti: “Ja kun he saapuivat kansan luo, tuli hänen tykönsä muuan mies, polvistui hänen eteensä  ja sanoi: "Herra, armahda minun poikaani, sillä hän on kuunvaihetautinen ja kärsii kovin; usein hän kaatuu, milloin tuleen, milloin veteen. Ja minä toin hänet sinun opetuslastesi tykö, mutta he eivät voineet häntä parantaa."  Niin Jeesus vastasi ja sanoi: "Voi sinä epäuskoinen ja nurja sukupolvi, kuinka kauan minun täytyy olla teidän kanssanne? Kuinka kauan kärsiä teitä? Tuokaa hänet tänne minun tyköni." Ja Jeesus nuhteli riivaajaa, ja se lähti pojasta, ja poika oli siitä hetkestä terve.” Matt. 17:14-18

Kun luemme em. jakeita, meidän täytyy ymmärtää, että sana kuunvaihetautinen sellaisena, kuin se esiintyy Raamatussa, merkitsee kirjaimellisesti kuun lyömää. Maamme ihmiset ovat niin kuunlyömiä, että Harry Potter-noitatarinat ovat ylivoimaisia bestsellereitä. Olemme nyt saaneet tietää, että USA:n petetyllä ja harhaanjohdetulla kansalla tulee pian olemaan Harry Potter-teemapuisto, joka on määrä avata vuonna 2009. Se tulee sijaitsemaan Floridan Orlandossa ja käsittää Hogwart'in noituuden ja velhouden koulun, Kielletyn Metsän ja Hogsmeade'n kylän. (30) On monia muitakin tapoja, joilla ihmismassat ovat sekaantuneet noituuteen ja useimmat eivät edes tiedosta sitä. Onko maamme kuunlyömä? Onko meistä tulossa kuunvaihetautisten kansa? Kun tiedät mitä etsiä, niin kaikkialla minne katsot on noituus!

Kesäkuun 8. päivänä avaruussukkula Atlantis lähti alueelta 39 Kennedy'n avaruuskeskuksesta. Vaurioittavat rakeet, salaman iskut ja kummallinen rakkauden kolmiodraama (weird love triangle) viivyttivät lähtöä. Silminnäkijät sanoivat, että lähtö aiheutti kummallisen pakokaasumöykyn taivaalle, jonka läpi Venus-planeetan valo pilkahteli. Koko lennon piti kestää 11 päivää, mutta sitä pidennettiin 13 päivään. (31) Tämä saa uuden paluupäivän ajoittumaan täsmälleen kesäkuun 21. päivän wiccalaiseen keskikesän noitasapattiin. Atlantiksen telakoiduttua kansainväliseen avaruusasemaan, jotkut tietokoneista menivät käytännössä täysin jumiin. Tällä 13-kerroksisella avaruusasemalla on ongelma 13 osastonsa ja 13000 paunaa painavien oviensa kanssa. Todellakin, viimeisistä viimeisten päivien merkit ovat monet ja profetia toteutuu päivittäin. Mannjäristykset ja tulivuorenpurkaukset jatkuvat ja koko luomakunta jatkaa huokailemista ja synnytystuskiaan. Pian Vapahtajamme ilmestyy tuomaan kaikki asiat tuomiolle. Kaikki tulevat tuntemaan Hänet tuona suurena päivänä - joko Vapahtajana tai Tuomarina. Kuinka on sinun sielusi laita?
Lopuksi tahtoisin erikoisesti kiittää kaikkia teitä, jotka tuette tätä lopunajan profeetallista palvelutyötä niin monin tavoin. Jumala siunatkoon teitä aina ja ylenpalttisesti uskollisuutenne ja ystävällisyytenne tähden. Kehotamme teitä edelleen lähettämään rukouspyyntöjänne ja meidän rukousryhmämme käsittelevät ne yksilöllisesti. Armo ja rauha teille Herramme Jeesuksen Kristuksen nimessä. Muistakaa myös, että tämä uutiskirje on saatavana painettuna suurilla kirjaimilla heikkonäköisiä varten.

David J. Meyer

Acknowledgements

01. Associate Press, May 10, 2007, by Sonja Barasic, Jamestown, VA.
02. Ladies' Home Journal, Apr., 1997, p. 126.
03. Berkshire Eagle, May 7, 2007, by Robert H. Reid, Pittsfield, MA.
04. London Daily Mail, May 17, 2007, London, England, U.K.
05. New Zealand Herald, Jun 8, 2007, New Hampshire, USA.
06. WNBC, May 29, 2007, New York, NY.
07. Milwaukee Journal Sentinel, Apr. 26, 2007, Milwaukee, WI.
08. Bloomberg News Service, Apr. 27, 2007, by Min Zeng & Bo Neilsen, New York, NY.
09. OPEC Official Press Release, Mar. 15, 2007, Vienna, Austria.
10. Associated Press, Jun. 8, 2007, by Dan Caterinicchia, Washington, D.C.
11. Ibid.
12. ImigrationCounters.com, May 19, 2007.
13. USA Today, date unknown, by Haya El Nasser & Paul Overberg, Gannett News Service.
14. Selous Foundation Report, Jun 12, 2007, by Morgan Norval.
15. USA Today, May 8, 2007, by Tom Vanden Brook, Gannett News Service.
16. International Herald Tribune, May 22, 2007, by Thom Shanker, Washington, D.C.
17. Reuters News Service, May 25, 2007, by Jim Wolf.
18. Reuters News Service, May 23, 2007, by Oleg Shchedrov, Vienna, Austria.
19. Financial Times, Jun 10, 2007, by Neil Buckley and Catherine Belton, St. Petersburg, Russia.
20. Financial Times, May 24, 2007, by Harvey Morris, Jerusalem, Israel.
21. Ynet News.com, May 27, 2007, by Dudi Cohen, AP News.
22. Associated Press, May 31, 2007, by Matthew Lee, Washington, D.C.
23. AFP News, Jun 1, 2007, Washington, D.C.
24. Milwaukee Journal Sentinel, Apr. 17, 2007, AP, Baghdad, Iraq.
25. Associated Press, May 25, 2007, Washington, D.C.
26. New York Daily News, May 17, 2007, by Michael McAuliff, Washington, D.C.
27. AFP News, May 23, 2007, Baghdad, Iraq.
28. Guardian Newspaper, May 22, 2007, by Simon Tisdall, London, England, U.K.
29. Associated Press, May 23, 2007, by Barbara Surk, Dubai, UAE.
30. Associated Press, May 31, 2007, London, England, U.K.
31. MSNBC.com, Jun 8, 2007, by Mike Schneider, Cape Canaveral, FL.

<http://www.lasttrumpetministries.org/>


Takaisin