Last Trumpet Newsletter

Volume XXVI           Issue VIII            August  2007
Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916
Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>
 

                         Amerikan pimeän voiman uusi aikakausi!

"Minä olen joka päivä ollut teidän kanssanne pyhäkössä, ettekä ole ojentaneet käsiänne minua vastaan. Mutta tämä on teidän hetkenne ja pimeyden valta."

Luuk. 22:53

"Sillä meillä ei ole taistelu verta ja lihaa vastaa, vaan hallituksia vastaan, valtoja vastaan, tässä pimeydessä hallitsevia maailmanvaltiaita vastaan, pahuuden henkiolentoja vastaan taivaan avaruuksissa."

Ef. 6:12

"Voi heitä, sillä he kulkevat Kainin tietä ja heittäytyvät palkan tähden Bileamin eksytykseen ja hukkuvat niskoitteluunsa niinkuin Koora! He likapilkkuina teidän rakkausaterioillanne julkeasti kemuilevat ja itseään kestitsevät. He ovat vedettömiä, tuulten ajeltavia pilviä, paljaita, syksyisiä puita, hedelmättömiä, kahdesti kuolleita, juurineen maasta reväistyjä, rajuja meren aaltoja, jotka vaahtoavat omia häpeitään, harhailevia tähtiä, joille pimeyden synkeys ikuisiksi ajoiksi on varattu."

Juuda 11-13
 

Tässä LTN:n numerossa, me käytämme hyväksi Kirjoituksia ja meidän Jumalalta antamaa arvostelukykyä tutkiaksemme pimeyden voimien töitä jotka ovat nyt lopullisissa vaiheissaan muuttaessaan Amerikkaa ja muuta maailmaa uuteen antikristuksen herruuden aikakauteen. Hämäräperäinen ja salainen voima on niin petollinen että lähes koko ihmiskunta hyväksyy sen. Mitä on tapahtunut meidän Amerikan Yhdysvaltojen kansakunnallemme? Selvästikin, se ei ole kansakunta joka se kerran oli! Mitä on tapahtunut ihmisten tavalle ajatella? Keitä me olemme, ja mitä meistä on tullut? Onko ihmiskunnasta ja viimeisten päivien yhteiskunnasta tullut outojen voimien tuote joka toimii salaisten yhteisöjen piirissä? Onko tämä voima ollut nokkelasti ja asteittain ilmaistuna meidän uskontojemme, koulujemme, ja yliopistojemme välityksellä?

Mitä kerran kunnioitetun "amerikkalaisen elämäntavan" arvojärjestelmistä, oikeudenmukaisuudesta, maineesta, ja kunniasta on jäljellä? Meidän maatamme asutetaan nykyisin lukemattomilla miljoonilla ihmisiä jotka eivät koskaan ole tunteneet amerikkalaista elämäntapaa tai noita arvojärjestelmiä; eivätkä haluakaan tietää niistä. Antikristuksen voimat ovat valmistaneet hengellisen kansojen sulatusuunin sekoittaen jokaista ideologiaa, uskontoa, ja uskomusjärjestelmää yhdeksi saatanalliseksi apaattisen epäjärjestyksen sekoitukseksi. Vain aitoa kristillisyyttä ei voida eikä tulla sekoittamaan tähän noitien juomasekoitukseen, ja jokainen saatanallisen seoksen sekoitettu komponentti kohottautuu tuomitakseen aidon kristityn joka esittää Jeesuksen Kristuksen pelastavan voiman ainoana tienä pelastukselle. Viime päivinä, saatana on lisännyt tulta tämän kiehuvan epäjärjestyksen sulatusuunin alla ja on viemässä maailman täydelliseen kiehuntaan. Hengellisessä mielessä, se on kuin profeetta Jeremialle annettu varoitus viitaten Babyloniin joka on valtaamassa Israelia johtuen Israelin ruokottoman pahoista teoista. Jeremian luvussa 1:13-14 sanotaan seuraavaa: "Minulle tuli toistamiseen Herran sana, näin kuuluva: >>Mitä sinä näet?>> Minä vastasin: >>Minä näen kiehuvan padan; se näkyy pohjoisen puolelta>>. Ja Herra sanoi minulle: >>Pohjoisesta on onnettomuus purkautuva kaikkien maan asukasten yli." Meidän täytyy huomauttaa että pohjoisesta leviävä onnettomuus joka puhkeaisi äkkiä Israelia vastaan, oli Babylonin maa, ja tuo maa on nykypäivän Irak. Näyttää siltä että Jeremian kiehuva pata on kiehumassa uudestaan, ja tästä koko alueesta on tullut verinen ruoska Amerikalle presidentti Bushin käskystä!

Meidän täytyy myös ottaa huomioon syy miksi Yhdysvallat, kuten muinainen Israel, tulee olemaan kiusallisen rangaistuksen vastaanottaja. Jeremian luvussa 1:16 sanotaan seuraavaa: "Sitten minä julistan heille tuomioni kaikesta heidän pahuudestaan, koska he ovat hyljänneet minut, polttaneet uhreja muille jumalille ja kumartaneet kättensä tekoja."

On varmaa että ankara tuomio kohtaa Amerikkaa hyvin pian. Pelottavia näkymiä ja palamista tulee olemaan kaikkialla johtuen kansakunnan ylpeydestä ja pahuudesta jolle on annettu niin paljon ja se on vastannut tulemalla niin pahaksi. Me myös tiedämme että kaikkivaltias Vapahtaja ei koskaan jätä tai hylkää hänen kansaansa. Meitä pidetään Isän käden oikeassa kämmenessä. Suuri kysymys on: Missä tulet olemaan kun koko maapallo tärisee ja jokainen tulivuori purkautuu samanaikaisesti? Kuinka on sielusi laita kun taivaat täyttyvät enkeleistä ja suuri ja viimeinen pasuuna soi? Voit olla rauhassa Vapahtajan kanssa jos sinä antaudut Hänelle ja vilpittömästi kadut ja käännyt pahuudesta, ja sitten jatkat evankeliumin noudattamista. Tee se nyt! Aika on lähes kulunut!

                                                          Globaali sekasorto!

Elämme nyt aikana jolloin on mahdotonta tuoda logiikkaa tai tervettä järkeä mihinkään tärkeään joka on tapahtumassa. Syy, miksi asianlaita on tämä, johtuu elitistisistä illuminaateista, jotka toimivat skottilaisen vapaamuurarilooshin ja suurten itämaisten looshien (Grand Orient Lodges) sisällä, ja ovat nyt panemassa täytäntöön viimeisiä määräyksiä koskien ikivanhaa suunnitelmaa yhdestä maailmanhallituksesta heidän jumalansa, Luciferin, alaisuudessa. Kaikki tämä jatkuva yritys on vienyt tämän kansakunnan ehdottomaan kapinan tilaan kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan. Tämän lisäksi, näyttää siltä että alituisia virheitä tehdään jotka aina palvelevat meidän vihollisiamme kun meidän muinaisen suuren kansakuntamme varallisuutta ja riippumattomuutta imetään globaaliin kaksiselitteisyyden seokseen. Tämä johtaa ihmismassat hämmentyneiksi ja pelokkaiksi, mikä tekee niistä helppoja kontrolloida. Koska ihmiset eivät käänny todellisen kaikkivaltiaan Jumalan puoleen, he panevat luottamuksensa heidän hallituksiinsa, mikä on juuri se voima joka salaa tuhoaa heidän vapautensa, uskonsa, terveytensä, ja taloutensa.

Me jatkamme sotimistamme (Irakissa) jossa ei ole mitään mieltä ja on osoitettu että se on aloitettu väärällä perusteella. Tämä sota maksaa nyt Amerikan veronmaksajille huikeat 12 miljardia dollaria kuukautta kohden. (1) Paperirahaa painetaan ennätysmääriä, ja suuri osa siitä päätyy vihollisen käsiin. Heinäkuun 12. päivänä 2007, niin kutsutut varkaat ryöstivät pankin Bagdadissa ja varastivat 300 miljoonaa USA:n dollaria käteisenä! (2)

Sodasta Irakissa oli tullut ilmeisesti niin naurettavaa että lukuisia presidentti Bushin oman republikaanipuolueen jäseniä on kääntynyt häntä vastaan, ja nyt on myönnetty että on olemassa republikaanisenaattorien avoin kapina koskien sotaa Irakissa. (3) Me myös tiedämme että Euroopan valtiot ovat julistaneet epäluottamustaan Bushin hallintoa kohtaan. Korkeassa asemassa olevat virkamiehet Ranskan hallituksessa, kuten asuntoministeri Christine Boutin, ovat esittäneet että presidentti Bush oli syyskuun 11. päivän WTC-iskujen takana. (4)

On olemassa vakava huoli siitä että punainen Kiina varustaa vihollisiamme Irakissa voimakkailla aseilla. Richard Lawless, vanhempi Pentagonin virkamies Aasian asioissa, on toistuvasti nostanut tämän asian esille, mutta Mr. Lawless on nyt vedetty syrjään. (5)

Presidentti Bushin vastaus jatkuviin epäonnistumisiin Irakissa on yksinkertainen; hän on vaatimassa vielä yhtä sotajoukkoa vahvistukseksi. (6) On surullinen tosiasia että meidän niin kutsuttu Irakin vapauttaminen on aiheuttanut 665 000 siviilin kuoleman. Nyt me olemme saaneet tietää että paljon enemmän kuolemia tulee olemaan tuloksena johtuen uudesta aseesta. USA:n ilmavoimien kenraaliluutnantti Gary North ilmoitti uuden rynnäkköpommikoneen aiotusta kehittämisestä, joka on kauko-ohjattu lentokone ilman lentäjää. Lentokoneita tullaan ohjaamaan etäisesti kojepöydästä 7 000 mailin päässä Nevadassa. Lentokoneet luokitellaan metsästäjä-tappajiksi (hunter-killers) ja ne varustetaan infrapunalaitteella, lasertähtäimellä, ja puolentoista tonnin painoisilla ohjatuilla pommeilla ja ohjuksilla. Nimi joka on annettu näille koneille, on MQ-9 Reaper (leikkuri), ja julkistus tehtiin juuri ennen lähestyvää noitien Lughnasaid-sapattia, joka on elokuun 1. päivä ja tunnetaan sielujen sadonkorjuuna. MQ-9 Reaperin mitat paljastavat okkulttisen suunnitelman. Lentokone on täsmälleen 36 jalkaa korkea, (6x6=36), ja kaikki numerot 1:stä 36:een pitävät sisällään yhteenlaskettuna luvun 666. Siipien kärkiväli on myös 66 jalkaa. Lentokoneet aseistetaan ohjuksilla joita kutsutaan nimellä ”meidän ilmavoimiemme helvetintuli (Hellfire)”. 400 000 neliöjalan suuruinen laitos on rakenteilla vain 50 mailia Bagdadista pohjoiseen majoittaakseen näitä armottomia Reapereita. (7) Koko Lähi-itä kokee meidän aseidemme kauhun täyden vaikutuksen.

Heinäkuun 9. päivänä 2007, the Associated Press raportoi 140 000:n suuruisista turkkilaisjoukoista kokoontuneena Turkin ja Irakin rajalle. Tämä massiivinen armeija on täysin aseistettu ja valmiina välittömään toimintaan, mutta Pentagon kieltää sen. (8)

Heinäkuun 2. päivänä 2007, korkeassa asemassa oleva virkamies Shin Betissä, Israelin turvallisuuspalvelussa, paljasti että äskettäinen selkkaus Hamasin kanssa oli varsinaisesti taistelu jossa yritettiin täysin vallata Temppelivuori. Israelin virkamiehen tarkat sanat olivat: ”Heidän päämääränsä on saavuttaa täysi kontrolli Temppelivuoresta.” Miksi tästä vaiettiin median lähetyksissä? (9) On olemassa hengellisiä syitä kaikille näille sodille ja huhuille sodista kun saatana yrittää uudelleenryhmittää maailman.

Onko 3. maailmansota häämöttämässä laajasti horisontissa? Heinäkuun 15. päivänä 2007, the New York Times raportoi että Venäjä on keskeyttänyt asesopimuksensa noudattamisen, ja on virallisesti ilmoittanut NATO:lle että se on hyllyttänyt kaikki sitoumuksensa asesopimukseen. [koskee TAE-sopimusta, Suom. huom.] (10) Sillä aikaa, brittiläinen sanomalehti paljasti että iranilaiset pommikoneet kulkevat Irakin ylitse ja pommittavat meidän sotilaitamme. The Sunin sotakirjeenvaihtaja totesi, ”Me olemme Iranin kanssa sodassa kaikkiseltaan paitsi nimellisesti!” (11)

Heinäkuun 2. päivänä 2007, AFP News julkaisi jutun kuvaten Iranin ja Venezuelan ykseyttä Yhdysvaltoja vastaan. Molemmat näistä kansakunnista ovat merkittäviä OPEC-öljykartellin jäseniä ja ne on leimattu akselivalloiksi, juuri sama nimi joka annettiin natsi-Saksan, fasistisen Italian, imperialistisen Japanin yhdistyneille voimille 2. maailmansodan aikana. (12)

Amerikassa, olosuhteet jatkavat huonontumistaan. Presidentti George W. Bush lievensi hänen kanssa-salaliittolaisensa ja syylliseksi tuomitun rikollisen, Lewis ”Scooter” Libbyn, 30-kuukautista vankilatuomiota. Tämä toimenpide nostatti skandaalin löyhkän maasta taivaaseen Washington D.C.:n ylle. (13)

Me kuulemme nykyään paljon puhetta tulossa olevista terrorihyökkäysten sarjasta jotka kohdistuvat Yhdysvaltoihin. Meitä varoitetaan tästä Michael Chertoffin kautta, mies jonka sukunimi on Russian (Venäläinen), ja venäjän kielessä, hänen sukunimensä tarkoittaa saatanan poikaa. Chertoff on merkittävän ”Homo-land Insecurity” -osaston johtaja ja päällikkö. Sattuvatko katalat tapahtumat pian Amerikan maaperällä? Me muistamme kommunistisen 32. asteen vapaamuurarin Franklin D. Rooseveltin sanat kun hän sanoi, ”Jos se tapahtuu, voit lyödä vetoa siitä että me suunnittelimme sen sillä tavalla.”

Me olemme myös kuunnelleet paljon presidenttiehdokasta Hillary Clintonia, joka, puhuen kuten aito kommunisti joka hän on, äskettäin sanoi, ”On aika korvata oma yhteisösi sellaisella joka perustuu jaettuihin velvollisuuksiin ja rikkauksiin. Minä pidän parempana sitä että me kaikki olemme yhdessä siinä yhteisössä.” (14) Selvästikin, Hillary uskoo että ex-Beatle John Lennon oli oikeassa laulussaan ”Imagine”, missä hän laulaa että kommunistisessa yhteiskunnassa ei ole omaisuuden vastuutonta jakamista poissulkien yksityisen omistuksen.

Älköön koskaan sallittako sanoa edelleen että Amerikan Yhdysvallat on kristitty kansakunta! Heinäkuun 13. päivänä 2007, Yhdysvaltain senaatin rukous- ja hartaushetki suoritettiin hindupapin (Hindu ”clergyman”) toimesta. Uskonnollinen hindujohtaja seisoi senaatin huoneessa pitäen käsissään Vedasta (pyhä kirja) ja alkoi kutsua esiin maan, meren, ja taivaan henkeä, täsmälleen kuten wiccapapit ja -papittaret tekevät. Yhtäkkiä, mies huudahti Herralle Jeesukselle ja keskeytti hindun sanomalla, ”Jumala anna anteeksi meille tämän kammottavan asian vuoksi…..” Kristitty rukoilija keskeytettiin kun aseistettu vartija raahasi hänet ulos. Hindu alkoi uudestaan kutsua maan henkeä kun yhtäkkiä kristitty nainen alkoi ankarasti nuhdella paholaista ja tätä kammottavaa asiaa meidän USA:n senaatissa. Hänet myös keskeytettiin ja raahattiin ulos kun aseistettua vartijaa niin opastettiin. Hindu aloitti hartaushetkensä kolmannen kerran, ja vielä yksi kristitty samoin raahattiin ulos heti kun hän alkoi nuhdella saatanallista hindua. (15) Kun minä kuuntelin tätä uutisvälähdystä, olin hämmästynyt ja kiitollinen että Jumalalla oli kolme todistajaa huutamassa vastaan tälle inhottavalle saatanan hartaushetkelle, joka oli järjestetty meidän antikristillisen hallituksen toimesta. Milloin amerikkalaiset heräävät ja tajuavat että me olemme menettäneet maamme? Hindupappi rukoili selvällä kielellä ”maan jumalaa”. Toisen Korinttolaiskirjeen luvussa 4:4, sanotaan seuraavaa: ”niissä uskottomissa, joiden mielet tämän maailman jumala on niin sokaissut, ettei heille loista valkeus, joka lähtee Kristuksen kirkkauden evankeliumista, hänen, joka on Jumalan kuva.” Minä rakastan maatani; se on maa missä minä synnyin, mutta se ei ole nykyään sama Amerikka johon minä synnyin. Se on joutunut okkulttisten voimien valtaan ja on asutettu ihmisillä jotka eivät välitä. Olen niin häpeissäni tästä kansakunnasta josta on tullut häpeä koko maailmalle. Pelottava tuomio on tulossa!

Samana päivänä jolloin hinduinhottavuus tapahtui meidän senaatin huoneessa, heinäkuun 13. päivänä 2007, USA:n ulkoministeriön päämajaan hyökättiin sillä mitä the Associated Press kutsui tappaja-ampiaisiksi. Nämä tappaja-ampiaiset ovat kaksi tuumaa pitkiä, ja tuhannet niistä ovat valinneet pesäkseen ulkoministeriön rakennuksen Washington D.C.:ssä. Sitä kutsutaan totaaliseksi vaivaksi! (16) Minä välittömästi ajattelin Exoduksen lukua 23:28 (2 Moos. 23:28), jossa sanotaan seuraavaa: ”Ja minä lähetän herhiläisiä sinun edelläsi karkoittamaan hivviläiset, kanaanilaiset ja heettiläiset sinun tieltäsi.” Minun täytyy huomauttaa tässä kohtaa, että kolme kansakuntaa jotka mainittiin tässä jakeessa, palvoivat maan, tuulen, ja tulen jumalia, juuri kuten hindut tekevät. Tämä ampiaisvaiva joka tapahtui samana päivänä mahtavan ulkoministeriön päämajassa, on selkeä merkki Kaikkivaltiaan lähestyvästä tuomiosta. Missä ovat kristityt ministerit joiden pitäisi soittaa hälytyskelloa?

                                      Uuden eurooppalaisen valtakunnan nousu!

Sillä aikaa kun Yhdysvallat jatkaa kamppailuaan synnin ja vääryyden tuhoisien voimien alla, uusi maailmanvalta on nousemassa Euroopassa. Kummalliset tapahtumat ovat ympäröineet uuden eurooppalaisen valtakunnan nousua, mutta vain muutamat ihmiset näyttävät kiinnittävän huomiota siihen mitä on tapahtumassa kaikkialla heidän ympärillään. Yksi tapahtuma joka sai osakseen hyvin vähän palstatilaa, oli kesäkuun 16. päivänä 2007 tapahtunut Baron Guy de Rothschildin kuolema 98 vuoden ikäisenä. (17) Rothschildin dynastia vieläkin kontrolloi maailman talouksia salaisesti ja hengellisten keinojen kautta. Korkeantason noidat eivät katsele Rothschildin perheen jäseniä ihmisinä vaan jumalina. Rothschildien valtaistuin esitetään kolmiona joka on kohotettu katkaistun pyramidin yläpuolelle jossa on erityinen silmä ja suuri valo paistaa sen takaa. Tämä on Illuminatin huippu, ja se esiintyy USA:n yhden dollarin setelin takapuolella.

Heti seuraavana päivänä Rothschildin kuoleman jälkeen, ilmoitettiin että Britannian pääministerin Tony Blairin viimeinen toimenpide auttaisi Euroopan Unionin radikaaleja uusia voimia. London Daily Expressin pääotsikon tarkat sanat jotka koskivat tätä, olivat seuraavat: ”Salaisia suunnitelmia EU:n supervaltiota varten.” (18) Me olemme nyt näkemässä outoa ja salaista suunnitelmaa jota esitellään aivan silmiemme edessä. Mahtava Euroopan Yhdysvallat, tai Euroopan Unioni, on kasvamassa vahvemmaksi joka päivä, ja kolmetoista sen jäsenvaltioista on jo yhdistynyt taloudellisesti euro-valuutan alle. Sillä aikaa osakemarkkinat Yhdysvalloissa nopeasti paisuvat kuten ilmapallo valmiina räjähtämään, USA:n dollari jatkaa luisumistaan ja laskee nopeasti kaikkia muita valuuttoja vastaan. Mitä on tapahtumassa? Muista, meidän täytyy aina etsiä hengellisiä syitä!

Me tiedämme että noin 70 vuotta sitten miehellä nimeltä Adolf Hitler oli unelma ja kiihkeä halu viedä maailma järjestykseen ja yhdistää koko Eurooppa Vatikaanin salaisella avulla. Se oli Hitler joka sepitti sanat Uusi Maailman Järjestys. Hitler myös asetti tavoitteensa kirjassa joka on nimeltään Mein Kampf. Se on kaikkiaan pitkä tarina ja hyvin jättänyt jälkensä historian sivuille kun 2. maailmansota puhkesi. Tätä kaikkea junailtiin globalististen salaliittolaisten kautta. Sodat suunnitellaan hyvin etukäteen ja aina ensisijainen tavoite mielessä.

Useimmat ihmiset uskovat että Adolf Hitler teki itsemurhan bunkkerissa, ja jotkut uskovat että hän pakeni Argentiinaan saksalaisella sukellusveneellä. Yksi asia on varma; hän on nyt kuollut. Hitlerin unelmat ja päämäärät, kuitenkin, eivät ole kuolleet, ja tämä on se mistä tämän tarinan hämmästyttävä osa alkaa. Saksan liittokansleri Angela Merkel teki tunnetuksi päättäväisyytensä päättäessään liittää koko Euroopan yhden perustuslain alle tammikuun 7. päivänä 2007. Tämä voimakas nainen näytti nousevan lähes tuntemattomuudesta tullakseen Saksan liittokansleriksi, Euroopan Unionin presidentiksi, ja G-8 maiden taloudellisen ryhmän johtajaksi. (19) Kuka on tämä hämmästyttävä nainen?

Angela Merkel syntyi D.D.R.:ssä, Saksan kommunistisessa osassa vuonna 1954. Hänen elämänkertansa sanoo että hän syntyi heinäkuun 17. päivänä 1954, ja että hän on luterilaisen papin tytär Itä-Saksan hallitsemasta kirkosta. Äskettäin, kuitenkin, NL:n KGB:n arkistot paljastavat kokonaan erilaisen tarinan. Stasin GDR-asiakirjat osoittavat että hän syntyi huhtikuun 20. päivänä 1954, ja yksityiskohdat hänen syntymästään sisällytettiin saksalaisen Dr. Karl Klaubergin muistiinpanoihin, joka oli yksi natsien ”kuoleman tohtoreista” ja tuomittu syylliseksi NL:n tuomioistuimissa ja suljettu vankilaan. Kun hänet myöhemmin tunnistettiin eteväksi tiedemieheksi, hänet vapautettiin seitsemän vuoden jälkeen ja tunnustettiin keinohedelmöityksen isäksi. Neukut olivat jopa juonikkaampia, kun he keksivät että Dr. Klauberg oli säilyttänyt jäädytettyjä näytteitä Adolf Hitlerin spermasta, ilmeisesti okkulttisia ja illuministisia tarkoitusperiä varten. Dr. Klauberg vei sitten Eva Braunin (Hitlerin vaimo) nuorimman siskon, jonka nimi oli Gretl, itäiseen Saksaan, ja kokeilun tuloksena tuotti, ei Hitlerin biologista poikaa, vaan pikemminkin tyttären. Hämmästyttävästi, Adolf Hitler syntyi huhtikuun 20. päivänä 1889, ja Angela Merkel syntyi huhtikuun 20. päivänä 1954. (Huhtikuun 20. päivä on 11 päivää ennen noitien korkeaa Beltaine-sapattia.) Angela joutui katolisen kirkon huostaan johtuen sen yhteyksistä itäisen Saksan luterilaisen kirkon kanssa. Heti kun saksalainen paavi ottaisi paikan Rooman valtaistuimella, Angela Merkelin oli myös määrä ottaa hänen biologisen isänsä paikka Saksan liittokanslerina. Huhtikuun 20. päivänä 2005, natsi Joseph Ratzingerista tuli paavi Benedict XVI, (16:s), täsmällisesti Adolf Hitlerin 116. syntymäpäivänä. Sitten marraskuun 22. päivänä 2005, Hitlerin biologinen tytär, Angela Merkel valittiin Saksan liittokansleriksi. Vaalipäivä, 22.11., oli Charles Darwinin kirjan Lajien synty julkaisemisen vuosipäivä, mikä on antikristillinen julkaisu kieltäen maailmankaikkeuden Luojan.

Jos NL:n muistiinpanot ovat totta, ja todistusaineisto on vahva, se avaa joitakin hämmästyttäviä mahdollisuuksia. Kiistaton tosiasia on että Angela Merkel tuli huomaamattomasta asemasta kukoistavaan valta-asemaan Saksan liittokanslerina, Euroopan Unionin presidenttinä, ja mahtavan G-8 taloudellisen kartellin johtajana. Kun minä aloin tehdä lisätutkimusta tästä, minä huomasin että Hitlerin isä, joka otti nimen Hitler, oli Rothschildin rakastajattaren avioton poika, jonka sukunimi oli Schiclgruber. Nimen Hitler alkuperä paljastaa että nimi tarkoittaa paimenta joka elää mökissä. Nimi Adolf johdettuna vanhasta ylevästä saksalaisesta (Old High German) tarkoittaa jalosyntyistä sutta. Siten, hänen yhdistetty nimensä osoittaa että hän oli susipaimen (Shepherd Wolf), tai väärä paimen. Kummallista kyllä, paavi Ratzingerilla, tai Benedict XVI:llä, on myös kirkon paimenen arvonimi, ja koska hän otti viran, roomalaiskatolisella kirkolla on ollut saksalainen paimen. Muuten tuo koirarotu muistuttaa sutta. [David tarkoittanee sheeferiä eli saksanpaimenkoiraa, Suom. huom.] Me myös tiedämme että Adolf Hitler antoi itselleen lisänimen Herra Susi (Herr Wolf). Hänen itäpreussilaista päämajaansa kutsuttiin Sudenpesäksi (Wolfsschanze); hänen päämajaansa Ranskassa kutsuttiin Sudenrotkoksi (Wolfsschlucht), ja hänen päämajaansa Ukrainassa kutsuttiin Ihmissudeksi (Werwolf). (20) Tuleeko mahtavasta Euroopan Unionista Uusi Maailman Järjestys ja neljäs valtakunta? Vain Jumala tietää.

Vielä yksi mielenkiintoinen seikka on että Angela Merkelillä on epätavallinen pakkomielle okkulttisen säveltäjän Richard Wagnerin teoksiin, joka oli satanisti. Hän teki pakkomielteensä tunnetuksi uutislehti Frankfurter Allgemeine Zeitungin haastattelussa heinäkuussa 2005. (21) Wagner kirjoitti halpamaisen sävellysteoksen nimeltään Parsifal, joka on puhtaasti okkulttinen ja demoninen. Parsifal oli Adolf Hitlerin suosikki yhtä lailla, ja Hitler totesi että Wagnerin musiikki miehitti hänen mielensä. Angela Merkel, kuten Adolf Hitler, on syvästi lumoutunut Wagnerin teoksesta Ride of the Valkyries. Valkyyriat (valkyries) olivat pieniä naispuolisia jumalia jotka ratsastaen kiisivät läpi jokaisen taistelun poimiakseen mukaansa urheimmat surmatut ja kuljettaakseen heidät paikkaan nimeltä Valhalla missä he odottaisivat liittymistä Odinin armeijaan viimeisessä taistelussa maailman lopussa. (22)

Käytetäänkö tätä naista, Angela Merkeliä, saatanan toimesta johdattamaan joukot viimeiseen taisteluun jota kutsutaan Harmagedoniksi? On myös mielenkiintoista panna merkille että kansleri Merkelillä on täsmälleen samanlaiset silmät kuin kansleri Hitlerillä, ja hän omaa silmiinpistävän yhdennäköisyyden Hitleriin lukuunottamatta pieniä viiksiä, tietenkin.

Suomentajan kommentti: Jos minä saisin veikata, niin lopullinen antikristus on Angela Merkelin poika jos hänellä sellainen on (virallisesti ei ole). Raamatun antikristus on nimenomaan mies (vrt. Jeesus), joka kantaa Rothschildin suvun juutalaista verenperintöä. Angela Merkel on sitäpaitsi jo liian vanha viimeiseksi antikristukseksi. Antikristus kuitenkin on minunkin mielestä nimenomaan saksalainen, koska Rothschild on alkujaan saksalainen suku.

                                                                    Pimeyden voimien esiinmarssi!

Danielin kirjassa, luvusta 8, me luemme jotakin joka tapahtuu viimeisinä päivinä mikä teki profeetta Danielin sairaaksi kun hän näki sen. Hänen tarkat sanansa löydetään Daniel 8:27 kohdasta, jossa sanotaan seuraavaa: "Ja minä, Daniel, olin raukea ja sairastin jonkin aikaa. Sitten minä nousin ja toimitin palvelusta kuninkaan tykönä; ja minä olin hämmästyksissäni näyn tähden enkä sitä ymmärtänyt." Profeetta Daniel myös kuvaili osaa näystään joka teki hänet sairaaksi kohdassa Daniel 8:23-25, jossa sanotaan seuraavaa: "Ja heidän valtansa lopulla, kun luopiot ovat täyttäneet syntiensä mitan, nousee kuningas, kasvoilta röyhkeä ja juonissa taitava. Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle. Ja hänen oveluutensa tähden onnistuu petos hänen kädessään. Hän hautoo suuria sydämessään, ja keskellä rauhaa hän tuottaa turmion monille. Ruhtinasten ruhtinastakin vastaan hän nousee, mutta ilman ihmiskättä hänet muserretaan."

Näinä lopunaikoina, rauhan voimat ovat olleet nousussa, mutta ne aina tuovat hävityksen. Presidentti Bush jatkuvasti puhuu rauhasta, mutta hän jättää jälkeensä hävityksen jäljen, tai kuten hän kutsuu sitä: "shock and awe" ("järkytys ja kunnioittava pelko"), hänen jäljessä. Nyt me kuulemme Hillary Clintonilta, joka juoksee kuin hullu tullakseen seuraavaksi Yhdysvaltojen presidentiksi, että hän suunnittelee nimittävänsä hänen aviomiehensä, niin sanotun ykkös-herrasmiehen (First Gentleman), maailman suurlähettilään virkaan. (23) Tämä on sama Hillary Clinton joka osoitti suosiotaan kesäkuussa 2007 Gay Pride paraateille ja juhlille (homofestivaalit, Suom. huom.), jotka valtasivat lähes jokaisen maailman suurkaupungin. (24) The Associated Press myös raportoi että Gay Pride paraatia New York Cityssä johdettiin "kristittyjen, juutalaisten, ja buddhalaisten" taholta. (25)

Pimeyden voimat ovat valinneet heinäkuun 2007 tuodakseen julki voimaperäisen noituuden Harry Potterin toiminnan muodossa. Heinäkuun 11. päivänä 2007, viimeisin Harry Potter -elokuva osui elokuvateattereihin ja pani liikkeelle ennätysyleisöt maailmanlaajuisesti. Heinäkuun 20. päivänä 2007, seitsemäs Harry Potter -kirja osuu kirjakauppoihin keskiyöllä, tarkalleen 11 päivää ennen noitien korkeaa Lughnasaid-ristineljännessapattia, noitien elonkorjuujuhlaa, tunnettu myös nimellä Lammas. Paitsi tosiseikkaa että Harry Potter -kirjat ja -elokuvat ovat todellisia noituuden lumoavia muotoja, ne ovat myös Jumalaa pilkkaavia. On olemassa spekulaatiota siitä että viimeisessä Harry Potter -kirjassa, nimeltään Harry Potter and the Deathly Hallows, Harry Potter kuolee. Harry Potter -fanit kaikkialla sanovat, "Jos Harry Potter kuolee, se on siksi että toiset voivat elää." (26) Ovatko kirkkomme käyneet kauppaa Herralla Jeesuksella Kristuksella ja todellisella evankeliumilla Harry Potterin ja hänen taikuutensa vuoksi?

Me olemme näkemässä melkoista vetovoimaa okkultiikan hyväksi, ja Wicca on nykyään nopeimmin kasvava uskonto Yhdysvalloissa. Washingtonin piirikunnassa, Wisconsinissä, juuri ennen korkeaa Beltaine-ristineljännessapattia, sheriffin osasto löysi kolmetoista kuollutta vuohta pudotettuna valtatien varrelle. (27) Toinen törkeä esimerkki okkultismista on matkanäyttely jota on jo näytetty museoissa yli 20 miljoonalle ihmiselle, joka on nimeltään Body Worlds. Se on groteski ja makaaberi näytteille pano todellisista ihmiskehoista joita säilytetään plastisen (plasticizing) prosessin avulla. Näytöksiin sisältyy mies pyörähtämässä rullalaudalla, nyljetty mies pitäen käsissään ihoaan, ja 8. kuukaudella raskaana oleva nainen ja hänen sikiönsä. Kaikki ovat todellisia kuolleita ruumiita ja kehon osia - noin 20 kaikkiaan. (28) Maailma on sairas!

Vielä yksi noituuden muoto joka lopulta tulee olemaan jokaisessa kodissa jossa on televisio, käsittää uuden hallintalaitteen televisioita varten joka toimii ilman kaukosäädintä. Hallintalaite lukee käsimerkkejä ja kääntää television päälle ja kiinni, vaihtaa kanavia, ja suorittaa muita toimintoja; kaikki aktivoidaan oikean käden merkeillä. Minä nopeasti tajusin käsimerkit samoina joita käytetään noituudessa ja okkultiikassa! (29)

                                              Jopa tuuli ja meri tottelevat Häntä!

Varmastikin tuomio ei voi olla kaukana! Me näemme jo monia merkkejä siitä ja kestävällä perustalla. Toukokuun 18. päivänä 2007, USA:n geologinen tutkimuslaitos (Geological Survey) raportoi että iso pala itäistä Lae’apukia Hawaijilla romahti ja tempautui irti saaresta. Pala oli 23 eekkeriä kooltaan (1 eekkeri = 0,4 hehtaaria). (30) Kesäkuun 13. päivänä 2007, voimakas maanjäristys ravisteli Guatemala Cityä, aiheuttaen rakennusten huojumista ja pelästytti ihmiset juoksemaan henkensä edestä. Järistys oli voimakkuudeltaan 6,8 Richterin asteikolla (31) Kesäkuun 13. päivänä, the Washington Post raportoi että kuuluisa Jefferson Memorial (muistomerkki) on vajoamassa sen 18 eekkerin sijaintipaikaltaan Washington D.C.:ssä. 32 000 tonnia painava muistomerkki on jo vajonnut lähes kuusi tuumaa paikoiltaan ja asiantuntijat sanovat että on olemassa todellinen vaara edessäpäin. (32) Maapallo tekee kummallisia asioita ja on avaamassa suunsa ja nielaisee kappaleita. Kesäkuun 21. päivänä, noitien keskikesän sapattina, 12 eekkerin suuruinen järvi Chilessä nielaistiin ja katosi, jättäen jälkeensä ei mitään muuta kuin laajan halkeaman. (33)

Suuret onnettomuudet ovat yleisiä, ja Yhdysvalloissa lähes jokainen osavaltio kärsii ankarasta pitkäaikaisesta kuivuudesta, tulipaloista, tai tulvista; käsittäen rajut ennätyspuitteet säille. Kesäkuun 25. päivänä, Kalifornian viranomaiset julistivat hälytystilan Lake Tahoen alueelle. Massiivinen tulipalo oli karkaamassa kontrollista, ja neljä neliömailia raivoavia liekkejä tuhosi 225 kotia ja rakennusta. Koko järvi peittyi tuhkakerroksella, ja se oli kuin helvetti olisi nostettu ahmaisemaan alue. (34)

Presidentti Bushin kotiosavaltiossa Texasissa, yleinen tulviminen peitti alleen kokonaisia kyliä ja kaupunkeja kun raivoisat myrskyt ja sadetulvat jatkuvasti moukaroivat laajaa aluetta osavaltiossa. Kansas ja muut alueet myös kärsivät niin paljon kuin 18 tuumaa sadetta yön yli. Tiet suljettiin ja massaevakuoinnit olivat yleisiä. (35)

Utahissa, massiiviset tulipalot alkoivat syttyä, ja koska paljon läntisestä USA:sta on kuivuuden lamauttamaa ja kuivettunutta, enemmän harmia odotetaan. Itse asiassa, Utahin massiivisten tulipalojen jotka ovat palaneet 62 neliömailin alueella, odotetaan palavan koko kesän. Yksi kolmasosa Ashley National Forestista (metsäalue) on hiiltynyt ja tuhoutunut. (36)

USA:n geologinen tutkimuslaitos on raportoinut 301 suurehkosta maanjäristyksestä voimakkuudeltaan yli 4,0 astetta viimeisinä 30 päivänä. Minä kirjoitan tätä uutiskirjettä heinäkuun 16. päivänä 2007, ja minä juuri kuulin uutisista että suurehko maanjäristys iski Japaniin. Voimakkuudeltaan 6,8 asteen järistys pani maan tasalle satoja koteja ja muita rakennuksia, ja se repi kolmen jalan levyisiä halkeamia maahan. Savua ja tulta oli kaikkialla, ja ydinreaktorit isossa atomivoimalassa vahingoittuivat ja vuodattivat radioaktiivista vettä Japanin mereen. (37) Voimakkaat jälkijäristykset jatkuivat koko päivän, ja sitten toinen 6,8 asteen järistys iski, aiheuttaen lisää vahinkoa ja yleistä paniikkia. (38)

Ei ole ollenkaan kyse siitä onko loppu tulossa, vaan pikemminkin siitä milloin loppu tulee? Minä uskon meidän Herramme ja Vapahtajamme, Jeesuksen Kristuksen, paluuseen, koska Raamattu kertoo minulle niin, mutta minä myös näen tuon lupauksen todellisuuden joka päivä; jokaisessa aikainmerkissä jonka meidän pian-tuleva kuningasten kuningas ennusti. Oletko valmis seisomaan Hänen edessään? Oletko noudattanut iankaikkista evankeliumia? Missä sinä vietät ikuisuuden?

Lopuksi, minä taas kerran haluan henkilökohtaisesti kiittää kaikkia teitä jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. 26 vuotta me olemme puhaltaneet pasuunaan, ja me jatkamme sen tekemistä niin kauan kuin Jumala antaa meille kyvyn. Me jatkamme rukouspyyntöjenne vastaanottamista, ja kukin saa yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon moninkertaisesti yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)


Lähdeluettelo

01. Associated Press, Jul. 9, 2007, by Andrew Taylor, Washington, D.C.
02. Reuters News Service, Jul.12, 2007, Baghdad, Iraq.
03. Financial Times, Jul. 8, 2007, by Andrew Ward, Wshington, D.C.
04. Reuters News Service, Jul. 7, 2007, Paris, France.
05. Financial Times, Jul. 6, 2007, by Demein Savastopulo, Washington, D.C.
06. Associated Press, Jul. 16, 2007, by Robert Burns, Baghdad, Iraq.
07. Associated Press, Jul. 15, 2007, by Charles J. Hanley, Balad Air Base, Iraq.
08. Associated Press, Jul. 9, 2007, by Bushra Juhi, Baghdad, Iraq.
09. Jerusalem Post, Jul. 2, 2007, by Yaakov Katz, Jerusalem, Israel.
10. New York Times, Jul. 15, 2007, by Andrew E. Kramer and Thom Shanker, Moscow, Russia.
11. Sun Newspaper, Jun. 26, 2007, by Tom Newton Dunn, London, England, U.K.
12. Reuters News Service, Jul. 2, 2007, by Parisa Hafezi, Assalouyeh, Iran.
13. Associated Press, Jul. 2, 2007, by Ben Feller, Washington, D.C.
14. Associated Press, May 29, 2007, by Holly Ramer, Manchester, NH.
15. Breitbart TV, Jul. 13, 2007, Washington, D.C.
16. Associated Press, Jul. 13, 2007, by Matthew Lee, Washington, D.C.
17. Milwaukee Journal Sentinel, Jun. 16, 2007, Milwaukee, WI.
18. Daily Express, Jun. 15, 2007, by Geoff Marsh, London, England, U.K.
19. San Francisco Chronicle, Feb. 9, 2007, by Christoph Bals, San Francisco, CA.
20. Wikipedia Encyclopedia, Childhood and Heritage of Adolf Hitler.
21. Frankfurter Allgemeine Zeitung, Sep. 18, 2005, Frankfurt, Germany.
22. Wikipedia Encyclopedia, Valkyrie.
23. Associated Press, Apr. 21, 2007, by Mike Glover, Marshalltown, IA.
24. Staten Island Advance, Jun. 3, 2007, by Frank Donnelly and Deborah Young, New York, NY.
25. International Herald Tribune, Jun. 24, 2007, New York, NY.
26. USA Today, Jul. 5, 2007, Gannett News Service.
27. West Bend News, Apr. 28, 2007, by Mitch Maersch, West Bend, WI.
28. Milwaukee Journal Sentinel, Apr. 21, 2007, by Steve Schultze, Milwaukee, Wi.
29. London Daily Mail, Jul. 14, 2007, by David Derbyshire, London, England, U.K.
30. Honolulu Advertiser, May 18, 2007, by Christie Wilson, Honolulu, HI.
31. Reuters News Service, Jun. 13, 2007, by Mica Rosenberg, Guatemala City, Guatemala.
32. Washington Post, Jun 16, 2007, by Michael E. Ruane, Washington, D.C.
33. Reuters News Service, Jun 20, 2007.
34. Associated Press, Jun 25, 2007, by Aaron C. Davis, Meyers, CA.
35. Associated Press, Jul. 2, 2007, by Steve Brisendine, Osawatomie, KS.
36. The Press Association, Jul. 4, 2007.
37. Associated Press, Jul. 16, 2007, by Koji Sasahara, Kashiwazaki, Japan.
38. Reuters News Service, Jul. 16, 2007, Washington, D.C.
<http://www.lasttrumpetministries.org>


 Takaisin