Last Trumpet Newsletter

Volume XXVI           Issue IX            September  2007
Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916
Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

                                               Amerikka - kansakunta jolla ei ole perustusta!

”Sentähden on jokainen, joka kuulee nämä minun sanani ja tekee niiden mukaan, verrattava ymmärtäväiseen mieheen, joka huoneensa kalliolle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksyivät sitä huonetta vastaan, mutta se ei sortunut, sillä se oli kalliolle perustettu. Ja jokainen, joka kuulee nämä minun sanani eikä tee niiden mukaan, on verrattava tyhmään mieheen, joka huoneensa hiekalle rakensi. Ja rankkasade lankesi, ja virrat tulvivat, ja tuulet puhalsivat ja syöksähtivät sitä huonetta vastaan, ja se sortui, ja sen sortuminen oli suuri.”

Matt. 7:24-27

”Kuinka istuukaan yksinänsä tuo väkirikas kaupunki! Kuinka onkaan lesken kaltaiseksi tullut se, joka oli suuri kansakuntien joukossa! Ruhtinatar maakuntien joukossa on tullut työveron alaiseksi. Se katkerasti itkee yössä, ja sillä on kyyneleet poskillansa. Ei ole sillä lohduttajaa kaikkien sen rakastajain seassa. Uskottomia ovat sille olleet kaikki sen ystävät, ovat sille vihamiehiksi tulleet… …Sen tahrat ovat sen liepeissä. Se ei ajatellut, mikä sille tuleva oli, ja niin se sortui hämmästyttävästi. Ei ole sillä lohduttajaa. Katso, Herra, minun kurjuuttani, sillä vihamies ylvästelee. Vihollinen levitti kätensä kaikkia sen kalleuksia kohti. Niin, sen täytyi nähdä, kuinka pakanat tunkeutuivat sen pyhäkköön, ne, jotka sinä olit kieltänyt tulemasta sinun seurakuntaasi.”

Valitusvirret 1:1-2, 9-10

”Ja minä olen antanut hänelle aikaa parannuksen tekoon, mutta hän ei tahdo parannusta tehdä eikä luopua haureudestaan. Katso, minä syöksen hänet tautivuoteeseen, ja ne, jotka hänen kanssaan tekevät huorin, minä syöksen suureen ahdistukseen, jos eivät tee parannusta ja luovu hänen teoistansa.”

Ilm. 2:21-22

Tässä LTN:n numerossa, me jälleen katsomme maailmaa joka on murentumassa kaaokseen ja sekasortoon. Me myös keskitymme Amerikan Yhdysvaltoihin joka kerran voimakkaana kansakuntana on nyt nopeasti vajoamassa sen muinaisen suuruutensa haalistuneeseen varjoon. Selvästikin, Yhdysvallat on vakavissa vaikeuksissa ja on jumalaisen tuomion alla johtuen sen pahoista teoista ja kaikenlaisista karkeista synneistä. Amerikka ei ole välittänyt Jumalan kutsusta ja varoituksista niin pitkään että se on täysin kadottanut yhteyskohtansa totuuden ja moraalin kanssa. On surullinen tosiasia että me nyt elämme kansakunnassa jonka johtajat ovat kieroja ja perverssejä, jonka kirkot ovat demonisesti ahdistettuja, ja jonka yhteiskuntaa vaivataan sosiaalisella pahoinvoinnilla mikä heijastuu kaikkeen mitä se tekee.

Ongelma Amerikan kanssa on se että sitä ei ole perustettu Herralle Jeesukselle Kristukselle; ja niin ollen, kun tuomion myrskyt tulevat, se kokee suuren romahduksen. Se on perustuksen puute joka on ongelmana! On olemassa syy miksi rikollisuusaste on niin korkea: vauvoja uhrataan saatanalle aborttiklinikoilla, eläimiä kidutetaan, valtion virkamiehet ovat korruptoituneita, talous kokee epäonnistumista, kirkot ovat hengellisesti kuolleita ja rasitettuja homoseksuaaleilla, ei ole olemassa työn suorittamisen ylpeyttä, ja ihmiset kulkevat kuin idiootit matkapuhelimet liimattuina heidän korviinsa. On olemassa syy miksi ihmiset kaikkialla lävistävät ruumiitaan, tatuoivat lihaansa, ja rypevät mieltymyksissä pornografiaan, alkoholiin, huumeisiin, ja niin häpeällisiin perversioihin joita minä en voi mainita tässä. Mitä on tapahtunut meidän kerran niin kauniille maallemme? Oli aika, ei niin kauan sitten, jolloin mitään tästä ei olisi siedetty! Kyllä, Amerikka on kadottanut yhteyskohtansa maineen ja moraalin kanssa. Ihmiset hedonistisessa vimmassaan jotka ovat julkisesti todenneet että he ovat menossa ulos ”kasvattamaan helvettiä”, ovat olleet menestyksekkäitä! Helvetti on ollut nousussa, ja me nyt näemme sen pinnalla kaikkialla mihin katsomme. Amerikka on kansakunta ilman perustusta; koska se on kieltänyt, hylännyt, pilkannut, ja loukannut Herraa Jeesusta Kristusta.

On totta että nämä olosuhteet vallitsevat, koska ne ovat alati näkyviä ja kiistattomia. Hyvä uutinen on että meidän Vapahtajamme on tulossa takaisin saattaakseen kaiken tämän tuomiolle. Sinä voit olla valmis kohtaamaan Hänet jos sinä todella kadut, kutsut Häntä luoksesi, ja noudatat evankeliumia. Aika on melkein kulunut, ja se vähä aika mikä on jäljellä, on haihtumassa nopeasti. Sinun henkilökohtainen elämäsi voidaan perustaa Vapahtajan lujaan kallioon, ja kun aika loppuu, sinä kohtaat Herran Jeesuksen ystävänäsi. Miksi odottaa enää kauempaa? Sinä voit kutsua Häntä juuri nyt ja Hän kuulee sinua!

                                                       Koko maapallosta on tulossa tuhoalue!

Todellakin, tämä on maanjäristysten sukupolvi; puhumattakaan lukuisista muista alituisista onnettomuuksista joita tapahtuu kaikkialla maailmassa. Heinäkuun 16. päivänä 2007, samaan aikaan kun minä olin kirjoittamassa LTN:n elokuun numeroa, voimakas 6,8 asteen maanjäristys iski Japaniin. Tappajajäristys tuhosi satoja rakennuksia ja vakavasti vahingoitti ydinvoimalaa, aiheuttaen radioaktiivisen veden syöksymistä Japaninmereen. Säteilyn saastuttama paikka johti YK:n tarkastajat kiiruhtamaan onnettomuuspaikalle. (1)

Elokuun 8. päivänä 2007, voimakas 7,5 asteen järistys iski Indonesiaan. Jakartan muslimikaupunkia ravisteltiin ankarasti ja korkeat rakennukset huojuivat. Suuret määrät ihmisiä juoksi kaduille huutaen heidän jumalaansa Allahia. Tätä ongelmallista maailmankolkkaa kutsutaan tulen piiriksi (ring of fire) johtuen lukuisista tulivuorista ja siirroslinjoista pitkin Tyynenmeren reuna-aluetta. Tämä maailmankolkka ei ole koskaan lakannut tärisemästä lähtien vuoden 2004 katastrofaalisesta tsunamista. (2)

Elokuun 6. päivänä 2007, voimakkuudeltaan 3,9 asteen maanjäristys iski Utahiin, ja sitä seurasi kymmenen jälkijäristystä. Tämän järistyksen aikana kaivos romahti ja jätti satimeen kaivostyöntekijöitä jotka työskentelivät sisällä maan alla. (3) Elokuun 14. päivänä 2007, voimakas järistys iski Macquarien saarelle lähellä Australiaa 6,1 asteen voimakkuudella. Juuri samana päivänä, voimakkuudeltaan 5,4 asteen järistys ravisteli Hawaijin isoa saarta samalla kun paikkakuntalaisia jo hälytettiin lähestyvästä hurrikaanista. (4) Sitten heti seuraavana päivänä, 15. elokuuta 2007, voimakas maanjäristys, joka rekisteröitiin 7,9 asteen suuruiseksi, iski Peruun. Tsunami-varoituksia ja -hälytyksiä julkaistiin niinkin kaukana kuin Hawaijilla. Perussa, pääkaupunkia Limaa ravisteltiin suuresti, ja lähellä Ican kaupunkia, kirkko romahti tappaen 17 ihmistä ja vahingoittaen 70:ntä. (5)

Meidän täytyy muistaa että jokaista maanjäristystä voimakkuudeltaan 4 astetta tai enemmän pidetään merkittävänä. Pitäen tuo mielessä, me tiedämme että Kirjoituksia toteutetaan kun meidän Vapahtajamme sanat tulevat eläviksi uutisissa. Luukas 21:11 kohdasta, me luemme seuraavaa: ”Ja tulee suuria maanjäristyksiä, tulee ruttoa ja nälänhätää monin paikoin, ja taivaalla on oleva peljättäviä näkyjä ja suuria merkkejä.”

Kun me mietiskelemme tuota hämmästyttävää jaetta ja otamme huomioon että USA:n geologinen tutkimuslaitos raportoi 328 merkittävästä maanjäristyksestä menneinä 30 päivänä, me tiedämme että Herran tulemus on oven takana. Itse asiassa, minä kirjoitan tätä uutiskirjettä 16. elokuuta 2007, ja tällä hetkellä kello on 10:43 aamupäivällä keskellä päivänvaloa; ja pelkästään tänä päivänä on ollut jo kaikkiaan 19 maanjäristystä - voimakkuudeltaan yli 4 astetta! (6)

Tämän kesän aikana 2007, kaikenlaiset onnettomuudet ovat vaivanneet Eurooppaa. Ankarat helleaallot, myrskyt, tornadot, ja tulvat ovat aiheuttaneet valtavia elämän menetyksiä ja tuhoa koko mantereen yllä. Englannissa, tulviminen iski hyvin tärkeälle alueelle. Meidän täytyy muistaa että heinäkuussa 2007, uusi Harry Potter -kirja, ja uusi Harry Potter -elokuva julkaistiin. Huomautettakoon tässä että Harry Potter -noitaelokuvat filmattiin Gloucesterissä Gloucesterin katedraalissa, mistä tuli Tylypahkan noitien ja velhojen koulu (Hogwarts School of Witchcraft and Wizardry). Huomattavaa on että tämä on juuri se alue, Gloucestershire (Gloucesterin kreivikunta), jota ankara tulviminen koetteli! (7) Vain muutama päivä viimeisimmän Harry Potter -kirjan ja -elokuvan julkaisemisen jälkeen, 340 000 ihmistä tuolla alueella huomasi olevansa ilman puhdasta vettä kahden viikon ajan! (8) Törkyä oli kaikkialla, ja vedenpinta armeliaasti lakkasi nousemasta vain kahden tuuman päässä siitä kun tärkeä voimalaitos olisi täyttynyt vedellä, mikä olisi jättänyt 500 000 kotia ilman sähköä. (9)

Vain muutama päivä tulvavitsauksen jälkeen, suu- ja sorkkatauti puhkesi nautakarjan keskuudessa saaden aikaan liha- ja maitotaloustuotteiden vientikiellon ja keskeyttäen karjan kuljetuksen. (10) Brittiläiset viranomaiset sanovat nyt että heillä on todisteet siitä että tuhoava eläintauti oli sabotaasin tulosta ja joka tarkoituksella istutettiin nautakarjaan Surreyssä, Englannissa. (11)

Muissa osissa maailmaa kuten Intiassa, 19 miljoonaa ihmistä huomasi kahlaavansa likaisessa vedessä joka ylettyi heidän vyötäröilleen saakka ja tulviminen johtui monsuunisateista. (12) Punaisessa Kiinassa tulvat, maanvyörymät, ja tappava salamointi surmasivat satoja ja katkaisivat sähköt yli 30 miljoonalta ihmiseltä. (13) Pitäisi olla huomion arvoista myös se että punainen Kiina kärsii myös monista saasteongelmista. Reutersin uutispalvelun mukaan, raportti päivätty 11.6.2007, kahdella kolmasosalla kiinalaisista kaupungeista on vakavat vesi- ja ilmansaasteet. (14) Itse asiassa, punainen Kiina on niin saastunut että se myös vaikuttaa Yhdysvaltoihin. Kesäkuun 20. päivänä 2007, joka oli noitien keskikesän sapatin aatto, the Wall Street Journal raportoi seuraavaa: ”Pölyn joka on kerrostunut ihmistekoisiin sulfaatteihin purkautuminen, saastesumu, teollisuushöyryt, hiilipöly, ja nitraatit ylittävät Tyynenmeren vallitsevien tuulten mukana jotka kuljettavat kukoistavien Aasian talouksien niin valtavia savupilviä että ne muuttavat ilmastoa. Nämä saastuneen ilman virrat voivat olla leveämpiä kuin Amazon-joki ja syvempiä kuin Grand Canyon.” Ilmakehän fyysikko V. Ramanathan Scrippsin merentutkimuslaitoksesta La Jollasta, Kaliforniasta, sanoi: ”On aikoja jolloin se peittää koko Tyynenmeren altaan kuin nauha taipuisi edestakaisin…..joinakin päivinä, melkein kolmannes ilmasta Los Angelesin ja San Franciscon yllä voitaisiin jäljittää suoraan Aasiaan.”

Yhdysvalloissa, ongelmat jatkuvasti kasvavat. Heinäkuun 19. päivänä 2007, voimakas räjähdys ravisteli yhtä ruuhkaisimmista seuduista Manhattania New York Cityssä. Höyryputki räjähti kadun alapuolella lähellä suurta keskusterminaalia (Grand Central Terminal), lähettäen valtavan polttavan ruskeahkon höyrysuihkun kohti taivasta. Ihmiset alueella juoksivat niin kovaa että heidän kenkänsä irtosivat jalasta kun likaisen pilven kuuma lähde, höyryyn sekoitettu, ruosteenvärinen mönjä (gunk) ja katupäällyste laukaistiin ylös ilmaan. Jylinä oli kuin Niagaran putouksissa. Kaikenlaiset ajoneuvot paiskautuivat ilmaan ja sitten nielaistiin kuiluun joka yhtäkkiä oli kadulla. (16) Se oli kuin pala helvettiä olisi auennut New York Cityn kaduilla! Yksi henkilö kuoli ja 30 loukkaantui.

Elokuun 8. päivänä 2007, lisää ikävyyksiä oli New York Cityssä. Massiivinen myrsky iski kaupunkiin, sisältäen voimakkaan tornadon joka mutkitteli yhdeksän mailin matkan Staten Islandista Brooklyniin. (17) Ulkokatot repeytyivät irti ja puita oli ripoteltu sinne tänne kaikkialla. Voimakas sade aiheutti tulvimista ja kirjaimellisesti sammutti liikenteen tästä kaupungista joka tunnetaan ”maailman pääkaupunkina”. Maanalaiset tunnelit täyttyivät vedellä ja kaduilla oli mahdotonta kulkea. Tulvimista oli Pennin rautatieasemalla, ja yli tuhannen ihmisen jonot odottivat taksikyytejä. Pormestari Michael Bloomberg sanoi, ”En tiedä oliko Jumalalla ruuhka-aika mielessä kun myrskyt iskivät.” (18) Yksi asioista joka eniten järkytti ihmisiä, on se että Brooklynissä, New Yorkissa, ei ole ollut Tornadoa 118 vuoteen. (19) Jopa CBS:n aamushow-studiot täyttyivät vedellä kun vesi virtasi rakennukseen. Ohjelmaa ei voitu esittää. (20)

Tuhoa aiheuttavien tulvien presidentti Bushin kotiosavaltiossa Texasissa, tulipalojen 12 osavaltiossa, ja raivokkaiden myrskyjen lisäksi muita kummallisia asioita tapahtuu. Outo virus joka hyökkää kalojen kimppuun, on poksahtamassa ylös järvistä kaikkialla Wisconsinia. Isotjärvet (Great Lakes) ovat myös tulossa piinatuiksi viruksella joka tunnetaan nimellä VHS, ja Gary Whelan, kalantuotannon johtaja Michiganin luonnonvarojen osastolta (Michigan Department of Natural Resources), sanoi, ”Tauti ei milloinkaan häviä. Se on nyt pysyvä osa meidän yhteisöjämme.” (21)

Toisessa raportissa joka julkaistiin kesäkuun 15. päivänä 2007, kansallisen Audubon yhteisön (National Audubon Society) kautta, annettiin enemmän järkyttävää tietoa. Meidän yleiset lintumme ovat katoamassa. Viime vuosina on ollut 65:stä 87:ään prosenttia vähennystä koskien suosittuja lintuja joiden on tapana täyttää taivas pikkulauluillaan. Peltoviiriäinen (Northern Bobwhite) on vähentynyt 87%:lla, amerikannokkavarpunen (Evening Grosbeak) 78%:lla, kanadantiainen (Boreal Chickadee) 73%:lla, preeriaturpiaali (Eastern Meadowlark) 72%:lla, ja ketosirkkuli (Field Sparrow) 68%:lla, vain muutamia mainitakseni. (22)

Meille kerrotaan Aamos 7:17 kohdassa että ihmiset jotka hylkäävät Herran ”kuolevat saastaisessa maassa”. Meille on kerrottu USA:n hallituksen taholta että me emme ole säteilyvaarassa Yhdysvalloissa, ja että kaikesta radioaktiivisesta jätteestä hankkiudutaan turvallisesti eroon. Itse asiassa, presidentti Bush on ollut hyväksymässä radioaktiivista jätettä muista maista jotka eivät halua sitä maihinsa. Elokuun 5. päivänä 2007, the Associated Press raportoi että kaksi lypsykarjatilaa Fallonissa, Nevadassa, noin 60 mailia Rebosta itään, ovat myyneet polkuhintaan maitoaan johtuen erittäin radioaktiivisen polonium-210:n aiheuttamasta saastumisesta. Huomattiin että 25 juomavesikaivoa sisälsivät tätä kuolettavaa alkuainetta! (23) Polonium-210 alkuaine ei esiinny luonnossa itsenäisenä vaan se täytyy ekstrahoida uraanimalmista, tai sitä voi valmistaa pommittamalla vismuttia neutroneilla ydinreaktorissa. Polonium-210 on voimakas ja kuolettava alfa-säteilijä (alpha-emitter) ja se oli myrkky jota käytettiin venäläisen vakoojan surmaamisessa Englannissa useita kuukausia sitten. Kuinka se pääsi 25 kaivoon?

Kun me tarkastelemme kaikkea levottomuutta maapallolla, meidän täytyy myös katsoa ylös taivaisiin, koska meidän Vapahtajamme kehotti meitä tekemään niin. Luukas 21:25 kohdasta me luemme seuraavaa: ”Ja on oleva merkit auringossa ja kuussa ja tähdissä, ja ahdistus kansoilla maan päällä ja epätoivo, kun meri ja aallot pauhaavat.”

Tähtien maailmassa, hämmästyttäviä asioita on tapahtumassa. Toukokuun 7. päivänä 2007, NASA julkaisi raportin valtavan suuresta räjähtävästä tähdestä mikä ällistytti NASA:n astronomit. Tämä tapahtuma oli viisi kertaa kirkkaampi kuin mikään supernova koskaan jota astronomit ovat olleet todistamassa. Näytti siltä kuin miljoonat valaistut timantit olivat räjähtämässä esiin verenpunaisten pilvien ympäröidessä sitä. NASA:n tiedemiehet myös arvioivat että avaruudessa tulee tapahtumaan toinen suuri räjähdys kuten tämä, vain paljon lähempänä maapalloa, ja että se tulee tapahtumaan piakkoin. (24) Me myös tiedämme että laaja tähtisumu on nyt asettunut palamaan (set to blow), viitaten Dr. Peter Tuthilliin Cornellin yliopistosta New Yorkissa. Äskettäin löydettyä tähtisumua kutsutaan punaiseksi nelikulmaiseksi tähtisumuksi (Red Square Nebula), ja se on kirkas valkoinen risti joka muuttuu verenpunaiseksi kaikissa suunnissa keskustasta katsoen. Tähtisumu on täydellisen vankka malli, ja Dr. Tuthill antoi seuraavan lausunnon: ”Asia joka todella vetää sanattomaksi on hämmästyttävä symmetrisyys sen mutkikkaiden lineaaristen muotojen sisällä. Se on kuin kristalli.” Kun minä luin raporttia ja katsoin kuvaa, minua muistutettiin Ilmestyskirjan luvusta 21:16, joka sanoo: ”Ja kaupunki oli neliskulmainen, ja sen pituus oli yhtä suuri kuin sen leveys. Ja hän mittasi sillä ruovolla kaupungin: se oli kaksitoista tuhatta vakomittaa. Sen pituus ja leveys ja korkeus olivat yhtä suuret.” Kun minä ajattelin professorin sanoja, ”Se on melkein kuin kristalli”, minä muistin Ilmestyskirjan luvun 21:10-11, joka sanoo: ”Ja hän vei minut hengessä suurelle ja korkealle vuorelle ja näytti minulle pyhän kaupungin, Jerusalemin, joka laskeutui alas taivaasta Jumalan tyköä, ja siinä oli Jumalan kirkkaus; sen hohto oli kaikkein kalleimman kiven kaltainen, niinkuin kristallinkirkas jaspis-kivi [clear as crystal, KJV-raamattu, Suom. huom.].” Meidän täytyy myös muistaa että astronomiassa punasiirtymä tarkoittaa kohdetta joka liikkuu sinua kohti. Onko tämä merkki lähestyvästä Jumalan kaupungista, vai onko se kaupunki itse? Me saamme tietää pian!

                                                    Romahtanut silta levottomien vesien yllä!

Elokuun 1. päivänä 2007, noitien korkeana Lughnasaid -ristineljännes-sapattina, onnettomuus iski Minneapolis-St. Paulin kaksoiskaupunkeihin Minnesotassa. Ruuhka-aikana raskaan liikennevirran kanssa, I-35 silta Mississippi-joen yllä romahti. Pian huomattiin että aluksi 7 ihmistä oli kuollut, ainakin 60 oli loukkaantunut, ja yli 20 oli kateissa. Koulubussi sisällään 60 lasta oli tuhon partaalla, mutta kaikki pelastuivat turvallisesti. Se oli suurehkojen mittasuhteiden onnettomuus. Kuorma-autoja oli tulessa, ja vääntynyt metalli ja rikkoontunut betoni tekivät alueesta ulkoapäin katsottuna kuin pommi olisi pudonnut sinne. Joki oli täynnä jäänteitä ja runneltuja autoja. (26) Tunnin sisällä meille kerrottiin että se ei ollut terroristihyökkäys, mikä tarkoittaa luultavasti sitä että se oli; mutta sitten, keitä ovat terroristit? Kuinka se voidaan ratkaista tunnin sisällä että siihen ei sisältynyt likaista peliä? Lisäksi, heti seuraavana päivänä liittovaltion tiehallinto (Federal Highway Administration) julkaisi raportin että Yhdysvalloissa on 70 000 siltaa jotka on luokiteltu puutteellisiksi. (27) Tämä on myös nopeaa työtä! Jos se on totta ja he tiesivät siitä, miksi he eivät kertoneet meille tästä aikaisemmin? Toinen raportti, julkaistu 2.8.2007, keskittyi New York Cityyn ja kyseenalaisti sen siltojen turvallisuuden. On hämmästyttävä tosiasia että New York Cityssä on 2 027 siltaa. (28)

On olemassa lukuisia seikkoja joita pitäisi tuoda esiin liittyen I-35 sillan romahdukseen Minnesotassa. Yksi seikka on, että silta oli suoraan sillä tiellä joka tulisi kuulumaan NAFTA:n supervaltatiehen (NAFTA Super Highway) ja joka tulisi yhdistämään Meksikon, Yhdysvallat, ja Kanadan. (29) Pitäisi myös panna merkille se että välittömästi tragedian jälkeen, korkeantason republikaaneja, joihin kuului presidentti Bush ja maan ykkös-nainen (the First Lady), tuli katsomaan tuhoa. Loppujen lopuksi, Minneapolis-St. Paul on paikka missä tuleva republikaanien kansalliskokous järjestetään. Kaksoiskaupunkien alue on myös suurimman okkulttisten ja noituutta käsittelevien kirjojen kustantajan, Llewelle Publishing Companyn, kotipaikka Yhdysvalloissa. Kustannusyhtiö on aina ollut liikkeellepaneva voima suunnattoman noitien kokoontumisen takana, joka tunnetaan ammattikunnassa nimellä Aquarian Arts Festival, järjestetty Minneapolis-St Paulissa. Kaksoiskaupungit ovat okkulttisimpia kaupunkeja keskilännessä; ja Minnesotassa, 10 000 järvien maassa joksi sitä kutsutaan, joka on pyhitetty Wiccan noituudessa.

Vielä yksi asia tästä alueesta joka täytyy mainita, on tapaus joka sattui Hamptonissa, Minnesotassa, heinäkuun alussa 2007. Suurin Buddha-temppeli Yhdysvalloissa saatiin rakennettua valmiiksi ja 70 buddhalaista munkkia vihki temppelin 4-päiväisessä seremoniassa. Viisituhatta buddhalaista kokoontui siellä, ja yhdessä messuamisen ja seremonioiden kanssa, siellä suoritettiin valtava Buddhan kuvan vihkimisrituaali. (30) Saatana työskentelee kovasti Minnesotassa, varsinkin osavaltion pohjoisessa osassa johtuen noitien korkeasta väkimäärästä, jotka uskovat että tuon alueen rauta- ja kuparimalmeilla on maagisia ominaisuuksia.

                                                        Uuden valtakunnan vanhat henget!

Hyvin kummallinen henki on nousemassa maailmassa tänä päivänä, ja se on eräs jonka me olemme kohdanneet aikaisemmin. Niiden jotka ovat tutkineet natsien kolmannen valtakunnan nousun historiaa Saksan maaperällä tai ovat riittävän vanhoja että ovat eläneet sinä aikana, pitäisi tunnistaa tämä henki. Se on itse saatanan henki, joka on nyt nousemassa esiin lopullisessa purkauksessa koskien pahojen suunnitelmien täyttä manifestaatiota. Ilmestyskirjan luvussa 12:12 sanotaan seuraavaa: ”Sentähden riemuitkaa, taivaat, ja te, jotka niissä asutte! Voi maata ja merta, sillä perkele on astunut alas teidän luoksenne pitäen suurta vihaa, koska hän tietää, että hänellä on vähän aikaa!"

Me olemme kuulleet tarinoita Gestapon kidutuksesta kuulusteluissa, lääketieteellisistä kokeiluista joissa on käytetty tautia aiheuttavia mikrobeja, vauvatehtaista jotka rohkaisevat vapaaseen seksiin kansoittamaan ”isänmaata” (”Fatherland”), ja muista sellaisista pirullisista yrityksistä. Nyt kaikki on alkamassa uudestaan tapahtua, paitsi että sitä ei ole rajoitettu yhteen maahan. Voimakas henki on nousemassa kaikkialla, ja ensi kädessä Yhdysvalloissa, Venäjällä, ja punaisessa Kiinassa. On aina olemassa henki tyrannien ponnistelujen takana, ja tämä antikristuksen henki on nyt tulossa julkiseksi ja silminnähtäväksi. Surullista kyllä, se on kaikki tapahtumassa aikana jolloin ihmiset näyttävät vastaanottavan sen.

Heinäkuun 21. päivänä 2007, the Associated Press julkaisi artikkelin otsikolla ”Kuulusteluohjelma herätetty henkiin” (”Interrogation Program Revived”). Tämä on sama viikonloppu jolloin viimeinen Harry Potter -kirja, Harry Potter and the Deathly Hallows, julkaistiin maailmanlaajuisten juhlien kera keskiyön pimeyden aikana. Artikkeli paljasti että presidentti Bush oli juuri allekirjoittanut toimeenpanomääräyksen (executive order) joka sallisi raa’an kuulustelun koskien niitä joita pidetään terroristiepäiltyinä. Tämä toimeenpanomääräys Herr Bushlerilta sallii CIA:n käyttää sen kidutusmenetelmiä, jotka menneisyydessä täytyi pitää salaisina. Amerikkalaiset aina halusivat ikuistaa illuusion että me olemme ”hyviä tyyppejä” (”good guys”). Tämä artikkeli toteaa seuraavaa: ”Menneisyydessä, menetelmien on uskottu sisältävän unen riistämistä ja sekoittamista, panemalla vangit alttiiksi epämukavalle kylmyydelle ja kuumuudelle pitkiä ajanjaksoja varten, stressaavia asentoja, ja simuloitua hukuttamistekniikkaa joka tunnetaan vesilautailuna (waterboarding). Bushin hallinto on kuvaillut kuulustelutoimintaa yhdeksi menestyksekkäimmäksi työkaluksi sodassa terrorismia vastaan….” (31)

Onko mikään ihme että niin monet kansakunnat jotka tietävät näistä asioista vihaavat Yhdysvaltoja? Presidentti Bush kertoo meille että he vihaavat meitä johtuen meidän amerikkalaisesta elämäntavasta, mutta ilmeisesti siinä on enemmänkin takana. Tästä maailmasta on tullut hyvin ruma paikka, ja ei kukaan ole oikeassa jos kaikki ovat väärässä!

Me olemme myös saaneet tietää että liittovaltio on rakentamaisillaan valtavaa uutta laboratoriota missä tappajamikrobeja (killer germs) sellaisia kuin pernaruttoa, lintuinfluenssaa, suu- ja sorkkatautia, ja muita tuonkaltaisia vitsauksia tutkitaan. Laboratorion hinta on huikeat 450 miljoonaa dollaria. He ovat valitsemaisillaan paikan minne se rakennetaan, ja he ovat supistaneet vaihtoehtonsa viiteen paikkaan, sisältäen paljastamattomat alueet Texasissa, Georgiassa, Kansasissa, Mississippissä ja Pohjois-Carolinassa. Sisäisen turvallisuuden ministeriö (Department of Homeland Security) kieltäytyi antamasta mitään kommenttia. (32)

Kuten edellä mainittiin, kummallinen antikristuksen henki, joka manifestoituu maailmanlaajuisena sosialismin valtakuntana, on nousemassa esiin kaikkialla. Minä aikaisemmin mainitsin että natsi-Saksan vauvatehtaita, missä tilat pyhitettiin vapaalle seksille, käytettiin kansoittamaan ”isänmaata”. Nyt meillä on sama tilanne menossa Venäjällä, tai ”Äiti-Venäjällä” (”Mother Russia”) kuten se tunnetaan. Vladimir Putinin Kreml on edesauttamassa nuorisojärjestöä, melkein samanlaista kuin oli Hitlerillä. Miljoonia venäläisiä nuoria on sotkeutunut Putinin ohjelmiin, ja yksi nuorisojärjestöistä tunnetaan nimellä Nashi, joka tarkoittaa ”Meidän” (Ours). Yksi nuorisoryhmän tehtävistä on koota nuoria ihmisiä, kymmeniätuhansia samaan aikaan, leireille. Teltat pystytetään ja nuoriso on mukana messussa jossa vihkiydytään valtiolle. Nuoriso menee telttoihinsa ja harrastaa seksiä tarkoituksenaan uudelleenkansoittaa ”Äiti-Venäjä”. Kondomit ovat kiellettyjä, ja teltat pystytetään sydämen muotoisiksi. Tämä univormuisten ja militanttien venäläisten nuorisoliike on tällä hetkellä 100 000 hengen vahvuinen. Kreml ei todellakaan välitä keitä tämän tulevan vauvakuumeen vanhemmat ovat; hallitus on vain kiinnostunut maan uudelleenkansoittamisesta. (33)

Me olemme myös saaneet tietää että Venäjä ja punainen Kiina pitävät yhteisiä sotaharjoituksia Uralin vuorilla. Venäjän presidentti Vladimir Putin ja kommunistisen Kiinan johtaja Hu Jintao seisoivat vieretysten kun he katselivat tuhansien venäläisten ja kiinalaisten sotajoukkojen jäsenten yhdistyvän näitä sotaharjoituksia varten. (34)

Elokuun 2. päivänä 2007, Venäjä lähetti sukellusveneen pohjoisnavalle ja istutti kolmivärisen titaanivalun merenpohjaan, 14 000 jalan syvyyteen pohjoisnavan vesillä. Tämä metallinen Venäjän lippu edustaa Venäjän vaatimusta, ei vain pohjoisnapaan, vaan koko arktiseen alueeseen sen suunnattomine energiavaroineen. Yhdysvallat ja Kanada tyrmäävät Venäjän vaatimuksen. (35)

Me elämme aikana jolloin kaikki vanhat voimat ovat taas kerran nousemassa. Jopa Japanista, joka on ollut perustuslaillisesti rajoitettu kehittämästä mitään muuta kuin puolustusarmeijaa, on tullut hyökkäävä viimeaikaisella hyperaktiivisuudellaan. Japani on osallistunut USA:n armeijan kanssa sotaharjoituksiin läntisellä Tyynellämerellä. Japanilaiset ovat pudottaneet 500 naulan (naula = 454g) painoisia lentopommeja (live bombs) pieneen Farallon de Medinilla -saareen noin 240 mailia Guamista pohjoiseen. On raportoitu että Japanin puolustusvoimissa on uusi ylpeyden aalto, ja he ovat mukana aktiivisessa aseiden hankintaohjelmassa. Japanin ilmavoimat kerskuvat nyt heidän uudesta F-2 hävittäjäkoneesta joka voi lentää 1 700 mailia tankkaamatta. (36) Näyttää siltä kuin koko maailma on valmistautumassa ja varautumassa viimeiseen globaaliin sotaan. Merkkejä siitä on kaikkialla.

Sota Irakissa jatkuu ja ei ole vain voimistumassa, vaan se on oikea räjähtävä korkki joka on valmiina poksahtamaan koko Lähi-idässä. Sota Irakissa, joka aloitettiin tietoisesti väärän informaation juonella, on maksanut Yhdysvalloille suunnilleen 500 miljardia dollaria, joka on noin 4 000 dollaria per sekunti, ja kello jatkaa tikittämistään. (37)

Me myös tiedämme että meidän sotahallituksemme jatkaa sen omien kaatuneitten miesten ja naisten loukkaamista. Fort Lewisissä, Washingtonissa, tehtiin tiettäväksi että meidän surmatuille sotilaille ei enää järjestettäisi yksilöllisiä muistojumalanpalveluksia. Kaikki kuolleet kerättäisiin yhteen yhtä jumalanpalvelusta varten kunakin kuukautena. On ollut raivoisan suurta vastustusta perheiltä jotka eivät vain menettäneet rakkaintaan, vaan nyt heidän täytyy alistua yhteen ratkaisevaan läimäytykseen vasten kasvoja meidän opportunistiselta hallitukselta. (38)

On tarpeeksi pahaa että sota on jatkunut niin kauan skandaaleineen ja julmuuksineen mutta nyt näyttää siltä että Bushin hallinto on haastamassa riitaa Iranin kanssa, joka on Venäjän liittolainen. Iran on tällä hetkellä hankkimassa 250:ntä pitkälle kehitettyä pitkänkantaman Sukhoi-30 suihkuhävittäjää Venäjältä. (39) Iran on myös ollut hankkimassa lukuisia muita aseita ja pommeja venäläisiltä. Monet tienvarsipommit, jotka ovat tappaneet meidän joukkojamme Irakissa, on tunnistettu iranilaisiksi, viitaten kenraaliluutnantti Raymond T. Odiernoon, kakkoskomentajaan Irakissa. (40) Nyt epävakainen tilanne voimistuu kun Yhdysvallat on päättänyt nimittää Iranin 125 000 miehen vahvuista vallankumouskaartia terroristeiksi. (41) Tämä ei ole mitään muuta kuin jonkinlainen sodanjulistus Iranille! Me olemme epäilemättä aivan hävityksen kynnyksellä. Oletko valmis kohtaamaan Vapahtajan kun Hän murtautuu läpi taivaiden?

Britannian hallitus on nyt tekemässä selväksi sen että he aikovat vetää joukkonsa Irakista vähitellen, ja presidentti Bush on tulossa hyvin hermostuneeksi brittien vetäytymisestä. (42)

Kaikesta mitä tiedetään sodasta Irakissa, jotkut ihmiset ovat ihmetelleet miksi ei ole ollut massiivisia maanlaajuisia mielenosoituksia ja kapinoita sotaa vastaan. Syy on siinä, ettei ole armeijan kutsuntoja, kuten oli Vietnamin sodan aikana. Nyt, presidentti Bushin uusi sotaneuvonantaja, tai sotatsaari kuten häntä kutsutaan, armeijan kenraaliluutnantti Douglas Lute sanoi seuraavaa koskien armeijan kutsuntoja, mikä pakottaisi nuoret ihmiset sotavoimiin: ”Ja minä voin kertoa teille, tämä on aina ollut vaihtoehto pöydällä. Mutta lopulta, tämä on periaatekysymys kohdattaessa kansakunnan turvallisuustarpeet yhdeltä kantilta tai toiselta…..Minä ajattelen että on varmasti järkevää harkita sitä.” (43)

Nämä ovat koettelevia aikoja! Täällä Amerikassa, ongelmat ovat kasvamassa. Meidän taloutemme on niin huono että paniikkia on alkanut kehittyä Wall Streetillä. Sijoittajat ovat menettäneet yli puolitoista biljoonaa dollaria viime viikkoina. Joissakin tapauksissa, kokonaisen vuoden voitot pyyhkiytyivät pois tuntien ollessa kysymyksessä. (44) Tämä vaikuttaa pian jokaiseen. Äskettäinen raportti paljasti että ruuanhinta nousee hyvin pian dramaattisesti, ja lisäys tulee olemaan keskimäärin 17 prosenttia aluksi. (45) Lamassa joka seurasi vuoden 1929 pörssiromahdusta, noin 80 prosenttia meidän väestöstämme oli kristillismielisiä. Nyt tuo lukema on lähempänä 5 prosenttia. Kuinka tämä nykyinen väestö reagoisi jos heidät riisuttaisiin ylellisyydestä kerjäämään leipää? Etsi Herraa nyt! On myöhäisempää kuin kuvitteletkaan!

Lopuksi, minä taas kerran kiitän kaikkia teitä jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Teidän rukouspyyntönne ovat aina tervetulleita. Jumala siunatkoon teitä kaikkia uskollisuudestanne! Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. AFP News Service, Jul 22, 2007, Tokyo, Japan.
02. Associated Press, Aug. 8, 2007, by Robin McDowell, Jakarta, Indonesia.
03. Associated Press, Aug. 8, 2007, by Alicia Chang, Los Angeles, CA.
04. Earth Changes Media, Aug. 14, 2007, by Mitch Battros, http://earthchangesmedia.com.
05. Associated Press, Aug. 15, 2007, by Leslie Josephs, Lima, Peru.
06. U.S. Geological Survey, Aug. 16, 2007, http://www.iris.edu.
07. USA Today, Jul 24, 2007, by Jeffrey Stinson, London, England, UK.
08. The Press Association, Jul. 24, 2007, http://www.breitbart.com
09. News Sky.com, Jul 24, 2007, Gloucestershire, England, UK.
10. Associated Press, Aug. 4, 2007, by Romina Spina, Wanborough, England, UK.
11. London Times, Aug. 8, 2007, by Lewis Smith, London, England, UK.
12. Associated Press, Jul. 21, 2007, by Biswajeet Banerjee, Lucknow, India.
13. Reuters News Service, Jul. 22, 2007.
14. Reuters News Service, Jun 11, 2007, Beijing, China.
15. Wall Street Journal, Jul. 20, 2007, by Robert Lee Hotz, New York, NY.
16. New York Times, Jul. 19, 2007, by James Barron, New York, NY.
17. New York Post, Aug. 10, 2007, by John Doyle, Jeremy Olshan & Lukas Alpert, New York, NY.
18. Newsday, Aug. 8, 2007, by Cristian Salazar, New York, NY.
19. New York Post, Aug. 9, 2007, New York, NY.
20. Associated Press, Aug. 8, 2007, by David Bauder, New York, NY.
21. Milwaukee Journal Sentinel, May 15, 2007, by Lee Bergquist and Dan Egan, Milwaukee, WI.
22. Milwaukee Journal Sentinel, Jun 15, 2007, by Seth Borenstein, Milwaukee, WI.
23. Helena Independent Record, Aug. 5, 2007, AP, Fallon, Nevada.
24. Staten Island Advance, May 8, 2007, by Seth Borenstein, Washington, D.C.
25. Melbourne Herald Sun, Apr. 15, 2007, by Scott Anderson, Melbourne, Australia.
26. WCCO News, Aug. 2, 2007, Minneapolis, MN.
27. Associated Press, Aug. 2, 2007, by H. Josef Hebert & Sharon Theimer, Washington, D.C.
28. CBS News, Aug. 2, 2007, by Lou Young, New York, NY.
29. WorldNetDaily, Aug. 6, 2007, by Jerome R. Corsi, http://www.worldnetdaily.com.
30. Star Tribune, Jul. 3, 2007, by Richard Sennott, Minneapolis, MN.
31. Traverse City Record Eagle, Jul. 21, 2007, AP Washington, D.C.
32. Traverse City Record Eagle, Jul. 12, 2007, AP Washington, D.C.
33. The Daily Mail, Jul. 30, 2007, by Edward Lucas, London, England, UK.
34. Associated Press, Aug. 17, 2007, by Ivan Sekretarev, AP Russia.
35. The Daily Telegraph, Aug. 2, 2007, by Adrian Blomfield, Moscow, Russia.
36. International Herald Tribune, Jul. 22, 2007, by Norimitsu Onishi, Guam.
37. The Daily Mail, Aug. 2, 2007, by David Gardner, London, England, UK.
38. New York Times, Jul. 24, 2007, by William Yardley, Ft. Lewis, WA.
39. Jerusalem Post, Jul. 30, 2007, by Yaakov Katz & Herb Keinon, Jerusalem, Israel.
40. New York Times, Aug. 8, 2007, by Michael R. Gordon, Baghdad, Iraq.
41. Washington Post, Aug. 14, 2007, by Robin Wright, Washington, D.C.
42. The Guardian, Aug. 8, 2007, by Ewen MacAskill, Washington, D.C.
43. Associated Press, Aug. 10, 2007, by Richard Lardner, Washington, D.C.
44. Reuters News Service, Aug. 15, 2007, by Kristina Cooke, New York, NY.
45. McClatchy Washington Bureau, Aug. 15, 2007, by Kevin G. Hall, Midland, VA.
<http://www.lasttrumpetministries.org>


Takaisin