Last Trumpet Newsletter

Volume XXVI           Issue XI            November  2007

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916
 
Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

                               Tahallisen tietämättömyyden traaginen tila!

”Ja ennen kaikkea tietäkää se, että viimeisinä päivinä tulee pilkkapuheinensa pilkkaajia, jotka vaeltavat omien himojensa mukaan ja sanovat: "Missä on lupaus hänen tulemuksestansa? Sillä onhan siitä asti, kuin isät nukkuivat pois, kaikki pysynyt, niinkuin se on ollut luomakunnan alusta." Sillä tietensä he eivät ole tietävinään, että taivaat ja samoin maa, vedestä ja veden kautta rakennettu, olivat ikivanhastaan olemassa Jumalan sanan voimasta ja että niiden kautta silloinen maailma hukkui vedenpaisumukseen. Mutta nykyiset taivaat ja maa ovat samalla sanalla talletetut tulelle, säästetyt jumalattomain ihmisten tuomion ja kadotuksen päivään.”

2 Piet. 3:3-7

”Kun minä kutsuin ja te estelitte, kun ojensin kättäni eikä kenkään kuunnellut, vaan te vieroksuitte kaikkia minun neuvojani, ette suostuneet minun nuhteisiini, niin minäkin nauran teidän hädällenne, pilkkaan, kun tulee se, mitä te kauhistutte; kun myrskynä tulee se, mitä te kauhistutte, kun hätänne saapuu tuulispäänä, kun päällenne tulee vaiva ja ahdistus. Silloin he minua kutsuvat, mutta minä en vastaa, etsivät minua, mutta eivät löydä. Koska he vihasivat tietoa, eivät valinneet osaksensa Herran pelkoa eivätkä suostuneet minun neuvooni, vaan katsoivat kaiken minun nuhteluni halvaksi, saavat he syödä oman vaelluksensa hedelmiä ja saavat kyllänsä omista hankkeistaan.”

Sananlaskut 1:24-31

”Ja minä annan näkyä ihmeitä ylhäällä taivaalla ja merkkejä alhaalla maan päällä, verta ja tulta ja savupatsaita. Aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja julkinen. Ja on tapahtuva, että jokainen, joka huutaa avuksi Herran nimeä, pelastuu.”

Apt. 2:19-21

Tässä LTN:n numerossa, me tutkimme tilannetta joka on tuonut tämän nykyisen maailman ihmiset lähelle antikristuksen ylivaltaa ja lopullista yhden-maailman luciferistista hallintoa. Minä viittaan vallitsevaan mielen ja sydämen tilaan joka on yhdistämässä tämän maailman väestöjä, erityisesti Yhdysvaltain ihmisiä, ja vetää heitä valitun tietämättömyyden ja apatian synkän hämärille alueille.

Raamatun jakeet yläpuolella kertovat meille ihmisistä jotka alati kieltäytyvät pitämästä jotakin ilmeisenä. Apostoli Pietari viittasi näihin viimeisten päivien ihmisiin ”halukkaasti tietämättöminä”. Kaikkivaltias Vapahtaja on jatkuvasti tuomassa näkyviin varoituksen merkkejä ihmisille, erikoisesti tunnustaville ”kristityille”, jotka ovat sellaisessa katumuksen tarpeessa. Nämä ovat ihmisiä jotka ovat olleet säilöttyinä uskonnon suolavedessä niin kauan että he eivät pysty ajattelemaan itsenäisesti. Nämä viimeisten päivien ihmiset, niin selvästi kuvattu Kirjoituksissa, ovat asettuneet mukavuuden vyöhykkeelle joka on vapaa hengellisestä vastuusta.

Suuri ongelma on että ei ole olemassa parannuskeinoa ihmisille jotka laiminlyövät silminnähtävän, alentavat totuutta ja kieltäytyvät tunnustamasta merkkejä Taivaasta. Kuinka kauan ihmiset voivat kääntää päitään ja teeskennellä että he eivät vain näe? Kun me katselemme tapahtumia joita jatkuvasti sattuu uskonnon, talouden, hallinnon, ja yhteiskunnan maailmoissa yleensä; me näemme moraalin, maineen, ja perustan rappeutumista. Itse asiassa, juuri samat olosuhteet jotka vallitsivat muinaisessa Rooman imperiumissa kun se alkoi murentua ja rappeutua kunnes se lopulta romahti absoluuttiseen tuhoon nyt vallitsevat Yhdysvalloissa! Kuinka kauan kestää ennen kuin Amerikka romahtaa? Heräävätkö ihmiset koskaan tarpeeseen katua? Hyvä uutinen on että sinä henkilökohtaisesti voit kutsua Vapahtajaa ja noudattaa evankeliumin sanomaa. Kun kaikki ympärilläsi alkaa kaatua, sinä voit olla turvassa Hänen pelastavissa käsissä. Jos sinä rukoilet Herraa Jeesusta Kristusta, Hän kuulee sinua! Tee se nyt, samalla kun vähän aikaa on jäljellä. Ikuisuus on aivan edessäpäin!

                                                            Tulevan tuomion merkkejä!

Todellakin, me elämme nyt ajassa josta meidän Vapahtajamme ennusti. Kaikkialle minne katsomme, me näemme sotia, huhuja sodista, maanjäristyksiä, ruttotauteja, ja monia muita merkkejä taivaassa ja maan päällä. Huomautettakoon tässä että todellinen ongelma ei ole globaali lämpeneminen, vaan pikemminkin globaali synnin tekeminen. Tuomio aina lopulta seuraa syntejä ja inhottavuuksia - ennemmin tai myöhemmin! Yksi esimerkki johon minä viittasin äskettäisessä uutiskirjeessä, oli massiivinen tulviminen ja veden aiheuttama tuho Gloucestershiressä, Englannissa, tänä menneenä kesänä. Se tapahtui juuri samalla alueella missä Harry Potterin noitafilmejä tehtiin ja juuri sarjan viimeisimmän elokuvan julkaisemisen jälkeen. Kuvat tulvimisesta olivat järkyttäviä koska vahinko oli niin laajalle levinnyttä ja korutonta. Mutta se ei ollut ongelman loppu. Brittiläinen sanomalehti, The Metro, raportoi elokuun 21. päivänä 2007, että vaaralliset moskiitot ovat hyökänneet Britanniaan Gloucestershiren alueella, missä savinen maaperä sai tulvavedet näyttämään aivan punaisilta, kuin laimennetulta vereltä. Nämä eivät olleet mitään tavallisia moskiittoja, vaan lajityyppi joka levittää 23 erilaista tartuntaa; jotkut niistä ovat tappavia. Tämä aasialainen verenhimoinen moskiitto on 5 mm pitkä, jolla on keltaiset juovat, ja se on hedelmällinen purija. (1)

Kun minä katson taulukoita joita USA:n geologinen tutkimuslaitos on tuottanut, minä edelleen hämmästelen suurten maanjäristysten lukumäärää kaikkialla maailmassa. Lokakuun 1. päivään 2007 saakka, on ollut 356 merkittävää maanjäristystä sitä edeltäneinä 30 päivänä voimakkuudeltaan 4,0 astetta tai enemmän. Järistykset näyttävät tulevan voimakkaammiksi ja yleisemmiksi, erityisesti Tyynenmeren reuna-alueella. Nämä järistykset käyttäytyvät aivan kuten nainen synnytystuskissaan, jonka kivut tulevat voimakkaammiksi ja tihentyvät samaan aikaan. Minua muistutetaan 1. Tessalonikalaiskirjeen luvusta 5:3, jossa sanotaan seuraavaa: ”Kun he sanovat: "Nyt on rauha, ei hätää mitään", silloin yllättää heidät yhtäkkiä turmio, niinkuin synnytyskipu raskaan vaimon, eivätkä he pääse pakoon.”

Syyskuun 30. päivänä 2007, saari Punaisellamerellä repäistiin syrjään ja tuhottiin voimakkaan tulivuoren toimesta. Jazirt Mount-Tairin saari, noin 80 mailia Jemenistä, romahti kun laavaa syöksyi satojen jalkojen (1 jalka = n. 30 cm) korkeuteen ilmaan, ja vulkaaninen tuhka saavutti tasot jotka ylittivät tuhat jalkaa Punaisenmeren yläpuolella. Laava levisi pelottavan vihreänä hehkuna kun maa aukeni, ja sotilaat jotka sijoitettiin sinne, paloivat elävältä. Tulivuoren purkausta edelsi 7,3 asteen maanjäristys kahta päivää aikaisemmin. (2)

Paine maan sisästä kasvaa jatkuvasti, ja me mietimme kuinka kauan kestää ennen kuin todella suuri järistys (the big one) iskee kuten Ilm. 16:18-20 kuvailee sitä: ”Ja tuli salamoita ja ääniä ja ukkosenjylinää; ja tuli suuri maanjäristys, niin ankara ja suuri maanjäristys, ettei sen vertaista ole ollut siitä asti, kuin ihmisiä on ollut maan päällä. Ja se suuri kaupunki meni kolmeen osaan, ja kansojen kaupungit kukistuivat. Ja se suuri Babylon tuli muistetuksi Jumalan edessä, niin että hän antoi sille vihansa kiivauden viinimaljan. Ja kaikki saaret pakenivat, eikä vuoria enää ollut.”

Äskettäisessä uutiskirjeessä, minä mainitsin yhden Salomonin saarista joka täydellisesti nousi irti Tyynestämerestä 15 jalan korkeuteen ilmaan. Nyt tämä saari Punaisellamerellä on täysin repäisty riekaleiksi. Me olemme nyt kriittisessä ajassa joka vähitellen johtaa yläpuolella olevien Kirjoitusten jakeiden täyttymykseen.

Syyskuun 20. päivänä 2007, BBC News raportoi että esine avaruudesta oli juovittanut taivaan Perun yllä ja paiskautunut maahan Carancasissa. Tunnistamaton esine näytti kuin valtavalta tulipallolta, ja se jätti jälkeensä kraatterin joka oli 98 jalkaa leveä ja 20 jalkaa syvä. Jotkut tiedemiehet sanoivat että sen täytyi olla meteori, mutta toiset tiedemiehet olivat eri mieltä mutta eivät osanneet sanoa mikä se oli. Outoja ja tunnistamattomia höyryjä alkoi nousta kraatterista, ja ihmiset alueella alkoivat sairastua. Monet ihmisistä Carancasissa valittivat päänsäryistä, pahoinvoinnista, ja oksensivat pian sen jälkeen kun esine laskeutui. Kaupungin ihmiset pelästyivät suuresti, koska heidän vesivarastonsa myös saastuivat. (3)

Kun minä kuulin tästä tapahtumasta, minua muistutettiin Ilmestyskirjan luvusta 8:10-11, josta luemme seuraavaa: ”Ja kolmas enkeli puhalsi pasunaan; niin putosi taivaasta suuri tähti, palava kuin tulisoihtu, ja se putosi virtoihin, kolmanteen osaan niistä, ja vesilähteisiin. Ja tähden nimi oli Koiruoho. Ja kolmas osa vesistä muuttui koiruohoksi, ja paljon ihmisiä kuoli vedestä, koska se oli karvaaksi käynyt.”

Oliko tämä turmiollinen tulipallo joka putosi Perussa ja saastutti vesiä merkki jostakin paljon isommasta joka on pian tuleva?

                                               Aikaansaatu taloudellinen kaaos Yhdysvalloissa!

Taloustieteilijät ovat tosiaankin todenneet että mikään hallinto ei ole elänyt kauempaa kuin sen talous. Kun talous romahtaa, niin tekee hallintokin. Uusi hallitustapa ja talousjärjestelmä nousee korvaamaan vanhan. Voiko kukaan ajatteleva henkilö epäillä että tämä on tapahtumassa Amerikassa tänä nykyisenä aikana? Onko Yhdysvaltain taloutta tarkoituksella sabotoitu? Onko uusi elektroninen talous jota kehitellään korvaamassa meidän käytössä olevan paperi- ja mustejärjestelmän? Astuvatko ihmiset tähän järjestelmään olemalla merkittyjä voidakseen ostaa ja myydä? Jotakin kummallista on meneillään!

Heinäkuun 24. päivänä 2007, The Business Journal of Milwaukee (Milwaukeen bisneslehti) raportoi että lunastusoikeuden kumoamiset (foreclosures) Wisconsinin osavaltiossa olivat kohonneet 23 prosentilla. (4) Tuona samaisena päivänä, Inman Real Estate News kertoi että Kalifornian asuntolainojen laiminlyönnit olivat niin suuria lukumäärältään kaikkialla osavaltiossa, että asunnonomistajat olivat keskimäärin viisi kuukautta myöhässä heidän maksuissaan. (5) Minä pidän hyvin mielenkiintoisena ja hämmästyttävänä seikkana sitä että ne ovat asuntomarkkinat ja asuntolainat jotka ovat nyt lamauttamassa meidän talouttamme. Kun me tarkastelemme sanan mortgage (asuntolaina) alkuperää, me huomaamme että se tulee samasta juurisanasta kuin sanat mortuary (ruumishuone) ja mortician (hautausurakoitsija). Juurisana on latinalainen sana mortus, mikä tarkoittaa ”kuolla”. Siten, sana mortgage (asuntolaina) kirjaimellisesti tarkoittaa kuolemansopimusta. Sinä voit tarkistaa tämän sanakirjastasi. Me myös tiedämme että dollarin merkki ($), kirjain “S” poikkiviivalla, on peräisin keskiajalta ja tarkoittaa kuritusta tai orjuutta saatanan alaisuudessa. Tämä tuo kokonaan uuden ulottuvuuden meidän amerikkalaiseen talouteemme, kun me ajattelemme kaikkia ihmisiä jotka ovat allekirjoittaneet nimensä kuolemansopimukseen saatanan orjuuden alaisuudessa ja panneet nimensä dollarin merkin viereen. Minä uskon että Kaikkivaltias auttaa kaikkia Hänen omiaan pääsemään irti veloistaan jos he todella haluavat. Amerikan talousjärjestelmä on jumalaton luottojen ja valuuttojen järjestelmä joka pakottaa jokaisen olemaan vuorovaikutuksessa sen kanssa jossakin määrin. Me emme koskaan saa luovuttaa sydämiämme sille, kuitenkin. Sattumalta, Britannian punnan merkki on ”L” poikkiviivalla (£), mikä tarkoittaa kuritusta ja orjuutta Luciferin alaisuudessa.

Yhdysvaltain talous pysyy vahvasti epävakaana globaalissa mittakaavassa. Heinäkuun 28. päivänä 2007, the Associated Press raportoi että Dow- ja S&P-pörssi-indekseillä oli niiden huonoin viikko viiteen vuoteen, menettäen 208 pistettä kahdessa päivässä. (6) Kaksi päivää myöhemmin, valtiovarainministeri Henry Paulson totesi että kansallisen velan kattoa täytyisi nostaa yli nykyisen 8,965 biljoonan dollarin. (7) Tämä on tähtitieteellinen määrä ja se pahenee koko ajan. Elokuun 9. päivänä 2007, Dow Jonesin teollisuusosakkeet (the Dow Jones industrials) sukelsivat 387 pisteellä ja saivat aikaan maailmanlaajuisen reaktion. (8) Elokuun 15. päivänä 2007, the Associated Press kertoi että käynnissä olevat asuntokaupat olivat laskussa 41 osavaltiossa. (9) Tällä hetkellä on 5,100,000 asuntoa myytävänä Yhdysvalloissa, mikä on keskiarvoltaan 102,000 per osavaltio. Yksi kuudesta asunnonomistajasta Amerikassa kohtaa nyt mahdollisen lunastusoikeuden menettämisen!

Syyskuun 6. päivänä 2007, USA:n keskuspankki FED (the Federal Reserve) käänsi rahapumppua ja ruiskutti 31,25 miljardia dollaria markkinoille estääkseen niitä kuivumasta tyhjiin. (10) Sitten syyskuun 21. päivänä 2007, Yhdistyneitten Arabiemiirikuntien sheikit ostivat 20% Nasdaqista. (11) Tämä on huikea prosenttiluku tuosta markkinapaikasta ostettavaksi ulkomaalaisten käsiin. Syyskuun 22. päivänä 2007, USA:n liittovaltio keskeytti valtion joukkovelkakirjojen myynnin, koska heillä ei ollut varaa maksaa korkoja nykyisen velkataakan vuoksi. (12) Toisin sanoen, kuten sanonta kuuluu, he ryöstävät Pekalta maksaakseen Paulille. Surullinen tosiasia on että Amerikan Yhdysvallat on toivottomasti vararikkoinen, ja totuus tuosta tosiseikasta on käymässä lisääntyvässä määrin ilmeiseksi. Meidän täytyy muistaa että kun rahavarastoja lisätään, se pienentää kaiken olemassa olevan rahan arvoa.

Viime päivinä me olemme nähneet Kanadan dollarin saavuttavan pariteetin USA:n dollarin kanssa. USA:n dollari jatkaa dramaattista luisumistaan kun Euroopan imperiumin kolmentoista kansakunnan euro-valuutta nousee kukistaakseen sen. (13) Minä muistan kun euron arvo oli aluksi 89 senttiä dollareissa. Nyt se on kivunnut 1,44:ään dollariin.

Toinen olemassa oleva ongelma on että punaisen Kiinan osuus USA:n velasta on nyt 1,33 biljoonaa dollaria, samaan aikaan kun yhdistettyjen ulkomaan korkojen osuus USA:n kansallisesta velasta on 44 prosenttia. Punainen Kiina on nyt uhannut käyttää sen valtavaa taloudellista voimaansa tuhotakseen Amerikan talouden. Punainen Kiina kutsuu sen valtavia taloudellisia voimia ydinvoimataloudeksi (nuclear economics). (14) Me olemme myös saaneet tietää että Dow Chemical Company suunnittelee rakentavansa uusia miljardeja dollareita maksavia tuotantolaitoksia punaiseen Kiinaan. (15) Monet muutkin amerikkalaiset yhtiöt ovat tehneet samalla tavalla. Ei ole vaikea käsittää että massiivinen varojen siirto tästä maasta useisiin ulkovaltoihin on tahallista ja liittyy illuministiseen ohjaukseen. Yhdysvallat täytyy romahduttaa pisteeseen missä se on täysin riippuvainen muista kansakunnista ja ei voi selviytyä omillaan. Tämä on olennaista saatanallisessa suunnitelmassa koskien yhtä maailmanhallitusta ja uutta maailmanjärjestystä.

Syyskuun 15. päivänä, The London Times -lehti julkaisi jutun joka järkytti Valkoista Taloa. Entinen FED:n pääjohtaja Alan Greenspan avoimesti selitti että päämotiivi Irakin sodalle ei ollut terrorismi, vaan öljy. (16) Selvästikin, se on sotaa taloudesta. Yksinkertaisesti todeten, kun Yhdysvallat luopui kulta- ja hopeakannoistaan, sillä ei ollut takaisinpaluuta dollarinsa vuoksi. Siksi, Yhdysvaltain hallitus teki sopimuksen OPEC:n, öljynviejämaiden, kanssa. Yhdysvallat antaisi sotilaallista suojaa ja muita kannustimia tietyille OPEC-maille, jos OPEC ei hyväksyisi muuta kuin USA:n dollareita maksuksi öljystä. Tätä jatkui vuosikymmeniä; ja maailman kansakuntia, sisältäen Venäjän, punaisen Kiinan, koko Euroopan, ja maita muualtakin, pakotettiin käyttämään milloinkaan-heikkeneviä (ever-inflated) USA:n dollareita tai muuten ne eivät voisi ostaa OPEC:n öljyä. Yksi paha mies, jota me tuimme kaikissa hänen pahoissa teoissaan, kääntyi Yhdysvaltoja vastaan ja alkoi hyväksyä euroja maksuna öljystä. Tämä mies oli maailman toiseksi suurimman öljyntuottajamaan johtaja. Tuo mies oli Saddam Hussein Irakista! Jos Saddam Hussein eläisi edelleen ja muut OPEC-maat seuraisivat hänen esimerkkiään, muu maailma ei enää tarvitsisi Amerikan dollareita ostaakseen öljyä ja euro-valuutta ja muut päävaluutat nousisivat USA:n dollaria vastaan.

Vaikkakin Yhdysvallat tuhosi Irakin, tappoi 665 000 siviiliä, ja teloitti Saddam Husseinin, USA:n dollari kärsii silti. Itse asiassa, minä uskon että USA:n dollari on kirottu, koska se on verirahaa! Me olemme nyt nähneet öljyn hinnan ylittävän 82 dollaria barrelilta. (17) [Perjantaina 2.11.2007, raakaöljyn tynnyrihinta oli NYMEX-pörssissä päivän päätteeksi lähes 96 dollaria, Suom. huom.] Entinen Royal Dutch Shell Oil Companyn pääjohtaja, Lordi Oxburgh, äskettäin varoitti että raakaöljyn hinta nousee 150:een dollariin barrelilta. (18) Tämä lamauttaa ja vammauttaa lisää Amerikan jo ponnistelevaa ja raskaasti hengittävää taloutta.

Iran on myös nostettu viholliseksi samasta syystä kuin Irakiin hyökättiin länsivaltojen toimesta, erityisesti USA:n. Heinäkuun 13. päivänä 2007, Iran ilmoitti Japanille että he eivät halua USA:n dollareita maksuna öljylle. Iran pyytää että kaikki maksut suoritetaan Japanin jeneillä. (19)

USA:n hallitus on nyt tekemässä suurta muutosta sadan dollarin seteliin. Uutta turvalankaa (security thread) aiotaan käyttää joka käsittää 650 000:n erittäin pienen linssin (tiny lenses) mikroprinttausta (microprinting) jokaiseen sadan dollarin seteliin. Uuden setelin holografiset vaikutukset saavat sen näyttämään aavemaiselta (eerie). Associated Pressin artikkelin tarkat sanat olivat seuraavat: ”Uuden turvalangan toiminta näyttää kuin joltakin Tylypahkan noitien ja velhojen koulun [huom. Harry Potter -kirjat, Suom. huom.] ilmentymältä. (20) Uudella setelillä sanotaan olevan maaginen ulkonäkö johtuen sen kuvien liikehdinnän kummallisesta tunteesta.

Meidän täytyy muistaa että meidän taloutemme on hengellisesti ja okkulttisesti ohjattu. Itsensä Illuminatin korkein huippu on meidän yhden dollarin setelin takapuolella katkaistun pyramidin muodossa Luciferin valon kajastaessa egyptiläisen jumalan Horuksen kaikkinäkevän silmän takaa. Itse asiassa, pitkä kirja, Atlas Shrugged, kirjoitettiin vuonna 1957 Ayn Randin toimesta, joka oli kertoman mukaan Phillipe Rothschildin rakastajatar ja kirjoitti kirjan hänen käskystä. Tämä kirja on vieläkin Amazon.com:n myydyimpien kirjojen listalla. Se on yli 1 200 sivua pitkä ja kuvailee Amerikan ja globaalien talouksien sisäisiä mekanismeja hyvin kätketyllä ja esoteerisella tavalla. Tämä kirja on todellinen poliitikkojen suosikki. Entinen FED:n pääjohtaja Alan Greenspan oli pyhittäytynyt Ayn Randin opetuslapsi. Atlas Shrugged on itse asiassa Illuminatin rakennussuunnitelma älykkäässä valepuvussa. Kirjan päähenkilö on John Galt, joka esittää Rothschildin dynastian johtavaa päätä. Lähellä kirjan loppua, annetaan merkki jonka on määrä osoittaa että maailma on täysin vallattu Luciferille. Merkki on se kun New York Cityn valot sammuvat viimeistä kertaa [huom. ”pedon valtakunta pimeni”, Ilm. 16:10, Suom. huom]. Kun tämä tapahtuu Galt käyttää sormiaan tehdäkseen dollarin merkin ilmassa lopullisena siunauksena kullan ja hopean jumalalle. Meidän täytyy myös panna merkille että joka vuosi 400 000 kopiota tästä kirjasta tarjotaan ilmaiseksi edistyksellisenä sijoituksena (Advanced Placement) korkeakouluohjelmiin.

                                                      Petoksellinen terveyden alasajo!  (Conspiratorial Health Mismanagement!)

Mitä on tapahtunut meidän maallemme? Meitä, kansakuntana, saastutetaan synnillä, ja kaikenlainen muu saastuminen on seurannut sen tuloksena. Oli aika, ei niin kauan sitten, kun varma merkki siitä että sinä olit kolmannen maailman valtiossa, on se että sinun täytyisi juoda pullotettua vettä. Oletko huomannut kuinka yleistä pullotetun veden käyttö on Amerikassa tänä nykyisenä aikana? Neljä miljardia gallonaa (1 gallona = 3,8 litraa) vettä, muovisissa pulloissa, kulutetaan Amerikassa joka vuosi. (22) Suuri osa siitä ei ole enempää kuin suodatettua vesijohtovettä, ja on olemassa järkeviä kysymyksiä muovin turvallisuudesta jota käytetään. Oletko huomannut että pullotetulla vedellä on viimeiset myyntipäivät? Minulle kerrottiin kasvoista kasvoihin YK:n virkailijan toimesta että kaikkia viimeisiä myyntipäiviä koskien ruokaa ja vettä luokitellaan ja valvotaan, ei yksittäisten hallitusten ja heidän terveysvirastojensa kautta, vaan Yhdistyneitten Kansakuntien kautta. Minulle myös kerrottiin että päämääränä ei ole taata tuoreutta vaan pikemminkin tarkoitus on valvoa kiintiöitä ja sijoituksia maantieteellisesti.

Me olemme kansakunta jonka ruoka- ja vesivarastoja saastutetaan muovilla, alumiinilla, Teflonilla, ja lukuisilla muilla myrkyillä. Meidän täytyy myös ottaa huomioon elohopea ja muut jäännösmyrkyt ja ongelma joka aiheutuu mikroaaltouunin säteilystä. Amerikkalaiset ihmiset ovat kiireisiä, stressattuja, ja myrkytettyjä monin tavoin, ja se kaikki tapahtuu, kuten yhden-maailman elitistit ovat suunnitelleet. Minä seisoin YK:n sosiaalisen suunnittelun toimistossa (Social Engineering Chamber) todistajien läsnä ollessa ja minulle kerrottiin röyhkeän YK:n virkailijan toimesta että he ovat aktiivisesti mukana väestön supistamisessa, ja jokainen joka ei ota vastaan heidän direktiivejään, käsittäen vastaanhangoittelut (immunizations), ei voisi vastaanottaa heidän ruokaansa. Antikristuksen voimat ovat kasvamassa.

Monia muita groteskeja asioita on meneillään tieteen nimessä. Tiedemiehet, sellaiset kuten professori Esmail Zenjani Nevadan yliopistosta, ovat olleet injektoimassa ihmissoluja sikiöasteella oleviin eläimiin. Tri. Zenjani on nyt tuottanut lampaan jolla on puolet ihmiselimistä. Lampaan on selitetty olevan 85-prosenttisesti eläin ja 15-prosenttisesti ihminen. (23) Näyttää siltä että jos Tri. Frankenstein eläisi tänään, hän voittaisi Nobelin palkinnon.

Utrechtissa, Hollannissa, Tri. Bernard Roelen ja muita eläinlääketieteen tiedemiehiä työskentelee kasvattaakseen lihaa laboratorioissa. He kasvattavat sianlihaa erottelemalla sioilta lihaksen kantasoluja, jotka kasvavat lihassoluiksi. Sitten he stimuloivat soluja kehittymään, antavat niille ravintoaineita, ja harjoittavat niitä sähkövirralla rakentaakseen massaa. Tämä on lihaa joka ei ole koskaan ollut eläimessä. (24) Kun Tri. Roelenilta kysyttiin eikö tämä olisi ihmisistä vastenmielistä, hän sanoi, ”Tulee olemaan tarve sille. Paljon siitä mitä ihmiset jo nykyään syövät on laajalti prosessoitua, rehusta jota eläimet kuluttavat olosuhteisiin joissa niitä kasvatetaan, ja lihan valmisteluun teurastuksen jälkeen.” (25) Onko mikään ihme että Amerikan väestö on niin sairastunutta? Me olemme myös saaneet tietää että tiedemiehillä on nyt kasvatettuja lehmiä jotka antavat kuorittua maitoa geenimanipuloinnin kautta! (26) Mitä seuraavaksi?

Nämä ovat koettelevia aikoja, ja mitä me tekisimme jos meillä ei olisi Herraa auttamassa meitä selviytymään niistä? Me olemme kuulleet raportteja myrkytetyistä tuotteista jotka on tuotu punaisesta Kiinasta. Panamassa, löydettiin useita tuhansia tapauksia hammastahnaa jotka sisälsivät myrkkyä jota kutsutaan dietyleeniglykoliksi (diethylene glycol). (27) Miksi punaiset kiinalaiset panisivat pakkasnestettä hammastahnaan ja lähettäisivät sitä länsimaihin? Yrittävätkö punaiset kiinalaiset tieten tahtoen myrkyttää ihmiset? Täällä Amerikassa, väärennettyä Colgate-hammastahnaa tämän saman myrkyn kanssa löydettiin neljästä osavaltiosta. Pilattu hammastahna voidaan tunnistaa valmistetuksi punaisessa Kiinassa, koska pakkauksessa sanotaan valmistusmaaksi Etelä-Afrikka. (28)

Yksi yleinen ja kiusallinen terveysongelma Amerikassa on suuri määrä ihmisiä joille kehittyy krooninen yskä. Äskettäin, tehdastyöläiset jotka työskentelivät valmistaessaan mikroaaltouunissa lämmitettävää popcornia maustettuna keinotekoisella voilla, sairastuivat krooniseen yskään. Pian selvitettiin että kemikaali jota käytettiin keinotekoisen voin maustamiseen, oli syypää ongelmaan. Tämä kemikaali on diasetyyli (diacetyl), ja kun tätä popcornia testattiin kotien mikroaaltouuneissa, osoitettiin sen päästävän tarpeeksi höyryjä aiheuttaakseen keuhkosairauden. (29) Jos olet koskaan avannut tämän höyryävän mikroaaltouunin, jossa on popcornia, luukun ja olet tuntenut kuristusta kurkussa höyryjen takia, sinä nyt tiedät miksi niin tapahtui.

Tiedemiehet ovat myös kehittäneet uuden huumeen jota kutsutaan nimellä UO126, joka tuhoaa muistoja. Tutkimusta tapaturma- ja raiskausuhreilla ollaan tehty pyrittäessä tuhoamaan huonoja muistoja. (30) Ongelmana on se että jos voidaan tuhota huonoja muistoja, voidaan tuhota mitä tahansa muistoja. Tämä kuulostaa joltakin mistä CIA voisi olla kiinnostunut.

                                        Rakkaussuhde noituuden ja väärän kristillisyyden välillä!

Yksi varmoista viimeisten päivien merkeistä on kristillisyyden yhdistyminen silminnähtävän pahan ja saatanan juonien kanssa. Minulla on edessäni kuva kolmesta presidenttiehdokkaasta: Obamasta, Clintonista, ja Edwardsista. He ovat seisomassa maalatun lasi-ikkunan edessä kädet ristissä ja innostuneet katseet kasvoillaan. (31) Jos sinä kuuntelet mitä he sanovat ja otat huomioon heidän menneisyytensä, he ovat antikristuksia joka tavalla! On myös mielenkiintoista panna merkille että homoseksuaalinen episkopaalipiispa Gene Robinson kannattaa täysin Barack Obamaa. (32) Onko Barack Obama itse sodomiitti? Obama äskettäin totesi kun häneltä kysyttiin mielipidettä Edwardsista, ”Hän näyttää hyvännäköiseltä, itse asiassa hän on söpön tuntuinen.” (33)

Minne tahansa me katsomme, moraalia ja Jumala-uskoa vastaan hyökätään! The Starbucks -kahvilaketju tarjoaa vieläkin joitakin tuotteitaan kupeissa joihin on painettu antikristillisiä viestejä. Yhdessä viimeaikaisimmista lukee seuraavaa: ”Miksi hädän hetkellä me pyydämme Jumalalta voimaa ja apua? Kognitiivisina olentoina, miksi me pyydämme joltakin joka saattaa hyvinkin olla meidän mielikuvituksemme tuotetta koskien ohjausta? Miksi emme etsi itsemme sisältä tuota ylitsevuotavaa voimaa? Kaikesta huolimatta, me olemme tarpeeksi kyvykkäitä aiheuttamaan suurimman osan katastrofeista joita meidän tarvitsee sietää.” (34)

Monet hyökkäykset Kaikkivaltiasta Vapahtajaa vastaan epäilemättä ovat enemmän kuin ihmiskapinaa. Pimeyden voimat työskentelevät monissa ja vaihtelevissa muodoissa. Nyt on olemassa nuorille ateisteille kesäleiri, jota kutsutaan nimellä Camp Quest, koskien ikävuosia 13-19 tai alle. Heidän mottonsa on Uskon Tuollapuolen (Beyond Belif). Heidän päämääränsä on opettaa nuorille lapsille että siellä ei ole olemassa ketään jota rukoilla. He myös keskittyvät siihen mitä he kutsuvat evoluution kauneudeksi (beauty of evolution). (35)

Emmy -palkintogaalassa (Emmy Awards Show) joka järjestettiin hiljattain, näyttelijätär Kathy Griffin avoimesti pilkkasi Herraa Jeesusta hänen kiitospuheessaan. Hän sanoi, ”Monet ihmiset tulevat ylös tänne ja kiittävät Jeesusta tästä palkinnosta. Minä haluan teidän tietävän että kellään muulla ei ollut vähempää tekemistä tämän palkinnon kanssa kuin Jeesuksella.” Hän jatkoi sanomalla: “ _ _ _ _ it Jesus. Tämä palkinto on minun jumalani nyt.” (36)

Minä äskettäin kuulin uutisjutun Madisonin, Wisconsinin, radioasemalta että viimeisin muotihullutus Israelin valtiossa on kokovartalohieronta joka tehdään suurella käärmeellä terapeutin valvonnan alla. Hieronnan lopuksi, asiakkaalle annetaan omena!

Yhä enemmän vangeille on annettu käskyjä poistaa kaikki uskoa käsittelevät kirjat, kasetit, ja uutiskirjeet vankilan kirjastoista. The New York Times -lehden artikkelissa syyskuun 10. päivänä 2007, sanotaan seuraavaa: ”Liittovaltion vankiloiden muurien takana maanlaajuisesti, kenttäpapit ovat hiljaisesti suorittaneet systemaattista uskonnollisten kirjojen ja materiaalien puhdistusta jotka kerran olivat vankien saatavilla kappelikirjastoissa (chapel libraries).” Direktiivi tuli vankeinhoitovirastosta (Bureau of Prisons) tarkoituksena ”raivata jokainen hyllyillä oleva kirja, kasetti, CD ja video joka ei ole hyväksyttyjen listalla.” (37) Me myös tiedämme että vangit ottavat erikoisesti huomioon hoidokit jotka ovat Wicca-noitia järjestääkseen juhlatilaisuuksia (sabat and esbat meetings), käyttämällä kaikkia heidän rituaalityökalujaan lukuun ottamatta athame’a, seremoniallista veistä. Missä on suuttumus?

Yksi asia jota monet kristityt eivät ole tajunneet on se että on olemassa monia tehtävään vihkiytyneitä noitia, jotka esiintyvät uudestisyntyneinä kristittyinä tavoitteenaan soluttautua kirkkoihin ja tuhota ne. Eivät vain kirkot ole lähes kaikkialla menettäneet hengellisyyttään, vaan ne ovat kehittäneet hengenheimolaisuutta noituuden kanssa ja jopa käyttävät monia muinaisia ammattikunnan symboleja. Labyrinttia käytetään nyt monissa seurakunnissa, ja on nyt yleistä nähdä ihmisten suorittavan labyrinttikävelyä yrittäessään lähestyä keskustaa jossa heidät valaistaan. (38) Kelttiläinen solmu (Celtic Knot) on nyt suosittu kristittyjen keskuudessa, vaikkakin se on noituuden voimakas symboli. Se löydetään jopa joidenkin uudempien Raamattujen kansista. (39)

Englannin kirkossa, pastori Jeffrey John hiljattain totesi seuraavaa: ”Kristillinen teologia on opettanut sijaisrangaistuksen oppia - että ihmisille, jotka ovat erotetut Jumalasta heidän syntiensä vuoksi, ja ovat kykenemättömiä pelastamaan itsensä, voisi Jumala antaa anteeksi vain lähettämällä Kristuksen sijaiskärsijäksi ja kuolemaan heidän puolestaan. Toisin sanoen, Jeesus otti syyt niskaansa ja me saamme anteeksi niin kauan kun me sanomme uskovamme häneen. Tämä on vastenmielistä yhtä hyvin kuin mieletöntä. Se saa Jumalan kuulostamaan kuin psykopaatilta. Jos ihmiset käyttäytyisivät tällä tavoin, me sanoisimme että he olisivat hirviöitä.” (40)

Alankomaissa, roomalaiskatolinen piispa Tiny Muskens ohjeistaa kaikkia roomalaiskatolisia kutsumaan Jumalaa nimellä ”Allah”. Piispa Muskensin tarkat sanat olivat, ”Jumala ei välitä siitä miten häntä kutsutaan. Joku minun kaltaiseni on rukoillut Allahia sanoilla yang maha kuasa kahdeksan vuoden ajan….” (41) Hänen syynsä kutsua Jumalaa ”Allahiksi” on lepytellä muslimeja.

Ilman epäilystäkään, jumalanpilkan henki on kasvanut, ja se on yksi viimeisimmistä merkeistä ennen tämän nykyisen maailman loppua. Ilmestyskirjan luku 13:1 varoittaa tästä seuraavasti: ”Ja se asettui seisomaan meren hiekalle. Ja minä näin pedon nousevan merestä; sillä oli kymmenen sarvea ja seitsemän päätä, ja sarvissansa kymmenen kruunua, ja sen päihin oli kirjoitettu pilkkaavia nimiä.” Koskaan ei ole ollut sellaista aikaa kuin tämä, ja aivan ilmeisesti, ei mene kauaa tästä hetkestä ennen kuin Vapahtaja ilmestyy! Oletko valmis tuomiopäivää ja sen jälkeistä ikuisuutta varten? Sinä voit kutsua Herraa Jeesusta juuri nyt, ja Hän kuulee sinua. On todellakin myöhäisempää kuin kuvitteletkaan!

Lopuksi, minä taas kerran haluan ilmaista sydämellisimmät kiitokseni kaikille jotka tukevat tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Me olemme aina valmiita rukoilemaan, ja meidän esirukoilijamme mielellään odottavat rukouspyyntöjänne. Kukin saa yksilöllistä huomiota. Jumala siunatkoon teitä ylenpalttisesti! Armo ja rauha olkoon moninkertaisesti yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Lähdeluettelo

01. The Metro Newspaper, Aug. 21, 2007, London, England, U.K.
02. The Daily Main, Oct. 1, 2007, London, England, U.K.
03. BBC News, Sep. 20, 2007, London, England, U.K.
04. The Business Journal, Jul. 24, 2007, Milwaukee, WI.
05. Inman Real Estate News, Jul. 24, 2007, Inman.com.
06. Associated Press, Jul. 28, 2007, by Tim Paradis, New York, NY.
07. Associated Press, Jul. 30, 2007, by Jeannine Aversa, Washington, D.C.
08. Associated Press, Aug. 9, 2007, by Tim Paradis, New York, NY.
09. Associated Press, Aug. 15, 2007, by Martin Crutsinger, Washington, D.C.
10. AFP News, Sep. 6, 2007, New York, NY.
11. WorldNetDaily, Sep. 21, 2007, by Jerome R. Corsi, http://www.worldnetdaily.com.
12. West Bend News, Sep. 22, 2007, AP, Washington, D.C.
13. Associated Press, Sep. 20, 2007, Toronto, Ont., Canada.
14. The Daily Telegraph, Aug. 8th, 2007, by Ambrose Evans-Pritchard, London, England, U.K.
15. Milwaukee Journal Sentinel, May 15, 2007, Milwaukee, WI.
16. The London Times, Sep. 16, 2007, by Graham Peterson, London, England, U.K.
17. Financial Times, Sep. 19, 2007, by Javier Blas, London, England, U.K.
18. The Independent, Sep. 15, 2007, by David Strahan & Andrew Murray-Watson, London, England, U.K.
19. Bloomberg News Service, Jul. 14, 2007, by Megumi Yamanaka, Tokyo, Japan.
20. Associated Press, from Victoria Texas Advocate, exact date unknown.
21. New York Times, Sep. 15, 2007, by Harriet Rubin, New York, NY.
22. AFP News, Aug. 15, 2007, http://www.breitbart.com.
23. The Daily Mail, Mar. 25, 2007, by Claudia Joseph, London, England, U.K.
24. Reuters News Service, Jun. 1, 2007, by Reed Stevenson, Utrecht, The Netherlands.
25. Ibid.
26. The London Times, May 27, 2007, by Jonathan Leake, London, England, U.K.
27. New York Times, May 21, 2007, by Walt Bogdanich & Renwick McLean, New York, NY.
28. Milwaukee Journal Sentinel, Jun. 15, 2007, by Thomas Mulier, Bloomberg News, Milwaukee, WI.
29. Milwaukee Journal Sentinel, Sep. 5, 2007, by Raquel Rutledge, Milwaukee, WI.
30. Live Science, Jul. 2, 2007, by Bill Christensen, http://www.livescience.com.
31. Time Magazine, Jul. 7, 2007, Time, Inc.
32. Associated Press, Religion News Service, exact date unknown.
33. The Hill, Mar. 15, 2007, Washington, D.C.
34. WorldNetDaily, May 8, 2007, http://www.worldnetdaily.com.
35. McClatchy Tribune, Jul. 8, 2007, Clarksville, OH.
36. Reuters News Service, Sep. 15, 2007, Los Angeles, CA.
37. New York Times, Sep. 10, 2007, by Laurie Goodstein, New York, NY.
38. American Press, Aug. 4, 2007, by Donna Price, Lake Charles, LA.
39. Montana Standard, Aug. 5, 2007, by John Grant Emeign, Butte, MT.
40. WorldNetDaily, Apr. 2, 2007, http://www.worldnetdaily.com.
41. WorldNetDaily, Aug. 15, 2007, http://www.worldnetdaily.com.
 

Erikoispäivitys:  Tuomio on laskeutumassa eteläisen Kalifornian päälle. Yksitoista päivää ennen Halloweenia, lähestyvän metsästäjän täyden kuun kanssa (full hunter’s moon), helvetti alkoi nielaista tätä synninmaata ja okkultismin täyttämää aluetta. Puoli miljoonaa ihmistä on evakuoitu kun lukuisat tulipalot ovat tehneet Orangen ja San Diegon piirikunnista ”maanpäällisen helvetin”. Taivas on muuttunut punaiseksi alueen yllä, ja 1 500 kansalliskaartilaista on kutsuttu apuun. Minä kerron tästä yksityiskohtaisemmin seuraavassa LTN:ssä, jos Herra haluaa. DJM

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

<http://www.lasttrumpetministries.org>


 Takaisin