Last Trumpet Newsletter

Volume XXVI           Issue XII            December  2007

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

                                                                      Maailma joka on valaistu väärällä valolla

”Kuinka olet taivaalta pudonnut, sinä kointähti, aamuruskon poika! Kuinka olet maahan syösty, sinä kansojen kukistaja! Sinä sanoit sydämessäsi: 'Minä nousen taivaaseen, korkeammalle Jumalan tähtiä minä istuimeni korotan ja istun ilmestysvuorelle, pohjimmaiseen Pohjolaan. Minä nousen pilvien kukkuloille, teen itseni Korkeimman vertaiseksi.' Mutta sinut heitettiin alas tuonelaan, pohjimmaiseen hautaan. Jotka sinut näkevät, ne katsovat pitkään, tarkastavat sinua: 'Onko tämä se mies, joka järisytti maan, järkytti valtakunnat, joka teki maanpiirin erämaaksi ja hävitti sen kaupungit, joka ei päästänyt vankejansa kotiin?' ”

Jesaja 14:12-17

”Sinä olit kerubi, laajalti suojaavainen, ja minä asetin sinut pyhälle vuorelle; sinä olit jumal'olento ja käyskentelit säihkyväin kivien keskellä. Nuhteeton sinä olit vaellukseltasi siitä päivästä, jona sinut luotiin, siihen saakka, kunnes sinussa löydettiin vääryys. Suuressa kaupankäynnissäsi tuli sydämesi täyteen väkivaltaa, ja sinä teit syntiä. Niin minä karkoitin sinut häväistynä Jumalan vuorelta ja hävitin sinut, suojaava kerubi, pois säihkyväin kivien keskeltä. Sinun sydämesi ylpistyi sinun kauneudestasi, ihanuutesi tähden sinä kadotit viisautesi. Minä viskasin sinut maahan, annoin sinut alttiiksi kuninkaille, heidän silmänherkukseen.”

Hesekiel 28:14-17

”Silmä on ruumiin lamppu. Jos siis silmäsi on terve, niin koko sinun ruumiisi on valaistu. Mutta jos silmäsi on viallinen, niin koko ruumiisi on pimeä. Jos siis se valo, joka sinussa on, on pimeyttä, kuinka suuri onkaan pimeys!”

Matt. 6:22-23
 

Tässä LTN:n numerossa, me tarkastelemme tilannetta joka nykyään vallitsee Yhdysvalloissa ja laajalti maailmassa. Se on tilanne joka sallii saatanan ja hänen pimeyden voimiensa pitää hengissä antikristuksen koneisto ja suunnitelmat täydessä yhteistyössä lähes jokaisen maan ihmisen kanssa. Monet erottelukykyiset kristityt ovat kysyneet minulta kuinka saatana voisi saada niin paljon ihmisiä seuraamaan häntä sekä tietoisesti että tiedostamattomasti. Vastaus tuohon kysymykseen on sekä yksinkertainen että syvällinen. Saatana, pimeyden ruhtinas, on manifestoinut väärää valoa! Ihmiset jotka eivät ole löytäneet todellista valoa Herran Jeesuksen Kristuksen pelastavasta voimasta kulkevat toisenlaisessa valossa. Se on todellakin vain yksi pimeyden muoto, joka havaitaan pettävänä valaistuksena; johon liittyvät uskonnot, jalot tarkoitusperät, ja hyvät työt. Meidän Vapahtajamme kommentoi tätä pettävää valoa sanomalla, ”Kuinka suuri onkaan pimeys!”. Kuinka me suostuttelemme ihmiset etsimään todellista Jumalan valoa jos he luulevat että heillä on jo se?

Me tiedämme että antikristusta ei tulla oivaltamaan antikristukseksi tämän maailman ihmisten taholta. Vain aito kristittyjen jäännös, jotka tuntevat Raamattunsa, ymmärtävät totuuden asiasta koska se paljastetaan heille. Tuon väärän valon maailmassa, todelliset kristityt tullaan havaitsemaan yhteistyökyvyttömiksi, omapäisiksi, ja jopa mielenvikaisiksi, koska he eivät mukaudu uuden globaalin johdon saneluihin. Meidän täytyy aina muistaa että alkukristittyjä vainottiin ja tapettiin (martyred), ei sen vuoksi, mitä he tekivät, vaan siksi että he kieltäytyivät yhteistyöstä. Todellisina kristittyinä, on olemassa asioita joita meidän ei pidä koskaan tehdä vaikkakin ne ovat yleisesti hyväksyttyjä muun maailman taholta. Pimeyden voimat ovat lähestymässä nopeasti, ja tuo lähestyvä peite on epämääräisen valon muodossa joka tulee eräältä jota kerran kutsuttiin Luciferiksi, valontuojaksi. Hänen ihmissalaliittolaisensa viittaavat itseensä Illuminatina, joka tarkoittaa valonhaltijoita.

Hyvä uutinen on että sinun yksilönä ei tarvitse tulla petetyksi petollisen internetin (web and net) kautta joka nyt saa maailman lumoihinsa. Jos sinä luovutat sydämesi täysin Herralle Jeesukselle Kristukselle, Hän varjelee sinut koetuksen hetkeltä (hour of temptation) ja pahuudelta. Ilmestyskirjan luvussa 3:10-11 sanotaan seuraavaa: ”Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat. Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi.”

Suomentajan kommentti: Kun puhutaan pettävästä valosta, niin kuinka moni itseään kristittynä pitävä menikään lankaan Lordin euroviisuvoitosta?! Todelliset kristityt toki huomasivat antikristuksen petoksen ja saivat näin kommenteillaan osakseen lokaa kasvoilleen ja maailman pilkan. Moni petetty sanoi että sehän on vain harmitonta viihdettä ja voittokappaleen (Hard Rock Hallelujah!) sanatkin ovat vielä niin hengellisiä. Siis: kuinka suuri onkaan pimeys!

                                                       Yhteiskunnan pohjaton himo pahaan!

Yksi varmoista merkeistä että me elämme viimeisessä sukupolvessa, on yhteiskunnan kyltymätön ruokahalu pahaan. Meidän esivanhempamme jopa yhtä sukupolvea taaksepäin eivät uskoisi mitä on nyt tapahtumassa! Lokakuun 26. päivänä 2007, Associated Press sisälsi jutun tulevasta Voodoo -juhlaviikonlopusta New Orleansissa, viikonloppuna, joka edeltää Halloweenia. Voodoo Fest oli ensimmäinen festivaali joka järjestettiin New Orleansissa hurrikaani Katrinan jälkeen joka tuhosi tuon kaupungin v. 2005. Vuonna 2006, Voodoo Fest houkutteli 90,000 ihmistä Mississippi -joen lähistölle. (1)

Toinen suuri inhottavuus ajoitetaan joulukuun 7. päivälle 2007, mikä on 76-vuotisjuhlapäivä koskien Japanin imperiumin hyökkäystä Pearl Harboriin. Suuri inhottavuus joka on aikataulutettu tuolle päivälle, on uuden elokuvan The Golden Compass julkaiseminen. Elokuva perustuu brittiläisen kirjailijan Philip Pullmanin kirjaan Northern Lights. Se esitetään lastenelokuvana, täydennettynä uskonnollisilla vertauskuvilla, puhuvilla eläimillä, ja noituudessa käytettävällä laitteella jota kutsutaan nimellä alethiometer, joka käyttää tulevaisuuden ennustamista totuuden löytämisessä. Jokainen roolihenkilö elokuvassa on demonisesti riivattu ja omistaa äänen joka opastaa häntä. The Golden Compassissa on samankaltaiset teemat kuin Narnian aikakirjoissa ja se jopa alkaa sillä kun tyttö on piilossa vaatekaapissa. Kirja josta elokuva on otettu, on itse asiassa osa kirjasarjaa jossa nuori tyttö kamppailee Jumalan kanssa, joka esitetään vanhuudenhöperönä. Yksi roolihenkilö on ex-nunna, joka kuvailee kristinuskoa vahvana ja vakuuttavana virheenä. Sarjan viimeisessä kirjassa, roolihenkilöt jotka edustavat Aatamia ja Eevaa todistavat Jumalan kuolemaa! (2)

Epäilemättä, okkulttiset voimat ovat valtaamaisillaan Yhdysvallat, ja hyvin harvat näyttävät olevan tietoisia siitä. Se on sitä että aavistuksellista synkkää valoa ollaan tuomassa yhteiskuntaan joka ei piittaa totuudesta. Lokakuun 18. päivänä 2007, Dalai Lama, buddhalainen ”pyhä mies”, palkittiin USA:n kongressin kultaisella mitalilla presidentti George W. Bushin kautta. Presidentti Bush ylisti Dalai Lamaa sanomalla, ”Hän on uskollinen paimen ja liekin ylläpitäjä kansalleen.” (3) On mielenkiintoista panna merkille että buddhalaiset ovat olleet hyvin aktiivisia Yhdysvalloissa ja ovat olleet kiroamassa vesireittejämme uskonnollaan. Yksi monista sellaisista välikohtauksista tapahtui West Grand Traverse Bay:ssa (=järvi) Michiganin osavaltiossa. Buddhalaiset tekivät ison mandalan (pyhä kuvateos) värjätystä hiekasta lukuisten okkultististen kuvioiden kera siinä. Se on taideteos monille ihmisille, mutta mandalan käyttämättömät (kasvien) suikaleet (bands) huuhdotaan vesimassaan uskonnollisen seremonian aikana yrityksenä levittää ”parantavia energioita”. (4) Huomautettakoon tässä myös että buddhalaisuus on Wicca-noitien suosikkiuskonto.

Me olemme myös saaneet tietää että USA:n postilaitos on hyväksynyt uuden postimerkin liikkeellelaskun jossa esiintyy Star Warsin roolihenkilö Yoda. Erityinen seremonia Yoda -postimerkin kunniaksi pidettiin lokakuun 25. päivänä New York Cityssä Madison Square Gardenissa. (5) Meidän täytyy muistaa että Star Wars -elokuvat käsikirjoitettiin kokonaan noituuden ammattisanastolla ja esitettiin monilla noituuden periaatteilla ja opeilla, sisältäen jälleensyntymisen.

Noituutta erilaisissa muodoissaan tuodaan esille jatkuvasti. Tuo tosiasia selittää monet epätavalliset asiat joita on meneillään. Lokakuun 23. päivänä 2007, valtava 25 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) korkea patsas egyptiläisestä kuolemanjumalasta ajelehti alas Thames -jokea Lontoossa, Englannissa. Massiivisen Anubis-patsaan, sakaalijumalan, on määrä seistä erilaisissa paikoissa Trafalgar Squarella. (6) Egyptiläinen noituus opettaa että Anubis saattoi ihmiset manalaan kun he kuolivat, ja se pysyy kuoleman symbolina.

Kun me tarkastelemme kaikkia edellä olevia asioita joita tapahtuu ja monia muita sellaisia asioita, meitä alkaa hämmästyttää miksi kristityiltä ei kuulu voimakasta suuttumuksen ääntä. On surullinen tosiasia että useimmat kristityt pastorit eivät vain enää välitä. Toiset ”kristityt” pastorit ovat itse mukana noituudessa.

Deerwoodissa, Minnesotassa, kesän 2007 aikana, gay-kristittyjen leiri järjestettiin ”auttamaan” nuoria teinejä. Rahoittajina olivat Brad Froslee, presbyteeripappi, ja Bethanyn luterilainen seurakunta Minneapolisissa, Minnesotassa. Johtajat totesivat että ”gay” -lapset tunnustautuvat homoseksuaaleiksi yhä aikaisemmin. (7) Me myös tiedämme että Deerwieldin lukio Deerfieldissä, Illinoisissa, kuuleman mukaan käski heidän 14-vuotiaista koostuvan fuksiluokan gay-asenteenmuokkausseminaariin saatuaan heiltä ensin allekirjoituksen luottamuksellisuussopimukseen jossa he lupaavat olla kertomatta vanhemmilleen. (8)

Amerikkaa ollaan valtaamassa sekaannuksen ja luonnottomuuden hengillä.  Marraskuun 8. päivänä 2007, tv-evankelista Pat Robertson kannatti Rudy Giuliania Yhdysvaltain presidentiksi. (9) Giuliani on joskus tunnettu nimellä ”Julie Annie”, koska hän kulkee mieluiten tiukoissa hameissa, meikattuna, ja tuuheassa blondimaisessa peruukissa. Tämä on mies joka haluaa tulla presidentiksi!

Onko kukaan pannut merkille trendiä tässä noidutussa kansakunnassa? Lokakuun 23. päivänä 2007, Portland Press Herald kertoi shokeeraavan tarinan uudesta ohjelmasta King Middle -koulussa. Koululautakunnan komitea tuota Portlandin, Mainen, koulua varten äänesti äänin 7-2 kannattamaan ehdotusta täydestä valikoimasta raskaudenehkäisyä, käsittäen ”pillerin” ja ”laastarilapun” (”patch”) kaikille 11-15-vuotiaille oppilaille. Koska osavaltiolaki jo sallii luottamuksellisuuden ottaen huomioon sukupuolisen (reproductive) hyvinvoinnin, lasten vanhemmat eivät saa koskaan tietää mitä heidän lapsillaan on meneillään! (10)

Australiassa, hallituksen radio ABC 720 6WF on esittänyt ohjelmia, sellaisia kuten naispuolinen lausuja joka vakavissaan ehdotti kiroilemisen laillistamista koska se on niin yleistä. Toinen ohjelma julkaisi haastattelun teatteriohjaajan kanssa minkä mukaan ihmiset tulevat näkemään noin 30 ml ihmisestä poistettua verta näyttämöllä ja sitten lisättynä makkarasoppaan, joka sitten keitetään ja syödään! (11) Tämä on karkeaa satanismia! Kuinka kauan Kaikkivaltias Vapahtaja sietää tällaisia asioita? Yksi hyvä asia on että käsikirjoittajien lakko Hollywoodissa on sulkenut ovet kahdeksalta päänäytökseltä (prime time shows). (12)

Me tiedämme että saatana operoi korkeilla paikoilla, ja kun me tarkastelemme presidentti George W. Bushin sukupuuta, me löydämme joitakin hämmästyttäviä asioita. New York Postin artikkelissa, päivätty 28.10.2007, esitettiin hämmästyttävä tulkinta. Me tiedämme että saatana yrittää toimia verilinjojen ja sukupuiden kautta milloin pystyy. Tämä mielessä, arkistot paljastavat että presidentti George W. Bush on sukua Dick Cheneylle, Hugh Hefnerille (Playboy imperiumi), Benedict Arnoldille, ja Vlad Seivästäjälle, joka oli tosielämän Kreivi Dracula. (13) On olemassa myös vahvaa aihetodistusta että presidentti George W. Bushin äiti, Barbara, on Aliester Crowleyn, pahamaineisen ja häpeällisen satanistin, avioton tytär. Minä tutkin vielä tätä. Kaikki tuo mielessämme, onko mikään ihme että maamme on sellaisessa tilassa kuin se nyt on?

                                                     Lisää tulevasta jumalallisesta tuomiosta!

Lokakuun 13. päivänä 2007, Kalifornian kuvernööri Arnold Schwarzenegger allekirjoitti SB 777:n laiksi. Tämä häpeällinen lakiehdotus avaa luonnottomuuden ja saastan patoluukut julkisiin kouluihin edistämällä homoseksuaalista, transseksuaalista, ja biseksuaalista asenteenmuokkausta koululaisille. Laki astuu voimaan tammikuun 1. päivänä 2008, ja tuon lain alla, seuraavaa tullaan eliminoimaan: 1. Tekstikirjat ja muu opetus jotka kuvaavat avioliittoa vain miehen ja naisen välisenä. 2. Tekstikirjat ja muu opetus jotka sanovat että ihmiset syntyvät miehiksi ja naisiksi (ja ei siltä väliltä). 3. Tekstikirjat jotka jättävät pois transseksuaalit, biseksuaalit, ja homoseksuaalit historiallisina henkilöinä. 4. Seksuaalikasvatus ja koulukokoukset jotka jättävät mainitsematta hormoniruiskeiden tai sukupuolenvaihdosten option. 5. Koulujen vuosijuhlien kuningas ja kuningatar -kilpailut jotka sallivat vain poikien pyrkiä kuninkaaksi ja vain tyttöjen pyrkiä kuningattareksi. 6. Erilliset kylpyhuoneet pojille ja tytöille. 7. Termien “mom and dad” (“äiskä ja iskä”) ja “husband and wife” (“aviomies ja vaimo”) käyttö.

Kymmenen päivää sen jälkeen kun lakiehdotus allekirjoitettiin, kaikkinainen helvetti pääsi irti Kaliforniassa. Lokakuun 23. päivänä 2007, maastopalot alkoivat syttyä eteläisessä Kaliforniassa. Pian siellä oli 20 tulipaloa palamassa, ja ne aiheuttivat infernon joka järkyttäisi mielentasapainoa. Kuivat tuulet jotka puhalsivat yli 80 mailin tuntivauhdilla ruokkivat liekkejä ja levittivät niitä kaikkialle. Rikkaiden ja ylellisten kodit paloivat liekeissä jotka johtivat elokuvatähtien pakoon juoksemiseen evakuointialueelta. Se oli kuin puhallussoihtu (blowtorch) olisi iskenyt Malibuun. (15) Yhtä 20 tulipalosta kutsuttiin noitapaloksi (witch fire), ja tuulia nimitettiin paholaisen tuuliksi. Niin paljon kuin 350,000 kotia tyhjennettiin, ja enemmän kuin miljoona ihmistä pakotettiin evakkoon ja pakenemaan pauhaavia liekkimuureja. Useita satoja ylellisten koteja paloi poroksi. (16) Sanomalehtien pääotsikot rannikolta rannikolle ja jopa ulkomailla julistivat: Maailmanloppu, Harmagedon, Helvetti maan päällä! (17)

Tämä palo oli laajempaa kuin monet ihmiset kuvittelivatkaan. Mikään ei voinut pysäyttää sitä kunnes sen tehtävä oli suoritettu ja sen saalis muutettiin kyteväksi tuhkaksi kuten Sodoma ja Gomorra! Satelliittikuvat eteläisestä Kaliforniasta paljastivat katastrofin suuruuden kun savu nousi ylös kuin suuresta tulipesästä. Kaikkivaltias Vapahtaja johdatti minut Hesekielin lukuun 20:47-48 jossa sanotaan seuraavaa: ”Ja sano Etelämaan metsikölle: Kuule Herran sana. Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä sytytän sinut tuleen, ja se kuluttaa kaikki sinun tuoreet puusi ja kuivat puusi. Ei sammu leimuava liekki, ja siitä kärventyvät kaikki kasvot, etelästä pohjoiseen asti; ja kaikki liha on näkevä, että minä, Herra, olen sen sytyttänyt: se ei sammu.”

Yhdysvaltain itsekylläisiä ja mukavuudenhaluisia ihmisiä varoitetaan tulevasta ankarasta tuomiosta jos he eivät kadu. Viisikymmentä prosenttia Yhdysvaltain mannerosavaltioista on ankaran kuivuuden tilassa. (18) Viimeaikaiset raportit ovat osoittaneet että 36 osavaltiota kärsii nyt vesivajeista. (19) Georgiassa, järvet ovat kuivumassa, ja suurella Atlantan kaupungilla on nyt vähemmän kuin 90 päivän vesivarastot ja ei suunnitelmaa ratkaista ongelma. Virkamiehet ovat nimenomaan todenneet että ei ole olemassa taustasuunnitelmaa jos vesijohtohanat kuivuvat! (20)

New Orleansin ongelmakaupungissa, se on melko erilainen tarina. Lokakuun lopussa 2007, juuri ennen Halloweenia, voimakkaat sateet pudottivat yli 8 tuumaa (1 tuuma = 2,54 cm) vettä tuohon kaupunkiin tuntien ollessa kysymyksessä ja aiheuttivat kaduille vesitulvan joka ylitti 3 jalan korkeuden. (21) New Orleansilla on monia muitakin ongelmia, eikä vähin ole vaiva suurista tappajamehiläisparvista jotka majailevat sisällä kaupungissa ja sen ympärillä. (22)

Kaikkialla maailmassa on suuria ikävyyksiä. Osissa Meksikoa oli ankaraa tulvimista marraskuun alussa 2007, mikä siirsi paikaltaan lähes miljoona ihmistä. (23) Bangladeshissa, epätavallinen sykloni iski runsaasti asutettuun muslimialueeseen ja melkein silmänräpäyksessä tappoi 15,000 ihmistä. (24) Samaan aikaan, merkittäviä maanjäristyksiä voimakkuudeltaan 4 astetta tai enemmän tapahtuu jatkuvasti ravisuttaen maailmaa keskimäärin 300 kertaa kuukaudessa. Me myös tiedämme että yhä enemmän tulivuoria on heräämässä ja purkautumassa.

Marraskuun 18. päivänä 2007, YK:n tiedemiesten paneeli julkaisi heidän virallisen raporttinsa sen jälkeen kun olivat pitäneet hätäkokouksen ja tulivat tähän johtopäätökseen: ”Ellei jotakin tehdä juuri nyt koskien radikaalia ilmastonmuutosta, niin hyvin pian maapallo menettää kolmasosan kasvi- ja eläinkunnastaan.” (25) Kun minä luen Yhdistyneitten Kansakuntien raporttia, minä välittömästi muistin Ilmestyskirjan luvun 8:7, jossa sanotaan seuraavaa: ”Ja ensimmäinen enkeli puhalsi pasunaan; niin tuli rakeita ja tulta, verellä sekoitettuja, ja ne heitettiin maan päälle; ja kolmas osa maata paloi, ja kolmas osa puita paloi, ja kaikki vihanta ruoho paloi.” Jäljelläolevat jakeet Ilmestyskirjan luvussa kahdeksan jatkavat mainitsemalla luomakunnan muiden osien hävityksestä, ja kaava pysyy samana; se on aina kolmasosa joka tuhotaan. Tämä on juuri se luku jonka jumalattomat YK:n tiedemiehet toivat esille! [Vapaamuurarien luku 33 voidaan laskea YK:n maapallologosta. Suom. huom.]

                                                              Pedon hallinto!  (Beast Governance!)

Marraskuun 11. päivänä 2007, kansallisen tiedustelupalvelun tärkein apulaisjohtaja, Donald Kerr, kertoi kongressille että amerikkalaisten on aika sanoa hyvästit yksityisyydelle. Hän myös totesi että Yhdysvaltain ihmisten on aika muuttaa heidän määritelmäänsä yksityisyydestä, ja että se ei voi enää tarkoittaa nimettömyyttä (anonymity). (26) Esiintulevan yhden-maailman hallituksen ”isoveli” -mentaliteetti avoimesti tuo itseään näkyville niin kuin ei koskaan ennen. Hallituksen kamerat joilla on vuorovaikutus kehittyneiden tietokoneiden kanssa voivat nyt valokuvata ja arvioida henkilöä niin läpikotaisin että tietokone voi määritellä yksilön tarkan pituuden, painon, ja astunnan DNA:n, mikä on koodi sille tavalle jolla henkilö kävelee. Kasvonpiirteet myös välitetään tuottamaan yksilöllinen digitaalinen koodi jokaiselle henkilölle. Siten, valvontasysteemi voi helposti poimia henkilön väkijoukosta ja seurata tuota henkilöä. Tämä systeemi on kehitetty USA:n hallitusta varten professori Rama Chellappan toimesta Marylandin yliopistosta, aivan Washington D.C:n ulkopuolella. (27)

Kaikki etenee niin nopeasti nyt kun valtiot ja uskonnot yhdistyvät. Lokakuun 18. päivänä 2007, uusi eurooppalainen sopimus hyväksyttiin Lissabonissa, Portugalissa. Se on tarkoitus allekirjoittaa 13. päivänä joulukuuta 2007, ja sen on määrä alkaa vaikuttaa ja astua voimaan tammikuun 1. päivänä 2009. Sopimus tätä Euroopan Yhdysvaltoja varten vaatii: 1. Yksi presidentti joka kattaa kaikki Euroopan Unionin 27 kansakuntaa, valitaan 2,5 vuoden väliajoin. 2. Yksi ministeri kaikkia ulkosuhteita varten. 3. Yksi yleinen poliisi- ja oikeusjärjestelmä. (28)

Kun me katsomme maailman yhdentymistä, me myös todistamme Meksikon ja Kanadan yhdistymistä Yhdysvaltojen kanssa muodostaen Pohjois-Amerikan Unionin. Minulla on edessäni vaatekappaleen nimilappu (garment label) työtakista joka on loppuun kulunut henkilöllä joka työskentelee ydinkäyttöisellä lentotukialuksella Newport News:ssä, Virginiasssa. Vaatekappaleen nimilappu näyttää moniväristä Pohjois-Amerikan mannerta jossa on Yhdysvaltojen, Meksikon, ja Kanadan liput yhdistettyinä. (29)

Marraskuun 13. päivänä 2007, itäisten ortodoksikirkkojen johtajien yhteenliittymä tapasi paavi Benedictuksen joka julisti seuraavaa: 1. Paavi on ensimmäinen ja korkein kaikista ortodoksipatriarkoista. 2. Rooma on ensimmäinen ”istuin” (”Bench”) tai päämaja. 3. Rooman kirkko ohjaa ja hallitsee rakkaudella. Lisätapaamisia suunnitellaan marraskuun 23. päiväksi 2007. (30)

Kuinka tarkkaan meitä vahditaan? Edellisessä uutiskirjeessä, minä kerroin että ydinpommeja oli liikuteltu poikki Yhdysvaltojen USA:n ilmavoimien rikkoessa lakia. Nyt me olemme saaneet tietää että neljä sotilashenkilöä jotka vuotivat jutun julkisuuteen että ydinpommeja siirrettiin Minot AFB:stä Barksdale AFB:hen, ovat kaikki kuolleet salaperäisistä ja kyseenalaisista syistä. (31)

                                                                  Kaikkivaltias ja dollari!

Ei ole mikään salaisuus että USA:n dollari, joka oli kerran yksi maailman valuuttojen tunnusmerkki, on syvissä vaikeuksissa. ”Bushin sodat” Irakissa ja Afganistanissa ovat nyt maksaneet Yhdysvalloille 1,6 biljoonaa dollaria. (32) Sillä aikaa, tämän muinaisen suuren kansakunnan kaduilla on jatkuvasti yhä enemmän kodittomia ihmisiä. Me olemme nyt saaneet tietää että yksi joka neljästä kodittomasta ihmisestä on meidän armeijamme veteraani, joista enemmistö on naisia. (33) Kuka aikoo ratkaista ongelmat jotka me nyt kohtaamme kansakuntana? Hillary Clinton näyttää ajattelevan että hänellä on kaikki vastaukset, ja minä pidän todella merkittävänä sitä kuinka Jumala ilmaisee paheksuntansa eri ehdokkaita kohtaan. Marraskuun 12. päivänä 2007, Hillary Clinton piti puheen uutiskonferenssissa. Kun hän päätti puheensa tuona päivänä joka seurasi veteraanien päivää, neljä isoa Amerikan lippua, kaikki erillisillä jalustoilla, samanaikaisesti putosivat alas hänen edessään. Hillary kommentoi että lippujen jalustat eivät varmastikaan olleet tarpeeksi painavia. (34) Ovatko putoavat liput merkki romahtavasta maasta?

Liput eivät ole ainoita asioita jotka ovat putoamassa. Marraskuun 7. päivänä 2007, General Motors Corporation kertoi kolmannen vuosineljänneksen jättitappioidensa olevan 39 miljardia dollaria. (35) Lisäyksenä vaikeuksiin USA:n osakeyhtiöiden tappioiden kanssa, kansainvälinen valuuttarahasto (IMF) julkaisi raportin lokakuun 17. päivänä, todeten että USA:n dollari on yliarvostettu. Toisaalta, punaisen Kiinan valuuttaa ylistettiin ja sen sanottiin olevan aliarvostettu. (36) Japani ja punainen Kiina, muiden kansakuntien joukossa, ovat olleet pudottamassa USA:n dollaria kuin kuumaa perunaa. Japani myi polkuhintaan 23 miljardin dollarin arvosta USA:n joukkovelkakirjoja, punainen Kiina dumppasi 14,2 miljardin edestä, ja Taiwan luopui 5 miljardin edestä epäkelvoista USA:n dollareista. (37)

Lokakuun 18. päivänä, USA:n dollari putosi uuteen ennätykseen Euroopan kolmentoista kansakunnan muodostaman taloudellisen unionin euro-valuuttaa vastaan. (38) Varoitukset ovat poissa maailmanlaajuisesti siitä että dollari heikkenee nopeasti. Jopa Kanadan valuutta ylitti dollarin arvon ja on pysynyt sen yläpuolella. Vaikka keskuspankki (FED) laski ohjauskorkoaan taas, niin sen jälkeen dollari jatkoi luisumistaan ja sukellustaan. (39)

Kun minä katson ympärilleni kun minä ajan läpi eri suurkaupunkien ja pikkukaupunkien, minä näen kaikkialla tyhjiä tehtaita ja liikerakennuksia: ja minä ihmettelen kuinka niin suuri kansakunta voisi vajota niin alas. Minä näen lukuisia taloja myytävänä johtuen lunastusoikeuden menettämisistä (foreclosures), ja minä olen hämmästynyt tästä. Yksi raportti totesi että joka kuudes asunnonomistaja kohtaa nyt lunastusoikeuden menettämisen (merkitsee kodin pakkohuutokauppaa, Suom. huom.). Yli biljoona dollaria sub-prime velkaa listataan nyt myrkkynä pankeille jotka lainasivat rahaa. (40) Olemmeko me nyt tuossa ajassa joka on ennustettu Raamatussa? Jaakobin kirjeen luvussa 5:1-8 sanotaan seuraavaa: ”Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä. Katso, työmiesten palkka, jonka te vainioittenne niittäjiltä olette pidättäneet, huutaa, ja leikkuumiesten valitukset ovat tulleet Herran Sebaotin korviin. Te olette herkutelleet maan päällä ja hekumoineet, te olette sydäntänne syötelleet teurastuspäivänä. Vanhurskaan te olette tuominneet ja tappaneet; hän ei vastusta teitä. Niin olkaa kärsivällisiä, veljet, Herran tulemukseen asti. Katso, peltomies odottaa maan kallista hedelmää, kärsivällisesti sitä vartoen, kunnes saa syksyisen sateen ja keväisen. Olkaa tekin kärsivällisiä, vahvistakaa sydämenne, sillä Herran tulemus on lähellä.”

Nämä ovat vaarallisia aikoja kun me kuljemme läpi viimeisten päivien ennen meidän Vapahtajamme takaisintulemusta. Kuten me voimme nähdä edellä olevista Kirjoitusten jakeista, taloudellinen tuska on yksi varmoista merkeistä siitä että me olemme viimeisissä päivissä. Me myös tiedämme että vuonna 2011, vain vähän yli kolme vuotta tästä hetkestä, 77 miljoonaa ihmistä, tunnettu suurina ikäluokkina (baby boom generation, synt. 1946-1964), yrittää hakea itselleen sosiaaliturva- ja sairausvakuutuskorvauksia. Tuossa vaiheessa, järjestelmä tulee olemaan konkurssissa, ellei jotakin yhtäkkistä tapahdu.

Newsweekin artikkelissa 18.4.2007, satiirinen juttu mainitsi että jos 20 prosenttia suurien ikäluokkien 77 miljoonasta ihmisestä kuolisi vuoteen 2011 mennessä, järjestelmä voisi säilyä maksukykyisenä. (41) Joskus satiirissa on kappale totuutta, ja toisinaan satiiri paljastaa mitä todellakin tapahtuu korruptoituneissa mielissä. Meidän täytyy muistaa että noita jotka ovat korkeissa viroissa, hallitaan hämärän valon synkän mestarin toimesta. Olisiko kukaan korkeassa asemassa oleva niin turmeltunut että haluaa vähentää vanhusten ja vammaisten populaatiota? Hitler viittasi heihin ”hyödyttöminä syöjinä”. Me tiedämme että kelle tahansa yli 50-vuotiaalle joka menee lääkärille, aiotaan kertoa että hänen tarvitsee ottaa lukuisia lääkityksiä ennalta ehkäisevänä kuurina. Luulevatko lääkärit tietävänsä kaiken lääkkeistä joita he määräävät? Kuinka moni lääkäreistä on henkilökohtaisesti tehnyt tutkimusta lääkkeillä? Miksi syöpä, diabetes, ja muut sairaudet ovat niin yleisiä? Miksi me tuomme ruokaa punaisesta Kiinasta? Miksi meitä ollaan ylisuolaamassa (over salted), ylisokeroimassa (over sugared), ja annostelemassa vaarallisten säilöntäaineiden kanssa? Hyötyykö joku taho tästä kaikesta? Jos meillä on massiivisia sairaaloita, jotka ovat täynnä kalliita varusteita ja huollettu korkeasti palkatulla henkilökunnalla, niin emmekö tarvitse kansoittaa noita sairaaloita ja klinikoita? Miksi uusia ja outoja viruksia tupsahtelee esiin? Vastaus kaikkiin näihin kysymyksiin on pelottavan selvä. Elitististen illuminaattien päämäärä on hallita maailman väestöä millä keinoin tahansa he pystyvät samalla kun he verhoavat massamurhaamisen hyväntahtoiseksi hoidoksi. Meidän on aika katsoa Herran puoleen ja moniin asioihin joita Hän on varannut luonnollista paranemista varten!

                                                             Vieraiden voimien nopea nousu!

Yksi suuri merkki siitä että me olemme viimeisissä päivissä, on idän kuninkaiden nousu. Yhtä aikaa idän tai itämaisten (Orient) kuninkaiden noustessa, me näemme kolmiyhteisen voiman, mikä on kolmen epäpuhtaan hengen voima, nousevan johdattamaan maailmaa Harmagedonille, viimeiseen suureen taisteluun Ilmestyskirjan luvun 16:12-16 mukaisesti. Me tiedämme että idän kuninkaat ovat olleet nousussa keskeytymättömällä voiman purkauksella. Sekä Venäjä että Kiina ovat idän kuninkaita, sillä ne sijaitsevat Eufrat-joen itäpuolella, ja tämä joki on aina ollut luonnollinen ja hengellinen rajaviiva idän ja lännen välillä.

Marraskuun 5. päivänä 2007, Bloombergin uutispalvelu julkaisi jutun joka paljasti PetroChina -yhtiön koon (rise) ylittävän biljoona dollaria. Tämä kiinalainen öljy-yhtiö vei voiton yhdistetystä Exxon Mobilista ja General Electricista. (42)

Marraskuun 6. päivänä 2007, toinen kummallinen ja ennen näkemätön asia tapahtui. Paavi Benedictus XVI tapasi Saudi-Arabian islamilaisen kuninkaan Vatikaanissa. Kuningas Abdullah näyttäytyi paaville kultaisen miekan kanssa joka oli koristeltu jalokivillä. (43) Se oli kahden maailman suurimman uskontokunnan tapaaminen. Paavi ja kuningas keskustelivat keskenään noin puolen tunnin ajan, ja kukaan ei tiedä mistä he puhuivat. Miekka on sodan symboli, ja Ilmestyskirjan luku 6:4 mainitsee suuren miekan viimeisinä päivinä seuraavasti: ”Niin lähti toinen hevonen, tulipunainen, ja sen selässä istuvalle annettiin valta ottaa pois rauha maasta, että ihmiset surmaisivat toisiaan; ja hänelle annettiin suuri miekka.”

Marraskuun 17. päivänä, pian paavi-tapaamisen jälkeen, OPEC piti erityisen huippukokouksen koskien sitä mitä tehdä romahtavan Amerikan dollarin suhteen. Se määriteltiin niin että jos OPEC hylkäisi dollarin, Yhdysvaltain talous romahtaisi. (44) Tekevätkö he sen, pakottaen Yhdysvallat alistumaan uudelle ”Pyhälle Rooman imperiumille”? Tässä kohtaa, minun täytyy muistuttaa jokaista että paavi on saksalainen, ja hämmästyttäviä mahdollisuuksia avautuu kun me tajuamme että Saksan liittokansleri Angela Merkel on todennäköisesti Adolf Hitlerin biologinen tytär keinohedelmöityksen (artificial insemination) kautta, kuten paljastettiin aikaisemmassa uutiskirjeessä. Elokuun 30. päivänä 2007, Angela Merkel nimettiin ”maailman mahtavimmaksi naiseksi” Forbes-aikakauslehden toimesta. (45)

Lopuksi, haluan kiittää kaikkia teitä jotka olette tukeneet tätä lopunajan profeetallista ministeriötä vuoden 2007 aikana. Seuraava numero aloittaa uuden vuoden ja meidän 27:nnen julkaisuvuoden. Kuten aina, me toivotamme tervetulleiksi teidän rukouspyyntönne. Jumala siunatkoon ja varjelkoon teitä kaikkia tulevana vuotena. Armo ja rauha olkoon moninkertaisesti yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (“nokialainen”)Lähdeluettelo

01. Associated Press, Oct. 26, 2007, New Orleans, LA.
02. Movie Review, Nov. 8, 2007, Internet Movie Database, by Phillip Pullman.
03. Milwaukee Journal Sentinel, Oct. 18, 2007, AP, Washington, D.C.
04. Traverse City Record - Eagle, Oct. 15, 2007, by Douglas Tesner, Traverse City, MI.
05. Milwaukee Journal Sentinel, Oct. 25, 2007, AP, New York, NY.
06. London Daily Times, Oct. 3, 2007, London, England, U.K.
07. Mesabi Daily News, Sep. 3, 2007, Virginia, MN.
08. WorldNetDaily, Oct. 30, 2007, by Bob Unruh, WorldNetDaily.com.
09. Cox News Service, Nov. 8, 2007, Washington, D.C.
10. Portland Press Herald, Oct. 23, 2007, by Kelley Bouchard, Portland, ME.
11. Government ABC Radio 720 6WF, Nov. 5, 2007, Perth, Western Australia.
12. Associated Press, Nov. 8, 2007, by Gary Gentile, Los Angeles, CA.
13. New York Post, Oct. 28, 2007, by Ginger Adams Otis, New York, NY.
14. American Free Press, Oct. 29, 2007, by Pat Shannan, Sacrameto, CA.
15. Associated Press, Oct. 23, 2007, by Lynn Elber, Los Angeles, CA.
16. Associated Press, Oct. 23, 2007, by Allison Hoffman and Gillian Flaccus, San Diego, CA.
17. New York Daily News, Oct. 23, 2007, New York, NY.
18. Associated Press, Oct. 9, 2007, Dept. of Commerce & NOAA.
19. Associated Press, Oct. 26, 2007, by Brian Skoloff, West Palm Beach, FL.
20. Associated Press, Oct. 19, 2007, by Greg Bluestein, Atlanta, GA.
21. Associated Press, Oct. 23, 2007, by Cain Burdeau, New Orleans, LA.
22. Milwaukee Journal Sentinel, Sep. 13, 2007, newswire, New Orleans, LA.
23. Milwaukee Journal Sentinel, Nov. 3, 2007, by Antonio Villegas, AP Villahermosa, Mexico.
24. London Daily Telegraph, Nov. 18, 2007, by Peter Foster, Bangladesh.
25. New York Times, Nov. 18, 2007, by Elisabeth Rosenthal, Valencia, Spain.
26. Associated Press, Nov. 11, 2007, by Pamela Hess, AP, Washington, D.C.
27. BBC News, Sep. 22, 2007, by Humphrey Hawksley, Washington, D.C.
28. ERT News, Oct. 20, 2007, ERT Radio, Athens, Greece.
29. Official Garment Label, Aug. 2007, Newport News, VA.
30. ERT News, Nov. 15, 2007, ERT Radio, Athens, Greece.
31. Hal Turner Report, Oct. 1, 2007.
32. Associated Press, Nov. 13, 2007, by Jeannine Aversa, Washington, D.C.
33. West Bend Daily News, Nov. 8, 2007, AP, Washington, D.C.
34. ABC News, Nov. 12, 2007, Washington, D.C.
35. Associated Press, Nov. 7, 2007, by Tom Krisher, Detroit, MI.
36. Financial Times, Oct. 17, 2007, by Chris Giles, London, England, U.K.
37. London Daily Telegraph, Oct. 17, 2007, by Ambrose Evans-Pritchard, London, England, UK.
38. Associated Press, Oct. 18, 2007, by Erin Conroy, New York, NY.
39. Associated Press, Oct. 31, 2007, by Tali Arbel, New York, NY.
40. BBC News, Nov. 6, 2007, by Steve Schifferes, Cleveland, OH.
41. Newsweek Magazine, Apr. 18, 2007, by Robert J. Samuelson.
42. Bloomberg News Service, Nov. 5, 2007, by Ying Lou, Beijing, China.
43. Associated Press, Nov. 6, 2007, by Victor L. Simpson, Vatican City.
44. AFP News, Nov. 17, 2007, Riyadh, Saudi Arabia.
45. Associated Press, Aug. 31, 2007.

<http://www.lasttrumpetministries.org>


 Takaisin