Last Trumpet Newsletter

Volume XXVII           Issue I            January  2008

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

                                              Saatanallisen ykseyden kuvitelma!

”Niin Herra astui alas katsomaan kaupunkia ja tornia, jonka ihmislapset olivat rakentaneet. Ja Herra sanoi: "Katso, he ovat yksi kansa, ja heillä kaikilla on yksi kieli, ja tämä on heidän ensimmäinen yrityksensä. Ja nyt ei heille ole mahdotonta mikään, mitä aikovatkin tehdä. Tulkaa, astukaamme alas ja sekoittakaamme siellä heidän kielensä, niin ettei toinen ymmärrä toisen kieltä." Ja niin Herra hajotti heidät sieltä yli kaiken maan, niin että he lakkasivat kaupunkia rakentamasta.”

Genesis 11:5-8

”Miksi pakanat pauhaavat ja kansat turhia ajattelevat? Maan kuninkaat nousevat, ruhtinaat yhdessä neuvottelevat Herraa ja hänen voideltuansa vastaan: 'Katkaiskaamme heidän kahleensa, heittäkäämme päältämme heidän köytensä.' Hän, joka taivaassa asuu, nauraa; Herra pilkkaa heitä. Kerran hän on puhuva heille vihassansa, peljättävä heitä hirmuisuudessaan.”

Psalmi 2:1-5

”Koska he, vaikka ovat tunteneet Jumalan, eivät ole häntä Jumalana kunnioittaneet eivätkä kiittäneet, vaan ovat ajatuksiltansa turhistuneet, ja heidän ymmärtämätön sydämensä on pimentynyt.”

Room. 1:21

”Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.”

Ilm. 13:15

Tässä Last Trumpetin numerossa, me aloitamme uuden vuoden 2008 tutkimalla hyvin erikoista ilmiötä joka on käynnissä maassamme ja muussa maailmassa. Minä viittaan kaikkien hallitusten, talouksien, uskontojen, ja asevoimien yhdistämiseen yhdeksi kollektiiviseksi yhteisöksi. Tämä on ollut saatanan ja hänen antikristillisten voimiensa tavoite Baabelin tornin päivistä lähtien. Ei ole ollut helppo tehtävä pimeyden voimille toteuttaa tätä kuten historia selvästi paljastaa. Kaikki sodat, vallankumoukset, kapinat, ja jopa maailmansodat eivät olleet riittäviä saattaakseen ihmiset huutamaan rauhan puolesta tarpeeksi äänekkäästi. Vaikkakin Yhdistyneet Kansakunnat muodostettiin toisen maailmansodan jälkeen, yhden-maailman hallitusta ei ole vielä saatu aikaan 62 vuotta myöhemmin.

Me tiedämme että kaikkivaltias Jumala vastustaa yhden-maailman hallitusta, mikä on syynä siihen että Hän sekoitti Baabelin kielet ja pakotti heidät keskeyttämään projektinsa olemasta yksi kansa yhdessä pääkaupungissa, sisältäen korkean tornin. Raamatun jakeissa edellä, me näemme erityisen maininnan ihmisten kuvitelmista. Näitä kuvitelmia kutsutaan turhiksi joita pidettäisiin hengissä maan pakanakuninkaiden pauhaamisella. Todellakin, tarkoitus on jotenkin yhdistää jokainen instituutio ja ihmisten ponnistus yhdeksi hallinnoksi aivan huipulla. Me näemme tämän dynamiikan toiminnassa maailmassamme nykyään.

Meillä on Yhdistyneet Kansakunnat, Euroopan Unioni, ja kolmentoista eurooppalaisen talouden valtioliitto yhden eurovaluutan alaisuudessa. Me myös selvästi näemme Amerikan Yhdysvallat kutoutuneena Kanadan ja Meksikon kanssa yhdeksi Pohjois-Amerikan Unioniksi jolla on uusi supervaltatie liittäen kolme maata yhteen. Huomautettakoon tässä että jotkut fundamentalistiset ”kristilliset” pastorit ovat niin petettyjä että he kutsuvat tätä NAFTA supervaltatietä pyhyyden valtatieksi, viitaten Jesajan lukuun 35:8.

Me olemme myös todistamassa mullistusta talouksissa joka tekee tarpeelliseksi uuden talousjärjestelmän maailmanlaajuisesti. Me myös näemme nopeaa uskontojen yhdistymistä perustuen kompromissiin. Ei ole silti helppo tehtävä sovittaa niin montaa eroavaisuutta. Itse asiassa, se olisi ollut mahdotonta näihin viimeisiin päiviin saakka joihin liittyy elektroniikka, kyberavaruus (cyber space), synteettiset huumausaineet (designer drugs), ja mielenhallinta. Ainoa tapa yhdistää ihmiset on suostutella heidät ajattelemaan samalla tavalla. Kollektiivinen ajattelu häivyttää yksilöllisyyden, ja se tuottaa kollektiivisen yhteiskunnan joka koostuu ihmisistä jotka eivät ajattele itsenäisesti.

Oli aika tässä muinaisessa suuressa Amerikan kansakunnassa kun yksilöllisyyttä vaalittiin ja pidettiin arvossa. Jokainen suur- tai pikkukaupunki oli ainutlaatuinen keskusta-aukionsa ja ostosalueensa kanssa. Kaupat ja pankit olivat yksityisesti omistettuja, ja näytti siltä että siellä ei ollut kahta samanlaista ravintolaa. Suurin osa rahasta pysyi yksittäisten kaupunkien sisäpuolella, ja meillä oli useita tuhansia yksikköjä vahvoja talouksia, tuottaen paikallista kasvua ja vahvuutta. Nyt jokainen suur- tai pikkukaupunki näyttää samanlaiselta. Ei ole väliä minne menet, siellä on McDonald’s, Wendy’s, Burger King, jne. Jättimäiset pankit ovat lunastaneet pienet pankit. Tavarataloketjut kuten Wal-Mart ja muut sen kaltaiset ovat tarjonneet alhaisempien hintojen syöttiä massiivisen ostamismäärän vuoksi ja ovat kahlinneet talouden. Jopa kirkoista on tullut megakirkkoja tv-saarnaajien kanssa jotka julistavat ahneutta rahalle. Yksilöllisyys on melkein kadonnut lähes jokaisessa elämän aspektissa.

Lisäyksenä kaikkiin edellä mainittuihin seikkoihin ja olosuhteisiin, kaikesta on tullut niin suurta mitoiltaan että sitä täytyy hallita elektronisesti tietokonejärjestelmän avulla. Ne ovat elektroniset aivot jotka taivuttavat ihmiset ajattelemaan ja käyttäytymään tietyillä tavoilla. Se on petokontrolloitu systeemi joka on valmistamassa ihmiset pedon kuville, johtaen heidät puhumaan ketä tahansa ihmistä vastaan joka ei mukaudu [Kännykkä lienee yksi esimerkki pedon kuvasta, joka puhuu, ja saa ihmiset orjuutettua valtaansa. Allekirjoittanut ei omista kännykkää. Suom. huom.]. Tästä maasta on tullut suvaitsevainen ei-hyväksyttävälle ja äärimmäistä tasoa olevalle ruokottomuudelle, saastalle, pornografialle, ja homoseksuaalisuudelle. Jopa murha raskauden keskeytyksen kautta hyväksytään johtuen kollektiivisesta asenteesta ja ajattelusta.

Todellakin, nämä ovat viimeisten päivien aivan viimeisiä ennen Vapahtajamme takaisintuloa. Saatana on työskennellyt ihmispellejensä kanssa synnyttääkseen uudenkaltaisen Baabelin tornin huipputeknisen tietokonejärjestelmän kanssa. Hyvin pian, maailman taloudet romahtavat ja antavat tietä uudelle talousjärjestelmälle joka tulee olemaan tiukasti elektroninen toiminnaltaan. Tämä on ollut pitkään tulossa, mutta se voidaan pakottaa maailman ylle niin äkisti että ihmiset tulevat järkyttymään. Kaikesta tästä ennustetaan Jumalan Sanassa, ja hyvä uutinen on se että jokaista aitoa kristittyä tuetaan Kaikkivaltiaan taholta. Sinä voit olla Vapahtajan turvallisissa käsissä jos sinä kadut ja käännät sydämesi ja elämäsi Hänen puoleensa!

                                                       Maapalloistumisen lopullinen purkaus!

Kun me katselemme uuden globaalin yhteiskunnan nousua, meidän täytyy muistaa että sen takana on hengellinen voima. Saatana tietää että jotta voitaisiin sulauttaa ihmiset yhteen jollakin perusteella, hänen täytyy valmistaa syy näyttäytymään yleväksi. Mikrokosmoksessa, me tiedämme että on ollut monia yhtenäisyyden liikkeitä läpi historian, erityisesti 20. vuosisadalla. Me olemme nähneet yleissaksalaisuuden ideologiaa Saksassa isänmaallisuutena (as the Fatherland), yleisslaavilaisuutta Äiti Venäjällä, ja Kaukoidässä, Suur-Itä-Aasian Yhteishyväalueen (the Greater East Asia Co-prosperity Sphere). Kaikki nämä olivat voimakkaita yhtenäisyyden liikkeitä ja sotilaallisesti mahtavia. Jokaisen sellaisen liikkeen todellinen voima oli silmänkääntötemppu (gimmick) joka liitti ihmiset yhteen. Kolmas valtakunta oli ensiluokkainen esimerkki ihanteesta joka tukevasti hitsasi ihmiset yhteen joukoksi jolla oli hämmästyttävä voima. Ihanne oli Der Vaterlandin tai isänmaan käsite. Se oli isänmaan rakkautta, sellaista jota maailma on harvoin nähnyt (vrt. nykypäivän Venäjä, Suom. huom.). Koska kansallislaulua, ”Deutschland Uber Alles”, soitettiin joukkokokouksissa toisen tunnetun laulun kanssa nimeltään ”Horst Wessel Lied”; joka alkaa sanoilla Die fanne Hoh, ihmiset siirtyivät hengessään ehdottomaan sitoutumiseen.

Saksan kansaa oli niin paljon riistetty Illuminatin pankkiirien ja salaliittolaisten toimesta, ja nyt he näkivät tilaisuuden murtautua vapaaksi. Todellakin, Illuminatin syntypaikka oli Ingolstadt Baijerissa. Se oli siellä kun Tri. Adam Weishaupt, Rabbin poika joka oli kääntynyt katolilaisuuteen, oli nyt opettamassa kirkollista (canon) lakia yliopistossa tuossa kaupungissa. Tämä on mies jonka Rothschildin pankkiirit käsinpoimivat laatimaan suunnitelma yhden-maailman hallitusta varten, ja tuo suunnitelma pantiin alulle toukokuun 1. päivänä v. 1776. Historia on täynnä tämän salaisen järjestön puuhia joka toimii vapaamuurariuden korkeiden tasojen sisällä, ja näin koskettaa meidän päiviemme ajankohtaisia tapahtumia. Lyhyesti, Weishaupt ja Rothschildit loivat hirviön toteuttamaan heidän käskyään. Tässä kohtaa minun täytyy huomauttaa että Mary Shelleyn kertomus Frankensteinista kuvaa koko tarinan Illuminatista hirviönä joka tehtiin lukuisten ihmisten ruumiinosista ja sähköistettiin elämään tekemään hullun Tri. Frankensteinin käsky. Hämmästyttävästi, ympäristö tarinalle oli Ingolstadtin alue Baijerissa. (1)

Nyt, näinä viimeisinä päivinä, on olemassa paljon väkevämpi ja petollisempi silmänkääntötemppu jota käytetään hitsaamaan ihmiset yhteen. Se on Äiti Maan peruste. Nyt on olemassa suuri kutsumus pelastaa se mitä New Age -noidat kutsuvat Äiti Maaksi jopa siinä mitassa että siitä on tulossa uskonto. Tämä on paljon vahvempi ja yleismaailmallisempi syy kuin tuo isänmaallisuuden kiihko 66 vuotta sitten. Yhdistyneet Kansakunnat on jatkuvasti vaatimassa sääntöjä hidastuttamaan tai pysäyttämään globaali lämpeneminen. Tässä kohtaa, minun täytyy sanoa että todellinen ongelma ei ole globaali lämpeneminen, vaan globaali synnintekeminen. New Agen okkultistit korkeilla paikoilla, kuitenkin, haluaisivat meidän uskovan että meidän planeettamme on elävä naispuolinen entiteetti joka on vaikeuksissa johtuen ihmisten häneen kohdistuvasta saastuttamisesta.

Minä aikaisemmin mainitsin Frankensteinin kertomuksen, ja tuossa tarinassa hullulla tohtorilla oli apulainen nimeltään Igor, jonka hän lähetti ulos varastamaan aivot hirviölle. Modernilla Äiti Maa -liikkeellä ei ole pelleä nimeltä Igor, mutta meillä on Al Gore, joka varastaa ihmisten mieliä ja voittaa palkintoja tekemällä sitä! Samaan aikaan kun on olemassa globaaleja muutoksia, se on kaikki levitetty väärässä suhteessa ja siitä on tullut huijaus ja silmänkääntötemppu. Minun on surullista sanoa että se toimii.

Marraskuun 24. päivänä London Daily Mail julkaisi jutun otsikolla: ”Kohtaa nainen joka ei halua vauvoja koska ne eivät ole luontoystävällisiä (eco friendly).” Juttu kertoo kasvavasta liikehdinnästä abortoida vauvoja ja tulla sterilisoiduksi Äiti Maan nimessä. Nainen nimeltä Toni abortoi vauvansa ja hänet sterilisoitiin 27 vuoden ikäisenä, ja hänellä oli tällaista sanottavaa siitä: ”Lasten haluaminen on itsekästä. Se on kaikki sinun geneettisen sukulinjasi ylläpitämistä planeetan kustannuksella Jokainen henkilö joka syntyy käyttää enemmän ruokaa, enemmän vettä, enemmän maata, enemmän fossiilisia polttoaineita, enemmän puita ja tuottaa enemmän roskaa, enemmän saastetta, enemmän kasvihuonekaasuja, ja lisää yliasutuksen ongelmaa…..Minä en mielelläni tehnyt päätöstä, mutta olisi ollut moraalitonta synnyttää lapsi jonka minä tunsin voimakkaasti olevan vain taakka maailmalle. Minä en ole koskaan tuntenut syyllisyyden pistoa siitä mitä minä tein.” (2) Toisella naisella nimeltä Sarah oli tällaista sanottavaa: ”Minä tajusin sitten että vauva saastuttaisi planeettaa - ja se että en koskaan omistaisi lasta, oli kaikkein ympäristöystävällisin asia jonka voisin tehdä.” (3) Miten surullista aikaa elämmekään kun naiset sitoutuvat ihmisuhriin pelastaakseen Äiti Maa -jumalattaren. Tekemällä näin viitataan myös ”sinun hiilijalanjälkesi poistamiseen”.

Joulukuun 13. päivänä, YK:n ilmastokonferenssi kokoontui Balilla, Indonesiassa. Yksi kohta esityslistalla oli globaalin hiiliveron kerääminen rikkailta kansakunnilta kuten Yhdysvallat. Arvioitiin että sellainen vero tuottaisi 40 miljardia dollaria. Tämä olisi ensimmäinen maailmanvero turvata Äiti Maa. (4)

Yhdistyneet Kansakunnat on ollut myös työstämässä merisopimuslakia (Law of the Sea Treaty), joka takavarikoisi maailman valtameret globaalille hallitukselle. Tätä merisopimuslakia kutsutaan nimellä Lex Mercatoria. (5) Tämän sopimuksen alaisuudessa, ei olisi enää kansainvälisiä vesiä.

                                                             Pedon nyrkkiinpuristettu käsi!

Marraskuun 6. päivänä 2007, Associated Press kertoi että Chicagon poliisi tainnutti aseella (tasered) 82-vuotiaan naisen. Vanhempi naishenkilö oli vain viiden jalan ja yhden tuuman korkuinen ja painoi 160 naulaa (1 naula = 454 grammaa). Hän kärsi dementiasta ja heilutti nuijaa (hammer) ilmassa. Sitten konstaapeli iski häneen sähköisellä tainnutuspistoolilla. (6) Me kuulemme yhä enemmän tällaisista äärimmäisen voimankäytön tapauksista!

Marraskuun 18. päivänä 2007, Associated Press raportoi että tuomari Upper Marlborossa, Marylandissa, käski lapset immunisoitaviksi (to be immunizated). Kolmetuhatta opiskelijaa oli sitä vastaan kun tuomari antoi käskyn vanhemmille tuoda heidät oikeustalolle siinä paikassa rokotuksiin. Tottelemattomuus johtaisi lasten erottamiseen koulusta ja vanhempia syytettäisiin laiminlyöntirikkomuksista, mikä voisi johtaa 10-päivän vankilatuomioon ensirikkomuksena (first offense). Toinen rikkomus voisi passittaa vanhemmat 30-päivän vankeuteen. Kun päivä oli ohitse, siellä oli vielä 900 opiskelijaa vastahangassa. (7) Tapahtuma Prince Georgen piirikunnan oikeustalolla oli samassa suhteessa Gestapoon. Useita satoja lapsia koottiin laumaksi oikeustalolle jota vartioivat aseistetut poliisiupseerit hyökkäyskoirien kanssa. Lapset pakotettiin rokotettaviksi, monet heistä vastoin heidän tahtoaan. Jopa Amerikan lääkäreiden ja kirurgien yhdistys (AAPS) tuomitsi tämän toimenpiteen marraskuun 16. päivän lehdistötiedotteessa joka totesi: ”Tämä mielivalta (power play) pyyhkii pois ilmoitetun suostumuksen ja vanhempien oikeudet”, sanoi Kathryn Serkes, toiminnanjohtaja AAPS:ssä, joka on yksi harvoista kansallisista lääkäreiden ryhmistä jotka kieltäytyvät farmaseuttisten yritysten yhteisrahoituksesta. (8) Tämä oli selvästi pyssynkärki-lääketieteen (gunpoint medicine) tapaus. Kuka olisi uskonut että se voisi tapahtua täällä? AAPS:n raportti voidaan lukea osoitteesta: http://www.aapsonline.org/press/nr-11-16-07.php.

Illuminatin salaliiton symboli on aina ollut kaikkinäkevä silmä, ja tuo silmä näyttäytyy USA:n yhden dollarin setelin takapuolella. Tämä silmä tunnetaan myös egyptiläisen Horuksen tai Utchatin silmänä. Noituuden maailmassa, yleisesti opetetaan että vihityillä Wicca-noidilla on kolmas silmä. Herra Jeesus viittasi tähän Markuksen luvussa 7:22 pahana silmänä [Tämä on evil eye KJV-raamatussa, mutta suomalainen KR 33/38 on kääntänyt kyseisen kohdan pahansuopaisuudeksi, Suom. huom.]. Pitäen tuo mielessä, me olemme nyt näkemässä uuden huipputeknisen tunnistamisteknologian esiintulemista, joka lopulta korvaa sormenjäljet. Iiris-skannereita käytetään nyt 2,100 poliisiasemalla 27 osavaltiossa. Teknologia käyttää infrapunavaloa tutkiakseen 235 erilaista yksityiskohtaa silmän iiriksessä. Skannereita on nyt kehitelty armeijaa varten joita testataan ostoskeskuksissa, jotka voivat elektronisesti kuvata ihmisjoukkoa, kaikkia samaan aikaan, ja varastoivat informaation tietokantaan. (9) Tämä on selvästi tungettelevaa ja yksityisyyttä loukkaavaa.

Toinen laite joka on muuttanut Amerikan pysyvästi, on matkapuhelin. Lukemattomat tuhannet matkapuhelin-tukiasemat (cell towers) kaikkialla Yhdysvalloissa palvelevat toista tarkoitusta sen rinnalla että antavat puhelinpalvelua miljoonille käyttäjille. Nämä tukiasemat sallivat läheisen käyttäjien silmälläpidon ja ovat osa petohallituksen yleisnäköharhaa (panopticon). Meidän täytyy myös muistaa että tukiasemat kätketään joskus rakenteiden sisälle jotka näyttävät harmittomilta. Marraskuun 28. päivänä 2007, U.S. Cellular (=operaattori) suostui kätkemään uuden tukiaseman tontille jonka omistaa The Way of Faith Christian Center (=kristillinen keskus) Altonissa, Missourissa. Tukiasema on tarkoitus kätkeä 95 jalan (1 jalka = n. 30 cm) korkuiseen ristiin. Yhtiö, CIS Communications, joka rakentaa tukiasemia, totesi että kirkontornit ovat myös ensiluokkaisia vaihtoehtoja tukiaseman sijainnille. (10) Me tosiaankin elämme aina-laajenevassa yleisnäköharhassa. Yleisnäköharha on olemassa kun sinua jatkuvasti tarkkaillaan, mutta sinä et koskaan tiedä varmasti kuka sinua tarkkailee.

                                                    Antikristuksen esiintuleva talousjärjestelmä!

Joulukuun 3. päivänä 2007, New York Timesin reportterilla Paul Krugmanilla, kirjoittaen nykyisestä finanssitilanteesta Yhdysvalloissa, oli tällaista sanottavaa: ”Minä en ole koskaan nähnyt finanssialan sisäpiiriläisiä näin pelästyneinä - en jopa vuosien 1997-98 Aasian talouskriisin aikana, kun talouden dominopalikat näyttivät romahtavan kaikkialla maailmassa. Tällä kertaa, markkinapelaajat näyttävät todella kauhistuneilta - koska he ovat yhtäkkiä tajunneet että he eivät ymmärrä monimutkaista rahajärjestelmää jonka he loivat.” (11) Marraskuun alussa 2007, markkinat järkyttyivät havaitessaan että pankit pitävät hallussaan yli biljoonan dollarin verran myrkyllistä velkaa. (12) Japanin kansakunta menetti kaksi miljardia dollaria USA:n asuntomarkkinasijoituksiin. (13) Marraskuun aikana 2007, Wisconsinin osavaltion lunastusoikeuden kumoamiset (foreclosures) kohosivat 67%:n kasvuun, ja tilanne on jopa pahempi 21 muussa osavaltiossa. (14) Indikaattorit paljastavat nyt että kriisi asuntolainojen laiminlyönneistä on leviämässä autolainojen laiminlyönteihin. (15) Joulukuun 25. päivänä 2007, Associated Press kertoi suurista luottokorttiyhtiöistä jotka ovat nostaneet heidän korkojaan, ja jotkut ovat menneet niinkin korkealle kuin 24,24 prosenttiin! Tämä vangitsee ihmiset totaalisen suojattomiksi (off-guard). Joissakin tapauksissa, 200 dollarin maksu koostuu vain 24 dollarin perustasta ja korkoihin menee 176 dollaria. (16)

Onko dollarimme tekemässä tuskallista kuolemaa? Surullinen tosiasia on että meidän kansallinen velkamme kasvaa enemmän kuin miljoona dollaria minuutissa. Tänä aikana jokainen mies, nainen, ja lapsi Amerikassa on velkaa 30,000 dollaria osuudessaan kansallisesta velasta. (17) Koko maailma tietää että USA:n dollari tekee kuolemaa; kaikki paitsi Amerikan kansa. USA:n dollari alkoi heikentyä vuonna 2001, ja se ei koskaan keskeyttänyt heikentymistään maailman markkinoilla. Punainen Kiina ui niin monissa USA:n dollareissa että he eivät näe muuta vaihtoehtoa kuin ostaa amerikkalaisia yrityksiä suoraa päätä. (18) Todellakin, Amerikka ei ole myynyt vain sen teollisuutta, vaan myös valtateitään, siltoja, ja satamia. Näyttää siltä että me pidämme infrastruktuurimme myyjäisiä. Me myös tiedämme että Federal Reserve (FED) on tehnyt täsmälleen sitä mitä he tekivät juuri ennen vuoden 1929 talousromahdusta ja lamaa. Vaikkakin he pitävät korot laskusuunnassa, markkinat silti heikentyvät kokonaisuutena ottaen.

Kun euro tuli markkinoille, sen arvo oli vähemmän kuin dollari. Vuonna 2001, juuri WTC -hyökkäyksen jälkeen, euro oli arvoltaan 83 senttiä. Nyt sen arvo on 1,47 dollaria, kasvua 56% dollaria vastaan. Onko mikään ihme että eurosta on tulossa vaihtovaluutta kun koko maailma luopuu USA:n dollarista? (19) Jaakobin kirjeen luvusta 5:1-3 me luemme seuraavaa: ”Kuulkaa nyt, te rikkaat: itkekää ja vaikeroikaa sitä kurjuutta, joka on teille tulossa. Teidän rikkautenne on mädännyt, ja teidän vaatteenne ovat koin syömät; teidän kultanne ja hopeanne on ruostunut, ja niiden ruoste on oleva todistuksena teitä vastaan ja syövä teidän lihanne niinkuin tuli. Te olette koonneet aarteita viimeisinä päivinä.”

Selvästikin, me näemme suuren mullistuksen olevan tekeillä, ja se on hahmoteltu Illuminatin suunnitelmassa. Tänään maailman taloudet antavat tietä uudelle järjestelmälle joka on täysin elektroninen. Teknologia on kohdallaan, ja kun vaihdos tulee, se tapahtuu nopeasti. Ei tule olemaan enää käteistä, shekkejä, tai muovikortteja. Tilin aktivointi ja käyttö tehdään helpoksi istutetuilla mikrosiruilla, ja jokaisesta henkilöstä tulee inhimillinen itsetoimiva pankkivirkailijakone (human automatic teller machine). Jokainen ihminen tässä systeemissä liittää ruumiinsa elektronisesti kaikkeen pankkiasiointiin ja kaupankäyntiin. Ei kukaan voi ostaa tai myydä mitään ilman tuota merkkiä. Tämä tehdään erittäin selväksi Ilmestyskirjan luvussa 13:16-17 seuraavasti: ”Ja se saa kaikki, pienet ja suuret, sekä rikkaat että köyhät, sekä vapaat että orjat, panemaan merkin oikeaan käteensä tai otsaansa, ettei kukaan muu voisi ostaa eikä myydä kuin se, jossa on merkki: pedon nimi tai sen nimen luku.” Huomautettakoon tässä että sana ”merkki” jota käytetään tässä Kirjoitusten osassa, käännetään kreikkalaisesta sanasta ”charagma”, joka tarkoittaa leikata tai kyntää (plow) lihaan. Selvästi, tämä olisi vuorovaikutteisen mikrosirun istutusta!

                                          Biologinen sodankäynti amerikkalaisessa yhteiskunnassa!

Muita varmoja merkkejä lopusta ovat rutto- ja kulkutaudit, ja koskaan ei ole ollut sellaista aikaa kuin tämä nykyinen sellaisia asioita varten. Äskettäinen raportti osoitti että tapausten lukumäärä koskien lasten kaksisuuntaista mielialahäiriötä (bibolar disorder), jota myös kutsutaan maanis-depressiivisyydeksi, on lisääntynyt 40-kertaiseksi viime vuosina. Vuonna 1994, oli 20,000 tapausta. Vuonna 2003 oli 800,000 tapausta! (20) Onko tämä tilanne aikaansaatu tarkoituksella koskien amerikkalaisia lapsia? Se on hengellinen tilanne, ja lapsista on tulossa demonisoituja tietokoneiden ja monien elektronisten roolipelien väärinkäytön kautta.

Marraskuun 9. päivänä, New York Times raportoi että AIDS-rokote, jonka on kehitellyt Merck Pharmaceuticals -yhtiö, tosiasiassa lisäsi vastaanottajien riskiä saada HIV. Rokote sisälsi yleisen flunssaviruksen muunneltua muotoa joka tunnetaan adenoviruksena tyyppiä 5. (21) Marraskuun 16. päivänä 2007, tautienvalvontakeskus (Center for Disease Control) Atlantassa, Georgiassa, raportoi että adenomutaatio eli yleinen flunssavirus muunnellussa muodossa tappoi kymmenen ihmistä. (22) Ovatko immunisaatiot ja rokotukset turvallisia? Viime kuukausina poliotaudin puhkeaminen on iskenyt Nigeriaan, ja se pantiin alulle rokotteen kautta jonka oletettiin ehkäisevän sitä. Surullista kyllä, 69 lasta halvaantui rokotteen vaikutuksesta! (23)

Lokakuun 30. päivänä 2007, juuri ennen noitien korkeaa Samhain ristineljännessapattia, tavallisesti tunnettu Halloweenina, Kentuckyn koulupiiri sulki 23 koulua johtuen MRSA-tartunnasta (staph infection). (24) Associated Press kertoi myös että tuhannet amerikkalaiset ovat saaneet mahdollisesti tappavan ja lääkkeille vastustuskykyisen superpöpön (staph superbug). (25) Mistä tämä ja muut virukset sekä vieraat bakteerien muodot tulevat? Ovatko nämä muokattuja pöpöjä joita valmistetaan laboratoriossa? Meidän täytyy myös muistaa että lähes kaikki nämä tartuntataudit löydettiin sairaaloista ja muista hoitolaitoksista.

Toisessa Associated Pressin jutussa koskien Phoenixin lähialuetta, Arizonassa, on jotakin joka kuulostaa tieteiskirjallisuudelta, mutta se on totta. Aivoja syövä ameeba joka löydettiin lämpimiltä järvivesiltä, tappoi kuusi nuorta miestä ja poikaa. Ameebaa kutsutaan nimellä Naegleria fowlen. Mikro-organismi menee sisälle sieraimiin ja kulkeutuu aivoihin missä se ruokkii itseään kunnes henkilö kuolee. (26) Kaikki asiat huomioon ottaen, onko koskaan ollut sellaista aikaa kuin tämä nykyinen?

                                                     Helvetillinen yhteiskunta ja tuomion äänet!

Joulukuun 5. päivänä 2007, nuori mies kiväärin kanssa avasi tulen ruuhkaisessa ostoskeskuksessa Omahassa, Nebraskassa. Kun ammuskelu oli ohi, kahdeksan ihmistä oli kuollut, ja asemies tappoi sitten itsensä. (27) Tämä tapahtui samana päivänä kun presidentti Bush oli vierailemassa Omahan kaupungissa. (28) Se oli 18 päivää ennen täyttäkuuta, joka kasvaa täydeksi noitien Yule-sapatin yönä. Minä olen katsonut monia julkisia ampumisia uutisten raportoimana viime vuosina, ja se on hämmästyttävää kun me ymmärrämme niiden okkulttisen ajoituksen. Ne eivät ole vain tolkuttomia tappamistapahtumia vaan pikemminkin hengellisesti motivoituja okkultismin projekteja. Toinen esimerkki tästä ajoituksesta on ampumisvälikohtaus jossa tapettiin kaksi koulutettavaa lähetystyöntekijää lähetyskoulussa Arvadassa, Coloradossa. (29) Tämä tapahtui 13 päivää ennen noitien Yule-sapattia.

Ilmeisesti, jotakin on hyvin pielessä Yhdysvalloissa. Se on hätkähdyttävä tosiasia että Yhdysvalloissa on enemmän lapsia kärsimässä elinkautistuomiota vankiloissa kuin missään muussa kansakunnassa maan päällä. Nykyisin, Amerikassa on 2,387 nuorukaista kärsimässä elinkautistuomiota. Ainoa toinen kansakunta joka pitää vankilassa lapsia koko elämän ajan on Israelin valtio, jolla on seitsemän tapausta. (30) Meidän täytyy muistaa että lapset ovat heidän edelläkäyvän sukupolven tuotoksia. Missä ovat roolimallit?

Me olemme nyt saaneet tietää että 28 eläkkeellä olevaa kenraalia ja amiraalia Yhdysvalloissa on lähettänyt kirjeen USA:n kongressille pyytäen heitä kumoamaan ”don’t ask, don’t tell (älä kysy, älä kerro)” -periaatteen koskien homoseksuaaleja jotka palvelevat armeijassa. Nykyinen laki juuri käskee homoseksuaaleja olemaan hiljaa. 28 upseeria haluaa homoseksuaalien tulevan esiin ja olemaan äänekkäitä koskien heidän homoutta tai lesboutta. Nämä 28 vetäytynyttä asevoimien johtajaa korkeimmilla tasoilla halusivat sanoa tämän: ”Kuten Britanniassa, Israelissa, ja muissa kansakunnissa jotka sallivat homojen ja lesbojen palvelevan avoimesti, meidän palveluksessa olevat ovat ammattilaisia jotka ovat kykeneviä työskentelemään yhdessä tehokkaasti huolimatta eroista rodussa, sukupuolessa, uskonnossa, ja seksuaalisuudessa.” USA:n asevoimissa palvelee nyt 65,000 tunnettua homoa ja lesboa! (31)

Britanniassa joulukuun 6. päivänä 2007, brittiläinen korkein oikeus ohjeisti että radio- ja televisioasemia sekä teattereita ei voida asettaa syytteeseen jumalanpilkan takia. Kiista alkoi kun BBC vastaanotti valituksia koskien Jerry Springerin tuotantoa esittäen kohtauksia helvetissä ”Jeesuksen ja saatanan ollessa vieraina satiirisessa rupattelushow’ssa”. (32) Se on kuin kaikki pidäkkeet olisi kiskottu irti ja saatana tulee kuin tulva. Surullista kyllä, maapallon ihmiset imevät itseensä saastan tulvaa. Kuinka kauan Kaikkivaltias sietää tätä? Nuo päivät ovat rajatut!

Yhdysvallat kärsii nyt niin monella tavalla, mutta milloin ihmiset saavat viestin ja heräävät siihen todellisuuteen että loppu on lähellä? Amerikka on nyt kokemassa yhtä historiansa pahimmista talvista, ja tätä kirjoitettaessa, talvikausi ei ole vielä edes alkanut. Massiiviset jäämyrskyt ovat ajaneet miljoonat ihmiset pulaan ja jättäneet heidät kylmään ilman sähköä. Jääkerrokset jäätyneestä sateesta kirjaimellisesti lamaannuttivat maamme keskiosan. Uuteen-Englantiin on osunut hämmästyttävän kovia lumisateita ja tuulia. Maan luoteisosaa Tyynenmeren rannikolla piestiin myös kovilla sateilla ja hurrikaanivoimaisilla tuulilla joulukuun alussa 2007. Oregonin ja Washingtonin osavaltioissa niin paljon kuin 12 tuumaa sadevettä putosi taivaalta 24 tunnin aikana tuulten ollessa niinkin voimakkaita kuin 129 mailia (1 maili = n. 1,6 km) tunnissa. Tulvimisen ja tuulen aiheuttamat vahingot olivat laajoja. (33)

Jokainen aikainmerkki joka annettiin meille Herran Jeesuksen kautta, on toteutumassa aivan silmiemme edessä. Maanjäristykset ja tulivuorenpurkaukset ravisuttavat ja jylisevät edelleen ennätyslukemissa ja kasvavalla intensiteetillä ja esiintymistaajuudella. Meidän pitäisi odottaa suurta maanjäristystä Lähi-idässä, erityisesti Israelin valtiossa. Ei mene kauan tästä, kun maa huojuu synnin ja pahojen tekojen raskaan taakan alla.

Lisää suuria merkkejä taivaissa liittyy planeettoihin Mars ja Venus. Okkultiikassa, Marsin uskotaan olevan sodanjumala. Vihainen punainen planeetta tulee olemaan vain 55 miljoonan mailin päässä maasta joulukuun 24. päivänä 2007, mikä on kaksi kolmasosaa lähempänä kuin tavallisesti. Astrologit uskovat että tämä tuo suuria vaikeuksia maapallolle, koska Mars tulee olemaan myös oppositiossa aurinkoon nähden.

Planeetta Venus, joka oli aina pilvinen planeetta kaasukehän sisältäessä metaani- ja ammoniakkikaasuja, on nyt räjähtänyt liekkeihin. Okkultiikassa, Venuksen oletetaan olevan eroottinen rakkaudenjumalatar, ja tuo planeetta on nyt raivoava inferno. Tiedemiehet ovat sanoneet että Venus on nyt ”tulinen helvetti”. Planeetan pinta on nykyään tarpeeksi kuuma sulattamaan teräksen. (34) On todella myöhäisempää kuin kuvitteletkaan.

Lopuksi, minä kehotan jokaista etsimään Herraa kaikesta sydämestä. Aika on käsillä. Me edelleen kutsumme teitä lähettämään rukouspyyntönne meille. Meidän rukoustiimimme odottavat antaakseen kullekin yksilöllistä huomiota. Minä myös haluan kiittää kaikkia teitä jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Minä rukoilen että Jumala siunaa teitä ylenpalttisesti. Jos sinä et ole vielä lähettänyt uusimislomakettasi asetettavaksi vuoden 2008 postituslistalle, ole hyvä ja muista tehdä se pian välttääksesi yhden numeron missaamisen. Armo ja rauha olkoon moninkertaisesti yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)


Lähdeluettelo
01. Wikipedia Encyclopedia, http://en.wikipedia.org/wiki/ingolstadt, Germany.
02. London Daily Mail, Nov. 21, 2007, by Natasha Courtenay-Smith & Morag Turner, London, UK.
03. Ibid.
04. United Nations, http://epw.senate.gov/public/index.cfm.
05. United Nation Document, Lex Mercatoria.
06. Associated Press, Nov. 6, 2007, Chicago, IL.
07. Milwaukee Journal Sentinel, Nov. 18, 2007, by Matthew Barakat, AP, MD.
08. AAPS Official Press Release, Nov. 16, 2007, by Kathryn Serkes.
09. USA Today, Dec. 5, 2007, by Wendy Koch, Gannett News Service.
10. St. Louis Post-Dispatch, Nov. 28, 2007, by Adam Jadhav, Alton, MO.
11. New York Times, Dec. 3, 2007, by Paul Krugman, New York, NY.
12. The Independent, Nov. 6, 2007, by Sean O’Grady, London, England, UK.
13. Milwaukee Journal Sentinel, Nov. 24, 2007, AP, New York, NY.
14. Milwaukee Journal Sentinel, Nov. 30, 2007, by Avrum D. Lank, Milwaukee, WI.
15. Associated Press, Nov. 20, 2007, by Tom Krisher, Detroit, MI.
16. Associated Press, Dec. 5, 2007, Washington, D.C.
17. Associated Press, Dec. 3, 2007, by Tom Raum, Washington, D.C.
18. Milwaukee Journal Sentinel, Nov. 19, 2007, by John Schmid, Milwaukee, WI.
19. The Japan Times, Dec. 5, 2007, by Gwynne Dyer, London, England, U.K.
20. Associated Press, Sep. 4, 2007, by Lindsey Tanner, Chicago, IL.
21. New York Times, Nov. 9, 2007, by Lawrence K. Altman & Andrew Pollack, New York, NY.
22. Associated Press, Nov. 16, 2007, Atlanta, GA.
23. Traverse City Record-Eagle, Oct. 6, 2007, Traverse City, MI.
24. Associated Press, Oct. 27, 2007, Pikeville, KY.
25. Cox News Service, Oct. 17, 2007, by Lindsey Tanner, AP, Chicago, IL.
26. Associated Press, Sep. 28, 2007, by Chris Kahn, Phoenix, AZ.
27. Associated Press, Dec. 5, 2007, by Oskar Garcia, Omaha, NE.
28. Action 3 News, Dec. 5, 2007, Omaha, NE.
29. New York Times, Dec. 9, 2007, by John Holusha, New York, NY.
30. Los Angeles Times, Nov. 20, 2007, by Henry Weinstein, Los Angeles, CA.
31. Australian Broadcasting Corp., Dec. 1, 2007, Melbourne, Australia.
32. Australian Broadcasting Corp., Dec. 6, 2007, Melbourne, Australia.
33. Associated Press, Dec. 4, 2007, by Tim Fought, Portland, OR.
34. AFP News, Nov. 28, 2007, New York, NY.

<http://www.lasttrumpetministries.org>


 Takaisin