Last Trumpet Newsletter

Volume XXVII           Issue II            February  2008

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

                    Amerikka - kansakunta joka on huonomuistinen ja välinpitämätön!

”Voi sukukuntaa-teitä! Katsokaa Herran sanaa: olenko minä ollut Israelille erämaa, pimeyden maa? Miksi sanoo minun kansani: 'Me juoksemme valtoimina, emme tule enää sinun tykösi'. Unhottaako neitsyt koristeensa, morsian koruvyönsä? Mutta minun kansani on unhottanut minut epälukuisina päivinä.”

Jeremia 2:31-32

”Sentähden tulee meidän sitä tarkemmin ottaa vaari siitä, mitä olemme kuulleet, ettemme vain kulkeutuisi sen ohitse. Sillä jos enkelien kautta puhuttu sana pysyi lujana, ja jokainen rikkomus ja tottelemattomuus sai oikeudenmukaisen palkkansa, kuinka me voimme päästä pakoon, jos emme välitä tuosta niin suuresta pelastuksesta, jonka Herra alkuaan julisti ja joka niiden vahvistamana, jotka olivat sen kuulleet, saatettiin meille?”

Hebr. 2:1-3

”Vaan muista, että Herra, sinun Jumalasi, antaa sinulle voiman hankkia rikkautta pitääkseen liittonsa, jonka hän valalla vannoen teki sinun isiesi kanssa, niinkuin tähän päivään saakka on tapahtunut. Mutta jos sinä unhotat Herran, sinun Jumalasi, ja seuraat muita jumalia, palvelet niitä ja kumarrat niitä, niin minä vakuutan teille tänä päivänä, että te peräti hukutte. Niinkuin ne kansat, jotka Herra hukuttaa teidän tieltänne, niin tekin hukutte, kun ette kuulleet Herraa, teidän Jumalaanne.”

5 Moos. 8:18-20

”Herra on tehnyt itsensä tunnetuksi, on pitänyt tuomiot, kietonut jumalattoman hänen kättensä tekoihin. -Kanteleen välisoitto. Sela. Jumalattomat peräytyvät tuonelaan, kaikki pakanat, jotka unhottavat Jumalan.”

Psalmi 9:16-17

Tässä Last Trumpetin numerossa, me keskitymme moniin hämmästyttäviin asioihin joita tapahtuu kaikkialla ympärillämme, ja kuitenkin suurin osa niistä jää huomaamatta laajalta enemmistöltä ihmisiä. Ensisijainen syy tälle karkealle tietämättömyydelle on välinpitämättömyys totuutta kohtaan. Kukaan ajatteleva henkilö ei voisi olla näkemättä lukuisia merkkejä Kaikkivaltiaalta joita tapahtuu joka päivä, mikä tarkoittaa sitä että suurin osa ihmisistä ei ajattele. Me elämme maailmassa joka on täynnä huvituksia ja harhaanjohtamista, jonka saatana on suunnitellut estääkseen ihmisiä ymmärtämästä hengellisiä olosuhteita ja tapahtumia. Analyyttista ajattelua ja järjenkäyttöä ei voi olla olemassa yhteiskunnassa missä hengellinen totuus ei merkitse mitään. Niinpä, ihmiset jatkavat elämänkulkuaan takertumalla väärään toivoon kerta toisensa jälkeen.

On sanottu että historia opettaa meille että ihmiskunta ei opi mitään historiasta. Miksi samoja virheitä tehdään yhä uudestaan? Miksi Yhdysvaltojen kansalaiset sallivat itseään käytettävän hyväksi, väärinkäytettävän, ja pahoinpideltävän toistuvasti noiden toimesta joiden oletetaan johtavan heitä? Saatana tietää oikein hyvin ihmisten taipumuksen unohtaa. Se on kuin henkilö kovassa tuskassa, jonka täysi huomio kiinnittyy tuohon kipuun kunnes se helpottaa. Kun tuska on mennyt, se nopeasti unohdetaan. Sitten se palaa uudestaan ja sykli toistetaan. Tämä ei koskaan muutu niin kauan kun ihmiset unohtavat ja laiminlyövät kaikkivaltiaan Jumalan. Sellainen muistamattomuus ja laiminlyönti sallivat toisenlaisen voiman tulevan vallitsevaksi ja hallitsemaan heidän elämiään. Siten, antikristuksen voima astuu sisään, ja Herran Jeesuksen sanat, jotka löydetään Johanneksen evankeliumin luvusta 5:43, häämöttävät suuresti edessämme seuraavasti: ”Minä olen tullut Isäni nimessä, ja te ette ota minua vastaan; jos toinen tulee omassa nimessään, niin hänet te otatte vastaan.”

Maailma, ja erityisesti Amerikka, ei ole koskaan ollut valmiimpi ja halukkaampi vastaanottamaan lopullista pettäjää. Hengellinen ympäristö on sille oikea, ja ihmisiä on säilötty petoksen suolavedessä niin kauan että he tulevat näkemään itsensä saatanan ruumiillistuman maailman pelastajana. Vain aito kristittyjen jäännös ymmärtää pedon siksi mikä hän todellisuudessa on, sillä tätä tietoa ei tule paitsi kuin ilmestyksen kautta Taivaasta. Kiireinen kysymys on: vastaanotatko Herran Jeesuksen vai tuletko olemaan petetty antikristuksen ja häntä ihailevan maailman taholta? Ajankohta etsiä Herraa Jeesusta on juuri nyt, jopa kun luet tätä. Hän tuo sinut pelastukseen, ja Hänen pysyvä läsnäolonsa varjelee sinua aina, jopa läpi pimeimmän hetken!

Suomentajan kommentti: Kun ajatellaan Suomen tilannetta 1990-luvun alun suuren laman jälkeen, niin ei voi olla näkemättä jumalaista Nokia-yhtiötä ja sen entistä pääjohtajaa Jorma Ollilaa eräänlaisena messiaana joka pelasti Suomen taloudellisesta kurimuksesta ja sai ihmiset palvomaan teknologiaa matkapuhelimen (”pedonkuva”, Ilm. 13:14,15) muodossa joka hallitsee nykyään ihmisten arkielämää silminnähtävästi. Harva kyseenalaistaa Nokia-pedon saavutukset ja pitää sitä epäjumalana. Kuitenkin peto näytti nyt todelliset kasvonsa kun se ihmisistä välittämättä sulki kannattavan matkapuhelintehtaansa Saksan Bochumissa 2,300 ihmisen jäädessä työttömiksi. Lue enemmän <http://www.heinola.org/~patato/paimen.html>. Peto ajattelee vain itseään ja se toteuttaa herransa saatanan globaaleja illuministisia pyrkimyksiä. Ihmisten olisi aika herätä unestaan. Jeesus auttaa.

                                                                  2008 - muutoksen vuosi!

Aikana tätä kirjoitettaessa, me olemme kaksi viikkoa sisällä uudessa vuodessa 2008. Se on karkausvuosi, sen vuoksi että yksi päivä on lisätty helmikuun loppuun saattamaan kalenterivuosi tasapainoon aurinkovuoden kanssa. Noidat ja okkultistit uskovat että se on suuremman voiman vuosi kun aika tulee tasapainoon astraalitason (astral plane) kanssa. Jokainen karkausvuosi on presidentinvaalien vuosi Yhdysvalloissa. Se on myös vuosi jolloin olympialaiset järjestetään kaikenlaisen pakanallisen väärien jumalien ja jumalattarien palvonnan kanssa. Tämä on sitä kun ”pyhä soihtu” sytytetään Olympus-vuorella auringonsäteiden avulla kun ylipapittaret pitävät sitä kädessään ylhäällä ilmassa. Soihtu matkustaa sitten ympäri maailman ja lopulta saapuu määränpäähänsä punaiseen Kiinaan. Soihtua käytetään sitten sytyttämään ”pyhä kattila (sacred cauldron)” olympialaisten avajaisissa. Me tiedämme Raamatusta että mikään ei tuo Jumalan vihaa ihmisten päälle kiivaammin kuin karkea, uhmaava epäjumalanpalvelus.

Monia kummallisia asioita on tapahtunut uskonnollisessa maailmassa äskettäin, ja näiden asioiden tuloksena, tätä muinaista suurta Amerikan Yhdysvaltojen kansakuntaa tuskin voisi nykyään tunnistaa kristityksi kansakunnaksi. Joulukuun 28. päivänä 2007, noitien Yule-sapatin päivänä, uusi hindutemppeli vihittiin Sugarlandissa, Teksasissa. Tämä Teksasin yhteisö oli kokoontumispaikka yli tuhannelle hindulle joka tunnettiin nimellä Sri Saumyakasi Sivalaya, ja uusi temppeli, omistautunut ”Lord Shivalle”, käärmejumalalle, vihittiin. (1) Teksasista on tullut linnoitus hindu-uskonnolle sen paholaisen palvonnan kanssa joka on verhottu ”harmonisiksi rukouspalveluiksi”. (2)

Käynnissä on ehdottomasti uskontojen yhdistäminen niin kuin ei koskaan aikaisemmin ole nähty, ja on olemassa yleinen okkulttinen juoni vetää viiva niiden kaikkien ylitse! Joulukuun 11. päivänä 2007, Vatikaani (sana ”vatikaani” tarkoittaa ennustusta (divination) klassisessa latinassa) sytytti valot heidän 90 jalkaa (1 jalka = n. 30 cm) korkeaan joulukuuseensa pyhän Pietarin aukiolla. Latvassa oli epätavallinen 8-sakarainen tähti. (3) 8-sakarainen tähti on aina edustanut kahdeksaa noitien sapattia ja on ehdottomasti okkulttinen symboli. Joulukuun 22. päivänä 2007, noitien Yule-sapattina, entinen Britannian pääministeri Tony Blair jätti Englannin kirkon ja kääntyi roomalaiskatolilaisuuteen. Kukaan Britannian pääministeri ei ole tehnyt tätä aikaisemmin. (4) Mr. Blair tunnetaan melko hyvin hänen kiintymyksestään New Age -okkultismiin.

Tammikuun 3. päivänä 2008, Vatikaani ilmoitti että se järjestää tapaamisia muslimijohtajien kanssa ajankohtina lähellä kevätpäiväntasausta. Vatikaanin uskontojen välisen vuoropuhelun (Inter-religious Dialogue) toimisto yrittää tuoda ”kristityt” johtajat ja muslimijohtajat yhteen ”rakentaakseen heidän yhteistä uskonperustusta yhteen Jumalaan”. (5) Lisäyksenä tuohon, tammikuun 10. päivänä 2008, Britannian parlamentti aloitti työnsä ehdotuksella ”heikentää Englannin kirkkoa”. Tämä erottaisi kirkon ja valtion Englannissa. Rekisteröintinumero tuolle viralliselle ehdotukselle oli lakiehdotus numero 666. (6)

Sodat ja sanomat sodista sekä kansojen ahdistus näyttävät myös olevan päiväjärjestys. Bushin sodat Irakissa ja Afganistanissa maksavat nyt 17 miljardia dollaria kuukautta kohden, ja siellä ei ole vieläkään todellista loppua näkyvissä. (7) Joulukuun 20. päivänä 2007, Pentagon vaati ylimääräistä 74,000 sotilasta taistelemaan näihin ja muihin potentiaalisiin sotiin. (8) Sillä aikaa, entinen USA:n huippukomentaja Irakissa, kenraaliluutnantti Ricardo Sanchez, antoi julkisuuteen seuraavan lausunnon: ”Bushin hallinnon katastrofaalinen epäonnistuminen Irakin sodan johdossa on saanut USA:n juuttumaan suohon painajaismaisessa konfliktissa josta ei ole selkeää tietä ulos. On ollut räikeä, epäpätevän strategisen johdon onneton näytelmä meidän kansallisten johtajien keskuudessa.” (9)

On mielenkiintoista havaita että suuri vastustus Bushin hallintoa kohtaan on kasvanut Vermontin osavaltiossa. Brattleborossa, Vermontissa, on vireillä kansalaisadressi George W. Bushin ja Dick Cheneyn vangitsemiselle ja syytteillepanoon sotarikosten vuoksi jos he joskus tulevat tuolle alueelle. Se ei ole vitsi! Sattumoisin, Vermont on ainoa osavaltio jossa presidentti Bush ei ole koskaan vieraillut! (10)

Uuden vuoden alku on myös tuonut näkyviin lisääntynyttä aktiviteettia presidentinvaalikampanjoihin ja esivaaleihin. Minun täytyy huomauttaa että hyvin oudot hengelliset voimat työskentelevät näissä kampanjoissa. Iowan esivaalissa, Hillary Clinton oli suuri häviäjä. Päätyen kolmannelle sijalle, jokainen analyytikko ja asiantuntija ilman poikkeusta julisti että hänestä tehtiin loppu. Uutismedia purjehti tuolla jutulla, ja kukaan ei ajatellut että hän voisi herätä henkiin ja siirtyä eteenpäin. Hillaryn aviomies, entinen presidentti Bill Clinton, oli niin raivoissaan siitä että Barack Obama voitti Iowan esivaalin että hän vahingoitti avaimella (keyed) Obaman autoa. Järkyttyneet toimittajat katsoivat kun Bill Clinton otti avaimen ja viilsi pitkän, syvän naarmun Barack Obaman autoon. (11) Todistajat sanoivat että Bill Clinton oli villisti tuijottava (wild-eyed) kun hän pyöritti avaimiaan ja sanoi, ”Sinä et ole nähnyt vielä mitään.” (12) Tämä on suoranaista vandalismia, ja ehkä hän tuntee samaa hävityksen henkeä jota hän ja Hillary tunsivat heidän kansaa villitsevinä hippipäivinään 1960-luvun vallankumouksessa.

Eräiden korkeantason noitien kokousten mukaan, Hillary Clinton on neljännen tason noita. Minä en epäile sitä koska hänellä on kaikki ominaisuudet tuolle arvoasteelle. Hänen suunnattoman tappionsa jälkeen Iowassa, jotakin traagista tapahtui Sioux Cityssä, Iowassa, yöllä juuri ennen New Hampshiren esivaalia. Tammikuun 8. päivänä 2008, Sioux City Journal sanomalehti ja Associated Press kertoivat että miespuolinen noita saatiin kiinni tapettuaan ensin kaksi nuorta tyttöä rituaalissa joka osoittautui ihmisuhraukseksi. Kendra Suing, 10, ja Alysha Suing, 8, olivat kuolleita; ja Lawrence Douglas Harris Sr. pidätettiin noituusmurhan takia. Hän tunnusti tehneensä tämän samalla kun heitti loitsuja. (13) Yhtäkkiä, kaikki kääntyi ympäri Hillary Clintonin kohdalla. Hillary oli suuri voittaja New Hampshiressa, ja raportoitiin että naisäänestäjät antoivat hänelle 13 prosentin voittomarginaalin! Washington Post -lehti julkaisi lyhyen mutta ytimekkään otsikon Hillary Clintonin voittojutulle. Kaksisanainen otsikko oli: ”Hän elää!” (14)

Tammikuun 11. päivänä 2008, Reutersin uutistoimisto raportoi että Meksikon Grand Warlock (suuri manaaja, professori Antonio Vazquez Alba) on ennustanut että Hillary Clinton olisi Yhdysvaltojen seuraava presidentti. (15) Okkulttiset voimat ovat työssään, ja vain kaikkivaltias Jumala voi estää niitä. Toinen okkulttinen merkki koskien Hillary Clintonia on se, että on kulunut 13 vuotta siitä kun hän teki koreilevan ensiesiintymisensä koskien kansallista terveysohjelmaa. Hänellä on nyt terveysohjelma joka vaatisi jokaista amerikkalaista omistamaan sairausvakuutuksen samalla tavoin kuin heillä täytyy olla autovakuutus. Veronpalautuksia annettaisiin ihmisille korvauksena kustannuksista.

Yksi asia vielä täytyy panna merkille Hillary Clintonin okkultistis-sävytteisestä voitosta New Hampshiressa. Me tiedämme että Amerikan lippu koostuu kolmestatoista vuorottelevista punaisista ja valkoisista raidoista, sinisestä kentästä ylhäällä vasemmassa kulmassa, ja 50 valkoisesta 5-sakaraisesta tähdestä yhden sakaran osoittaessa ylös ja kahden sakaran osoittaessa alas. Hillary juhli menestystään New Hampshiressa jättimäisen Amerikan lipun riippuessa seinällä hänen kampanjakeskuksessaan. Tässä lipussa oli kaikki sen 50 tähteä, tai pentagrammia, kahden sakaran osoittaessa ylös ja yhden osoittaessa alas. (17) Minä en ole koskaan nähnyt sellaista lippua aikaisemmin. Entisenä okkultistina, minä välittömästi tunnistin että tämä pentagrammi jossa kaksi sakaraa osoittaa ylös, on Mendes- tai Baphomet-vuohen symboli, sarvipäinen yönsaalistaja. Tätä symbolia käytetään myös vapaamuurariudessa - sininen looshi ja itäinen tähti (the Blue Lodge and the Eastern Star). Se on yksi voimakkaimmista symboleista sekä noituudessa että satanismissa!

                                                          Presidentti Bush ikivanhassa maassa!

Äskettäin, presidentti George W. Bush saapui Israelin valtioon kutsuen vierailuaan ”rauhan tehtäväksi (peace mission)”. Hänen saapumispäivänsä oli tammikuun 8. päivä 2008, uusikuu ja heprealaisen Sevatkuun ensimmäinen päivä. Tämä on 11. kuukausi heprealaisessa kalenterissa. Lisäksi, 40 vuotta on kulunut nyt Jerusalemin takaisinvaltauksesta vuonna 1967. Nuo numerot mielessä: 1. päivä, 11. kuukausi, ja 40 vuotta, mieti 5. Mooseksen kirjan luvun 1:3&8 sanoja jotka ovat seuraavia: ”Neljäntenäkymmenentenä vuotena, yhdennessätoista kuussa, kuukauden ensimmäisenä päivänä, Mooses puhui israelilaisille kaiken, mitä Herra oli käskenyt hänen heille puhua......Katso, minä annan maan teidän valtaanne; menkää ja ottakaa omaksenne se maa, jonka Herra teidän isillenne, Aabrahamille, Iisakille ja Jaakobille, vannotulla valalla on luvannut antaa heille ja heidän jälkeläisillensä.”

Minä pidän sitä melko huomionarvoisena että presidentti Bush näyttäytyisi juuri tuona päivänä, aikomuksenaan ei vain ikivanhan maan jakaminen Palestiinan valtion luomiseksi, vaan myös itsensä Jerusalemin kaupungin jakaminen! Presidentti Bush asetti esille muistilistan uuden Palestiinan valtion luomista varten, mikä pakottaisi Israelin valtion luopumaan Länsirannasta, Golanin kukkuloista, ja Itä-Jerusalemista. (18) Onko presidentti Bush toimiensa kautta ampumassa meitä katapultilla 3. maailmansotaan ja tuomassa näkyviin lopullisen Kirjoitusten täyttymyksen? Tämä on tulenarka ja herkkä aihe juutalaisille ja muslimimaailmalle. Se on Jerusalem joka on kiistan pääkohta. Sakarjan kirjan luvusta 12:2-3 me luemme seuraavaa: ”Katso, minä teen Jerusalemin juovuttavaksi maljaksi kaikille kansoille yltympäri, ja myös Juudan kohdalle se on tuleva Jerusalemia piiritettäessä. Ja sinä päivänä minä teen Jerusalemin väkikiveksi kaikille kansoille: kaikki, jotka sitä nostavat, repivät pahoin itsensä; ja kaikki maan kansakunnat kokoontuvat sitä vastaan.”

Kun presidentti Bush saapui Israeliin, hänelle esiteltiin asiakirja jota kutsutaan nimellä Megillat Bush, tai Bushin käärö (Bush Scroll). Se esiintuotiin uuden juutalaisen kongressin, Sanhedrinin, ja pyhä temppeli sekä temppelivuori -liikkeiden toimesta. Käärö julisti ja jälleenvakuutti jumalallista oikeutta juutalaisille omistaa jakamaton Israelin maa ja Jerusalemin kaupunki. Minulla on kopio tästä kääröstä edessäni, ja silmiinpistävä asia siinä on otsikko jossa presidentti Bushia nimitellään. Kahdella rivillä jotka edeltävät käärön toista kappaletta lukee seuraavaa: ”Kunnioitettu Mr. George W. Bush, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas. (Hesekiel 38:1) Lännen johtaja.” (19) Miksi Israelin valtion korkeat neuvostot kutsuisivat presidentti Bushia tällä tittelillä? Hesekielin kirjan luvussa 38:1-3 lukee seuraavaa: ”Minulle tuli tämä Herran sana: Ihmislapsi, käännä kasvosi kohti Googia Maagogin maassa, Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinasta, ja ennusta häntä vastaan ja sano: Näin sanoo Herra, Herra: Katso, minä käyn sinun kimppuusi, Goog, sinä Roosin, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas.” Luvun loppuosa jatkuu kertoen meille että tämä ”ruhtinas (chief prince)” tuo suuren sodan Lähi-itään, käsittäen monia kansakuntia. Olemmeko me, juuri tänä aikana, todistamassa jotakin edellisen profetian täyttymystä? Kuinka paljon täsmällisempää siitä voi saada?

Me myös tiedämme että presidentti Bush jatkuvasti sättii Irania suurena uhkana rauhalle. Aloittaako tämä Goog Maagogin maassa, Mesekin ja Tuubalin ruhtinas, sodan Iranin kanssa? Jos hän aloittaa, meidän täytyy ottaa huomioon se tosiasia että joulukuun 27. päivänä 2007, Venäjä julisti että he varustaisivat Iranin täydellisellä ilmapuolustuksella. Korkea venäläinen komentaja antoi julkisuuteen seuraavan lausunnon: ”Meidän iskuvoimamme ylittävät USA:n Patriot ohjusjärjestelmän. S-300 ohjusjärjestelmät voisivat tuottaa merkittävää vahinkoa USA:n tai Israelin asevoimille jos ne hyökkäisivät Iraniin.” (20)

Minun täytyy mainita vielä yksi hämmästyttävä asia joka tulee mieleen kun minä mietin titteliä joka annettiin presidentti Bushille korkeiden viranomaisten toimesta Israelin valtiossa. Kun George W. Bush varasti vaalit ensimmäistä kertaa USA:n historiassa ja tuli presidentiksi, minuun otti yhteyttä henkilö jonka edesmennyt isä oli ollut salaisen järjestyksen, tunnettu nimellä Skull and Bones (pääkallo ja sääriluut), jäsen. Tällä naisella oli dokumentteja todistaakseen sanomisensa, ja ei ole olemassa keinoa jolla minut koskaan saataisiin paljastamaan hänen nimensä jollekulle. Huomautettakoon tässä että kun George W. Bush vihittiin haudassa (arkussa) Skull & Bonesiin Yalen yliopistossa New Havenissa, Connecticutissa, hänelle annettiin uusi nimi, vieläpä kun kaikille jäseneksi otetuille annetaan uusi nimi heidän vihkimyksensä täydennyksenä. Nimi joka annettiin George W. Bushille oli Magog!

                                                  Kontrolloituja ja integroituja ihmisyksikköjä!

Joulukuun 20. päivänä 2007, juuri kun noitien sapatti oli lähestymässä, Gestapon amerikkalaisen version, kotimaan turvallisuusministeriön, pääjohtaja ilmoitti että hänen uusi satelliittivalvonta-järjestelmänsä oli valmis toteutettavaksi. Michael Chertoff, jonka sukunimi on Russian (venäläinen) ja tarkoittaa saatanan poikaa, on paljastanut hänen 15 miljardin dollarin virtuaaliturvallisuusohjelmansa (cyber security program), joka vahtii jokaista ihmistä avaruudesta käsin. (21) Lisäksi, FBI, tai Federal Bureau of Investigation (Yhdysvaltain liittovaltion poliisi) on aloittamassa yhden ainoan tietokannan luomista joka on niin laaja, että se jäljittää jokaisen henkilön Yhdysvalloissa ja muualla hyvin yksinkertaisesti. Tämä vakoilutoimisto kuluttaa miljardi dollaria tällä yrityksellään aluksi. (22) Sisältö tässä tietokannassa tulee olemaan biometristä, sellaista kuten sormenjälkiä, käsialanäytteitä, iiris-skannauksia, jne. Se tulee käsittämään henkilökohtaisten tietojen vaihtoa, sellaista jota koskaan aikaisemmin ei ole ollut olemassa, sisältäen niin intiimiä informaatiota että se lukee ihmisruumista ja lähettää informaation avaruuteen ja uudestaan takaisin. Päämaja tälle tietokannalle on salaisessa paikassa Appalakkien kukkuloilla. (23)

Kalifornian osavaltiossa uudentyyppinen termostaatti (lämmönsäädin) vaaditaan kaikkiin uusiin rakennuksiin ja koteihin sekä joihinkin olemassa oleviin yhtälailla. Innovatiivista termostaattia tullaan vaatimaan lopulta kaikkialle Kaliforniaan. Se on radiosignaalein kontrolloitu (radio controlled), ja se sallii liittovaltion etäältä ohjata jokaisen talouden lämmitys- ja viilentämisjärjestelmiä. Käyttäjä on kykenevä kumoamaan uuden järjestelmän aluksi, mutta siinä on sulkuominaisuus (lockout feature), mikä sallii hallituksen ylläpitää mitä tahansa lämpötilaa se haluaa sinun kodissasi aikana jonka he sanovat olevan ”hätätilan aikaa (times of emergency)”. (24) Tuo ajatus mielessämme, meidän täytyy muistaa että ainoa syy miksi liittovaltio julistaa kaikenlaisia hätätiloja on pyrkimys saada lisää valtaa itselleen.

Kaikki näyttää olevan kiristymässä nopeasti tänä uutena vuotena 2008. Englannissa, tammikuun 13. päivänä ilmoitettiin että tuhansia vankeja aiotaan mikrosiruttaa jatkuvan jäljittämisen ja satelliittitarkkailun vuoksi. (25) Tästä tulee epäilemättä pian maailmanlaajuinen menettelytapa. Enemmän ja enemmän valtaa on nyt harvojen ihmisten käsissä, ja yksityisyys on menneisyyden asia!

Outoja asioita on meneillään, ja kuten Raamattu sanoo, nämä ovat merkkejä taivaissa. Tammikuun 14. päivänä 2008, tusinoittain ihmisiä Stephenvillessä, Teksasissa, katseli suuren, hiljaisen UFO:n kulkua läpi kirkkaan yötaivaan. Nämä ihmiset, käsittäen konstaapelin, lentäjän, ja liikkeen omistajia, näkivät metallisen levyn kirkkailla valoilla, ampaisevan läpi taivaan vain 300 jalan korkeudella kun sitä jahdattiin kahden suihkuhävittäjän toimesta. USA:n ilmavoimat kiistää kaiken. (26) Onko meidän hallituksellamme kortteja joita se ei näytä?

                                                              Tarpeettomia ihmisiä!  (Dispensable Human Beings!)

Tammikuun 4. päivänä 2008, Financial Post -lehti kertoi että uusi kriisi on alkanut. Ruuan hinnan odotetaan nousevan niin dramaattisesti vuonna 2008 että öljynhinnan nousu tulee näyttämään vertailussa miedolta. Vuonna 2007 vehnän hinta kohosi 92%, ja maissinhinta meni ylöspäin 44% viimeisten 15 kuukauden aikana. Ensisijainen syy ruuan hinnan huimaan kohoamiseen Amerikassa johtuu siitä että niin monet ihmiset punaisessa Kiinassa ja Intiassa ovat tulleet tarpeeksi varakkaiksi ollakseen massiivisessa keskiluokassa jolla on maksukykyä monipuolisempaan ja parempaan Amerikassa tuotettuun ruokaan. Tämä kova ulkomainen kysyntä nostaa hintoja dramaattisesti. (27) Tiedemiehet sanovat nyt että on tullut välttämättömäksi valmistaa geneettisesti raakamuonaa tuotannon lisäämiseksi. (28)

On olemassa monia ongelmia joita on syntynyt geneettisesti muunnellusta ruuasta, joskus tunnettu ”frankensteinilaisena” ruokana. Koska biotekniikkayritykset ovat valmistaneet näitä ruokia, erilaisissa allergioissa on ollut dramaattista lisäystä. Nämä allergiset reaktiot vaikuttavat ylempään hengitysjärjestelmään, silmiin, ja ihoon. (29) Joissakin tapauksissa, hedelmät ja vihannekset valmistetaan hedelmäkärpästen ja muiden hyönteisten osittaisen geneettisen rakenteen avulla. Surullinen tosiasia on että elitistihallitsijat ovat antikristuksen pellejä, ja he eivät todellakaan välitä ihmisistä. Tämä tulee ilmeiseksi jos sinä katsot heidän petollisen kielensä toiselle puolelle ja näet mitä he ovat tekemässä.

On myös surullinen tosiasia että Yhdysvaltain kansalaisia hitaasti ja systemaattisesti myrkytetään mieltä muuttavalla huumeella joka esiintyy maun lisääjänä (flavor enhancer). Minä viittaan natriumglutamaattiin (monosodium glutamate, glutamiinihapon natriumsuola). Natriumglutamaattia käytetään lähes kaikissa valmisruuissa. (30) Se ei todella lisää makua yhtään. Se toimii kuin huume joka huijaa aivoja luulemaan että ruoka maistuu paremmalta glutamaattireseptoreiden (glutamate receptors) aktivoimisella. Se peittää pilaantuneen, karvaan, ja jopa eltaantuneen sivumaun. Juuri kuten narkoottiset aineet panevat mielen muuttuneeseen tietoisuuden tilaan, niin MSG panee ihmisen makuaistin muuttuneeseen maunhavaitsemistilaan. Se on oikeastaan hermomyrkky! (31) MSG aiheuttaa niin monia sairauden oireita että minä en voi mainita niitä tässä kirjoituksessa. Paljon siitä mikä on pielessä ihmisten fyysisessä kunnossa Amerikassa, johtuu epäviisaasta syömisestä.
Näyttäisi siltä että me elämme myrkytetyllä planeetalla näinä viimeisinä päivinä ennen Herran Jeesuksen paluuta. Joulukuun 16. päivänä 2007, kaksi suurta vesisäiliötä jotka palvelevat Los Angelesia, Kaliforniassa, täytyi ottaa pois käytöstä. Auringonvalon reaktio kloorin kanssa synnytti syöpää aiheuttavaa bromaattia (bromate), ja kuusi miljoonaa gallonaa (1 gallona = 3,8 litraa) vettä piti laskea viemäriin vaikka kuivuusolosuhteet jo piinaavat aluetta. (32)

Todellakin, meidän Vapahtajamme on tulossa pian. Me tiedämme että tiedemiehet ovat tehneet hirvittäviä ja hämmästyttäviä asioita uudelleenmuokatulla DNA:lla, ja Kalifornian Berkeleyn yliopistosta olevan Tri. Paul Rabinowin mukaan, on nyt mahdollista muuttaa DNA:ta ja synnyttää kokonaan uudenlaisia elämänmuotoja. (33) Mahdollisuudet ovat pelottavia ja saattaa näyttää kuin tieteiskirjallisuudelta. Ongelma on se että se ei ole fiktiota. Näinä viimeisinä päivinä, tiedemiehet yrittävät tulla pikkujumaliksi jotka luovat uusia olentoja. Kuinka kauan Kaikkivaltias ja ainoa oikea luoja sallii tämän jatkuvan?

                                                                 Saatanan uusi yhteiskunta!

Voiko mennä yhtään huonommin? Ei koskaan ole ollut sellaista yhteiskuntaa kuin tämä nykyinen. Tosiaankin, tilanne on nyt sama kuin se oli Nooan päivinä, ja niin kuin oli Sodoman päivinä! Kaikenlaisia häpeällisiä asioita tapahtuu jatkuvasti. Joulukuun 22. päivänä 2007, Associated Press kertoi että mies Bremertonissa, Washingtonissa, pani pystyyn näytöksen 15 jalkaa korkean krusifiksin muodossa jossa joulupukki on naulittu ristille. Se myös sisälsi viestin, ”Santa died for your Mastercard (joulupukki kuoli sinun Mastercard-korttisi puolesta)”. (34)

New York Cityssä, pormestari Michael Bloomberg on pannut alulle ohjelman houkutellakseen homoja ja lesboja tähän kaupunkiin, tunnettu isona omenana. Kaupungin matkailuosasto (department of tourism) käynnisti ohjelman ottamalla kolmen sivun verran mainostilaa Out Magazinen joulukuu/tammikuu numerosta. Tämä on aikakauslehti joka on suunniteltu erityisesti sodomiitteja varten. New Yorkin kaupunki on myös pannut alulle 30 miljardin dollarin kampanjan houkutellakseen sodomiitteja maailmanlaajuisesti, ja he toivovat vetävänsä 50 miljoonaa vierailijaa kaupunkiin vuoteen 2015 mennessä. He vetoavat erityisesti homoihin ja lesboihin viettämään ystävänpäivää (Valentines Day) New York Cityssä. New York Cityn matkailuosastoa kutsutaan nimellä NYC & Company. Tämä toimisto myös totesi että homot ja lesbot ovat rahallisesti tuottavia ihmisiä kutsuttuna kylään kaupunkiin, koska kuten pareilla, heillä tavallisesti on kahdet tulot, ja he ovat suuria kuluttajia. Huomattiin myös että heillä on se etu että heillä ei ole lapsia. (35) Nämä ovat kuin Sodoman päivät!

Joulukuun 31. päivänä 2007, Virginian yliopisto ilmoitti että he olivat testaamassa uutta läpimurtoa joka on päivänpolttavan voiteen muodossa jota kutsutaan nimellä LibiGel. Tätä päivänpolttavaa lääkettä ollaan testaamassa yhtälailla 99 muussa lääketieteellisessä laitoksessa ja sen odotetaan olevan saatavilla (apteekeista) pian. LibiGel on suunniteltu naisia varten, ja sillä on sama tehovaikutus naisille kuin Viagralla on miehille. (36)

Jos sinä ajattelet että saatana olisi tyytyväinen turmellessaan ihmisiä juuri yhteiskunnallisen moraalittomuuden avulla, sinä koet vielä yhden ikävän järkytyksen. Saatanan täytyy aina pilkata Jumalaa ja lisäksi siinä tarkoituksessa että se valmistaa Jumalan ja kristinuskon näyttämään niin turmeltuneelta kuin hän (saatana) itse on. [Vrt. George W. Bush ja kumppanit, Suom. huom.] Äskettäin yhdistyneet metodistit yhdistettynä Bostonin teologiseen tiedekuntaan isännöivät ja rahoittivat konferenssia jota kutsuttiin nimellä ”Queering the Church: Changing Ecclesial Structures (Homoseksuaalinen kirkko: kirkollisten rakenteiden muuttaminen)”. Konferenssin puhujat puolsivat seuraavaa: ”kovaa homoteologiaa (Hard Core Queer Theology)”, ”kolmihenkisiä liittoja”, ”eroottisia suhteita jumalallisen (papin?) kanssa”, ja ”homoseksuaalisuuden Jumala”. Yksi opettaja, joka kutsuu itseään ”pastori (the Rev.)” Robert Gossiksi, viittasi kirjaansa jonka nimi on ”Jesus Acted Up: A Gay and Lesbian Manifesto (Jeesus aiheutti harmia: homoseksuaalisuuden ja lesbouden julistusta)”. Goss väittää että Jeesus oli seksuaalisesti läheinen hänen miespuolisten opetuslastensa kanssa. Goss myös kerskasi että hänen seurakuntansa järjestää gay-kärsimysnäytelmiä joissa on transseksuaalisten roolihenkilöiden ja syntymähomojen kohtauksia (queer nativity scenes). Gossia tuettiin episkopaaliteologi Carter Heywardin taholta, joka ylpeästi totesi, ”Olen vapautunut heteroseksuaalisuudesta homo-Jumalan kuuman halun kautta jonka me ruumiillistamme (incarnate) ja jonka kanssa jaamme lihan.” (37) Se ei vain voi mennä yhtään pahemmaksi kuin tuo! Kuinka voi kukaan erottelukykyinen henkilö epäillä että meidän oikeudenmukaisuuden kuningas on palaamaisillaan väkevän ja hehkuvan tuomionsa kanssa?

Oikeudenmukainen tuomio on jo tapahtumassa pienessä mittakaavassa. Tammikuun 14. päivänä 2008, Reutersin uutistoimisto julkaisi jutun ”superpöpö” bakteerista jota kutsutaan MRSA:ksi. Tämä bakteeri on mahdollisesti tappava ja sietää antibiootteja. MRSA edustaa metisilliinille (puolisynteettinen penisilliini) vastustuskykyistä (methicilling-resistant) Staphylococcus Aureus -bakteeria. Tämä vaarallinen basilli saadaan tavallisesti sairaaloissa, ja se tappoi yli 19,000 amerikkalaista vuonna 2005. Nyt on havaittu että sitä levitetään seksuaalisesti homoseksuaalisten ihmisten kautta. Tutkimus paljastaa että homoseksuaalien on 13 kertaa todennäköisempää saada MRSA kuin kenenkään muun. Kummallista kyllä, kun MRSA:ta tarkasteltiin mikroskoopin lävitse, niin se näyttäytyy kirkkaana laventelinvärisenä terttuna (cluster). Laventelinsininen on väri jota sodomiitit käyttävät edistääkseen heidän homoasiaansa. Yksi esimerkki on heidän pahamainen ”laventelikolmionsa (lavender triangle)”.

Todellakin, tämän nykyisen maailman loppu on lähellä. Kaikkivaltiaan Jumalan armo on kaukana tuolla puolen minun käsityskykyäni, mutta tulee olemaan äkillinen loppu armonajalle. Maapallo jatkaa värähtelyään ja tärisemistään lähes kolmen sadan merkittävän maanjäristyksen kanssa jotka ovat olleet suuruusluokkaa neljä tai suurempia viimeisen 30 päivän aikana. Asteroidi joka suuntaa kulkunsa kohti Marsia ei nyt luultavasti osu tuohon planeettaan, vaikkakin tämän tapahtuman todennäköisyys on kasvanut 2-kertaiseksi. (39) Äskettäin, monet merkittävät astronomit ovat raportoineet että maailmankaikkeus on nopeasti muuttumassa. Tri. J. Craig Wheeler sanoi, ”Mikä on eriskummallista ja mikä on normaalia, on vaihtumassa.” Astronomit ovat todenneet että maailmankaikkeudesta on tullut ”väkivaltainen”. Tähdet sammuvat liian nopeasti, ja ”uhkaavat mustat aukot koluavat meidän galaksiamme, hotkaisten planeettoja”. (40) Nämä ovat harhailevien tähtien päiviä, kun avaruuden pimeys on tullut alas täyttämään syntisten ihmisten sydämet. Se on aikaa kaikille ihmisille kaikkialla katua, sillä Herran tulemus on lähellä!

Lopuksi, minä haluan kiittää kaikkia teitä jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Me yhä kutsumme teitä lähettämään meille rukouspyyntöjä sillä aikaa kun meidän rukoustiimimme käsittelevät kunkin pyynnön yksilöllisesti, ja me tuomme ne kaikkivaltiaan Jumalan valtaistuimelle. Jos sinä et ole vielä lähettänyt vuoden 2008 uusimislomakettasi tätä uutiskirjettä varten, tämä on viimeinen muistutus. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer


Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)

Lähdeluettelo

01. Houston Chronicle, Dec. 22, 2007, by Kevin Fujii, Houston, TX.
02. Houston Chronicle, Nov. 9, 2007, by Barbara Karkabi, Houston, TX.
03. Traverse City Record-Eagle, Dec. 11, 2007, AP, Traverse City, MI.
04. Milwaukee Journal Sentinel, Dec. 23, 2007, by Kevin Sullivan, Milwaukee, WI.
05. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 3, 2008, Milwaukee, WI.
06. AFP News, Jan. 10, 2008, London, England, UK.
07. The Age, Dec. 28, 2007, by Walter Pincus, Melbourne, Australia.
08. Milwaukee Journal Sentinel, Dec. 20, 2007, by Lolita C. Baldor, Milwaukee, WI.
09. Melbourne Herald Sun, Oct. 14, 2007, Melbourne, Australia.
10. Fox News Service, Dec. 28, 2007, Montpelier, VT.
11. Jewish World Review, Jan. 9, 2008, by Andy Borowitz.
12. Ibid.
13. Sioux City Journal, Jan. 8, 2008, by Dolly A. Butz, Sioux City, IA.
14. Washington Post, Jan. 9, 2008, by Dana Milbank, Hookset, NH.
15. Reuters News Service, Jan. 11, 2008.
16. Melbourne Herald Sun, Sep. 19, 2007, by Stefanie Balogh, Melbourne, Australia.
17. Xpress News, Jan. 9, 2008, New Hampshire.
18. Associated Press, Jan. 10, 2008, by Terence Hunt, Jerusalem, Israel.
19. Megillat Bush, Jan. 6, 2008, official scroll, Jerusalem, Israel.
20. Associated Press, Dec. 27, 2007, Tehran, Iran.
21. The Wall Street Journal, Dec. 20, 2007, by Siobhan Gorman, Washington, D.C.
22. Washington Post, Dec. 22, 2007, by Ellen Nakashima, Clarksburg, WV.
23. Ibid.
24. International Herald Tribune, Jan. 11, 2008, by Felicity Barringer, San Francisco, CA.
25. Sunday Independent, Jan. 13, 2008, by Brian Brady, Whitehall, England, UK.
26. Associated Press, Jan. 14, 2008, by Angela K. Brown, Stephenville, TX.
27. Financial Post, Jan. 4, 2008, by Alia McMullen, CanWest Media Works.
28. Ibid.
29. Total Health Magazine, vol.29, No. 4.
30. Excitotoxins: The Taste That Kills, by Russell Blaylock, Health Press, 1997.
31. In Bad Taste: The MSG Syndrome, by George Schwartz, Penguin Group: New York, NY, 1988.
32. New York Times, Dec. 16, 2007, AP, Los Angeles, CA.
33. Washington Post, Dec. 17, 2007, by Rick Weiss, Washington, D.C.
34. Associated Press, Dec. 22, 2007, Bremerton, WA.
35. New York Post, Dec. 3, 2007, by Frankie Edozien, New York, NY.
36. Associated Press, Dec. 31, 2007, Charlottesville, VA.
37. UMAction Briefing, fall, 2007.
38. Reuters News Service, Jan. 14, 2008, by Amanda Beck, San Francisco, CA.
39. Associated Press, Dec. 20, 2007, by Alicia Chang.
40. Associated Press, Jan. 11, 2008, by Seth Borenstein, Washington, D.C.

<http://www.lasttrumpetministries.org>


 Takaisin