Last Trumpet Newsletter

Volume XXVII           Issue III            March  2008

Last Trumpet Ministries, PO Box 806, Beaver Dam, WI 53916

Fax: 920-887-2626 Internet: <http://www.lasttrumpetministries.org/>

                              Amerikka - kauhistus joka on valmistettu hävitettäväksi!

”Mutta kun näette HÄVITYKSEN KAUHISTUKSEN seisovan siinä, missä ei tulisi-joka tämän lukee, se tarkatkoon-silloin ne, jotka Juudeassa ovat, paetkoot vuorille;…..Sillä niinä päivinä on oleva ahdistus, jonka kaltaista ei ole ollut hamasta luomakunnan alusta, jonka Jumala on luonut, tähän asti, eikä milloinkaan tule. Ja ellei Herra lyhentäisi niitä päiviä, ei mikään liha pelastuisi; mutta valittujen tähden, jotka hän on valinnut, hän on lyhentänyt ne päivät.”
 

Mark. 13:14, 19-20

”Totisesti minä sanon teille: tämä kaikki on tuleva tämän sukupolven päälle. Jerusalem, Jerusalem, sinä, joka tapat profeetat ja kivität ne, jotka ovat sinun tykösi lähetetyt, kuinka usein minä olenkaan tahtonut koota sinun lapsesi, niinkuin kana kokoaa poikansa siipiensä alle! Mutta te ette ole tahtoneet. Katso, 'teidän huoneenne on jäävä hyljätyksi'. Sillä minä sanon teille: tästedes te ette näe minua, ennenkuin sanotte: 'Siunattu olkoon hän, joka tulee Herran nimeen'.”
 

Matt. 23:36-39

”Ja häntä seurasi suuri joukko kansaa, myös naisia, jotka valittivat ja itkivät häntä. Niin Jeesus kääntyi heihin ja sanoi: "Jerusalemin tyttäret, älkää minua itkekö, vaan itkekää itseänne ja lapsianne. Sillä katso, päivät tulevat, jolloin sanotaan: 'Autuaita ovat hedelmättömät ja ne kohdut, jotka eivät ole synnyttäneet, ja rinnat, jotka eivät ole imettäneet'. Silloin ruvetaan sanomaan vuorille: 'Langetkaa meidän päällemme', ja kukkuloille: 'Peittäkää meidät'. Sillä jos tämä tehdään tuoreelle puulle, mitä sitten kuivalle tapahtuu?" ”

Luuk. 23:27-31

Tässä Last Trumpetin numerossa, me tarkastelemme suurella hämmästyksellä hengellisen tilan syvyyttä joka nyt vallitsee Amerikan Yhdysvalloissa. Me elämme kummallisessa ajassa ja oudon ja salavihkaisen väärän valon aiheuttaman varjon alla. Muinainen Yhdysvaltojen suuri kansakunta on nyt astumassa vaivan aikaan, sellaiseen jonka ei koskaan kuviteltu olevan mahdollista. Miksi jotkut alueet kärsivät ennätyksellisestä kuivuudesta ja monia muita alueita raastetaan jatkuvilla myrskyillä? Miksi on niin että joka kerta kun järjestetään tärkeitä esivaaleja useissa osavaltioissa, tornadojen parvi pyyhältää kokonaisten osavaltioiden läpi? Muista 6. helmikuuta, ”supertiistai”, jolloin 44 massiivista tappajatornadoa hävitti laajoja alueita kuudessa eteläisessä osavaltiossa? Helmikuun 6. päivän aamuna, kuusi osavaltiota heräsi tuhoon, niin ankaraan että se näytti siltä kuin atomipommi olisi pudotettu. Kuusi päivää myöhemmin, järjestettiin toinen tärkeä esivaalitapahtuma, ja lisää tornadoja esiintyi. Voisiko olla niin että Herra ei ole tyytyväinen kandidaatteihin jotka pyrkivät Yhdysvaltain korkeaan presidentinvirkaan? Kuinka kauan kestää ennen kuin lopullinen antikristus nousee, ja kaikki jäljellä olevat Kirjoitusten profetiat nopeasti toteutetaan?

Edelläolevat Raamatun jakeet kertovat jokaiselle erottelukykyiselle kristitylle että on olemassa jotakin jota kannattaa tarkkailla. Sitä kutsutaan ”kauhistukseksi joka on valmistettu hävitettäväksi” (the abomination that maketh desolate). Monet ihmiset jotka ovat kuulleet tästä ehdottavat että se viittaa (pedon)kuvaan tai epäjumalankuvaan (idol) joka pystytetään; ja ihmisiä taivutellaan, ja jopa pakotetaan, palvomaan sitä. [Kännykkä lienee esimerkki pedonkuvasta joka puhuu. Suom. huom.] Siihen liittyy paljon enemmän kuin tuo jos me ymmärrämme profetian vertauskuvan (metaphor) syvyyden. Mikä on hävityksen kauhistus johon Jeesus viittasi ja josta Danielin profetia puhui? Mitä kauhistuttavaa Israel toistuvasti teki joka valmisti heidät hävitettäväksi? Vastaus on tavattoman selkeä: se oli lakkaamaton hylkiminen koskien profeettoja, Jumalan sanaa, ja lopulta itse Jumalan poikaa. Kun tarpeeksi aikaa oli kulunut, tietty raja ylitettiin, ja Jumala itse julisti heidät ja heidän talonsa hävitettäväksi. Ainoa apu heille olisi Jeesus Kristus ja Hänen pelastava armonsa. Mutta mitä tapahtuu kansakunnalle joka jatkuvasti hylkii todellista Herraa Jeesusta Kristusta ja Hänen pelastavaa armoaan? Mitä muuta on jäljellä kuin hävitys? Onko Yhdysvallat ylittänyt tuon rajan? Miksi meistä on tullut juopuneiden, huumeita käyttävien, seksihullujen, ja vauvoja tappavien ihmisten kansakunta? Me olemme yhteiskunta joka on syvästi veloissa ja elää syvässä synnissä, ja ihmisiä ravitaan jumalanpilkalla. Samaan aikaan, me olemme hylänneet todellisen Vapahtajan uskonnon, jumalanpalvelusjärjestyksen, ja omavanhurskauden vuoksi. Lähes kaikki nk. ”kristilliset” kirkot ovat nykyään niin arvottomia että kukaan todellinen kristitty ei voisi ottaa osaa yhteenkään. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut tällaista.

Me myös tiedämme että lähestulkoon koko Yhdysvaltain väestö on muunnettu pedon ihmiskuviksi. Tätä on toteutettu tietokoneiden, kaapeli- ja satelliittitelevision, ja muiden elektronisten tiedotusvälineiden avulla. Ihmisiä on järjestelmällisesti muunneltu viihteen valepuvun alla, ja he ovat nyt saatanallisen petokontrollin alaisuudessa. Yhteiskunnan ihmiset yleisesti nykyään näyttävät kuin pedoilta sekä toimivat ja puhuvat kuin peto; ja tämä on lisääntymässä. [Tästä esimerkkinä meillä Suomessakin korostuu lisääntynyt hevimusiikin palvonta pirunsarvimerkkeineen sekä petomaiset tatuoinnit ihmisillä. Suom. huom.] Ihmiset ovat kypsiä poimittaviksi, ja antikristuksen voimat ovat valmiita aloittamaan yhden-maailman sielujen sadonkorjuun. Kaikki on nyt kohdallaan maailman valtaamiselle. Tämä nimenomainen asia ennustettiin Jaakobin kirjeen luvussa 5:5-6 seuraavasti: ”Te olette herkutelleet maan päällä ja hekumoineet, te olette sydäntänne syötelleet teurastuspäivänä. Vanhurskaan te olette tuominneet ja tappaneet; hän ei vastusta teitä.” Nyt on jokaisen aika joka lukee tätä uutiskirjettä etsiä Herraa syvässä rukouksessa. Vapahtaja kuulee sinua ja lähettää sinulle siunatun Pyhän Hengen läsnäolon. Sinä tarvitset Häntä ja aika on melkein loppuun kulunut. Hävityksen kauhistus on kaikkialla, mutta sinut voidaan pelastaa siltä!

Suomentajan kommentti: David puhuu asiaa. Todellakin ajat täällä Suomessakin, joka on eräänl. pikkuamerikka, ovat muuttuneet huolestuttaviksi. Kansaa riivaa jokin käsittämätön pakkomielle pahaan, joka ilmenee taloudellisesti rahanahneutena ja sosiaalisesti välinpitämättömyytenä heikossa asemassa olevia kohtaan. Kaiken mittana on raha ja menestys maallisesti hinnalla millä hyvänsä. Valtiojohdon siunauksella kannattavia tehtaita lakkautetaan ja ihmisiä pakotetaan palvomaan teknologiaa digi-TV:n ja muun elektronisen kulutushysterian muodossa (huom. tietoyhteiskunta). Meistä on todellakin tullut pedon ihmiskuvia. Kulttuurin ja musiikin puolella epäjumalien eli idolien palvonta on vain lisääntynyt. Huippu-urheilua, joka muutenkin on korruptoitunutta, tuetaan ja palvotaan aina hallitusta myöten. Todellinen hävityksen kauhistus vallitsee musiikissa (huom. Lordi), jossa ei ole enää mitään rajoja. Saatanallinen hevimusiikki kelpaa nyt euroviisuihinkin ja siitä on tullut valtavirran musiikkia 2000-luvulla. Voi kysyä, että tämäkö on hyvä roolimalli lapsille ja nuorille? Siis irvokas pelleily rivoine kielenkäyttöineen ja saatanallisine käsimerkkeineen? Jumalan määräämä raja tuomiolle on varmasti kohta ylittymässä. Aina voi tietysti rukoilla Jumalalta armahdusta.

                                                          Kaksi suurta uskontoa nousemassa!

Näinä viimeisinä päivinä ennen meidän Vapahtajamme paluuta tälle levottomalle planeetalle, kaksi mahtavaa uskontoa on nousemassa esiin voimakkaina hengellisinä liikkeinä. Yksi on islaminusko, tai muslimien uskonto. Toinen on kummallinen, sekoittunut pseudo-kristillisyys jossa Vatikaani muodostaa ytimen. Tämä jälkimmäinen esiintuleva uskonto on kuin monella sarvella varustettu monipäinen hirviö nousemassa ylös humanistisen sivistyksen merestä.

Yhdysvalloissa me olemme näkemässä dramaattista islamin ylikorostumista. Tammikuun lopussa 2008, Iowan osavaltion parlamentin istunto avattiin Mohammed Khanin rukouksella, ja hän on islamilaisen keskuksen imaami Des Moinessa, Iowassa. Tämä tehtiin Iowan osavaltion kansanedustajan Ako Abdul-Samadin pyynnöstä, jolla on kyseenalaiset siteet äärimuslimien kanssa. (1) Se oli neljän minuutin rukous Allahille voiton vuoksi epäuskoisista ja suojelukseksi ”suurelta saatanalta”. (2) Huomautettakoon tässä että ääri-islamistien keskuudessa, ”suuri saatana” on Amerikan Yhdysvallat.

Huhtikuussa 2007, imaami Yusuf Kavakei Dallasin keskusmoskeijasta kutsuttiin avaamaan Teksasin senaatti ensimmäisen kerran islamilaisella rukouksella. Tämä tehtiin vastauksena kutsuun joka annettiin Teksasin varakuvernöörin ja osavaltion senaattorin toimesta. Ennen kuin rukous pidettiin, imaami luki avatusta Koraanin luvusta, ”Al-Fatehah”, johon sisältyi sanat: ”Ylistäkää kaikki Allahia, meidän herraamme, maailmojen herraa, armahtavaista, armeliasta, tuomiopäivän herraa oi, Jumala, Allah, sinua yksin me palvomme, ja sinua yksin me kutsumme apuun. Oi, Allah, opasta meitä suoralle polulle, noiden polulle joihin sinä olet mielistynyt, ei niiden, jotka ovat ansainneet vihasi, tai niiden jotka ovat kadottaneet tiensä.” Huomautettakoon tässä että muslimien erikoiskielessä, nuo jotka ovat ansainneet vihan, ovat juutalaisia, ja nuo jotka ovat kadottaneet tiensä, ovat kristittyjä! (3) Samanlaisia asioita on meneillään muissa osavaltioissa yhtä hyvin.

Sillä aikaa kun islam on kasvava uskonto Yhdysvalloissa, minun täytyy myös mainita että hindulaisuutta ollaan vahvistamassa yhtälailla. Me muistamme että viime vuonna USA:n senaatin enemmistöjohtaja Harry Reid kutsui nevadalaisen hindun Rajan Zedin esittämään hindurukouksen USA:n senaatissa. Nyt, sama hindujohtaja avasi Coloradon osavaltion senaatin hokemalla Gayatri Mantraa Rig-Vedasta (hindulaisten pyhä kirja), täydentäen sarjaansa sanoilla om, om, om (myös vuorotellen sanalla aom). Meidän täytyy myös huomauttaa että on kiellettyä avata näitä istuntoja käyttämällä nimeä Jeesus. (4)

Nyt meillä on johtoasemassa oleva presidenttiehdokas joka on salaisesti muslimi. Barack Hussein Obama, nuori mies jolla on karismaa ja kutsumus, voisi oikein hyvin olla seuraava Yhdysvaltojen presidentti. Sellaisena, tämä äärimmäisen vasemman siiven liberaali olisi myös meidän asevoimiemme ylipäällikkö, ja mies joka nimittäisi seuraavat kolme Korkeimman oikeuden tuomaria. Me tiedämme että Mr. Obama väittää liittyneensä yhdistyneeseen Kristuksen kirkkoon (United Church of Christ), mutta ei kukaan koskaan ole tullut aidoksi kristityksi liittymällä kirkkoon. Tämä kaikki on tarkoituksenmukaista julkisivua jota käytetään kun on hyödyllistä tehdä niin. Tämä on mies joka veti puoleensa 17,000 ihmisen hurraavan väkijoukon Madisonissa, Wisconsinissa. Tämä väkijoukko meni täysin sekaisin Obamasta. Tämänkaltaista on tapahtunut kaikkialla minne hän menee. Radikaalit Barack Hussein Obaman kannattajat joskus viittaavat häneen kuin ”jotakin läheistä sukua messiaalle”, ja hänen kampanjaansa kutsutaan joidenkin taholta ”Obaman ensimmäiseksi tulemukseksi”. (5) Obamaa myös tuetaan täysin senaattori Ted Kennedyn ja Kennedyn perheen taholta. [Kennedyn suku on yksi kolmestatoista pää-illuminaattisuvusta. Suom. huom.] Hänet esitellään toisena John F. Kennedynä. Monet sanovat että kokoontumisissa on sama tunnelma kuin John F. Kennedyn 1960-luvun kokoontumisissa. (6)

Kuka on Barack Hussein Obama? Hänen elämäkertansa on helppo tutkia ja kuka tahansa voi tehdä sen. Omissa tutkimuksissani olen löytänyt seuraavaa: Hän syntyi Hawaijilla Barack Hussein Obama seniorille, musta muslimi Nyangoma-Kogelista, Keniasta; ja Ann Dunhamille, valkoinen ateisti Wichitasta, Kansasista. Kun juniori Obama oli kahden vuoden vanha, hänen vanhempansa erosivat, ja hänen isänsä palasi Keniaan. Hänen äitinsä sitten avioitui Lolo Soetoron kanssa, joka oli radikaali muslimi Indonesiasta. Kuuden vuoden ikäisenä, Barack H. Obama nuorempi, muutti Indonesiaan äitinsä ja isäpuolensa kanssa, missä hän kävi muslimikoulua mutta myös vietti kaksi vuotta katolisessa koulussa. Obama joskus kätkee muslimijuurensa painottamalla että hän kävi katolista koulua. Obaman isäpuoli on eräs joka tutustutti hänet islamiin, ja hän pestasi nuoren Barackin Wahabi-kouluun Jakartassa. Huomautettakoon tässä että wahhabilaisuus (Wahabism) on radikaalia opetusta jonka muslimiterroristit omaksuvat käymällä heidän pyhää sotaansa Yhdysvaltoja vastaan. Barack Obaman jäsenyys yhdistyneessä Kristuksen kirkossa ei ole mitään enempää kuin juoni. Yksi asia vielä joka täytyy muistaa, on että radikaalit muslimit ovat alituisesti todenneet että he tuhoavat Yhdysvallat sisältä käsin!

Yksi hyvin kiinnostava asia tapahtui myös presidentinvaalikampanjan republikaanipuolella. Heti kun John McCain tuli johtoasemaan, republikaanipuolueen tunnus vaihtui. Perinteisesti, se on ollut elefantin kuva väriltään punainen ja sininen jota ympäröi kolme valkoista 5-sakaraista tähteä yhden sakaran osoittaessa ylös ja kahden sakaran osoittaessa alas. Nyt se näyttäytyy kolmen valkoisen tähden kanssa joissa kaksi sakaraa osoittaa ylös ja yksi sakara osoittaa alas. Tämä on satanismin symboli, ja se esittää Mendes- tai Baphomet-vuohen sarvia. Tämä on juuri mustan magian symboli kolminkertaisena elefanttitunnuksessa. Minä näin tämän uuden tunnuksen muutamissa paikoissa mutta halusin tutkia sitä enemmän. Juuri tuona päivänä minä näin sen CNN-uutisissa. Kellään joka haluaa varmentaa tämän, ei pitäisi olla mitään ongelmaa sen huomaamisessa. Jotkut ovat ehdottaneet että uutta luonnosta käytettiin ensimmäisen kerran kun George W. Bushista tuli ensimmäisen kerran presidentti Korkeimman oikeuden päätöksellä joulukuun 13. päivänä 2000. Minä en huomannut sitä ennen kuin McCainista tuli johtoasemassa oleva kandidaatti. (7)

Toinen kummallinen uskonto joka on nyt nousemassa, kuten aikaisemmin mainitsin, on roomalaiskatolisuuden sekoitus melkein kaikella muulla. Venetsiassa, Italiassa, kirkko joka tunnetaan nimellä Our Lady Of Assumtion of Ponzano (meidän ladymme taivaaseenastumisen kirkko?) avaa ovensa niin monelle kuin 1,200 muslimille joka perjantai-ilta. Nämä muslimit kaikki kumartuvat polvilleen, kasvot lattiaa kohden, ja rukoilevat Allahia. Seurakunnan pastori on Don Aldo Danieli, ja koko toiminnalla on paavin siunaus. (8) Tämä on sama paavi, joka tammikuun 13. päivänä valitsi kastettavaksi 13 vauvaa freskomaalauksen, jota kutsutaan nimellä ”viimeinen tuomio”, juurella! (9) Roomalaiskatolisuus yrittää yhdistää kaikki maailman uskonnot perustuen saatanalliseen kompromissiin.

                                                               Nouseva globaali diktatuuri!

Niin paljon on tapahtumassa niin nopeasti, ja petohallitus on yllämme ilman epäilyksen häivää. Edellisessä Last Trumpetin numerossa, minä kerroin että liittovaltion turvallisuuspoliisi, tai FBI, on rakentamassa massiivista tietokantaa koskien yksityiskohtaista tietoa jokaisesta henkilöstä Amerikassa ja yksilöistä muista kansakunnista yhtälailla. Tämä tietokanta käsittää sormenjälkiä, iiris-skannauksia, silmän kuvioita, kasvonpiirteitä, jne. Helmikuun 4. päivänä 2008, FBI myös totesi että he sisällyttävät tatuoinnit heidän tietokantaansa. (10) Nyt me olemme saaneet tietää että huipputeknologian yritys nimeltä Somark Innovations on kehitellyt ja menestyksellisesti testannut erityistä mustetta (ink) joka voidaan tatuoida ihoon pysyvästi, antaen radiotaajuuksiin perustuvaa tunnistusinformaatiota. Toisin sanoen, mikrosirua ei välttämättä tarvita eläinten ja ihmisten merkitsemiseen. Samat tulokset voitaisiin saavuttaa näkymättömällä tatuoinnilla joka toimii lähilukijan (proximity reader) avulla jopa ilman suoraa skannausta. Tämä elektroninen muste sisältäisi mitä tahansa informaatiota jota tarvitaan liittyen henkilöön johon sitä sovelletaan. Laite joka lukee tatuointia, toimii hyvin korkealla taajuudella, ja koko järjestelmä on siruton ja antennivapaa. (11)
 

Epäilemättä, maailmanlaajuinen verkko (www) ja sadat miljoonat tietokoneet jotka ovat siinä vuorovaikutuksessa, ovat juuri saatanallisen pedon itsensä elektroniset aivot. Kreikassa, tammikuun 14. päivänä 2008, televisioasema ERT World esitti hämmästyttävän tarinan. Reportteri Patrakselta kiinnitti huomiota kaupungin pormestariin, Andreas Fourakseen, joka julisti karnevaalikauden (carnival season) alkaneeksi. Teemana oli ”tiedonvälityksen historia”, ja se esitteli tietokoneen. Karnevaalien kuningas sitten esiteltiin tietokonevelhona, ja sanottiin että hän antaisi sielun, elämäntarkoituksen, elottomille tietokoneille. (12) Minä välittömästi ajattelin Ilmestyskirjan lukua 13:15 jossa lukee seuraavaa: ”Ja sille annettiin valta antaa pedon kuvalle henki, että pedon kuva puhuisikin ja saisi aikaan, että ketkä vain eivät kumartaneet pedon kuvaa, ne tapettaisiin.”

Me olemme myös katselleet Euroopan Unionin nousua, jota kutsutaan myös Euroopan Yhdysvalloiksi. Nyt me olemme saaneet tietää että entinen Britannian pääministeri Tony Blair, joka hiljattain kääntyi roomalaiskatoliseksi, on ehdokkaana Euroopan presidentiksi. Blair äskettäin lausui varmanoloisesti, ”Minusta tulee Euroopan presidentti jos te annatte minulle valtuudet.” (13) Meidän täytyy myös muistaa että euro-valuutasta on nopeasti tulossa maailman merkkivaluutta.

Tammikuun 22. päivänä 2008, tapahtui jotakin ällistyttävää. Britannian prinssi Charles piti puheen Abu Dhabiin liittyen ympäristökysymyksiin. Hän seisoi yleisönsä edessä täysinäisenä, luonnollista kokoa olevana ja kolmiulotteisena henkilönä sillä aikaa kun hän oli 7,000 mailia kauempana. Hän näyttäytyi täydellisenä hologrammina, ja joku ei voisi kertoa eroa tämän hologrammin ja tosielämän ilmestymisen välillä. Se oli niin täydellistä. Kun puhe oli ohitse, hän katosi aivan yleisön silmien edessä kun hänen kehonsa kuva pirstaloitui tuhansiksi valojyväsiksi ja hävisi näkyvistä. (14) Tämänkaltainen elektroninen ihme on saatanan yritys olla kaikkialla läsnäoleva. Voitko kuvitella mahdollisuuksia? Sellaisella teknologialla olisi mahdollista lavastaa väärä Kristuksen toinen tulemus, sanomalla, ”Katso, täällä on Kristus, tai katso, hän on siellä!”

                                                          Maailman viimeinen taistelukenttä!

Koko maailma on muuttumassa äkisti ja dramaattisesti. Sillä aikaa kun Amerikan Yhdysvallat on astumassa hädän aikaan, muut kansakunnat nousevat vauraudessa ja voimassa. Eurooppa on nopeasti yhdistymässä, ja Saksan liittokansleria Angela Merkeliä, 75%:n kannatustasolla, ollaan nyt kutsumassa yhdeksi kaikkein arvostetuimmista poliitikoista maailmassa. (15) Samalla kun Yhdysvallat jatkaa turvallisuutensa tiukentamista ja tutkii tarkoin jokaista amerikkalaista, Euroopan kansakunnat poistavat rajatarkastuksia. Yhdeksän eurooppalaista kansakuntaa on poistanut vaatimukset passien käytöstä (liittyy Schengen-sopimukseen, Suom. huom.), ja Angela Merkel toimitti seremonian rajojen purkamisen johdosta. Sinisten ilmapallojen, joissa on valkoisia tähtiä, rykelmät päästettiin ilmaan lasten toimesta keskellä valtavia hurraavien ihmisten väkijoukkoja. (16)

Näinä viimeisinä päivinä kaiken meneillä olevan geopoliittisen muutoksen aikana, on olemassa yksi polttopiste: Lähi-itä. Riidan keskus Lähi-idässä on Israelin valtio. Presidentti Bushin äskettäinen vierailu tuohon maahan on jättänyt jälkeensä riitaisan tulimyrskyn tuossa muinaisessa maassa. Nyt on olemassa salaliittoja Israelin hallituksen sisällä jakaa Jerusalemin kaupunki, antamalla siitä osan palestiinalaisille. Jännite on nopeasti kasvamassa. (17) Kummallista kyllä, samalla kun presidentti Bush tuli muinaiseen maahan tehtävänään jakaa Jerusalem, hän teki niin vain muutamia kuukausia sen jälkeen kun Hillary Clinton seisoi itkumuurilla ja julisti seuraavaa: ”Minä uskon että Israelin oikeutta olla olemassa turvallisena juutalaisvaltiona, puolustettavissa olevine rajoineen ja jakamattoman Jerusalemin ollessa sen pääkaupunkina, turvaten kaikelta väkivallalta ja terrorismilta, ei pitäisi koskaan kyseenalaistaa.” (18)

Me tiedämme Kirjoituksista että viimeinen suuri taistelu, lyhytaikainen 3. maailmansota, tullaan käymään Harmagedonilla. [Eiköhän David erehdy tässä, sillä Harmagedonin taistelu käydään vasta ns. Googin sodan eli 3. maailmansodan 2. vaiheen jälkeen? Nyt ollaan vasta 1. vaiheen kynnyksellä, joka käsittää psalmin 83, eli Israelin naapurivaltioiden hyökkäyksen. Suom. huom.] Tämä olisi seurausta pitkästä konfliktista Eufrat-joen maassa, joka on Irak. Ilmestyskirjan luvussa 16:12-16 me luemme tästä seuraavaa: ”Ja kuudes enkeli vuodatti maljansa suureen Eufrat-virtaan, ja sen vesi kuivui, että tie valmistuisi auringon noususta tuleville kuninkaille. Ja minä näin lohikäärmeen suusta ja pedon suusta ja väärän profeetan suusta lähtevän kolme saastaista henkeä, sammakon muotoista. Sillä ne ovat riivaajain henkiä, jotka tekevät ihmeitä; ne lähtevät koko maanpiirin kuningasten luo kokoamaan heidät sotaan Jumalan, Kaikkivaltiaan, suurena päivänä. -Katso, minä tulen niinkuin varas; autuas se, joka valvoo ja pitää vaatteistansa vaarin, ettei hän kulkisi alastomana eikä hänen häpeätänsä nähtäisi! - Ja ne kokosivat heidät siihen paikkaan, jonka nimi hebreaksi on Harmagedon.” Siten, sivilisaatio kuten me tunnemme sen, tulee päättymään samalla maantieteellisellä alueella mistä se alkoi. Tämä on saatanan viimeinen suuri sota kaikkivaltiasta Jumalaa vastaan, ja kansakunnat ovat shakkinappuloita hänen pelissään. Kolmen saastaisen hengen okkulttiset voimat ovat nyt johdattamassa joukkoja.

Helmikuun 2. päivänä 2008, noitien korkeana Imbolc-ristineljännessapattina, Israelin hallitus ilmoitti tuon kansakunnan ihmisille että he aikovat valmistaa rakettisuojia (rocket rooms) sodan varalta, tarkoituksena selviytyä raketeista joita tippuu alas heidän päälleen. (19) Israelin pääministeri Ehud Olmert myös haluaa häntä varten rakennetun ydinsuojabunkkerin joka kestää ydinaseilla ja kemiallisilla aseilla suoritettuja hyökkäyksiä. (20) Kaksi päivää sen jälkeen kun käsky annettiin rakentaa rakettisuojia, USS San Jacinto, amerikkalainen ohjustentorjunta-alus, telakoitui Haifaan. (21) Tammikuun 15. päivänä 2008, Israelin hallitus avoimesti julisti että he eivät salli Iranista tulevan ydinasevaltaa ja että kaikki vaihtoehdot olivat auki pysäyttää heidät, käsittäen sotilaallisen voiman. (22)

Iranissa, presidentti Mahmoud Ahmadinejad piti dramaattisen puheen tammikuun 20. päivänä 2008. Puhe osoitettiin kaikille länsimaille että Israelin valtio on ”viimeisessä luvussaan ja tuon valtion romahdus on tapahtuva pian”. (23) Iran myös vastaanotti hiljattain uuden toimituksen ydinpolttoainetta Venäjältä, ja tämä oli viides vastaanotettu lasti sitä mukaa kun varasto kasvaa suuremmaksi. (24) Iran on myös lähettänyt raketin avaruuteen ja suunnittelee lähettävänsä vielä kaksi rakettia lähikuukausina. He tekevät tätä valmistellessaan satelliitin laukaisua avaruuteen. (25)

Kuinka välitön on 3. maailmansota? Miksi on olemassa sellainen ydinmahtien ja -aseiden henkiin herääminen? Tammikuun 23. päivänä 2008, NATO piti kokouksen jäsenilleen, ja siellä päätettiin että NATO:n ”täytyy valmistautua käynnistämään ydinhyökkäys”. (26) Minä välittömästi muistin Ilmestyskirjan luvun 19:19, jossa sanotaan seuraavaa: ”Ja minä näin pedon ja maan kuninkaat ja heidän sotajoukkonsa kokoontuneina sotiaksensa hevosen selässä istuvaa vastaan ja hänen sotajoukkoansa vastaan.” Minä myös muistin Sakarjan luvun 14:12, joka sanoo, ”Ja tämä on oleva vitsaus, jolla Herra rankaisee niitä kansoja, jotka sotivat Jerusalemia vastaan: hän mädättää siltä kansalta lihan, kun se vielä seisoo jaloillaan, sen silmät mätänevät kuopissansa, ja sen kieli mätänee sen suussa.” Tämä on selkeä kuvaus siitä mitä tapahtuu ihmisille lämpöydinräjähdyksessä!

Venäjä on näyttänyt selviä merkkejä halusta palata takaisin vanhaan neuvostoaikaan. Putin on aloittamassa mekastamisen kuten 1960-luvun Nikita Khrushchev. Tammikuun 22. päivänä 2008, suuria venäläisiä pommikoneita nähtiin Biskajan lahden yläpuolella, missä ne olivat koeampumassa ohjuksia hyvin lähellä kahta NATO:n jäsenmaata, Espanjaa ja Ranskaa. (27)

Muita outoja asioita on meneillään. Helmikuun alkupäivien aikana 2008, kolme erilaista vedenalaista internet-kaapelia eri paikoissa katkaistiin. (28) Meidän pitää muistaa että nämä ajat ovat toisenlaisia kuin mitkään muut. Valta on niiden käsissä jotka kontrolloivat informaation virtaa.

Vielä yksi hämmästyttävä asia joka tapahtui! Tammikuun 17. päivänä 2008, raportti Israel Today -lehdestä paljasti tarinan edesmenneestä johtavasta ääriortodoksisesta juutalaisesta rabbi Yitzhak Kadurista, joka kuoli 108 vuoden ikäisenä. Rabbi kirjoitti kirjeen jonka hän pyysi sinetöitäväksi kuolemaansa asti. Hänen pojallaan, rabbi David Kadurilla, on aito ja allekirjoitettu kirje isältään. Vanhempi rabbi Kaduri sanoi että hän kohtasi Messiaan näyssä vain muutamaa kuukautta ennen kuin hän kuoli. Hänen poikansa David sanoi että hänen isänsä puhui ja haaveili melkein yksinomaan Messiaasta ja Hänen tulemuksestaan. Vanhempi rabbi Kaduri kirjoitti, ”Messias on Jeesus Kristus”, ja näyssä, Vapahtaja kertoi hänelle että Hän oli tulossa pian. Vanha rabbi myös piirsi lukuisia ristejä kirjeeseen joka oli kirjoitettu juuri ennen hänen kuolemaansa. Tämä oli hätkähdyttävää koska ortodoksijuutalaiset eivät koskaan käytä ristejä, ja he jopa paheksuvat plus-merkin käyttöä koska se voitaisiin ymmärtää väärin ristiksi. (29)

                                                      Globaalin synnintekemisen vaikutukset!

Koko maailma on alkamassa tuntea raskaat vaikutukset johtuen globaalista synnintekemisestä ja kapinasta kaikkivaltiasta Luojaa vastaan. Yhdysvalloissa, talous on niin kuralla että se tarvitsee hengissäpysymiseen tukea. Liittovaltio ei halua sinun ajattelevan sitä, mutta jopa suurimmat optimistit löytävät itsensä viheltämässä hautausmaalla pitääkseen heidän rohkeuttaan yllä! Jotakin hengellisesti outoa on meneillään liittyen kaikkeen tähän. Labor Day -viikonloppuna syyskuussa 2007 (Labor Day on yleinen vapaapäivä Yhdysvalloissa syyskuun 1. maanantaina, Suom. huom.), vuotuinen Burning Man -kultin kokous pidettiin pölyisessä, myrskyn pieksämässä autiomaassa juuri Renosta pohjoiseen, Nevadassa. Joka vuosi tämä vastakulttuuri joka koostuu yli 50,000:sta korporaatiovastaisesta (anti-corporate), antikapitalistisesta radikaalista, kokoontuu tällä paikalla autiomaassa jota he kutsuvat Black Rock Cityksi, missä he polttavat jättimäisen miehen kuvan rituaalina. Vuonna 2007, kokous veti New Yorkin bisnesjohtajia ja Wall Streetin raharuhtinaita sinne ottamaan osaa Palavan miehen (Burning Man) rituaaliin. (30) Siitä ajankohdasta lähtien Yhdysvaltain talous on kokenut dramaattista käännettä huonompaan.

Yksi lukemattomista esimerkeistä Amerikan nykyisestä tilasta on Shaker Heights, Clevelandin esikaupunkialue Ohiossa. Kadut ovat tyhjiä, rojua pyörii tuulen mukana kuin irtoavat revonhäntäkasvit (tumbleweeds) kuivilla tasangoilla, ja lähes jokainen talo on autio. Varkaat ovat tyhjentäneet kodit vesijohtoputkista, listoista (siding), ja ovista. Shaker Heights on kirjaimellisesti aavekaupunki. (31) Jesajan luvusta 5:9 me voimme lukea tästä nimenomaisesta tilasta seuraavaa: ”Minun korviini kuului Herran Sebaotin sana: Totisesti, ne monet talot tulevat autioiksi, ne suuret ja kauniit asujattomiksi.”

Hiljattain, USA:n liittovaltio hyväksyi taloudellisen kannustinpaketin joka antaa veronmaksajille ja tietyille kansanryhmille shekin käytettäväksi rahan kulutukseen. Suurin osa veronmaksajista vastaanottaa 600 dollaria. USA:n liittovaltio toivoo että jokainen kuluttaa nopeasti tämän rahan työntääkseen eteenpäin horjuvaa taloutta. Ongelma on se että monet miljardit dollarit jotka lähetetään amerikkalaisille tulevat rahasta jota meidän hallituksemme lainaa punaiselta Kiinalta. Jos amerikkalaiset kuluttavat tämän rahan, ja he tekevätkin niin, valtaosa siitä kulutetaan tuotteisiin jotka on tehty punaisessa Kiinassa. Siten, punainen Kiina hyötyy suuresti, käsittäen hyötymisen korosta joka koskee tätä mammuttimaista lainaa.

Amerikka on todellakin jumalallisen tuomion alla monin tavoin. Minun on surullista sanoa että kansakunnastamme on tullut iljettävä lähinnä siksi että ihmiset yleisesti eivät vain välitä. Ilmeisesti, me olemme sairas kansakunta, ja Jesajan luku 1:5 kuvaa meidän nykyistä tilaa niin hyvin: ”Mihin pitäisi teitä vielä lyödä, kun yhä jatkatte luopumustanne? Koko pää on kipeä, koko sydän sairas.” On mielenkiintoista huomata että lääkemääräysten lukumäärä Amerikassa on lisääntynyt viimeisinä 12 vuotena 61%:lla. Tämä merkitsee samaa kuin 3,4 miljardia lääkemääräystä, ja se tekee yhteensä ainakin yhden lääkemääräyksen jokaista miestä, naista, ja lasta kohden Amerikassa. (32)

Amerikka on kansakunta jota vaivataan moraalisella ja sosiaalisella pahoinvoinnilla joka järkyttää kenen tahansa ajattelevan ja erottelukykyisen henkilön mieltä. Meidän maamme pääkaupungilla, Washington D.C:llä, on nyt korkein AIDS -tartunta-aste kaikkien USA:n kaupunkien joukossa. Yhdellä henkilöllä 50:stä, tai 12,400 ihmisellä, tiedetään olevan tämä sairaus meidän maineikkaassa pääkaupungissa. (33) Me myös kohtaamme joukkoampumisia julkisissa paikoissa, ja siitä on tulossa aina lisääntyvä tapahtuma. Monet näistä ovat ohjelmoituja tekemään näitä hirveitä tekoja mielenhallinta-tekniikkojen avulla. Jokaisessa tapauksessa, ampujat kuvataan ei-vihaa näyttävinä, vaan pikemminkin tyhjä katse heidän kasvoillaan ja heidän tekonsa tehdään järjestelmällisellä tavalla.

Kun me katsomme kaikkea mitä on tapahtunut ja on tapahtumassa, meitä alkaa ihmetyttää missä kristillinen pidäke on. Surullinen tosiasia on että järjestäytyneistä uskonnoista, ja erityisesti fundamentalistisista, on tullut näyttämöpaikkoja saatanalliselle toiminnalle ja viihteelle. Ihmiset ovat unohtaneet kuinka rukoilla ja eivät tiedä mitään taistelusta saatanaa vastaan. Lahjatavarakaupat (gift shops) joita kutsutaan ”kristillisiksi” pitävät esillä sellaisia esineitä kuten pieniä veistokuvia Jeesuksesta joka on moottoripyörän selässä yllään pyöräilijän vaatteet, orjantappuraseppele, ja lyhyt valkoinen viitta liehuen tuulessa. (34) Toiselle ”kristilliselle” jakelijalle (distributor) on luonteenomaista T-paidat kuvalla jossa vasen käsi muodostaa saatanallisen el cernuno -tervehdyksen sanojen ”A Sign from God” (merkki Jumalalta) kanssa. (35)

Seurakunta lähellä Charlottea, Pohjois-Carolinaa, lähettää henkilökuntansa jäseniä paikallisiin baareihin ja kapakoihin jakamaan paukkuja (shot glasses) pyytäen kanta-asiakkaita pyhittämään paukun heidän seurakunnalleen. (36) San Franciscossa, Kaliforniassa, luterilainen Ebenezer-seurakunta johtaa ”Christian Goddess Rosary” -kokousta (kristillisen jumalattaren ruusutarha?) joka keskiviikkoilta klo 19:00. Käyttämällä sanoja ”Hail Goddess full of grace” (tervehdys jumalattarelle joka on täynnä armoa), he eivät viittaa neitsyt Mariaan vaan Kaikkivaltiaaseen, jonka he uskovat olevan naispuolinen. (37) Las Vegasissa, Nevadassa, on yhdistys koostuen prostituoiduista jotka pukeutuvat ihonmyötäisiin, paljastaviin vaatteisiin rintaliivien (tops) kera joissa lukee ”Hookers for Jesus” (Jeesuksen huorat) ja ”J.C.’s Girls” (Jeesuksen Kristuksen tytöt). He menevät ulos ihmisten keskuuteen kertoen heille että Jumala rakastaa huoria, strippareita, ja pornotähtiä sellaisia kuin he ovat. Tytöt sanovat että he eivät koskaan saarnaa ja eivät ole tuomitsevia. (38)

Todellakin, tuomio on tulossa, ja Jumalan viha vuodatetaan suuressa mittakaavassa. Me näemme jo jatkuvaa epänormaalia säätä tornadojen - 40 tai enemmän kerrallaan, ankarien lumi- ja jäämyrskyjen, ja muiden katastrofien muodossa. Helmikuun ensimmäisten yhdeksän päivän aikana, oli yhdeksän voimakasta maanjäristystä voimakkuudeltaan yli kuusi astetta ja järistysten parvia joillakin alueilla. (39) Me myös tiedämme että jättimäinen teleskooppi, niin korkea kuin 7-kerroksinen rakennus, on rakennettu maapallon etelänavalle, ja Chicagon yliopiston kosmologi Tri. John Carlstrom selittää miksi. He yrittävät saada selville enemmän siitä mitä he kutsuvat ”pimeäksi aineeksi” (dark energy). Tri. Carlstrom sanoi, ”Pimeä aine on salaperäinen voima joka on niin vaikuttava että se päättää maailmankaikkeuden kohtalosta. Kumoten jo painovoiman lait, se työntää galakseja toisistaan eroon.” Kaikki tämä on tapahtumassa nopealla ja kiihtyvällä vauhdilla. (40) Mitä on pimeä aine? Kukaan ei tiedä, mutta se on nyt muuttamassa meidän koko universumia. Epäilemättä, meidän Herramme tulee pian. Etsi Häntä nyt, niin kauan kuin Hänet on mahdollista löytää!

Lopuksi, minä haluan taas kerran kiittää kaikkia teitä jotka tuette tätä lopunajan profeetallista ministeriötä. Jumala siunatkoon teitä ylenpalttisesti, on minun rukoukseni teille. Muistakaa lähettää meille rukouspyyntönne, ja meidän rukoustiimimme antavat niille yksilöllistä huomiota. Armo ja rauha olkoon yllänne Herran Jeesuksen Kristuksen nimessä.

David J. Meyer

Suomentanut: Olli R. (”nokialainen”)Lähdeluettelo

01. Front Page Magazine, Feb. 1, 2008, by Janet Levy, Front Page Magazine.com.
02. Ibid.
03. Ibid.
04. WorldNetDaily, Jan. 31, 2008, by Bob Unruh, http://wnd.com.
05. The Australian, Feb. 9, 2008, by Geoff Elliott, Washington, D.C.
06. Reuters News Service, Jan. 28, 2008, by Andy Sullivan, Washington, D.C.
07. Republican National Convention, official symbol.
08. The Mangalorean, Nov. 11, 2007, by Fr. Chetan, Capuchen, Rome, Italy.
09. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 14, 2008, AP, Vatican City.
10. CNN News Service, Feb. 4, 2008, Clarksburg, WV.
11. Somark Innovations, official website, http://www.somarkinnovations.com/.
12. ERT World TV, Jan. 14, 2008, Patras, Greece.
13. The Guardian Newspaper, Feb. 2, 2008, by Patrick Wintour, London, England, UK.
14. Sky News, Jan. 22, 2008, by Catherine Jacob, Abu Dhabi.
15. Woman to Woman, Jan. 2008, Wednesday Forum, opinion@bakersfield.com.
16. Milwaukee Journal Sentinel, Dec. 22, 2008, by Holger Mehlig, Zittau, Germany.
17. The Jerusalem Post, Feb. 11, 2008, by Gil Hoffman, Khaled Abu Toaman & Talia Dekel, Jerusalem.
18. The Australian Jewish News, Sep. 21, 2007, by Ron Kampeas, Washington, D.C.
19. AFP News Service, Feb. 2, 2008, Tel Aviv, Israel.
20. The Jerusalem Post, Dec. 20, 2008, AP, Jerusalem.
21. The Jerusalem Post, Feb. 4, 2008, by Yaakov Katz, Jerusalem.
22. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 15, 2008, AP, Jerusalem.
23. DPA & Haaretz News Service, Jan 30, 2008, Tel Aviv, Israel.
24. AFP News Service, Jan. 22, 2008, Tehran, Iran.
25. AFP News Service, Feb. 11, 2008, Tehran, Iran.
26. The Daily Telegraph, Jan. 23, 2008, London, England, UK.
27. The London Times, Jan. 22, 2008, London, England, UK.
28. ABC News, Feb. 4, 2008, by Simon Lauder, Australia.
29. Israel Today, Jan. 17, 2008, by Teresa Neumann, Jerusalem, Israel.
30. Portfolio.com, Aug. 27, 2007, by Andrea Chalupa, Reno, NV.
31. AFP News Service, Jan. 27, 2008, Cleveland, OH.
32. Milwaukee Journal Sentinel, Dec. 20, 2007, by Bill Glauber & Ben Poston, Milwaukee, WI.
33. The New York Times, Nov. 27, 2007, by Ian Urbina, Washington, D.C.
34. The London Times, Nov. 29, 2007, London, England, UK.
35. Rainbows and Promises, Nov. 28, 2007, Rainbows and Promises.com.
36. Church News Notes, Jan. 25, 2008, www.wayoflife.org.
37. California Catholic Daily, Apr. 24, 2007, San Francisco, CA.
38. The London Daily Telegraph, Jan. 28, 2008, Las Vegas, NV.
39. Milwaukee Journal Sentinel, Jan. 14, 2008, Earthweek, by Steve Newman, Universal Press Syndicate.
40. Traverse City Record-Eagle, Jan. 6, 2008, Traverse City, MI.

Lisähuomautus: Helmikuun 2008 LTN:n numerossa minä lyhyesti mainitsin jutusta Jewish World Review -lehdessä koskien Bill Clintonia naarmuttamassa avaimella Obaman autoa. Alkuperäinen dokumentti jonka minä sain, näyttäytyi suorana uutisjuttuna. Nyt näyttää siltä että Andy Borowitz sepitti tämän. Minä panen muistiinpanot kohdalleen. Jumalan siunausta!

DJM

<http://www.lasttrumpetministries.org>


 Takaisin