Lisää konkreettisia todisteita siitä että tiedemiehet pystyvät kontrolloimaan säätä!

 

Alaotsikko: Me olemme löytäneet lisää sään kontrollointiin liittyviä patentteja, sekä armeijan www-sivunjoka kerskailee mahdollisuudesta käyttää säätäaseena! Totuus on tarua ihmeellisempi!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä"Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittainvalmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä etenää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä
Uutiskatsaus: "US5762298: Keinotekoinen satelliittien käyttö Maan kiertoradalla tehden muutoksia vaikutuksia joita auringon säteilyllä on maan säähän." Keksijä Franklin Y. K. Chen, Northport, N. Y., 9.6.1998/7.7.1995.

"Satelliitti säänmuokkausjärjestelmä (SWMS) käyttää satelliitteja valjastaakseen auringon energian muokkaamaan Maan ilmakehän koostumusta  ja termodynamiikkaa." Ennenkuin me menemme liian pitkälle tässä keskustelussa salli minun muistuttaa sinua patenttien hakemisen ja saamisen tarkoituksesta. Kun keksijä luo jotakin ihan uutta ja toteuttaa sen, hän tietysti haluaa estää toisia kopioimastatätä keksintöä. Yhdysvaltain patenttijärjestelmä luotiinsuojelemaan keksijää kopioinneilta tietyn ajan jottahänsaisi maksimaalisen hyödyn keksinnöstään.

Kuitenkin, asia johon minä tähtään on se, että keksinnön täytyy osoittautua toimivaksi ennenkuin keksijä hakeepatenttiviraston suojaa. Patenttitoimisto, toisaalta pyrkii varmistamaan ettäkeksintö on oikea, ja toisten tiedemiesten täytyy todeta tämäennenkuin he antavat patentin. Siksi, se että patentti on annettu onvahva ja konkreettinen todiste siitä että sään muokkauson mahdollista. Sinä tulet huomaamaan, että Yhdysvaltain patenttitoimistoon julkistanut monta erilaista sään muokkaus[ kontrollointi] -patenttiaviimeisten 25 vuoden aikana. Täten, minä uskon että säänmuokkaus on sellainen "kuuma" alue johon kaikkein lahjakkaimmat tiedemiehetpyritään houkuttelemaan.

Nyt, salli meidän palata näihin säänmuokkauspatentteihin.

"SWMS sisältää kolme alijärjestelmää :(1) Ensimmäinen alijärjestelmä sisältää verkoston  maata kiertäviä satelliitteja  joita kutsutaan satelliittimoottoreiksi, ja joita käytetään heijastamaan auringon energia  sekä/tai muuttamaan tämä energia toisenlaisiksi energiasäteiksi jotka laukaistaan tiettyihin paikkoihin. Väliaine näiden säteiden määränpäässä -- aine jonka läpi nämä säteet kulkeutuvat -- muuntaa tämän energian lämmöksi."

"(2) Toinen alijärjestelmä sisältää laajanverkoston kauko-ohjaus laitteita. Näitä laitteita (sensoreita) käytetään mittaamaan paikallisen väliaineen koostumus,dynaamiset parametritsekä lämpödynaamiset ominaisuudet.Sensoreiden mittaustuloksetlähetetään kolmanteen alijärjestelmäänjokasisältää verkoston maa-asemia." Meillä on jo valmiinanäitämaa-asemia, joita kutsutaan GWEN-asemiksi. GWEN-torneja syytettiin vuoden1993 keskilännen suurtulvien aiheuttamisesta.

"(3) Maa-asemat ohjaavat näitä energia säteitä arvioimalla jokaisen säteen ominaispiirteet sekä maalin. Nämä kolme alijärjestelmää muodostavat yhdessä sensoreilla ohjattavan energiasäteiden ohjausjärjestelmän ja kontrollointisilmukan."

Huomaan, että samanlaisuudet tämän järjestelmän ja HAARPin välillä ovat hämmästyttäviä. Ensimmäiseksi, kuten HAARP, tämä järjestelmä käyttää energiasäteitä kontrolloidakseen säätä. Toiseksi, kuten HAARP nämäenergiasäteet voidaan kohdistaa mihin tahansa paikkaan maapallolla antamalla säteelle haluttu lentorata. Kolmanneksi, kuten HAARP tämäjärjestelmä pystyy kontrolloimaan säätä ainakinalla luetelluilla alueilla:

"SWMS -säänmuokkausjärjestelmän sovelluskohteita ovat sademäärien muuttaminen, joutomaiden uudistaminen, huonon säänaiheuttamien vahinkojen pienentäminen sekä ympäristön parantaminen. Järjestelmän muita sovelluskohteita ovat tiivistetyn energian syöttö sähkövoimaloihin (aurinko-, tuuli-tai vesi-), korkeiden leveysasteiden kasvihuone-viljelmien mahdollistaminen sekä aurinkokäyttöiset lentokoneet."

Jos sinä voit muuttaa sademääriä, sinä voit tehdä sen tuhoavalla tavalla vihollista vastaan. Ihmiset haluavat tehdä olettamuksia teknologioiden käyttämisestä hyviin tarkoituksiin vaikka 20. vuosisata oli täynnä esimerkkejä jossa teknologiaa -- kun se oli ensin luotu -- käytettiin tappamaan kymmeniä miljoonia ihmisiä.

Jos sinä voit uudistaa joutomaita sinä voit myös luoda joutomaata.

Jos sinä voit kontrolloida myrskyjä niin että ne eivät iskisi sille alueelle jolle ne muuten iskisivät, sinulla on tällöin kyky kontrolloida myrskyjä niin että ne tulisivat iskemään kohde-alueelle mitä tuhoisimmin seurauksin. [Esimerkiksi massiiviset tulvat Venezuelassa jotka surmasivat 50000 ihmistä].

"Tiivistetyn energian" syöttäminen saattaa kuulostaa hienolta sovellukselta joka voisi toimia ihmiskunnan hyväksi, mutta sitä voidaan käyttää myös tuhoamiseen. Energiasäteetovat todistaneet tehokkuutensa tuhoamalla lentokoneita, lennossa olevia ohjuksia sekä ihmisiä maan pinnalla.

Lopuksi, olen hämmästynyt siitä epätarkasta kielestä jota näiden sovellusten yhteydessä on käytetty. Keksijä sanoo, että tämä järjestelmä voi "parantaa" ympäristöä. Mitä tämä tarkoittaa? Kaupunkilaiset saattaisivat halveksia niitä sateita ja ukkosia joita maanviljelijät epätoivoisesti tarvitsevat. Illuminati uskoo että meidän teollistunut yhteiskuntamme on vahingoittanut niin pahoin "Äiti Maata", että tarvittaisiin sellaisia"parannuskeinoja" joilla kaksi kolmasosaa ihmiskunnasta "eliminoitaisiin" ja teollistunut yhteiskunta hävitettäisiin. Niinkuin Henry Kissinger sanoi: "Kyllä, tulevassa Uudessa Maailmanjärjestyksessä moni ihminen tulee kuolemaan, mutta niille jotka jäävät eloonmaailma tulee olemaan parempi paikka elää." Tämän näennäisesti hyvää tarkoittavan luonteen takana tämä säänmuokkaus patentti kätkee hirvittäviä tosiasioita jotka voisivat täyttää illuministisen suunnitelman.

Tämä patentti todistaa, että sään muokkaus(kontrollointi) on tieteellistä todellisuutta. Valitettavasti tämä teknologia on luciferilaisten käsissä, joilla on aikomus tehdä näitä draconialaisia (=äärimmäisen ankaria) muutoksia jotka onselitetty edellisissä kappaleissa. Sitten minä löydän muitakiinnostavia patentteja jotka on mainittu tässä yhteydessä. Salliminun tutkia joitakin niistä nopeasti ja lyhyesti.

Huomaatko sinä sanat "sään kontrollointi" tässä selostuksessa?Jo vuonna 1967 keksijä oli luonut menetelmän säteilyttää meidän planeettaamme tarkoituksenaan muokata säätä!! Tämämenetelmä on riippuvainen "planeettaa kiertävistä satelliiteista"jotka voivat keskittää energiaa auringosta tiettyyn pisteeseenMaan pinnalla! HAARP voi myös ohjata tiedemiesten luomia energiasäteitä mihin tahansa paikkaan Maan pinnalla! Taas kerran, me näemme menetelmän sademäärien muuttamisesta, valmiina jo vuosina 1969-1971, kuten US. patentti todistaa. Tämä patentti käsittää meriveden ruiskuttamisen merkittävissä määrin riittävän ylös ilmakehään sateen tuottamiseksi. Olen varma, että sinä et ole koskaan kuullut meteorologin puhuvan tällaisesta asiasta. Säämiehet ovat tyypillisestisitä mieltä, että jokainen myrsky on "Jumalan käsissä",täysin sattumanvarainen sekä täysin ihmisen hallinnan ulkopuolella.
 

Tämä patentti antaa mahdollisuuden joko luoda sumua taihajoittaa sitä. Taas kerran, sotilaskäyttö on ilmeinen.Mutta ei edes yksi amerikkalainen miljoonasta ole koskaan ajatellut, ettäsumu voisi olla sellainen sääilmiö jota voitaisiin kontrolloidatai luoda.

Jo vuonna 1966 teknologia sateen ja lumen aikaansaamiseksi pilviä"kylvämällä" oli riittävän valmis patenttia varten.Suurin osa informaatiosta jota olen kuullut sateen luomisesta pilviäkylvämällä on, että se olisi todistettu epäluotettavaksi.Kuitenkin, näin ei ole asianlaita tässä tapauksessa; asiaon niin, että Yhdysvaltain hallinto oli hyvin kiinnostunut säänkontrolloimisesta jo vuonna 1966, ja oli ottamassa konkreettisia askeleitaparantaakseen kontrollointiaan.
  Tämä säänmuokkaushakemus on selvästi tarkoitettu sotilaskäyttöön. Mutta, vielä kerran, huomaa että me kontrolloimme säätä jossain määrin jo vuonna1968. Minä muistan senaattori Clairborne Pellin julistaneen ylpeästiProvidence Journal Bulletinissa vuonna 1975, että suurimpien valtioidensotavoimat kykenivät kontrolloimaan säätä niin hyvinettä sitä voitaisiin käyttää aseena. Pell alkoijulistaa että tarvittaisiin YK:n sopimus joka kieltäisi tällaistenaseiden käytön, ja muutamaa vuotta myöhemmin tällainensopimus solmittiin (lue uutiset 1196, 1197, 1198ja 1999).

Mutta sitten, Pell antoi hyvin ylpeän lausunnon, että USA:n sotavoimat olivat käyttäneet säänmuokkausta Vietnamin sodassa!

Huolimatta siitä että virkamiehet kieltävät asian, todistusaineisto on kiistämätöntä: Tiedemiehet voivat -- ja tekevät sitä -- kontrolloida säätä käyttäen sitä aseena. On monia muitakin patentteja joita mainitaan sään muokkauksen yhteydessä. Sinä voit mennä sivulle http://patent.womplex.ibm.com/details?&pn10=US05762298 nähdäksesi monia muita patentteja. Muista, patentti käsittää sellaiset laitteet jotka ovat valmiiksi tehtyjä ja toimivia. Patentit eivät sisällä teoreettista tiedettä  tai spekulaatioita. Patentit jotka on kuvattu näiden säänmuokkauslaitteidenyhteydessä ovat konkreettista tiedettä.

Edelleen, minun kokemukseni Yhdysvaltain sotilastiedustelussa on opettanut minulle sen, että silloin kun hallitus ilmoittaa uudesta teknologiasta sinä voit turvallisesti olettaa kaksi asiaa: 1) meidän hallituksellamme on ollut tämä teknologia käytössään jo ainakin 20 vuotta. 2) Teknologinen kehitys kyseisellä alueella on mennyt joniin paljon eteenpäin, että virkamiehet voivat turvallisestipaljastaa tämän "uuden" teknologian.

ABC NEWS PUREUTUU TÄHÄN SÄÄNMUOKKAUSTOIMENPITEESEEN!

Uutiskatsaus: "Sää aseena? Manipuloimassa säätä:tuulen ja ukkosen sota tulevaisuudessa? Tutkijat sanovat, että tämäon niin hyödyllinen asia jota ilman yksikään armeija eivoi olla", Michelle Norris, ABCNews.com, 17.2.2000.

"Eräässä kohtauksessa elokuvassa Patton kenraali sanoo sotilaspastorille: ' minä haluan rukouksen, sää-rukouksen. Saa nähdä saammeko Jumalan tekemään työtäkanssamme tässä asiassa...' Me elämme nyt sellaisen kehittyneenteknologian aikaa, että paremminkin kuin ainoastaan rukoileminen saattaaolla mahdollista kontrolloida säätä eräänäpäivänä. Mieti mitä saattaisi tapahtua jollain tulevaisuudentaistelukentällä jossa Yhdysvaltain sotavoimat yrittäisisaavuttaa taktista etua säätä muuttamalla. On olemassa useitatapoja joilla he saattaisivat yrittää tehdä tämän.Eräs tapa olisi tehdä taistelukentästä mutavelliäsadetta luomalla, jotta estettäisiin vihollisjoukkojen liikkuminen.Toinen tapa olisi luoda ukkosmyrskyjä lentokenttien ylle, jotta vihollisenilmavoimat pysyisivät maassa. Vielä yksi mahdollisuus olisi ampualaasereilla sumun läpi, jotta hävittäjälentokoneiden ohjaajilla olisi parempi näkymä viholliskohteisiin. Ilmavoimien tutkimuspaperi nimeltä 'Sään hallitseminen vuonna 2025'ennustaa, että sään muokkaus voisi muovata uudelleen taistelukentät."

Sitten tämä artikkeli ryhtyy kertomaan YK:n vuoden 1977 sopimuksesta joka kieltää sään muokkauksen vihamielisiin tarkoituksiin (lue uutinen 1196). Kuitenkin, sinä voit jättää huomioimatta tämän pienen propagandajulistuksen, koska tässä YK:n sopimuksessa on kuorma-auton kokoinen porsaanreikä! Tämä sopimus nimittäin EI kiellä siviili-tiedemiehiä käyttämästä tätä teknologiaa omia kansalaisia vastaan tai niitä ihmisiä vastaan joiden kanssa he eivätole sodassa! Siten, tämä valtava HAARP-kenttä Alaskassaon nimellisesti Alaskan Yliopiston hallinnassa ja tiedemiehet ovat luultavastisiviilejä.

Sitten tämä artikkeli päättyy keskusteluun yrityksistä kontrolloida säätä pilviä kylvämällä, teknologiaan joka on niin vanhanaikaista että sitä ei käytetä enää. Kuitenkin, antamalla huomiota tälle vanhentuneelleteknologialle artikkelin kirjoittajat kääntävät meidänhuomiomme pois todellisesta, käytössä olevasta teknologiasta;toisin sanoen he pelaavat vanhaa herneenpiilotuspeliä.

VENÄLÄISILLÄ ON OMA HAARP-LAITTEISTO MYÖS!

"Nikola Tesla sanoi kesäkuussa vuonna 1900: 'Aika, jolloin meillä on hallinnassa menetelmä tuottaa sadetta on hyvin lähellä.' Jos sinä olet koskaan lukenut tämän suuren neron elämänkertaa, sinä tiedät että hän ei vitsaile. Huomaa, ettäTesla ennusti jo vuonna 1900, että tiedemiehillä tulisi olemaansateenteko menetelmät täydellisesti hallinnassaan!"

"Oletko sinä huomannut, että enää ei sada kovinpaljon; että kuinka säärintamilla -- jotka ennen ovat kulkeneetyli koko maan -- on nykyään ollut tapana haihtua olemattomiin?Oletko pannut merkille satunnaiset oudot pilvimuodostelmat joita ilmestyy niiden muutamien rintamien yhteyteen jotka vielä pääsevätläpi? Ja kuinka suihkuvirtaus on pakotettu siirtymään takaisinpohjoiseen? Kuinka korkeapaineen keskus jatkaa lounaiskolkan hallintaa?"

"Jotkut sanovat, että kostonhimoinen Jumala käänsi sateen päälle (viime vuonna) ja pois päältä (edellisenseitsemän vuotta kestäneen kuivan kauden aikana sekä uudestaantänä vuonna). Todellisuudessa, se on kuitenkin ihminen joka leikkiiJumalaa ja tekee likaiset työt. Mikään tästä eiole kuvitelmaa tai sattumaa, sillä on olemassa erittäin vahvojatodisteita siitä, että nämä oudot sääilmiötviime vuosina ovat olleet -- hyvin suuressa määrin -- Venäjänja Yhdysvaltain hallitusten aikaansaamia. Niille jotka ovat tutustuneetNikola Teslan töihin tämä ei ole yllätys."

"Heinäkuun neljäntenä vuonna 1977 entinen Neuvostoliitto alkoi lähettää voimakkaita, pulssimaisia sähkömagneettisia kenttiä kolmella jättikokoisella 40 miljoonan watin lähettimellä jotka lähettivät näitä signaaleja yli puolen maapallon päähän Yhdysvaltoihin. Tämä elektroninen hyökkäys häiritsi ja tukki radion ja television lähetyssignaaleja, raivostutti viranomaisia sekä ärsytti radio-operaattoreita jotka alkoivatnimittää tätä ilmiötä 'Venäläiseksitikaksi' johtuen signaalien pulssimaisesta luonteesta. Tähänpäivään mennessä venäläiset ovat saaneetvalmiiksi melkein 30 valtavaa lähetintä jotka lähettävätnäitä signaaleja pää-asiassa hyvin vaarallisella 10herzin alueella, joka tunnetaan nimellä 'Erittäin matala aaltopituus(ELF)'. Tämä teknologia perustuu Nikola Teslan tutkimuksiin."

"Nämä Tesla-laitteet luovat massiivisia paikallaan pysyviä ELF-aaltoja jotka muodostavat korkeapaineen alueita, jotka muuttavat korkealla sijaitsevien suihkuvirtausten käyttäytymistä, pakottavat ne siirtymään pohjoisemmaksi ja itse asiassa hidastavat säärintamien kulkua. Usein televisiossa sääsatelliittien  ottamissa kuvissa nähdään kuinka suihkuvirtaus työntyy pohjoiseen ja suuri paikallaan pysyvä korkeapaineen alue saatraa melkein jokaisen suuremman sadealueen joka lähestyy eteläistä Kaliforniaa. Koskien seitsemän vuoden kuivuutta joka tuntuu nostavan taas päätään, Discovery Magazinen Tammikuun 1993 numero kertoi:


Outoja asioita raportoitiin myös jo 1980-luvun alkuvuosina:
  1. "Korkeapaineen selänne pysytteli melkein 800 mailia Kalifornian rannikon ulkopuolella estäen tavallisten Tyyneltä mereltä saapuvien kosteiden ilmavirtausten kulun." (Time 1/1981)
  2. "Neljän edellisen kuukauden ajan, yksittäinen sääilmiö... aiheuttaen kuivuutta -- on yksi epätavallisimmista sääilmiöistä joita on koskaan merkitty muistiin... sellaiset pitkäkestoiset korkeapaineen keskukset olivat tuntemattomia ennen vuotta 1977 (jolloin neuvostoliittolaiset aloittivat ELF 'Tikka' -lähetykset)."

"Viime kesän Keskilännen tulvat eivät olleet luultavasti sattumaa lainkaan. Epätavallinen siirtymä suihkuvirtauksissa toimi kuin pato aiheuttaen tulvat." (Newsweek 26.7.1993)

"Pysyvä korkeapaineen alue käyttäytyi kuin muuri, estäen normaalin säärintamien virran lännestä itään." (New York Times 29.7.1993)

"On erittäin epätavallista, että sääilmiöt kestävät niin monta viikkoa. Syyt siihen miksi sääilmiöt ovat tulleet näin jähmeiksi ovat epäselviä." (The World Weather Magazine 9/93)

"Tasan vuosi 'Venäläisen tikan' syntymisen jälkeen, 4.7.1978 Yhdysvaltain hallitus suoritti oman ELF -sääkokeen, joka aiheutti valtavan kaatosateen kuudessa maakunnassa pohjois-Wisconsinissa. Tämä EFLin synnyttämä myrsky loi 250 km/h puhaltavan myrskyn ja aiheutti 50 miljoonan dollarin vahingot pannen matalaksi Phillipsin kaupungin sekä tuhoten 350000 hehtaaria metsää."

"Ensimmäinen julkaistu hälytys Neuvostoliiton sään kontrolloinnista tuli Andrew Michrovskilta PACE (Planeetan puhtaan energian järjestö) -instituutilta. Julkaistuna paperilla vuonna 1978 tohtori Michrovski kuvaili, kuinka hän oli asentanut tarkkailuasemia kaikkialle Kanadaan ja kertoi, että neuvostoliittolaiset olivat onnistuneet luomaan suhteellisen vakaan ja paikallisen ELF-kentän (Pohjois-Amerikan ylle) jotka kykenivät vaikeuttamaan tai suuntaamaan toisaalle suihkuvirtausten kulun Pohjoisella pallonpuoliskolla."

"2/81 PACE uutiskirje raportoi, että neuvostoliittolaiset kytkivät pois päältä heidän ELF 'Tikka' -signaalinsa lyhyeksi ajaksi vuonna 1980: 'Kahden viikon tauon aikana Pohjoisen pallonpuoliskon suihkuvirtaus oli normaali...' Mutta Neuvostoliiton ELF-lähetysten uudelleen käynnistymisen myötä suihkuvirtaus poikkesi uudestaan suunnastaan sitkeän korkeapaineen selänteen myötä joka ulottui Yukonista Arizonaan."

Todistusaineisto siitä, että sekä amerikkalaiset että venäläiset tiedemiehet pystyvät kontrolloimaan säätä on valtava. Osana meidän meidän sään kontrollointi- ja sään sodankäynti -sarjaa me olemme raportoineet monista hyvämaineisissa sanomalehdissä esiintyneistä artikkeleista joita on julkaistu 1970-luvulta lähtien. On hämmästyttävää ettei keskiverto amerikkalainen ole havahtunut tähän todellisuuteen.

Mutta, tämä Tesla-teknologia voi myös luoda maanjäristyksiä, tulivuorenpurkauksia, tornadoja ja monia muita myrskyjä, ja he voivat ohjata nämä mihin tahansa paikkaan Maapallolla ja milloin tahansa.

Illuminatin täytyy tuntea nyt itsensä erittäin luottavaiseksi. Heidän täytyy tuntea, että he hallitsevat nyt koko maailmaa. Nyt he työskentelevät  jotta voisivat käyttää HAARP -teknologiaa ihmisten mielten hallitsemiseen, jopa siihen pisteeseen saakka jossa he voisivat istuttaa ajatuksia koko väestön mieliin. Pian tulee aika jolloin koko väestö tulee äkkiä saamaan ajatuksia tarttua mihin tahansa aseeseen esimerkiksi.

Totisesti, Raamattu on profeetallinen kun se sanoo, että Lopun aikana "voima annettiin" Antikristuksen joukoille (Ilm. 6:4-8). Sana "annettiin" tarkoittaa kirjaimellisesti, että kyky tehdä jotakin myönnettiin Antikristukselle. Aika on tullut, jolloin Jumala sallii Saatanan paljastaa salaisuudet kuten sään kontrolloimisen Illuminatille, ja seuraukset tulevat olemaan hirvittäviä.

Nämä illuminaatit, jotka nyt kontrolloivat meidän säätämme ja myrskyjämme ovat juuri niitä jotka haluavat vähentää globaalia väestöämme neljällä miljardilla ihmisellä, pakottaa ihmiset vaivihkaa muuttamaan heitä varta vasten suunnitelluille alueille sisämaahan sekä ajaa alas meidän teollisen sivilisaatiomme. Nyt kun sinä tunnet nämä faktat, myrskyt kuten se joka moukaroi Venezuelan rannikkoa surmaten 50000 ihmistä -- ja joka olisi ainakin voitu estää käyttämällä tätä teknologiaa -- oli vartavasten luotu Illuminatin tulevaisuuden suunnitelmia varten. Me havaitsimme todella valaisevaksi sen, että Venezuelan Presidentti oli juuri informoinut henkiinjääneitä, että heidän täytyy vaivihkaa muuttaa sisämäähan, tarkkaan Illuminatin suunnitelman mukaisesti.

Lopuksi, me havaitsimme hyvin valaisevaksi sen asian, että tämä hirvittävä myrsky tapahtui alueella joka on tarkkaan heksagrammin ulkolaidalla (lue uutiset 1350 ja 1351).

Kun me ymmärrämme että Jumala on sallinut ihmisten -- jotka palvovat Luciferia -- kontrolloida säätä jopa siihen pisteeseen saakka jossa sitä voidaan käyttää aseena jokaista ihmistä vastaan, me ymmärrämme myös sen, että Lopun aika on totisesti keskellämme.

---------------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasikeinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olennähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myösaikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta oletollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekätäyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämäja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullutymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaanHänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerranolet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat ollaaivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätävakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaaihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksenvaltakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1352Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin