Suu- ja sorkkataudin toinen vaihe alkoi aikataulun mukaan välittömästi sen jälkeen kun Blair voitti vaalit maanvyörymävoitolla!

 

Alaotsikko: Kuten ennustettu, suu- ja sorkkatauti (=SST) palasi takaisin vain muutama päivä sen jälkeen kun pääministeri Tony Blair voitti vaalit uudestaan murskaluvuin. Kuitenkin, tämä toinen vaihe alkoi alueilla jotka eivät ole lähellä YK:n biodiversiteetti-alueita, toisin kuin ensimmäinen vaihe (katso uutinen 1496) antaen ymmärtää, että päämääränä on Englannin lihateollisuuden täydellinen tuhoaminen.

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä"Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittainvalmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä etenää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä luet nyt Cutting

Edge -työryhmän artikkeliaUUTISKATSAUS: "Beckett houkuteltiin kertomaan, miksi suu- ja sorkkatauti jatkaa leviämistään maaseudulla" UK Electronic Telegraph, 11.6.2001.
"Beckett houkuteltiin selittämään, miksi suu- ja sorkkatauti jatkaa leviämistään kautta koko maan huolimatta hallituksen lupauksista, että kriisin loppu on näkyvissä."

Ei tarvittu raketti-insinööriä ennustamaan, että järjetön eläinten teurastaminen, jotta "taisteltaisiin" harmitonta suu- ja sorkkatautia vastaan, loppuisi juuri ennen kesäkuun 7.päivän vaaleja tai ainakin hidastuisi samalla tiedotusvälineet lopettivat taudista raportoimisen. Sitten, välittömästi sen jälkeen kun pääministeri Tony Blair voitti vaalit, järjetön teurastus alkaisi uudestaan, tällä kerralla eri alueilla kuin kriisin ensimmäisessä vaiheessa.

Me olimme aivan oikeassa ennustaessamme, että Blairin hallitus manipuloisi tätä keksittyä kriisiä niin että antaisi vaikutelman herkkäuskoisille brittiläisille urbaaneille äänestäjille siitä, että SST:n tilanne olisi täysin hallinnassa. Tosiasiassa eläinten teurastaminen jatkui läpi vaalien niillä alueilla joilla maanviljelijät ja karjankasvattajat eivät protestoineet teurastuksia suurella äänellä. Lisäksi media lopetti teurastuksista raportoimisen. Täten, useimmat brittiläiset äänestäjät -- sekä ulkomaalaiset -- uskoivat että SST-kriisi oli ohi.

Kuitenkin, niinä päivinä jotka edelsivät vaaleja me näimme monia merkkejä siitä, että Blairin hallitus valmisteli uutta teurastuskampanjaa maanviljelijöitä ja karjatilallisia vastaan sitten kun vaalit olisivat ohi. kuuntele Zac Goldsmithiä, "The Mall on Sunday" -lehden toimittajaa. Hänen artikkelinsa ilmestyi kesäkuun 3.päivänä. Zac on maanviljelijä joka on nähnyt naapurien ympärillään joutuvan taloudellisen perikadon partaalle hallituksen fanaattisen ylireagoinnin seurauksena. Zac puhuu ajasta juuri ennen vaaleja, ja pelkää että nämä tapahtumat kertovat paljon suuremmasta tuhosta joka alkaisi välittömästi Blairin vaalivoiton jälkeen.

"Mikä on työväenpuolueen suunnitelma jolla maanviljelijät pyyhitään pois?" The Mall on Sunday, 3.6.2001, s.58-59, kirjoittanut Zac Goldsmith. [Huomaa: MAFF on lyhenne Blairin hallituksen virastosta joka on vastuussa suu- ja sorkkataudin hoidosta. Vaalien jälkeiset asiat viittaavat siihen, että Blair on korvannut MAFFin DEFRAlla, Ympäristö- ruoka- ja maaseutu-osastolla. Jos tämä on totta, Blair on aloittanut propagandajounen jolla luodaan etäisyyttä MAFFin tuhoisan politiikan ja tulevaisuudessa yhtä tuhoisan DEFRAn politiikan välille].

"Pohjoiseen mentäessä, huolestuneet Hatherleighin asukkaat kysyivät miksi MAFF varastoi koneita ja kuorma-autoja sinne. Muutaman mailin päässä sieltä hallitus on investoinut 7,5 miljoonaa puntaa kivilouhokseen, jonne oli rakennettu valtavia hautarovioita ilman kerrottua syytä. Rajan toisella puolella Cornwellissa, Launcestonin ihmiset katselevat huolestuneina kun hallitus varastoi ratapölkkyjä. Virallinen katsastusmies jonka ikävä tehtävä on ollut antaa hinta-arvio siitä karjasta joka oli määrä teurastaa kertoi minulle, että MAFF pyysi häntä olemaan käytettävissä kesäkuun 8. ja elokuun 4. päivän välisenä aikana. Poliisia joissakin osissa Devonia oli pyydetty panemaan jäihin kaikki suunnitelmat tuohon aikaan, ja eläinlääkärit oli asetettu hälytystilaan."

Muista, että siihen aikaan jolloin juttu oli kirjoitettu (3.6.2001) Blair toitotti urbaaneille äänestäjille, että SST oli voitettu, ja että he voisivat ajatella asian olevan täysin hallinnassa. Jos tämä olisi ollut totta, miksi me sitten näemme nämä selvät merkit taudin valmisteluista taudin toista vaihetta varten; vaiheen joka on paljon laajempi kuin mitä vaiheen yksi oli ajateltu koskaan olevan? Salli meidän jatkaa näillä esimerkeillä.

"Judy Carless, nainen joka hallitsi lyhyen hetken ajan televisio-uutisia uhmatessaan Tony Blairia suu- ja sorkkatautikriisin aikana vieraillessaan Exeterissä huhtikuussa sanoo, että hän kuuli samanlaisia tarinoita MAFFin työntekijöiltä Devonin hotelleissa. Muutama päivä sitten minun maatilallani vieraili kaksi MAFFin sotilasta jotka vain 'ojentelivat jalkojaan'. Mikään näistä tapahtumista ei näytä yksinään kovinkaan merkittävältä, mutta kun lasketaan kaikki omituisuudet yhteen, näyttää siltä että hallituksella on epämiellyttäviä suunnitelmia Devonia varten. Mikäli teurastukset yltyvät uudestaan, Labourilla on entistä suuremmat mahdollisuudet muokata Britannia uusiksi."

"Tilaisuus muokata Britannia uusiksi"

Tämä viimeinen lause ilmaisee, että ainakin jotkut Britannian kansalaiset ymmärtävät Blairin hallituksen todelliset lihanjalostusteollisuuteen kohdistuvat päämäärät; ja että rehelliset, ahkerat ihmiset pitävät tätä teollisuutta käynnissä. Minä mietin, onko Zac Goldsmith lukenut Jeremy Rifkinin kirjan "Beyond Beef: The Rise and Fall of The Cattle Culture". Jos sinä et ole lukenut sitä, lue meidän raporttimme tästä kirjasta uutisessa a href="http://www.cuttingedge.org/news/n1507.cfm">1507. Tässä kirjassaan Rifkin julistaa, että lihateollisuus ei ole "kestävää kehitystä", ja että se täytyy hävittää. Toisessa kirjassaan, nimeltä "Entropy" Rifkin julistaa, että kun tulee aika ryhtyä toimenpiteisiin näitä teollisuudenaloja vastaan, hallitukset tulevat suorittamaan toimenpiteet nopeasti ja ilman katumusta. Ne karjankasvattajat jotka ovat jo menettäneet maansa ja ovat taloudellisen perikadon partaalla voivat nyt ymmärtää Rifkinin määräykset, että hallituksen toimenpiteiden täytyy olla nopeita, ja että ne täytyy suorittaa ilman katumusta. Goldsmith puhuu tästä aiheesta seuraavaksi:

"Labourin politiikka suu- ja sorkkataudissa oli epäonnistunutta alusta alkaen... Taudin leviämistä rajoitettiin kovalla kädellä, ja joukkoteurastukset jotka olivat hallituksen ratkaisu tähän merkitsivät useiden miljardien puntien laskua sekä loppua useille tuhansille farmeille. Tämä kaikki tehtiin, jotta 'suojeltaisiin' eläimet suhteellisen lievältä taudilta..."

Zac Goldsmith pelkää mitä vaalienjälkeistä Blairin hallitusta. Hän pelkää, että Blairin hallitus saattaa olla pian ylittämässä sen näkymättömän rajan jossa maan hallitus ei enää suojele omia kansalaisiaan. Kuuntele:

"Viime vuosisadan alkupuolella Stalin kävi sotaa pienviljelijöitä vastaan Venäjällä. Tuloksena miljoonat 'katosivat'. Aseet joita Stalin käytti olivat konkreettisia. Britanniassa, viime aikoihin asti aseet olivat poliittisia. Nyt, näyttää siltä että raja on ylitetty.. On epätodennälöistä että me päädymme totalitaariseen valtioon, mutta me liikumme pelottavan lähellä sitä rajaa."

"Raja on ylitetty"

Kenties Zac Goldsmith todella oli lukenut Jeremy Rifkinin pelottavista päämääristä! Kenties hän oli lukenut monia muita New Age -kirjailijoiden teoksia, jotka maalaavat pelottavan kuvan Uudesta maailmasta johon meitä asteittaisesti johdatetaan. Tosiasia, että Britannian hallituksen ohjelmajulistuksessa esiintyvät sellaiset sanat kuin "kestävä kehitys" ja "kestämätön kehitys" on selkeä todistus siitä, että julistus on sopusoinnussa Jeremy Rifkinin "radikaalien" näkemysten kanssa. Siksi, minä en liioittele kun minä sanon, että sekä Yhdysvaltain että Britannian hallitukset toimivat yhteistyössä toteuttaakseen Jeremy Rifkinin diktatuuriset päämäärät.

Tänään, brittiläisiä maanviljelijöitä ja karjankasvattajia tuhotaan taloudellisesti. Pian amerikkalaiset maanviljelijät ja karjankasvattajat kokevat saman kohtalon.

Suu- ja sorkkataudin vaalienjälkeinen elpyminen

Nyt, salli meidän tutkia SST-kriisiä välittömästi Blairin murskavoiton jälkeen. Muista, että aikataulu taudin kakkosvaiheelle määriteltiin kesäkuun 8. ja elokuun 4.päivän väliselle ajalle. Me lainaamme alkuperäistä UK Electronic Telegraphin artikkelia, joka kirjoitettiin vain 3 päivää Blairin voiton jälkeen.

"Beckett houkuteltiin eilen selittämään miksi suu- ja sorkkatauti jatkaa leviämistään maaseudulla huolimatta hallituksen lupauksista, että kriisin loppu oli näkyvillä. Maanviljelijät vaativat, että maaseutu pitäisi laittaa uudestaan karanteeniin, ja maanviljelijöiden liitto sanoi: 'Tilanne on kauhistuttava; asiat ovat yhtä huonosti kuin ne olivat maalis- ja huhtikuussa, ja maanviljelijät kysyvät että loppuuko tämä epidemia enää koskaan.'"

Maanviljelijöiden liitto on niin hirvittävän sosialistinen, että monet muut maanviljelys- ja karjankasvattaja-yhteisöjen johtajat ovat toistuvasti nimitelleet sitä hallituksen käskyläiseksi. Kuitenkin, on hyvin tehokasta propagandaa, jos "maanviljelijät" pyytävät hallitusta aggressiivisesti "lopettamaan epidemia".

Tarkastakaamme nyt tilasto joka oli kesäkuun 11.päivän artikkelissa.

Uudet tapaukset -- päivitetty eilen (kesäkuun 10.päivänä)

Uudet tautitapaukset: 6
Olemassaolevat tapaukset: 1726
Yhteensä: 1732
Eläimiä teurastettu: 3270000
Teurastusta odottavia eläimiä: 50000
Tuhoamista odottavia raatoja: 11000
Näetkö sinä näistä tilastoista, että Blairin hallitus on ylireagoinut hämmästyttävällä tavalla. Koska suu- ja sorkkatauti ei ole vaaraksi ihmisille, ja koska 3/4 sairastuneista eläimistä paranee, ei ole järkevää syytä teurastaa eläimiä joista 95% on terveitä -- ellei Blairin hallitus salaisesti toteuta Rifkinin konseptia tuhota lihanjalostusteollisuus.

"Uudet tapaukset raportoitiin seuraavilla alueilla:"

"Uusien tautitapausten määrä lisääntyi eilen viidellä; kolme Pohjois-Yorkshiressa ja kaksi Cumbriassa tehden yhteensä 1731 tautitapausta. Tähän mennessä 3,3 miljoonaa eläintä on joko teurastettu tai odottaa teurastamista, ja virus leviää asteittaisesti suurten lammaslaumojen keskuudessa Pohjois-Yorkshiressa. Kolmiosta Darlingtonin, Yarmin ja Northallertonin sisällä on tulossa viimeisin tautialue kun taas uusien tautitapausten esiintymiset jatkuvat Settlen ympäristössä. Tauti on myös iskenyt Ingleby Crossin alueelle. Uudet tautitapaukset Devonissa ja Somersetissä viikonlopun aikana lisäsivät pelkoja että uusi virusaalto pyyhkäisee läpi maan länsiosan."

Darlington, Yarm, Northallerton, Devon, Somerset ja Ingleby Cross ovat kaupunkeja jotka sijaitsevat Keski-Englannin itäosassa, pohjoisen Yorkin alueella. Tämä alue ei ole lähellä YK:n biodiversiteetti-alueita; siksi Blair on juuri saattanut antaa merkin, että hän on aloittamassa uuden aallon; kun taas paino vaiheen yksi tautitapauksissa näyttää olevan samoilla alueilla kuin YK:n Biodiversiteetti-kartta (lue uutinen 1496). Tämä muutos saattaa olla alku uudelle teurastusaallolle. Huomaa, että UK Electronic Telegraph raportoi, että "SST leviää asteittaisesti suurten lammaslaumojen joukossa Pohjois-Yorkshiressa". Meistä on hyvin kiinnostavaa huomata, että Teesdalen kansainvälinen lentokenttä sijaitsee tällä alueella, mikä saattaa johtaa merkittäviin lentoliikenteen rajoituksiin. Jos tämä tapahtuu, me näemme taloudellisten vaikutusten leviävän muihinkin talouden sektoreihin. Kuitenkin, SST-kriisin vaihe yksi todisti, että lihanjalostusteollisuus voidaan tuhota ilman että koko kansantalous romahtaisi. Sinä voit lyödä viimeisenkin dollarisi vetoa siitä, että Amerikan Illuminati-johtajat eivät ole jättäneet huomioimatta tätä oppituntia.

Pääministeri Blair voi nyt vaatia mandaattia!

Täten, me saatamme olla juuri todistamassa Suu- ja sorkkataudin uudelleen puhkeamista nyt kun Blair on voittanut vaalit murskaluvuin. Täten hän voi nyt vaatia mandaattia jatkaa kevytmielistä täysin terveiden eläinten teurastamista täyttäen Jeremy Rifkinin tapaisten environmentalistien salaiset asiakirjat. Isossa Britanniassa on noin 12 miljoonaa nautaa ja lammasta, joten vaiheen yksi hautaroviot eivät ole mitään verrattuna siihen mitä on tulossa. Tulemmeko me näkemään kun maanviljelijät ja karjankasvattajat ottavat aseensa esille heidän puolustaessaan täysin terveitä eläimiään? Jos he tekevät näin, surmaako Blairin hallitus heidät kaikki (sekä maanviljelijät että eläimet) sillä tekosyyllä että näin hävitetään tämä lievä eläintauti?

Jos tämä tapahtuu, amerikkalaiset farmarit ja karjankasvattajat panisivat tämän tarkasti merkille, koska tapahtumat jotka käyvät nyt toteen Isossa Britanniassa tulevat olemaan tiekartta USA:n Illuminati-johtajille siitä, kuinka tuhota lihanjalostusteollisuus täällä.

Vielä kerran, muista että nämä tapahtumat Isossa Britanniassa eivät tapahdu tyhjiössä. Sota Lähi-Idässä lähestyy -- tämä sota joka aloittaa Kolmannen maailmansodan johon okkultistit ovat uskoneet vuodesta 1870 lähtien, ja joka tulee olemaan sota joka tuo heidän rakkaan Antikristuksensa (lue uutinen 1056).

Näyttämö alkaa olla valmiina lopulliseen tönäisyyn kohti Uutta maailmanjärjestystä. SST-kriisi näyttää olevan eräs tärkeistä elementeistä tässä suunnitelmassa ottaa pois meidän vapautemme liikkua, harjoittaa ammattia sekä meidän perustuslailliset oikeutemme. Totisesti, Lopun aika saattaa olla käsillä.
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis,sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovatmyös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätönhengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista.Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaapäivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinuahengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinuatehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1508.
 
 

Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin