Allekirjoittivatko palestiinalaiset oman kuolemantuomionsa iloisella juhlinnallaan terrori-iskujen vuoksi?

 

Alaotsikko: Kuvat ja kertomukset palestiinalaisten iloisesta juhlinnasta saattavat tehdä amerikkalaiset niin vihaisiksi, että Israelin on nyt paljon helpompi hävittää palestiinalaiset täyttäen Obadja 15-18:n ennustukset!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 
 

Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössäUUTISKATSAUS: "Palestiinalaiset Libanonissa tervehtivät ilolla hyökkäystä Yhdysvaltoja vastaan" Yahoo News, syyskuu 11, 2001.

"Palestiinalaiset pekolaiset ampuivat ilmaan ilosta USA:n vastaisen terrori-iskun johdosta, APF:n kirjeenvaihtaja todisti. Sissit sotilaspuvuissaan monista eri ryhmäkunnista ampuivat ilmaan rynnäkkökivääreillä ja kranaateilla Ain al-Helwehin pakolaisleirillä Siidonin ulkopuolella. Leirin asukkaat keskeyttivät iltapäiväleponsa rynnätäkseen kaduille ja ampuakseen ilmaan. Myös Shatilan pakolaisleirillä Beirutissa palestiinalaiset taistelijat menivät ulos kaduille heti kun he kuulivat uutiset televisiosta, kertoi AFP:n kirjeenvaihtaja."

Me olemme usein raportoineet, että palestiinalaiset ovat Eesaun heimon nykyisiä jälkeläisiä (lue uutiset 1422, 1241 ja 1123). Siksi, perustuen Jumalan Sanaan me tiedämme, että Israel tulee tuhoamaan palestiinalaiset. Tarkastellaanpa tätä järisyttävää Raamatun profetiaa uudestaan:

Obadja 15-18 kuvaa Lopun aikoja, koska jae 15 alkaa sanoilla "Sillä lähellä on Herran päivä". Jumala käyttää jatkuvasti näitä sanoja kuvaillessaan Lopun aikoja, eikä tämäkään ole poikkeus. Jakeet 15-16:

"Sillä lähellä on Herran päivä kaikkia pakanakansoja: niinkuin sinä olet tehnyt niin sinulle tehdään; kosto sinun teostasi kohtaa sinun omaa päätäsi. Sillä niinkuin te olette juoneet minun pyhällä vuorellani [häpäisseet sen villeillä juomingeilla] niin tulevat kaikki pakanakansat juomaan ainiaan: [vuorostaan minun vihaani] he juovat ja särpivät ja ovat, [tuhoutuvat] niinkuin ei heitä olisi ollutkaan."
Jakeet 17-18:
"Mutta Siionin vuorella [Jerusalemissa] saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä, ja Jaakobin heimo on perivä perintönsä. Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut."
Kolme jäljellä olevaa jaetta kertovat hyvin yksityiskohtaisesti kuinka täydellisesti Israel tulee hallitsemaan sitä maata Jonka Jumala oli luvannut Israelille. Tämä maa sisältää Libanonin, osan Syyriaa, kaksi kolmasosaa Jordaniasta (Mooabin ja Eedomin provinssit) sekä Negevin autiomaan. Kun Israel laajentaa rajojaan käyden sotaa palestiinalaisia, egyptiläisiä, syyrialaisia ja jordanialaisia vastaan, Israel ei ainoastaan voita vaan lähettää armeijansa valtaamaan kaiken sen maan jonka Jumala lupasi sille. Mutta Jumala saa aikaan myös Siionin vuoren puhdistamisen tämän sodan kautta. Huomioi jae 17: "Mutta Siionin vuorella saavat olla pelastuneet, ja se on oleva pyhä." Ainoa tapa jolla Siionin vuori [Temppelivuori] voitaisiin tehdä pyhäksi Jumalan silmissä on muslimien Kalliomoskeijan poistaminen! Nyt, tämä on hyvin kiinnostavaa, koska Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelma vaatii Kalliomoskeijan tuhoamista (lue uutinen 1404).

Palataanpa nyt tiettyyn kohtaan; jakeeseen 18, joka muodostaa tämän artikkelin perustan: "Jaakobin heimo on oleva tuli ja Joosefin heimo liekki, mutta Eesaun heimo kuin olki, ja ne polttavat sen ja kuluttavat sen; eikä jää pakoonpäässyttä Eesaun heimosta. Sillä Herra on puhunut." Tämä profetia sanoo, että Israelilla (yhdistetty Jaakobin ja Joosefin heimo) tulee olemaan jonkinlainen tuli rakennettuna, joka äkkiä räjähtää ja tuhoaa Eesaun heimon 100 prosenttisesti. Koska tuliase ei yllä kovin kauas lähteestään, me voimme olettaa että Eesaun heimo asuu lähellä Israelia tämän suurpalon aikana.

Mutta, tärkein kysymys on: "Mikä on Eesaun heimo tänään?" Vuosia sitten minä otin yhteyttä Israelin suurlähetystöön kysyäkseni keitä ovat Eesaun heimon tämän päivän jälkeläiset, jos sellaisia on. Pari päivää myöhemmin sain vastauksen rabbilta joka kertoi minulle, että palestiinalaiset ovat eesaun heimon jälkeläisiä. Nämä elävät sekä Eedomissa (Jordanian provinssi) sekä Israelissa Jasser Arafatin komennosa.

JUMALAN TUOMIO -- PALESTIINALAISTEN HÄVITYS KÄYTTÄEN ISRAELIA VÄLIKAPPALEENA

Tämä profetia tarkoittaa, että palestiinalaiset tulevat "palamaan kuin olki", että Israelin tuliase "kuluttaa" ja "sytyttää" heidät. Tämä on profetia, ja se tarkoittaa mitä se sanoo. Nyt kun minulla on oikea käsitys siitä mitä tämä profetia tarkoittaa, minulla on useita kysymyksiä jotka minä luettelen ja joita tulen sitten käsittelemään.
  1. Mikä olisi sellainen ase joka tuhoaisi 100% ihmisistä ja tekisi sen tulella?

  2. Jos tämän Jumalan tuomion toteuttaa Israel, -- Kuten Obadja 18 ilmoittaa -- miksi tarvitaan näin raju vastaisku suojelemaan juutalaisia?

  3. Mikä olisi se "viimeinen varoitus" joka antaisi merkin siitä, että tällainen kansanmurha olisi alkamassa?
Me olemme ajatelleet että viimeinen tapahtuma olisi se, kun Israelin puolustusvoimat alkaisi fyysisesti eroittaa palestiinalaisia juutalaisista. Tietenkin, tämä luultavasti tarkoittaa muurien rakentamista palestiinalaisten kaupunkien ympärille. Lisäksi, tämä tarkoittaa myös että teitä jotka yhdistävät palestiinalaisten kaupungit valvottaisiin.

Perustuen omiin kokemuksiini USA:n armeijan tiedustelussa minä tunnen, että kun näen tämän tapahtuvan minä tiedän että että tämä hävitys lähestyy kovaa vauhtia. Tänään minä tunnen olevani varma asiasta. Marraskuussa vuonna 2000 pääministeri Barak äkkiä käski Israelin puolustusvoimia (IDF) aloittamaan toimet eroittaa juutalaiset palestiinalaisista! Aluksi IDF pystytti aidat palestiinalaisten asuttamien kylien ja kaupunkien ympärille joita sotilaat miehittävät. Sitten me kuulimme ilmoituksesta että IDF oli tehostanut palestiinan kaupunkeja yhdistävien teiden valvontaa. Tuhoamissuunnitelma näyttää olevan sekä totta että käynnissä.

Kaikki nämä uutiset olivat vahvistus artikkelille jonka luin Jewish Pressistä mkesäkuussa 1990. Tämän artikkelin kirjoittaja lausui, että oli juuri tehty päätös korkeimmalla siviili- ja sotilasjohdon tasolla, että seuraavan arabien ja Israelin välisen sodan aikana he aikovat hävittää arabit, ei ainoastaan voittaa heidät taistelukentällä. Tämä ylin sotilasjohto oli väsynyt tappelemaan omituisia kiihkoilijoita vastaan jotka oli helppo voittaa mutta joiden voittaminen ei tuonut lopullista rauhaa. Edelleen, he pelkäsivät että arabit saisivat käsiinsä ydinaseita vuosituhannen loppuun mennessä, mikä tarkoittaisi juutalaisvaltion tuhoamista. Siksi, tämä ylin Israelin johto päätti tuhota arabit ennenkuin heidät itsensä tuhottaisiin; ja tämä toteuttaa täydellisesti Raamatun profetiat.

Marraskuusta 2000 lähtien IDF on saartanut jokaisen palestiinalaisten kylän ja kaupungin, ja valvoo nyt pääsyä kaikille teille jotka yhdistävät nämä kaupungit. IDF on myös kaivanut riittävän syviä ja leveitä vallihautoja jotta tankkien ylitys estettäisiin, eli siten eristänyt palestiinalaiset entistä tehokkaammin.

Nyt, näyttämö on valmis palestiinalaisten tuhoamiselle. Intifada viimeisen 12 kuukauden aikana on vakuuttanut liberaalit juutalaiset siitä, että palestiinalaiset eivät edes halua rauhaa tai rinnakkkaiseloa, vaan juutalaisten kuolemaa. Nyt Israel voisi tuhota palestiinalaiset täyttäen Obadja 15-18:n ilman että kohtaisi vastustusta omalta kansaltaan.

Israel tietää, että kansainvälinen yhteisö tulee tuomitsemaan palestiinalaisten tuhoamisen, mutta Israel ei välitä mitä kansainvälinen yhteisö ajattelee tai tekee. Kuitenkin, Israel välittää suuresti mitä Yhdysvallat ajattelee tai voisi mahdollisesti tehdä, koska Israelin olemassaolo riippuu suuresti Amerikan tuesta -- sekä Presidentin että tavallisten kansalaisten. Jos Amerikka alkaisi yhtäkkiä eräänä päivänä vastustaa Israelia, tuo pieni demokratia olisi pian suurissa vaikeuksissa. Sen koko olemassaolo olisi uhattuna.

Siksi, ennenkuin Illuminati voi valtuuttaa Israelin hyökkäämään ja tuhoamaan palestiinalaiset, sen täytyy huolehtia siitä, että valtaosa amerikkalaisista hyväksyisi sellaisen tuhoamisen. Koska uutiset antavat ymmärtää että kaikki arabit ovat samalla tavalla syyllisiä iskuihin, ja koska uutiset ovat kertoneet palestiinalaisten vahingonilosta, ei ole syytä olettaa että amerikkalaiset olisivat kovinkaan järkyttyneitä kun he kuulevat että Israel on hävittänyt palestiinalaiset. Saattaisiko tavallinen amerikkalainen vain kohauttaa olkapäitään ja sanoa: "He ansaitsivat sen"?

UUTISET KERTOVAT ARABIEN SEKAANTUNEEN ASIAAN

"UUTISKATSAUS: "Bostonilaiset tutkijat löytävät todisteita hyökkäyksistä", Yahoo News 12.9.2001.

"BOSTON (Reuters) - tutkijat Bostonissa löysivät Koraanin, videonauhan siitä kuinka lentää matkustajakonetta sekä polttoaineen kuluksen laskemista helpottavan laskimen laukuista joiden oli tarkoitus lentää American Airlinesin lennolla 11, joka törmäsi World Trade Centeriin, Boston Globe reeportoi keskiviikkona. Lehti sanoi, että matkalaukut kuuluivat miehelle jolla oli arabiankielinen nimi, ja jonka tutkijat uskoivat olleen yksi niistä jotka kaappasivat koneen ja lensivät sillä päin tornia. Mies astui lennolle numero 11 sen jälkeen kun hän oli lentänyt Bostonin kansainväliselle lentokentälle Portlandista Mainesta, mutta hänen laukkunsa hukkuivat matkalla, Globe raportoi. Tämä löytö olisi viimeinen pala todistuksiin jotka viittaavat tutkijoita islamilaisia ääriliikkeitä kohti heidän etsiessään syyllisiä tuhoisaan terrori-iskuun."

Solmu alkaa kiristyä Osama bin Ladenin ympärillä. Hyvin harvat amerikkalaiset pystyvät löytämään eroja arabien eri militanttiryhmien välillä. Kun tämä uutinen saavuttaa amerikkalaiset he muistavat hyvin palestiinalaisten iloisen juhlinnan heidän "voitostaan" Suuresta Saatanasta, Yhdysvalloista.

Edelleen, Illuminati suunnittelee tuhoavansa kaikki Islamin oppien seuraajat siitä yksinkertaisesta syystä että he ovat tiukasti monoteistisia eivätkä koskaan voisi hyväksyä New Agen oppeja, Illuminati-Kristusta. Illuminati suunnittelee tuhoavansa asteittain kaikki muslimit maailmasta sotien, nälän, luonnononnettomuuksien ja kulkutautien kautta.

Palataanpa nyt tähän Yahoon uutiseen nähdäksemme kuinka työ islamilaisia ääriliikkeitä vastaan etenee.

"Vanhempi US. virkailija oli sanonut, että ensimmäiset todisteet osoittavat kohti Osama bin Ladenin järjestöä, jota syytettiin edellisistä iskuista USA:n toimitiloja vastaan Lähi-Idässä ja Afrikassa. Sillä välin, Boston Herald raportoi www-sivullaan, että Massachusettsin viranomaiset ovat tunnistaneet viisi miestä epäillyiksi iskuista sekä ovat takavarikoineet vuokra-auton joka sisälsi arabiankielisiä lento-opaskirjoja. Kaksi näistä miehistä oli valjeksiä joilla oli Arabiemiirikuntien passit, tunnistamaton lähde kertoi Heraldille. Yksi näistä miehistä oli harjoitellut lentämistä. Lehti kertoi tutkijoiden epäilevän, että veljekset olivat Yhdysvaltain rajojen ulkopuolella kaapanneet United Airlinesin lennon 175, toisen niistä jotka törmäsivät World Trade Centeriin."
Tämä tarina vahvistaisi aikaisemmat raportit siitä, että alkuperäiset amerikkalaiset lentäjät eivät olisi istuneet lentokoneiden ohjaimissa törmäyshetkellä. Vaikka amerikkalaisella pilotilla olisi ollut veitsi kurkullaan hän olisi viime hetkellä ohjannut koneen sivuun rakennuksesta ja näin pelastanut monien sivullisten hengen.

JOHTOPÄÄTÖS

Koska okkultistinen nimikirjoitus joka ympäröi tätä tapahtumaa on niin vahva (lue uutinen 1533), meidän täytyy katson tämän sisälle tähän tapahtumaan nähdäksemme kuinka se voisi mahdollisesti edistää Illuminatin muita suunnitelmia. Yksi kaikkein tärkeimmistä asioista on tuhota kaikki Islamin seuraajat, alkaen ilmeisesti palestiinalaisista. Jotta saataisiin amerikkalaisten tuki ja sympatia sellaiselle teolle, on hyvin mahdollista että tämä hyökkäys amerikkalaisia kohteita vastaan tehtiin jotta saataisiin amerikkalaiset tukemaan Israelia kun se suorittaa tämän tuhoamisen.

Illuminati kontrolloi sekä Osama bin Ladenia että Jasser Arafatia, joten he voivat hyvin toteuttaa tämän suunnitelman (lue uutinen 1429). Me emme iloitse yhdenkään ihmisen kuolemasta, mutta meidän täytyy katsoa Raamatun profetioihin ja tunnustaa että siinä ennustetaan palestiinalaisten täydellinen tuhoaminen. Jos me olemme oikeassa tämän skenaarion suhteen, silloin suunniteltu terrori-isku New York Cityyn ydinaseilla on mahdollinen tulevaisuudessa. Kukaan ei tiedä milloin seuraava räjähdys tulee, mutta se tulee, ennemmin tai myöhemmin.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1534
 
 

Käännetty Cutting Edge -nimisen kristillisen järjestön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


 


Takaisin