Hyvin hienostunut kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma -- dialektinen -- kamppailu liberaalien Demokraattien ja Bushin välillä. Fundamentalistiset kristilliset "äärilaidan ihmiset" ovat kohteina!


Alaotsikko: Kiinnitä huomiosi, hyvin ovela diakektinen kamppailu on alkamassa; kansallinen media on muodostanut tämän, ja sen päämäärä on fundamentalististen kristittyjen arvon alentaminen. Kuuntele erästä illuminaattia: "Koska kristityt tuntuvat rakastavan verestä laulamista, miksi emme antaisi heille sitä? Leikataan heidän lastensa kurkut auki... annetaan heidän hukkua omaan vereensä."

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Demonisoimassa kristittyjä", Greg Pierce, Inside Politics, The Washington Times, 2.1.2002.
"Demokraatit, suvaitsevaisuuden nimissä, 'Suunnittelevat demonisoivansa konservatiiviset kristityt Talibanien kaltaisiksi, Newsweek-lehdessä olleen artikkelin mukaan. Demokraatit suunnittelevat uskaliasta rynnäkköä politiikan kaikkein tärkeimmällä kentällä: kulttuurin alueella', kirjoittaa poliittinen kirjeenvaihtaja Howard Fineman. 'Teoria kulkee tähän tapaan: meidän vihollisemme Afganistanissa on uskonnollinen kiihkoilu ja suvaitsemattomuus. On siksi tärkeämpää kuin koskaan kunnioittaa suvaitsevaisuutta -- uskonnollista, seksuaalista, rodullista, sukupuolista -- täällä kotona. GOP (Republikaaninen puolue) on ulkona valtavirrasta koska se on liian riippuvainen suvaitsemattomasta uskonnollisesta oikeistosta... tämä levottomuuksia lietsomaan tarkoitettu taistelusuunnitelma -- joka itse asiassa vertaa GOP:in oikeistosiipeä Talibaneihin -- on suunniteltu, jotta Presidentti antaisi vihaisen vastalauseen. Sitten Demokraatit olisivat laittaneet Bushin juuri siihen asemaan mihin he haluavat: palomieheksi kotirintamalle."
Tämä kappale on erittäin tärkeä koska se sisältää useita hätkähdyttäviä paljastuksia, ainakin niille jotka eivät ole olleet Cutting Edgen säännöllisiä lukijoita vähään aikaan. Huomioi nämä paljastukset.
  1. Uskonnollista "äärimmäisyyttä" ja suvaitsemattomuutta ei tulla sietämään enää pitkään. Tämä tarkoittaa, että jokaista uskontoa joka opettaa olevansa ainoa oikea uskonto ei tulla sietämään enää pitkään. Minä huomasin tämän näkökulman nostavan päätään 1980-luvun puolivälissä, kunvaltalehdistö alkoi kutsua Arafatin palestiinalaisia konekaappareita "fundamentalisteiksi" tai "fundamentalistisiksi muslimeiksi".

    Kaikkialla maailmassa, jokaisen uskonnon, kansallisuuden ja poliittisen vakaumuksen äärilaitoja edustavia ihmisiä tulleen metsästämään, vainoamaan, vangitsemaan ja lopulta tappamaan. Kristilliset fundamentalistit tullaan erityisesti nostamaan esille, okkultistien, todellista Jeesusta kohtaan tunteman vihamielisyyden vuoksi. Liberaalit kristityt tullaan toivottamaan tervetulleiksi illuminaattien syliin, koska he eivät ole "fundamentalistisia", koska he ovat jo kieltäneet monet uskon avain-doktriinit. Liian monet liberaaleista kristityistä ovat sopivia vastaanottajia Antikristukselle. [Lue uutinen 1052].

    Kuitenkin, Jeesuksella Kristuksella on viimeinen sana varattuna niille jotka ovat Hänen omiaan. Muista Ilmestyskirjan kohta 3:10, jossa Jeesus ylisti Filadelfian seurakuntaa, luvaten heille tempauksen yksinkertaisesti siitä syystä että he olivat uskollisia Hänen opilleen. Kuuntele: "Koska sinä olet ottanut minun kärsivällisyyteni sanasta vaarin, niin minä myös otan sinusta vaarin ja pelastan sinut koetuksen hetkestä, joka on tuleva yli koko maanpiirin koettelemaan niitä, jotka maan päällä asuvat."

    Meidän fundamentalistien täytyy nyt seurata Jeesuksen käskyjä luvun 3:11-12 malliin, tämän ajanjakson aikana joka välittömästi edeltää Antikristuksen ilmestymistä. Kuuntele: "Minä tulen pian; pidä, mitä sinulla on, ettei kukaan ottaisi sinun kruunuasi. Joka voittaa, sen minä teen pylvääksi Jumalani temppeliin, eikä hän koskaan enää lähde sieltä ulos, ja minä kirjoitan häneen Jumalani nimen ja Jumalani kaupungin nimen, sen uuden Jerusalemin, joka laskeutuu alas taivaasta minun Jumalani tyköä, ja oman uuden nimeni."

  2. Nykyinen määritelmä termille "suvaitsevaisuus" ei sisällä ainoastaan uskonnollista suvaitsevaisuutta vaan myös homoseksuaalisuuden ja abortin hyväksymisen. Jokainen ihminen joka vastustaa näiden asioiden hyväksymistä tullaan julistamaan "suvaitsemattomaksi" ja hänen katsotaan lopulta syyllistyneen "terrorisminvastaisen" Patrioottisen säädöksen rikkomiseen!

  3. Presidentti Bush tullaan nostamaan esille koska häntä pidetään uskonnollisen "äärioikeiston" johtajana. Vaikka tämä olisikin totta, hän ei kuitenkaan ole aitojen fundamentalististen kristittyjen johtaja, koska hän ei ole suostunut katumaan elinikäistä jäsenyyttään Pääkallon ja sääriluiden järjestössä; koska hän ei ole suostunut kumoamaan Clintonin vastenmielisiä lakeja; koska hän sulki Indianapolisin Baptisti-kirkon, ja koska hän täytti hallituksensa illuminaattisilla CFR:n jäsenillä! Älä kulje harhaan tässä asiassa.
Eräs lukija lähetti minulle eilen (8.1.2002) sähköpostia ihmetellen sitä, että Bushin raportoitiin olleen vihainen siitä, että kiinalaisia oli pidätetty Raamattujen salakuljettamisesta. "Miksi", hän kysyi, "Bush olisi ollut vihainen näistä pidätyksistä?" Bushin ainoastaan raportoitiin olleen vihainen, ja artikkelin luettuasi sinä ymmärtänet miksi.

GOP -- Republikaanit -- eivät ole tämän kampanjan todellinen kohde, huolimatta lausunnoista jotka näyttäisivät viittaavan päinvastaiseen. GOP ja Presidentti Bush ovat yksinkertaisesti näyttelijöitä. Kuuntele Illuminatin selitystä: "Käsikirjoitus on nyt kirjoitettu, puuttuu ainoastaan viime hetken editointi ja lavasteiden asennus. Itse näyttämö on melkein valmis. Viime hetken sivuosien esittäjien paikat on jo täytetty. Useimmat päänäyttelijät ovat jo ottaneet roolinsa. Pian tulee heidän aika astua näyttämölle, valmiina nostamaan esirippu. On aika ryhtyä toimeen." [Peter Lemesurier, "The Armageddon Script", s. 252].

Presidentti george W. Bush on päänäyttelijä, ja esirippu tätä tiettyä kohtausta varten on jo nostettu. Me olemme nyt todistamassa tärkeän juonen kehittymistä. Tämä juoni pyörii illuministisen dialektisen prosessin ympärillä, joten salli meidän nopeasti määritellä se. Kaikki okkultistiset johtajat uskovat Hegeliläiseen doktriiniin, joka vaatii yhden pää-teesin ja sille seurauksen.

Pää-teesi: konflikti saa aikaan muutoksen.
Seuraus: kontrolloitu konflikti saa aikaan kontrolloidun muutoksen.

Uutisessa 1055 me kerroimme kaikki esimerkkitapaukset joissa tätä dialektistä prosessia on käytetty amerikkalaisessa yhteiskunnassa. Kaikki 1900-luvun sodat oli suunniteltu ja toteutettu tämän doktriinin pohjalta. Cutting Edge on antanut kansantajuisen nimen tälle dialektiselle prosessille: "Kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma", koska se sisältää hyvin konkreettiset askelmat. Salli meidän nyt katsastaa nämä kuusi askelmaa, ja sitten me keskustelemme siitä, kuinka tämä nykyinen suunnitelma sopii jokaiseen näistä askelmista.

Kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma

Vaihe 1

Jotkut opettavat niin loukkaavia että siitä hädin tuskin voidaan keskustella julkisesti. Tätä kuitenkin puoltavat arvostetut asiantuntijat arvostetussa foorumissa.

Vaihe 2

Ensin yleisö järkyttyy, sitten närkästyy.

Vaihe 3

Toasiasia on, että kun tästä asiasta keskustellaan, siitä tulee keskustelun aihe.

Vaihe 4

Myöhemmin, tämän närkästyttävän aiheen toistaminen keskustelutilaisuuksissa lieventää sen vaikutuksia.

Vaihe 5

Ihmiset eivät enää järkyty aiheesta.

Vaihe 6

Enää närkästymättä, ihmiset alkavat väitellä asenteista maltillisista äärimmäisiin; tai, he hyväksyvät lupaukset, haasteet, keinot saavuttaa tätä päämäärä.

Tämä prosessi toimii niin asiantuntevasti ja niin asteittaisesti, että arvojen ja asenteiden muutos kohteena olevien ihmisten mielissä on melkein näkymätön. Itse asiassa, kun prosessi on saatu päätökseen, uhri uskoo voimakkaasti että hän itse on muuttanut mieltään harkittuaan asioita perinpohjaisesti. Hän myös kiivaasti puolustaa tätä väitettään!

Muista myös tämä fakta: uhrit -- joiden arvot ja asenteet on asetettu tähtäimeen muutosta varten -- ovat niitä ihmisiä joiden mielipiteet kyseisestä aiheesta eivät ole alunperinkään olleet kovin tukevalla pohjalla; näihin ihmisiin kuusiportainen asenteenmuokkaus-suunnitelma ei pysty. Täten, uudestisyntynyt kristitty jonka arvot ja asenteet ovat Raamatussa, ei ole tämän suunnitelman kohteena. Illuminati näet tietää että tällaista ihmistä he eivät voi eksyttää. Kohde on aina sellainen henkilö, jonka arvot ja asenteet perustuvat johonkin vähemmän kestävään, koska tällaisia ihmisiä voidaan muuttaa! Nyt sinä voit nähdä kuinka tärkeää Illuminaatille oli heittää Jumala ja rukous ulos julkisista kouluista, sekä saastuttaa suurin osa kristillisistä kirkoista liberaaleilla opeilla, jotta saataisiin suuri enemmistö amerikkalaisista eroon Raamatun periaatteista.

Nyt, Illuminatilla on sellainen väestö jota he ovat kaivanneet.

Jos sinä tutkit näitä kuutta askelmaa huolellisesti, sinä tulet näkemään kuinka tämä suunnitelma koostuu erillisistä elementeistä. Ensiksikin, konfliktiin tarvitaan kaksi osapuolta. Ensimmäinen osapuoli on nimeltään "Teesi", tai nykytilan puolustaja. Toinen osapuoli on "Antiteesi" ja se hyökkää vallitsevaa tilaa vastaan. Tässä skenaariossa Presidentti Bush esittää Teesin osaa, uskonnollisen oikeiston puolustajaa. Hänet on julistettu sellaiseksi, leimalla jonka liian monet kristityt hyväksyvät. Liberaalit, tai liberaaliset Demokraatit näyttelevät Antiteesin osaa, joka hyökkää nykytilaa vastaan. Koska Reaganilla oli "kristityn" Presidentin laima, Bushin on nyt helppo astua tähän rooliin.

Viimeinen vaihe on nimeltään "Synteesi", eikä se ole sen enempää Teesi kuin Antiteesikään. Toisin sanoen, synteesi on todellinen päämäärä johon näytelmä pyrkii. Synteesi merkitsee aitojen fundamentalististen kristittyjen onnistunutta vainoa sekä heidän vähittäistä eristämistään yhteiskunnasta, kuten alaotsikko voimakkaasti asian ilmaisee.

Hyökkäämässä Bushia ja hänen "kristillistä oikeistoaan" vastaan

Salli meidän nyt tutkia jokaista näitä kuutta askelmaa, näyttää sinulle kuinka tämänhetkiset uutiset näyttävät sinulle, kuinka jokaista näitä askelmaa toteutetaan parhaillaan sinun päivittäisissä uutisissasi, jotka kuvailevat Presidentti Bushia kristillisen oikeiston johtajana, joka on inhottavien liberaalien Demokraattien hyökkäyksen kohteena.

Uutisartikkeli jota lainasimme alussa alkaa vaiheella 1: Demokraatti-johtajat, jotka puhuvat omasta näkökulmastaan puolueensa sisällä, muodostavat osan "Arvostetuista asiantuntijoista jotka puhuvat arvostetusta foorumista käsin". Kuitenkin, me tarvitsemme median painottamaan tätä aihetta, koska nämä ovat aktiivisia "muutoksen agentteja" ja tiedonvälittäjiä. Media tulee Antiteesin, hyökkääjien puolelle. Kuitenkin, kun kivi lähtee vierimään, toiset median julkaisut ottavat Teesin, puolustajan roolin. Muista, tämä koko prosessi tarvitsee ainoastaan median roolia pysyäkseen hengissä.

Siksi, salli meidän jatkaa tämän uutisartikkelin kanssa:

"...The New York times näyttää tekevän ahkerasti työtä Demokraattien pussiin. Etusivun uutisessaan torstaina sanomalehti viittasi islamilaisiin radikaaleihin 'Uskonnollisena oikeistona'."
Sinä voit odottaa kuulevasi samantapaisia kommentteja muiltakin median julkaisuilta, joiden ajatellaan olevan "liberaaleja", kuten Villace Voice, feministinen aikakauslehti, sekä homoseksuaaliset julkaisut. Sen jälkeen kun prosessi on lähtenyt kunnolla käyntiin, televisio-asemat liittyvät joukkoon ja alkavat lyödä rumpuja sanomalehtien tapaan. Pointti on siinä, että liberaalit poliitikot ja liberaali media täyttää "arvostetun foorumin" vaatimukset.

Mikä aihe on niin loukkaava että siitä ei voida puhua julkisesti? Loukkaava aihe on se, että kristillisen kirkon äärilaita (kristillinen Taliban) on niin vaarallinen että se täytyy poistaa yhteiskunnasta. Kuitenkaan, tämä kirkon "vaarallinen osa" ei ole "Uskonnollinen oikeisto" vaan paljon pienempi ryhmä, "Fundamentalistinen oikeisto". Me käsittelemme tätä aihetta pian.

Antiteesi käynnistää vaiheen 1; Teesi, puolustaja vaiheen 2.

Melkein välittömästi, me olemme nähneet Teesin puolustajien vastaavan haasteeseen, kirjoittamalla suunnattomia artikkeleita jotka ilmaisevat vahvoja tunteita ja jopa vielä voimakkaampia kauhun ilmaisuja siitä että tällaisesta aiheesta edes voidaan puhua julkisesti. Tarkastellaanpa joitakin reaktioita:

UUTISKATSAUS: "Vertaamassa kristittyjä Talibaneihin", Jerry Falwell, WorldNetDaily, 7.1.2002.

"Nuo jotka pitävät kiinni Raamatullisesta kristillisyydestä ovat huomattavan samanlaisia niiden kanssa jotka kannattavat Talibania, brutaalia islamilaista militiaa jotka käynnistivät terrorismin ajan Amerikassa. Tämä on se viesti jota Demokraatit mainostavat syyskuun 11. päivän iskujen jälkipuinneissa... Tämän ryhmän jäsenten uskonnollinen kiihko oli niin palavaa, että he uhrasivat oman ainokaisen elämänsä käynnistääkseen hirvittävät itsemurha-iskut, jotka elävät meidän mielissämme ikuisesti. Tämä on se ryhmä johon meitä -- konservatiivisia kristittyjä -- verrataan. Minä nauraisin jos en olisi niin peloissani."
Täten, näin helposti Jerry Falwell putoaa ansaan! Hän on niin vihainen että käynnistää välittömästi vastahyökkäyksen. Tämä reaktio on juuri se mitä Illuminati haluaa, koska nyt heillä on "kontrolloitu konflikti" meneillään. Seuraus tästä hegeliläisestä doktriinista on se, että ei ole väliä kuinka äänekäs tai laaja tämä vastahyökkäys on, sillä vaikka Antiteesin puoli olisikin hätää kärsimässä, se että aiheesta väitellään riittää murentamaan tähtäimessä olevien ihmisten arvoja ja asenteita. Vain se, että väittelyä joudutaan kuuntelemaan yhä uudestaan ja uudestaan, riittää siirtämään jotkin ihmiset Antiteesin puolelle. Tämä yllättävä tosiasia on syy siihen miksi illuministinen media -- erityisesti televisio -- lavastaa väittelyitä kiistanalaisista aiheista; he tietävät, että vaikka Antiteesin puoli löyhkääkin väittelyssä, he voittavat silti joitakin ihmisiä puolelleen. Huomioi tämä toinenkin henkilö joka on raivostunut siitä, että Bushia ja hänen "fundamentalistisia" kristittyjä vastaan hyökätään.

UUTISKATSAUS: "Anarkistien www-sivu hyökkää kristittyjä vastaan", Andy Butcher, WorldNetDaily, 7.1.2002.

"Perheiden puolustajien ryhmä ryhtyy oikeustoimenpiteisiin siitä että sen nimi oli liitetty "Kristilliset viharyhmät" -otsikon alle anarkistien www-sivulle. American Family Association yhdistettiin Afganistanin fundamentalistiseen Taliban-liikkeeseen... myös Family Research Council oli listalla Christian Coalitionin ja Promise Keerersien kanssa."
Siinä kun Andy Butcher julistaa vihaansa fundamentalistisiin kristittyihin kohdistuvan hyökkäyksen johdosta, hän paljastaa kristillisen näkökyvyn puutteensa yleisesti. Christian Coalition ja Promise Keepers eivät kumpikaan ole todella "fundamentalistisia", kuten me kerroimme artikkeleissa 1596 ja 1171. Mutta asioista tietämättömille ulkopuolisille, nämä ryhmät ovat fundamentalistisia; tästä tosiasiasta tulee olennaisen tärkeä artikkelin loppua kohti mentäessä, joten pidä tämä mielessäsi.

Sitten, vain päivää myöhemmin Joseph Farah toi julki oman raivostumisensa. Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Vainoa kotirintamalla", Joseph Farah, WorldNetDaily, 8.1.2002.

"Newsweekin poliittinen kirjeenvaihtaja Howard Fineman raportoi, että Demokraatit ovat julistamassa Pyhän sodan konservatiivisille kristityille Yhdysvalloissa. He tekevät tämän, hän sanoo, suvaitsevaisuuden nimessä."
Farah antaa saman selostuksen tilanteesta kuin alussa on kerrottu. Sitten hän sanoo: "The Washington Timesin Gregory Pierce panee merkille sisäpolitiikan kolumnissaan, että The New York Times seuraa jo nyt tätä käsikirjoitusta -- viittaa islamilaisiin radikaaleihin 'Uskonnollisena oikeistona'."

Minusta on mielenkiintoista että Gregory Pierce käyttää sanaa "käsikirjoitus" (=Script), koska tätä sanaa käyttää myös Peter Lemesurier kirjassaan "The Armageddon Script", jota me lainaamme ylempänä.

Farah jatkaa: "Tämä on yksi syy minkä takia minä vihaan poliittisia nimilappuja. Niillä on johdettu ihmisiä harhaan. Adolf Hitler, meille on kerrottu, oli oikeistolainen. Miksi? Hän oli sosialisti alusta alkaen. Hän kuoli sosialistina. Hän loi Kansallissosialistisen puolueen, natsipuolueen. Sosialistien määritelmä on sellainen että he haluavat lisää valtion valvontaa kansalaistensa elämään. Ja tämä tekee heistä vasemmistolaisia. Mutta, logiikka ei aina palvele demagogiikan tarkoituksia."

Farah on täysin oikeassa: "Logiikka ei aina palvele demagogiikan tarkoituksia." Hitler oli sellainen joka ymmärsi propagandan ytimen mestarillisesti: "Totuus ei ole sitä mitä se on; totuus on se minkä ihmiset näkevät." Tänä päivänä totuutta jatkuvasti määritellään uudelleen palvelemaan niiden tarkoitusperiä jotka haluavat totalitarismia, joka on luonteenomaista Antikristuksen valtakunnalle, Uudelle maailmanjärjestykselle.

Farah jatkaa: "Mutta kaikki nämä vivahteet ovat turhia ihmisille jotka heittelevät termejä ympäriinsä ilman että ymmärtävät niiden todellista merkitystä. Ja juuri näin Demokraattinen puolue on tekemässä koskien Amerikan kristittyjä. Ei ole eroa, sikäli kun Demokraatit väittävät, Osama bin Ladenin ja Jerry Falwellin välillä. Sillä ei ole väliä että Jerry Falwell ei koskaan pakota ketään uskomaan hänen tavallaan. Sillä ei ole väliä, että Jerry Falwell ei usko pakolla aikaansaatuun uskonnolliseen kääntymykseen. [Muslimit uskovat että joku voidaan pakottaa pakottaa muslimiksi ja näin "pelastaa" heidän paratiisiinsa. Tämän vuoksi me saamme kuulla vainoista esim. Indonesiassa. suom. huom.] Sillä ei ole väliä, että Jerry Falwell on periaatteidensa kanssa paljon lähempänä tämän maan perustajia kuin vaikutusvaltaiset Demokraattisen puolueen jäsenet. Tällainen ei ole pientä kiihkoilua. Ja, ironia on siinä että Demokraatit toteuttavat tämän taktiikan suvaitsevaisuuden nimissä!"

Taas kerran, Farah on oikeassa. Tällainen asenne on suurinta kiihkoilua johon Amerikassa on syyllistytty, paljon suurempaa kuin rasistinen kiihkoilu Kansalaisoikeusliikkeen vuosina. Tämä kiihkoilu menee paljon pidemmälle kuin kristittyjen vastaustus homoseksuaalisuutta ja aborttia kohtaan; tämä vastustus perustuu Jumalan Sanaan. Eräs vanha amerikkalainen sanonta kuuluu: "Tie helvettiin on päällystetty hyvillä aikomuksilla". Koska tämä on totta, tie meidän tuhoomme itsenäisenä valtiona on päällystetty kivillä joissa on tarra "suvaitsevaisuus" ja "kaunis retoriikka". Jumala ei suvaitse räikeää käskyjensä laiminlyöntiä; hän ei myöskään epäonnistu tuomaan tuomiota niiden poliittisten johtajien päälle jotka tietoisesti johdattavat ihmiset kuolemaan ja orjuuteen kauniin ja innostavan retoriikan kautta.

Täten, vaihe 2, raivostuneen vastalauseen provosoiminen on alkanut. On kirjoitettu monia muitakin artikkeleita kummankin osapuolen toimesta, mutta sinä ymmärrät nyt keskeisen asian: "Kristillistä äärioikeistoa" (Teesi) parjataan liberaalien Demokraattien (Antiteesi) sekä heidän valvottujen sanomalehtiensä taholta "kristityiksi Talibaaneiksi", saaden aikaan protestien tulimyrskyn, joka varmasti ansaitsee nimen "vastahyökkäys".

Kuinka tämän väittelyn polttopiste tulee siirtymään; siitä minä en ole aivan varma, mutta minä epäilen, että polttopiste tulee asteittain siirtymään "Uskonnollisen oikeiston" keskitieltä tien reunalle, jota miehittää "Fundamentalistinen oikeisto". Mitä eroa näillä on, sinä saatat kysyä? Termi "Uskonnollinen oikeisto" kuvaa niitä ihmisiä jotka pitävät itseään kristittyinä mutta kovin kapea-alaisella tavalla. Nämä ihmiset käyvät säännöllisesti kirkossa, jotkut palvelevat kirkon komiteoissa ja ottavat jopa osaa hyväntekeväisyys-työhön. "Uskonnollisen oikeiston" ihmiset uskovat että Jeesus Kristus on "kaikkia rakastava", ja että meidän ei pitäisi loukata ketään ehdottamalla että heidän täytyy syntyä uudesti tai muuten he viettävät ikuisuuden helvetissä! Useimmilla "Uskonnollisen oikeiston" ihmisillä epäilys siitä että kirjaimellista Taivasta tai helvettiä on edes olemassa. He eivät myöskään tahdo loukata ketään sanomalla että Jeesus on ainoa tie Taivaaseen. Tämä on uskonnollisen suvaitsevaisuuden määritelmä, ja monet ihmiset Uskonnollisessa oikeistossa intohimoisesti tunnustavat tämän.

Toinen määritelmä "Uskonnolliselle oikeistolle" on evankelinen tai uus-evankelinen. Tämä ryhmä myös hylkää Raamatun käskyn siitä, että aidot uskovaiset erottuisivat niistä ihmisistä jotka väittävät olevansa kristittyjä mutta hylkäävät uskon avain-doktriinit. Apostoli Johannes oli erittäin ankara tämän asian suhteen, koska hän sanoi: "Jos joku tulee teidän luoksenne eikä tuo mukanaan tätä oppia, niin älkää ottako häntä huoneeseenne älkääkä sanoko häntä tervetulleeksi; sillä joka sanoo hänet tervetulleeksi, joutuu osalliseksi hänen pahoihin tekoihinsa."

Mutta, evankelinen joka hylkää tämän kohdan Raamatusta, hylkää myös koko Raamatun! He ovat julistaneet suurimman osan 1900-lukua että he seurustelevat sellaisten ihmisten kanssa jotka pitävät itseään kristuttyinä mutta jotka kieltävät avain-doktriinit, niin että he voittaisivat heidät takaisin uskoon esimerkkien ja todistusten avulla. Tulos on ollut katastrofaalinen! Mieluummin kuin että he olisivat voittaneet yhtäkään epälojaalista kristittyä takaisin fundamentalistiseen uskoon, tämä epälojaalisuus on asteittain työntänyt evankeliset pois kiertoradaltaan, eli kasvattanut luopio-kirkkoa!

"Fundamentalistinen oikeisto", kuitenkin, järkkymättömästi kieltäytyy tekemästä kompromisseja yhdenkään Raamatun opin kanssa. Me kieltäydymme tekemästä kompromisseja aiheiden kanssa jotka käsittävät "poliittisen korrektiuden". Me emme suostu olemaan pelon vallassa; me emme suostu lopettamaan puhumista homoseksuaalisuudesta tai abortista, tai siitä että Taivaaseen on vain yksi tie! Me edelleen kieltäydymme hyväksymästä tämän ajan mantraa, että meillä ei olisi lupa toistaa sitä mistä Raamattu myötätuntoisesti puhuu -- että Jeesus Kristus on ainoa todellinen Vapahtaja, ja että Hänen verellään ostamansa seurakunta on ainoa jonka Hän tunnustaa Valkoisen valtaistuimen tuomiolla. Hän julistaa kaikki muut "kirkot" ja uskonnolliset liikkeet väärennöksiksi ja lausuu kaikkein vakavimman ja pelottavimman lausuntonsa: "Ja silloin minä lausun heille julki: 'Minä en ole koskaan teitä tuntenut; menkää pois minun tyköäni, te laittomuuden tekijät.'" [Matteus 7:23].

Kauhuissaan nämä säälittävät, eksytetyt ihmiset huutavat: "Herra, Herra, emmekö me sinun nimesi kautta ennustaneet ja sinun nimesi kautta ajaneet ulos riivaajia ja sinun nimesi kautta tehneet monta voimallista tekoa?" [Matt. 7:22].

Täten, minä uskon että tämä väittely kääntyy hiljalleen "Fundamentalistista oikeistoa" vastaan, pois "Uskonnollisesta oikeistosta" joka nyt on tähtäimessä. Tämän artikkelin loppua kohti mentäessä me selitämme sinulle, kuinka tämä muutos toimii Bushin eduksi ja todellisia kristittyjä vastaan.

Nyt, meillä totisesti on taistelu. Kenties tämä taistelu ei ala toden teolla ennen virkakauden puolivälin vaaleja. Tämä olisi täydellinen tilaisuus liberaaleille Demokraateille ottaa täysimittaisesti yhteen herra Bushin ja uskonnollisen oikeiston kanssa. Kuitenkin, tämä skenaario vaatii jotakin sellaista jota ei ole vielä olemassa, eikö niin? Ennenkuin Demokraattinen puolue voi julistaa täysimittaisen sodan Presidentti Bushia ja hänen uskonnollista oikeistoaan vastaan, herra Bushin pitäisi olla Uskonnollisen oikeiston virallinen johtaja. Hän ei todellakaan ole vielä virallinen johtaja, mutta ajat saattavat muuttua, kuten isöisälläni oli tapana lausua kaunopuheisesti.

Uutisessa 1596 me raportoimme melkein uskomattomasta ilmiöstä. Bush oli julistettu Kristillisen Koalition epäviralliseksi johtajaksi; Uskonnolliseen oikeistoon kuuluvan ryhmän, jonka anarkistien www-sivu oli julistanut kristillisiksi Talibaaneiksi. Itse asiassa, anarkistien www-sivu antaa tämän lausunnon Jerry Falwellista, yhdestä Uskonnollisen oikeiston johtajista:

"Tällainen paskiainen, 'Pyhän sodan' perspektiivinsä ja naurettavien epärationaalisten maailmanpolitiikkaa koskevien näkemystensä kanssa, pitäisi ampua kuoliaaksi."
Nyt, tämä on suvaitsematon lausunto, mutta se sopii hyvin yhteen Illuminatin lausunnon kanssa, jota me lainasimme alaotsikossa!

Jos Presidentti Bush ohjataan Kristillisen Koalition tosiasiallisen johtajan asemaan, silloin media ottaa esiin tämän mantran ja toistaa sitä tuhansia kertoja kunnes useimmat tietämättömät amerikkalaiset todella uskovat Bushin olevan "Uskonnollisen oikeiston" johtaja. "Todistaakseen" tämän johtajuutensa Bushin tarvitsee ryhtyä toimenpiteisiin jotka osoittaisivat amerikkalaisille että hän todella kantaa huolta kristittyjen seuraajiensa oikeuksista. Täten, Bush ilmaisee vihansa siitä että kiinalaiset pidättävät ja uhkaavat kuolemalla ihmisiä joita syytetään Raamattujen salakuljettamisesta maahan. Bush oppi tämän Clintonilta, sen että ihmiset katsovat vain pinnallisesti ja että he hyväksyvät sanat tekojen sijasta! Sanat saattavat olla halpoja, niinkuin vanha viisaus kuuluu, mutta kun nämä sanat sanotaan sellaisten ihmisten keskellä joilla ei ole hengellistä näkökykyä, ne otetaan vastaan aivan niinkuin teot! Tämä surullinen tosiasia on syy siihen, että Bush sanoo olevansa vihainen näiden kiinalaisten pidätyksistä.

Sitten kun George W. on tiukasti painettu ihmisten mieliin Uskonnollisen oikeiston johtajana, sitten asiat voisivat muuttua todella riskialttiiksi Fundamentalistisen Kristillisen oikeiston kannalta. Tietyt liberaalit demokraatit jotka aloittivat hyökkäyksen alun alkaen, voivat sitten hyökätä Presidentti Bushia vastaan siitä että hän sallii fundamentalistisen äärilaidan hänen omassa puolueessaan jatkaa "suvaitsemattomalla" linjallaan. Nämä liberaalit voisivat sitten vaatia Bushia "hoitamaan" oman Kristillisen Koalitionsa äärilaidan jäsenet.

Kuten urhea sielu, Bush vastustaisi tällaisia vaatimuksia hetken. Sitten voisi tapahtua jokin hirvittävä katastrofi josta syytettäisiin "Fundamentalistisen äärilaidan" jäseniä. Sitten kun maa on hoiperrellut ulos tästä katastrofista, avainjohtajat sekä Demokraattisesta että Republikaanisesta puolueesta "vaatisivat" Bushia koventamaan otteitaan näitä yhä vaarallisemmiksi käyviä äärilaidan ihmisiä vastaan. Sitten Bush juhlallisesti määräisi omaan Uskonnolliseen oikeistoonsa kuuluvan oikeusministeri John Ashcroftin aloittamaan noiden "vaarallisten" kristittyjen "fundamentalistien" pidätykset. Ashcroftilla ei olisi vaikeuksia sulkea fundamentalistisia kirkkoja, koska hän oli jo sulkenut Indianapolisin Baptisti-kirkon vuoden 2001 alussa.

Pitkään odotetut kovat otteet Illuminatin vihollisia vastaan ovat jo alkaneet. Ennen kuin sinä naurat tälle mahdollisuudelle, pidä mielessäsi että tätä skenaariota on jo hyödynnetty. Sen jälkeen kun hallitus teurasti parisataa miestä, naista ja lasta Wacossa 19.4.1993, "pysäyttääkseen" David Koreshin, Presidentti Clinton huomautti kansallisessa televisiossa näin: "Kenties on aika tarkastella lähemmin jokaista joka uskoo Ilmestyskirjaan kirjaimellisesti." [Katso uutinen 1347].

Totisesti, Illuminati ei yritä mitään suuressa mittakaavassa ennenkuin he ovat kokeilleet sitä pienessä mittakaavassa.

Nyt, takaisin meidän kuusiportaiseen asenteenmuokkaus-suunnitelmaamme.

Ihmisten asenteita ja arvoja tullaan muuttamaan niin paljon että heitä ei enää järkytä se väite, että kristityt fundamentalistit ovat vaarallisia yhteiskunnalle ja että heidät täytyy poistaa. Sitten kun poliitikot ymmärtävät että suurin osa Yhdysvaltain kansalaisista on saatu uskomaan, että "suvaitsemattomat äärimmäisyys-ihmiset" Kristillisen oikeiston äärilaidalta uhkaavat meidän yhteiskuntaamme, vaihe numero 6 voidaan toteuttaa nopeasti. Tässä vaiheessa, useimmat ihmiset Vasemmalta Oikealle ovat hyväksyneet väitteen, että "fundamentalistiset" kristityt ovat uhka yhteiskunnalle, ja että viisaat ja kyvykkäät poliitikot pystyvät aikaansaamaan tälle "ongelmalle" Lopullisen ratkaisun. Koska me olemme jo osoittaneet että George W. Bushin Uusi maailmanjärjestys on identtinen Adolf Hitlerin kanssa, me voimme odottaa samanlaista Lopullista ratkaisua.

Sen jälkeen kun Hitler järjestelmällisesti muutti Saksan kansalaisten mielipiteet vihamielisiksi juutalaisia kohtaan vuosien 1933 ja 1939 välillä, hän alkoi järjestelmällisesti pidätyttää heitä, pakottaa heitä asumaan surkeissa elinolosuhteissa ja lopulta murhata heitä. Jos sinä suhtaudut epäilevästi siihen todennäköiseen mahdollisuuteen että tällainen suuri onnettomuus on George W:n ja hänen ystäviensä ajatuksissa, ota huomioon nämä lainaukset:

"Koska kristityt tuntuvat rakastavan verestä laulamista, miksi emme antaisi heille sitä? Leikataan heidän lastensa kurkut auki... annetaan heidän hukkua omaan vereensä." [Kommunistijohtaja Gus Hall, lainaus kirjasta "Billy Graham And His Liberal Friends: A Hidden Agenda", s. 196].

"Liike (New Age) on uhkaillut väkivallalla ja jopa kuolemalla niitä juutalaisia, kristittyjä ja muslimeja jotka eivät suostu tekemään yhteistyötä 'Maitreyan' ja Uuden maailmanjärjestyksen uskonnon kanssa. Tämä uhkaus löytyy monista kohdista Alice Baileyn kirjoituksia, ja David Spangler toistaa näitä omissa kirjoissaan, joissa kerrotaan että ne jotka kieltäytyvät hyväksymästä Antikristusta tullaan lähettämään toiseen ulottuvuuteen, toiselle värähtelytasolle..." [Constance Cumbey, "Hidden Dangers of the Rainbow", s. 69].

"Vuodesta 1975 lähtien New Age -ihmiset ovat kertoneet avoimesti, että heidän päämääränään on 'puhdistus' uskontojen 'negatiivisista aineksista'." [s. 85]. Hitler toistuvasti kutsui Holokaustiaan "puhdistukseksi"!

"Buckminster Fuller on kirjoittanut että kristityt ja muut uskonnolliset ryhmät itkevät koska heidät tuhotaan." [s. 152].

"Kun Benjamin Creme (Maitreyan edeltäjä) puhui Detroitissa, hän näytti 'kontrolloivan' yleisöään. Illan aikana monet osanottajat näyttivät punasilmäisiltä ja heillä oli sisäänpäin kääntynyt katse. Se helppous jolla nämä menivät hypnoottiseen transsiin, näytti osoittavan että heidät oli ehdollistettu tähän edeltäkäsin. Oli pelottavaa katsoa satojen älykkäiden aikuisten antavan seisaallaan myrskyisät suosionosoitukset sille tulevaisuuden näkymälle jossa fundamentalistiset kristityt katoavat." [s. 185].

"Creme sanoo, että käteinen raha tullaan poistamaan ja maailma tulee siirtymään paljon rationaalisimpiin maksu-välimeisiin... Creme sanoi, että planeetanlaajuinen 'initaatio' tullaan antamaan sekä vapaamuurari-loosheille että muille esoteerisille ryhmille. Creme on sanonut että niitä kohtaan tullaan käyttämään 'puhdistavaa miekkaa', jotka eivät vapaaehtoisesti mene sisälle tulevaisuuteen Antikristuksen kanssa." [s. 78-79].
Täten, on aivan selvää että fundamentalistiset kristityt löytävät itsensä Uuden maailmanjärjestyksen kiväärin tähtäimestä! Mutta miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä, sillä Raamattu on kertonut meille selvästi, että tämä on Jumalan suunnitelma Lopun ajalle? Kuuntele:
"Ja taidollisista jotkut kompastuvat, että heidän joukkonsa koeteltaisiin, seulottaisiin ja puhdistettaisiin lopun ajaksi, sillä vielä kestää, ennenkuin määrä-aika on." [Dan. 11:35].

"...ja kun pyhän kansan yhden osan hajotus on loppunut, silloin nämä kaikki täyttyvät." [Dan. 12:7].

"Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan, ja ihmeellisen paljon hän saa aikaan hävitystä; ja hän menestyy siinä, mitä hän tekee, ja hän tuottaa turmion väkeville ja pyhien kansalle." [Dan. 8:24].

"Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja se todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: 'Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?' Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin." [ILm. 6:9-11].
Kuten sinä näet, tuleva pyhien vaino ja teurastaminen näyttää tulevan lähemmäksi. Voimmeko me nähdä mustien myrskypilvien kerääntyvän taivaanrannalla? Yhdysvaltain terrorisminvastainen laki, joka on myrkkyä kristityille ja isänmaanystäville, saattaa toteuttaa joitakin tämän profetoidun holokaustin osia sitten kun se pannaan täytäntöön. Totisesti, aika on lähellä.
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1599Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin