Presidentti Bush julistettu Kristillisen Koalition tosiasialliseksi johtajaksi (osa 1)


Alaotsikko: Amerikka on vajonnut luopumuksessaan uudelle tasolle, jos maan kristityt pitävät tätä katumatonta Pääkallon ja Saariluiden oppeihin perehtynyttä aiton akristittynä. Onko Bush muodostamassa Kansallisen Kristillisen Kirkon samaan tapaan kuin natsi-Saksan Positiivinen kristillinen kirkko?

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Uskonnollinen oikeisto löytämässä keskuksensa Valkoisesta Talosta: Bush nousee pintaan liikkeen johtajana sen jälkeen kun Robertson jättää Kristillisen Koalition.", Dana Milbank, The Washington Post, 24.12.2001.
"Pat Robertsonin ero tässä kuussa Kristillisen Koalition presidenttinä vahvisti uskonnollisen oikeiston uuden johtajan johtoaseman: hän on George W. Bush. Ensimmäistä kertaa sen jälkeen kun uskonnollisesta konservatiivisuudesta tuli moderni poliittinen liike, Yhdysvaltain Presidentistä on tullut liikkeen tosiasiallinen johtaja. Kristilliset julkaisut, radio ja televisio ylistävät Bushia, samalla kun saarnaajat saarnastuoleistaan pitävät hänen johtajuuttaan merkkinä Jumalalta. Kulkue uskonnollisia johtajia jotka ovat tavanneet hänet, todistavat hänen uskostaan, kun taas monet www-sivut rohkaisevat ihmisiä rukoilemaan Presidentin puolesta."
Me olemme kirjoittaneet useita artikkeleita George W. Bushin todellisesta hengellisestä tilasta, emmekä me halua toistaa itseämme tässä. Me rohkaisemme sinua lukemaan nämä artikkelit:
Aluksi, me toimme ilmi epäilymme George W. Bushin uskontunnustuksesta Jeesukseen Kristukseen, sekä hänen intohimon puutteensa että illuminististen hedelmien vuoksi, joita me joudumme näkemään hänen julkisessa elämässään. Nämä artikkelit yläpuolella luetteloivat nämä tosiasiat hyvin, emmekä me halua toistaa niitä tässä. Kuitenkin, me haluamme paneutua yhteen merkittävään puutteeseen hänen "uskontunnustuksessaan" Jeesukseen Kristukseen.

Raamattu opettaa, että pelastus ei ole mahdollista ilman menneiden syntien katumista. Pastori Bob Reid Rhode Islandin Baptistikirkosta sanoi: "Kukaan ei voi pelastua ilman parannuksen tekoa. Jeesus sanoi: '...ellette tee parannusta, niin samoin te kaikki hukutte.' [Luuk. 13:3,5]. Katuminen ja parannuksen teko ei ole työ. Kuitenkin, se on osa uskoa. Se on uskon ensimmäinen askel. Pelastus on kuin kaksi puoleinen kolikko. Kolikossa ei koskaan voi olla vain yhtä puolta. Sinulla ei voi olla pelastusta ilman kahta puolta. Parannuksen teko on toinen puoli, usko on toinen."

Liian monet kristityt eivät ymmärrä tätä teologista tosiasiaa. Katuminen/parannuksen teko menneistä synneistä on ehdottomasti ensimmäinen pelastuksen vaatimus. Jos henkilö kieltäytyy tästä, tämä henkilö ei voi pelastua, ja jokainen "suun tunnustus" on yksinkertaisesti hölynpölyä. Tällainen "suun tunnustus" on arvoton ja täysin väärennetty. Pastori Reid jatkaa: "Katumus on ensimmäinen sana Uuden Testamentin aikana. Se on Evankeliumin ensimmäinen sana. Kun Johannes Kastaja ilmestyi näyttämölle ja alkoi saarnata, hän julisti. 'Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle.' [Matteus 3:2]. Kun Jeesus aloitti julkisen palvelustehtävänsä ja alkoi saarnata, hän julisti: 'Tehkää parannus, sillä taivasten valtakunta on tullut lähelle.'" [Matteus 4:17].

"Parannuksen teko on: (1) kääntyminen pois synneistä ja itselleen elämisestä, sekä (2) kääntyminen Jeesuksen puoleen ja kääntyminen Kristus-keskeiseen elämään. Vuosikausia teologit ovat väitelleet, onko parannuksen teko sydämen vai järjen päätös. Toisin sanoen, onko se kylmää laskelmointia ilman katumusta tai surua syntien tähden? Vai, sisältyykö katumukseen tunteet, joita ovat suru menneistä synneistä tai siitä elämäntavasta jossa henkilö on elänyt Jumalan tahdon ulkopuolella? Vastaus on... sekä että. Alkuperäiset sanat joita kreikankielinen Uusi Testamentti käyttää ja jotka on käännetty sanoilla 'parannuksen teko' sisältää ajatuksen surusta ja katumisesta synnin vuoksi. Tällöin ilmiselvästi tehdään myös päätös kääntyä pois synnistä, Jeesuksen Kristuksen luokse -- niin että ei enää luoteta omaan elämäntapaan ja langenneeseen luontoon, vaan luotetaan Jeesukseen ja Jeesuksen elämäntapaan joka on paljastettu Kirjoituksissa."

Tähän päivään mennessä, Presidentti Bush ei ole koskaan katunut menneitä suuria syntejään hänen ollessaan vihkiytynyt kaikkein saatanallisimpaan salaseuraan, Pääkallon ja Sääriluiden järjestöön. Entiset satanistit joiden kanssa minä olen tehnyt töitä, osoittavat jatkuvaa suurta vihaa entistä elämäänsä kohtaan sekä jatkuvaa katumusta. Edelleen, he eivät malta odottaa sitä hetkeä jolloin saisivat paljastaa noitapiiriensä salaisuuksien ja illuministisen suunnitelman paljastamista. Bush ei ole koskaan katunut osallisuuttaan Pääkallon ja Sääriluiden järjestöön.

Itse asiassa, elokuussa vuonna 2000, kampanjansa aikana Bushilta erityisesti tiedusteltiin Pääkallon ja Sääriluiden järjestöstä! Tämä olisi ollut Bushille täydellinen tilaisuus katua. Jos hän olisi ollut aidosti uudestisyntynyt, George W. Bush olisi Pyhän Hengen johdattamana voimallisesti katunut menneitä syntejään ollessaan tässä seurassa.

Hän ei tehnyt mitään tällaista. Sen sijaan hän kevyellä sydämellä puolusti Pääkallon ja Sääriluiden järjestöä! Kuuntele:

HAASTATTELIJA: "Mutta te [George Bush vanhempi ja nuorempi] saitte varmasti paljolti samanlaisen kasvatuksen: Andover, Yale, jopa Pääkallo ja sääriluut. Eikö sinulla ole ollenkaan tunnonvaivoja liittymisestä elitistiseen salaseuraan kuten Luut?"

BUSH: "Ei ollenkaan tunnonvaivoja. Minut hyväksyttiin. Minä olin melko välinpitämätön. En pidä tätä suurena perintönä. Minä en ottanut sitä kovinkaan vakavasti."

HAASTATTELIJA: "Selvennä hieman niitä varten jotka saattaisivat ajatella, että on olemassa linkki vapaamuurareihin ja Trilateraaliseen komissioon. Saapuiko isäsi vihkimystilaisuuteesi, kuten sinun isoisäsi saapui hänen vihkimystilaisuuteen?"

BUSH: "Ilman että paljastaisin kaikki suuret salaisuudet? Minulla on muutamia ystäviä tästä järjestöstä jotka voisivat riisua siitä mystiikan heti. MInun isäni ei vihkinyt minua. Joku, joka oli vuosia minua edellä vihki minut. Siellä oli sisääntulo-juhlat. En muista tuliko minun isäni paikalle vai ei. En usko että tuli."

Paljastuksia Pääkallon ja Sääriluiden järjestöstä

Jos George W. olisi aidosti uudestisyntynyt, hän olisi katunut osallistumistaan tähän hirvittävään mustan magian salaseuraan sen sijaan että olisi tehnyt tästä harmittoman seuran, kuten Lions Club. Koska useimmat eivät tiedä millainen salaseura Pääkallon ja Sääriluiden järjestö on, tai siitä millaisista elämää muuttavista ja mieltä musertavista seurauksista vihkiytynyt joutuu kärsimään, me menemme New Age -kirjailijoiden luokse hakemaan suoraa ja laimentamatonta informaatiota.

New Age -kirjailija Bill Cooper antaa meille valaisevaa tietoa kertoessaan, että Pääkallon ja Sääriluiden järjestö on osa globaalia saatanallista salaseurojen verkostoa joka on nimeltään "Kuoleman seurojen veljeskunta". Saksalainen versio Kuoleman veljeskunnasta oli Thule-seura. [Behold A Pale Horse, s. 81]. Toisin sanoen, Pääkallon ja Sääriluiden järjestö on identtinen Thule-seuran kanssa!

Nyt, tämä informaatio on tärkeää, koska Adolf Hitler opastettiin mustan magian satanismin syvimpiin salaisuuksiin Thule-seuran toimesta. Prescott Bush, George Herbert Walker Bush, ja nyt George W. Bush alistettiin samoille rituaaleille ja samoille elämää muuttaville kokemuksille kuin Adolf Hitler!

Eikö tämä tosiasia merkitse mitään kristityille Amerikassa, vai onko meidän hengellinen näkökykymme niin huono että me emme näe totuutta?

Hirvittävä totuus Thule-seuran voimallisesta satanismista

Kuoleman seuran veljeskunnan oppeihin perehtyneestä tulee henkisesti niin muuttunut, että hänen mielensä jakautuu selviin erillisiin lokeroihin. Tämä lokerointi mahdollistaa sen, että vihkiytynyt voi esiintyä julkisuudessa niin normaalina, aivan niinkuin Raamattu julistaa: "...ja sillä oli kaksi sarvea niinkuin karitsan sarvet, ja se puhui niinkuin lohikäärme." [Ilm. 13:11]. Tämä jae kuvaa Väärää Profeettaa, mutta se kuvaa myös tarkasti jokaista mustan magian satanismin harjoittajaa. Väärän Profeetan kerrotaan olevan niinkuin uudestisyntynyt kristitty vaikka hänellä on Lohikäärmeen (=Saatanan sydän). Tämä tilanne on tarkkaan se jonka me näemme George W:ssä.

Nyt, salli meidän paljastaa Pääkallon ja Sääriluiden järjestöä edelleen, kuvailemalla sen velipuolen, Thule-seuran toimintaa. Taas kerran, me käännymme Valkoisen magian harjoittajan puoleen, joka käyttää henkilökohtaista okkulttista tietoaan valaistakseen Adolf Hitleriä, kertoen koko maailmalle, kuinka hän kykeni sellaisiin hirvittäviin julmuuksiin ja teurastuksiin. Koska George W. Bush on johtamassa maailmaa kohti Antikristuksen valtakuntaa (Uusi maailmanjärjestys), jonka julmuudet tulevat olemaan paljon suurempia, meidän kaikkien pitäisi istua selkä suorassa ja kiinnittää huomiomme tähän. Me lainaamme Trevor Ravenscroftin kirjaa "The Spear Of Destiny"; tämä on eräs huomattavimmista Valkoisen magian kirjoista 1900-luvulla.

Ylin satanisti Thule-seuran johtajana

Kaikkein tärkein jäsen missä tahansa noitapiirissä on ylin vihkiytynyt. Eliitti-piirissä, kuten Kuoleman veljeskunnassa, ylin vihkiytynyt on se jolla on vastuu kouluttaa jokainen oppilaansa satanismin syvimpiin syövereihin. Adolf Hitlerin aikana ylin vihkiytynyt oli Dietrich Eckart. Ravenscroft kuvaa Eckartia "asialleen omistautuneeksi satanistiksi, ylimmäksi vihkiytyneeksi mustan magian rituaaleissa sekä keskushahmoksi okkultismin laajoissa ympyröissä." [s. 91].

Kuuntele millaista opetusta hän antoi Hitlerille:

"Seuraa Hitleriä! Hän tanssii, mutta se olen minä joka määrään tahdin. Minä olen vihkinyt hänet 'Salaiseen oppiin', avannut hänen sisimpänsä visioille, ja antanut hänelle keinot kommunikoida voimien kanssa." [s. 91].
Jos Adolf Hitler koulutettiintähän tapaan, niin myöskin Bush. Tutkitaanpa jokaista näitä kolmea saatanallista doktriinia ja rituaalia, jotta sinä voisit ymmärtää, millaista okkultistista harjoitusta George W, hänen isänsä ja hänen isoisänsä kaikki vastaanottivat.

Demoninen henkiopas paljasti Salaisen doktriinin Madame Blavatskylle, Teosofisen Seuran perustajalle. Salaisen doktriinin raportoitiin olevan Atlantislaisen veljeskunnan avain-doktriini. Se "ylistää Luciferia ja kaikkia rituaaleja jotka on kielletty Raamatussa... ylistää vedenpaisumusta edeltänyttä maailmaa..- demonisen yhteydenpidon ja psyko-hengellisen voiman aikaa... osa tätä doktriinia käsittelee ihmiskunnan rotujen alkuperää... vaikka oli olemassa oletettavasti kuusi muuta atlantislaista rotua... arjalaiset olivat ylin rotu tai atlantislaisen rodun super-ihmisiä... 'Lopullinen ratkaisu' oli looginen seuraava askel." [Constance Cumbey, "The Hidden Dangers of the Rainbow", s. 101-103].

Salainen Doktriini opetti, että "rotupuhtaus" oli erittäin tärkeä jokaiselle rodulle. Täten, Hitler suunnitteli Holokaustin, joka tappoi kaksi kolmasosaa maailman juutalaisista. Salainen doktriini on syy sille, miksi nykyinen Illuminati suunnittelee tuhoavansa kaksi kolmasosaa ihmiskunnasta "puhdistus-operaatiossa" jonka Antikristus panee alulle.

"Avaa sisimpänsä visioille" viittaa okkultistisen "Valaistumisen polun" lopulliseen päämäärään. He jatkuvasti antavat sielunsa, mielensä ja henkensä demonisten isäntiensä käyttöön kunnes he lopulta saavuttavat Kolmannen silmän avautumisen. Se oli Atlantiksen ylin symboli. [Elizabeth van Buren, "The Secret of the Illuminati", s. 5]. Kun henkilö on saavuttanut sisimpänsä avautumisen visioille, kaikki Saatanallisen Universumin mysteerit paljastetaan hänelle.

"Kommunikointi voimien kanssa" on tiukan demoninen riivaustila. Voimakkaan riivauksen avulla ihminen voi kirjaimellisesti kommunikoida demonisen isäntänsä kanssa. Hitlerin nuoruuden diplomaattista ja sotilaallista menestystä kutsuttiin -- aivan oikein -- neroudeksi, mutta se ei ollut Hitlerin vaan hänen demonisen isäntänsä neroutta. Aivan niinkuin Jumala kertoo Antikristuksesta: "Ja väkevä on hänen voimansa, vaikka ei tosin hänen omasta voimastaan..." [Dan. 8:24].

Sitten Eckart paljasti yhden viesteistä jonka hän sai "kommunikoimalla voimien kanssa": "Hän välitti muille vihkiytyneille Thule-seurassa viestin, jonka hän henkilökohtaisesti vastaanotti saatanalliselta hengeltä, että hänen oli määrä valmistaa Antikristuksen astia, mies joka olisi Luciferin inspiroima, valloittamaan maailma arjalaiselle rodulle ja nostamaan tämä rotu kunniaan. Adolf Hitler, joka nousi esiin Ensimmäisen maailmansodan juoksuhaudoista, oli suunnattoman kypsä ja karkaistu... Rautaristi rinnassaan ja demonisen ylpeyden pilke hänen mystisissä sinisissä silmissään, jotka tekivät vaikutuksen profeetta Eckartiin... se oli suurin harppaus prosessissa jossa mahtava vieras entiteetti otti Hitlerin täydelliseen hallintaansa." [Ravenscroft, s. 92-96].

Adolf Hitler oli Saksan kuuluisin mies, ennenkuin hän alkoi koventaa otteitaan toisinajattelijoita kohtaan, koska hän oli nostanut Saksan jaloilleen historiallisesta alennustilasta, luonut työpaikkoja ja nostanut kansallistunnetta. Jos siihen aikaan olisi tehty mielipidemittauksia, Hitler olisi saanut luultavasti 85%:n kannatuksen. Saksalaiset rakastivat häntä, koska hänen "demoninen ylpeyden pilke hänen silmissään" sai saksalaiset haltioihinsa. Sitten Ravenscroft kertoo, mikä teki Hitleristä niin suositun: hän oli suuremmoinen puhuja!

Tämän jälkeen Ravenscroft kertoi enemmän Thule-seuran hengellisestä opetuksesta: "Se oli Alfred Rosenberg, 'Siionin pöytäkirjojen' Antikristuksen profeetta, joka uskalsi kutsua esiin Ilmestyskirjan pedon olomuodon -- luciferilaisen Leviatanin (=lohikäärmeen), joka oli ottanut haltuunsa Adolf Hitlerin ruumiin ja sielun." [s. 104].

Bushin Pääkallon ja Sääriluiden järjestön opetus on identtinen Hitlerin Thule-seuran kanssa. Koska tämän päivän Illuminati ajaa maailmaa kohti todellisen Antikristuksen lavastettua ilmestymistä, kuinka monta kertaa Bush on ollut läsnä kun "Siionin viisaiden miesten pöytäkirjojen" Antikristuksen henki on kutsuttu esiin kuiluista, aivan niinkuin Thule-seuran jäsenet kutsuivat hänet esiin? Uutisessa 1593 me kerromme yksityiskohtaisesti, kuinka Presidentti Bush esiintyi Israelin lipun, ja sen symbolin, heksagrammin edessä. Me kerroimme että Bush lähetti signaalin muille illuminaateille kaikkialla maailmassa, hyvin tärkeänä päivänä: joulukuun 11. päivä oli tarkalleen 13 viikkoa tai 91 päivää 9/11 hyökkäysten jälkeen. ANtikristuksen suunnitelma vaatii 13 viikon, 91 päivän jakson joka edeltää hänen ilmestymistään.

Suomentajan kommentti: Tässä artikkelissa, 1593 kerrotaan että Israelin lipussa oleva Daavidin tähti on pakanallinen symboli. Olen pahoillani, pyydän anteeksi jos olen tämän artikkelin julkaisemisella antanut vaikutelman että olisin juutalaisvastainen. Israel on Jumalan omaisuuskansa, meidän täytyy siunata Israelia ja rukoilla Israelin puolesta; en siis pidä itseäni vähääkään juutalaisvastaisena. Tässä artikkelissa tähdennetään, että myöskään Cutting Edge ei ole juutalaisvastainen. Myöhemmin artikkelissa kerrotaan, että Siionin Viisaiden pöytäkirjoilla ei ole mitään tekemistä juutalaisten kanssa, siinä siis sanoudutaan täysin irti näkemyksestä, joka Hitlerillä oli ja joka on monien uusnatsien näkemys tänäkin päivänä: että Siionin pöytäkirjat olisivat todiste juutalaisten maailmanlaajuisesta salaliitosta. Tämä salaliitto on Illuminatin, ei juutalaisten.

Kuitenkin, paikallisen helluntaiseurakunnan pastori kertoi toissa sunnuntain saarnassaan, että Israel elää osittaista luopumuksen aikaa.

Edelleen, hän antoi mielenkiintoisen selityksen Ilmestyskirjan luvusta 12: vaimo on Israel, joka pakenee Antikristuksen vainoja Edomiin (Jordaniaan) ja on siellä piilossa 1260 päivää. Siellä tämä kansa sitten pitää kahden päivän valittajaiset ja kolmanteja päivänä vihdoin ymmärtää, että Jeesus Kristus on todellinen Messias.

On tämä tulkinta sitten oikea tai ei, niin avainasia on, että Israel elää osittaisessa luopumuksen tilassa. Onko tässä valossa mahdoton ajatus se, että heillä olisi pakanallinen symboli lipussa?

Harri Veijonen, Pyydän anteeksi jos olen loukannut Sinua.

Pasi Toivonen


Jatkuu...
---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1596Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin