Sienipilviä Lähi-Idässä?


Alaotsikko: Intian ja Pakistanin rajalta arabien ja Israelin välisiin vihollisuuksiin, sota näyttää olevan valmis puhkeamaan millä hetkellä hyvänsä, ja saattaa tuoda sienipilvet joista on kerrottu Jooelin Kirjan luvussa 2:

"Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä." [Jooel 2:30-31].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Kashmir syynä Yhdysvaltain suunnitelmille ilmasillasta", Jonathan Weisman, USA TODAY, 30.5.2002.
"Kun jännitys kahden ydinasevallan, Pakistanin ja Intian välillä kasvaa, Yhdysvaltain hallituksen ryhmä vierailee Intiassa suunnitellakseen 1100 Yhdysvaltain sotilaan ja jopa 63000 siviilin evakuoimista molemmista maista... Viranomaiset ulkoministeriössä ja Tyynenmeren sotilaskeskuksessa ovat alkaneet laatia suunnitelmia 50000 - 60000 siviilin evakuoimiseksi jotka ovat melkein kaikki Intiassa, kertoi Pentagonin virkailija."

Näin suureen ilmasiltaan verrattuna, amerikkalaisten evakuointi Vietnamista vuonna 1975 oli pientä, kertoi sotilas-viranomainen jolle USA:n ilmakuljetuskyky on tuttu asia."

Tämä on suuri sodan merkki! Jos meidän hallituksemme on todella evakuoimassa 63000 Yhdysvaltain kansalaista Intiasta ja Pakistanista, sekä siirtämässä pois 1100 sotilasta Pakistanista, sodan täytyy olla sekä lähellä että väistämätön. Edelleen, seikka että me olemme siirtämässä pois kaikki kansalaisemme molemmista maista tarkoittaa sitä, että meidän sotilas-tiedustelumme pelkää koko maan kattavaa tuhoa; tämä tuhon odotus nostaa esiin ruman kauhukuvan ydinsodasta.

Edelleen, sodan odotetaan puhkeavan lähiaikoina mutta ei vielä huomenne. Me sanomme näin koska tällainen evakuointi vaatii ensin Yhdysvaltain kansalaisten liikekannalle panon sekä Intiassa että Pakistanissa. Liikekannallepano vaatii ilmoittamaan kaikille Yhdysvaltain kansalaisille että heidän täytyy lähteä pisteeseen josta joku meidän lentokoneemme voisi poimia heidät. Kansalaisille täytyy antaa aikaa vastata kutsuun ja matkustaa määrätylle paikalle.

Salli meidän lyhyesti palata tähän artikkeliin:

"Vain muutama turisti tai liikematkalla oleva viitsii ottaa yhteyttä lähetystöihin, eikä hallituksen työntekijöitä lasketa tähän joukkoon. Perjantaina Ulkoministeriö varoitti USA:n kansalaisia matkustamasta Pakistaniin tai Intiaan ja sanoi että maassa olevien amerikkalaisten pitäisi harkita lähtöä. Vanhempi Pentagonin virkailija sanoi että Yhdysvaltain joukkojen läsnäolo Pakistanissa ja Intiassa saattaisi hillitä sodan puhkeamista, mutta Intian ulkoministeri Jaswant Singh varoitti tiistaina että Yhdysvaltain joukkojen läsnäolo 'ei ole hillitsevä tekijä' koska hänen hallituksensa harkitsee sotaa."
Jos Intia on halukas ryhtymään sotaan Pakistanin kanssa -- sellaiseen jossa käytettäisiin ydinaseita ja jossa kuolisi Yhdysvaltain sotilaita -- tämä on vakava asia, totisesti. Intia on meidän liittolaisemme, ja on mahdotonta kuvitella että hän (Intia) olisi halukas vuodattamaan vertamme omien syidensä perusteella. Siksi, Intian ulkoministeri lähettää julkisen viestin Bushin hallitukselle: "Me aiomme ryhtyä sotaan Pakistanin kanssa, joten vie sotilaasi ja siviilisi pois alta."

Tällainen toimenpide huutaa sotaa -- mahdollisesti ydinsotaa.

UUTISKATSAUS: "Uhmakas Pakistan uhkaa käyttää ydinasetta", Yahoo News, 30.5.2002.

"Pakistan on uhannut käyttää ydinaseita vaikka Intia kävisi sotaa vain tavanomaisin asein. 'Intialla ei pitäisi olla oikeutta tappaa tavanomaisilla aseilla samalla kun Pakistanin kädet ovat sidotut koskien muita tapoja puolustaa itseään' sanoi Pakistanin YK-suurlähettiläs Munir Akram."

"Akramin provokatiivinen lausunto yllätti diplomaatit ja viranomaiset Yhdistyneissä Kansakunnissa..."

Tämä lausunto on yllättävä, koska Pakistanin johtajat ovat toistuvasti lausuneet menneinä viikkoina, että he eivät käyttäisi ydinasetta ensin. Presidentti Musharraf on ilmoittanut että hän käyttäisi ainoastaan tavanomaisia aseita ja että hän käyttäisi ydinaseita ainoastaan jos Intia käyttäisi niitä ensin.

kokemuksistani USA:n tiedustelupalvelusta, Musharrafin tässä aikaisemmassa lausunnossa ei ole järkeä. Sinä näet, Intia on paljon voimakkaampi, sekä sotilaiden määrän että aseistuksen suhteen. Intia on jo pitkän aikaa tehnyt sotilaallista yhteistyötä Israelin kanssa, ja tämä yhteistyö on antanut hänelle merkittävän sotilaallisen etumatkan Pakistaniin nähden.

Siksi, Pakistanin ainoa toivo on siinä että hän tekisi onnistuneen ensi-iskun Intian sotilaskohteisiin. Jos pakistan olisi tarkka ja jos hänellä olisi enemmän kuin pikkuriikkisen onnea, hän kenties pystyisi tuhoamaan Intian sotilaallisen ylivoiman -- jos Pakistan käyttäisi ydinaseita tässä ensi-iskussa.

Täten, tämä Pakistanin YK-suurlähettilään eilen antama lausunto on paljon järkevämpi. Tämä lausunto voidaan nähdä myös maailn yli ammuttuna varoituslaukauksena.

UUTISKATSAUS: "Intia, Pakistan, kiehumispisteessä", WorldNetDaily, 28.5.2002.

"Historiallinen epäluottamus ja jännitys Intian ja Pakistanin välillä on noussut kestämättömälle tasolle, raportoi Stratfor, globaali tiedustelupalvelu... New Delhi ei voi suvaita puolisotilaallisia iskuja, kuten sitä mikä tapahtui joulukuussa parlamenttia vastaan, mutta Pakistanin Presidentti Pervez Musharrafin hallitus ei yksinkertaisesti pysty hillitsemään militantteja. Jokainen myönnytys Pakistanin taholta toisi arvaamattomat seuraukset, mutta tämänhetkinen tilanne myös vie maat lähemmäksi sotaa."
Minä olen havainnut pelottavia yhtäläisyyksiä Intiassa tehtyjen terrori-iskujen ja Israelissa tehtyjen iskujen välillä. Intiassa, Pakistan on halukas tukemaan muslimi-terroristeja jotka haluavat saada Kashmirin hallinnan pois Intialta; Israelissa, Arafat mielellään tukee ja ohjaa muskimi-terroristien ryhmiä jotka haluavat Israelin itselleen.

Muslimi-terroristit Kashmirissa ja Israelissa ovat suunnattomasti heikompia kuin ne joita vastaan he hyökkäävät. Israel on huomattavan ylivoimainen kaikkiin terroristiryhmiin verrattuna kus taas Intia on ylivoimainen niihin verrattuna jotka hyökkäävät häntä vastaan. Israel on myös ylivoimainen verrattuna kaikkiin ympärillä oleviin muslimimaihin jotka tukevat Arafatin terroria; Intia on ylivoimainen Pakistaniin nähden, joka tukee Intiaa vastaan taistelevia muslimi-terroristeja.

Vielä, kun muslimit tekevät verisiä hyökkäyksiä sotilas- tai siviilikohteita vastaan Intiassa tai Israelissa, koko maailma vaatii näiltä mailta malttia. Viime kuukausina minä olen saanut kyllästymiseen asti kuunnella tätä samaa kertosäettä joka tulee Washingtonista sekä Euroopan Unionilta. Mieluummin kuin että he hyväksyisivät voimakkaan vastaiskun joka kitkisi tämän lisääntyvän terrorin, Bush ja Euroopan Unioni laskevat taakan uhrien päälle vaatien heitä olemaan vastaamatta voimakkain sotilasiskuin.

Tällainen vastaus vain rohkaisee muslimi-terroristeja. Edelleen, Presidentti Bush aloitti voimakkaan sotilaallisen vastaiskun Afganistaniin, vaikka useimmat terrorismista epäillyt olivat Saudi-Arabian kansalaisia! Tuhansia afganistanilaisia sotilaita ja siviilejä on kuollut Bushin vastaiskussa, joka ei todellakaan ollut maltillinen. Kysymys, kuinka Bush voi vaatia malttia Israelilta ja Intialta sen sijöön että sallisi heidän kopioida hänen menetelmiään on ymmärrykseni ulkopuolella.

Mutta, tämä on toisen artikkelin aihe. Nyt, salli meidän jatkaa tämän Stratforin analyysin kanssa, koska todella tärkeä osa on vielä tulematta.

"Intian näkövinkkelistä, Pakistan edustaa ainoaa todellista uhkaa. Vaikka Kiinan ja Intian suhteet menisivät kuinka huonoiksi tahansa, Kiinan mahdollisuus hyökätä Intiaan ja lähettää täydennysjoukkoja Himalajan yli on olematon. Idässä Intiaa ympäröi tiheä viidakko ja heikot valtiot. Etelässä on Intian valtameri, jota hallitsee sotilaallisesti Yhdysvallat, maa jonka intressit ovat erilaiset kuin Intialla mutta joka ei ole koskaan uhannut Intian olemassaoloa. Toisin sanoen, Intia on ikäänkuin saari lukuunottamatta länsirajaa. Siellä on Pakistan: sirpaleinen ja siksi arvaamaton."

"Jos Pakistan lakkaisi olemasta, Intian strategonen asema muuttuisi suojatummaksi, ja avaisi strategisia mahdollisuuksia merellä."

Jos Intia todella uskoo tämän, solloin aika ryhtyä toimiin Pakistaninm suhteen on käsillä, koska Intialla on tällainen ylivoima. Jos hänen kenraalinsa eivät usko Kiinan kykenevän sekaantumaan konfliktiin, silloin Intialla olisi suuri houkutus iskeä Pakistaniin. Me saatamme todellakin nähdä pian sodan jossa Intia yrittää tuhota Pakistanin.

Näin ollen, seuraavassa Stratfor Intelligencen lausunnossa on järkeä.

"Syvemmällä tasolla, Pakistanin ja Intian raja edustaa islamilaisen ja hindulaisen maailman välistä rajaa. Huolimatta Intian nykyisestä voimasta, historiallinen tosiasia on ihmisten pelko siitä että islamilainen maailma yhdistyisi eräänä päivänä. Siinä tapauksessa, Pakistanin uhasta -- joka on nyt hallittavissa -- tulisi hallitsematon uhka, ja Islamin voima voisi nousta Intiaa vastaan, eikä Intia kenties pystyisi enää vastustamaan sitä."
Intia ei ole ainoa maa joka pelkää, että kaikki 1,4 miljardia muslimia yhdistyisivät. Israel on elänyt tämän uhan kanssa vuodesta 1948, ja on jatkuvasti pyrkinyt diplomatian ja sotilaallisten toimien avulla estämään tällaisen liiton syntymistä. Toisaalta, muslimi-terroristit kuten Arafat uskovat että ainoa syy miksi muslimit eivät ole vielä lyöneet Israelia on se että ne eivät ole vielä kyenneet yhdistymään.

Ainoa kysymys on, että mikä yhdistäisi muslimit kaikkein tehokkaimmin? Mikä toimenpide saisi heidät yhdistymään aggressiivisesti ensin Israelia ja sitten Länsimaita vastaan? Vastaus on todennäköisesti Arafatin suunnitelmassa räjäyttää Kalliomoskeija ilmaan ja syyttää siitä Israelia (lue uutinen 1404).

Nyt, salli meidän palata vielä kerran Stratforin raporttiin:

"New Delhi ymmärtää että ei tule koskaan olemaan parempaa aikaa tehdä välit selviksi Pakistanin kanssa. Puolisotilaalliset iskut suututtavat aidosti Intiaa. Ne myös tarjoavat tekosyyn aloittaa sota, jota Yhdysvallat ei voi loputtomiin estää... Siksi, jos Intia koskaan aikoo selvittää välit Pakistanin kanssa, nyt on aika toimia... Jos hyväksytään ajatus siitä että Pakistan edustaa pysyvää strategista uhkaa Intialle, kysymys ei ole siitä että tuleeko sota vaan että milloin se puhkeaa. Kun ottaa huomioon tämänhetkisen poliittisen tilanteen ja voimien korrelaation, niin jos nyt ei ole sopiva aika aloittaa sotaa, niin miloin sitten on?"
Tämä suunniteltu Kolmas maailmansota saattaa alkaa Intia ja Pakistanin rajalta ja levitä sieltä Lähi-Itään.

Salli meidän nyt tutkia toista aiheeseen liittyvää artikkelia.

UUTISKATSAUS: "12 miljoonaa kuollutta ydinsodassa", Ahmed Rashid, Islamabad, news.telegraph.co.uk, 28.5.2002.

"Amerikkalainen tiedusteluraportti sanoo, että ydinsota Intian ja Pakistanin välillä voisi tappaa jopa 12 miljoonaa ihmistä ja haavoittaa 7 miljoonaa... Yhdysvaltalainen arvio sanoi, että rajoitettu ydinsota voisi saada aikaan hirvittävää tuhoa, täyttää ääriään myöten sairaalat ympäri Aasiaa ja Lähi-Itää, sekä vaatisi valtavaa ulkomaista apua jälkien siivoamisessa, erityisesti Yhdysvalloilta. Saaste leviäisi kauaksi Intian ja Pakistanin tuolle puolelle. Amerikkalaiset joukot Afganistanissa, Pakistanissa ja keski-Aasiassa altistuisivat säteilylle."
Jos ydinsaaste leviäisi yli Pakistanin, Afganistanin ja Intian, massiivinen evakuointi josta puhuimme alussa, olisi ymmärrettävää. Jos Intia on yksityisesti kertonut meille että aika tehdä tilit selviksi Pakistanin kanssa on käsillä, Yhdysvaltain sotilas-asiantuntijat saattaisivat välittömästi päättää, että olisi parasta vetää sotilaat pois koko alueelta sekä evakuoida Yhdysvaltain kansalaiset. Sotilaiden evakuointi olisi helppo suorittaa koska niitä on suhteellisen vähän. Kuitenkin, 63000 kansalaisen evakuointi on niin suuri operaatio että se kiinnittäisi koko maailman huomion.

Kuitenkin, eräs tuore uutinen ehdotti, että kenties Pakistanilla ei olekaan enää ydinasetta! Kuuntele:

UUTISKATSAUS: "Onko yhdysvallat takavarikoinut Pakistanin ydinaseet?", Times News Network, 25.5.2002.

"New Delhi -- Pakistanin ohjuskokeet voivat merkitä sitä että amerikkalaiset olisivat ottaneet haltuunsa maan ydinkärjet. Presidentti Pervez Musharraf, puhuessaan syyskuun 19. päivänä oli sanonut, että jos hän ei liity Yhdysvaltain johtamaan liittoutumaan, pakistanin strategiset aarteet -- ydinkärjet ja ohjukset -- olisivat uhattuina..."
Tämä mahdollisuus on varmasti kiehtova, eikö olekin? Tämä Times of Indian artikkeli tuo julki syytöksen -- ilman minkäänlaisia todisteita -- että Yhdysvaltain sotajoukot ovat takavarikoineet Pakistanin ydinkärjet ja että he pitävät niitä "turvassa"! Jos tämä syytös on totta, sillon Pakistan on todella hampaaton intialaista vihollista vastaan, joka pitää Pakistania pitkäaikaisena uhkana! Jos Bush todellakin antoi määräyksen takavarikoida nämä ydinaseet, tätä toimenpidettä voisi verrata siihen että poliisi vaatisi talon omistajaa luovuttamaan aseensa vaikka aseistettu hyökkääjä vaanisi ikkunan takana!

Jos tämä syytös on totta, silloin Intialla olisi suuri houkutus käyttää tilaisuutta hyväkseen ja hankkiutua eroon pitkäaikaisesta vihollisestaan. Täten, ydinaseiden takavarikointi tekisi ydinsodasta entistäkin todennäköisemmän.

Kuitenkin, minä en usko että tämä Times of Indian artikkeli on totta. Väitteeni perustuu kokemuksiini USA:n armeijan tiedustelusta sekä maalaisjärkeen. Ensiksikin, Pakistan on luonut pelottavan armeijan, vaikkakaan se ei ole yhtä suuri kuin Intialla. Pakistanin armeija ei ole vaaraton vastustaja ja vaatisi meiltä 500000 miehen armeijan tai ydinaseiden käytön jotta me voisimme lyödä Pakistanin armeijan.

Toiseksi, Pakistanin johtajat ymmärtävät kyllä sen, että ydinaseiden luovuttaminen amerikkalaisille ei ainoastaan provosoisi Intiaa hyökkäämään, vaan kääntäisi myös pakistanilaiset johtajiaan vastaan. Nämä johtajat syrjäytettäisiin välittömästi suurten kansanjoukkojen toimesta ja lynkattaisiin.

Tämä Stratfor Intelligencen artikkeli myöntää tämän asian, joten vilkaistaanpa sitä nopeasti.

"On ollut Pakistanin strategia luoda huomattava puolustus pitkin rajalinjaa, sekä käyttää ydinasetta lopullisena pelotteena. Jos Intia tunkeutuisi vähänkään rajan yli, ei ole selvää että perääntyisivätkö Pakistanin joukot vai käyttäisivätkö ne ydinasetta. Juuri tämä on se uhkakuva jonka Islamabad haluaa luoda... Jos Intia hyökkäisi Pakistaniin ja Yhdysvallat pysyisi neutraalina tai asettuisi Intian puolelle, seuraukset Pakistanin kannalta olisivat kohtalokkaat."

"Musharraf on julkisesti antanut periksi, ja Yhdysvaltain joukot siirtyivät Pakistaniin. Ilmeisesti, kun Intia ja yhdysvallat ovat mukana, Musharrafin täytyi arvioida uudelleen ydinaseidensa arvo. Yhdysvalloilla on selvästikin kyky tuhota Pakistanin ydinaseet. Kun Washington julkisti muutoksen ydinase-politiikassaan -- joka sallii nyt ensi-iskut -- Pakistan oli ilmoituksen nimeltä mainitsematon kohde. Mushaffar selvästikin kuuli ja ymmärsi tämän viestin. Vahvistamattomat huhut ovat kertoneet jo useiden kuukausien ajan, että Pakistanin ydinase-arsenaalit ovat jo Yhdysvaltain käsissä. The Times of India julkaisi hiljattain artikkelin tästä aiheesta, esittämättä kuitenkaan minkäänlaisia todisteita."

"Musharrafilla, kuitenkin, on rajoitettu kontrolli, mitä hän sitten haluaisikaan tehdä. Operaatio al-Qaidaa vastaan Pakistanissa ei ole ollut kovinkaan menestyksekäs, koska Pakistanin yhteistyö on ollut rajoitettua. Musharrafin kyky kontrolloida Intiaan vihamielisesti suhtautuvia ryhmiä on myös rajallinen. Täten, tuoreimmat Pakistania tukikohtanaan pitävien puolisotilaallisten joukkojen hyökkäykset ovat kärjistäneet kriisiä -- samaan aikaan kun Yhdysvallat yrittää saada Pakistanin tuen operaatiolleen al-Qaidaa vastaan."

Minusta näyttää yhä todennäköisemmältä että Pakistanin Musharraf ei voisi sallia amerikkalaisten joukkojen takavarikoivan yhtäkään ydinasetta, koska tällaista toimenpidettä ei voitaisi pitää salassa. Pieni likainen salaisuus on se, että Pakistanin tiedustelupalvelu koostuu vakaumuksellisista muslimeista jotka totisesti vihaavat Amerikkaa ja ovat salaisesti sitoutuneita kaikkein radikaaleimpiin islamilaisiin perinteisiin. He varmasti tietäisivät jos Amerikkalaiset joukot olisivat takavarikoineet heidän ydinaseensa, ja he kertoisivat tämän kaikille. Valtaisa islamilainen kansannousu syöksisi Musharrafin vallasta ja ottaisi hänet hengiltä.

Parempi keino olisi käyttää meidän (Yhdysvaltain) erittäin tarkkaa tiedustelua ja tuhota ohjuksilla Pakistanin ydinaseet estäen heitä käyttämästä niitä Intiaa vastaan. Kuitenkin, tässä toimenpiteessä on ainakin kaksi suurta haittapuolta. Ensiksi, Intia rohkaistuisi tällaisesta siirrosta ja sota voisi laajentua; Intia saattaisi käyttää ydinaseitaan puolustuskyvytöntä Pakistania vastaan jos sota tavanomaisilla aseilla ei suju heidän mielestään tarpeeksi hyvin.

Toiseksi, Amerikan ennalta ehkäisevä isku Pakistanin ydinaseita vastaan yhdistäisi kaikki maailman muslimit Yhdysvaltoja vastaan, sekä provosoisi islamilaisia terroristeja tekemään iskuja meidän kaupunkejamme vastaan samaan tapaan kuin mitä Israelissa tapahtuu.

Salainen Kiina-tekijä

Vaikka yksikään tiedustelupalvelu ei ole maininnut mitään siitä roolista jota Kiina saattaisi esittää tässä roolissa, ei saa unohtaa sitä suurta määrää kiinalaisia sotilaita jotka on työnnetty Kiinan ja Kashmirin väliselle rajalle. Kiina on useasti luvannut tulla Pakistanin avuksi mikäli Intia uhkaa häntä. Kun sinä luet nämä artikkelit, kiinnitä huomiosi artikkeleiden päivämääriin.

UUTISKATSAUS: "Pakistan ja Kiina uudistavat puolustus-yhteistyö sopimuksensa", The News-Pakistan, 16.1.2002.

"PEKING -- Kiina ja Pakistan vahvistivat sitoumuksensa jatkaa yhteistyötä puolustussektorilla. Korkea-arvoiset sotilasviranomaiset molemmista maista lupasivat edelleen vahvistaa yhteistyötä... Kenraali Fu huomautti: 'Kiina pitää erittäin tärkeänä yhteistyötä Pakistanin kanssa. Kiina pitää Pakistania luotettavana ystävänä.' Hän huomautti, että tämä ystävyys kasvaa ajan myötä."
Kuten me raportoimme joulukuussa, tämän konfliktin avainasia on Kashmir sekä tie jonka Kiina on rakentanut Kashmirin läpi. Tämä tie johtaa keskisestä Kiinasta Pakistanin puoleisen Kashmirin läpi Pakistaniin ja edelleen Iranin rajalle. Tämän tien selvä tarkoitus on kuljettaa satoja tuhansia kiinalaisia sotilaita LÄhi-Itään "Lopun aikoina". Sinä voit lukea täydet yksityiskohdat uutisesta 1602, joka sisältää erinomaisen kartan alueesta.

Kun sotaisat puheet Pakistanin ja Intian välillä kuumenivat seurauksena islamilaisten militanttien hyökkäyksestä Intian Parlamenttia vastaan 13.12.2001, Kiina näki sopivaksi ottaa tämä diplomaattinen askel ja uudistaa sopimuksensa Pakistanin kanssa. Intialaisten kenraalien täytyy huomioida Kiina mahdollisena vihollisena joka saattaisi tulla Pakistanin puolelle ja käyttää omia ydinaseitaan.

Ironisesti, jos Amerikka takavarikoisi Pakistanin ydinaseet, tai tuhoaisi ne kirurgisella iskulla, Kiina voisi jopa entistä halukkaammin sekaantua tähän konfliktiin. Intia on valmistautunut sotaan jo pitkän aikaa; huomioi muutama uutinen, sekä ajankohta jolloin ne on kirjoitettu.

UUTISKATSAUS: "Intia toistaa uhkauksensa, haluaa ydinsotaa", 11.1.2002.

"LAHORE, PAKISTAN, 11.1.2002 -- Intia, pahamaineisen sisäministerinsä myötä, on taas kerran lisännyt jännitystä alueella... Aikaisemmin Intian pääministeri määräsi miljoona sotilastaan levittäytymään pitkin Pakistanin vastaista rajaa väittäen samalla, että Intia haluaa rauhaa."
Kun Intia siirsi miljoona sotilastaan Pakistanin vastaiselle rajalleen, Kiina huomioi asian.

UUTISKATSAUS: "Intian strategia: hyökkäys laajalla rintamalla", Kanwar Sandhu, Hindustan-Times, 11.1.2002.

"Intian armeija haluaa käynnistää moninkertaisen hyökkäyksen laajalla rintamalla pakottaakseen Pakistanin ohentamaan puolustustaan ja saattaakseen Pakistanin joukot pois tasapainosta... Intia uskoo että sen vuoden 1971 sodassa valloittama 5000 neliömailin alue Pakistanin maaperää on arvotonta. 'Intian pitäisi hyödyntää ylivoimaansa käynnistämällä monipiikkinen isku kukkuloilla, tasangoilla ja aavikolla', sanoo Kenraali-luutnantti Vijay Oberoi, armeijan entinen varapäällikkö."
Joulukuun 28. päivänä vuonna 2001 The Drudge Report julkaisi uutisen, että Kiina oli siirtämässä kymmeniä tuhansia sotilaitaan Kashmirin rajalle. Kiina hallitsee tuskin kymmenesosaa Kashmirista; Intia hallitsee 2/3 ja Pakistan 24%. Kuitenkin, muista että Pakistan hallitsee sitä osaa jonka läpi valtatie kulkee, ja tämä tie on avainasia tässä konfliktissa. Koska Intia ei halua 200 miljoonan kiinbalaisen sotilaan marssivan aivan rajojensa vierestä, hän (Intia) voisi päättää tehdä ennalta ehkäisevän iskun ottaakseen itselleen sen alueen jonka läpi tie kulkee. Jos tämä toimenpide onnistuisi, Kiina ei pystyisi käyttämään tätä tietä.

Intian toimenpide ottaa haltuunsa tämä tie olisi paljon järkevämpää kuin tehdä asiat selviksi Kiinan kanssa sitten kun hän alkaa siirtää joukkojaan Lähi-Itään toteuttaen Raamatun sekä profetiat että Uuden maailmanjärjestyksen suunnitelmat.

Totisesti, tapahtumat näyttävät osoittavan että elämme Lopun aikoja. Siinä kun globaalit tapahtumat hakevat paikkaansa täyttääkseen Raamatun Lopun aikoja koskevat profetiat, meidän täytyy pitää silmämme tässä konfliktissa. Kolmas maailmansota saattaa itse asiassa alkaa täältä ja levitä Israeliin.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1659Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin