Maitreya (Antikristus) julistettu!! (1677)


Alaotsikko: "Maitreya on ovella, käsi kohotettuna koputtamaan... Olemme yhdennellätoista hetkellä. Määrätty aika keskellämme." (Benjamin Creme, Vanhempi jäsen, Viisauden hierarkia, telepaattinen viesti "Kristukselta", heinäkuu 2002).Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Maitreya ovella", Mestari _________, kanavana Benjamin Creme. Share International, heinäkuu 2002, http://www.shareintl.org/master/ma_july02.htm.
"Me olemme tulleet yhdennelletoista hetkelle -- itse Maitreya seisoo ovella, hänen kätensä on kohoitettuna koputtamaan. Toivota hänet tervetulleeksi sydämeesi ja helpota hänen sisään astumistaan... Me olemme tulleet yhdennelletoista hetkelle. Määrätty aika on keskellämme. Valjasta voimasi edessä olevaa suurta tehtävää varten. Koskaan aikaisemmin ei ole ollut tällaista aikaa. Lukematon taivaallinen joukko vapisee odotuksesta."
Benjamin Creme nousi esiin 1970-luvun loppupuolella eräänlaisena Johannes Kastajana tulevalle Antikristukselle. Hänen tehtävänsä oli julistaa ihmisille viestiä, että vapaamuurari New Age -Kristus oli tulossa, ja valmistella heidän sydämiänsä hänen ilmestymistään varten.

Vaikka Cremen viestit ovat aina olleet jossain määrin energisiä ja kiireisiä, tämä viesti näyttää olevan erityisen hätkähdyttävä. Niinkuin me olemme kertoneet jo kauan aikaa, kaikki Lopun aikojen merkit alkoivat ilmaantua näkyville silloin kun Israel palasi maahansa vuonna 1848. Jeesus sanoi, että sitten kun Israel palaa maahansa, kaikki Lopun aikojen profetiat alkaisivat toteutua.

Matteus 24:33:ssa Jeesus sanoi: "Samoin te myös, kun näette tämän kaiken, tietäkää että se on lähellä, oven edessä."

Tänään, me näemme globaalin hallituksen, talouden ja uskonnon tulemisen. Tänäänkin, instituutiot näillä kulttuurimme kolmella alueella ovat niin lähellä pistettä jolloin niistä tulisi täysin globaaleja, että tarvitaan ainoastaan suuri kriisi, jota seuraa Suuran ja mahtavan esiintulo.

Tänään, me näemme ihmisruumiiseen asennettavan mikrosirun esiintulon, joka ei tee ainoastaan teknologisesti mahdolliseksi toteuttaa Ilm. 13:16-18:n, vaan me näemme myös uskomattomia ponnistuksia joukkoviestimien taholta kun he yrittävät valmentaa ihmiset ottamaan sellaisen eräänä päivänä ihonsa alle. Edelleen, me itse asiassa olemme nähneet ihmisten ottavan ensimmäiset sirut ruumiiseensa, emmekö olekin?

Profetoitu aika näyttää kuluvan loppuun, aivan loppuun.

Salli meidän palata hetkeksi tähän artikkeliin, kappaleeseen jota me olemme juuri lainailleet:

"Taivaallinen joukko vapisee odotuksesta". Tietenkin, me tiedämme että tämä "taivaallinen joukko" on todellisuudessa demoneita jotka ovat Antikristuksen takana, mutta he ovat myös olleet ahkeria kiihoittamaan kaikkien New Agen kannattajien sekä okkultistien sydämiä ja mieliä, valmentaen heidät ottamaan vastaan Antikristuksen, valmentaen heidät uskomaan siihen, että hänen ilmestymisensä on hyvin, hyvin lähellä.

Nyt, salli meidän jatkaa tämän artikkelin kanssa jotta me löytäisimme lisää mielenkiintoisia lainauksia:

"Keskellä kaaosta ja sotaa, sekä sodan uhkaa, Suuri Herra nostaa kätensä. Hänen Valon nuolensa lävistää ajan pimeyden ja tuo helpotuksen ihmisille. Hänen suuri sydämensä hehkuu rakkautta kaikille ihmisille."
Jeesus kertoi meille, että Antikristus "syntyisi" tähän maailmaan sotien ja sodista kertovien sanomien kautta, eikö kertonutkin?
"Ja te saatte kuulla sotien melskettä ja sanomia sodista; katsokaa, ettette peljästy. Sillä näin täytyy tapahtua, mutta tämä ei ole vielä loppu. Sillä kansa nousee kansaa vastaan ja valtakunta valtakuntaa vastaan, ja nälänhätää ja maanjäristyksiä tulee monin paikoin." [matt. 24:6-7].
Tänään, sekä menneiden kahden vuosikymmenen aikana, jokainen päivä on nähnyt tämän asteittaisen sodista sekä "sanomia sodista" -skenaarion yltymisen. Jo pitkän aikaa, ihmiset ovat kyselleet: "Kuinka pitkään, Oi Herra, vielä?"

Elokuun 28. ja syyskuun 10. päivän välisenä aikana vuonna 2000, Uusi maailman järjestys syntyi virallisesti, kun kolme perättäistä kokousta pidettiin YK:n toimesta ainoana tarkoituksenaan globaalin hallituksen, uskonnon ja talouden perustaminen tulevaa Antikristusta varten. Nämä kokoukset toteuttivat Uuden Jerusalemin sovintoprojektin josta minulle kerrottiin Teosofisen Seuran seminaarissa 18.8.1991 (uutinen 1052).

me kerroimme näistä kokouksista seuraavissa artikkeleissa:

Nämä kokoukset päättyivät 10.9.2000, ja toteuttivat Uuden Jerusalemin sovintoprojektin vaiheen numero 1. Koska vaihe 2 visioi "sodan uhan" alkamisen, Arafat aloitti Intifadansa 29.9.2000. Seuraavat 11 kuukautta ja 18 päivää Arafat toteutti suunnattoman määrän itsemurhaiskuja jotka näyttivät suistavan alueen täysimittaiseen sotaan. Sitten, hyökkäykset World Trade Centeriä ja Pentagonia vastaan tapahtuivat 11.9.2001. Melkein heti me näimme okkultistisen allekirjoituksen, numeron 11 koko tapauksessa, ja me kerroimme että Illuminati oli toteuttanut tämän hyökkäyksen, ja että tämä hyökkäys oli alku kolmannelle maailmansodalle. Samaan aikaan, me julkaisimme oman World War III -sivumme ja laitoimme sinne artikkeleita jotka me olimme kirjoittaneet etukäteen tätä sotaa silmällä pitäen.

Kolmatta maailmansotaa pidetään väistämättömänä

Nyt, kaksi israelilaista johtajaa on julistanut että 9/11 hyökkäys oli kolmannen maailmansodan alku. Salli meidän käydä läpi nämä artikkelit.

UUTISKATSAUS: "Kolmas maailmansota tulossa -- haluavat he sitä tai eivät", Stephanie Innes, Arizona Daily Star, 27.4.2002.

"Terrori-iskut syyskuun 11. päivänä sekä kuohunta Lähi-Idässä osoittavat kohti erästä asiaa -- kolmatta maailmansotaa. Näin sanoi Israelin pääministeri Ariel Sharonin puhemies vierailullaan Tucsonissa. 'Me olemme käyneet sotaa viimeiset 18 kuukautta; tämä on kolmannen maailmansodan airut. Sota tullaankäymään, haluavat he sitä tai eivät. Syyskuun 11. päivä oli vedenjakaja, eivätkä asiat tule enää koskaan olemaan entisenlaisia. Taistelurajat on piirretty.'"
Nyt, kuunnelkaamme Mossadin johtajaa, kun hän kertoo saman asian.

UUTISKATSAUS: "Efraim Halevy: kolmas maailmansota alkoi syyskuun 11. päivänä. Tiedustelupalvelun johtaja sanoo: 'Uuden sodan todellinen luonne paljastui sinä päivänä.'", WorldNetDaily, 5.7.2002.

"Israelin tiedustelupalvelun johtaja kertoi puheessaan NATO:lle uskovansa että kolmas maailmansota alkoi syyskuun 11. päivänä jolloin terroristit iskivät Yhdysvalloissa. Efraim Halevy, Mossadin johtaja, puhui NATO:n liittoneuvoston kokouksessa Brysselissä... Puheen alkusanat osoittavat että se julkaistiin alunperin israelilaisessa Yidiot Aharonot -sanomalehdessä 28. kesäkuuta. Läsnä kokouksessa olivat lähettiläät 19 NATO-maasta."
Mossadin johtaja päätti puheensa:
"Meidän täytyy lyhentää roistovaltioiden päivät. Tämä toimenpide ei määrää ainoastaan niiden kohtaloa, vaan myös teidän ja meidän kohtalomme."
Salli meidän toistaa tämä kaikkein merkityksellisin lause:

"Meidän täytyy lyhentää roistovaltioiden päivät." Tämä lausunto ei merkitse mitään muuta kuin tiettyjen valtioiden -- jotka on luokiteltu terroristeiksi -- suunniteltua tuhoamista. Mutta, miksi meidän pitäisi olla yllättyneitä, sillä syyskuun 13. päivänä vuonna 2001 Yhdysvaltain puolustusministeri Wolfowitz antoi samanlaisen lausunnon, ja ainoastaan Cutting Edge kiinnitti siihen huomiota.

"...puolustusministeri Paul Wolfowitz sanoi torstaina että takaisinmaksu jatkuisi kunnes terrorismin juuret on kitketty. Nämä ihmiset yrittävät piileskellä. He eivät pysty piileskelemään loputtomiin... He ajattelevat että heidän piilopaikkansa ovat turvallisia, mutta ne eivät ole turvallisia loputtomiin... Ei ole kyse ihmisten vangitsemisesta ja heidän pitämisestään turvasäilössä, vaan turvapaikkojen hävittämisestä, tukijärjestelmien hävittämisestä, terrorismia tukevien valtioiden lopettamisesta." ["Näyttämö asetettu hyökkäystä varten", Susanne M. Schafer, AP, The Sun Chronicle, 14.9.2001].
Nyt, vertaa Wolfowitzin ja Halevyn lausuntoja keskenään:
"...Terrorismia tukevien valtioiden lopettamisesta." -- Wolfowitz, 13.9.2001.

"Meidän täytyy lyhentää roistovaltioiden päivät." -- Halevy, 5.7.2002.

Edelleen, kun sinä vielä otat huomioon George W. Bushin uuden ensi-iskun opin, sinä ymmärrät että tämä kokonaisen kansakunnan tuhoaminen ei kenties ole kovin kaukana tulevaisuudessa. Sinä muistat Bushin uuden doktriinin jonka hän julkisti vuoden 2002 kesäkuussa, ja jossa hän ilmoitti että Amerikka varaa itselleen oikeuden iskeä ennelta terroristien kimppuun mikäli ne uhkaavat meitä joukkotuhoaseilla. Me huomioimme uutisessa 1673, että tämä uusi Bushin oppi epäilyttävällä tavalla yhdenmukainen elokuvan "Minority Report" kanssa, jossa FBI pidättää ihmisiä, koska tulevaisuuteen näkevät ihmiset aavistavat että he tulevat tekemään rikoksen, vaikka he eivät vielä ole syyllistyneet rikokseen. Bushin oppi noudattaa samaa käsikirjoitusta kansainvälisellä tasolla.

Nyt, uutiset kertovat että Pentagon on laatinut suunnitelman hyökätä Irakiin. Kuuntele tämä raportti, joka on tahallinen tietovuoto Pentagonilta.

UUTISKATSAUS: "Yhdysvaltain hyökkäyssuunnitelman Irakiin sanotaan sisältävän hyökkäyksen kolmelta suunnalta", The New York Times, 5.7.2002.

"WASHINGTON, 4. heinäkuuta -- Amerikkalainen hyökkäyssuunnitelma vaatii, että ilma-, meri- ja maajoukot hyökkäisivät Irakiin kolmelta ilmansuunnalta -- pohjoisesta, etelästä ja lännestä -- yrittäessään kukistaa Presidentti Saddam Husseinin. Dokumentti visioi kymmenien tuhansien meri- ja jalkaväkisotilaiden aloittavan hyökkäyksensä Kuwaitista. Sadat sotilaskoneet kahdeksasta maasta -- joihin sisältyvät mahdollisesti Turkki ja Qatar -- suorittaisivat valtaisia ilmaiskuja tuhansiin kohteisiin joihin sisältyisivät lentokentät, maantiet sekä tietoliikennekeskukset."
Tällainen hyökkäys syöksisi koko Lähi-Idän täysimittaiseen sotaan. Viime vuodesta lähtien arabijohtajat -- jotka ovat näennäisesti meidän liittolaisia -- ovat toistuvasti varoitelleet, että näin laajamittainen hyökkäys Irakia vastaan syöksisi koko alueen sotaan.

Kuitenkin, täytyy ajatella että aikooko Irak iskeä ensin? Sotilasopin mukaan, ainoa keino voittaa sota olisi iskeä ensin ylivoimaista vihollista vastaan. Aikooko Saddam Hussein vain istua ja katsoa kun Yhdysvallat liittolaisineen kerääntyy rajoille? Vai, iskeekö hän ensin? Jos Irakin johto vain istuu ja odottaa, Saddam ja hänen kenraalinsa olisivat "tyhmempiä kuin laatikollinen kiviä".

Sitten tämä alueellinen sota laajenisi maailmansodaksi, kun Pohjois-Korea hyökkää etelään ja Kiina miehittää Taiwanin. Jos haluat lukea lisää näistä suunnitelmista, siirry meidän World War III -sivillemme (http://www.cuttingedge.org/ww3) ja lue näitä aasioita käsittelevät artikkelit. Jos sinä et ole vielä lukenut niitä, sinun täytyy, sillä tämän kaiken toteutuminen on hyvin lähellä.

Kun tapahtumat maailmassa lähestyvät Antikristuksen ilmestymistä, niin olisiko sellainen aika että New Age katsoo tarpeelliseksi luoda okkultistinen symboli joka kuvaa hänen tuloaan maan päälle? Baconian säätiö on julkaissut tällaisen symbolin.

Baconian säätiö julkaisee kuvan Antikristuksesta ilmestymässä maan päälle

Baconian säätiö on eräs eturivin organisaatioista jotka ovat omistautuneet muokkaamaan ihmisten sydämet, jotta he hyväksyisivät Antikristuksen. Tämä järjestö on läpeensä New Agea, mutta se on paljon muutakin. Se on eräs tämän illuministisen suunnitelman tärkeimmistä keskuksista.

Täten, meistä on erittäin mielenkiintoista havaita että he ovat julkaisseet piirroksen vapaamuurari New Age -Kristuksesta maan päällä! Sitten kun sinä ymmärrät tähän liittyvän symbolismin, sinä näet kuinka suuri merkitys sillä on.

Mystinen muna

Ensiksikin, huomaa että koko tämä symboli on munan sisällä. Muna symboloi elämää, tai reinkarnaatiota, tai universumia saatanallisten mysteeriuskontojen mukaan. Sekä babylonialaisissa että egyptiläisissä mysteereissä munan symbolia käytettiin riiteissä ja rituaaleissa siirtämään suurta voimaa yliluonnollisen valtakunnasta shamaaniin, joka suorittaa rituaalin.

Vaikka munaa jumaloitiin Babyloniassa, Egyptissä, Kreikassa, hindulaisuudessa, buddhalaisuudessa, Japanissa, Syyriassa sekä Druidi-uskonnossa, kaikkein tärkein kuvaus on jumalatar Astarten legenda. Kuuntele:

"Valtavan suuren munan on kerrottu pudonneen taivaista Eufrat-jokeen. Kalat kuljettivat sen hiekalle ja kyyhkyset hautoivat sitä jolloin siitä kuoriutui Venus, jota myöhemmin kutsuttiin Syyrian jumalattareksi. Siitä lähtien munasta tuli Astarten tai pääsiäisen (=Easter) symboli; ja sen vuoksi Kyproksessa, eräällä Venuksen, tai Asterten palvontapaikalla on edustettuna suurikokoinen muna." [Pastori Alexander Hislop, "The Two Babylons", s. 109].
Satanismissa, Lucifer ja Venus ovet identtisiä. Sen vuoksi muna edustaa Venusta -- LUciferia!

Kuitenkin, tämä symboliikka kantaa sisällään Luciferin palvontaa paljon laajemmassa mittakaavassa. Kuuntele Hislopia uudestaan:

"Tämän munan okkultistinen merkitys eräässä muodossaan viittaa arkkiin -- vedenpaisumuksen aikana -- jonka sisään koko ihmiskunta oli suljettu, niinkuin kananpoika munaan ennen kuoriutumistaan... Jos maailma nähdään suljettuna munaan, joka kelluu veden päällä... Tämä muna joka kelluu laajan universaalisen meren päällä saattaisi olla Nooan perhe joka piti sisällään kokonaisen maailman... Veden päällä kelluva muna joka sisälsi maailman oli talo joka kellui vedenpaisumuksen vesien päällä, uuden maailman elementit sisällään." [Hislop, s. 110].
Täten, Lucifer kuvataan munalla! Ja muna pitää sisällään koko maailman; "uuden maailman elementit sisällään"! Siksi, ainoastaan Lucifer voi kuljettaa maailman sen nykyisestä kehnosta tilasta Uuteen maailmanjärjestykseen uusien arvojensa sekä uuden hengellisen supermiehensä kanssa!

Eikö tämä olekin Uuden maailmanjärjestyksen pyrkimysten olennaisin osa? Varmasti on, ja tämä symboli koko maailmasta suljettuna jättimäisen munan sisään on täydellinen moderni kuvaus tästä vanhasta okkultistisesta uskomuksesta.

Tämä muna kantaa koko ihmiskuntaa, sekä New Age -Kristuksen elämänvoimaa, joka tulee esiin tästä munasta, hetkellä jolloin ihmiskunta on valmis ottamaan hänet vastaan. Täten, tämä symboliikka on täydellinen, näyttäen Kristuksen sekä koko maailman munassa.

Tämä Kristus seisoo maapallon päällä sylissään miekka

Huomaa että maapallo sijaitsee munan pohjalla, ja että kuvassa on sekä tummansinistä että vaaleansinistä tarjoten korkokuvan joka saa aikaan sen, että kasvonpiirteet työntyvät esiin.

Mutta, nyt, huomioi että kuvassa mies seisoo maapallon päällä jalka kummallakin sivulla. Kummassakin kädessään hänellä näyttää olevan lootuksen kukka, väriltään vaaleanpunainen.

Miehen pää on myös miekan kahva, ja sillä on selvästi kasvot, vaikkakaan ei ihmisen kasvot. Tämä seikka on hyvin merkittävä koska alienit ja ufot tulevat esittämään tärkeää osaa Antikristuksen ilmestymisessä (lue uutiset 1052, 1308 ja 1070).

Tämän alienin takana on sädekehä, vanha pakanallinen symboli. Sinä näet, ympyrä on hyvin tärkeä satanisteilla, kuten myös sädekehä. Ympyrän ajatellaan olevan ensisijainen symboli koko hengelliselle kosmokselle, hengellisen valtakunnalle. Edelleen, ensisijainen symboli viisaudelle on käärme. [Frederick Goodman, "Magic Symbols", s. 17, 25].

Täten, Goodman kertoo että sädekehä sai luultavimmin alkunsa Egyptissä, ja liittyy heidän jumalaansa Horukseen, joka on kuvattuna tässä seinämaalauksessa sädekehä päänsä päällä ja käärme ympärillään. Huomaa että käärmeen pää ja kaksihaarainen kieli ulottuu sädekehän vasempaan reunaan. Huomionarvoista on myös risti (Ankh) joka on kuvattu tässä seinämaalauksessa. Ympyrä ristin yllä kuvaa hengellisiä asioita kun taas muu osa symbolia kuvaa "raskaita asioita".

Mutta, buddhalaisuus on myös jo pitkään kuvannut Buddhan sädekehän kanssa. Saatana on varmistanut sen, että hänen kaikkein tärkeimmät symbolinsa ovat levinneet maailman kaikkien uskontojen joukkoon.

Kuitenkin, okkultistit panevat suuren painon ympyrälle josta me olemme kertoneet. Itse asiassa, he panevat suuren painoarvon "osiin jaetulle ympyrälle" joka sädekehä itse asiassa on. Jaettua ympyrää -- sädekehää -- pidetään sellaisena joka on maagisten ominaisuuksien kyllästämä. Tämä tarkoittaa sitä, että tätä symbolia käytetään rituaaleissa jotka on suunniteltu tuomaan alas kaikkein voimakkain demoninen voima.

Nyt kun sinä tiedät tämän, sinä voit nähdä kuinka pakanallinen vaikutus, erityisesti roomalaiskatolisuus on tuonut sädekehät taiteisiimme. Oikeaoppinen kristillinen kuvaus Jeesuksesta, Hänen opetuslapsistaan sekä Hänen äidistään Mariasta toteutetaan ilman sädekehää.

Palatkaamme takaisin tähän muna-symboliin. Huomaa että sädekehän yläpuolella, ympäröiden sitä on lootuksen kukka. Lootus on eräs tärkeimmistä okkultistisista symboleista. Salli meidän tutkia lootuksen okkultistista määritelmää, jotta sinä ymmärtäisit yhteyden lootuksen ja Antikristuksen välillä.

"Lootus -- hindulaisuuden ja buddhalaisyuuden symboli kouluttautumiselle, valaistumiselle, myötätunnolle sekä puhtaudelle." [New Age Dictionary, s. 113]. Antikristus väittää olevansa kaikkein valaistunein Maailman opettaja. Hän väittää olevansa seitsemännen tason mestari kun taas Jeesus oli ainoastaan 4. tason! Antikristus tulee näyttelemään kaikkein suurinta myötätuntoa ja puhtautta.

Mutta, lootus kertoo enemmänkin:

"Lootuksen juuret mudassa edustavat päivittäisen elämän kärsimyksiä, varsi edustaa hengellistä kasvua ja kukka valaistumista."
Nyt sinä näet miksi ainoastaan lootuksen kukka on päässyt mukaan tähän kuvaan; koska Antikristus kuvataan kaikkein valaistuneimpana ihmisenä maailman historiassa! Itse asiassa, lootus on niin tärkeä symboli Antikristukselle, että kenties tämä symboli on ollut olemassa ainoastaan sitä hetkeä silmällä pitäen jolloin hän ilmestyy!

Puhdistava miekka

On tullut aika ottaa huomioon miekan symboliikka. Koska tämä miekka on tämän miehen -- Antikristuksen -- sylissä, me tiedämme että se on erittäin tärkeä.

Kuvan alla on seuraavanlainen lausunto:

"Saapuessaan hän (The Christed One) on tuonut mukanaan kaksiteräisen totuuden ja viisauden miekan, ja nyt hän seisoo valmiina pelvelemaan -- vielä näkymättömänä."
Tämä lausunto kertoo meille, että henkilö tässä kuvassa on Antikristus. Hänellä on kaksiteräinen miekka, juuri niin kuin Jeesuksellakin oli kun Hän puhui seitsemälle seurakunnalle Ilmestyskirjan luvuissa 2-3. Kohdassa 2:12 Jeesus kuvataan kaksiteräisen miekan kanssa; tämä viittaa Jeesuksen tuomioihin.

Täten, meidän pitäisi odottaa että Antikristuksen miekkaa saatetaan käyttää sellaisiin saatanallisiin tuomioihin joita New Age kutsuu "puhdistus-toimenpiteiksi". Kuuntele heidän suunnitelmansa tätä osaa:

New Age sekä uuden maailmanjärjestyksen ihmiset puhuvat, että Kristus (Antikristus) käyttää "puhdistavaa miekkaa" kaikkia niitä vastaan jotka eivät seuraa hänen uskontoaan, hänen ajatustapaansa eivätkä noudata kaikkia hänen käskyjään.

"Buckminster Fuller on kirjoittanut, että kristityt ja muut uskonnolliset ryhmät itkevät koska heidät tuhotaan." [Constance Cumbey, "Hidden Dangers of the Rainbow", s. 152].
David Spangler, kaikkein tärkein New Age -kirjailija kertoo, että ihmiset jotka eivät voi hyväksyä Kristusta ja/tai hänen ohjelmaansa, "vedettäisiin sisempiin maailmoihin elämään 'vintillä' joka heijastelisi heidän tajuntansa tarpeita... kunnes tulee aika jolloin heidät voidaan vapauttaa turvallisesti fyysiseen ruumiiseen taas kerran." ["Revelation, The Birth of a New Age", s. 164].

Ilmiselvästi, jotta ihminen voitaisiin vapauttaa fyysiseen ruumiiseen, hänet täytyy ensin erottaa siitä, mikä viittaa heidän surmaamiseensa. Mutta, koska jokainen läpikäy jälleensyntymis-prosessin, siellä ihmiset koulutetaan ymmärtämään Kristuksen valtakunnan (Uuden maailmanjärjestyksen) ihmeellinen luonne, niin että he tukevat sitä täysin kun he syntyvät uudelleen ihmisruumiiseen.

Tämä saa minut ajattelemaan paria profeetallista kirjoitusta:

"Ja kun Karitsa avasi viidennen sinetin, näin minä alttarin alla niiden sielut, jotka olivat surmatut Jumalan sanan tähden ja sen todistuksen tähden, joka heillä oli. Ja he huusivat suurella äänellä sanoen: 'Kuinka kauaksi sinä, pyhä ja totinen Valtias, siirrät tuomiosi ja jätät kostamatta meidän veremme niille, jotka maan päällä asuvat?' Ja heille kullekin annettiin pitkä valkoinen vaippa, ja heille sanottiin, että vielä vähän aikaa pysyisivät levollisina, kunnes oli täyttyvä myös heidän kanssapalvelijainsa ja veljiensä luku, joiden tuli joutua tapettaviksi niinkuin hekin." [Ilm. 6:9-11].

"Ja minä näin valtaistuimia, ja he istuivat niille, ja heille annettiin tuomiovalta; ja minä näin niiden sielut, jotka olivat teloitetut Jeesuksen todistuksen ja Jumalan sanan tähden, ja niiden, jotka eivät olleet kumartaneet petoa eikä sen kuvaa eivätkä ottaneet sen merkkiä otsaansa eikä käteensä; ja he virkosivat eloon ja hallitsivat Kristuksen kanssa tuhannen vuotta. " [Ilm. 20:4].

Seuraavassa artikkelissamme me tutkimme Prinssi Charlesin matkoja, miehen jonka kirjailija uskoo olevan Antikristus. Kirjassaan "Antichrist And A Cup of Tea" Cohen vakuuttavasti esittää, kuinka lukuisat seikat liittyvät yhteen Windsorin huoneessa, osoittaen että jos Antikristus ilmestyy pian, Prinssi Charles olisi tämä mies; jos Jumala ei sallisi Antikristuksen tulevan vielä, Prinssi Willian voisi olla Antikristus vuonna 2012. Jos sinä et ole lukenut tätä kirjaa, sinun pitäisi; sinä sekä opit että hämmästyt!

Seuraavassa artikkelissamme, me tutkimme Prinssi Charlesin yksityiskohtia ja tutkimme hänen viimeaikaisia matkojaan.

Mutta, nämä tapahtumat näyttävät todella osoittavan että Antikristuksen ilmestymisen aika saattaa olla lähellä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1677Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin