Hyökkäys Irakiin on saattanut alkaa (1685)


Alaotsikko: Turkilaiset avain-kommandojoukot joita avustavat Yhdysvaltalaiset erikoisjoukot, ovat juuri menestyksekkäästi hyökänneet ja vallanneet tärkeän irakilaiset sotilastukokohdan. Tämä tarkoittaa että me olemme hyökänneet Irakiin.

"Ja suuri lohiläärme, se vanha käärme, jota perkeleeksi ja saatanaksi kutsutaan, koko maanpiirin villitsijä, heitettiin maan päälle, ja hänen enkelinsäheitettiin hänen kanssaan." [Ilm. 12:9].


Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


UUTISKATSAUS: "Onko Irakin sota alkanut? Turkkilaiset joukot ottavat haltuunsa avain-lentokentän pohjois-Irakissa", DEBKAfile, 10.8.2002.
"Yhdysvaltain hyökkäys Saddam Husseinin hallintoa vastaan Irakissa on alkanut vaivihkaa pikemminkin kuin D-Day:n draaman merkeissä. DEBKAfile:n sotilaslähteet raportoivat että kymmeniä tuhansia Yhdysvaltain, Britannian, Ranskan, Alankomaiden ja Australian sotilaita saattaa ottaa osaa kampanjaan, avoimesti tai peitetysti, mutta ei massiivisina aaltoina... keskiviikko-iltana, 8.8, turkkilaiset tekivät, ensimmäisen suuren sotilaallisen iskun Irakissa. DEBKAfile:n sotilaslähteet kuulivat turkkilaisilta yhteyshenkilöiltä että helikoptereita saattajinaan amerikkalaisia, brittiläisiä ja turkkilaisia hävittäjiä lennättivät turkkilaisia kommandojoukkoja ottaakseen haltuunsa tärkeän Bamernin lentokentän pohjois-Irakissa. tämä lentokenttä, juuri kurdi-alueen ulkopuolella, sijaitsee 80 kilometriä Kirkukin ja Mosulin kaupunkien pohjoispuolella. Turkkilaisten kommandojoukkojen kanssa oli ryhmä Yhdysvaltain erikoisjoukkojen miehiä. Bamernin lentokenttä valloitettiin lyhyen taistelun jälkeen jossa yksikkö irakilaisia puolustajia tuhottiin -- näin tämä lentokenttä avattiin suurille amerikkalaisille ja turkkilaisille kuljetuskoneille jotka tuovat paikalle koneenrakennus-yksikköjä, raskaita koneita sekä elektronisia tukijärjestelmiä joiden avulla laajennetaan kenttää ja pidennetään kiitoratoja."

"Amerikkalainen yksikkö, vahvistettuna, valloitti kaksi pientä irakilaista sotilas-lentokenttää lähistöllä."

Tämä DEBKAfile:n uutisraportti tarkoittaa sitä että Irakin sota on alkanut. Nyt me odotamme Saddam Husseinin vastausta. Hyvin harvat ihmiset pelkäävät Irakin sotilaskoneistoa, koska se on hyvin tehoton, niinkuin vuoden 1990-1991 sota osoitti. Itse asiassa, nyt Irak saattaa olla sotilaallisesti vielä heikompi kuin mitä se oli vuonna 1991. Viime vuosien aikana Yhdysvallat on tehnyt jätti-harppauksia sotilas-teknologian alueella, joka melkein varmistaa helpon voiton, sellaisen joka kukistaa Saddamin.

Salli meidän tarkastella joitakin meidän uusia asejärjestelmiämme jotka pystyvät raunioittamaan Irakin:

 1. "E-pommi" -- Lue New Scientist.com:in juttu "'E-pommia' saatetaan käyttää ensimmäistä kertaa Irakissa", 8.8.2002:
  "Aseita jotka on suunniteltu elektronisia järjestelmiä -- ei ihmisiä -- vastaan, saatetaan käyttää ensimmäistä kertaa Irakissa... Irakin sotakoneen avain-elementit ovat vahvasti linnoitetuissa maanalaisissa kohteissa tai siviilirakennuksissa kuten sairaaloissa. Tämä tarkoittaa, että vaarattomien ja tarkkojen aseiden rooli olisi tärkeä tekijä missä tahansa konfliktissa."

  "Voimakkaat mikroaaltolaitteet on suunniteltu tuhoamaan elektroniset laitteet jotka muuten olisivat USA:n armeijan ulottumattomissa. Ne saavat aikaan elektro-magneettisen kentän joka on niin voimakas että sen vaikutus on tuhoisampi kuin salamaniskulla."

  Täydellinen komento- ja valvontayhteyksien menetys tekisi sotakoneesta lähes tehottoman, koska komentajat eivät voisi lähettää eivätkä vastaanottaa viestejä. Kaapeleiden suojaaminen ja hautaaminen maan alle saattaisi suojata tällaiselta aseelta; kuitenkin, kuten tämä artikkeli kertoo, "E-pommi" saattaa kyetä tuottamaan niin voimakkaan pulssin että jopa kaapeleiden hautaaminen ei auta.

  Kiina on kehittänyt ilmatorjunta-järjestelmän jossa optiset kaapelit on haudattu syvälle maan alle. Näin me tulemme seuraavaan kohtaan:

 2. Kuitu-optiset aseet --
  "Tiistaina, 6.8. kello 8:00 Lähi-Idän aikaa, amerikkalaiset ja brittiläiset pommittajat tuhosivat Irakin komento- ja valvontakeskuksen al-Nukhaib:issa, aavikolla, Irakin ja Saudi-Arabian välillä. Tässä keskuksessa oli edistyneitä kuitu-optisia verkkoja joita kiinalaiset yhtiöt olivat sinne hiljattain asentaneet. Debka-Net-Weekly:n sotilaslähteet sanovat että isku oli historiallinen. Ensimmäistä kertaa, USA:n ilmavoimat käyttivät uusia tarkkuus-ohjattuja pommeja jotka pystyvät paikallistamaan ja tuhoamaan kuitu-optisia järjestelmiä. Tällaisten aseiden olemassaolosta ei aikaisemmin tiedetty."
  "Tällaisten aseiden olemassaolosta ei aikaisemmin tiedetty".

  Pidä tämä lainaus mielessäsi, koska sillä on merkitystä tämän artikkelin lopussa. Huomio on siinä, että me käytimme asetta josta kukaan ei tiennyt aikaisemmin. Jos meidän vihollisemme eivät tienneet tästä aseesta, he saattavat pelätä mitä muita tällaisia aseita meillä on.

  Testatakseen, että toimivatko meidän uudet kuituoptisia järjestelmiä tuhoavat aseet, amerikkalaiset koneet nousivat ilmaan. Kuuntele:

  "Tuhottuaan laitoksen 415 kilometriä Bagdadista lounaaseen, lentue amerikkalaisia hävittäjiä nousi Prinssi Sultanin lentotukikohdasta Saudi-Arabiasta sekä USA:n lentotukialuksilta Persianlahdella ja lensivät Irakin pääkaupungin ylle. Irakin ilmavoimat ja ilmatorjunta sai ohjeensa tästä laitoksesta. Tämä lento Bagdadin ylle kertoi amerikkalaisille, että varoittava tutkajärjestelmä joka suojaa Bagdadia viholliskoneiltra, ei toiminut enää."
  Koska Irakin ohjuspuolustus-järjestelmä ei pystynyt vastaamaan, tämä kertoi meidän suunnittelijoille että meidän uusi asejärjestelmämme toimii hyvin.

 3. HAARP-tyyppiset elektromagneettiset järjestelmät -- Näitä järjestelmiä testattiin vuoden 1990-1991 sodan aikana kun HAARP-lähettimiä sijoitettiin suuriin kuorma-autoihin. Nämä asejärjestelmät kykenevät monenlaisiin sotilastoimiin, kuten tuhoamaan koneita lennossa, tuhoamaan tankkeja maalla, sekä luomaan ydinräjähdyksen kokoisia räjähdyksiä. Toisenlainen HAARP-tyyppi pystyy luomaan henkistä hämmennystä vihollis-sotilaiden joukkoon.

 4. Neutronipommit -- Meillä on näitä aseita huolimatta siitä että tämä virallisesti kielletään. Tämä ase levittää suuria määriä neutroneita ympäristöön tappaen ihmiset ja eläimet, kuitenkaan vahingoittamatta rakennuksia. Koska Saddam Hussein on piilottanut itsensä, infrastruktuurinsa sekä monet armeijansa avain-tekijät ihmisten sekaan, me saatamme nähdä kokonaisten kaupunkien tuhoutuvan. Jos tällaisia aseita käytettäisiin laajalti, se saattaisi täyttää Raamatun profetian josta me kerromme tämän artikkelin lopussa.

 5. Ydinaseet -- Meillä on monen tyyppisiä ja kokoisia ydinaseita. Saddamilla kerrotaan olevan joitakin ydinkärkiä, mutta hänellä on suuria vaikeuksia saada ne kohteisiinsa. Myös Israelilla on ydinaseita, ja jos tämä on se kolmas maailmansota joka tuo Antikristuksen, sinä tulet näkemään näitä aseita käytettävän. Kuuntele Raamatun profetiaa:
  "Minä annan näkyä ihmeitä taivaalla ja maassa: verta ja tulta ja savupatsaita; aurinko muuttuu pimeydeksi ja kuu vereksi, ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä."
  Ydinaseet tuovat kaikki nämä ilmiöt: tuli ja savupatsaat muodostuvat välittömästi kun ydinreaktio käynnistyy, ja niin suuri määrä tomua nousee ilmaan että aurinko voi pimentyä ja kuu muuttua punaiseksi. Raamatuntutkijat eivät tienneet kuinka tämä profetia voisi toteutua ennenkuin me käytimme atomipommia toisen maailmansodan lopussa.

  Huomioi myös tämän ydinsodan ajoitus: "...ennenkuin Herran päivä tulee, se suuri ja peljättävä."

  "Herran päivä" viittaa 7-vuotiseen ahdistuksen aikaan yleisesti ja 3,5 vuotiseen suureen ahdistukseen erityisesti. Siksi, tämän ydinsodan täytyy syttyä ennenkuin Antikristus ilmestyy! Toisin sanoen, tämä ydinsota saattaa olla Matteus 24:8:n viimeinen synnytyskipu! On synnytyskipuja jotka tuovat Antikristuksen; Illuminati kutsuu tätä Kolmanneksi maailmansodaksi.

  Onko tämä kaikki suoraan edessämme? Se on mahdollista, ja meidän täytyy seurata asioita tarkkaan kun me näemme asioiden kehittyvän.

Lisää sotilaallisia valmisteluja Irakia vastaan -- jo loppuun suoritettuina

Tämä DEBKAfile:n raportti kertoo myös useista erikoisjoukkojen liikkeistä Irakia vastaan jotka viittaavat suureen operaatioon Irakia vastaan hyvin pian.

Kuten sinä näet, amerikkalaiset, englantilaiset ja turkkilaiset joukot ovat tehneet valmisteluja kaikkialla Irakin ympärillä jo jonkin aikaa, seuranaan julkinen disinformaatio jonka on tarkoitus piilottaa Saddam Husseinilta meidän todelliset aikomuksemme. Toisin sanoen, sotilaallinen ja diplomaattinen saartorengas on kiristynyt Saddam Husseinin ympärillä odottaen ainoastaan lopullista lähtölaukausta.

Irakin lopun ajan profetia -- Jesaja 13:1, 4-9

"Ennustus Baabelista, Jesajan, Aamoksen pojan, näkemä." [Jes. 13:1].

"Kuule, vuorilla käy paljon väen pauhina; kuule kansakuntain, kokoontuneitten kansojen kohinaa: Herra Sebaot katsastaa sotajoukkoansa. He tulevat kaukaisesta maasta, taivaan ääristä, Herra ja hänen vihansa aseet, hävittämään kaiken maan. Valittakaa, sillä Herran päivä on lähellä, se tulee kuin hävitys Kaikkivaltiaalta. Sentähden herpoavat kaikki kädet, ja kaikki ihmissydämet raukeavat. He peljästyvät, kivut ja tuskat valtaavat heidät, he vääntelehtivät kuin synnyttäjä, tuijottavat toisiinsa tyrmistyneinä, kasvot tulenkarvaisina."

"Katso, Herran päivä tulee, tulee armottomana, tulee kiivaus ja vihan hehku, tekemään autioksi maan ja hävittämään siitä sen syntiset." [Jes. 13:4-9].

jae 1 -- "Babylon" on maa jota vastaan Jumala on lausunut tämän profetian. Irak on tämän päivän Babylon. Jakeet 2-3 toteutuivat Danielin Kirjassa kun Kuningas Belsassar näki Jumalan kirjoituksen seinällä (Daniel 7) ennustavan hänen valtakuntansa häviötä meedo-Persialaisille. Mutta, jae 4 hyppää Lopun aikoihin niinkuin jae 9 kertoo.

Jakeet 4-5 -- Jumala kerää armeijan Babylonia (Irakia) vastaan; tämä tulee "kaukaisesta maasta, taivaan ääristä"! Varmasti, tämä amerikkalaisten, brittien ja eurooppalaisten invaasio sopii kohtaan "taivaan ääristä".

Jae 5 -- Jumalan tavoite on "hävittää kaikki maa". Minä ajattelin että Irakin sota 1990-1991 toteuttaisi tämän profetian, kunnes Presidentti Bush (Vanhempi) äkkiä määräsi joukkonsa pysähtymään matkallaan kohti Bagdadia. Sillä hetkellä minä tiesin että tämän profetian lopullinen täyttymys olisi tulevaisuudessa, ja että Saddamin oli määrä esittää merkittävää osaa tässä näytelmässä.

Jakeet 6-8 -- Nämä ovat todella mielenkiintoisia jakeita. Ne puhuvat ihmisistä jotka ovat täysin tyrmistyneitä tuhosta jonka nämä ainutlaatuiset aseet saavat aikaan. Kun sinä tutkit millaisilla aseilla Yhdysvallat ja Iso-Britannia suunnittelevat käyvänsä Irakin kimppuun, sinä ymmärrät että tätä hyvin merkittävää tuomiota ollaan kaatamassa maan ja sen asukkaiden päälle. Meidän täytyy seurata tilannetta huolellisesti, varmistaaksemme että käyvätkö kaikki profetiat kirjaimellisesti toteen. Jos ne käyvät, me voimme vakuuttua että Lopun aika on tulossa.

Jos tässä on kyseessä lopullisten profetioiden avautuminen, se tarkoittaa että tässä on kyseessä Illuminatin suunnitelman viimeisen vaiheen toteutuminen. Tämä mahdollisuus on hyvin todellinen, koska hyökkäys Irakiin saattaa aloittaa kolmannen maailmansodan. Me kehoitamme sinua lukemaan artikkelin 1681 "Sanotaan että hyökkäys Irakiin aloittaa kolmannen maailmansodan" sekä artikkelit World War III -sivultamme (http://www.cuttingedge.org/news/ww3.html).

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -työryhmän artikkeli numero 1685Käännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


Takaisin