Merkittävä löytö! Viime vuosien tuhoisien myrskyjen kartat ovat hyvin yhdenmukaisia YK:n luonnonsuojelualueiden kanssa joiden on tarkoitus suojella Biodiversiteettiä! (osa 3/4)


Alaotsikko: Kun sinä näet että viime vuosien tuhoisien myrskyjen sijainti on yhdenmukainen YK:n kartan kanssa, sinun silmiesi pitäisi avautua ymmärtämään se asia, että säätä saatetaan kontrolloida ja käyttää yhteiskunnalliseen muutokseen jota Illuminati niin paljon kaipaa!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.


Sinä olet nyt

Cutting Edge -työryhmässä


Vakava kuivuus

Kuten me olemme aikaisemmissa artikkeleissamme maininneet, kuivuus on tulvia tuhoisampi. PItkään kestävä kuivuus voi ajaa maanviljelijät pois mailtaan joita heidän esivanhempansa ovat viljelleet sukupolvien ajan. Kuivuus on myös edellytys metsäpaloille.

Tutki tätä kuivuus-karttaa joka on elokuun 13. päivältä vuonna 2002.

Huomaa, että tässä kartassa on määritelty viisi kuivuusastetta:

Vain vilkaisu riittää kertomaan, että kaikkein pahimmat kuivuusalueet ovat ne alueet jotka on biodiversiteetti-kartassa (osa 2) merkitty reservi- ja puskurivyöhykkeiksi. Näitä alueita on läntisissä ja Keskilännen osavaltioissa sekä itärannikolla Georgiasta Washington D.C:hen. Koillisosassa kuivuus on lievempää. Biodiversiteetti-kartta näyttää, että koko koillisosa on määrätty olemaan ihmisistä vapaata aluetta.

Keskivaltiot kuten Ohio, Indiana, Illinois ja Michigan ovat kohtalaisen kuivia.

Mutta, toistaiseksi, kaikkein vakavin kuivuus on Keskilännessä ja siitä länteen. Äärilaidan ympäristö-ihmiset ovat jo pitkään himoinneet tätä aluetta; he haluavat ajaa maanviljelijät pois mailtaan ja kaupungeistaan jotta "luonnontilaan palauttamis" -prosessi voisi kunnolla alkaa. Joillakin Nebraskan alueilla on vettä jäljellä ainoastaan 90 päiväksi! Maanviljelijät näillä alueilla kamppailevat sellaisen kuivuuden kanssa jollaista ei ole nähty 1930-kuvun jälkeen, jolloin Amerikka ei kamppaillut ainoastaan laman vaan myös kuivuuden kanssa.

Ainoat alueet joilla kuivuutta ei ole, ovat Mississippi- ja Missouri-jokien altaat. Kuitenkin, tämä alue kärsii asiasta jota me käsittelemme seuraavaksi: tulvista.

Tulvat sosiaalisen tekniikan keinoina

Vuosina 1993, 1995, 1997 ja 1998 koko Keskilänsi mukaanluettuina Mississippi- ja Missouri-joet kärsivät suuria tappioita tulvien takia. Aikaisemmissa artikkeleissa me olemme kertoneet kuinka tulvia joita esiintyy kerran 500 vuodessa voidaan saada aikaan GWEN- ja HAARP-torneilla.

Salli meidän tutkia joitakin tulvakarttoja tietyiltä lähimenneisyyden vuosilta:

1985 1989 1990 1991 1993 1995 2002

Kuten sinä voit nähdä, nämä Keskilännen ja keskivaltioiden alueet ovat toistuvasti kärsineet suurista tulvista. Aikaisemmin julkaistuissa artikkeleissa me selitimme kuinka helppoa on luoda tällainen tulva, käyttäen Tesla-teknologiaa joka sykkii juuri samalla ELF-taajuudella kuin maapallo luonnollisestikin sykkii, sekä käyttämällä GWEN- ja HAARP-tornien yhdistelmiä.

Tulva on yksi niistä vitsauksista joka ajaa ihmiset väliaikaisesti pois kodeistaan ja kaupungeistaan. Ihminen on niin itsepäinen että hän rakentaa aina vain uudestaan tuhoutuneet kodit ja kaupungit. Tästä aiheesta me kerromme myöhemmässä artikkelissamme.

Kun me tutkimme karttaa "Significant Floods of The 20th Century", me näemme että tämä Mississippi- ja Missouri-jokien alue on toistuvasti kokenut suuria tulvia. Tämä tulviminen on ollut tyypillistä 1900-luvulla, juuri sillä vuosisadalla jolla Illuminati on kyennyt hyödyntämään Teslan teknologiaa.

Me näemme edelleen, että tämä tulvakartta näyttää hurrikaanit jotka ovat iskeneet Teksasin, Floridan ja Uuden Englannin rannikoille. Tämä asia mielessäsi, salli meidän tutkia toista karttaa joka näyttää hurrikaanit hiukan suppeammin, "Miljardin dollarin säätuhot 1980-2001".

Kuten me olemme kertoneet aikaisemmissa artikkeleissamme, hurrikaanien kontrollointi on ollut mahdollista jo jonkin aikaa. Me luemme Wall Street Journalin 13.11.1997 ilmestyneestä numerosta kuinka Malesia pyysi venäläistä säänmuokkauslaitosta luomaan hurrikaanin ja kuljettamaan sitä riittävän läheltä Malesian kaupunkeja jotta savusumu pyyhkiytyisi pois, mutta ei kuitenkaan niin läheltä että aiheutuisi vahinkoa. Sitten venäläinen yhtiö vei pyörremyrskyn merelle jossa se haihyui pois.

Koska teknologia jolla luodaan ja hävitetään hurrikaaneja oli niin edistynyttä vuonna 1997, me tiedämme että tämän teknologian alku ajoittuu aikaan 20-30 vuotta sitten. Täten, on mielenkiintoista nähdä seudut joille nämä miljardien dollarien hurrikaanit ovat iskeytyneet vuosina 1980-2001.

Kun sinä vertaat näitä alueita biodiversiteetti-karttaan, sinä huomaat että jokainen näistä pisteistä on juuri niillä alueilla jotka on merkitty reserveiksi tai puskurivyöhykkeiksi.

Miksi meillä sitten on ollut hurrikaaneja? Joka kerta kun luonnollinen hurrikaani lähestyy, me voisimme ajaa sen takaisin merelle jossa se ei aiheuttaisi vahinkoa ihmisille.

Kun sinä ymmärrät että painopiste tässä kestävän kehityksen kokouksessa on keskittynyt teollistuneen sivilisaation haitallisuuteen, sinä ymmärrät että on uhrattu valtavasti työtä että rakennettaisiin perustus sille, että eräänä päivänä joku julistaa, että Äiti Maa (Gaia) ei enää siedä meidän nykyistä sivilisaatiotamme.

Vilkaise viimeisen kerran tätä Miljardin dollarin säätuho -karttaa, ja huomaa että tuhoa ovat aiheuttaneet seuraavanlaiset sääilmiöt:

  1. Hurrikaanit ja trooppiset myrskyt -- trooppiset myrskyt tuovat paljon sadetta saaden aikaan tulvia. Nor'easterin kerrottiin iskeytyneen Uuteen Englantiin vuonna 1992. Nor'easter on epätavallisen voimakas hurrikaani.

  2. Tulvat

  3. Tuhoisa sää -- Näitä symboleita ovat tornadon suppilopilvi ja salama. On mielenkiintoista havaita, että tornadojen määrä on noussut huomattavasti vuoden 1916 jälkeen. Vuonna 1916 havaittiin 50 tornadoa, vuonna 1996 niiden määrä oli noussut 1400:aan (kaavio osoitteessa http://k12.ocs.ou.edu/teachers/graphics/TorFatalChart.gif). Koska kukaan ei pysty väittämään että tämä lisäys olisi luonnollinen, sen täytyy olla ihmisen aikaansaama. Tietysti, jotkut väittävät että tämä lisäys on yksinkertaisesti Äiti Maan vastaus "ihmisen toiminnalle".

  4. Tulipalot

  5. Helle/kuivuus

[Jatkuu...]

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1695cKäännetty Cutting Edge -työryhmän suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi

Takaisin