Venezuelan tulva -- suunniteltu tapahtuma sään kontrollointia käyttäen edistämään Yhdistyneiden Kansakuntien biodiversiteetti-suunnitelmaa!

 

Alaotsikko: Venezuelan Presidentti tavoittelee ihmisten uudelleenasuttamista pois autioituneelta rannikkoseudulta. Me esittelemme teille YK:n karttoja jotka osoittavat, että YK pitää Venezuelan rannikkoa yhtenä globaaleista "Kuumista pisteistä" jotka täytyy välittömästi tyhjentää asukkaista, pysyvästi!

Uusi maailmanjärjestys on tulossa! Oletko valmis? Kun sinä kerran tulet ymmärtämään, mikä tämä "Uusi maailmanjärjestys" todella on ja kuinka sitä asteittain valmistellaan, sinun on mahdollista nähdä sen kehittyminen päivittäisissä uutisissa!!

Opi kuinka voit suojella itseäsi ja rakkaitasi.

Valmistaudu yllättymään, niin että sinä et enää ikinä seuraa uutisia samalla tavalla.
 


Sinä olet nyt

Cutting Edge -ministeriössä


UUTISKATSAUS: "Venezuela tavoittelee tulvauhrien uudelleen asuttamista sisämaahan: Presidentti kohtaa vaikean haasteen; jotkut haluavat jäädä", Wall Street Journal, 10,1,2000.

"CARMEN DE URIA, Venezuela-- massiiviset maanvyörymät viime kuussa jättivät ammottavan haavan poikki tämän kaupungin -- joka sijaitsee Venezuelan pohjoisella Karibianmeren rannikolla -- ja surmasi yli 2000 asukasta. Mutta Domingo Azocarilla, 67, ja hänen vaimollaan Lauralla ei ole aikomusta lähteä. Hallituksen viranomaiset 'tulivat juttelemaan meille lähdöstä mutta kuinka me voimme?', kysyy herra Azocar. 'Tässä on koko meidän omaisuutemme', hän sanoo osoittaen uudenaikaista kolmikerroksista kotiaan. Herra Azocarin koti ei kärsinyt suurta vahinkoa mutta suurin osa Carmen De Uriaa on raunioina. Melkein jokainen niistä 7000 asukkaasta jotka asuivat täällä kerran ovat joko kuolleet tai lähteneet."

Kun minä ensimmäisen kerran luin tämän artikkelin minun sydämeni hyppäsi kurkkuuni, koska olin itse asiassa lukemassa Uuden maailmanjärjestyksen kaikkein draconialaisinta (=äärimmäisen ankara) osaa joka toteutetaan meidän päivittäisissä uutisissamme! Aina siitä lähtien kun me ensimmäisen kerran aloimme julkaista varoituksia tästä hirvittävästä saatanallisesta suunnitelmasta eliminoida 66% maapallon väestöstä sekä puhdistaa yli 50% kaikesta maasta ihmisistä (lue uutinen 1031 ) useimmat ihmiset eivät uskoneet minua. Ja, kun minä puhuin suunnitelmasta pakottaa amerikkalaiset jättämään tyhjäksi yli puolet maan pinta-alasta ihmiset joutuivat shokin ja epäuskon valtaan. Jos tämä on sinun reaktiosi näihin mitä epämiellyttävimpiin faktoihin, minä kutsun sinut tutkimaan tätä USA:n karttaa jossa YK:n biodiversiteetti (=luonnon monimuotoisuus) sopimus on lopullisesti toteutettu.

Jos sinä katsot tarkasti tätä karttaa sinä huomaat, että punaiset alueet tarkoittavat alueita joissa "vähän tai ei ollenkaan ihmisasutusta tulla sallimaan", ja keltainen tarkoittaa käytäviä jotka ovat nimeltään "puskurivyöhykkeitä, erittäin säädeltyjä alueita". Siniset alueet tarkoittavat "normaalia käyttöä". Huomioi, että koko länsiosa tulee olemaan joko kiellettyä ihmisasutukselle tai hyvin säädeltyä. Sitten, huomaa että Kalifornian rannikko on punaista aluetta joka on sidottu keltaisilla käytävillä. Tämä tarkoittaa että miljoonat ihmiset tullaan vaivihkaa uudelleenasuttamaan. Itse asiassa koko Länsirannikko on kielletty ihmisiltä.

Nyt, katsotaanpa toista karttaa, ensiksi koko maailman kattavaa. Punaiset alueet ovat "Punaisia kuumia pisteitä". Toisin sanoen, nämä alueet ovat sellaisia joissa ekosysteemi on vakavasti uhattuna. Kuunnellaanpa erään YK:n järjestön selitystä siitä mikä "Kuuma piste" on: " ...Joillain alueilla, erityisesti tropiikissa, on keskittyneenä paljon suurempi luonnon monimuotoisuus... näille uhatuille kuumille pisteille pitäisi antaa kansainvälistä huomiota... tärkein ero kuumien pisteiden ja erämaa-alueiden välillä on niitä kohtaavan uhan suuruus. [http://www.conservation.org/Hotspots/strategy.htm ]

Toisin sanoen: "Kuuma piste" on sellainen alue jolla luonnon monimuotoisuus on vaarassa tuhoutua. Kun "Kuuma piste" on kerran tunnistettu, seuraava askel on julistaa se "reserviksi" ja lopulta "Erämaaksi" kun ihmiset on ajettu sieltä pois. Katso USA:n karttaa uudestaan ja huomaa että kaikki "reservit" on väritetty punaisella; lähi-tulevaisuudessa yhdenkään ihmisen ei sallita asuvan näillä alueilla.

Nyt, katso uudestaan tätä maailman karttaa yläpuolella. Huomaa, että tämä kartta kuvaa Kalifornian "Kuumana pisteenä". Sitten, katso todellista suunnitelmaa joka on varattu Kalifornialle USA:n biodiversiteetti-kartassa ylinnä. Sinä näet, että Kuumien pisteiden lopullinen päämäärä on tehdä näistä alueista kiellettyjä ihmisten toiminnalle.

Nyt, katso Etelä-Amerikkaa tässä kartassa. Sinä näet, että suuri osa rannikosta sekä jotkut sisämään alueet on määritelty "Kuumiksi pisteiksi". Toisin sanoen niiden ympäristö on niin suuressa vaarassa että niistä täytyy tehdä reservejä. Huomaa, että melkein koko Venezuelan rannikko on merkitty "Kuumaksi pisteeksi".

"Pahiten kärsinyt alue oli 60 mailin alue Vargasissa, joka oli suosittu keskiluokan loma-alue kunnes turkoosinsininen Karibianmeri muuttui ruskeaksi mudasta." (Yahoo News, 22.12.1999).

Tutkitaanpa nyt karttaa Etelä-Amerikasta jotta me voisimme nähdä Kuumat pisteet hieman tarkemmin. Kuten näet, koko Venezuelan rannikko on määritelty Kuumaksi alueeksi. Seuraava julistus tulee olemaan se, että "Tämä rannikko on nyt reservi". Jos lopullinen suunnitelma on julistaa tämä Venezuelan rannikko "reserviksi", silloin täytyy olla suunnitelma siirtää ihmiset pois tältä alueelta.

Nyt sinä ymmärrät miksi minä järkytyin lukiessani tätä artikkelia Wall Street Journalista! Venezuelan Presidentti pyytää ihmisiä muuttamaan sisämaahan! Palataanpa takaisin artikkeliimme.

"Mount Avila, joka erottaa Carmen De Urian Caracasista, pääkaupungista -- ja jossa kasvillisuus sekä talon kokoiset siirtolohkareet kerran seisoivat -- on juovitettu mutaisilla virroilla. Siviilivirkailijat sanovat, että maanvyöryjen uhka on liian suuri täällä sekä muilla tuhoalueilla, jotta kannattaisi alkaa uudestaan rakentamaan. Täten, hallitus suunnittelee tekevänsä kaupungista muistomerkin niille 10000-30000 ihmiselle jotka kuolivat tulvissa ja maanvyörymissä joka aiheutti 20 miljardin dollarin suuruiset vahingot. Presidentti Hugo Chavez haluaa Azolarien perheen sekä muut kodin omistajat -- joita on yli 100000 -- muuttavan harvaan asutuille alueille sisämaahan. Hän on luvannut rakennuttaa heille uudet kodit, antaa rahoitusta maanviljelylle ja turismille, parantaa liikenneyhteyksiä sekä viemäröintiä ja voimalinjoja."

Toistetaanpa tämä katkelma uudestaan: " ...muuttavan harvaan asutuille alueille sisämaahan."

Tämä katkelma on perusta YK:n suunnitelmalle "ratkaista" biodiversiteetti- "kriisi". Me rohkaisemme sinua menemään takaisin USA:n karttaan ylinnä missä lopullinen reservointi suunnitelma on julkaistu ja mietitty keinot, joilla nämä muutokset voitaisiin toteuttaa. Tätä suunnitelmaa ei tulla toteuttamaan ennenkuin meidän nykyinen sivilisaatiomme on ajettu alas.

Kun YK:n suunnitelmaa aletaan toteuttaa, hirvittävät myrskyt alkavat autioittaa maan tiettyjä alueita, erityisesti rannikkoseutuja. Maanjäristyksiä, tornadoja, kuivuutta, tulvia ja hurrikaaneja tullaan käyttämään jakamaan tarpeellisia iskuja jotta saataisiin valmis näyttämö valtavan ihmisjoukon uudelleen asuttamisella.

Sen jälkeen kun moni tällainen myrsky on tehnyt tuhojaan, Yhdysvaltain Presidentti tulee ilmestymään televisiossa julistaen että nämä hirvittävät myrskyt johtuvat siitä että "Äiti Maa" on kovin järkyttynyt tästä "kestämättömästä kehityksestä" jonka meidän nykyinen sivilisaatiomme on saanut aikaan. Presedentti aikoo julistaa, että nämä myrskyt ovat syntyneet, koska Äiti Maa on alkanut "puhdistaa" maapalloa jotta saavutettaisiin luonnon tasapaino. Siksi, Presidentti tulee julistamaan, että tästä lähtien maan tietyt alueet tullaan määrittelemään "reserveiksi" joissa yhdenkään ihmisen ei sallita asua. Nämä reservit ympäröidään "käytävillä" joissa ihmisten sallitaan matkustaa tiukan valvonnan alla, mutta heidän ei sallita asua siellä. Ne alueet joilla ihmisten sallitaan asuvan tulevat olemaan tiukasti valvottuja maanviljelys yhdyskuntia. Tämä mitä he eivät kerro on se, että tämä skenaario voi tapahtua ainoastaan sen jälkeen kun Illuminati on saavuttanut päämääränsä vähentää väestöä kahdella kolmasosalla.

Kuuntele kun Ruth Montgomery kuvailee tätä prosessia. Ruth on maailmankuulu meedio ja kanava; itse asiassa minä uskon että kaikki hänen kirjansa on saatu automaattikirjoituksella jonka riivaajat ovat kirjoittaneet käyttäen Ruthia kanavanaan. Ruth kuvailee tätä prosessia kirjassaan "Herald of The New Age". Kuuntele Ruthin demonista isäntää kun hän kuvailee tätä prosessia

"Tämä globaalinen katastrofi -- henkioppaat väittävät -- tulee puhdistamaan maan saasteista ja pahoista ihmissssistä, ja tulee opastamaan sisään hartaasti odotettuun Uuden aikakauden tuhat vuotta kestävään rauhan aikakauteen." [s. 234]. Tämä mitä henkioppaat eivät sano on se, että "pahojen ihmisten" määrä josta maapallo pitää puhdistaa kattaa 66% ihmiskunnasta.

"Mikä on odotuksen päässä tulevaisuudessa ...on maailmanlaajuinen katastrofi jonka Ruthin henkioppaat ennustavat olevan massiivisempi kuin mikään joka on kohdannut tätä planeettaa moneen tuhanteen vuoteen. Pitkään odotettua siirtymää Maan kallistuskulmassa ei voida välttää, sillä epätasapainon herättämät luonnon voimat tulevat suorittamaan tämän korjausliikkeen jotta tasapaino palaisi." [s. 254]. Lakkaamaton propaganda joka toitottaa sitä, että ihmiskunnan nykyinen kehitys on "kestämätöntä" johtaa tähän pisteeseen jossa Äiti Maan (Gaia) täytyy ryhtyä näihin toimenpiteisiin äärimmäisten voimakkaiden myrskyjen kautta jotta Maa palautettaisiin "tasapainoon".

Ruthin henkioppaat kääntyvät sitten puhumaan "vaeltajista" jotka tulevat maapallolle suurin joukoin auttamaan ihmiskuntaa tekemään tarpeelliset järjestelyt jotta vältettäisiin totaalinen tuho. Vaeltaja on korkealla tasolla oleva ruumiiton sielu, jossain Jälleensyntymisen Pyörässä, joka haluaa tulla inkarnoiduksi aikuiseen ihmisruumiiseen mieluummin kuin syntyä lapsena uudelleen. Tätä kutsutaan myös "sielun vaihdoksi" New Agen kielenkäytössä. Tavallisesti, kun henkilö ajautuu siihen pisteeseen jossa hän ei enää halua elää sairauden tai suurien vaikeuksien takia -- kun tämä äärimmäinen masennus iskee, henkioppaat "ottavat" tämän lannistuneen ihmisen sielun pois hänen ruumiistaan ja lähettävät sen takaisin jälleensyntymis-prosessiin, kun taas korkealla tasolla oleva Vaeltaja tulee hänen ruumiiseensa. Raamattu sanoo tätä siksi mitä se todella on, riivatuksi tulemiseksi. Kuuntele Ruthin oppaan puhetta Vaeltajien roolista tulevassa mullistuksessa. Muista, että "Herald of The New Age" kirjoitettiin ja julkaistiin vuonna 1986.

"Seuraavan vuosikymmenen aikana ja ennen maapallon akselin siirtymistä -- oppaat kertoivat Ruthille -- Vaeltaja tullaan valitsemaan Yhdysvaltain Presidentiksi. Saapuen yhä suurempina määrinä Vaeltajat tekevät työtä hiljaisesti  auttaakseen Maan asukkaita valmistautumaan edessä oleviin vaikeisiin vuosiin. Vaeltaja, jonka oppaat sanovat tulevan valituksi Presidentiksi on jo huomattavassa asemassa ja hänen erikoiset kykynsä tullaan asteittain huomioimaan, mutta hän ei ole niitä joita houkutellaan tällä hetkellä mahdolliseksi ehdokkaaksi vuonna 1988." [s. 262]. Tosiaankin, Bill Clinton oli Arkansasin kuvernööri tuohon aikaan eikä häntä houkuteltu Presidentiksi vuonna 1988. Minä huomaan kiinnostavaksi sen, että ruth sanoo tavanneensa useita Vaeltajia konferenssissa Horseshoe Bendissä, Arkansasissa vuonna 1981 kun hän ja hänen aviomiehensä olivat siellä lomalla. [s. 209]. Oliko kuvernööri Clinton yksi niistä jotka hän näki, henkioppaidensa järjestämänä?

Kuuntele Ruthia kun hän jatkaa tämän Vaeltaja-Presidentin kuvailemista: "Hän on hyvä mies joka on jo luottamuksellisessa asemassa ja tullaan valitsemaan 1990-luvulla." [Tämän täytyy olla Clinton koska hän on ainoa joka valittiin 1990-luvulla ja joka ei ollut ehdokkaana vuonna 1988]. "Hän tulee tekemään työtä tiedemiesten ja muiden kanssa tutkiakseen tarkoin mahdollisen katastrofin laajuutta, ja hänellä tulee olemaan rauhoittava vaikutus niille jotka ymmärtävät, että siirtymä on väistämätön. Neuvojiensa ja auttajiensa kanssa hän kartoittaa ne USA:n maantieteelliset alueet jotka tulevat olemaan turvassa massiivisilta hyökyaalloilta ja maa-alueiden vajoamisilta. Hän tulee myös ilmoittamaan vaarallisista ja turvallisista alueista muiden kansakuntien johtajille." [s. 263].

Montgomeryn oppaat jatkavat keskustelua Vaeltaja-Presidentin luonnonmullistuksia edeltävästä roolista. "...Hän tulee olemaan tekemisissä nälästä ja tulvista kärsivien alueiden kanssa, sekä hän kääntää ihmisten huomion mahdolliseen maapallon akselin siirtymään. Hän ei kutsu asioita niiden oikeilla nimillä sillä hän ei halua pelotella ihmisiä. Hän tulee kuitenkin avoimesti keskustelemaan turvallisista alueista ja rahoittamaan projekteja näillä alueilla jotta ihmiset voisivat muuttaa näille alueille ja löytää sieltä työtä... Nämä alueet ovat sisämaassa..."

Sitten, Ruthin oppaat puhuvat ajasta joka kehystää tätä väestönsiirtoa. Kirjassa sanataan: "Tuleva planeetallinen onnettomuus... tulee asettamaan kehykset Antikristuksen tulemiselle." [s. 264]. Toisin sanoen, kun me näemme väestöä asutettavan uudelleen, me tiedämme että Antikristuksen tuleminen on hyvin lähellä!

Presidentti clinton on aloittanut projekteja joilla poistetaan laajoja alueita maaseudulla ihmisten käytöstä. Hän on käyttänyt Heritage River -projektia ja Antiquities -säädöstä siirtämään maata syrjään kansallisiksi muistomerkeiksi. Lisäksi, monien osavaltioiden kuvernöörit tekevät yhteistyötä tämän suunnitelman eteen siirtämällä maata syrjään monien ympäristösyiden perusteella. Pian, me kaikki seisomme suunniteltujen ympäristö-katastrofien partaalla, joiden on tarkoitus johtaa Antikristuksen valtakuntaan joka tunnetaan nimellä Uusi maailmanjärjestys.

Nyt, palataanpa takaisin Venezuelan tulvaan. Kuten me olemme kertoneet aikaisemmin, tämä alue on osa YK:n määrittelemistä "Kuumista pisteistä". Kuinka tärkeitä merenranta-alueet ovat näiden vertaansa vailla olevien luonnon-onnettomuuksien yhteydessä? Kuunnellaanpa Ruth Montgomeryn oppaita uudestaan: "Käytännöllisesti, yksikään merenranta-alue ei tule olemaan turvallinen akselin siirtymisen aikana hyökyaaltojen vuoksi." [s. 265].

Me olemme todenneet edellisissä artikkeleissa, että Yhdysvaltain ja Venäjän asevoimat pystyvät kontrolloimaan säätä ja voivat käyttää tuhoisia myrskyjä aseina missä tahansa päin maailmaa ( 11961352 ). Koska Illuminati voi luoda tuhoisia myrskyjä ja koska heillä on tämä salainen suunnitelma siirtää ihmiset pois rannikoilta, sekä erittäin salainen suunnitelma vähentää ihmisten määrää maapallolla, tarvitseeko venyttää paljon mielikuvitusta uskoakseen, sen, että Venezuelan tulvat olivat tarkoituksella aiheutettuja antamaan ensimmäinen koe-esitys ihmisten siirtämisestä pois rannikolta?

Muista, että Illuminati ei tee mitään laajamittaista ennen kuin he ovat testanneet sitä ensin pienessä mittakaavassa. Ennenkuin Illuminati voisi suorittaa tämän uudelleenasutus ohjelman laajassa mittakaavassa he testaisivat sitä luultavasti ensin pienessä mittakaavassa. Tällainen koe selvittäisi kaikki ne ongelmat joita tällainen uudelleen asutus toisi mukanaan, joten Illuminati tietää nyt kuinka toimia, kun toimiin ryhdytään toden teolla.

Kuinka tämä voisi olla mahdollista?

Jos sinä menet meidän kotisivullemme http://www.cuttingedge.org ja klikkaat sitten "Weather Control" -nappia, sinä näet kuinka meidän sotavoimillamme -- sekä Venäjän sotavoimilla on kyky kontrolloida säätä ja luoda hirvittäviä myrskyjä minne tahansa ha vain haluavat. Tiedemiehet ovat havainneet Nikolai Teslan olleen oikeassa viime vuosisadan alussa, kun hän löysi tarkan jaksoluvun jolla maailman säätä voitaisiin operoida. Tämä jaksoluku oli "erittäin matala taajuus", ja Tesla rakensi ensimmäisen radiolähettimen joka nvoi lähettää energiasäteitä juuri tällä jaksoluvulla.

Tänään, valtava radiolähetin nimeltään HAARP on sijoitettu eteläiseen Alaskaan sekä useisiin muihin paikkoihin  ympäri maailmaa. Viimeisen 20 vuoden aikana tiedemiehet ovat edelleen tutkineet, kuinka kohdistaa tämä säde ionosfääriin, heijastaa se takaisin ionosfääristä ja kohdistaa se mihin tahansa haluttuun paikkaan maapallolla. Kuten sinä näet piirroksesta, erittäin voimakkaita 10 gigawatin signaaleja voidaan tähdätä mihin tahansa tiedemiesten haluamaan paikkaan maapallolla.

Ääretön tulva Venezuelassa alkoi 15.12.1999. Me näemme että HAARP-aktiivisuustasot olivat erittäin korkealla [+400...-1000] alkaen 13.12 kello 06:00 GMT ja loppuen kello 18:00 GMT samana päivänä. Tulviminen alkoi alle 48 tuntia myöhemmin. Jos tämä säde kohdistettiin sellaiseen pisteeseen maapallolla johon se olisi välttämätöntä kohdistaa jotta aiheutettaisiin tällainen myrsky. tämä 48 tunnin viive tuntuisi ymmärrettävältä.

Edelleen, me olemme myös havainneet että eräs HAARP-antennikenttä bon sijoitettu Karibianmerelle hieman pohjoiseen siitä pisteestä Venezuelassa, missä hirvittävä myrsky puhkesi. Kuten sinä näet, sijaintipaikka "A" on hieman pohjoiseen siitä paikasta missä tulviminen tapahtui.

Kuitenkin, tiedemiehet jotka työskentelevät Illuminaatille loivat tämän myrskyn, ja se millä keinoilla he sen loivat on epäolennaista. Tosiasia kuitenkin on, että he luultavasti loivat tämän myrskyn vaikka YK:n sopimus kieltää tällaiset toimenpiteet. Kuitenkin, lopputulos -- joka on ihmisten uudelleen asuttaminen -- on täysin suunnitelman mukainen, suunnitelman joka on nimeltään YK:n Biodiversiteetti-sopimus.

Johtopäätökset

Koska Venezuela sijaitsee 66:lla pituuspiirillä, minä luulen että on hyvin todennäköistä että Illuminati arveli sen olevan paras kohde heidän aivan ensimmäiselle ihmispopulaation uudelleen-asuttamis kokeelle. Kuten me osoitimme uutisessa  1350 , Venezuela sijaitsee suoraan heksagrammin etelä-pohjois suuntaisella viivalla. Me ajattelemme, että on erittäin todennäköistä että Illuminati oli valinnut Venezuelan olemaan ensimmäinen esimerkki ihmisten vaivihkaisesta siirtämisestä rannikolta sisämaahan. Nämä 50000 ihmistä kuolivat jotta Illuminati voisi esitellä hirvittävää asialistaansa.

Jos tämä on totta, me tiedämme Montgomeryn henkioppaiden kertomuksiin perustuen että Antikristuksen ilmestyminen on hyvin, hyvin lähellä.

---------------------------------

Oletko sinä hengellisesti valmis? Onko sinun perheesi? Suojeletko sinä riittävästi rakkaitasi? Tämän ministeriön tarkoitus on saada sinut ymmärtämään vaara joka uhkaa sinua, ja auttaa sitten sinua löytämään keinoja, kuinka varoittaa ja suojella rakkaitasi. Sitten kun olet kauttaaltaan valmis, sinä voit myös käyttää tietojasi keinoina avata ovi keskustelulle pelastumattoman henkilön kanssa. Minä olen tehnyt sitä monta kertaa ja olen nähnyt ihmisten tulevan Jeesuksen luokse tämän seurauksena. Nämä vaaralliset ajat ovat myös aikoja jolloin me voimme tuoda monta sielua Jeesukselle Kristukselle, saaden aikaan ikuisen muutoksen.

Jos olet ottanut Jeesuksen Kristuksen vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi, mutta olet ollut hyvin välinpitämätön hengellisellä matkallasi Hänen kanssaan, sinun täytyy välittömästi pyytää Häneltä anteeksiantoa sekä uudistumista. Hän antaa sinulle välittömästi anteeksi sekä täyttää sydämesi Pyhän Hengen ilolla. Sitten sinun tarvitsee aloittaa päivittäinen rukouselämä ja henkilökohtainen Raamatun opiskelu.

Jos sinä et ole ottanut Jeesusta vastaan henkilökohtaisena vapahtajanasi mutta olet tullut ymmärtämän Hänen todellisuutensa sekä lopun aikojen lähestymisen, ja haluat ottaa vastaan Hänen ilmaisen Ikuisen Elämän lahjansa, sinä voit tehdä sen nyt, omassa kodissasi. Kun sinä kerran olet ottanut Hänet vastaan vapahtajana, olet hengellisesti uudestisyntynyt, ja saat olla aivan yhtä varma Taivaaseen pääsystä kuin olisit jo siellä. Sitten sinä voit levätä vakuuttuneena siitä että Antikristuksen valtakunta ei pääse käpälöimään sinua hengellisesti.

Jos haluat syntyä uudesti käänny meidän pelastussivulle nyt.

Me toivomme että tämä ministeriö on siunannut sinua tehtävässään opettaa sekä varoittaa ihmisiä, jotta he voisivat nähdä tulevan "Uuden maailmanjärjestyksen" -- Antikristuksen valtakunnan -- päivittäisissä uutisissa.

Lopulta me haluamme kuulla sinusta. Sinä voit kirjoittaa (englanniksi!) meille osoitteeseen:

Cutting Edge Ministries
11 Robert Toner Blvd., Ste 5-393
North Attleboro, MA 02763-1156

Sinä voit myös lähettää sähköpostia meille.

Tämä on Cutting Edge -misniteriön artikkeli numero 1351
 
 

Käännetty Cutting Edge -ministeriön suostumuksella.

Kääntäjä: Pasi Toivonen
patato@mantta.fi


 


Takaisin